Hotel Academie Saint Germain

 
Tips på hotell! 
 
När vi var i Paris bodde vi på Hotel Academie Saint Germain * * * *. Ett litet, mysigt och väldigt franskt hotell, exakt den här känslan jag ville ha på hotellrum när jag bokade. Denna resa fick Hampus av mig när han fyllde 30 så det är jag som har valt ut hotellet. Efter mycket sökande och tips från andra så blev det området som heter Saint Germain och det var vi väldigt nöjda med. Många fina affärer och uteserveringar och relativt nära till det mesta. Frukosten var väldigt liten bara 20 sittplatser och buffén behövde inte vara större. Där var allt som räckte för oss. Bröd, bakverk, ostar, andra pålägg, några grönsaker, pannkakor, yoghurt, färskpressad apelsinjuice, ägg, bacon, potatis, korv. Det var mer att det inte var så mycket av varje grej :) Vi var väldigt nöjda med hotellet! 

Vi har varit på en weekend

 
Såhär fint väder lyckades vi att pricka in i Paris över helgen! Så himla underbart, kommer massa bilder och tips på restauranger och annat trevligt en dag. Kan säga direkt nu iallafall ÅK DIT, jag blev helt frälst. Jag har alltid varit en London-älskare men jag har verkligen ändrat mig och tycker nu att Paris var så mycket trevligare, mysigare och mer personligt. Har man blivit mer vuxen kanske? Maybe! 

Bonjour

Bildresultat för we heart it paris

Tapet från Versace

 
Ser ni vår fina tapet!?!?
 
Yes på vår lilla gästtoalett så valde vi att gå lite crazy och har satt upp en ascool (i vårt tycke då) tapet från Versace. Har aldrig varit och tittat på tapet innan och hittade hur mycket som helt som var superfint så det blev riktigt svårt att bestämma sig. Men sen kom vi över tapeter från Versace och fastna för något riktigt färstarkt. Den var inte heller så mycket dyrare än en annan tapet från något "okänt" märke. Toaletten är ganska liten också så vi slog till på denna, på alla väggar. TippTopp! 
 

En finare middag

En mysig och romantisk alla hjärtans dag - middag. Till förrätt blev det hemmagjord skagenröra på smörstekt toast och sen en panerad bergtunga med kokt potatis, smörstekta champinjoner, sugarsnaps och gräddsås. Till detta drack vi en flaska champagne, Bollinger Rosé. 
 

Spa i Båstad

 
Igår var det dags för ett årligt besök på spa. Detta fick vi i födelsedagspresent av våra mammor. Denna gången, precis som för 3 år sen så åkte vi till Hotel Skansen i Båstad. Väldigt trevligt och mysigt! Älskar deras kallbadhus, att sitta där ute i bubbelpoolen och sitta i bastun med fin utsikt. Fick även denna gång en av de bästa massagerna som jag någonsin fått, hon var riktigt duktig, 10 av 10!

Pyssel

En mysig bild från alla hjärtans dag - firandet med min goa klass!

Tv-mys på mattan

 
Våra soffor har inte kommit ännu så såhär ser våra kvällar ut. Ganska mysigt! Dröjer några veckor till innan dom kommer så tills dess har vi nog tröttnat på att sitta på mattan och titta på tv nerifrån. Nu ropar sängen på oss och vi ska titta lite på Johan Jureskogs program Kockakademin där innan vi somnar. Godnatt. 

Pizza

 
För någon helg sedan så gjorde vi hemmagjord pizza för första gången (okej nej, vi gjorde inte degen själv). Gott blev det iallafall, vi hade ceranoskinka på ena halvan och tryffelsalami på andra. Toppade med lite rostade pinjenötter, ruccola och balsamico! 

L O V E

Bildresultat för happy valentines day we heart it

Glad alla hjärtans dag

 
Mannen som jag föralltid kommer att kyssa på nyårsafton och även på alla alla hjärtans dag dagar! Jag älskar dig så mycket ♥ Idag är det en dag som vi visar lite extra uppskattning till varandra och njuter tillsammans av vårt fantastiska liv. God middag, bubbel, tända ljus, varandras sällskap och glädje. En dag i min smak! 

Vi har flyttat!

 
I lördags flyttade vi in i nya lyan och lyxade verkligen med champagne, exakt den maten vi kännde för och ett noga utvalt rött vin av våra fina viner! Det är fortfarande ovant att bo här och man har inte koll på vart allt finns, alla saker har inte kommit på sin rätta plats och vi saknar väldigt mycket möbler som får dyka upp efter hand helt enkelt. Till helgen ska vi köpa vars ett skrivbord och fixa lite på vårt kontor och sen har jag några dagar i nästa vecka att fixa och dona här hemma eftersom jag är ledig, det är ju sportlov. Ett välförkänt sportlov som kommer väldigt lägligt. Januari, februari och mars är några dystra månader som behöver piggas upp på alla sätt och vis, eller så längtar man bara efter att de är över och önskar att det blir någon vår iår. Japp så gör jag! Ska dock njuta av ett sportlov med några dagar på annan ort ♥

SEMLA

Fettisdagen! 
 
Jag och H fuska lite redan i söndags och åt vars en semla för vi inte hade tid att gå och köpa idag. Så blev en mysig eftermiddagsfika med en kopp kaffe till. Trots att vi inte köpt någon semla idag så blev jag bjuden på semla på jobb. Uppskattas då typ alla på jobb är riktiga sötsaker-människor, haha så välkommen till oss om du inte heller kan hålla dig för sötsaker (men även annars också!). 

Hela 2 år!

 
Den här underbara lilla tösen fyllde hela 2 år i fredags! Så fort tiden går och jag önskadar så mycket att jag fick träffa min bror och deras barn mer, varför ska ni bo så långt bort? I april så tar vi oss en vända upp till Stockholm för att umgås lite och besöka storstaN. Längtar!

Vinter

Vilket härligt väder vi har haft denna veckan! 
 
Just nu så är det tyvärr inte så vackert väder. Sitter och tittar ut över hela staden. Det är grått och dimmig och det regnar. Men jag är lika glad och lycklig för det, för att jag sitter i vår nya lägenhet och njuter av att vi har landat här. Vilken mäktig känsla att nu har vi flyttat till dubbelt så stor lägenhet som vi bodde i innan och här planerar vi på att bo väldigt väldigt länge! Vår fina vackra hem ♥ Ska självklart bjuda på måååånga fina bilder härifrån! 

Februari

Bildresultat för hello february we heart it
 
Så fort tiden går! 

RSS 2.0