You want it? Then fight for it.

 

vattenland

Idag har jag och Linus 28 månader tillsammans :D detta firade vi med att åka på vattenland imorse med Alain, Hanna & Tindra var hemma vid 5 och lite senare gick bara jag och Linus in till stan, käkade god mat, sedan in på marknaden och ja handla lite och sen spelade vi ett parti air hockey, som ifs han fuska på.. :( sen vann vi (eller linus men ja betala mest! haha) en flaska cider och sen gick vi sakta hem och tog det hur lugnt som helst, köpte lite godis och dricka på vägen och bara njöt! nu ska vi gå till sängs och vi kommer sova huuuuuur gott som helst inatt efter allt de vi gjort idag! godnatt!
         

puss

just nu i denna minut kan jag gissa på att jag sitter i bilen och pussar på min älskling! ♥

why not

JA! NI SKULLE VARIT HÄR NU!

movie

kollat klart filmen med alain som vi inte orkade se igår, fattade i slutet av filmen att detta var typ den fjärde så därför den var lite trög i början haha, men den var ok! han stack precis och jag ska gå och lägga mig nu, kanske sätta på en film till och sen sooooova och vakna och gå upp tidigt för att åka till Alicante och sen till flygplatsen och hämta min linus! ♥
       
Klockan 20:55 var det såhär varmt!

hemmakväll

har lyckats att bränna mig på bröstet, lyckat! trodde verkligen inte att solen tog så mycket eftersom det var mulet en stund och jag har inte fått så mycket färg de andra dagarna. men nuså! de gör dock inte ont och laggt sig väldigt mycket redan så de blir säkert brunt sen :)
 
har precis käkat middag hemma, korv och potatismos :) och ja ska nog sätta mig och kolla på en film snart. ta det så lugnt idag så vet inte vad och bara sitta lite vid datorn :)

här

ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men hade blogg.se appen fungerat så hade det blivit mer. sen så är det ju faktiskt lov, är på semseter och då är det alltid skönt att ibland utesluta datorn för ett tag och göra annat som faller en in istället för att veta att ja kommer sitta minst 2 timmar med datorn! nu bäddar vi nytt i min säng och sen ska vi käka lunch på svensken sen göra stranden osäker!

älskar livet

igår var en härlig och lugn dag :) för min del iaf, vad mina föräldrar gjorde var en helt annan sak. men chillade vid poolen hela dagen med alain stack sen upp och gjode v mig vid 6, planer på att bara stanna hemma och laga mat i lägeheten men mina föräldrar och speciellt mamma hade annat i tankarna så det blev att jag och pappa följde med Ronny, Flor & Alain ut och käka medans mamma stanna hemma! Åt en sjukt god lasange och sen promenerade jag och alain hem och satt sedan på balkongen till halv 3 och kolla på filmer. bla. Twilight ♥
 
sovit till 11 och har bytat om smort in mig och snart drar vi ner till stranden och steker där hela dagen! vädret ser lovande ut, som vanligt, så det blir inga problem med att bättra på brännan, som förövrigt börjar bli superfin! ♥
          

bloggen

Idag blir min blogg 3 år & 3 månader gammal!! wihoo!!

text

jag börjar bli brun brun brun, vi alla har brännt oss och jag själv i ansiktet och axlarna, som för övrigt alla andra med har gjort. och allt jävla riv och slit med ungar på axlarna och folk som vill dränka en är inte roligt när det svider!! men brännan är på gång och imorgon blir det chill på stranden. 
 
jag langar instagram/mobilbilder som bara den, men har inte varit så flitig med vanliga kameran och orkar inte läggsa in de få bilder på datorn nu, men mina telebilder blir ändå super så de får ni stå ut med!
 
däckar nog alldeleds strax. huvudet händer vid fötterna men hade så gärna kunnat kolla en film, men kommer garanterat somna då så fortsätter sitta här och snacka med linus! GODNATT

outfit

         
detta var kvällens outfit!

midsommar @instagram

         
underbara dag med söta gullungar och kransfixeri, mat, dricka, vänner, familj, sånger, dans, dricka, musik! ♥

love life

kom hem för 15 minuter sen, totalt otaggad på massor, glömde betala för mig, springnota? inte lyckat, fick gå tillbaka fixa de, otaggat folk som ja typ gav mördarblicken till.. vill hellre just nu sitta och kolla på twilight och mysa! vilket dock sker imorgon så väntar med filmen till då! nu ska jag snacka med min älskling en massor och sen sova vilket jag behöver efter bara 4 timmars sömn förra natten men är inte taggad på det heller, gud vad min kropp och mitt huvud svek mig ikväll, damn!
         
         
livet leker! bilder från igår, sjukaste natten! midsommar ♥

världen bästa

Haft världen bästa midsommar någonsin och däckar nu i min enorma säng! Åh vad jag är lycklig!!

snapsvisa

 

Glad midsommar 2012

detta ska firas som vanligt på svensken med 15 personer och sen gå ut!

är vaken

sitter här fortfarande med kvällens kläder på, sminket är inte borttaget, inte bäddat av sängen och vill fortsätta snacka med linus :) så även om vi ska till marknaden halv 10 imorgon så håller jag mig uppe ett tag till :)
godnatt på er iaf!

pooldag

är inte så taggad på att lägga upp bilder från kameran så tror jag skiter i det på denna resa och ni får nöja er med mina instagram bilder :) så blir det ett fb album när jag kommer hem, om jag inte får ett ryck och lägger upp något :)
 
idag blev det poolen, sååå underbart! käka god lunch, spelat massa kort, badat för fulla muggar, käkat glass, lyssnat på musik, löst korsord och flätat hår! haha sikken mysig dag! nu ikväll blev det att käka middag med mor, far, alain, ronny & flor, sen drog vi vidare till 222 lounge och kolla fotboll, kom hem för en timme sedan snart så ännu en perfekt kväll har gått, men imorgon så kommer det bli sååååå himla mycket bättre! ♥
          
          

sol

ligger antagligen nu och steker vid vår maffiga och underbara pool, gottar mig med musik i öronen, en tidning i handen och bara njuter! ren gissning men tror det stämmer ganska bra! (tidsinställt)
                   

Hola

         
mina små änglar och jag befinner oss på världens bästa ställe någonsin, fy vad man riktigt uppskattar det mer nu när man blir äldre och förstår sikken lycka man har att få vara här flera veckor om året! poolen står på schemat imorgon, och vi ska stå där kl 11 när de öppnar! innan det ska jag hinna vakna, käka frukost, smörja in mig, välja ut en snygg outfit, åka och handla med mamma och pappa, upp i lägenheten igen och sen sticka och sooooola som bara den, 35 grader säger iphoneappen och skulle inte tacka nej till att den stämmer! (säger jag nu, blir kanske för varmt?)
 
kvällen har bestått av käk på svensken, sen lite dricka nere vid stranden sen ännu mer dricka på pubben i bakgatan och lite kortspel, en supermysig kväll och superbra start!

Oliiwiaa

lite blandade instagrambilder från igår och annan dag :)
         
         

flying


tisdag

         
         
denna dagen har bestått av att först packa massor, sen åka in till stan och käka supergod lunch på brooklyn sen vidare till fahlmans och fika där, supernice att träffa bror igen och han stannar nere hela 5 veckor till!!! sen stack vi hem alltså jag, mamma, pappa och linus. jag myste en massor med linus och extra extra mycket eftersom vi inte ses på en vecka, körde sedan hem honom och på bilden ser ni 1 av 1000 avskedspussar! 
 
bild nr 1, var dagens fecelook och outfit som bestod av en underbart fin blåtröja jag köpte i spanien förra året :) nu ska jag sova och klockan står på 6 imorgon :) adios! 

great

Let's have a great summer!

kossor

nu händer det igen, vad är det för konstiga kossor som blogg.se leker med??

OMG

ja dör, ja dör, ja dör, ja dör!!!!!!

tre

Flytta på dej
Tacatá
Something like Olivia

Tre låtar som sitter på mitt huvud och som spelas om och om igen på spotify! 
 

1 dag kvar

sitter nu ute i trädgården med ett glas oboy och njuter lite smått av solen :) behöver dock inte bry mig så mycket på den svenska sommaren någon vecka framöver för kommer få garanterat sol där jag ska befinna mig! :D nu stressas det för fullt här hemma och allt ska städas och vara iordning, min pedanta mamma har mycket att stå i idag!

Om någon timme blir det lunch i stan med mamma, pappa, Linus, broder & hans tjej Malin, super mysigt :)

monki

kläderna jag köpte idag får ni se när jag väl använder dem, tar med den på semestern där ni får se mer rättvisa och finare outfitbilder när jag har de på mig :) förutom kjolen som jag inte tar med :) 

student #3



chillar

Har chillat så otroligt mycket idag! Haft en underbar dag i Malmö med fint väder, god mat och ganska mycket shopping! :) fick med mig hem 2 toppar, en påsväska och en kjol från Zara, Monki & Gina, väldigt nöjd! Åt kyckling med paprika på restaurang Victors på lilla torg och det var riktigt gott!

Kom hem till mig vid 6, städade större delen av mitt rum och gjorde nästan hela min garderob hur fin som helst och sorterade och la allt i ordning, sköööönt! Och nu sitter vi och chillar framför tvn och ser Water For Elephants!

drar till malmö

ett skapligt väder idag men solen försvinner lite då och då, faysilajsan envisades om att sola men.. nej. haha drar till malmö istället och shoppar lite och käkar :) hörs ikväll!

p.s


Måste bara tillägga att detta var nog det sjukaste jag har sett på länge, kvällshumorn är på topp! ganska roande en kväll när man är riktigt trött och ögonen nästan faller ihop!

z Z z Z

första skivan av säsong 1 är klar och den var lika bra som vanligt och en ben&jerry glass lyckades vi trycka i oss också! nu ska vi sova så jäkla gott för är riktigt riktigt trött och imorgon blir det massa skojj med Fay!

2 ½ men

har chillat stenhårt med mormor, morfar och linus idag! käka gott och hjälpte pensionärerna med sin nya mobiltelefon de fick i gemensam födelsedagspresent.. tror inte de kommer gå så bra för dem med den i framtiden men man får ju alltid hoppas, mormor kunde nästan svara när hennes dotter ringde! tummen upp! 

ska nu börja se om alla 2 ½ men boxar med linus. vad hade vi gjort idag utan vårat kära 2½ men!?!? 
 

sjuttondejuni

gud va uppdateringen är SÄMST! dock ett problem är att blogg.se appen inte fungerar och då blir det självklart mindre inlägg eftersom jag sitter inte med datorn tillgänglig så ofta. 

är lite smått stressad nu dessa dagar innan vi sticker, måste packa, städa som fan!!! och träna vill jag också men det finns nog tyvärr ingen tid för det :/ idag kommer mormor och morfar hit iallafall och det blir att fira mormor lite som fyller år på onsdag så vi ska köpa tårta och hela rubbet :) linus är också här och han ska hjälpa mig att packa och välja kläder!!

me myself and I


denna fredag.

linus åkte precis hem eftersom han ska på studentfest och jag sitter här och segar som fan.. är trött pgr av att jag sov typ 3 timmar inatt, orkar inte städa mitt rum, vill träna men har ingen tid alls, skulle gärna vilja lägga mig ute i solstolen och somna där men då kommer jag inte kunna sova ikväll.. men ska iallafall masa mig in till stan vid halv 5 med Sandra och Fiona och käka middag tsm :)

sen när ja kommer hem ska jag nog chilla stenhårt till alla twilightfilmer!!!!!! ♥

kärlek

sitter här och stor myser med linus i hans tröja och massa go musik är på och lite tv, livet leker! ♥

pizzakäk!

sitter hemma hos min linus och chillar och kollar på de fina presenterna han fick igår :) av mig och mina föräldrar fick han en parfym, 1 million paco rabanne, ett armband, euro till spanien och en liten champange :)
NU: käka pizza!!

student #2



jag älskar dig!

onsdag

jag är vaken och vakna innan 10 som alla andra dagar än sålänge detta sommarlov! konstigt, hade varit skönt att sova lite längre men ändå skönt att va uppe vid 10-halv 11 :) får ut så mycket av dagen :) ska gå och göra v mig nu och bädda och käka frukost och sen sticker ja till tåget och hoppar på det och träffar min sletna kille som kommer från malmö med samma tåg :) sen blir det uber mys hemma hos honom hela dagen!!!

godnatt

ännu en gång: HICKA!

student #1





studentfirande!

är hemma från min älskling, han drog vidare till malmö igen och jag hoppade av hemma hos mig :) haft en så sjukt underbar dag så det inte går att beskriva! underbara killar som sprang ut i heleneholmsparken vid 4 och några tårar kom när jag kysste min fina pojke, stod där ett tag och njöt i det underbara vädret med alla studenter! åkte sedan hem till linus och hade en supertrevlig kväll med god mat, tårta och dricka! mitt huvud mår sådär och min hicka vill verkligen inte försvinna :o sjukt jobbigt!! har lagt upp en massa bilder från studenten på facebook men så småningom kommer några här med såklart!


min älskling för någon timme sedan!


GRATTIS MIN ÄLSKLING! ♥


 

Jag älskar dig!


fixa och dona

nu är det 1,5 timme kvar till vi ska köra, och det blir perfekt att börja göra v sig typ nu :) duscha, måla naglarna, sminka mig, klä på mig, fixa och dona med presenter och ladda upp kameran :) & VÄDRET, UNDERBARA VÄDER TACK FÖR ATT DU ÄR HÄR!! så perfekt dag för att ta studenten på :)
//en mycket gladare tjej än igår!

sötare än sötast


12 juni

Sitter och myser med min lilla Cloé och försöker få tiden att gå, men ska in till stan med mamma om en stund och fixa lite och sen kl 3 åker man ner till Malmö för att se min Linus springa ut! Underbara dag & jag saknar Linus så det gör ont i mig, sikka lyvkotårar som kommer komma när jag ser honom!


allt blir fel.

så sjuuuukt tråkigt jag har :( är så ledsen för att blir så fel och tråkigt :( vill att det ska vara imorgon.. vill få allt rätt och att folk någon gång håller sig till de som är sagt.. vill vara med de jag trivs med som bäst, vill inte att någon ska gå ifrån mig & jag blir ju så jävla sjukt ledsen på bara tanken att jag inte är 18 år. förstör så mycket. åh livet suger nu och vill bara att det ska bli imorgon då det är den dag jag har längtat efter så, när min finaste pojkvän tar studenten, vad jag känner nu så kommer jag absolut inte kunna hålla in tårarna imorgon och de kommer nästan nu med..

sommarkortet


detta införskaffade jag mig idag :) nu ska det resas i sommar :)

spin

nu åkter jag in till friskis med elin och kör ett pass spin! aldrig gjort det innan så hoppas det är "roligt" och givande :) hörs ikväll!


söta google bilder jag hittar, eller hur!?!


sötast!


asså nej, fyfan vad söta!!!


nytt inlägg

ska snart åkta in till stan eller väla och fixa lite grejer som ska till linus student imorgon och min middag i stan på fredag med tjejerna :) varit typ uppe med tuppen (09:00) trotts att jag somna halv 3, ganska skönt dock men känner att detta kommer bli en lååång dag.. eller ska ju träna ikväll så stort plus till det :)

tisdags

3 bilder bilder från tisdags :)

jag & min fina mormor!



miss secret agent

nu ser jag på denna underbara film, Sandra Bullocks klockrena karaktär i denna asså!
 


Snow white and the huntsman

verkligen en film som är värd att se på bio! mycket action i den och det är så mycket bättre på en stor bioduk och många bra effekter som man inte kan uppleva på samma sätt som på bion. den var riktigt bra och Kristen är ju så himla fin och duktig :) hände dock inte så mycket i filmen men den får 4 av 5 iaf!!

efter bio gick vi lite i stan och chillade i det mysiga vädret :) tog sen tåget hem och gick hem till mig och satt här och hade det trevligt och nu sitter jag här ensam och ska nog sätta på en film :)
 


söndagsmys

ska snart åka in till stan och se snow white and the huntsman med Fay! längtat efter den filmen hur länge som helst och är ett måste att se pågrund av att Kristen är med och ett stort plus till att den verkar vara riktigt bra med :) såklart ;)

ska bli hur kul som helst att se henne i denna roll, fast inget kan slå twilight!

05:58

Har så sjukt ont i magen så här ligger jag snart klockan 6 på morgonen och är vaken medan en fin pojke nannar gott bredvid. Hoppas på att jag kan somna om.. annars vet jag inte riktigt vad jag gör.. godnatt för en stund!


05:55


Benjamin Button

Tagit det riktigt lugnt idag.. Jag och Linus var på maxi och panta lite och köpte med oss en film hem som var typ 3 timmar lång, Benjamin Buttons otroliga liv :) sjukt bra film som jag har velat se hur länge som helst och nu äntligen och så himla fin den var, verkligen en film som ska se igen trotts längden!
Sitter nu och kollar lite tv och myser :)


hemma

haft en jättetrevlig kväll hos julia i häljarp, grattis kusin!
är nu hemma och myser med linus och han vill sova men det vill inte jag.... tråååååååååk! pusshej

8 juni

Dagens outfit. Om någon timme sticker man på student så blir självklart lite ändring på kläderna till då :) har varit och käkat lunch i stan med mamma, pappa och jonna sen blev det en snabb runda med mamma på väla för att dra ut på tiden tills vi skulle hämta hunden från klippningen, fick iaf en superfin klocka som jag velat ha ett tag :)


obs!

måste bara berätta att jag är så jävla glad för detta sommarlovet kommer bli så jäkla bra!!! 2 veckor i spanien med min fina pojkvän och 1 vecka med världens bästa linnea, hur underbart är inte det liksom?? sedan blir det mycket mycket annat roligt med vänner och familj också, så detta "sista" sommarlov ska bli sååå bra!!

första natten

ska om en lite stund dra mig mot sängen och kanske kolla lite tv, smsa med någon och bara chilla :) måste dock upp ganska tidigt för ska lämna hunden på klipp och sen käka lunch i stan med mina föräldrar, så kan alltså inte vara uppe hur länge som helst :) och imorgon blir det även studentfirande för min kusin julia! godnatt på er!


Cloé



världens sötaste vovve!

nytt

mina nyinköpta kläder som jag är dö kär i!!


dagens outfit


hunkydory & långklänning


bra dag

efter avslutning med lite mat och uppvisning och musik så gick jag ner till stan och mötte upp Linnea och vi käkade supergod lunch på mezo, pasta med fläskfile, svamp och gräddsås :) super mysigt! gick sedan på kullagatan och tog oss in på MQ rean och vi båda fick med oss något plagg hem! väldigt lyckat och jag är extremt nöjd med mina köp, supersnygg & halva priset!!

mamma kom sedan in och då köpte vi studentpresent till min pojke och fixade en blomma och åkte sen hem och har käkat gott och nu njuter jag bara!


choklad och pengar från mamma och pappa




golf

Var också och spelade golf med linus idag i ett skapligt väder :) en rolig grej och ett bra avslut på ett tråkigt skolår och bra inledning på ett underbart sommarlov :) love you älskling ♥


snart fri

hitta inte månen inatt så blev inget tittande på det, men var ändå vaken till typ halv 4 och låg och smsade, trotts inte så många timmars sömn så är jag inte trött nu, vaknade 20 över 9 och gjorde v mig och stack sedan till väla med wilma och va där lite innan 11 och åkte inte hem förrän kvart över 2 :) jag fick med mig hem en fin grön tröja från zara och 2 bhar, behövdes verkligen och de var riktigt fina :)

kollar nu på alcatraz och linus åkte precis hem, men ska snart gå och lägga mig och invänta en underbar dag, dock inte förrän efter kl 12, då kommer det vara typ en av de bästa dagarna på hela detta året!
JAG BLIIIIIR FRIII!!


kusin Wilma


i natt


Vi ska!

Jag och Wilma ska verkligen ta oss upp kl 2 för att se den här Venus ljus grejen inatt, solglasögonen är nästan på nu och vi är uppskrämda som aldrig förr! Tack mamma och resterande för ni skrämt upp oss med spökhistorier + mor min som skrämde livet av oss i trappan ner i källaren! Vi taggar även inför ett par shoppingtimmar på väla imorgon!


hey ya

Mormor och morfar kom nu och de andra kommer om en halvtimme ca. Har gjort v mig, städat mitt rum, lagat en massa mat och chillat som in i och bara njuter av varje sekund att skolan inte hänger över mina axlar!
vi hörs ikväll! puss  


Max Eriksson, People

Min fina bror i ett stort uppslag i people :)
 


Vem vill du byta kläder med? - Dalai Lama.  // Max Eriksson

efterrätt




detta ska vi ha ikväll :)

crazier

åkte till skolan idag för att få betyg i ett par ämnen. ganska onödigt när de bara kan skicka de på mailen men iaf.. nöjd över några och besviken på ngt.. sånt får man ta.. nu ska jag bara njuta av ett underbart lov och inte tänka på skolan ett skit :) ikväll blir vi 10 personer på middag här, moster, kusiner & mormor morfar :) mys!

mormor

fryser!!

jag fryser så jävla mycket så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. joggingbyxor och tjocktröja och ner under täcket hade inte varit fel, men kommer vakna och svettas ihjäl senare då. men dra täcket över huvudet är verkligen det jag ska göra NU!

stå ut

träningen gick bra och det var ganska skönt ändå, fast jag var ganska otaggad när jag åkte dit. nästa träning hinner dock inte tyvärr bli förrän söndag eller måndag, men jaja, så får de bli :)

ska snart se mitt älskade alcatraz och bara njuta över att jag har så gott som sommarlov nu, ingen skola eller ngt att göra, bara att vänta in torsdagen och sen kunna säga till mig själv att jag verkligen klarade av hela tvåan men skapliga betyg, betyg som jag är glad och stolt över :) är nöjd över! och säga till mig själv att nu är det bara ett jävla år kvar och då ska de fan gå ännu bättre och det ska gå dubbelt så snabbt så man äntligen får försvinna från den jävla skolan! kom igen nu oliwia, stå uuuuuut!

fjärdejuni

Ganska onödig dag i "skolan" idag.. träffades på skolan 9 och gick sedan ner till friabad för att kolla på beachhandbollen, sjukt kallt var det och såg 2 matcher och sen gick jag och linnea och fika på espresso istället! Väldigt mycket bättre än att stå i sanden och kolla på massa folk man inte känner! Blir även en till fikaträff med Linnea på torsdag när det är SOMMARLOV!!! ♥

SÖTA TJEJER 2010!!


träna

Nu har jag f*n inte tränat på två veckor, fyfyfy! kör igång igen idag med jympa kl 18:30!

studentpresent till pojkvän

VAD SKA MAN KÖPA!?!?!
Vill köpa ett minne, liksom något som alltid finns kvar. liksom pengar går ju alltid men det är inget minne eller personligt alls. Hur svårt som helst, behöver hjälp!!
 

hunkydory

var på väla med linus igår och fyndade ännu en gång, men detta var nog det bästa på länge. så j*vla fin hunkydory klänning för halva priset, så söt, snygg, fin, vacker. man kan verkligen göra den till vad man vill ha den som, vad som helst. benvit/beige och underbar! den kommer antagligen användas på skolavslutningen och någon studentfest så då får ni se den! //gladtjej

idag

Som ni ser så blev det en tur till båstad och även till torekov på vägen hem :) mysiga ställen båda två, men torekov var nästa litelite mysigare :) men tror inte jag kommer åka dit ngn spontanare bara sådär, helsingborg är hur bra som helst, behöver inte åka härifrån! :) nu är vi hemma iaf och ska väll mysa framför tvn hela kvällen och måste faktiskt se big brother finalen bara för att, har typ sett 4 av de 91 avsnitt som varit men ja, finalen kan man väll se ändå?

Båstad + Torekov 3 juni

 
Båstad
 
Torekov

dagens sköna outfit

 
högerbilden är från båstad, här ser ni även mitt nyfixade hår!

biltur

om en timme ungefär sticker jag och linus och lämnar mina föräldrar i magnarp hos en vän och sen sticker vi nog vidare till båstad och har ett par mysiga timmar där, har aldrig varit där så hoppas det är så fint som många säger :) har någon varit där?

skräckfilmsmys


barnhemmet

Ska nu mysa ner mig i sängen med min pojke och kolla på BARNHEMMET! kram på er!
 

Whoopies

Bakade jättesöta Whoopie Pies igår hemma hos fay + maränger!
Gotta oss med detta till lets dance finalen.


Anton Hysén

vinnare av Lets Dance 2012!!


1 juni

kom hem från väla med mamma nyss och köpte lite presenter till folk som fyllt år och jag fick även med mig en söt blå strandklänning från h&m för 50 kr, fynd!

om en timme typ ska jag till landskrona och fixa mitt hår, klipp+slinga, utväxten ska bort, RIKTIGT RIKTIGT LJUST BLONT SKA DE VA! ♥ har alltid varit hur ljus som helst och kommer nog alltid att förbli det om jag inte en fin dag får ett ryck! men min utväxt nu de senaste 2 åren börjar bli lite mörkare så tror jag är mörkblond i mig själv, men ljuuuuust ska det ju vara!

sen efter det sticker jag direkt till Fay och har en myskväll där med lite bak kanske och lets dance final! ♥

sommaren 2011 HBG


awesome


RSS 2.0