baby

Detta sommarlov kunde verkligen inte sluta bättre än såhär! Haft tre fantastiska månader ledigt och idag blev jag faster till en pojke! Lyckan är total, underbart och om mindre än en månad är vi Stockholm och gosar med honom! Grattis till världens bästa bror med sambo!
31 augusti 2014

trerätters!

Denna helt fantastiska middag fick vi igår. Lyxigt lyxigt! Ett par drinkar och vin på det med. Bra avslut på en första dag i Sverige sen semester och sista fredagen på sommarlovet! 
Carpaccio 
Ryggbiff med rödvinssås, beamos och melonsallad
Tårta med marräng, bär och citronkräm
Mojito
Underbar middag, så himla gott!!

in sweden

Igår var det fullt upp. Klockan ringde vid 06:30 och vi drog oss till flygplatsen lite innan 8. Lämnade bilen och tyckte vi var tidiga så vi kunde ta det lugnt på flygplatsen men icke, var sjukt lång kö till incheckningen och de hade inte ens öppnat diskarna... Stod där 50 min innan vi kom vidare. Var så mycket människor överallt och vi skulle äta något men flera meter långa köer över allt så vi testa gå till loungen trots det bara var jag som hade kort där. Kunde som tur ta med en gäst så vi satt där ca 30 min och drack och åt lite snabbt innan vi skulle på planet. Resan hem var inte så rolig då det var så varmt på planet, aldrig varit med om varmt så det stör en på ett plan. Det brukar alltid vara svalt! Så sov kanske knappt 1 timme av 3, sen ville man bara av och myrorna kröp i benen. 

Hämta vårt bagage och drog oss sen hem. Lyckades hamna i kö för det varit en bilolycka så vi stod helt stilla på motorvägen efter Lund i 30 min och rulla sakta sakta i 15 min så blev sena hem. Så typiskt! Körde till hbg sen till mig och hann duscha snabbt innan vi drog vidare på middag hos Hampus syster! :)

allt jag drömt om


Denna människa är allt i mitt liv! 

Den mest fantastiska person jag någonsin har träffat och det är inget jag bara säger, det är sant! Det är han! Han gör mig glad varenda dag, förgyller min vardag och sprider så mycket lycka. Han får mig att må som bäst bara genom att finnas till och att vara min pojkvän. Han är den jag alltid drömt om! Jag älskar honom till månen och tillbaka och oändligt mycket till! & grattis på din namnsdag idag mitt hjärta, min fina fina Hampus! & tack för ännu en underbar, härlig och mysig semester, allt blir så mycket bättre med dig vid min sida! <3

pressa i solen

Idag åt vi lunch vid poolen. En clubsandwich var blev det :) Inte badat och solat en ända dag vid poolen denna vecka, kostar ganska mycket och vi tyckte stranden var så mycket bättre denna gång. Åkt till två andra stränder med som Hampus aldrig varit på och vattnet har varit så fint där så pool var inget som locka.
Ingången till poolen

Sen låg vi på stranden någon timme och badade massor! Länge! Kommer dröja länge till nästa gång man kan bada i havet. Fått massor med färg och pressat på så man är brun ett tag till in i september, snyggt! 


Åkte sen in till stan igen ikväll och åt på El Muelle. Jättefin middag och gott vin! Rakt på strandpromenaden och helt fullsatt efter att vi satt oss. 


Var hemma vid lite innan elva och har packat klart väskorna. Klockan plingar 06:30 imorgon och ett par timmar senare kommer vi att landa och vara på svensk mark igen. Det var denna sommarens semester! Som varit fantastisk! Snart börjar ett nytt spännande år på högskolan och en ny vardag och nya mål! 


onsdagkväll

Detta var gårdagens look. 
Åkte in till stan och åt kinamat, supermegagott! Det var jag riktigt sugen på! Sen gick vi till marknaden och jag gjorde en ny fläta, som ni ser på bilden ovan så är den väck, endast i någon timme ;) Tog en taxi hem sen och tittade på idol när vi kom hem. En tjej som var helt fantastisk, mörkt hår och spelade en egen låt och hade gitarr. Den låten hoppas jag innerligt kommer bli något stort för den var så bra med hennes röst! 

playan



Satte stolar på stranden redan innan 10. Åkte sen och handla lite och nu ska vi gå till poolen och äta lunch och sen sitta vid stranden några timmar! 

nytt i rummet

Var och shoppa igårmorse, förutom att det blev kläder i form av, chinos, en skjorta och trosor så fick jag även denna fina byrå eller vad man ska kalla det till mitt rum. Ska ha tvn uppe på den och underkläder och lite annat i lådorna och böcker och filmer i facken. Hampus satte ihop den och nu står den på plats. Jättefin! Tack mamma! 


& tack älskade för hjälpen! 

lunchplace

Svensken på hörnet här i Torrevieja är vårt lunchställe. Riktigt god mat och alltid några olika rätter att välja på. På onsdagar är det alltid schnitzel som vi då idag var tvungna att äta eftersom det är så gott! Vars en halv flaska vin, middag och efterrätt för 9€, går inte att klaga! Som jag önska att dessa priser fanns i Sverige med. Maten här nere att handla är 1/3 billigare!

idol



Sitter nu inne i lägenheten och tittar på reprisen av idol från Malmö. Vilka typer haha herregud, detta med auditions är det bästa med idol! Laddar upp inför morgondagens shopping och strandhäng så efter detta kryper vi ner i sängen. Godnatt på er!

middag på balkongen

Har ätit hemma ikväll och det blev dom megagoda burgarna igen! ;) 



D vitamin boost

Hade ett par riktigt härliga timmar vid stranden idag! Drog oss till La Mata, som betyder dödens strand. Är väldigt mycket strömmar där och tråkigt nog dör där väldigt många varje år. Men idag var det ganska lugnt, på förmiddagen var det lugnt och vattnet helt klart och lite små vågor men några timmar senare blåste det mer och mycket vågor men fortfarande helt klart vatten. Jättefint! Badade mycket och slängde oss i vågorna ;) åkte sedan hem när vi råka paja fästet till parasollen som man kör ner i sanden och vi var ganska nöjda för idag. Köpte en ny sen för 2,50€ så vi är redo imorgon med :D





Jag/vi njuter så jäkla mycket! 

spanjorer

Efter middagen igår gick vi ner till stranden och tog vars en drink och mös. Njuter så mycket vi kan varje dag av denna fantastiskt värme! Var hemma lite efter 10 så det blev en ganska tidig kväll eftersom vi ska åka till en annan strand idag och va uppe i tid. Så ska skynda och göra vid mig nu innan vi sticker! 







middag

Nu drar vi oss ut ur lägenheten för en efterlängtad middag! Man håller sig inte så länge på en liten macka till lunch! Hoppas ni får en fin kväll! 
Älskade skor, köpta här förra sommaren! 

Cabo Roig














Idag drog vi oss till stranden Cabo Roig en bit härifrån. En vik som man går ner till där det finns en kiosk och solstolar man kan hyra och en liten hamn i ena änden :) 4 h rakt i solen och det tog jäkligt mycket haha oh imorgon får ja nog smörja in mig en gång till under dagen. Men bränd är jag inte, gör inte ont eller så! Hade med oss lite lunch och frukt och köpte ananas där som en man kom och sålde. Varit hemma en liten stund och tar det bara lugnt nu innan vi hår ut och äter ikväll :) 

en del av gårdagen

Igår var vi på stranden strax efter kl 10. Precis innan det börjar fyllas på och bli tjockt med folk, men vi lyckades få bra platser långt fram! Var där 2 timmar sen gick vi och åt lunch vid poolen. Spagetti köttfärssås till mig och en hamburhare tog Hampus. Sen gick vi upp och gjorde vid oss innan det blev en lite roadtrip med bilen.





När vi kom hem åkte vi och shoppade lite igen på Habaneras ;) semester & shopping går hand i hand! Roligt när ingen har detta vi köper här, hemma. Jag köpte ett par jeans, 2 par söta strumpor och ett kitt med sminkbortstar. Hampus köpte sjukt snygga byxor och en tröja på Massimo Dutti och fynda även några t-shirtar för 2€ styck!! 
Söt strumpor!!! Har ju hört att de är höst hemma (typ) så får bunkra upp med tjocka strumpor till kommande veckor och sen månader, köpte även massa strumpor billigt på primark. För måste säga stt strumpor är dyrt och en tråkig grej att köpa hemma!

love you

10 månader idag med mitt hjärta! Myser vi med middag här nere i Spanien! Kärlek! 

playa


Nu hår vi till stranden!

limon

Fant limon är magiskt god! Hittade till och med den i zero version när vi handla mat, men fick bli en vanlig på stranden igår. Svalkar gott! Inte lika god att dricka hemma, passar bra in på stranden och utomlands! 
 

torrevieja city


Kom hem från stan för en liten stund sedan. Drog oss in vid 19:30 och åt middag vid 20:00, det som ni ser på bilden ovan. Jättegod pizza med kyckling, parmesan, ruccola och balsamico. Gick sen lite på marknaden och titta och har bestämt oss för att göra en rolig grej! Var för mycket folk idag så ska ta det en dag i veckan! Minne för livet! 

Staden kryllar av folk och nu har alla spanjorer semester och det är helg. Men alltid roligt med människor, se att staden lever upp så mycket när det är så varmt och härligt klimat. Tog en taxi hem sen och ska nu bänka oss i sängen med något avsnitt på en serie innan vi sover. Godnatt på er! 

frulle

Klockan plingade 08:40 och 09:40 efter en mysig frukost på balkongen åkte vi till köpcentrat en bit här ifrån och mös och nu ska vi gå ner till stranden och fylla i brännan någon timme!

shopping

Igår morse så åkte vi först på marknad, hitta dock ingen parkering så Hampus lämna av mig så sprang jag snabbt in bland allt folk och köpte det jag viste jag skulle ha, nämligen dessa:


Världens skönaste byxor! 
Köpte lite frukt och blommor med och ett par byxor till mamma. Sen körde vi och handla mat och fick hur mycket som helst för 53€, hade gått på 1500kr hemma! Åkte sen hem och lämna maten i lägenheten innan vi åkte iväg igen till köpcentrat. Fick med mig denna nyinkomna hösttröja från Zara:
Älskar den! Och extremt skön och blir perfekt i skolan till höst och vinter för där är så kallt! Hampus shoppa också, ett par sjukt snygga skor! Sen åkte vi till svensken och åt lunch, lassange för mig och köttbullar till mitt hjärta! Dela på en flaska rött och vars en cheesecake till efterrätt. Allt detta för 20 € haha, fina priser här i Spanien! 

centauro diss

Har hyrt en bil denna gång. Första och sista. De står inget tydlig på hemsidan att man ska få betala 100 € för bensinen när man hämtar bilen så betalde hemifrån 140 € för bil och allt med där trodde vi. Okej pris och skulle bli billigare än taxi, men nu blev det dyrare eftersom de drog 100 €. Riktigt dåligt att de inte framgår klart och tydligt! För det stod att 140 € var hela slutsumman... Jaja, nu kan vi köra 50 mil så tyvärr inte mycket ecodrive hehe och ska köra till en massa stränder :) 
Ford focus

en stund på beachen



Blev 1,5 timme på stranden idag! Ett absolut måste! Eftersom Hampus hade en intervju på Skype så blev vi sena men det är ju ett måste och det var en glad pojk efteråt. Hoppas allt går vägen nu :D Det första vi gjorde på stranden var klart att bada men till vår besvikelse är vattnet inte så svalt längre haha va 30 grader. Kan leva med det i för sig men när det är 30 grader kl 00:30 på kvällen så kan ni förstå hur varmt det är under dagen, och kvavt och fuktigt!! 

reser igen

Vi är nere i paradiset igen! 








Efter tentan mötte jag upp Hampus på centralen i Malmö (förövningar kändes tentan ok!) vi åt lunch där sen tog vi tåget till Kastrup och sen flyget hit till spanien! Tog ett glas vin och en öl på flygplatsen och sen satt vi på rad 1 med världens benplats och mös med musik och lite snacks i 3 timmar. Flög ner med norwegian, var lite oroligt egentligen för de har haft så mycket förseningar, men oftast med turer utanför Europa. Men denna flygning gick hur bra som helst :) 

early morning


Såhär tidigt har jag nog inte gått upp på hela sommaren... Klockan 8 går tåget ner till Malmö och ska hinna fixa en hel del innan så nu är det bara att masa sig upp och väcka resten av huset! 

Jou san

Kom hem från stan för snart en timme sedan. Var och åt lunch med Max Malin Hampus och mor och far. Åt på Jou San en ganska nyöppnad asiatisk tapasbar. Det var jättegod mat! Jag tog fläsk i sötsur sås och Hampus och pappa en rätt med anka. Mamma tog kyckling med grön curry, Malin en soppa med fläsk och Max olika dumplings/dim sum och vårrullar. Väldigt fin lokal. Dock sitt absolut inte i soffan! För mjuk så man har bordet i hakan, väldigt mycket minus. Vem köper sån soffa?!?! 85 kr för lunchen, i Helsingborg är detta på Mariatorget :) 
Anka
Fläsk i sötsur
Och till efterrätt så tog Max och Malin in friterad sötpotatis som de hade ätit där här om dagen. Detta delade vi på, går inte att äta mer än en. Rolig grej och ja sött var det så smaka som en efterrätt, gott!

cozy


Somnade inte förrän efter 2.. Gick upp halv 11 och åt frukost och duscha och fixa lite på datorn och slappa runt här hemma. Innerst inne är jag väldigt väldigt stressad men har på något sätt lyckats lägga undan det där inne och hoppas på att livet kommer lösa sig ändå. Har en tenta imorgon som jag missa i våras men oj så dålig jag är att ta tag i plugget nu på sommaren när jag bara vill vila upp mig inför andra året på högskolan. Om jag inte klarar den denna gång så är det till våren tror jag nästa tillfälle. Det finns alltså alltid fler tillfällen och jag har 3 år kvar att plugga så jag har tid på mig till jag tar min examen :) så tänker jag och det gör mig lugn på något sätt. Matematik är det i och det är verkligen min svaghet. Är så korkad. Ser inga lösningar i matematik. Ointressant med och oanvändbart i den nivån :) 

Ska plocka ner min resväska från vinden nu och packa! 

happy


Kanske inte bästa någonsin men en go feeling! :)

pick och pack

Snart så ska vi iväg. Har inte börjar packa hehe men det löser jag, har jag något val? Imorgon blir det lunch med brorsan och Malin innan vi åker och nästa gång vi ses är dom 3!! Har tittar på idol och nu tittar jag på programmet med Leif Mannerström och hans restaurang och sen måste man väl se paradise hotel, ska krypa ner i min säng ensam inatt och har vänt på dygnet så somna innan klockan 12 är nästan omöjligt..





jag vann!

Var med och tävla på instagram om en bikini från To die for & jag vann!!! :D så roligt haha så ska försöka få tag på henne nu som ska skicka den. Det var denna gula Sugar Daisy som blir min, kostar 60 €, hade aldrig köpt den för se pengarna men att vinna den gör jag gärna :D






gofika

Dålig uppdatering idag. Började dagen med att vakna upp bredvid mitt hjärta. Gick upp vid halv 12 och gjorde vid mig för att sen dra mig till stan för en fika med Rebecca från min klass. Riktigt trevligt! En sväng på stan hann vi med och mycket snack :) ser fram emot terminsstarten och nya grupper och nya människor. Vi är ganska många så man har inte hunnit bekanta sig med alla som är förståeligt. 

Mötte sen upp Hampus och vi gick på stan och fick tag i hans kallsonger, äntligen och de satt perfekt! Sen handla vi lite mat till kvällens middag som blev kyckling med fajitakrydda och sallad. Som tacos/fajitas men utan bröd :) mycket mycket gott! 

The experiment

Movie time!!

#dinröst


Tittar på ekonomidebatten på SVT1. Herre min gud... Först och främst kan Ulla från vänstern knipa och gå där ifrån, så tradig, gnäll gnäll och gnäll! Sen är där inte många till som har något bakom pannbenet. Läste om Ranifeldts uttalande i tidningen idag med.. Det ser ljust ut för Sverige! Kris! Nästan så man inte är stolt längre över att vara svensk. Sverige kommer inte finnas kvar och allt fortsätter såhär. 

12:20


La oss 01:30 ish i runda slängar.. Och Hampus gick precis upp ur sängen och jag ligger kvar. Det är kallt och jag är mega trött! Satte klockan på tio men satte om larmet till 10:30 och sen har jag snoozat i en timme och sen börja man vakna till någorlunda men ingen ork till att dra på sig kläder och ge sig ut. Blåser massa idag och det är kallt så vi håller oss inne och myser!!

dejt











Många bilder som sammanfattar denna fina kväll! Mamma och pappa är borta så är hemma hos mig och passar min lilla vovve. Åt räkor till förrätt och sen hade vi köpt vars en köttbit som vi grilla och gjorde potatis i ugnen med sourcreme and onion smak, riktigt goda! Och en sallad till det. Sen drog vi oss upp på övervåningen och tittar nu på Frozen inte sett den och musiken spelas hela tiden och man ser söta videos på föräldrar med sina barn som är sjukt insatta i filmen och kan varenda låt, så ja vi tittar på den nu! Underbara sånger och jättesöt film! :D Har nog aldrig sett en animerad film på engelska haha år sedan ju och när man var liten skulle det vara på svenska :)

perfect

Jättemysig kväll! Började på docken med vars ett glas vitt vin, satt ute och roa oss. Sen gick vi vidare till bulls och tog vars en shot, mums, för 25 kr!! Sen till Petters och betala bara 39 kr för ett gott och ganska stort glas vin. Satt där länge och prata om allt möjligt :) drog oss vidare till utposten sen och tog vin och drink och Hampus med hans kompis anslöt till sista och sen begav sig alla hem vid lite över 1 tiden. Jag och Hampus gick till Petters och åt lite innan vi gick hem! Godnatt på er! Jag hat haft en underbar kväll!!






girls


Sitter i lägenheten och myser med Elin. Druckit vin och nu lite cider, nötter och vindruvor. Ska snart gå ner till stan och försätta med en trevlig kväll och möta upp Linnea! Ha en fin fredag! 

blivande päron

Gud har glömt bloggen idag!
Det bästa som hänt idag var att brorsan med sambo och lille bebin i magen är nere i Skåne och kom på middag till oss idag!!! Var så rädd att de inte skulle hinna ner innan det är dags, men det kan ju faktiskt egentligen hända när som nästan så det kanske blir en helsigborgare ändå ;) beräknat till början av september så snart snart :D Det blev kräftkalas idag som satt som en smäck! Och en rabarberpaj till efterrätt! Nu ropar sängen och klockan imorgon står på 08:30...

nagellack

Mina nya lack från Maybelline New York Color Show by Colorama, riktigt bra lack för endast 39,90 kr!!! Finns på H&M och i massa fina färger, dessa jag har heter Electric Yellow & Urban Coral. Ganska lätta att få av från naglarna med, inte värre än många andra lack vilket är skönt :)
Färgen på burken stämmer bra med färgen som blir på naglarna!

tired


Gud så seg jag är idag. Hampus är iväg och jag körde honom lite innan 9 idag och han är fortfarande kvar. Jag körde hem igen (hem till honom då, men nu är det mitt hem med för det mesta :D ) och har legat i soffan för länge. Tittat massa på tv och lagat lite lunch som bara blev pasta och tonfisk. Wordfeud är mitt nya beroende efter något år, Oliiwiaa heter jag så spela med mig!! ;)

promenix

Från en mysig promenad med vovven min!



en tisdag


En bild som får stå för dagens kläder, svart och leopard, converse och min älskade mbmj. Facelook = no makeup. 

Imorse var det riktigt kasst väder så vi ville att de skulle va så hela dagens så man hade en anledning att stanna kvar i sängen. Men efter vi ätit lite lunch vid klockan 1 så gjorde vi vid oss och gick ner till stan. Gick hem till Hampus pappa och scanna lite jobbgrejer sen en sväng till h&m och jag köpte ett nagelack till, blev kär i det gula så blev ett i korall. Sen tog vi oss till väla för att kolla om de fanns kalsonger till hjärtat men inte i hans storlek. Gick en sväng och jag fick med mig svampar till ansiktet för att använda till foundation. 

Placera oss på Ikea sen för middag, köttbullarna där, mellanportion för 39 kr är inte så dumt. Gott och servetter följde också med hem. En sväng in på Coop extra också och köpte 3 Ramlösa för 25, nya favoriterna är helt klart Mango!!

friends

Jag och Hampus har börjat titta på Friends / Vänner. Han har klart sett på det innan men jag har bara sett något avsnitt ibland på tv när det inte funnits något bättre och man har bläddrat så har inte förstått allt. Så vi började om från början på netflix, de har säsong 1-3 där. Det har inte blivit ett beroende för mig men det är ett bra program att slappkolla på, synd att nu dessa avsnitt är så gamla så de har såååå fula kläder! Vilket i-landsproblem!



smile

Facelook och mitt nya nagellack (på naglarna då) som kommer från maybelline, 39 kr - riktigt bra lack! Och testade en ny cool färg! Såhär såg jag ut i lördags när vi tog en sväng till Lagmarks och sen vidare på 50 års uppvaktning :)


Lacket är mer gult i verkligheten 

släktmiddag



Igår var mina kusiner över på middag med sina familjer. Jag som är yngst kusin av alla på pappas sida, om man bortser från släkten i Stockholm som vi träffar 1 gång om året. Så är nästa kusin 20 år äldre än mig hehe så de har barn som bara är något år yngre än mig. Trevligt hade vi i alla fall, god thaimat, frukt till efterrätt med ostar och gott vin! När alla dragit sig hem tog jag och Hampus ett kvällsdopp i poolen vid 9 tiden, blev inget långvarigt dopp då vi frös ganska mycket! 

365 dagar


Idag är det ett helt år sedan jag såg Hampus för första gången på Lagmarks när jag, mamma och pappa satt där och skulle äta middag. En lördag efter jobb och mycket var allmänt dåligt för övrigt. Men sen den dagen blev allt upp och ner och slutade med den bättre delen av mitt liv, dig min älskling. 10 augusti kommer alltid vara ett datum som ligger varmt om hjärtat, precis som många fler! 

travel

Boka en resa sisådär igårkväll. 
Sticker om mindre än 2 veckor! Sol och bad i 7 dagar! :D

mango


Denna sås är himmelsk :D kom ihåg det till nästa middag!

tacos och film


Vår middag idag som jag slängde ihop. Tacos fast utan brödet. Går hur bra som helst! Är riktigt mätt så vi har placerar oss i soffan och tittar på"The Bucket List" med Morgan Freeman och Jack Nicholson, superfilm!

en torsdags middag

Idag blev det lite kräftor till förrätt, mums! Och sen god middag som mamma och pappa hade gjort och efterrätten stod jag och Hampus för och vi testade något nytt! Gjorde en paj med ananas och äpplen i och en massa kanel! Fick ananas på restaurang i Spanien där de hade gjort de lite snyggt på tallriken med kanel och det var en riktigt god kombo, och äpplen och kanel funkar alltid. En av de bästa pajerna vi alla ätit! Pricken över det hela är att ha flingsalt i smuldegen. 



mingolf och middag





Vaknade hos mig och tagit det lugn hela förmiddagen. Badade min lilla vovve och testade typ hela min garderob och blev varm som fan som vanligt haha. Åkte sen in till stan och till Hampus, tog de lugn innan vi åkte till Skättekär utanför Höganäs för att hänta Hampus lillasyster. Stressa lite hem och gjorde vid oss innan vi körde ner till vikingstrand och spelade minigolf med Oskar och Isabelle, Hampus blev en värdig vinnare och jag på en andraplats, nöjd ;) Tog oss sen till Big Buddha för att äta middag, fyra små rätter för 3 av oss och en anka i rödcurry. Jättebra mat på Big Buddha! Summerar som en riktigt bra sommardag :)

kräftor

Igår blev det kräftpremiär för denna sommar, åt ett par till förrätt och sen blev det spagetti och köttfärssås. Gud så gott det är! Dessa var dock lite små så blir inte så mycket man får i sig :)

kalas





Sitter hemma hos Hampus mamma nu och har firat henne idag som fyller år. Ätit gott, grillat kött med god sås och potatis och tårta till efterrätt och vin och mojitodricka. Myst med Hampus systerdotter Molly, gud vad jag vill ha en egen liten krabat, jag längar så! En liten tös eller pojke som vi har gjort och som bara är vår. Om några år så!

söndagslook



Om en halvtimme kommer mamma och pappa och hämtar upp mig och vi åker vidare på lunch i Ängelholm hos vänner och firrar, 18 & 20 år! Är klar och redo och hungrig men väntar tills vi får mat där, brukar alltid vara god mat! Sen får vi se vad kvällen erbjuder, en natt ensam i min säng hemma blir det i alla fall, första gången på någon månad! 

en härlig lördag

Jag drack två cider och Hampus vin, även hans far med sambo var med på Stinsen :) gick sen tillbaka till Lagmarks igen med dem och satt där en stund med lite vin och mer sällskap. Drog oss hem vid lite över 7 och lagade en väldigt god middag! Har ikväll också börjat på säsong 4 av The Killing och har nu krupit ner i sängen och Hampus tittar på UFC och jag bloggar... Tyvärr så har det börjat åska och blixtra nu som attan, tur jag har mitt hjärta att krama om! 







Lagmarks


Tog en vända ner om stan vid lunch tid, åt lite och gick i affärer och köpte födelsedagspresent till Hampus mamma. Gick sen ner till Lagmarks och drack lite vin och njöt av sällskapet och en härlig dag! Drog oss sen vidare till Stinsen..

fin fredag

Kvällens middag blev en ryggbiff med sallad och Hampus gjorde stelt potatis till sig med, var tvungen att smaka några. Det var jättegott som alla måltider vi gör tillsammans. Köpt lite nya såser med från Heinz, vitlökssås och mango curry, och mango curry var himmelsk!! Drack en flaska kallt rött till det som var lika gott som vanligt, en av våra favoriter! Nu kollar vi på filmen Red Dragon med Anthony Hopkins och myser!


 

1 augusti





Var hemma hos mig igår, eller halva dagen i alla fall. Passade min lilla vovve då mamma och pappa åkte till Helsingør. Låg och sola 1,5 timme när solen var framme och badade i poolen, denna sommar har varit och är fortfarande helt fantastisk!! Haft fint väder nu i 2 månader, då vi var i Spanien var det inte så fint här hemma så vår juni var fint de med! 

Är hos Hampus nu och ska snart dra och en sväng ner om stan :) och ikväll ska vi mysa med en god bit kött och en flaska rött! 

ny månad



RSS 2.0