I ♥ SEGLING

nu ska jag bara borsta tänderna och bädda av sängen och sen sova och vakna till en underbart fin dag med mycket sol och skapligt med vind, för nu är det SEGLARVECKA med Sandra som gäller! ♥

26 juli 2011









I ♥ LONDON

har jag berättat för er att jag sticker till LONDON den 9 augusti med min moder :) ska bli så jävla LOVELY, älskar london såååå stort! ska bo i Marylebone, 500 meter från oxford street och nära till hyde park. mysigt hotell verkar det vara, nära till shopping med ju!
ska gå på teater en kväll om vi hittar biljetter, äta middag med Linnea och hennes mamma som också är där när vi är där, hur gött är inte de liksom? :D sen.. mysa och äta gott, shoppa, gå på harrods och gå en massor :)
Tumblr_losuvon3k71qfgo5uo1_500_large

Jacob (Jake) David Harper

kom hem för snart en timme sen och ja helsingborgsfestivalen iår kunde vatt mycket bättre, men men.. samma skit varje år. önska jag var 18 just nu!!!

kollar 2 ½ men och är INTE trött så har ett litet problem.. men ska inte upp tidigt imorgon hoppas jag!

I can do it

om typ en halvtimme kommer fay con familia ska in och äta på Byblos sen gå på festivalen. sitter och kollar på 2 ½ men nu och hör mamma skrika var och varannan minut att ja antingen ska gå ut med någon hund eller städa mitt rum.. inget av de kommer nog att ske, eller kanske städa upp lite..


såhär ser det dock inte ut nu men gjorde för någon dag sedan när jag rensade ut en del av min garderob :)

I love the smell of new clothes



Hunkydory linne & skor från Bondelid

helsingborgsfestivalen 2011

sommarlov är det ju och bloggen ligger lite åt sidan då.

sen vi hördes förra gången har jag firat 17 månader med min älskling, varit på hbg festivalen med linus linnea och marcus, chillat på väla med linus och käkat korv på IKEA (a)

ikväll ska man in till festivalen igen och käka med fay och våra familjer och sen gå ut och ja.. hitta på ngt, kanske spelar ngn bra ikväll? ngn som vet?

köpte lite grejer på väla som jag visar snart! :)

det är du min sötnos :D

det blev bara ett snabb dopp, alltså inget annat av det jag skrev ;) sen bada vi skummbad och gjorde v oss och kollade film & just precis fick jag datorskärmen i pannan, ont som fan! och fin pojkvän man har som skrattar och inte tröstar en :O

ska nog kolla lite 2 ½ men efter jag har städat upp lite kläder på min säng så man kan krypa ner och mysa :)

linus: vem ska du mysa med?
oliwia: vem tror du?

härligt

ska ut och bada i poolen nu, fota, sola lite och chilla :)

du & jag

jag är uppe, taggad för att vara hemma själv med min älskling en del av dagen och tagg på att städa min garderob med honom! och våfflor till lunch blir det nog, muummms!   love you linus! ♥

svenska Robert Pattinson

 
kolla bara, vad tycker ni!?!?!?!?! ♥

rörigt!

nu har det blivit lite dåligt uppdaterat här!!

men idag har varit en underbar dag iaf och det var det igår med faktiskt!!
igår var jag med linus och hans familj och deras grannar och hela den familjen och turade med båten och var på räkafton, åt alltså massor med räkar och hade det trevligt :) åkte hem sen mot kvällen och kollade på The Tourist som jag fick av min farbror m.fam. som var här i söndags från stockholm som jag också glömde berätta tror jag :) ahja.

idag vaknade jag hos linus åkte sen hem och sen till fay och sen åkte vi in till stan. shoppa lite på kulla träffa linus och marcus chilla litta med dom och spelade minigolf marcus vann och jag förlorade.. sen åt vi kina mat - jag fay linus fiona och kerstin eller ah, ja typ så va de, sen chilla jag och fay med linus, alexanderfrank någonting och marcus vid fria bad när dom skata och lite sånt och träffa linnneisen gjorde vi med + hallihallå nu allihopa, vi såg ROBERT PATTINSON, jag hade dock dött på riktigt om det var den riktika Rob men det var det ju inte, den här var SVENSK och så JÄVLA LIK, och samma GLASÖGON som ROB alltid har på sig!

DET KOMMER BILD INOM SNAR FRAMTID!!!!!!

stack hem och vatt hemma i en timme snart, eller nja knappt :) puuuusss

sorry

åh va dåligt uppdaterat och nu orkar ja inte lägga in dom bilderna från igår som jag lovade så får bli imorgon om jag har tid :) ska verkligen lägga mig ganska tidigt idag, inom en halvtimme iaf :) upp ganska tidigt imorgon med och göra v mig och handla med mamma sen kommer linus kl 1 och stockholmsläkten halv 3-3 :) godnatt!

bleking till skåne

kom hem fårn ronneby för några timmar sedan, har haft en jättebra helg där med mkt skratt och god mat :) grillade grillspätt med korv, kyckling, majs, paprika, svamp osv spelade spel, dela ut presenter, lekte nummer spel grej, mammor, pappor och ungdomar (undgomarna vann!) och badade i pool kl 11 på kvällen.

har tagit en hel del bilder också så det kommer sen :)

godnatt

varför har jag inte gått och lagt mig än och varför har jag ett leende på läpparna?

on my way

jag kämpar fortfarande tappert med min förkylning och vill inte ta näspray för det gör så ont och har svårt att andas och hostar lite då och då, gah, men så ligger det till. imorgon sticker jag till blekinge på släktkalas hos mina kusiner, ska bli härligt :) och kommer hem på lördag någon gång så blir inte ngt bra uppdatering om ja inte får låna deras dator där.

snart ropar sängen på mig, godnatt!

härliga typer som gjort detta!


shopping


igår var jag, linus, mamma, pappa och brodern i stan och käkade lunch tilsammans, eftersom max skulle åka tillbaka till stockholm igår då. åt jättegod hamburgare på en restaurang på mariatorget som jag inte vet vad den heter. sen satt vi på fahlmans och tog ngt och dricka och så. sen åkte jag och linus till IKEA och där köpte jag en förvaringslåda till mina scrapbooking saker och en burk till knappar, så har bra ordning på dem nu :) (bilden högst upp till höger) sen gick vi in om väla och köpte det fina halsbandet som jag har kollat på innan. köpte också lite mer scrapbooking saker på pandurohobby rea.

sen idag var jag och mamma istan igen och då gick vi in på Palermo och hittade (bild nr.1) denna underbar jackan!! och det bästa var att den var sänkt med 1000 kr! 70 % så sjukt nice! en mycket nice trenchkoat (stavning?) som kommer användas mycket tror jag :)

2 år sedan, var det så

idag för 2 år sedan, blev jag tsm med min första pojkvän. en härlig dag och räknar det som min start på livet. mitt liv förändrades på bara lite mer än 1 månad och att det redan har gått 2 år är helt ofattbart. har något problem med att inse att det blev som det blev, men nu 2 år senare, är jag ju ändå lycklig. ett tag trodde jag aldrig att ja skulle någonsin få tillbaka den lyckan som jag för första gång fann för 2 år sedan men misste snabbare än att ja kunde tänka vad som skulle hända dagen efter. jag räckte inte till..

nu blickar jag frammåt med den/de jag är lycklig med! ♥
Tumblr_loo2o1pvob1qe31xzo1_500_large Tumblr_lngmabjfwp1qkop8jo1_500_large

jordgubbar

min hals är bra igen men det var bara ett täcken på att ngt annat skulle komma och ja.. nu är jag stört förkyld! tog en alvedon för någon timme sen men vet inte riktigt om de hjälpte ngt, är hur trött som helst och snurrar lite i huvudet och är irriterad i nästan som in i! förkylningar ska man bara få på vintern ju, inte mitt i sommaren!

ska köra på en vitaminboost (?) sen, massa apelsin osv. åt nyss en tallrik med svenska jordgubbar och det var hur gott som helst!


scrapbooking

Sitter här i sängen och myser med älskling, men ska fortsätta snart med mitt scrapbooking dille, har gjort 4 st idag på bilder från min konfirmation som mamma hittade och nu en på cloe och prins som jag blev gööör nöjd med :) ja jag och linus har ganska tråkigt denna tisdags kväll men vi roar oss på våra egna sett :) skulle badat vid 10 tiden men jag har förhinder denna vecka så gick ej fast det såg så jävla skönt ut :(

hoppas ni alla har haft en bra dag iaf, godnatt!

ask me anything

Smsa Låna (angelica) om Prins 11 år:
Skitsnygg blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Kan inte riktigt svara på ditt svar på den blogg/hemsida du har länkat och min mail strular så om du läser min blogg än så ser du väll här. & tack så mkt! :) och ja jag brukar väll försöka att uppdatera minst en gång om dagen ibland fungerar det inte, och mest just nu eftersom det är sommarlov men annars kan de ibland bli 5 ggr om dagen, helt olika faktiskt :) men vanligtvis blir det nu på sommaren 2-3 varje dag :) om man inte har ngt för sig!

rörigt.. men hoppas de kommer fram då :) (testar med mailen senare!)


halseN

halsen krånglar ännu mer ikväll så lägger mig nu och smsar med linus och försöker att inte svälja! godnatt!

2 ½ men

har suttit nu typ hela kvällen och letat efter hotell till mig och mamma, i London. har 4 st som skulle kunna funka men försöker hitta billigare men som ändå ser ok ut och som har frukost inkluderat, inte lätt asså.. och måste vara gångavstånd till oxford street, viktigt asså!

nu ska jag lugna mig med ett avsnitt av 2 ½ men!
Tumblr_lnq0w0o3fe1qcsrbao1_500_large_large

klänning från NY

<p style="text-align: center;" mce_style="text-align: center;"><span style="font-size: large;" mce_style="font-size: large;"><span style="font-family: book antiqua,palatino;" mce_style="font-family: book antiqua,palatino;"><em>avslutningsmiddag!</em></span></span></p>  kollar på lite random gamla bilder och hitta denna, önskar dock att de blev fler bilder, men tyvärr, men så såg jag iaf ut på avslutningsmiddagen i 9an :)

Love Bites


detta kollar jag på nu och om de verkar vara ngt bra ska jag försöka att komma ihåg och följa det!


baam!!

har rensat ut en massa papper sen 8:an som mamma har tjatat på mig att göra nu i två år.... hatar att städa, iaf sånt, hade hellre damsugit köket eller ngt!

nu kollar jag på top model austrailia och chillar väldigt mycket och sen ska jag kanske ut på "gården" och lära mig lite saker i bilen och beställa övningskör skylt sen är det bara att dra ut och övaövaöva!

denna bild hitta ja på ett gammalt minneskort!

natti

min hals strular med mig och nu måste jag verkligen sova för att kunna gå upp 9 och dra med mamma till hbg imorgon bitti och måste köra innan 10, gash! godnatt!

augusti

japp, 25 augusti invigs del 1 av nya väla!

"nya" väla

snart, eller till hösten tror jag eller tom. redan i augusti öppnar en del av de nya väla och det kommer då komma en hel den nya affärer, ett par som jag gillar och ser fram emot att få gå i är:
- Desigual
- New Yorker
- Accessorize
- Filippa K
- Cirkus
- Noa Noa
- Lexington
måste ju förstås fortsätta att handla nere i stan så mycket som möjligt för eftersom väla blir så stort försvinner nästan allt folk från kullagatan och innerstaden.. sant och mycket tråkigt. tror inte det är någon som vill att affärerna på kulla behöver slå igen.. som vissa redan tyvärr har behövt, eller iaf byta lokal för de inte går runt osv :/ våga vägra väla också!


Harry Potter

åh jag bara älskar harry potter, kan inte fatta att detta var typ sista filmen, men vet ju aldrig liksom men just nu tror jag inte att de är någon annan film pågång, de finns ju ingen bok heller ju så ja, ahja. men den var hur bra som helst och hela harry potter serien är hur jävla bra som helst och kommer aldrig någonsin att bli dåligt.

obeskrivligt bra och ingen annan film slår harry potter!
Tumblr_lnchw90odh1qln2n1o1_500_large

bio time

om en stund sticker jag in till stan med fay och käkar och linnea kommer kanske sen och sen vid 6 ska vi se HARRY POTTER!

nr. 3

har spenderat min torsdag och fredag med älskling och nu åkte han precis hem men kommer antagligen tillbaka ikväll och käkar med oss och vi ska fortsätta på vårt harry potter maraton, han har nämligen inte sett alla så lär han lite vett att han måste ha sett alla minst en gång! :)

någon som har noterat att dom säger happy christmas och inte merry i harry potter 1, bara så ni vet!

i torsdags firades cloe och max och mormor och morfar var här då :) åt gott och badade i poolen framåt kvällen och hade det supergott :) bara 23 grader i poolen men jag bada länge ändå!

Cloé 1 år

idag är det Cloe's dag, för idag blir min lilla skit 1 år :)♥

bäst att inte fråga vad jag gör


så kan det va

saknar spanien lite ändå.. är så sjukt sugen på bara att vakna, smörja in sig lite och gå ner till stranden och ligga där och sola och bada i det varma underbara havet! hade inte suttit fel att kunna göra så här i sverige imorgon!  hade inte heller vatt fel att gå på vattenlandet igen, vill känna kicken av den typ värsta rutchbana (?) ja någonsin har åkt, men får vänta till nästa år :)
    
    aquopolis torrevieja, boomerang atraccion, aquopolis costa daurada, boomerang aquopolis
    Imagen
    Imagen
i den här trillade linus i två gånger, vägde du liite för mkt kanske? första gången kom han upp på ringen igen, men andra gången kom först ringen i vattnet, sen han ;) haha, såg lite sött ut iaf!

part 2

harry potter och dödsrelikerna del 2 är nu bokad med linnea och fay på söndag! saknar er tjejer! ♥

dum och dummare

har kollat på dum och dummare på 6an, med linus och hans paranteser. helt okej film!
ska nu kolla ngt annat på tv antagligen, och mysa i hans nya säng :D

party size

är nu hemma hos älskling på hans sjukt fina nya rum :D ska ner till tropical beach snart och götta oss i det fina vädret!
    

omg

STATISTIKREKORD!!!

känsligt

kan inte riktigt inse att för typ 6 timmar sedan var jag i spanien :( nu är det ju klart skönt att vara hemma när man ändå var påväg hem, men när planet lyfte kunde jag inte låta bli att släppa en tår iaf. nu är sommaren i spanien över och det gick fort nu när jag tänker efter, inser nu att jag är väldigt lyckligt lottad och ska verkligen åka dit på höstlovet, så som jag känner nu iaf :)

en kväll i spanien på kina





7 juli 2011

läskigt


förstår verkligen inte, publicerat ett inlägg idag och det var inatt och nu är klockan snart 11 och det ligger på liksom minst 40 personer till som har läst bloggen.. kul, men fett läskigt!

coronita

snart är man på hemväg :) och har haft en helt underbar sommar här i spanien. haft sina tråkiga stunder och för det mesta roliga men jag är nöjd :) kommer bli mycket mycket mer awsome nästa år!!

har nog aldrig pratat såhär mkt engelska heller mer än typ en lektion i skolan lite då och då men nä.. känner mig lite duktig faktiskt, blir förstådd iaf!!

kom hem för typ en halvtimme sen, två vatten och en coronita ♥ fick räcka för mig ikv, bara för sällskapets skull typ. så jävla dyrt så inte kul när notan kommer :/

fan vad jag yrar som fan just nu, bara för jag ville berätta för er att jag fortfarande lever! ciao

Prins 11 år

min fina fina Prins fyller 11 år idag, gammal vovve nu och är den bästa någonsin, hoppas du lever många många år till pälskling! :) ♥



restaurante 222

ut och äta med bara parenteserna nu, tror jag iaf, spaggetti carbonara hade inte suttit fel :)

och mycket mycket mer

lite saker som är planerade att göra i sommar
- tivoli i köpenhamn
- bakken
- åka till mormor med linus
- heldag i ystad med linus
- åka till åhus med linus (om ingen annan vill hänga på)
- HBG FESTIVALEN
- London?
- segla
- vara massssssoooorrr med vänner!

repris?

nu hann ju klockan bli över 12 så de är en ny dag egentligen så blir väll en gårdagens outfit igen dådå :)

gårdagens outfit


trött

ja kan aldrig komma ifrån datorn i tid :( ännu en seg dag imorgon då eftersom ja inte får så mkt sömn inatt :/ får väll sova vid poolen/stranden antar jag.. om det kommer gå! godnatt!

SÅLD

har varit en halvseg dag idag men ändå ganska mysig :) varit vid poolen och bara tagit det lugnt, badade dock inte vet inte varför.. kanske för jag läste en massor i min bok, ca 200 sidor och läste ut den :) the carrie diaries helt okej bok men humoristiskt slut, mycket härligt, man fattar dock bara de om man sett sex and the city serierna/filmerna, men har man inte de hade man nog inte läst boken från första början. jag kan rekommendera den till någon som gillar att läsa om kärlek och typiskt high school liv :) för de handla typ bara om det!
imorgon börjar jag på min tredje bok i sommar.. SÅLD heter den och är en sann histora och någon rysk flicka som jobbar som barnflicka i sverige som säljs till olika män, verkar iaf bra, gillar verklighetsbaserade historier så kommer nog gilla den :)

ska nanna när som helst tror jag.. eller när ja känner för det helt enkelt!
 

vilken väljer du?

 VS.


hjälp

åh så kul att sitta här och veta att linus är på akuten för han skadat sin fot på ett eller annat sätt men vet inte om ngt är brutet eller ngt sånt.. känner mig så ohjälpsam? ja sitter här och kan verkligen inte göra ngt :/

harry james potter

harry potter och dödsrelikerna del 1 ska jag se nu och sen när man kommer hem blir det lagom till att se del 2 på bio med någon :) en av de bästa filmerna som har gjorts. harry potter serien, den blir bara bättre och bättre, precis som twilight filmerna! :)

playa de los locos



stranden

stranden har det varit hela dagen och gu va underbart skönt det har varit! ♥

miss you

jo jag är fortfarande vaken och har snackat med linus på msn sen.. halv 11 tiden ca. underbart, men hemskt hur mycket jag saknar honom! ♥
Pqaaaisw_6vlnp_evsdnpkoetiwli12qbolvnrhsywwpt7nueocmtdvkd6u9fl8a3djxpmi21pzigexnoyuwtuellbyam1t1ujceejarknqe6rmkgfk-sd79a3xj_large Pqaaaisw_6vlnp_evsdnpkoetiwli12qbolvnrhsywwpt7nueocmtdvkd6u9fl8a3djxpmi21pzigexnoyuwtuellbyam1t1ujceejarknqe6rmkgfk-sd79a3xj_large

från zararrra

var på habaneras på stor rean.. hitta tyvärr typ ingenting riktigt vettigt, mer än en plånbok som jag kikat på lite som nu var sänkt några euros så blev den :)    orange & rosa

Cabo Roig

har varit på en mysig strand idag, en bit härifrån. mycket vågor + luftmadrass = inte helt fel! bränt mig lite i ansikte och på axlarna, men de blir brunt sen!!


mulet..

har vatt på marknad idag.. tog en snabbt titt på typ en timme, men hitta inte mkt mer än 3 kallsonger till linus som han bad mig köpa :) jo + lite godis....

börjar bli hungrig nu så ska väll snart käka lunch, vädret är halv taskigt idag, ingen sol men huuur varmt som helst och fuktigt, men poolen blir det nog inte.

så sanna ord

969043-8-1309636774842_large


en spricka i kristallen


kollar på denna film just nu. samtidigt som den är hemsk är det också en fin film. faktiskt bra och borde ses, baserad på verklighet också (har jag för mig).

satan i gatan

det blev att käka hemma ikväll, lamkotletter med pommes, beasås och en majskolv :) helt okej!

ska kanske ner mot stranden lite senare med hanna, tindra och jonas för att chekka på lite pappegojjor i ngt område ;) haha nä men vad gör man inte för dom! chillade stenhårt på stranden idag på luftmadrass i vattnet (som vi fick (3st) av norrmän som skulle åka hem imorgon).

kameran har inte varit i högsta hugg precis, men ska till stan imorgon och ut och lite sånt så ska vara duktig då!

beach

ska bara invänta mamma och pappa eftersom dom inte har några nycklar med sig så kan inte sticka än men sen blir det iaf beachen hela dagen! ska bli bruuun(are)!

1 juli

 


RSS 2.0