Gott nytt år på er alla!


Nyår

1,5 timme till jag sticker och firar de sista timmarna av året med Linus, hans vänner och tjejer. Jag har varken sminkat mig, fixat håret, klätt på mig finkläderna eller packat mina grejer men tycker inte om att sitta och vänta på att tiden ska gå så 1,5 blir perfekt lagom för allt som ska göras! kvällens outfit bjuder inte på klänning men är helt förälskad i min leopardtopp med volang så kör på den med fetaste sminkningen istället! gulid nyår blir det 2012, ni får en bild eller två lite senare!
Hoppas ni alla får ett superbra avslut på detta år och en bra start på nästa! 

31 december

det blev en sen frukost, för mig själv men äh! har städat mitt rum och nu sitter jag här och glor tv och funderar på dusch eller ett bad.. bad.. dusch.. vädret är ganska skit ute, men bara det inte regnar ska det väl gå och hoppas det slutar blåsa till man ska smälla lite raketer, eller inte för att jag gör det men de andra kan nog få iväg någon :) trots blåst?  

breaking dawn inatt

Har helt vänt på dygnet så avslutade precis min tredje film för natten och en av dem var Twilight Breaking Dawn, helt underbar, log 80 % genom filmen och har nu ont i kinderna så de värker, det är ren glädje, någon tår kom väl också när eftertexterna började och vacker musik spelades! Helt såld!

Nu måste jag ta mig i kragen och sova, klockan står på 10 och jag måste vara någerlunda pigg till nyår, vilket ja tror dock. Färden mot Hörby sker halv 5 så innan det händer nog inte mycket mer än fix hemma och med mig själv och en mysig lunch med paranteserna! Godnatt på er!


2012

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? - kanske, kanske inte..
Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - inte vad jag vet, men nästa år kommer bli ännu bättre tror jag!
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - 15 december 
Har du varit sjuk eller skadat dig? - var sjuk 1 gång i våras annars har jag haft turen att vara frisk! 
Bästa köpet? - lite fina nya kläder! 
Vad spenderade du mest pengar på? - kläder och nöje
Gjorde någonting dig riktigt glad? - fina familjen, vännerna, resor i paradiset och pojkvännen min! 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? - gah ja som inte är en musikfantast, men euphoria, you can call me al, gangnam style, flakhits och många andra. 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - jag vet inte, men jag tror gladare! 
Vad önskar du att du gjort mer? - vet inte
Vad önskar du att du gjort mindre? - vet inte
Hur tillbringar du julen? - med mamma, pappa, bror, moster, sarah, wilma, mormor och morfar hemma hos oss :) 
Blev du kär i år? - varit kär hela året! ♥
Favoritprogram på TV? - lite blandat, men ingen favorit direkt. 
Bästa boken du läste i år? - Morgonen hon försvann av Lindwood Barcley
Största musikalista upptäckten? - ännu ett twilight soundtrack! 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - massor fina saker! var riktigt svårt att komma på julklappsönskelistan efter det! 
Något du önskade dig men inte fick? - inte vad jag vet
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - luncha i stan med Fay och på eftermiddagen blev det fika med mormor morfar och linus och sen en mysig middag hemma med dem! sen en fantastisk 18års feste med Fay i december.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - inte vad jag kan komma på
Har du fått några nya vänner under 2012? - hm.. lite ny bekantskap kan man kalla det :) men 2013 med byte av skola etc. hoppas jag leder till många nya vänner!
Vem saknade du mest? - min fina prins, tom sommar utan honom!
Har du lärt dig något nytt? - väldigt mycket.
Vilka förväntningar har du på det kommande året? - ganska höga förväntningar och längtan efter nästa år är obeskrivlig, så mycket roligt som ska göras och otroligt härliga saker som tex. lämna skolan jag går på! 

2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - hm,, fick mina första stygn någonsin, fira två år med pojkvännen, började träna på gym, besökt många nya ställen bla. båstad, körde manuell bil, hade fetaste 18 års festen med bästavän, var i spanien med min kusin och fått gå igenom en hel del som ändrar familjen och livet föralltid. 
Höll du några av dina nyårslöften? - hade inget nyårslöfte
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nej 

Dog någon som stod dig nära? - nej, men idag är det 3 år sen våran fina vän dog i cancer, vi saknar dig Ulf! 

Vilka länder besökte du? - Spanien x4, London och Danmark 

30 december

dagarna flyger förbi och det är redan nyår imorgon. usch verkligen inte min dag, tycker inte om den. punkt på det. men den firas med pojkvän och på annat håll än mina närmsta vänner. men det blir nog en trevlig kväll iallafall. 
denna dagen har bara varit seg seg seg, tvn har varit på nästan hela dagen och linus åkte hem redan vid 12 men får ta tag i mig själv snart och fixa mina naglar till nyår och lite annat. 

28 december

2 år och 10 månader med pojken och det firar vi med middag ute och gå ut och ha en rolig kväll ♥

snart vårskrik

längtar så sjukt mycket till värmen nu, vintern är över och nu kan det börja bli varmt och vår så snabbt som möjligt tack! låt våren och sommaren komma som bjuder på underbara festligheter och semestrar, livet är så mycket roligare när det är klart, ljust, varmt och när man kan klä sig FINT! usch.. min vintergarderob får verkligen tummen ner..
en vårdagsmorgon i london

nästa


rea

igår var det en riktigt mysig dag med bara god mat och massa spel med familjen bla twister! lyssnade på härlig musik och satte inte på tv en ända gång på hela dagen! jag och wilma somna dock vid 1 med tvn på men de var idag det! 
 
klockan stod på ganska tidigt imorse för vi skulle ju också åka till mellandagsrean på väla! fick med mig 4 plagg hem iallafall varav en var inte på rea, men är väldigt nöjd! var i 4 butiker sen var det stopp och kaos överallt, ända som var ok var h&m.

Julafton

underbara julafton 2012 ♥

God Jul

Lite sent god jul på er alla men hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag har och jag är så sjukt glad över alla paket, tack fina familj och vänner!


party photo

Fay och hennes föräldrar har varit här ikväll och käkat middag och vi har fixat alla bilder från vår fest, så nu finns dem uppe på facebook och någon kommer snart här under med! nu ligger jag i sängen och kollar på harry potter och dödsrelikerna del 2, paranormal activity 3 är det kl 23.00 på ngn kanal men tror inte jag vågar! 

my love


jordens undergång?

var uppe ganska tidigt idag och åkte med mamma och lämna cloe på klippning. åkte sen in till stan och handla en hel del julklappar och jag har inte någon kvar alls nu faktiskt, tummen upp! käkade sen lunch med mamma och pappa på cafe rasoir (mollbergs) Wallenbergaren var verkligen inte fel! 
 
& om 2 timmar ska jag vara inne i stan igen och gå ut med min broder, myyyssss! ♥

kärlek

bjuder på massa kärlek! + lite spoiler på hur de gjort filmen

JULLOV

julfest hemma hos oss igår med vänner till familjen och linus var här också så han sov hos mig inatt, mitt i veckan mys! vaknade vid 10 och gick upp 11-12 något och pyntade granen och käkade lite frukost innan vi stack in till stan och jag köpte några julklappar :) var sen i skolan mellan 3 och 4 och hade avslutning med fika, sång och film (tomten är far till alla barnen) sjukt bra film! stack innan den var slut dock och sitter här nu och ska snart börja göra v mig för att åka in till stan och käka på telegrafen och sen gå på bulls med lite människor från klassen! :) låter som en toppenstart på jullovet!

måndag

fick mail imorse om att min ena lektionen var inställd idag och stack till skolan ändå för att kolla film på danskan.. väntade i 15 min på läraren, gick och såg på tvn att lektionen var inställd, tack som fan att du inte meddelar! jag och Calle gick på stan istället 1 timme och leta julklappar! hitta en julklapp till bror och kusin och jag åkte sedan hem med pappa och käka lite tomatsoppa till lunch och har käkat kebeb till middag ikväll, gottit! 
 
sitter på mitt rum med tvn på och massa ljus tända i mina nya fina ljuslyktor och doftljus! ♥

o&f fest

gårdagen var bara helt fantastisk och jag tackar alla 65 personer som var där och gjorde kvällen och natten helt underbar! Tack för alla fina presenter, ni är underbara! ♥

party

denna dagen kommer bli en aning hetsigt kan jag tänka mig men kvällen kommer bli ett minne för livet, LOVE! ♥

plugg

skoldagen bestod idag av ett rättskunskapsprov som jag tror gick ganska bra och sedan ett besök på HIF om lite info kring projektet vi ska ha hela våren med dem och det kommer säkert bli hur bra som helst! :) lite omväxling i skolvardagen tack och lov! nu ska jag skriva en bokanalys, ciao! 

talk

bjuder på ännu mer vackert twilight prat ♥ 

Lucia 13 december

glad Lucia på er allihopa idag! 

mitt hjärta slår

bästa julstämningen någonson, LOVE! ♥ 

hair

sticker till frisören snart, mitt hår är helt livlöst och vill inte alls som jag vill, men gillar egentligen när det är mörkt och blir ljusare och ljusare MEN fungerar inte på mig, slutar med att håret bara hänger och ser dött ut, jag hade nog aldrig passat i mörkt eller inte ens mörkblondt tyvärr så mittbarbiesnyggahår ska nog tillbaka! testet är över och jag ger mig, håret är kaos!
ser ni? kaos & det var 6 veckor sen!

Zara Larsson

riktigt duktig tjej, ni kanske minns när hon vann talang för något år sedan!  

12 december 2012 12:12


you see that?

beautiful

perfect

börjar halv 1 imorgon men åker in till stan med mamma innan och köper lite julklappar och byter storleken på min fina blus som blev min i lördags! Ni får se bilder sen när den sitter perfekt + på min nya mössa! nu väntar sängen och svenskaboken är i högstahugg! godnatt

broder

mitt högtidstal är nu klart och har skrivit det till min bror som fyller 30 nästa år i augusti hehe, men kanske kanske något man får användning av då, ganska roligt och hoppas det går bra imorgon, jag som inte tycker om att redovisa men när det är något så personligt så är det inte lika farligt :) lite småtaggad nästan! 
Max & jag

handkräm

Bara jag som har problem med torra händer på vintern? smörjer in 3-4 ggr om dagen och just nu så är de så torra att det svider när krämen kommer på :( men har fått sjukt bra krämer av linus från body shop som fungerar hur bra som helst :D tips på julklapp, en fin handkräm! 
 
Klicka för större bild
En av dem jag har, 60 kr :)

kaosväder

vädret är kaos och kansk tur att jag åkt hem från linus så pass tidigt för nu är det kaos med tågen, men tråkigt att behöva lämna honom efter bara en dag tillsammans! nu ska jag kolla på julkalenderna! 

what is love

nyss hemkommen från Julia, blev en lugn kväll igår med massa tv, lite spel, god mat, glass & godis! väldigt trevligt! ska snart åka in till stan med mamma och linus och köpa någon julklapp kanske och ha lite kvalitetstid med min pojke vilket verkligen behövs!!

beautiful

slänger in lite vacker kärlek här på morgonkvisten! 

young

dagen har nästan flugit förbi och uppdateringen har inte blivit så bra, haft mycket roligt för mig ikväll och är supermegataggad :D nu kollar jag på härliga jersey shore och ska krypa ner i min säng med mitt underbar mysiga tjocka täcke, sover så gott om nätterna nu!! 
312541_160128517407939_100002323748469_328031_829717273_n_large_50c0e212ddf2b3134c000ca0_large

doglove

Min älskade lilla skit ♥

everywhere

Tumblr_mekm6ekkmn1rl2ylyo1_400_large
känner jag för alla lärare på skolan.. tack för så mycket roligt plugg! 

school

tur att man sluta 1 timme tidigare idag, den sista timmen mellan 3-4 är fruktansvärd och segare än de andra 6 timmarna man redan varit i skolan, kom hem vid halv 4 och har jag pluggat? nej.. fy vad jag kommer ångra det imorgon, yey! 
 
efter morgondagen så tar jag helg, inget plugg förrän söndag! nu ska jag dock dra fram böckerna och se vad som är rellevant och sen typ slänga böckerna i väskan igen, as usual..

inspiration - mustasch

_dsc0457_large
 
F725720b1cc5ef6c8d21f46172fbb78d_large
 
16271754cadd877048134f4af5e814bf_large

Jersey Shore

MTV är för tillfället favortikanalen och 80 % av tiden tvn är på så är det på den kanalen och är för tillfället besatt av Jersey Shore så blev sjukt sugen på att köpa alla säsonger, men på mtvs hemsida kan man se alla så sätter nu på säsong 1 avsnitt 2, åh så bra!! 
Snooki är en självklar favorit och hennes lilla son som hon har nu är såå. jävla. söt.!  

punkt.

1 lektion och sen en runda till väla och hämta upp min kjol på Zara som är riktigt fin, så nöjd! lite plugg ska jag ta tag i nu och ha tråkigt framöver.. HATA PLUGG, åh har så mycket och vill inte blablabla och sjukt mycket annat roligt som man hellre vill göra, hatar skolan också. punkt på det. 

inspiration - leopard

Dsc_2841_large
 
 
Tumblr_me58ztbgs61qmqgfdo1_500_large

solen

ta mig till varma ställen, klagar inte på vintern, tycker det är riktigt fint med snön som har fallit än, men vem tackar nej till 20-30 grader och strålande sol istället? 

aj

brände mig på min kopp i mikron.. på tummen.. och har suttit nu med den i en platspåse med is i.. i 3 timmar... gör det fortfarande ont?.. JA! usch! 

måndag

efter första lektionen fick jag mail om att läraren till nästa lektion var sjuk och kommer inte imorgon heller, så jag åkte hem och käkade god lunch med mamma och pappa på tegel istället och hade det trevligt :) så skönt! var en sväng med mammas bil också och skulle byta till vinterdäck men låsbulten som det heter till hjulen hade paulssons bil i helsingborg slarvat bort när de lagade vårt däck i sommras så inga nya däck idag inte.. smart, bra jobbat, säger ju att man inte ska ha något med bmw att göra, gillar verkligen inte bmw, dels för att de har inte alls någon snygg bil och dels att deras logga är riktigt ful :p cooper/mini är de ända bra, haha. bilintresserade jag! kollar lite mtv nu och värmer mina iskalla fötter och i dagens kalender var det en chokladpinne som ska doppas i varmchoklad så ska gå och fixa det nu, mums! 

snöig dag

helgen är över och jag är inte besviken, tagit det lugnt och haft roligt med pojken min och alltid skönt med ledighet så vad man än gör så är det bra! imorgon är det skola 10.10 - 13.50, tror det ska gå ganska bra, en redovisning och ett prov! godnatt på er!
snö

union jack

gårdagen blev morgontv och vi gick inte upp från sängarna förrän vid halv 1, åkte hem till Linus och chilla och en snabb runda till väla där det blev mycket trams, inte konstigt med två killar som är 19 nejnej, mogna! och jag fick med mig en fin kudde hem iallafall och vi käkade lite lunch. sen blev det mys bara jag och linus hela kvällen och det var välbehövligt och lite friends with benefits på tv! bara mys idag med till detta snöväder, varit ute lite med hunden och varit och pantat flaskor och sen bara tagit det lugnt. nu sitter jag här själv och ska få lite plugg gjort och byta om till myskläder! 
nya fina kudde ♥

first of december

Tumblr_mecx2wi7fg1qfundko1_500_large

RSS 2.0