Väntar


Sitter och väntar på bussen. Ska till fina staden och där hämtar Hampus upp mig och sen ska vi till Ikea och köpa lite ljus och äta lunch :) mysigt! 

En varmare plats

Hösten har ju inte varit allt för sträng i år. Får säga att den har varit riktigt bra och fin! Som hela året har varit, år 2014 måste slagit många rekord i vår/sommar/höst väder! Men trots det så är man ju sugen på att åka till något varmare. Vi åker i vanliga fall alltid till Spanien på höstlovet och har gjort det ända sedan jag började skolan. Men i år är faktiskt första året vi inte är där på hösten. Har ju inget officiellt höstlov och har haft lektioner och inlämning denna vecka så det har inte blivit av till någon planering av resa. Dock har jag ett kryphål om 3 veckor och kan missa lite där.. men.. Hampus jobbar ju! Hade han gjort under höstlovsveckan med men då kunde inte jag heller men.. Buhu på det, så vi ska boka en resa till våren och längta och längta till den! Spanien eller tillbaka till vårt Berlin? London kanske? Eller något helt nytt? 
Här var jag för exakt ett år sedan idag. Dock inte mer än 2 månader sedan vi var där och njöt av värmen! 

With you


57-67 questions

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix Fm i bilen tror jag :)

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista till middagen 

59. När var du i kyrkan senast? Kan varit när jag och Hampus var i Berlin i januari. 

                                                                              Berlin! 

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ett tag var det svenskläraren i 7an men som sluta sen, men insåg efter ett tag sen att hon inte alls var bra. I högstadiet var där ingen lärare som verkligen blev WOW för mig, ett par roliga och bra på vissa sett men tänker man efter har jag haft så mycket bättre lärare under grundskolan! 

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2 nätter tror jag bara är det längsta, skolläger.


Första dagarna i gymnasiet, jag och Linnea var inte så lämpade för detta.
Slutade någon vecka senare. dock pga andra anledningar!


62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
 Min älskade Hampus på vår dag. Köpte fina rosor och present

63. Vad lyssnar du på just nu? Ljudet från tvn i köket där pappa kollar på något och tystnaden på mitt rum i väntan på att Hampus ska ringa mig när som helst :)

64. Har du varit med i tidningen? Haha vet inte om jag har det faktiskt av en nyhetsanledning, så inte mer än när mamma 2-3 gånger satt in bild på mig när jag var lite och fyllde år ;) 


65. Vad är det konstigaste du ätit? Har fått höra detta många gånger från mamma, pappa och brorsan.. att när vi var utomlands när jag inte var mer än kanske 1,5 - 2 år så satte jag handen i fågelskit och åt det sen.. Ren otur ju att jag skulle äta det, refelx ju på barn när man får något på handen liksom. Sen har jag ätit lite på stearinljusen på matbordet med någon gång när jag var 2-3 år.. knäppt!

66. Vem såg dig naken senast? Pojkvännen 

67. Vad är det för färg på din tandborste? Den hos hampus är vinröd, den i mitt badrum är blå och den på övervåningen är grön. Colorbomb! (Det är okej att ha 3 stycken) 


Min tisdag

Vilken helt fantastisk höstdag det var igår! Träffade tjejerna i gruppen på biblioteket i helsingborg 9:30 och gick dit från Hampus, tar kanske runt en kvart men det hade gärna kunnat ta 30 minuter för vädret var så härligt! Lyssnade på musik och gick lite i min egen lilla värld. Jobbade på snabbt och var klara på kanske 2,5 timme knappt. Skönt! Tog en sväng till stan efter men orkade inte gå där så tog bussen upp till stattena, handlade mat till middagen och gick hem till Hampus. Tog det lugnt 2 timmar i soffan med lite film och lunch. Började förberedda middagen och fortsatte laga sen när han kom hem och hade en megabra kväll som alltid hos honom :D och god blev maten också! 




Detta var receptet, från ICAs billiga vecka. Apelsindressingen var till kycklingen, så rubriken låter kanske lite fel. Men man kunde haft dressingen lite mer över rotfrukterna också! Riktigt god med apelsin, soja, honung och olja.

Ensalada

Vår goda middag idag - kycklingsallad!



kärlek

Hade en helt fantastisk kväll i fredags! Enormt mycket kärlek! Börja med cava hemma och lite mys sen två glas cava på k-gränd och sen en god middag på La Petite. Avslutade med en drink på helsing innan vi gick hem. Kärlek på den dagen!







1år tillsammans

Firar idag 1 år tillsammans med min älskade Hampus!
Ett helt fantastiskt år som har varit så himla roligt och underbart!
Jag älskar dig så otroligt mycket, du och jag för alltid! ♥
Många många fler år tillsammans med dig!!

B L O N D I E



Matmuffins



Har bakat matmuffins med ost och skinka i. Bra att ha att ta med till skolan som ett mellanmål när man inte går jättelånga dagar :) goda blev dem! 

håret



Nu ska denna tjejen till frisören och fixa till lite slingor.
 Tur ni inte ser min hårbotten här :) 

Chorizomiddag

Igår lagade vi riktigt god middag, fast måste erkänna att det mest var jag som stod för middagen igår :D hade hittat ett recept via en blogg som hon länka till ICAs veckas middagar. Jag ändrade om lite och hade paprika i istället för zucchini och en chorizo korv som var lite stark från Pär i viken :) godaste korvarna! Så ni vet! Och pasta till det och en créme fraiche med paprika/chili smak. Åh ja gott blev det! Mjölk finns också med i såsen! 


Jag ville ha i broccoli också men Hampus gillar inte det men jag ska testa det med det i också! 

naturvetenskapens karaktär

Satt och skrev i kanske 30-40 minuter till och är nu klar med arbetet. Skulle bara vara på 2 sidor men mycket som ska finnas med så även en konst att skriva mindre än mer. Men föredrar detta över alla andra långa arbeten! Nu har jag slagit mitt huvud på kudden en lite stund för att se lite tv innan ja ska göra vid mig lite och städa innan jag kör mot Hampus runt klockan fyra. Nu är det helg ;D

Morgonen


Klockan var satt på 09:10 idag men vakna av att jag inte kan andas 8:30. Otroligt roligt att vara förkyld... Så idag skippar jag skolan som var 13-17. Inget ja orkar att sitta på tåg 40 min x 2. Somnade om igen sen till halv 11 och är fortfarande så himla trött. Somnade klockan 12 så har fått en hel del timmars sömn så trodde ja skulle vakna hur utvilad som helst. Har ätit lite lunch och ska om en liten stund försöka sätta mig med mitt plugg och skriva klart det. Nu när jag har tid idag så kör ja på så jag kan ta helg sen :) hoppas ni alla mår bra!

gympakväll

Bamsegympa idag, gick hur bra som helst och 11 barn var vi. Efter det var det Zumba 19:30-20:30. Inte varit med på det på två veckor nu så idag fanns inga dåliga ursäkter :) har sovmorgon imorgon också så behöver inte känna mig stressad nu ikväll. Nu tittar jag på big brother och pratar telefon med Hampus och ska efter detta hoppa in i en varm dusch, eller kanske ett varmt bad?!?!

Appen fungerar!

Blogg.se appen är fixad! Tack tack tack!

dagen i skolan


En väldigt vacker morgon när jag kom av tåget kl 07:45 idag. Vattnet stilla och blankt och vindstilla. 
Hade lektion 8:15-12:00 om astrologi, där hade han en bok om skorpionen som jag är och här är hur jag passa ihop med de andra stjärntecknena. Trots att jag och Hampus enligt denna är väldigt olika så kompletterar vi varandra på världens bästa sätt! Kan inte tänka mig någonsin att vara med någon annan än honom! :D horoskop är ju inte något man kan förlita sig på ;) 
Nu är det lektion igen 13:15-16:00, siktar på att sluta lite tidigare ;) men utsikten i dagens lektion är inte fy skam. Lite piggare med mer ljus än i vanliga fall, synd dock att solen inte lyser på oss!

pluggdag!


Så fort jag kom hem från Hampus i förmiddags klockan 11 så satte jag mig med naturplugget vid stora bordet för att få full ro. Gjorde två varma mackor och ett glas mjölk till. Har suttit här från och till under hela dagen. Inte gjort något onödigt som att se skit på tv och pyssla med annat, endast tagit pauser r att läsa lite bloggar, spela ett spel jag är helt beroende av på telefonen och tog en nap på 20 minuter en gång. Inte blivit helt klar för jag har tagit det lugnt och läst mycket och inte stressat, har kanske 1/5 kvar bara så det går snabbt när jag sätter mig med det igen på torsdag, innan då hinner jag inte! Nöjd med dagens insats haha :D inte pluggat så länge sen vi börja denna termin, motivationen kommer igång igen! 

triss


Försökte oss på det här igen för en stund sedan ;) vann 50 kr på senaste så fick självklart bli en ny trissammans och köpte en dubbeltriss med, vann tillbaka pengarna på dubbeln så blir en ny där och ny chans på miljonen ;) att skrapa triss med mitt hjärta är för jäkla kul!!

nya skor!

Var en vända på stan idag, var tvungna att ta oss ut! Åt lite lunch och sen klart vägen tillbaka på kullagatan. Stanna in på scorett och jag fick med mig ett par nya skor!! :D åh jag är så nöjd, leta egentligen efter ett par lite högre men nej dessa it is! :D redo för hösten i mina snygga skor. En sväng in om Olsens till Hampus pappa sen och sukta efter den fina fina Moncler mössan, men över 2000 för en mössa... Där går gränsen asså ;) 


middagen

Dagens middag blev baconlindad kyckling med en 
risotto & lite vitt vin till det! Mysigt i vanlig ordning!


mer av detta!

Har haft en fruktansvärt bra dag!! Börja med att vakna upp med min pälskling sen åkte jag till skolan och träffa upp tjejena från gruppen, förutom Johanna som var sjuk tyvärr. Gjorde klart vårt grupparbete och skicka in vår fina film med vår sång! Sen var det föreläsning till 16:15. Slutade som sagt tidigare som jag trodde! Då drog jag, Lisa och Beatrice oss vidare till lilla torg och åt middag på TGI Fridays, gott! Lite dricka på det också och After work!! Gick sen ut och vidare till Victors precis bredvid och tog vars ett glas vin i sista sekund på After worken, 39 kr! 

Tog tåget hem sedan och hoppade själv av i hbg och mötte upp Hampus, gick till stinsen och han åt lite och vi drack. Mumma va mysigt!! Drog oss sen hem och var hemma lite innan 22, väldigt skönt! Hade så extremt ont i huvudet och magen så det var skönt att komma hem efter en lång dag! Men bra har den varit :D mer av detta! 




forskning


Sitter på föreläsning om forskning. Skulle varit 90 stycken här men är bara 20 st. Hmm?! Har haft lite grupparbete innan vi började här kl 10, spelade in vår låt om kroppen. Blev riktigt bra :D lunch om 40 min och sen föreläsning 13:15-17:00, tror det kanske blir lite tidigare :) 

tea vanilla

Varit riktigt ruggigt väder idag så var tvungen att ta en kopp te och krypa upp i sängen med kuddar och filten. Pluggade lite och tittade på ett gammalt top model avsnitt, skönt. 

46-56 questions

46. Sover du med gosedjur? Nej det gör jag inte :) 

47. Vad har du för ringsignal? Den klassiska vanliga iphone5 signalen, tycker den är bäst! 

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja absolut en hel del! Bland annat denna jordgubbsmössan som de flesta nog haft som liten och en klänning från frankrike som jag var så kär i, mit absoluta favoritplagg ett tag. 


 
 

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt lakan jag sitter på i sängen är röd och vit rutigt 

50. Flirtar du mycket? Nej, har inget behov av att flirta och imponera på någon när jag har min Hampus ♥

51. Kan du byta olja på bilen? Jag vet hur man kollar oljan.. så byta den hade jag kanske kunnat. 

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej tack och lov :)

 

53. Vilken var den senaste boken du läste? En spricka i kristallen (tror jag det var)

54. Läser du dagstidningen? Inte varje dag, men kollar lite då och då på aftonbladet och hd, oftast appen för aftonbladet och hd i pappersform. 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej inte just nu 

56. Dansar du i bilen? Ehm nej väldigt sällan! 


ligger bra här

Ligger fortfarande kvar i sängen, hemma hos Hampus. Han åkte till jobb lite innan 8 och jag somnade självklart om där efter. Men måste dra mig upp om en stund, pappa kan ringa när som helst och då är han här om en kvart och hämtar mig. Ska försöka få en del plugg gjort hemma... Lägger alldeles för mycket tid på annat som inte är lika viktigt, inte alls smart! 
 


En fråga!! Angående något annat. Uppdaterade min telefon och appen blogg.se för någon dag sedan, och efter det kan jag typ inte skriva något inlägg. Sidan hänger inte med texten och tangentbordet är över det jag skrivit så får skrolla hela tiden.. Nu buggar det ännu mer..  Ser ni?! Någon som har samma klabb? 
 

badning

Badade min söta lilla vovve när jag kom hem från skolan. Mamma hade bäddat rent i deras säng så då får hon också bli ren, för självklart sover hon i sängen varje natt ;) lyxlirare till hund! Hon var dock inte lika glad på mig när fönen åkte fram, tur hon vet att hon får godis när allt är klart ;)

kropp och hälsa



Idag var det föreläsning 8:15-12:00. Alldeles för tidigt att gå upp men måste man så måste man. Det handla om kropp och hälsa - blodet, andningen, matspjälkning osv. Bea rita en riktigt fin bild som vi dock inte fick användning av ;) har även en uppgift denna vecka att skriva en sång om hur allt hänger samman i kroppen och vår första vers är ganska lovande än så länge tycker ja haha, de kommer nog mer! 

många barn!

Idag blev det bamsegympa kl 18:00. Dock ensam då Anna är sjuk. Tänkte att det kommer gå bra och visste ingen som kunde hjälpa till, många är bortresta. Brukar vara 6-8 barn. Men just idag när jag har gympan själv så var de 14 barn!! Why?! Som tur gick det bra, men det är stor skillnad! Det bara vällde in barn haha, ska upp tidigt imorgon. Tåget går 07:04 så gick inte på zumban som var efter Bamsegympan. Precis sett klart på Big Brother så ska krypa ner i sängen nu och prata i telefon med Hampus en stund och sen försöka somna så tidigt som möjligt ikväll! Godnatt! 

Fina höstbilder!

35-45 questions

35. Är du en beroendemänniska? Nej kan jag inte säga. Min telefon är jag i för sig ganska beroende av och mina nära och kära såklart ju! 

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Fanns alltid någon i skolan när jag var liten som också fyllde år den dagen, min kompis mamma och några kändisarsåklart tex Emma Stone & Conchita Wurst ;)

      

37. Vill du ha barn? Absolut, tvekar inte en sekund!! 

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, den spanska jag behöver när jag är där och en del danska. 

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, 2 gånger. När jag bröt mitt ben när vi var i Sälen och åkte skidor.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Vet inte.. både och. Havet utomlands är oftast så himla fint och msyigt och tänker man efter är pool riktigt ofräsch faktiskt. Förutom här hemma där vi sköter poolen bra och inte allt för många som badar och de som badar här känner vi ju och de är renliga! 


41. Vad spenderar du helst pengar på?
 Det jag behöver. Känns ju alltid bäst när man handlat något man verkligen behövde, men just nu är det väl köksgrejer som är roligt, till sen när man ska flytta. Mat är också en stor del, tycker om mat och roligt att laga mat så då testar man lite nya grejer ibland och det går lite extra pengar där :) Kläder är ju också fantastiskt roligt, dock har man ju nästan för mycket.. inte förrän man behöver ett plagg känner man att det är okej att handla, annars är det bara för det är fint ju ;)

Shopping från London förra året, världens sötaste nagelfiler! 


42. Äger du dyrbara smycken? Använder till 95 % bara äkta smycken. Nästan inga bijouterier. Silver är det bästa och har prälor i öronen ofta. Har en del byrbara smycken ja :) 


43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
 Finns massor som är bra men inget man liksom suktar efter och detta är min favorit! Ser just nu, Kockarnas Kamp, Sveska Hollywoodfruar, Paradise Hotel, Big Brother, Halv 8 hos mig bland annat. 

44. Kan du rulla med tungan? Så den vänder sig upp och ner/sidan? nej, men på de andra hållen kan jag. 

45. Vem är den roligaste människan du känner? Min pojkvän är fantastiskt rolig! Får mig skratta varje dag! 


bra skoldag

Idag var det en tidig morgon!! 05:40 ringde klockan och 07:04 gick tåget till Malmö. Åkte sen bil till käglinge där vi skulle ja en exkursion på 2 timmar. Vi eldade och fikade och snacka om atomer och källsortering ja typ sånt ;) blev lite kallt i slutet men det löste vi genom att hoppa in i bilen och åka till Ikea! Hade håla mellan 10-13 och vi utnyttja tiden till Ikea, rusta och Biltema ;) sen var vi tillbaka på skolan och nu har vi lektion om kropp och hälsa till 16:00. Lång dag! 





promenix

Har suttit ner idag alldeles för länge, åt lite förrätt och sen middag och sen efterrätt så blivit någon timme. Bestämde oss för att gå ut på en kvällspromenad, det var riktigt skönt :) tog självklart med oss den lilla plutten. Blåste absolut ingenting och helt stjärnklart, himla vackert!

rabarberpaj


Idag har det blivit en riktigt söndagsmiddag och till efterrätt som vi ska äta nu så blir det, rabarberpaj!

24-34 questions

24. Vilka städer har du bott i? Många städer man har bara bott i ett par dagar. Men den staden som jag har mitt hem i tillhör en stad i Skåne. Staden besöker jag väldigt sällan, då grannstaden ligger mig sååå varmt om hjärtat!! 

Detta är tillexempel en fin del av den underbar staden jag älskar :D


25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor har jag absolut inomhus. Om det skulle va någon smula eller smuts man känner under foten utan strumpor tycker jag det är riktigt obehagligt! 

26. Är du social? Jag är inte den som är den mest sociala i nya situatioer får jag erkänna. Men vill gärna umgås med människor och vill att folk ska tycka jag är trevligt! När jag känner mig bekväm så pratar jag på :)

27. Vilken är din favoritglass? Oh haha vet inte, tycker typ all glass är god! Men på sommaren är mjukglass helt fantastiskt så det får man äta ibland! 

Vaniljglass med jorgubbar är inte helt fel heller ;)


28. Vilken är din favoritefterrätt? Är inte så kräsen när det kommer till efterrätter, nästan allt är ju gott. Efterrätter med sprit i är mindre gott, lättare att säga på de hållet.

29. Tycker du om kinamat? Absolut! Lite för lite kryddor kanske men gott är det ändå! 

30. Tycker du om kaffe? Nepp! 

31. Vad dricker du till frukost? Juice, vatten, te, mjölk, fun light - en blandning! 

32. Sover du på någon särskild sida? Från och med ett tag sedan så blir det alltid innerst hos Hampus med annars hos mig på höger sida om man står framför sängen.

33. Kan du spela poker? ehm.. Nej.

34. Tycker du om att mysa/kela? Det är ju nästan det bästa som finns :D


vilken bra dag!

Haft en jättemysig dag idag! Börja med att klockan ringde 07:00 och då drog sig Hampus upp och cykla och köpte bullar till oss :D Som somna vi om och åt frukost vid 10:30 tiden. Klockan 12 åkte vi till väla och kollade på tallrikar på cervera och kök & form. Ska önska mig det när jag fyller 20 och självklart måste Hampus också tycka dem är snygga som jag vill ha. Eftersom vi ska använda dem i framtiden tillsammans. Som tur tyckte han de jag hade funderat på var fina! På vägen hem handla vi mat på M.A.T, tips på butik! Jättebra butik! Citygross finare variant i hbg :)
 
Sen åkte vi ner till söder och framkalla en hel del bilder. Var sugen på det och ska ge lite bilder till mormor och morfar med dem och deras hund som gick bort i somras. Jättefina bilder! Sen gick vi ner till stan och satte oss på Lagmarks och tog ett glas vin innan vi turade på Scandlines med Hampus pappa och sambo. Trevligt som vanligt! Väl när vi var hemma vid 7 ungefär så laga vi mat, och det blev det bästa vi någonsin gjort på hur länge som helst :D Risotto har vi aldrig lagat men köpte sånt speciellt ris och gjorde det till ryggbiffen, och det blev så gott!! Herregud! ;) Det är så himla gott och inte så svårt att göra. Man måste bara stå att röra väldigt mycket så det inte bränner i pannan :) hoppas er dag varit lika bra som min/vår!








11-23 questions

11. Vilken ögonfärg har du? Mer åt det gröna hållet tror jag, men det skiftar i blått också.

12. När vaknade du i dag? 07:00 ringde Hampus klocka och då cykla han och köpte bullar. Somna sen om till kl 10 :) 

13. Vilken är din favoritjulsång? Igen aning... men denna är fin tex Christina Aguilera – Have Yourself A Merry Little Christmas

14. Vilken är din favoritplats? Självklart nära mitt hjärta ♥ 

 
15. Vilken plats föredrar du minst? Tandläkaren! Det första som jag kommer på, men att sitta i fängelse hade kanske inte varit trevligt heller men det har jag som tur inga erfarenheter av, så säger hos tandläkaren, aldrig roligt att vara där.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor ihop med Hampus, gift & har barn. Haha oh vad det var självklart.. men ja, det är så både jag och han vill ha det :) 

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Drömde väldigt ofta att jag blev jagad av vargar, vaknade av det flera gånger och var rädd. Även haha.. jag tittade på E.T en gång och måga år efter det föreställde jag mig honom stående bredvid min säng på natten.. inte så roligt!!


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Imorse när Hampus använde ismaskinen i frysen och skulle kolla varför det inte kom is så poppa locket och han blev rädd. Roligt var det! och så tidigt på morgonen så kan mycket vara roligare än vad det verkligen var ;) 

19. Hur stor är din säng? 120 cm, nästa sängköp blir en 180 säng! Lika bra att slå till på stort direkt och lägga lite mer pengar så har man den länge. 

20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar ASUS 

21. Sover du med eller utan kläder på dig? För ett år sedan sov jag ALLTID med kläder på.. tyckte inte det var bekvämt annars. Idag kan jag inte sova med kläder, endast trosor så ofta jag kan. Skönast!! (Tack hampus!) 


22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre stycken 


fredag


Hampus sluta kl 5 och då var jag nere i stan med honom och fixa min nya jacka snabbt hos hans pappa, behövde sprätta upp fickorna :) begav oss sen till cykelaffären  och där fick Hampus med sig cykeln som han titta på häromdagen, jättefin!! Gick sen hem och tog all pant vi hade och gick och panta det och köpte lite frukost till imorgon. & handla middag på Torino (världens bästa kebab!) klockan blev mycket så vi orkade inte laga mat idag. Ska lyxa till det imorgon istället och testa något nytt att laga kanske! 

bebismys

Några bilder från när vi var i stockholm och hälsade på lilla Mattis. Hur underbar är han inte liksom!? Filten han har om sig på första bilden fick han av oss, 1 av massa grejer vi handla :D han fick också 2 body, hårborte och kam, napp, overall, strumpor, en babysitter och vinteroverall med mössa. Älskar sista bilden, vill bara sitta där och gosa med honom igen! 
 
 
 

tacos

Igår blev det tacos till middag. Var riktigt sugen på det och blir inte så ofta vi äter det. Kan inte förstå dem som har det varje fredag.. Så tröttnar man ju :) Men men, testade i alla fall de nya bröden som är mjuka som en båt men det var ingen höjdare, svårare att äta med dem än de vanliga runda.



vovve

Min mysiga tjej trivs under mina kläder! 

1-10 questions

1. Hur gammal är du om fem år? 24 år, 11 månader och 3 dagar

                                                   Bild från idag, 19 år, 11 månader och 3 dagar

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
 Tjejerna i skolan bland annat, från kl 9-12


3. Hur lång är du? 173 cm, lika lång som Izabella Scorupco, den ni! 

4. Vilken är den senaste filmen du sett? We´re the Millers / Familjetrippen, snart 3 veckor sedan. Mycket på tv nu så blir inte film lika mycket. MEN den filmen är bra, den ska man se! Feelgood komedi :)


5. Vem ringde du senast?
 Mamma

6. Vem ringde dig senast? Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Kan inte skriva mer nu :D ♥ Kör nu"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms är nog min grej, förutom med Hampus då är det hellre telefon. Men ringer någon är de inga problem att snacka! Eller om man ska berätta något mer invecklat etc är det lättare att ringa :) 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? De är gifta 

 
10. När såg du senast din mamma? För en timme sedan ungefär, innan jag gick upp för att se fotboll med gubbe nr 1 & 2 (H & pappa)

jagad av hundar


Någon som sett programet jagad av hundar ? Sett reklamen några gånger och måste se om det är något bra. Skulle börja i förrgårs kväll, men det är äckliga ljud och läskiga grejer så det stängde jag av för att få ro till att sova haha. Om en timme ca kommer Hampus hit så får underhålla mig med detta nu, fast det finns annat att göra men... nu får jag vara lat! :)

lunch


Dagens lunch blev chili con carne :)

we made it

GODKÄND på första examinationen för denna terminen, i engelska! Bra jobbat tjejer! Efter redovisningen drog vi oss mot lekplatsen vid turning torso för ett arbete i kraft och rörelse. Jobba på snabbt så hann med en fika på något i närheten, eller jag tog inget men kaffe för de flesta blev det. 



blåbärsmuffinste





Var och handla lite frukt på Hemköp och gick förbi tehyllan. Blåbärsmuffinstet har jag velat testa i evigheter och köpte det nu. Smakar blåbär men muffins.. Hm, ja de kanske de gör ;) men gott var det!! Passar bra nu när de börjar bli höst på riktigt, var dock väldigt fint väder i förmiddags! Så ska inte klaga. Höstrusket som många kallar det kan man göra om till höstmys! 

åttonde oktober

Sitter på bussen på väg ner till stan igen. Åt lunch på På Bergs med Fay och handla lite som skulle handlas, inget onödigt eller impulsköp :) finns mycket man vill ha men sparar till viktiga saker i framtiden. Ska plugga och få lite gjort innan Hampus slutar klockan 5 och sen ska vi fixa hans cykel och åka till Jysk!

myspys


Gick upp vid halv 10 och mös med mitt lilla busfrö. Kan ligga i evigheter och gosa med henne, speciellt om mamma inte är hemma för då är det någon annan som gäller ;) är nu på väg till Hampus, utan honom där men ska hämta honom 1 och åka vidare till väla sen, ja ska äta lunch med Fay och han ska fixa grejer på Telia :) vi hörs lite senare!

juicy

Var hemma klockan 3 och drog på mig ett bar sköna byxor och la mig i sängen med en filt. Fy vad jag fryser!! Är ganska hungrig också så det bidrar... Ska snart börja planera dagens bamsegympa och sen äta innan jag sticker lite innan 6. Hinner kanske ta en powernap också. Hade varit så skönt! 

31 days

Oh, om en månad fyller jag år!!
sjätte nov 

måndag





Denna dag börja med att vakna med H och sen var han så snäll och körde mig till Landskrona och släppte mig där, fixade ihop en härlig brunch med tjejerna i gruppen från klassen och påbörjade vår grupparbete. Redovisning på torsdag och massa annat som ska bli klart till nästa vecka :) blev klar med vårt fina konstverk på vattnets kretslopp och våra poems ska vi öva och öva på men annars klara där med! Var hemma vid 3 och var sen vid 5 tiden i fina staden hos fina killen. Lagade middag och har tittat på massa tv ikväll. Bara haft det mysigt, bra måndag! Imorgon ringer klockan tidigt för Hampus ska iväg redan 7. Behöver inte ta bussen förrän 8 till knutan så kan ligga kvar och vila liten stund till iaf. Godnatt!

söndag


Vilken fin himmel det var när vi var ute på promenad innan ikväll. Kallt var det dock, fin höst vi fått men idag var jag inte alls sugen på att gå ut. Men har man hund så måste man ju. Har ätit god middag hemma hos mig och nu sitter jag och Hampus och tittar på lyxfällan som vi missat. En kille som går back 90 tusen i månaden.. Finns inga ord ju! Tur jag och Hampus har så lika tankar om ekonomi och sköter oss. Kan inget mer än att längta efter vår eget när man ser lyxfällan och förstår inte hur man hade kunnat leva så som dem i programet. Ska ju bli roligt att ta ansvar för sitt eget och veta var pengarna går, få mer insyn i tex el, försäkringar och andra kostnader som jag inte har koll på nu när jag bor hemma. Snart så!

hipp hurra

Kom precis hem från galejet. Tacos, god tårta och gottebord med drinkar och snacks! Inte lika mycket ikväll så mår förhoppningsvis bra när jag vaknar imorgon :) här är två fina bilder från när vi sjöng för födelsebarnet! Godnatt på er!



födelsedagskalas


Nu är vi på väg till Hampus syster o kille för att fira deras dotter som fyller 1! Blir säkert lika trevligt som vanligt! Hoppas ni får en lika bra kväll som vi ska ha :)

utekväll


Suttit på Bishop ett bra tag och det är ner i källaren så har inte haft nät på hela kvällen. Bilden är från sista beställningen, efter 4 glas vin så fick det bli en cider bara för att ta något och vara trevlig! Var där med Oscar, som är Hampus barndomskompis och hans tjej/fästmö Isabelle. Mycket bra kväll! Var en runda innan på edelweis och hos Hampus pappa och vin blev det där. Är nu hemma och ska sååååå njuta av den nästan nybäddad (onsdags) sängen och sova länge imorgon!! Godnatt! 

8,14 km

Blev en riktigt lång och härlig powerwalk. Nere vid vattnet blåste det lite men annars var vädret perfekt! Nu är man nöjd med sig själv, så man kan känna det är helt okej med lite vin ikväll. 

tagga till


Här ligger jag och har precis vaknat efter jag somnade om när Hampus åkte till jobbet (iiihh!!) och om en halvtimme ska jag befinna mig hos Anna för en lång power walk, så får väl börja med att tagga till och kliva upp ur min mysiga säng nu ;)

getost

Har blivit förtjust i getost! En toast med osten och honung på, in i ugnen och valnötter till och lite sallad och balsamico. Mumma! Idag hade vi även rödbetor till som funka jättebra! Fin förrätt att bjuda på :) fick det hos Hampus kompis förra året och det var första gången vi båda åt det och vi har ätit det mer och mer efter det, nu är det något vi inte tvekar på att äta eller ge förslag till förätt eller äta när vi går ut :) 



tar ganska lång tid

Mitt kanelbullebak!








50 stycken blev det

bullbak

Nu har mina myskläder kommit på och snart ska jag börja baka kanelbullar, så fort mamma är klar i köket så! Det är trots allt kanelbullens dag på lördag och hinner inte då så idag blir perfekt!


Kolla mina söta strumpor!! 

in school


Jag har ändå den finaste kalendern ever! :D han är självklart med mig i skolan också! Efter denna lektion som slutar 12 (hoppas på tidigare!!) så tar jag helg! Efter 8 timmars skola denna vecka så känner man sig inte så produktiv. Inte jättetaggad. Skjuter mycket framför sig när man har så mycket tid ;) men det löser sig alltid till slut. Nästa vecka blir vår första examination som är ett drama framträdande med dikter på engelska, ska blir roligt :)

food


Mums middag! Gu va jag är hungrig!
Ris, kyckling & sweet and soursås

tack huvudstaden

Söndagens huvudstads outfit
Ny tröja från Religion som jag fått av pappas kusins fru. Hon tyckte inte om den till sig så snäll som hon är fick jag testa och jag gillar den! Passa perfekt på vår promenad genom staden på förmiddagen. Gick till Åhléns city och var där när de öppnade och gick runder lite till och en sista titt på Zara innan vi körde till Skåne igen kl 13. Var hemma vid 7 tiden i söndags. Gick hur bra som helst att köra och i pappas nya bil satt vi jättebra! 

27 september

Lördagen i hufvudstaden
Var på gallerian Mood och åt megagod lunch! På EAT blev nudelsoppa med kyckling och sesamfrön. Lite sockerärtor till oss alla. Hampus åt bbq fläsk med ris, mamma dumplings och de andra också soppor med kyckling eller högrev. Allt var jättegott! Detta rekommenderas också till er som åker till stockholm!
Var inne på Leilas butik, hon Leila bakar Leila ;) massa roliga saker! Men behövde inget speciellt nu och håller i pengarna lite :) fick muffinsformar som mamma överraska mig med, så ska baka något riktigt fint en dag!


Jag & hjärtat innan vi drog oss vidare på middag! Vassa eggen sitter vi på här. 


Middag på Vasas bar och matsal! 

ny månad



RSS 2.0