27 februari

 
 
I lördags var jag och Hampus ute i stan och bara mös! Vi börja på Inom, sen gick vi vidare till Via95 som vi aldrig varit på innan men det var trevligt! Drack en jättegod drink där som ni ser på bilden. Sen gick vi till Marconi som vi hade bokat bord på och åt en god pizza :) sen  testa vi nya Tokyo15, blev en drink där med men inte min favorit men väldigt Asien inspirerad så en annorlunda smak. Sen var nog tanken att gå hem men gick in på VBistro och drack lite vin där med! Sen en sväng upp till Hampus pappa och sen var vi hemma kl 00:00. Lång och mysig eftermiddag och kväll men njöt som bara den. Leva life som Penny Schulman säger (tror jag) Tummen upp för bra avslut på februari. 

Håret assåVad händer med mitt hår? Jag måste typ tvätta det varje dag för att de inte ska se skitigt ut och min utväxt har kommit såhär på bara 1,5 månad. Jag behöver slinga de igen men sliter så på håret och kostar där efter. Ska ja färga de brunt? Eller gå till en annan frisör? Köpa nytt silverschampoo? Någon som kan tipsa om några bra hårprodukter för detta eller som ljusar upp allt? En bra frisör i Helsingborg kanske? 

Thailand 2015

 
Minnen som varar för alltid! ♥
En underbar resa i Huahin och avslutades med 3 nätter i Bangkok. 
Rekommenderar verkligen Huahin i Thailand, tyvärr är inte havet det bästa att bada i men
annars är staden så mysig. Mycket liv och fart, en jättefin lång strand och bra väder redan i
november, då det är mycket regn på andra ställen! Massa bra restauranger också och inte allt 
för mycket av de jobbiga turisterna. Tummen upp! Dit åker vi igen!

Rituals


Var på Emporia i lördags och bland annat detta fick följa med hem. Har stött på tvålet och handkrämen på olika ställen senaste tiden, på någon restaurang och på flyget till och från Thailand och i love it. Luktar jättegott och krämen är riktigt bra! 

Det blev en flicka


Till vänster Mattis för 1,5 år sedan och till höger en ny liten bebis, Mimmi. Så lika de är! Fasters älsklingar! Om lite mer än 3 veckor så åker vi till Stockholm och hälsar på, längtar så till en massa bebismys med två sötnosar! 

Inget långvarigt

Som ni märker så har bloggandet helt stannat upp. Har så mycket i skolan nu, jobbar lite, tränar och gör inget så speciellt. Januari och februari brukar inte vara de mest händelserika månaderna tyvärr. Förr åkte vi alltid dock till Thailand i februari under sportlovet men nu finns inga lov med plugget så nästa resa är inte inplanerad förrän i slutet av mars när vi tar en helg till Stockholm. Jag hör av mig när ja känner för det :) som nu, snickare här som renoverar vårt badrum och jag väntar på ett meddelande och är rastlös... En tråkig onsdag helt enkelt! Eftermiddagen bjuder även på jobb men någon timme tills dess :) 


RSS 2.0