det gör så jävla ont, ni anar inte.

tack för ikväll älskling, jag älskar dig!
det är tur att jag har dig! ♥

a goooooooooood woman

men blööö, det blev inget handlande av present eller kläder till mig, för affärerna stänger om     40 minuter :( hinner knappt, så de blir bara att stanna hemma, men nu får ja väll ta och göra en skönhetsbehandling ist dådå!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


after eight

vaknade för 1.5 timme sedan, av att ja va tvungen att ta pecilin -.- döda mig!
vem fan vill ta det skitet PRECIS när man har vaknat..

ahja, nu ska jag snart gå och göra v mig, sen ska jag och mamma in till landskrona och handla lite födelsedagspresenter och ja ska kolla på lite kläder :) kanske piggar upp en lite till iaf!
sen sticker jag till älskling och vi sticker ner på festivalen ganska tidigt och går runt och myser där, sen blir det att äta med mina föräldrar och vänner :) sen får man väll ta och träffa folk efter de :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

summer-1-1.jpg Summer image by skykamalanikino


Kärleken är större än lagen.

hemma nu från festivalen. eller varit det ett tag men ja.
tog tåget in med fay och fiona sen möte linus och sen stack vi till stora scenen och kolla Calles sista låt :) härligt, inte lika bra som jag förväntat mig, men alltid kul att få ha sett en bra artist live :) love you Calle! :)
sen blev de väll bara att dra runt och yra runder på festivalen, plocka upp lite folk osv.
blev dock inget kulkul eftersom jag käkar pencilin och e halvsjuk, men ja klarar mig, hade en super mysog kväll ändå! :)
vid halv 11 ringde mamma och då stack jag och linus, gick och köpte godissnören :) gottit värre, sen köpe vi vars en våffla och gotta oss sen gick längst gatan till big buddah där pappa kom och hämta oss :) hann också köpa en cola innan han kom, sen körde vi hem älskling sen åkte hem själv.
så tack alla för en mysig kväll :) man kan verkligen inte må dåligt i bra sällskap :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalveriksson

Calle Kristiansson


ikv blir det helsingborgsfestivalen & Calle Kristiansson, MÅSTE bara se honom. ska ta tåget in 20 över 7 och han spelar 19:00 - 20:20 så hinner kolla lite iaf, hoppas bara ngn annan vill de med (a)
dåligt väder.. bajs!
får dra på mig lite saker, ngt som ser någerlunda bra ut iaf och fixa mitt hår.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

It's raining men, Hallejulah, It's raining men, Amen.

jag är på topp igen!!!
eller inte helt, men mår sjukt mycket bättre, så sticker nog in till helsingborgsfestivalen med tjejerna ikv!! :) som jag saknat er alla så sjukt mycket!!
jävla bajs att bli sjuk nu ;O.. men ifs, vädret är inte så bra, men va gör man inte, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder eller vad man brukar säga? 
har varit i rydebäck på vårdcentralen, tog test om körtelfeber & tack gode gud att jag inte hade det, och sen hade jag har 101 i snabbsänka i tisdags ;O man ska ligga runt 10 när man är frisk, och förr om man hade över 100 åkte man in på sjukhuset.. sjuk har jag varit iaf, bevis! & nu har jag 46 så ja.. man e fortfarande sjuk, men de e bara halsen som e lite krånglig, och sen är det inget som smittar heller för jag käkar pencilin och ja, så de e bra :) kan träffa folk iaf :D
nu kollar jag Made på MTV och.. väntar på käk!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

28/2-2010 LOVE

man mår ju som man mår..
blir alltid värre på kvällen :( men har tagit, panodil, alvedon & pencilin.. tycker ju att de ska hjälpa ganska mycket.. men de e inte mkt skillnad ska jag säga :(
skulle ha sovit nu en timme.. men kunde verkligen inte somna, moste och hennes kille är här, men har inte vatt så nära, vill inte göra dom sjuka ju. dumma linus om han blir sjuk asså :(
nu kollar jag på disaster date på MTV och jämrar mig över min hals.
imorgon blir det inte helsingborgsfestivalen :'( men jag ska dit minst en dag så ska se hur ja mår på fredag så är allt bra så sticker man dit annars lördag, eller lördag med.
ahja.. nu snackar ja en massa.. börjar bli halv trött, så får ta av allt från sängen och lägga mig under täcket.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


5 underbara månader med min älskade Linus ♥

har lyckats att duscha och tvättahåret, jävligt jobbig, men va tvunget!
har knappt ätit ngt på 3 dagar, förutom alla jävla mediciner, blir nog minst 10 st om dagen.. hjälper inte så mycket som de borde -.-
idag har jag och linus 5 månadet tsm och jag är sjuk :( men han ska iaf komma över här typ 2 timmar, ska kolla lite film och bara vila. kan inte vara utan honom på våran dag!
jag älskar dig linus, nu och föralltid! ♥
nu ska jag ta på mig en tröja sen fixa mitt hår och rycka upp mig lite, sen kommer älskling.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


du är underbar!


halsfluss

... har jag nog.. jättekul -.-
varit i rydebäck och kollat massor, och nu har mamma vatt och hämtat pencilin.
blir att bara kolla tv idag igen.
/oliwiapaulinaalvaeriksson

118 800

mår inte så jättebra idag heller, men när jag väl är uppe och försöker vara som vanligt går det, bortsett från att jag har lite ont i halsen och ryggen, men annars ska jag nog kunna dra mig till båten ikv och va ute 2 timmar, hoppas på det bästa, det är inte förrän 6 ikv, så om ngn timme mår jag nog lite bättre, min feber brukar faktiiskt ibland bara vända helt konstigt och gå ner :) vi hoppas på det!
har precis käkat lite och nu kollar jag på MTV.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

a hug always makes things just a little bit better

är sjuk :(
när jag la mig igår frös jag så mycket att ja inte kunde ligga stilla, sen vakna jag vid halv 7 och svettades.. gick upp ngn timme efter och hade väldigt hög feber :/ lite ot i halsen, och ryggen.
så det blev inte att sticka till fays stuga.. men morgondagen är planerad och inget ska förstöra den! jag ska med älskling och hans familj och vänner och tura med de stora båtarna! jag kommer böla ihjäl om jag inte kan följa med :( så har vilat hela dagen, och ska tvinga mig själv att dricka minst 2 stora glas med kallt vatten nu! inet gott.. men måste bli frisk!!!
& nu svettas jag... frös som fan för en halvtimme sen -.-
ska knarka alvedon!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
btw. som ni ser har jag fixat ny design! :) vad tycker ni om den?


life is like art without an eraser...

det blev linnebyxor och halv brungråsand färgad blus från hunkydory.
nu har max och malin precis stuckit hem, haft en super rolig kväll :)
blev bad en stund, eller ganska länge faktiskt med max och malin. mycket snack.. och lite verkstad. 26 grader så det var betydligt varmare i vattnet än i luften där de var 20.
jättefin solnedgång kollades och betraktade molnen.. haha nej, men jo.. pappa va tydligen väldigt intresserad av dom ikv!
nu ska jag lägga in lite kläder som jag inte hann innan som jag testade, och sen byta om till pyjamas, sätta på ngt på tvn och lägga mig i sängen med datorn och mysa en liten stund :) (för mig själv tyvärr, men vad gör man inte) sen sova, och upp typ halv 11 imorgon för att sen åka till fays stuga + skjutsa max och malin till flygplatsen för de ska redan åka hem imorgon :( tråkigt värre!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
btw. fick ett par örhängen med pudlar på från max ;) haha mega söta!


nya favoriter!

         

         

           
sitter och lyssnar på mix megapol och snackar med älsk. & nu borde ja gå och göra v mig. blir nog att man tar på sig vita linnebyxor och rutig skjorta idag :) älskar det!
grillat med potatiskroketer blir de med ikv till mat, kan inte bli bättre :)
puss /oliwiapualinaalvaeriksson

alla känner apan, apan känner ingen.

godmorgon.
gick upp ur sängen för typ en halvtimme sedan. riktigt skönt att sova, fast vaknade 10 över 6 imorse och var helt klarvaken.. lite jobbigt, kunde knappt somna om, men de gick tillslut.
om typ 2 timmar kommer Max, Malin, Ingmarie & Lasse hit :) synd att de inte är så bra väder idag, annars hade det nog blivit ngt dopp i poolen, om de inte kommer bli det ändå, men de ser inte så frestande ut!
ska snart hjälpa mamma med att duka sen göra v mig själv.. får se vad man ska ha på sig.. jobbigt att välja kläder, för hittar verkligen ingenting!! ;O
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

helsingborg - CITY

så dålig uppdatering! :/
men det är sommarlov och då gör man mycket mer än att sitta vid datorn :)
va med linus i onsdags och torsdags här, och sen sov han över här en natt till.. palla liksom inte att han skulle åka hem vid 23 tiden så han fick sova :) mysmys!
har kollat lite film, sov en natt på gästvåningen över garaget.. badat, spelat en hel del kort ;) fast älskling nästan precis lärde sig skit gubbe, sjukt ja vet, så är han väll ganska bra, men bara ganska! (y)
& idag åkte vi in till stan sen med 20 över 6 tåget, ja mötte upp, fay, fiona, sara & alice och linus åkte hem, och sen stack vi till haket och käkade. gottgott, sen gick vi bara runt lite i den vackra staden helsingborg ;) nä men.. jo! johan och lukas kom sen också va med dom.. sen en efter en åkte folket hem. så vi tog halv 12 tåget, alla 4 gick på, jag fiona fay & johan men inte lukas.. hmm.. jo sluta med att han missa de! smart! så han har väll precis kommit fram till johan som fick vänta på honom på busshållsplatsen ;P haha.
nu ska jag snart sova tror ja, ögonen börja gå ihop en aning!!
imorgon blir de lite med uppdatering, ska va hemma och min broder kommer hit!! :) mkt kul!!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


vackert!


ju längre du sover, ju kortare blir livet.

lille prins har fått öroninflamation så mamma fick sticka till djursjukhuset imorse, så de blev inget med passet.. så snart ska vi till apoteket och hämta pencilin sen köra och hämta älskling, sen blir det att bara va här hemma, ta de lugnt och bada lite i poolen. inte jättebra väder idag, elr inte mkt sol, men varm är det iaf :) 23-24 grader i poolen kan ja nog gissa, så ett bad blir de iaf.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


*snark*

01:52 och nu stänger badet.. heheheh, NEJ!
börjar bli trött, väckt mamma och pappa 2 ggr nu för de ska ta bort djur på mitt rum -.- pallar inte skrik och gal mitt i natten!
ahja, ska sova snart.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

its the little thing you do that make my heart feel alive.

har varit med älskling dessa två dagar.
har varit helt underbart, har inte träffat honom på en månad.. och nu.. så himla skönt, och man känner sig kär på nytt! Igår var vi först hemma bara och hade det mysigt, sen stack vi till fria vid typ 5, käkade innan, och sen bada och sola lite :) riktigt mysigt! stack hem sen vid 9 tiden, och älskling körde faktikst hem ;) får börja vänja mig redan nu dådå att de är han som kör ;) gilla de iaf!
kolla lite på tv sen.. sen gick upp och kolla film och lite så.. var upp till 6 (y) haha. ahja. så fick sätta klockan på halv 12 sen så blev några timmars sömn, så idag vakna man typ då, låg i sängen till.. halv 3 kanske, sen gick upp käka frukost, tog på badkläder och stack till fria vid 4 :) låg där hela dagen, badade och solade. love it!
stack vid typ 8, käka lite, eller jag käkade lite, men ahja, sen hem med bussen :)
sen stack ja hem vid 10 och nu sitter jag här.
så har dagen varit iaf.
imorgon ska man ta nytt passfoto ;O fan asså.. pallar inte sminka mig heller, men vill inte ta foto till passet utan smink.. så ja.. sminka sig får man väll göra dådå -.-
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag älskar dig.


friends forever

har packat det mesta till älskling imorgon, så snart får man dra sig till sängen, ska upp 9 sen sticka vid 10 :) så de blir nog ingen uppdatering här imorgon alls, men ni står ut!
hörs på tisdag, troligen :) kanske, kanske, hinner ett snabbinlägg imorgonbitti.. vi får se.. överraskning!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


my love!


playing cards

har precis målat naglarna och funderade på att byta header och design kanske :) gillar ifs det jag har ganska bra, men ska se vad ja kan hitta, ngn annan bakgrund kanske, eller bara helt nytt, ska testa mig fram :)
vet en bild jag vill ha som header, men vet dock inte hur ja ska klämma in en bild på mig och älskling :( får väll försöka lite i picnik och paint ;O för ps bilder fungerar inte att ladda upp från min dator :(
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

borta bra men hemma bäst!

hemma nudå! :D
var hemma typ prick 4 i huset :) packde upp allt, eller har lite kvar, men bara små saker som jag tar sen.
Kusinerna, mormor & morfar har varit här, och jag mormor, morfar, sarah & wilma åkte ner till sundvik och badadade i havet, eller bara ja och wilma som bada, men ändå! ;) riktigt skänt va de iaf!! så snart ska ja gå och duscha, sen packa lite till imorgon för ja ska till älskling och sover där :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

SPAIN --> SWEDEN!

har fullt upp, har packat i snart 2 timmar nu, snart allt klart!!
väskan kan inte bli fullare än vad den är, hoppas bara inte de väger den, för 15 kg väger den nog, och va va de? 8 kg på planet, hehe :)
målat naglarna med har ja hunnit, på varje hand e en nagel grön, rosa, blå, lila, vitglansig! ;) hehe, testa alla färger ja hade! :)
nu är ja stressad! skriver när ja kommer hem till sverige!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

a beautiful thing is never perfect.

dagen...
gick på marknad, blev en typ sporttopp, lila gympaskor, en hatt & korta tights :) sen åkte vi vidare till habaneras och på Pull and Bear hittar man ett par snygga långa vita linnebyxor :) blev kär direkt, så köpte de för mina sista pengar, så nu har ja 4 euro kvar av de ca 300 euro jag hade med mig.
åkte hem och gick sen ner till poolen, läste ut min bok. en helt okej bok, men handla inte om så jättemycket, men ändå OK.
käka lunch sen, bada osv.. satte mig i pappas stol sen, han har alltid med en sån man har på stranden man kan fälla ner själv och blablabla och där somnade man i typ 1,5 - 2 timmar ;O jätteskönt ifs, men borde sett fult ut ;) ahja!!
åkte in till stan sen och käka på La Casona, fick inte så jättebra mat, men de gick väll.. gick på marknaden lite, köpte ngn present till vänner och fick en klänning av mamma! :) tack!
satte oss vid havet, massa fyrverkerier blev det, spanjorerna typ firar in sommaren eller ngt :) fint var det iaf.
beställde in en paella för en person med (a) blev så sjukt sugen på de när ja såg alla andra käka de ;O och sjukt god var den också, så där får man väll äta det igen tycker ja.
sen stack vi hem och nu är ja på mitt rum och snackar med älskling, sen ska ja sova :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson



min nya klänning :) love it!


lita på rosa...

skrev precis ett inlägg och nu försvann de.. pallar nt. ska sova snart.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

every day is a fashion show

kameran dog så hann inte ta bilder på sakerna, men kommer väll sen, får se om ja orkar.
idag har de faktiskt varit helt ok vid poolen, badade iaf, första gången på 4 dagar.
ska nog ta bilen lite senare ner till en annan strand och gå på en marknad där :) tydligen har dom jättefina läder armband och lite sånt så får se om ja hittar ngt :)
vill till habaneras en dag till så får försöka tvinga mamma dit, var där igår men hitta en sak, men inte till mig dock, men ja e nöjd ändå :)
ska upp på fredagsmarknaden imorgon ju, så ska se om ja hittar bikini och gympaskor där.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

gawth.png punk fashion image by deathfashionn ICONATOR_d2ac55e4df3a4f24f970a4d72e.gif the real me image by minaksamloco 628552po37vxmsmt.gif punk fashion image by dpixies fashion.jpg fashion image by GirLie7985


torsdag, fredag, lördag, sen hemma!!!

dagens köp:
Skor
3 ringar
Väska

visar bilder på det imorgon.
orkar inte berätta vad ja gör eller har gjort.. kom hem för en stund sen och ja.. nu snackar ja med älskling och ska göra de ngn timme sen sova.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

But I thought this wouldn’t hurt a lot.

vaknade vid 12 eller blev väckt av mamma sen somna om en timme och lite till. gick sen ner till 222 och käka lunch, sen la mig på stranden i en timme, läste lite, käka glass och fota lite. sen palla ja inte ligga kvar, gick bara därifrån fast ja inte fick för mamma, men vafan.. :S
hemma, duschade och satte på datorn och en film.. så sitter här i sängen och kolla på BECK och dricker en NESTEA.
ikväll sak vi till stan, kolla lite på marknaden och käka sjötunga på fiskrestaurang! :) typ en sak som vi bara gör 1-2 ggr om året och ja älskar de! synd att vi gör de så sällan bara :/ ahja.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson




Oliwia hjärta Linus = Sant

04:32.. GODNATT!!


Waka Waka, This time for Africa


I love funny guys

precis käkat och spelat yahtzee mot pappa, 2-1 till mig, såklart! ;)
& nu kollar jag på BOMBEY DREAMS.
synd bara att man har sett alla filmer man har här i lägenheten 25000 ggr men annars så funkar de väll.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

He's a pirate!

                                    



ska kolla på Pirates Of The Caribbean nu, en utav mina favorit filmer, hela den serien av filmer är bara så klockrena! Jonny Deeps roll är oslagbar!. Hoppas på att de kommer ut en till film av desa faktiskt, hade varit sjukt kul! :)
Sitter själv i min 1.80 säng.. så om någon vill är de bara att komma hit ;O ska vara hemma hela kvällen idag, kommer nog kolla på ett antal filmer ikv och bara sncka med min älskade linus!! :)
GREAT, nu gick larmet med (y) ont i öronen, japp. för helvete! ;O ja försöker fan kolla på film...
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


livet är som en fågel, en fågel i en bur men ändå fri.

djupt.. ja vet.. eller inte.
nu ska jag snart sova, hörde precis sopbilen utanför som ja hör varje kväll, tecken på att klockan är ganska mycket, så ska krypa ner under täcket snart och hoppas på att ja vaknar på måndag morgon. Kommer inte hända, men kan alltid hoppas, vill verkligen bara hem nu. Tanken på att ligga på gröningen/fria bad nu med de bästa folket i härliga helsingborg, gör mig helt pirrig i kroppen. Längtar bara efter de, och att få träffa massa folk, men speciellt min Linus, en månad.. så länge kommer jag aldrig mer vara utan dig!!!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson
älskar min Linus mest av allt!

We're kids, not monsters.

sitter i mamma och pappas säng med en NESTEA och kollar på Spy Kids 2, underbart.. naat.
man tar vad man har brukar man ju säga, spy kids, en film ja älska när ja va liten iaf :)
snackar med älskling också och sen ska jag gå och lägga mig i min 1.80 säng! kan inte bli bättre, okej, jo om älskling va här ;) önska nästan ja hade en sån stor säng hemma med, eller de kanske är lite väl stort, men 1.40 (Y) underbart!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

take me on a trip

        
kollar på Ensam Hemma nu. Underbar film ;) fast denna ja kollar på nu, typ den första är inte en av dom bästa, men hade den här så fick bli denna nu :)
snackar med älskling också, har varit nere vid stranden och käkat lite och så. palla inte sola så gick upp vid 4 sen bara suttit vid datorn, ska ner till svensken på hörnet vid halv 8 och käka med Ronny och Flor för sen åker de hem och ja.. är bara helt seg och orkar ingenting.. vill hem nu!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

SPANIEN, VM VINNARE I FOTBOLL 2010! ♥


honey honey, hold me, baby, ah-hah, honey honey

   
ligger i sängen och kollar på Mamma Mia nu.
Orkar verkligen inte gör någonting alls, poolen var inte frestaden idag heller, så gick bara ner och käka lunch där med mamma pappa ronny och flor sen stack ja upp igen.
saknar min älskling så mycket att de gör ont! nu vill jag verkligen bara åka hem!
ikv får man väll kolla på finalen i VM iaf, spanjorerna har ju redan skrivit i alla tidningar att de kommer vinna, så får hoppas på det iaf, kul om dom vinner när man är här nere ju.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

älskling, du lyser upp min dag!

Din kille!


Vad heter han
- Linus Pierre Jacobsson
Hur gammal är han -  snart 17 :)

Vad kallar du honom
- älskling, sötnos

Vad har han för ögon färg
- varierar, men grön/blåa
Hur länge har ni kännt varandra - typ 7 månader
Hur länge har ni varit tillsammans - 4 månader och 13 dagar
Hur träffades ni - internet.
Vad gör ni när ni är - myser, snackar en massa, kollar tv/film, ute, och typ ja allt möjligt.

Dricker han alkohol - nej
Röker han - nej

Hur ofta är ni
- nu på sommarlovet kommer de bli en del, men ja de e ganska ofta, sover iaf över minst en gång per vecka :)
Har du vart hemma hos han - ja
Vad gör ni när ni är hos han - allt möjligt.
Vad gör ni när ni är hos dig- allt möjligt.
Är han snygg - klart! :)
Är han en jävel på att kyssas - ja!
När ska ni ses nästa gång - på måndag nästa vecka

När pratade du med han sist
- öga mot öga va 3 veckor sen typ :(
Har han ätstörningar
- nej

Är han tjock
- nej!!
Har han sexig kropp
- ja!

Är han snäll
-  snällare än snällast!
Vad lyssnar han på för musik
- blandat, eller kanske mest sånt remix blabla, elr? ;)
Vad är han bra på
- att bara vara helt underbar! och att skata får ja la inte missa ;)
Vad är han inte bra på
- ingenting
Vad gillar han för filmer - vet inte, han kollar på de ja väljer ;) nä men humor filmer typ :)
Vad tycker han mest om - brädan och bilar, vad annars? ;)
Vad tycker han bäst om hos dig - vet inte

Brukar han ge dig komlimanger
- jadå
Har du gråtit i hans famn - ja
Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn - ja
Charmig, blyg eller otrevlig - charmig!
Han han träffat din mamma eller pappa - ja
Gillar dom honom - ja
Vad gillar han för mat - blandat, kött mest kanske :)
Tar han hand om dig - ah, på bästa möjliga sätt! :)
Pratar ni om allt - ALLT!
Vet du allt om honom, och han allt om dig - mja, det mesta tror ja, ah.
Har ni bråkat någon gång - ja de har vi.
Känner du honom väl - ja
Tycker du om honom - jag älskar honom!
Tycker han om dig - ja.
Bråkar ni ofta - nej

Gör du allt för honom - ja det mesta!
Kommer ni alltid vara tillsammans? - sålänge vi båda vill så kommer vi.. man vet aldrig men kan alltid hoppas!!
Finns det något du vill tillägga -  att han är världens bästa pojkvän :) & att ja älskar och saknar honom så jävla mkt!!


11/7-10

Söndag/idag:
Nu har tjejerna åkt hem, de gick upp vid 8 och sen tog de taxin halv 9.
tack så jättemkt för denna veckan tjejer, blir en resa någon annanstanns tsm om två år!
Spanien 2010 ett minne för livet med er!! ♥

10/7-10

Lördagen:
Tror inte att ngn mådde riktigt bra, inte ja och fiona iaf!
allmänt sega.. gick ner till poolen va där.. första vi gör är att käka chips.
sen äter vi lunch vid stranden och sen badar lie i havet sen till poolen igen..
käkade på svensken på hörnet på kvällen, sen stack vi ner till havet, gick en runda in mot stan och satte oss och spela kort på en bar, och va nära att gå därifrån utan att betala med.
Sen va vi med alain och diana och så dumma i huvet som vi är.. blir det ngt att dricka där med (y)


9/7-10

Fredagen:
denna dag asså!
gick upp tidigt för att åka till marknaden, gick där ganska länge och de blev lite saker :)
gick hem därifrån och stack ner till poolen, badade en massa..
sen gick bara allt utför...

8/7-10

Torsdagen:
gick upp och stack till vattenlandet! :)
var där hela dagen och hade jätteroligt,
Oliwia: kolla va gulligt, dom håller hand!! nawe
Fiona: två knubbisar, utan topp som håller handen, hur gulligt känns de?
två små flickor, inte så gamla gick och höll handen påväg till en vattensak! ;O

käkade hemma på kvällen och tog det lugnt, kollade på New Moon men Fay & Linnea somnade..

7/7-10

Onsdagen:
Var vid poolen hela dagen..
sen asså.. denna dagen är den ja minst kommer ihåg, oops!
vet inte var vi käkade eller vad vi gjorde vid poolen eller ngt sånt.. :/ kommer ni ihåg?

6/7-10

Tisdagen:
åkte till Habaneras och shoppade på morgonen, käka lunch hemma sen var vi på stranden hela dagen :) spelat mycket kort varje dag med har vi! brännde mina ben denna dagen kommer ja med ihåg!
Käkade ute på Pizza Uno den kvällen och gick in till marknaden och gick där lite.

5/7-10

Måndagen:
Skulle upp och springa egentligen men blev inte de.. så sov till kl 12, sen gick vi ner till poolen och var där hela dagen. Sen käkade vi hemma på kvällen och sen stack vi ut en sväng.. träffa david och challe den kvällen iaf kommer ja ihåg! Tror också detta var den dagen då vi snackade som mest om exakt allting, eller allt och allt, mens snack och sex de va de som stog på schemat! ;) lärorik kväll fär vissa, ellerhur? ;) haha


4/7-10

blev förvånad när ja kolla statistiken.. typ precis som innan, bara ett par under vad den brukar vara och ja har inte skrivit ngt på en hel vecka :) gillas!
nu har tjejerna åkt hem :( men har haft en underbar vecka med massa roligt och ja ;)
tänkte berätta allt vi gjort på dagarna med:

4/7-10
tjejerna kom hit, de packade upp lite så, sen stack vi ner till poolen bada och sola hela dagen där, sen på kvällen gick vi in till stan, käka kinamat och gick på marknaden och tivolit på kvällen med david & challe om ja minns rätt :) sen stack vi hem ngn gång och ja tror vi satt på balkongen sen och snacka lite.

the winner takes it all

vatt hemma nu typ 15 min :)
varit i stan, käkat, vatt på marknaden, det blev två armband, dock inte ett till mig själv, en klocka, typ sån jätteliten smal som man kan bada med också i gummi & en brun väska, as fin!! älskar den, har kollat på den många gånger och nu fick ja den för 10 € ;)
sen vann ju spanien också :D så de blev ett jävla liv i stan, väldigt kul faktiskt! & sen när vi skulle gå hem såg vi på en bar där folk satt ute att de stog under parrasollen för de regnade, och vi som stog 4 meter i från.. ja där regnade det inte :O sjukt cool att se, de regnade på typ 10 kvm bara, och ingen annanstans runt om! :p
ahja nu ska ja göra v mig och sova ska upp klockan halv 9 för sen köra vid 9 och hämta tjejerna på flygplatsen :D
kommer inte bli så jättebra uppdatering på bloggen en vecka framöver nu så ni vet.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


cause if I got you I don't need money!

frågade precis mamma om ja kommer frysa i bara linne när de e 28 grader ute... njä tror inte det!
ska in till stan om en liten stund med mamma, kolla lite skor och sånt tror ja.. sen käka med hanna, tindra, jonas för de åker hem imorgon och sen gå på marknaden och köpa armband och ett linne, från samma tant som ja köpte det andra, dom är as fina så får se om där finns ngt till! :)
simmat runt ön ett par varv idag också, sen blev det 10 varv i förrgår också (y) jobbar stenhårt på min kondition asså... elr inte! vill bara ut och springa nu faktiskt men måste fixa mig och platta håret ist -.-
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

O.F.L.F


imorgon ska jag fixa massa på mitt rum & mamma ska köpa hem lite saker mat osv. För sen på söndag morgon kommer tjejerna hit och stannar en hel vecka :D Fay, Linnea & Fiona!!
så jävla kul vi kommer ha det! Inte en ända lugn stund för ngn inte :D
love you girls!!


lalalal fotboll.

hemma nu.
stack ner till 222 innan, drack lite, kolla fotboll ett tag sen stack hem igen.
ville stanna, men nä.. fick ju inte det ikv.. ahja.
såhär intresserad av fotbollen var jag tydligen när mamma fota:


usch!


tyvärr en väldigt dålig film!!


Bröllopsnatten hade varit helt underbar - om det inte hade varit för en liten detalj: Det är inte dom som gifter sig. Två främlingar träffas på en vigsel och inser att de har mer gemensamt än de trodde - och att de är mer olika än de egentligen står ut med. Helena Bonham Carter och Aaron Eckhart spelar det otursförföljda kärleksparet i romantiska Bröllopsnatten - en smart och charmig komedi med oväntade förväxlingar och rapp dialog, om kärlek och andra katastrofer

there's something wrong with you

somnade inte förrän halv 4 inatt.. grät mig till sömns också, så jävla jobbigt!
sen blev ja väckt vid halv 12 men ville bara sova 1000 timmar till, är as trött. Men orkade masa mig ner till Ibiza och käka lunch, sen ligga på stranden med alain och diana och de äldre..
nice i vattnet faktiskt :) jättefint!
men nu är ja hemma snackar med älskling och ska käka snart, kollar på film med, men den är så jävla tråkig och de har redan gått 32 minuter, inte hänt ett skit, Bröllopsnatten heter den.
majskolv, kyckling och bröd till mat ikv, gottit!!!!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


come along

ska nog sova nu!!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

I wanna be famous, a star on the screen.

sitter i sängen, snackar med älskling, käkar körsbär och ska sätta på en film nu, och ha de lite mysigt :) fast hade varit så jävla mycket bättre om min älskling var här :(
eftersom min 2½ men box är slut, så ska man titta på Djävulen bär Prada, har sett den typ 5 ggr innan, men kände inte för ngn annan film ja hade, ville se pirates of... blabla, men tyckte de va för läskigt nu ;O orkade inte helt enkelt! :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


såhär blev kvällens kläder, nya skjortan, vitt linne under
jenasshorts, och lite lätta smycken.
& håret med två flätor ihop bak :)


ZARA - pull and bear

blev en shoppingrunda till Habaneras imorse för all rea började idag, fast de 4 plaggen kosta ändå 700, ahja :) ja e nöjd iaf! köpte en tröja till älskling också! :)
så de blev detta:


& detta blev det igår på marknaden:


det händer... men jag är glad ändå! :D

asså jävlar... är de bra att pissa 3 gånger på typ 10 min?? rinner rakt igenom mig! ;O

LIME - WATERMELON

hemma nu! :)
stack med mamma och dom ist, ändra mig i sista sekund!
åt på finfin restaurang, inte jättegott faktiskt, menmen, sen ut på marknaden med Ingela, blev en patteväska och 3 armband, tillbaka och ta en Shandy (öl+fanta) sen till marknaden igen med Alain & Diana, blev ett jättesött linne, som ja visar imorgon :) sen stack alla "vuxna" hem & vi satte oss i baren och de blev lite ↓ & shot :)
nu ska ja sova, stor shopping imorgon på rean! :D
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

RSS 2.0