Står inte rätt till

Vem lägger en fotbollsmatch en fredagkväll? Vem? Vem? 3 minuter kvar, kämpa Oliwia! Efter detta så blir det kanske att slå på en bra rulle och mysa på bara! Ikväll är verkligen en hemmamyskväll, vi har ätit pizza och dricker pepsi och njuter av varandras sällskap, sånna kvällar behövs!

 

Mimmi

 
Amen asså hur söt får man vara?
Hon har en kalufs som är helt otrolig men att sätta upp håret sådär haha. Jag dör sötdöden!
 

GOALS

      Bildresultat för svenska flaggan      Bildresultat för österrikes flagga      Bildresultat för tysklands flagga
Nästa vecka åker vi upp till Stockholm för att hälsa på min bror med sambo och deras barn! Längtar så, alldeles för sällan man träffar dom. Mattis och Mimmi växer så himla snabbt, man hänger ju inte med! Mattis fyllde ganska nyligen 2 år och Mimmi är snart 8 månader. Ska gosa och pussa sönder på dom!
 
Sen efter Stockholm är det ca 5 veckor tills jag och Hampus åker till Wien :D ska bli så himla roligt. Något helt nytt och lite annorlunda. Tror där är fint på höst/vintern. Mysiga kafé, shopping, gammla byggnader, gågator, kanaler, god mat m.m 
 
Sen efter det så bokade vi in igår att jag, Hampus och mina föräldrar ska åka till Hamburg veckan innan jul och gå på julskylltning! Hur mysigt? Jag har varit där (tydligen) två gånger när jag var så lite så jag inte minns men mamma och pappa har varit där många gånger utan mig, med sina kompisar och nu äntligen ska jag också dit. Nu när jag uppskattar det lite mer också och därför fråga vi och de också ville hänga med och visa mig och Hampus lite. Jätteroligt. Jag och Hampus tycker om Tyskland, det är ett trevligt land, trevlig människor, har god mat, fint och fräscht m.m 
 
Det är vad hösten/vintern av 2016 bjuder på. Tre resor till 2017 är än så länge inbokade och fler kommer det att bli :D Älskar att resa? JA, älskar att resa! 

Mormor ♥

Fina älskade mormor har väntat på sin hjärtoperation nu sedan i maj och hon skulle egentligen ha gjort det för flera år sedan, men vården osv är som den är men nu äntligen så är det gjort! I månadags, och allt gick bra. Vi är så glada allihopa! Var och hälsa på i måndags och i tisdags och nästa gång blir nog inte förrän på söndag men där är massa andra som är och hälsar på ♥♥♥♥

 


Vill upptäcka hela världen!

 
Idag har SAS släpp så sjukt många billiga resor fram till sista mars, så booking.com och sas.se har bombats av alla mina resförsglag och sökningar haha. Just nu är det jag söker på en helg i december till Hamburg kanske och även en helg någonstanns i europa i mars. Kanske någon annanstans i tyskland, eller dublin? Amsterdam igen? Prag? Finns ju så många ställen man vill till! 
 
Jag ska snart bege mig till bilen och köra till Glumslöv och hänga där en stund idag. Även åka en sväng in till Landskrona till min praktikskola och hämta lite elevtexter :) Hej på er!

Barn och ungdomslitteratur

Bildresultat för bröderna lejonhjärta bok Bildresultat för alla vi barn i bullerbyn bok 
 
Har i veckan läst Alla vi barn i Bullerbyn för att vi skulle göra en bokanalys på en valfri barnbok och till ett seminarium ska vi även läsa Bröderna Lejonhjärta. Så himla mycket nostalgi! Lite roligare att läsa detta än all den sega kurslitteraturen haha. Faktiskt roligt att läsa boken istället för att se filmen, lite annat som är med som inte kommer med i filmen :) 

peach & mango

Har precis kommit hem från en sväng på Väla med mamma. Lämnade vovven på klipp där i närheten så stannade på väla dom två timmarna som det tog. Bytte en body jag hade tagit för stor storlek i och köpte även en likadan i svart också så nu hr jag grå, lila och svart. Perfekt till hösten och så snyggt med högmidjade (kan man säga så?) svarta jeans! 

 

Sitter och dricker en kopp te nu, jättegott te som jag testa för första gången. Jag snodde med mig en påse från Mallorca tror jag det var, den såg så god ut och hann inte testa där :) snart är det slut på det mysiga och jag måste ta mig ut igen för att gå till Vida världens vaccin och ta min sista spruta så den håller i 25 år fram. Dumt att inte göra liksom! 

 


Ändrat håret

Jag har varit och gjort om mitt hår! 

 

Det är höst (eller typ sommar fortfarande) men skolan har börjat och lite nya rutiner och sånt så var sugen på något nytt. Färgade mig mörk i botten och tona ut det som en ombre. Det blev lite för röd nyans i det bruna, men det var tvunget eftersom jag var så ljus innan, för annars kan det gå mot mer grönt än brunt. Men nu när jag har tvättat det några gånger så har det lagt sig lite. Men jag ska till frisören nästa vecka igen och fixa till det (tror jag)... kanske väntar lite till. Jag är nöjd i alla fall och en skön förändring. Ska inte alltid vara så feg, det är ju bara hår, det går att fixa till :) 

 

 
 

Jag vill komma tillbaka

Det kliar i fingrarna ganska ofta men här på bloggen gapar det tomt ändå... Jag tycker inte alls om blogg.se's nya app, det vill inte som jag. Mina bilder låg alltid bra förr och man kunde välja mellanrumm mellan bilderna men inte nu längre. Nu är det någon insällning i stilmallen som jag har försökt ändra men lyckas inte, så sjukt irriterande! Någon som är bra på sånt, som kan hjälpa mig?? 
 
Jag sitter inte allt för ofta vid datorn (som jag gör nu) så att skriva härifrån har jag inte lika stor lust med som när jag får en impuls då och då att skriva av mig, när jag sittter med telefonen. Exempelvis på de x antal timmar jag spenderar på tåget till och från skolan. 
 
Jag ska bättra mig för jag tycker det är faktiskti riktigt roligt. Att ha för mig själv och att... bara ha! ♥
En bild, långt bak från arkivet får följa med i dagens inlägg! 
 

Tillbaka till verkligheten

Som sagt.. Skolan är igång igen och den börja inte bra. Men det får man bara ta. Rutiner börjar komma och har denna vecka också smygstartat med träning. Sommaren har bestått av 0 träning, vilket man har stor ångest över!! Men nu så :) har varit ute och gått långa pw hela veckan

Måndag: 8,5 km
Tisdag: 7,3 km
Onsdag: 5,2 km
Torsdag: 7,3 km

Vädret har ju också varit på ens sida, så är hellre ute och går än att ställa sig på gymmet. För det kommer snart med hösten!

Slut på alkoholen? Njaaee haha på helgerna om man är sugen får man faktiskt! Imorgon ska jag och Hampus lyxa till det med en flaska rött och en god köttbit. Längtar ❤️️


RSS 2.0