så är det

Det blev en ganska hemsk natt och somna med tårar och värk i kropp och hjärta kl 02:00. Nu lämnar jag det bakom mig hoppas jag.. Sitter i soffan med Linus och Jonathan och kollar Hangover 2 med chips och dipp, detta behövdes! Har haft 2 mysiga timmar med Linus på ishallen också idag!


sleep

jersey shore på tvn & mobilen i högsta hugg med massa sms och spel, godnatt på er! 

that girl


torsdagsmys

arbetet är klart och nu återstår plugg till prov och 1 redovisning, är klar för kvällen och tar paus ett tag iallafall och läser lite senare kanske istället! mormor, morfar och Marita är här och har käkat middag, väldigt mysig torsdagskväll och känns lite som det redan är helg, förutom plugg. imorgon blir det en ganska kort dag i skolan och efter ska jag och Linus åka skridskor och ha roligt där, har sagt nu snart 3 år att vi skulle göra det och nu blir det av, myspys! ♥

love you

massa kärlek till min pojkvän, 2 år & 9 månader med dig idag! ♥

music

Green Day prickar det och med fantastiska delar ur filmen i videon, musikkärlek! 
ännu mer vacker musik med underbar video! 
 
nä nu klara jag inte detta mer, tårarna ligger på kanten av ögat och faller vid nästa blink, jag är kär! ♥

sexy

Han är ju för jävla söt och med de skrattet smälter man!
Pinsamma känslan man får när man inser hur mycket man sitter och smilar när man ser denna film, åh, vi ser den en femte gång igen då.. och ler lika mycket igen! 

I'll take you

nästa vecka står 2 prov, 2 redovisningar och 1 inlämning av arbete på schemat... fruktansvärt! min ena redovisning är klar och snart halva arbetet och plugg till ena provet har påbörjats.. suckar djupt! efter att hells kitchen är slut klockan 23.00 ska jag fortsätta läsa i min svenskbok som ska vara klar om 2 veckor och sen är man väl helt slut i huvudet och kommer somna riktigt gott!

Levis

dagens cozy outfit. Levis jeansskjorta, tights och mysiga strumpor! 

Kina

Vill verkligen åka till Kina, hade varit så coolt, nu till fsportlovet eller påsklovet men synd att de inte är så bra väder där då.. en sommarresa någon annanstans än vårt kära spanien paradis? kanske.... men någongång så ska jag dit! :) & gå på muren!

usch

nu ska man snart tillbaka till skolan.. om 12 timmar faktiskt.. usch fy hemskt, VILL INTE! inombords skriker jag men också glädjetjut av att det snart är jullov och varje dag kommer man närmre och närmre men... har så j*vla mycket att göra så kan tiden stanna nu eller spolas tillbaka 2 veckor så jag får mer tid! 9-16 imorgon.. åh neej!
600417_395512887199328_1481258302_n_large 

gold

Har precis ätit lite kvällsmat, gjorde bara varma mackor med ost och skinka och drack te i min söta kopp! mysigt och mumsigt! 

Zara

slängde nyss iväg en beställning på en underbart fin kjol från Zara! 
Tumblr_m9ohionofp1rf5i7ao1_500_large

fryser

blev en runda till väla med mamma imorse, glömde lite saker som bara finns där, köpte någon julklapp, jag leta efter en kjol på Zara och har nu köpt klart julklappslekspresenterna, gud va skönt att vara ute i god tid, hälften av julklapparna är typ inhandlade och vet mycket annat som ska köpas! sitter i sängen med datorn och tv är på och jag fryser så jag skakar, toppen!

inspiration - travel

 
 
 
 

freetime!

har börjat inse nu hur jäkla mycket plugg det är tills jullovet! ligger riktigt mycket back nu efter praktiken, har tagit det som lov och bara njutit och hoppats på att pluggkänslan skulle komma fram men hade för mycket annat i huvudet så imorgon får man börja ta tag i en hel del.. inga lektioner så klockan sätter jag på 10.00 och plugg hela dagen och en massa planering om vad som verkligen behövs göras!! kanske hittar på ngt roligt med mamma också, förvånar mig inte! nu kalla sängen och massa MTV!
min söta unge! 

Linusdagen

denna dagen har jag varit ledig eftersom det var öppethus i lördags på skolam, fast vi behövde inte va där men är lediga ändå, riktigt skönt! blev en tur till väla med mamma, försöker verkligen att unna stan allt jag kan först och främst men var tvungen att åka till Zara och byta en tröja jag köpt och bytte den till en jättefin halsduk med döskallar, dökär i den! blev några små julklappar också och till julklappsleken! det ska börjas i tid! 
 
åkte sen hem till linus och mös där i några timmar med honom på hans namnsadag! Grattis min söta Linus! ♥
sommar 2012 spain 

Vila i frid

Helgen har både varit riktigt bra och tråkig. Fredagen bestod först av nationelltprov i svenska B, gick ganska bra tror jag, sen fika på stan med Fay och Fiona och köpte present och mot kvällen middag hos Linnea för hon har fyllt 18 och sedan utgång som blev hur bra som helst, riktigt härlig kväll och kom till sängs lite över 4 :) sov till halv 1 igår och det belv bara en slappedag då Linus kom hit lite senare, mamma och pappa stack på middag och vi kolla film och la oss redan 8 och låg och kolla film och tv till 12. idag fick man gå upp lite tidigare för var i butiken lite innan 12 och jobba ett tag och drack en massa glögg och åt pepparkakor! åkte hem vid halv 4 och jag och mamma köpte hem kinamat :) 
 
fick sedan ett hemskt telefonsamtal och våra fina vän är nu i himlen, han var här för 2 veckor sen och åkte hem till sin familj och idag gick han bort. i 23 år varje år har han varit här och hjälpt oss hur mycket som helst och vi har hjälpt honom och hans familj. alltså hela mitt liv och uppväxt.. har väldigt många fina minnen och goa skratt som jag tänker tillbaka på idag! skänker 1000 tankar till din familj idag och hoppas vi kan fortsätta hjälpa er, du gav så mycket och höll det ihop men du ska veta att det inte ska bli sämre. saknar dig och kommer sakna dig framöver, vila i frid!

lyckans dag

En riktigt bra dag! Gjort min underbara ring på juvel & design, tack så mycket till Suzana och Max som hjälpt mig väldigt mycket! & glada och strålande besked till pappa och hela familjen! Lyckodag! 22 november 2012 ♥

kärlek

undebrara delar av filmen!  

Behind the scenes

sitter och njuter med massa twilight klipp

godnatt

nu blir det sängdags och imorgon blir det butiken halv 10 till 3-4 och jag ska handla en hel del julklappar, skönt att vara så pass tidigt ute och jag vet redan lite vad jag ska köpa både till kusiner, pojkvän och mamma! 

Kosta Boda Make Up

ycker denna make up kollektion från Kosta Boda är otroligt snygg och ha på badrummet vid sitt smink, sminkbord, byrå eller i ett fönster, för 1,5-2 år sedan började jag samla denna till min mamma och hon är väldigt glad för dem så idag besällde jag hem från butiken den sista i henne serie, läppstiftet. Så när hon får de så har hon exakt de som är på bilden, riktigt fint! Inte alls så farliga priser, finns i 2 olika storlekar och jag har köpt den lilla, läpparna för 500 kr och nagellack och läppstift för 400 kr, tips!

dagen

var hemma vid 6 ungefär efter att varit i butiken några timmar, började med lunch på Helsing med Suzana och Leopold, riktigt got mat, blev så sjukt mätt så orka knappt stå i butiken! var väl inte så mycket folk idag, alltså en ganska död dag, men gick till ica och lämna lite post och tog en chailatte på vägen tillbaka så jag klara av sista timmen. nu kollar jag lite på tv och skriver upp min julklappsönskelista! 

R-patz

En intervju med snyggingen! Njut! 

fluffy

Hon är ju så söt, detta får bli en godnatt video! Vi hörs imorgon! 

thailand 2011

lite natur bilder som gör att man blir sjukt sugen på thailand

ge mig

          
OMG jag skulle kunna döda (som man brukar säga, men självklart skulle jag inte gjort det!) för att ha denna brännan just nu! 3 veckor i Thailand hade inte suttit fel som jag hörde att en kund skulle till.. avundsjuk! har letat resor till över nyår och till sportlovet i flera veckor nu och vi kommer inte fram till något alls, men till något varmt ställe ska vi till iallafall, räcker med kanarieöarna, allt som har minsta lilla sol är bättre än vinter! att bara iallfall komma ifrån detta och kylan som kommer, i 1-2 veckor räcker gott och väl, längtar!! 

lång dag

Idag blev det en riktigt lång dag i butiken, från de öppna till stängning, 09.30 - 19.00 fick hoppa in för Theresé som blev sjuk och självklart gjorde jag det och för att jag fick betalt sista 3 timmarna! Toppen! Pappa var snäll och hämtade mig och nu sitter jag och bara tar det lugnt i sängen och tittar på Pengarna på bordet, imorgon tar jag lite sovmorgon och börjar 12 med att käka lunch med Suazana.
dessa fina Shamballa armbanden säljer vi i butiken, Juvel & Design i Helsingborg
väldigt populära och otroligt snygga, har själv införskaffat mig ett svart, finns i många olika färger! 

helgens festligheter

denna helg har bara flugit förbi :( fredagen spenderades hemma och passade vovven med Linus, hade det supermysigt med massa tv och sjuktgod men enkel mat, chicken nuggets, pommes och majskolv ;) så längesen man åt det så det satt riktigt fint! 
 
igår stack vi (jag och Linus) ner till Malmö vid lunch tid, åkte hem till Jonathan och Victoria och sen gick vi till stan och jag fick med mig en tunn grå kofta från Zara, supermysig! på vägen hem gick vi inom coop och det blev tacos till middag, supergott! stack ut lite i kylan och värmde oss med lite basket på en skola och sen in i värmen igen och kollade på film, Oväntat vänskap :) sen blev det lite chill kväll på det med dricka, massa beerpong, kortspel, skratt, musik och dans. Ännu en lyckad kväll i malmö :) blev till sängs halv 3 och en ganska orolig natt, vaknade kl 5 och var en aning halvpigg och besvärad men mådde som tur bra, lyckades somna om och klockan ringde 9 eftersom vi skulle käka donken frukost men så fort som klockan ringde slängde jag mig över den och stängde av och vi vaknade sedan 9.56 och då var det för sent! stack till BK vid 12 tiden istället, lite lunch sen blev det hemfärd!
 
baaaara tagit det lugnt efter tågfärden som var gansak segt, käkade god middag, kollade på film, Dangerous Hours med Pierce Brosnan bra film :) kolla ännu mer tv, käkade äppelkaka som mamma bakat och verkligen inte orkat göra något vettigt! Linus åkte hem innan solsidan och nu ligger jag i sängen och tittar på Beck och är riktigt trött!
 
Blev en väldigt lång beskrivning av min helg, men det får bli så ibland, hoppas alla andra har haft en lika bra helg som jag har haft.

Tack du!

har aldrig någonsin gråtit så mycket på en biograf, om jag ens någonsin har gråtit på bio innan. dessa filmer är med i mitt liv idag, då, nu och föralltid. väcker så otroligt många minnen av mitt liv, 5 år som har förändrat mitt liv så ofantligt mycket, 5 filmer som har gjort mina förhoppningar och känslor upp över öronen och hjälpt mig och gjort mig så sjukt lycklig, detta är det vackraste jag någonsin har sett och någonsin kommer att uppleva i känslor, att detta kan påverka en så mycket, bilder, ljud, text, ord, känslor, film. Tack för du förändrat mitt liv Stephenie Meyer!!
Tumblr_lza8z7x4311r4tk8j_large

Twilight

LOVE 

Dagen jag har väntat på!

Breaking-dawn-part-2-wallpaper-twilight-series-32562181-1920-1200_large
 
1349204882_3056_large
 
Tumblr_md54jufblw1qjx9jfo2_500_large
 
293829_463051260399819_504185380_n_large
 
Tumblr_mcuyrdv3qd1qik5f5_large
 
Tumblr_mctmkomudf1rysgjzo1_500_large
 
Tumblr_mcqayqayvo1r0iowwo1_500_large
14 november 2012 - Breaking Dawn Part 2 ♥

unicorn

nu ligger jag i sängen och fryser en hel del, men med både täcke och filt på mig ska jag nog överleva natten. kollar lite på house och sitter med datorn i knäet och väntar på att Faysan ska komma hem. imorgon bär det ännu en gång av till butiken och hoppas på att dagen går ändå så snabbt som denna dagen gjorde, lite roligare då + att jag sålde en hel del, eller hel del men av stor summa iaf idag, väldigt roligt! godnatt på er!

om 23 timmar

imorgon så blir det en helt fantasktik dag och jag får inte in det i mitt huvud riktigt, inte förrän jag verkligen tänker på att denna dagen nu är här, så pirrar det i hela min mage!! oh vad jag älskar denna känslan och morgondagen kommer mötas med största leendet!! spola fram tiden exakt 23 timmar så sitter jag där och ser på miraklet, min verklighet, min bubbla, min kärlek, det övernaturliga, vackra, bästa, underbara, otroliga, vackrastesomnågonsinskådatspåbildidennavärldenever!!! OMG
Breaking-dawn-part-2-pictures_large

inspiration - skirt

27441400_large
 
Tumblr_md5q52mnbj1qc48cqo1_400_large

kallt

jag fryser så mycket att ja inte vet vart jag ska ta vägen, detta är frukantsvärt! äckliga väder, dock tur att det inte regnat men det är så sjukt kallt, ska börja med vantar och mössa imorgon.. eller behöver köpa en ny mössa så kan  passa på att leta efter en när jag är i stan, men får väl ta en gammal grej sålänge. nu går det bara mot kallare och mörkare tider.., gansak trött på det redan och det har knappt börjat, kallt fram till april hejhej.. 
snart ser det ut såhär

unionjack

morgondagen bjuder på först utvecklingssamtal och sedan i butiken halv 10 till runt 3 något tror jag, hem och plugga litegrann om jag kan komma igång, men ska iallafall ha min klara idé till mitt projektarbete och vara säker på att jag kan göra det jag planerar på att göra, om det går, är några saker som måste gå ihop och kostnaden har jag lite problem med eftersom skolan troligen inte ger något. men kan bli kul :) nu ska jag ner i sängen och jag har lite tur idag för att det inte visas jersey shore på mtv ikväll! 
har myst med min filt hela kvällen, som var en födelsedagspresent från Linus föräldrar, älskar den! 

brb

tappa upp ett varmt bad, massa skum, olja, badsalt, tända ett par ljus och lite musik. brb

tea

första dagen i butiken idag sen i våras, gick hur bra som helst men jag är inte så taggat på trainee alls tyvärr, tråkigt.. men har varit hemma en halvtimme nu och ska ta lite te och kolla tv och ringa min fina prins lite senare och IDAG ska jag se till att lägga mig i tid, halv 1 blev det igår, kunde ju inte motstå att se Jersey Shore! 
Tumblr_mdd7j3thak1qb49p8o1_500_large

Presenter #4

superbra kokbok från mormor och morfar!
nu kan ja gå på en massa bio!
mysmys tröja!!
The hungergames!

Grattis på farsdag!

 
                                  
 

letar för fullt

sitter i full panik och letar resa till något annat ställe än sverige över nyår, vill inte vara hemma och drömmen hade ju varit London men vårt paradis i spanien lockar också en hel del, men måste bara hitta något billigt och sen bara boka och inte behöva ha denna nyårshysteri som jag verkligen hatar, vill bort, ska bort! :)

10 november

hade en jättebra dag igår med släkt och våra vänner. fick så mycket underbart fina presenter och vi åt supergott, jättegod tårta och härligt sällskap! ♥

Presenter #3

mitt egna coffee card, mums!
10 supersöta kak/portions formar som jag önskade mig! 
Behövliga kroppsprodukter! 
Bok med bara massa efterrätter och matsaker med choklad i! 

mys

myser så det står härliga till, drack precis första glöggen, tog en promenad och mötte upp linus vid tåget innan och det var riktigt skönt väder ute, blåste ingenting och var lite halvkallt, men inte så man frös bara skönt kallt :) så kan det va hela hösten! och nu kallar duschen och sen sängen och klockan står på kl 8 imorgon! 
  

inspiration - atumn

Tumblr_mcgdmxzmje1rj2w2ro1_500_large

helg

nu är det äntligen helg och denna helgen tar jag verkligen helg! helg, helg, helg, ledigt och baaara ta det lugnt och ha roligt och njuta av allt sosm inte har med skolan att göra! linus kommer hit lite senare efter hans skola och det blir en myskväll här hemma vilket verkligen behövs. imorgon så kommer kusiner ganska tidigt och mot eftermiddagen släkt och vänner som är här för att fira mig :) myyss! och sen på söndag är det farsdag och ta det lugnt och njuta, helgen ser ganska bra ut ändå :) det bästa är att jag inte behöver göra något som har med skolan att göra. nu ska jag byta om till myskläder och min nya tröja! 

in time

även min engelska som ska in imorgon är klar, rättat alla andras arbeten.. varsegod lärare, här får du, nu behöver inte du rätta lika mycket? tror han tänker så men han ska få det riktigt svårt för förstår säkert inte det jag skrivit (y) och måste läsa ännu mer nu.. klockan är bara 10 och då ska jag passa på att lägga mig i sängen och sova lite tidigare idag! 

inspiration - candle

Tumblr_mbbsv6kd0d1qcflgeo1_400_large

paus

har läst mitt tal ett tiotal gånger och ska göra det flera gånger till men har tagit en paus på 1 timme nu och målat mina naglar och kollat på lite tv :) imorgon blir det lite engelska sen hålla mitt tal på svenskan och sen är det bye bye skola på 2 veckor och hej hej lite praktik :) hoppas det blir kul! 

Presenter #2

superfin bricka som jag önska mig, fick jag av Fay!
underbar puma parfym och två showergel i samma doft från min fina pojkvän!
nice vattenflaska till gymmet, även från pojkvännen min!
en bok och film som verkar vara riktigt bra, från min bror och hans sambo Malin :)

sov gott

imoron 11.20 ska jag till tandläkaren, men denna gång kommer jag dit med stolthet om att berätta att min andra tandläkare sa att jag inte behöver dra ut någon tand, när denna, min tandhyginist, säger att jag kanske behöver, men icke!! :):) ska snart krypa ner i sängen och kolla på tv och ha en liten sovmorgon imorgon :) godnatt!

Presenter #1

likt maroccan oli, eller jag känner ingen skillnad på dessa två, förutom i plånboken, skiljer nog en hundralapp och detta är superbra för håret, blir så mjukt och lent + värmeskydd i om man plattar/lockar håret :) 
superdupersnygg armband som jag själv var med och valde och blev dökär i så fort jag såg det! 
jättegod hollister body mist från Fay :)
massa fint smink även från Fay, make up store, the body shop & sephora!
massa fina kort fick jag!!

snart

Mitt tal är klart och nu är det bara att öva hela kvällen och morgondagen, känns bra :) håll utkik här för snart slänger jag upp lite bilder på vad jag har fått i födelsedagspresent :) kram

onsdag

Vaknade upp med min fina pojkvän och fick uppdatering via facebook om att Obama vann valet, vilket jag hade hoppats på och trodde också :) men det var väldigt jämt! åkte till skolan och har genomgått en väldigt jobbig dag med många lektioner.. onsdagar är alltid värst! var inte hemma förrän 5 och nu börjar det ju redan bli mörkt vid 4 :/ usch vintern är mysig i sig men det behöver ju faktiskt inte vara så mörkt. har ätit och nu ska jag fortsätta fila på mitt tal och öva, svenska nationella mutligt på fredag! 
våren ser så bättre ut.. påsk 2011

Födelsedag

Dagen har varit hur mysig som helst, börja med att vakna upp till lite sång och sen presenter och frukost i köket med mamma och pappa. Åkte sen in till stan och åt brunch med Fay på bagelshoppen och hade det jättemysigt :) fint väder var det med! Sen var det skolan i ett litet tag som tur och sen kom Linus och hämtade mig och vi körde hem till mig och fika med tårta med mormor och morfar med och sen blev det tacos och massa presenter :) oh vad glad jag är! Har fått så otroligt många fina presenter och roliga gratulationer och mycket sång! Tack! Pricken över iet på dagen blir att Linus sover här inatt!
Nu ska jag njuta av min fina nya tv, 40 tum, älskar den stora skärmen! Tack pappa & mamma!

Happy Birthday, 18!

IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN MIN TUR, ÄNTLIGEN 18 ÅR! :D GLAD TJEJ IDAG! ♥

sova

Nu ska jag hoppa i säng och sova hur gott som helst och en underbar dag väntar imorgon! godnatt på er! 

nu börjas det igen

377257_514160178611991_2000853636_n_large

plugg igen

Jag borde plugga, men sista kvällen på höstlovet orkar jag inte och känner mig sugig för inte arbetat mer.. men imorgon så gör jag allt klart och sen är jag tyyyyp fri resten av veckan.. tror jag. ska ha mitt svenska np tal på fredag men skriver jag klart det imorgon så är det bara att öva :) för på tisdag ska jag inte göra ngt som har med skolan att göra efter skolan!!
 
snart är det solsidan och sen får jag väl läsa lite i svenskhäftet.. buhu..

Grattis bästa vän!

Kom precis hem från Fay och firat henne på hennes 18 årsdag! Hon fick blandannat parfym och ljuslykta av mig och lite smått och gott! Nu är det snart min tur med :D  

emporia

Emporia var inte riktigt som väntat, fint och allt så men ganska rörigt, så föredrar hellre Helsingborg med mysiga kullagatan och väla som är mer öppet och bättre affärer :) var där 3,5 timme och fick med mig hem en tröja från h&m men den var lite för liten fast jag testa en likadan i en annan färg.. hmm.. så får byta den i stan en dag. sen köpte linus 2 träningslinnen och jag fick också med mig en födelsedagspresent till Fay! 
 
Nu sitter vi hemma hos mig och har precis gjort en fruktsallad som står i kylen och gottar till sig.
Banan, apelsin, päron och pressad citron över! 

Friday

Tog bussen hem till Linus så sitter här nu och kollar tv och tar det lugnt. Ska åka till Emporia imorgon så passa bra att sova här och ta direkttåget :) så det blir lite små shopping imorgon, trotts att jag handla hur mycket som helst i Spanien, men Hollister ska jag titta in på och även köpa ett glas till mitt badrum där jag kan ha mina sminkborstar så jag får lite mer plats i lådan där sminket är :) nu ska vi köra och köpa frukt och glass!!


mustasch

Tumblr_mcv1fcslbm1rhaohoo2_500_large

pumpa

Jag och Linus gjorde en söt lite pumpa igår!

november

Igår var det pyssel mellan 20:45 - 00:30 med Fay och sen somna jag gott med linus bredvid mig, vaknade ganska tidigt och linus åkte till skolan för 1,5 timme sen :( men han kommer hit senare igen så då ska jag fixa ihop något mega mysigt har jag planerat! ♥ Det blev twilightfilmen iförrgår med älskling och gud vad underbart det var! den bästa känslan som finns att kolla på en så vacker kärlekshistoria och snygga människor och sen ha sin finaste hos en och ligga och pussa på honom och känner lika mycket kärlek som i filmen, ggaah! ♥
 
lite tv nu och sen kanske plugga en smula! 

HELLO AWESOME

A6ogrt9cyaas5m5_large

sista twiligt

 

de sover inte!

 
åh herregud, dessa klipp får en att må dåligt men också få största leendet någonsin på läpparna, gud så fint det är!! Hej och välkomna till min twilightblogg för all tid frammåt, gaaaaah!! ♥ 

RSS 2.0