Lite skola först sen helg

Imorgon är det skola mellan kl 10:15-12 och sen tar jag helg! Åker hem och äter lunch med mitt hjärta och tar det lugnt. Där Hampus jobbar håller de stängt imorgon så skönt för Hampus som fortfarande har lite känningar i rygg och kropp. Så han slipper sitta i en dålig datorstol flera timmar. Jag har en hel del plugg till på fredag klockan 16.00, senast. Men det går nog relativt snabbt när jag sätter mig ner någon timme och skriver klart det, hälften kvar ungefär. Fick en del gjort idag :) Även varit hos tandläkaren idag och inga hål som vanligt, tack och lov! Aldrig haft och vill aldrig ha! Tandläkaren är skräck för mig, så hemska upplevelser som barn så det sätter sina spår. Nu ropar sängen för oss båda. Något av det bästa, att somna tillsammans med den man älskar, varje kväll! ♥ Godnatt på er!

Man kan aldrig vara säker

Igår blev inte dagen riktigt som planerad, men den kunde ha blivit så mycket värre också. Hampus blev påkörd av en bil när han cyklade över övergångsstället nere i stan. De har tagit fel på åldern dock med 10 år, i artikeln. Hände strax efter 4 och lite över 5 var jag på akuten med honom och väntade på röntgen. Han låg med nackkrage och hela paketet så såg så mycket värre ut än vad det var. Som tur inga ytliga sår men var fortfarande ovetande om i fall det hade hänt något med nacken och ryggen. Som tur var det inget som de kunde se på röntgen. Var hemma vid 10 tiden. Det kunde varit så mycket värre och när något sånt händer ser man hela livet pasera i en sekund framför en. Vad hade jag gjort utan honom? Cykeln är kvaddad och kläderna klarade sig och bilen skiter jag fullständigt i, den kan gott va trasig. Men alla materiella saker skiter vi i, bara han mår bra ♥ Tur att det är en lugn dag hemma idag för oss båda två. Fortfarande skakig från igår.

Warszawa

 
Tar en tripp till Warszawa! Vi hörs! ♥

En tanke till mina fötter

Om en halvtimme ska jag dra mig ner mot stan och gå på fotvård! Gah det är så skönt efterråt, har problem med mina fötter och kan inte ha för trånga skor och behöver verkligen bra stöd i skorna. Så att jag får av mamma tid till fotbehandling hos en duktug kvinna 1-2 gånger om året är ju.. åh guld till mina fötter! och imorogn åker vi på en weekend också så där kommer man säkert gå mycket så passa perfekt idag. 

Inflyttningsfest

Bilder från en underbar lördagseftermiddag och kväll.
24 personer av blandade åldrar, men vilket härligt gäng! Massa kärlek! ♥

Mlle Oiseau

Sitter här vid soffbordet och dricker ett glas te. Hade en fantastisk kväll igår med alla nära och kära som kom hit till vårt nya hem. Den sista (Hampus lillebror) gick hem 01:30, dricka var där inte mycket kvar av och allt småplock till mat räckte gott och väl och alla fina presenter vi fick var bara för mycket! Så snällt! Lägger up lite bilder sen från kvällen :) 35 stycken ca var bjudna och vi blev 24 stycken, satt ute och åt och drack på vår stora ballkong och flyttade sen vidare in och hade en underbar kväll, så glada både jag och Hampus är! ♥

Blue

Den nya färgen jag köpte på H&M. Älskar den och färgen heter Sky High. 

Kreativiteten flödar

Mitt misslyckade försök till att vara lite kreativ haha! Har tittat på ett avsnitt DH och pysslat med detta samtidigt, ser ni hur stadig jag är på handen... not haha. Äh tror nog att jag lägger ner den tanken med att fördriva tid (göra roligare saker) genom att måla sånt där. Ska ut på en power walk nu med lurarna i öronen och lyssna på ett bra podcast avsnitt med systrarna knave :) 

Torsdag

Idag var det egentligen skolan mellan 8-12 men det var en workshop som oftast inte är så himla givande. Vi har haft massa folk här hemma idag som har bytt mycket i badrummet och snickare som hjälpt oss att sätta upp ett par tavlor så jag stanna hemma. Hur trött kan man vara på vissa saker? Just nu vill jag bara gå på en lång pw men kan inte när jag har folk här och behöver egentligen plugga och packa upp lite saker först... prioriteringen så att säga... Hoppas ni får en bra dag! 

nionde i nionde

Här sitter jag i soffan och ser på ett avsnitt Desperate Housewives och har precis ätit lite lunch. Idag blev det ett snabbt ihopsläng av carbonara gjord på milda och lite bacon. Hade grupparebete mellan 9-12 planerat idag men vi var ganska snabba och hade inte så mycket att göra så hann med tåget 11:08 hem. Skönt! Gick in om H&M och köpte ett nagelack som jag sucktat efter några gånger jag varit där, trots att jag har massor redan, men nagelack kan man inte få för mycket av, typ. Köpte även ett hårspray för mitt var slut insåg jag imorse och fick gå ut med babyhåret som spretar över allt... imorse var inget kul, hade en bra hårkväll och hoppades att vakna med fint hår men nej så måste jag använda plattång för att fixa det och självklart har plattången gått isönder. Stendöd imorse hur jag än gjorde och är det fortfarande, men som tur kom mamma med min andra nu som varit hemma där hos dom så behöver i alla fall inte köpa ny och slänga ut pengar på det! Kaos imorse, hoppas grannarna hörde min frustration, Hampus gjorde det i alla fall och fick vakna till ganska snabbt för att hjälpa. Fina kille! ♥

Bildbomd från spanien


Solig morgon

Ganska fin dag idag, hösten börjar komma märker man, det är ganska kallt men om det inte blåser och solen står på så är det ändå skönt :) Hade det inte varit för att elektrikern ska fixa en massor här hemma så hade jag gått och lagt mig igen, sängen har inte sett mer inbjudande ut förrut.. eller kanske. Böckerna som ni ser på bilden ligger här och skriker lite på mig, eller inte Hampus lagbok men min gula och alla de andra böckerna som står i bokhyllan eller ligger i väskan. Har läst lite i veckan men det är ganska segt, böckerna är inte världsbäst om man säger så, det kommer många bra delar men mycket som man måste kämpa sig igenom också för att komma till det som är bra. Får se vad jag hinner med idag, förhoppningvis skriva ett paper till en föreläsning. Igår hann jag inte då jag jobba direkt efter skolan och idag ska jag jobba också :)

Lugn söndag

En pasta till middag med korv, paprika och paprika & chili creme fraiche, jättegott! Starkt med för vi tog en stark chorizokorv och lite hetta i creme fraichen. Sitter i soffan nu och tar det lugnt denna söndag och tittar på arga snickaren vip med Isabel Adrian. Igår var vi en sväng i Helsingör, tyvärr så regna det så vi stannade inte så länge. Vi köpte med oss smörebröd hem och körde hem till mamma och pappa och åt det med dem till middag igår. En fin bukett med blommor fick följa med hem från helsingör också! :)

Hej från skolan

Sitter i skolan just nu på föreläsning om medborgerlig bildning. Ännu inte helt klar på de begreppet så be mig inte förklara ;) Detta slutar klockan 12 och har sen håla i 3 timmar.. Dålig planering men får väl läsa lite och gå en sväng i stan och sen äta. 

Det var bara 14,5 grader när jag gick till tåget strax innan 9. Kallt. Och fått slänga på mig min sjal här inne i salen för här var det inte varmt direkt. Längtar tillbaka till Spanien.. Värmen och ledigheten. Känner att den vardagliga stressen börjar komma, speciellt att vi måste läsa så jäkla mycket! Läsa, läsa, läsa, läsa! Tar sån tid. Men som sagt jag har 3 timmar nu hehe suck. 


Home sweet home

Kom nästan precis hem från skolan och när jag kliver innanför dörren så luktar det magiskt av en köttfärsås a la Hedino (hedinfamiljens specialare (hampus pappa haha)). Jag kommer nästan aldrig hem efter Hampus så att få göra det är riktigt mysigt. Det var ganska onödigt om man får säga så att åka ner till malmö idag, ett litet foto på våran grupp var det ända som hände............ suck......... jaja, fick ju veta om vi kom i grupp A eller B också... KUL. Nej men börjar man på malmö högskola får man va beredd på sånt, varning liksom! 
 
Nu ska jag byta om till mysigare kläder, duka och hjälpa till med maten. Ciao! 

Tonfisksallad

Dagens lucnh blev en tonfisksallad och så såg jag ett avsnitt desperate housewifes till det :) Efter jag varit ute och gått en promenad, blev 4,5 km tror jag så tog jag en sväng in om i Hampus lägenhet och plocka med lite saker och nu kom jag på att jag glömde det viktigaste wheey snäll flickvän! (ringer hampus nu) sen köpte jag lite saker på konsum på vägen och glömde även där något väldigt viktigt som tamponger wheey, bra jobbat! haha suck. Klockan 14:12 tar jag tåget ner till malmö för 2 timmar i skolan, så sämst tid men de hade svårt med salar så fick bli så.. kram på er! 

H&M´s nya

På vägen hem från knutpunkten för ca en timme sedan så gick jag in om på h&m. Märkte imorse när jag tog på mascara att den verkligen sjöng på sista refrängen, klumpade och hade sig så en ny mascara var jag ute efter och jag kom hem med även en ansiktsmask och ett duschtvål. H&M har verkligen gjort om hela sin smink/skönhetsdel och det ser jättefint ut. Är jättesugen på att testa deras rouge och foundation, läppstiften såg inte dumma ut heller och fina förpackningar har allt! och titta bara på de nya påsarna! Hur fina!?!? Känns lyxigare och roligare för att vara h&m liksom. Efter middagen ska vi titta på tv och då ska jag använda min mask och ikväll blir det en dusch med nya tvålet. Ha en bra tisdagskväll för det ska jag med mitt ♥

Ny månad


RSS 2.0