I'm secretly frying your brain cells.

nu har jag precis tagit hostmedicin och är redo för sängen!
ville bara tillägga att jag verkligen inte gillar pernilla wahlgrens son Benjamin, verkar vara en så sjukt jobbig, störig och bara konstig unge :S fyfan! lust att slå honom så fort jag hör honom prata! ville bara få det sagt!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


rings

925 Silver Love RingSuper Lover Printed Heart Ring
Andy Panda Sparkle RingCurly Crystal Bow Ring
så fina ringar, vill ha allihopa!

i rymden finns inga känslor

idag var det skola från halv 9 - 20 i 2, men kom dock 10 min för sent för tåget var försent och sen kom jag inte på första bussen -.-
ahja, gjorde inget typ, hade engelska, idrott & historia idag, helt OK dag.
efter skolan köpte jag och linnea bulle med bulle, sen gick vi ner till ps och hälsa på alla lärare, eller iaf, camilla, peraxel, mårten, cimmy & sandra :) mycket kul faktiskt, vet inte riktigt om jag saknar ps, på ett sätt gjorde man det, men ändå inte :) jaja.
sen efter ps åkte jag till älskling och va där typ 2 timmar, sen kom mamma och hämta mig och vi åkte och gratta malin sen hem. och nu har jag precis målat mina naglar i min nya färg GRÖN, ljusgrön, eller typ lite oliv färg :) fint va de iaf!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


i rymden finns inga känslor.
måste verkligen se denna filmen när den kommer ut!

enjoy being a girl

dagens outfit
vit blus
blå Levis kofta
blåa jeans
skärp
gammalt halsband
klocka, armband och några ringar
'


mitt hjärta växer!

nu ska jag snart dra mig till sängen och kolla lite MTV sen sova, har börjat lägga mig tidigare bara för ja ska orka med dagarna och det går faktiskt bra :)
ja, imorgon efter skolan ska jag till älskling så blir inte uppdatering förrän lite senare mot kvällen så ni vet :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

forever

sitter i sängen och kollar på fångarna på fortet och hade det lite halv tråkigt så fixa en ny header, gilla ifs den andra med men hade inget att göra så ja :) kanske bytar tillbaka till den andra om ja inte känner mig nöjd.
vad tycker ni då?




in the heart of the city

skolan idag var hur ok som helst, slutade ju en timme tidigare idag igen så götte!
hade svenska, spanska & engelska, men jag ska byta från spanska till italienska steg 1 för kommer aldrig klara spanskan. sen efter skolan blev det fick med linnea, fay, fiona & sandra på ebbas. sen åkte vi hem.
käkade hemma sen stack jag ut och sprang, fast jag fick skit mycket håll och det försvann aldrig så blev mest powerwalk, men de blev iaf 4 km och 1 av dom 4 sprang jag iaf :) vi kör på gooo bra kondition och bli smalare!
nu ska jag in i duschen sen kolla lite tv.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


Dagens Outfit








the price of beauty

sitter och bölar till jessica simpson's: the price of beauty, sjukt fint pogram och jessica simpson, finns inga ord!

har precis målat naglarna, och mår faktiskt lie bättre. ska kolla lite tv nu sen sova typ.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


helt sjukt, kolla bara så fin hon blev.
hon har inte visats sig ute på 5 år pgr av sitt ansikte.


va va volume

när jag vakna imorse kunde jag knappt prata, hade lite ont i halsen och öronen, men nu mår jag illa också, och känner att jag kommer bli riktigt förkyld eller ngt :/ så mår kasst, hoppas jag kan gå till skolan imorgon iaf!
blir kanske ingen mer uppdatering idag, ska duscha snart sen sova tidigt.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

pimp my ride

sry för dålig uppdatering!
har varit med älskling, vi firade oss igår med mys, film & tacos. älskling fick dock näsblod så fick ta de lugnt :/
kollade på bröllops fotografen som vi gjorde andra gången vi träffades på bio, var riktigt som ett minne kom tillbaka :') lite kul att den visades på vår halvårsdag.
idag fick vi gå upp lite tidigare för att gå ut med prins sen har vi bara legat i sängen och kollat på MTV hela dagen (y) och om typ 2 timmar kommer mina föräldrar hem från hamburg, med kanske lite saker till mig med (a)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


look at me

dagens outfit

såhär såg jag ut när ja skulle ut med prins imorse, regnjacka då också (y)

facelook, inge smink som ni ser.

svart blus
svart & gråa tights
mysig hemma klädsel!


du får mig att leva, du är hoppet i mitt liv, du är min linus!♥

ett halvt år
6 månader
26 veckor
181 dagar
4344 timmar
260 640 minuter

så lång tid har jag nu haft med dig och exakt var ända minut, dag, sekund och allt av den tiden har varit så sjukt underbar. Jag är så otroligt lycklig med dig, du får mig alltid att le.
Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva kärlek igen, men du fanns där, den perfekta för mig som har allt som behövs, det är du Linus.  Jag har lovat mig själv och dig, att jag kommer älska dig så länge jag lever, och jag håller fast vid det beslutet, någon som dig kan man verkligen inte sluta älska, speciellt inte jag.
Jag vill vara din förevigt och ha dig förevigt, inget eller ingen kan förstöra oss. Vi är perfekta för varandra.
JAG ÄLSKAR DIG SÅ OBESKRIVLIGT MYCKET LINUS JACOBSSON & JAG HOPPAS PÅ EN FRAMTID MED DIG! ♥


hjärtat mitt!


Come on baby turn the lights off

sitter här i köket nu med marita och kollar postkodsmilionärerna.. inget annat bra på tv idag ju :/ men ska kolla maria larssons eviga ögonblick ikv, älskar den, tycker den är så fin, så de kommer bli bra! :)
ska ut med prins om en timme också typ, ska bli skönt, har lust att gå ut en sväng.
imorgon vill jag sova länge, men hunden måste ju ut så ska upp halv 9 för att gå ut med han 9.. ahja, vad ska jag göra, mamma och pappa är inte hemma ju. och sen kommer älskling hit imorgon för att vi ska ha mega mys, har inte träffat han på 5 dagar :O + att vi ska fira imorgon med :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bjuuuder! :)


ända ner i golvet.

dagens outfit

tröja - lindex
linne - zara
jeans - JC
hade mitt förstoringsglas halsband med.


blir tårögd när jag ser.. att ni blivit så

första riktiga skoldagen idag då, och vi fick ut schema, men det hade blivit några ändringar från de jag la upp igår, vi slutar inte 15:10 på onsdagar utan 13:50 den dagen med :) eller oj jag skrev fel igår, tar om de ;)
mån. 15.00 tis. 13.50 ons. 13.50 tors. 15.30 fre. 15.30, så, nu blev det lite bättre :)
kommer få nytt schema till våren så hoppas inte jag slutar så sent på fredagen då!
hade mattetest idag.. gick väll mja, helt segt att räkna matte efter ett långt sommarlov ;O kände mig helt IG, men ska iaf bara läa till matte B!
slutade redan 20 i 3 idag för läraren skulle någon annanstans så fick sluta, så tog bussen hem. och sen funkade inte stopp knappen på bussen så han körde rakt förbi, så skrev alla osv så han stanna bara mitt på gatan en bit efter (y)
nu ska jag in och platta mitt hår och se hur jag ser ut i mittbena, hoppas jag kan ha de, för vill så gärna, tycker de e fint :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


lilla tintin för typ 3 år sedan.


första dagen på jobbet?

nu är marita här, eller har varit här sedan halv 7 :) vi har käkat, snackat, varit ute med prins och nu kollar vi på tv. har fått schemat nu med.. inte det bästa precis.. men vad ska jag göra åt saken!?! lite besviken blev ja faktiskt men ja :/

måndag - 8:30 - 15:00
tisdag - 8:30 - 14:50
onsdag - 8:30 - 15:10
torsdag - 8:30 - 15:30
fredag - 8:30 - 15:30

ruska lång och ruska kort

hemma nu!!!
har haft det faktiskt ganska kul, gjort en hel del nya saker och träffat många många nya människor, det gillar vi :)
har tältat i militärtält i två nätter då, och det var ju verkligen något nytt, sov 16 stycken i ett 20 manna tält, sjukt, vi fick knappt plats och 4 personer till skulle inte kunna få plats!!
hade schema till att vara eldpost på natten, alltså hålla koll på kaminen, jag och linnea fick skit tid första natten, 3-4 riktigt segt, sen regnade det och blåste väldigt mycket den natten så de regna in och mycket blev fail :p jag och linnea va ju så bra! ;) men nästa natt blev bra och vi hade kl 6-7 så de va bra, för vi skulle ju gå upp 7!
vi har typ bara gjort massa lekar eller lekar och lekar men ja sånna saker, sammarbet sak övningar osv för att typ lära känna varandra :) så de har varit ganska chill. orkar inte berätta så mycket mer. detta får duga.
nu ligger jag i sängen och kollar på tyra banks show, sen top modell, super :) sen ska jag hoppa in i duschen för jag är riktigt äcklig!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


ja det var sånt här tält vi sov i då!


O ♥ L

nu ska jag kolla på 2 ½ men med mamma, sen ligga och smsa med älskling eller på msn, får passa på nu när ja inte kommer snacka med han förrän torsdag vid 3 och inte träffa honom förrän på lördag :( saknar dig redan älskling! kan inte fatta att ja känner mig så tom och ensam utan dig och de bara har gått en dag!
men sen ska jag sova iaf typ vid halv 11 - 11. ska upp kvar över 7 imorgon sen kör mamma mig in halv 9 för sen går bussen kl 9.
ni får ha det så bra, så hörs vi på torsdag vid typ 4 tiden när jag kommer hem, ska försöka att uppdatera då iaf.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


lets go where they cant find us forever

såhär ser man ut nu och redo för sängen och tv :)



så tråkigt väder vi har, och vi som ska på läger och tälta och allt imorgon :( inte lika kul då ju!
har packat klart allt nu, har en stor bag, en ryggsäck och en påse bredvid med sovsäck, liggunderlag och stövlar i, kommer känna mig as klumpig, men vad ska man göra? tror inte jag är den ända som har de med mig så jaja :)
om en timme ska jag och mamma kolla på fångarna på fortet iaf ;) de är faktiskt ett roligt pogram, följde det alltid innan, men sen bara försvann de ju :O men nu är de tillbaka! hade hört ngt om att kissie skulle vara med, men nej, ja tror nog inte de (?)
skriver ett inlägg ikv innan ja ska sova och sånt.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

vill du åka imorgon också?

dagens outfit





avklippta jeans från gina
& odd molly blus


SoS1C

kunde nog inte bli bättre :) i samma klass som linnea går jag och även några fast väldigt få som man vet vem dom är men men, man lär känna alla snart så de kommer bli super :D 32 st, såhär stor klass har jag aldrig gått i innan, men de ska bli kul :) fler vänner då ju!
imorgon drar man på läger då med sosarna till hallandsåsen någonstans, så ska börja packa lite smått snart, ska bli dåligt väder tydligen :/ men får väll dra med massa varma kläder och allt dådå! jippi. är inte alls tagg på läger, men vad ska man göra?
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


perfectly

statistik rekord! underbart!

sista inlägget för ikv, nu ska jag in i duschen, sen kolla lite tv och snacka med älskling sen sova vid typ halv 12, ska upp klockan 8 typ så det blir lagom tid :)
imorgon blir allt nytt, ny skola, ny klass, nya vänner, andra ämnen, hoppas allt kommer bli jättebra och att jag kommer trivas och klara skolan hur bra som helst, ska försöka att se skolgången som lite positivt iaf, inom pluggandet och sånt då, vänner och sånt är ju alltid kul!! :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


tre år till med dig blir helt underbart! älskar dig vännen!


end of the day




klippte ett par gamla halvvida gina tricot jeans och resultatet blev såhär, väldigt nöjd, så ska ha dom imorgon.

you found me

hemma från hjärtat nu, eller har varit de typ 1,5 timme kanske. men haft hur mysigt och trevligt som helst.
blev sjukt mycket stress imorse så kom 10 min för sen till älskling, men all stress och skrik innan man kom in i bilen resulterade till storböl i bilen, allt blev bara för mycket! ingenting kunde bli sämre än just då, fanns inget hopp eller ljus i livet, men nu är allt bra iaf. :) tror det blev lite så också för jag har fått lite för lite somn senaste dagarna, så ska lägga mig typ 11 ikv för sen blir de ju skolan imorgon också, börjar dock 10 så de är ganska lugnt. vet inte alls hur det känns inför skolan.. vi får se imorgon.
skippar dagens outfit idag för har verkligen inget roligt eller speciellt på mig idag, hade panik imorse så drog på mig en tröja och jeans bara.
nu har jag ingen aning vad jag ska hitta på, letar nog upp ngt på tvn och bara vilar till de.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


alla vill ha cash och nu håvar dom in

har masat mig upp lite tidigare idag för älsklings skull :) ska med till vallåkra träffen ;) hehe.
så känner mig lite stressad, har typ en halvtimme på mig + att jag vill klippa ett par jeans jag har och ha dom idag, men vet inte om jag hinner.. får se.
lyssnar på maskinen nu, haha bra musik precis när man vaknat ja, men jaja ;) kände att jag ville, tänker på så jävla mycket när jag lyssnar på dom.. och får bara fram halvunken öldoft.. som jag då inte har så mycket imot, men ja.. minnen kommer och går, minnet fladdrar när musiken går igång!
buffalo blues - maskinen
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


är inte trött men borde sova, så vad ska man göra?

Sommarlovet 2010!
1.Gjorde du någonting den här sommaren som du aldrig gjort förut? ohja!
2. Ångrar du det? något litet kanske, men njä.
3. Har du varit full i sommar?  yes.
4. Har du pussat någon i sommar? självklart.
5. Isåfall vem? Linus älskling!
6. Badade du mycket? mja, en del.
7. Rökte du? test. usch usch!
8. Snusade du? nej.
9. Förlorade du någon vän? inte vad jag vet.
10. Vilken låt påminner mest om det här sommarlovet? ingen aning.
11. Vad skiljer det här sommarlovet från förra? en annan sårts glädje.
12. Grillade du mycket i sommar? nje, faktiskt inte :(
13. Åkte du vattenskidor? nej.
14. Blev du tillsammans med någon? nej.
15. Fick du någon ny kompis i sommar? mjo, typ.
16. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre? man vet aldrig vad som händer.
17. Har du druckit tills du spytt? yes.
18. Sårat någon? har jag nog.
19. Förlorat en vän? inte vad jag vet.
20.Träffat nya människor? jadå.
21. Kysst en främling? nej.
22. Tagit droger? nej.
23. Haft en sommarflört? nej eller va?
24. Gråtit? ja.
25. Skrattat tills du kissat på dig? nästan.
26. Tältat? nej.
27. Varit vaken en hel natt? nje.
28. Solat? jadå.
29. Badat? yes.
30.  Haft ett förhållande? ja, och har fortfarande.
31.  Gjort dig riktigt illa? nej.
32.  Gjort några nya percingar/ tatueringar? nej.
33.  Läst en bok? ja.
34.  Skickat fel sms med flit? det har jag nog ja.
36.  Näckat? nje. ?
37.  Solat naken? nej.
38.  Fått utegångsförbud? nej.
39.  Sagt “jag älskar dig" och menat det? ja.
40.  Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? nej.
41.  Varit i slagsmål? nej.
42.  Pussat någon utav samma kön? tvek på om jag gjort de i sommar.
44.  Kysst någon i regnet? ja.
45.  Kysst någon i skogen ? har nog inte varit i skogen faktiskt, så nej.
46.  Kysst någon du inte borde? nej.
47.  Tappat rösten? nej.
48.  varit på festival? jadå.
50.  Gått ner i vikt? det vet jag inte.
51.  Brännt dig? nej.
52.  Fått en ful bränna av tex kläder/smycken? bikini?
53.  Varit utomlands? ja.
54.  Gjort ett bra köp? jadå.
55.  Tagit upp kontakten med en gammal vän? ja, men blev inget av det. ångrar dock att jag började snacka.
56.  Haft skadeglädje? ja.
57.  Sovit under bar himmel? nej.
58.  Vad kommer du sakna mest? kan inte säga ngt speciellt, men mycket.
59.  Har du sommarjobbat? nej.
60.  Har du svart ärligt på alla frågor? ja.

hej här kommer segertåget rullar in som technodromen

min statistik är helt underbar, har höjts med 10 st och stannar där nu och har legat så en vecka :) underbart, hoppas det fortsätter så!

kom hem för typ 45 minuter sedan. har varit i malmö på festivlan då med fay och filippa med. kom först till scenen med rixfm som inte hunnit klart än så såg Eric Saade & E.M.D inte dom största favoriterna men helt okej iaf. sen gick runt en massa, spelade schak (stavning) och gav ut fel personuppgifter (y)
sen gick vi till secenen igen för att se MASKÍNEN, kärlek till dom asså, den musiken är riktigt bra :)
sen var de slut ju och vi gick runt lite, käka men gick på olika håll så jag och älskling drack smoothie och sen käka burger king, sen stack vi ner vid stationen och gick runt vid de stället där isf, blev att ta några lotter, de va 10 för 20 kr men tog 11 och äslkling tog nog 15 st ;) hihi, sen åkte vi någon karusell som var as rolig iaf, snurra mkt gjorde den och var riktigt yr långt efter :) men kuligt va de ;)
sen tog vi tåget hem, träffa älsklings kompis, som inte hunnit ta biljett men han klarade sig ända hem gratis faktiskt ;) billigt och bra ju. sen hoppa jag av i glumme och älskling åkte hem.
tack för idag!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
lägger upp ngn bild på eric & emd imorgon kanske.


underbara eller vad?


så funkar det!

dagens outfit





extra professional

hejhej
kör ett snabbinlägg här, sitter hemma hos mig med älskling och senare vid 5 ska vi ta tåget ner till malmöfestivlane med fay och filippa också. kommer nog bli trevligt :)
i fredags var ja först på stan, blev en väst (som jag visar i nästa inlägg) och en bikinitopp, och två par spetstrosor :) mycket nöjd!
sen åkte jag till älskling och vi hade de bara mys gick till willys köpte lite mat sen hem och sen ut och kolla massa bilar inför de vallåkraträff saken :P kul ju ;) haha, nä men älskling älskar de iaf :D så då tkr ja också de e kul :)
sen hemma vid 12 kanske, kolla tv och sen gick och la oss och vaknade 12 idag och nu är vi här då.
ha de så bra, hörs ikv!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


LOVE


ute blåser sommarvind..

nu ska jag snart sova. ska upp tidigt även imorgon för att nu kunna ta passfoto och sen in till stan och gå och handla lite med mamma sen käka lunch med henne pappa och jonna, vän till familjen :)
sen ska jag till älskling och sova där till lördag, kommer bli så mysigt så! :)
men kommer dock inte bli så bra uppdatering på bloggen, troligen blir det ingen dagens outfit imorgon heller, ahja. men jag ska försöka med ett inlägg från älsklings dator, om jag får det för honom!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


alla mina underbara nagellack ♥








Oskar Linnros - Från och med Du

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till



så sjukt fin låt, älskar den, kan inte sluta sjunga på den!

en bild säger mer än 1000 ord










pearls for girls

gick upp tidigt imorse för att åka till landskrona och göra pass men när man väl är där så funkar inte maskinerna och sånt så blev inget nytt pass, så åkte till väla sen och träffade linnea där, köpte lite smått och gott som behövdes och kanske ngt som jag inte riktigt behövde heller :)
men nu är jag hemma iaf och har precis käkat gott och suttit ute och för en gångs skull snackat med mina föräldrar och haft lite trevligt!
tänkte gå ut och fota snart, har inte så mycket att fota så det blir väll natur och ngn bild på lille prinsen med kanske :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


det blev:
bikini byxor (igen)
mineralpuder
sminkborttagningsservetter
nagellacksborttagningsmedel
ett rosa nagellack
en liten spegel
ett halsband med ett litet förstoringsglas
en "pearls for girls" sak där det står HOPP på till halsband
sen blev det ett par gymnastikskor, vit & oranga och en ljusblå ryggsäck och en vattenflaska (orka dock inte fota de)

sen ngn present till älskling! :)


chic


jättetråkigt outfit idag, blus från pull and bear och crockerjeans från JC.
valde mest detta idag för ville inte ha så mycket mönster och annat för skulle ta passfoto.

The important thing is never to stop questioning.

nu har älskling åkt hem, och jag ska gå och lägga mig ganska tidigt idag, eller iaf runt 12. för ska upp halv 9, göra v mig, vara i landskrona till 10 typ och ta nytt passfoto, sen ska jag vara på väla kl 12 och gå där med besta linea! :) ska blanndannat köpa gympakläder/skor och ryggsäck, sen lite annat smått som behövs i badrummet :)
blev aldrig att gå ut med hunden innan, för det börja regna som fan, stackar prinsen :( ahja, pappa gick med han sen när dom kom hem.
kollar på 6an nu men det är ngn tråkig fast and the furius eller vad de är, men snart är det 2½ men så ska kolla de iaf.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bild från i måndags morse.


Dagens Outfit






Blus - saint tropez
Byxor - gina tricot - 49 kr!
Halsband - gammalt från kanarie öarna med mitt namn på, tyckte det var väldigt sött.  

You don't marry someone you can live with - you marry the person who you cannot live without.

satte klockan på 20 i 11, men somnade om till 10 i 12. oops.
ganska skönt ifs att jag inte gick upp då får då hade jag fått sitta och vänta på älskling ännu längre.
mamma och pappa och vänner ska till helsingör, men ja.. jag ska ju va med linus så inget helsingör för mig :) men de gör inget, har typ aldrig hittat något där ändå så :) de är väll dyrare i danmark med nu!?!
så vi har hela huset för oss själva så ja.. de blir väll bra :) ska dock gå ut med hunden, men de klara man, bara det inte regnar så! nu blåser det bara lite, men de skulle bli sämre väder lite senare :/
blir lite dålig uppdatering idag tror jag, kommer något ikv :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

Oliwia Paulina Alva Eriksson

den nya headern är på plats, äntligen.
vad tycker ni? snälla skriv :)
önska jag var bättre på det här med photoshop, men får lite hjälp av älskling iaf, eftersom han är den ända som orkar med att lära ut till en trög tjej, men ja är nöjd med det! :p
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

hardflip, hospital flip, kickflip - kolla jag kan lite! ;)

vid halv 5 åkte jag och mamma in till landskrona och köpte lite pennor och mappar till mig, nu tills skolan börjar. blev blyertspennor, överstrykningspennor, stift och en mapp. så har fixat de nu, så har de i skolväskan :) sen åkte vi till rydebäck och hämtade paketet med kläderna från H&M med jacka, springbyxorna, blusen och fleecetröjan i, och allt satt perfekt och jag är jättenöjd :)
och nu har jag precis städat ut 2 stora låder i min garderob, blev inte att bli av med så mycket som jag hoppades på.. men tydligen hade jag mycket som jag fortfarande vill använda. (synd nog kommer jag kanske bara använda det 1 gång till man jaja) ett + är väll att alla tröjor och sånt ligger lite snyggare nu än innan iaf!
ja som skulle lägga in min nya header idag, men älskling måste hjälpa mig och lägga upp bilden på bloggen via sin dator först, eftersom den är gjord i PS och min dator kan inte ladda upp bilder från de :( men han är och skatar nu, så får vänta ngn timme tills han kommer hem.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


LISEBERG








som ni ser hade vi inte så jättefint väder, kom två skurar, men vi överlevde och hade lika kul för de! :)
höjdskräcken är nästan ett måste att åka (?) känslan när man bara faller.. så sjukt läskigt! de varar inte länge men när man väl faller vill man bara att de ska ta stopp men de känns som en evighet innan man är nere!

alla har vatt på liseberg va?
enligt mig är BALDER lätt den roligaste på hela liseberg! kanonen är faktiskt inte alls kul, så blev bara att åka den en gång, det är bara liksom där när man skjuts iväg i början som är roligt. spinnrocken är också härlig :) men uppsvinget är nästan bara hemskt, sjukt läskigt ju! ;)
colorado & flum ride, klassiker! alltid lika kul att åka dom!

take it or leave it!

hejhejhejhejhej!
hemma nu. hade en super solig och mysig dag igår på liseberg med tjejerna, sen blev lite skojs och bus på kvällen sen sov vi och sen lagade vi pannkakor till frukost och sen hem. så kom hem för typ 10 minuter sedan.
ska snart ladda upp bilderna från igår, ska bara slänga lite saker i tvätten först :) några bilder kommer snart!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

when I get older, I will be stronger

sitter i sängen nu med älskling och blev att han sover här inatt igen :) ska upp halv 8 imorgon och åka till liseberg med fay, linnea, alice, filippa & kajsa :D ska bli riktigt roligt!! så lämnar av älskling på vägen in till knutan.
har inte gjort så mycket idag, fotat lite, käkat en del, och badat i poolen, 26 grader, ganska skönt faktiskt. 
har inte så mycket mer att säga mer än att jag kommer inte skriva förrän på tisdag när jag kommer hem från fay. så ha det så bra :) 
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson 
btw: nya headern kommer på tisdag (hoppas jag)








ny header kommer nog idag :)

slog precis älskling, när jag skulle slå mig själv. ;O eeh, nej!
men jo, råkade slå honom :(
& nu sätter han upp mitt hår och tycker att jag ska se lite slampig ut, hur snällt är det!?!?
vill bada, men den dumma ungen har inte tagit med badkläder :( får väll tvinga han att bada naken!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


kärlek asså!


trallalalal




dagens outfit.
Linne - pull and bear
Byxor - zara
Halsband - gammalt från glitter.


bläääääääääääää

kuk i någongs ********************************************* mitt minneskort till kameran funkar inte, måste köpa nytt, de har låst sig, ingenting fungerar. fan asså. klarar mig inte utan mitt minneskort &  min kära kamera!!!!

ice cold

dålig uppdatering och vad jag gör.. men jag är med älskling om ni vill veta :)
kollar på MTV, myser och dricker jävligt mycket isvatten! ;O
hörs imorgon kväll typ.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag vill vara den udda, den folk lägger märke till






dagens outfit.
tröja - gina tricot - 39 kr, som jag fyndade igår. 
jeanstights - zara
halsband - väldigt gammalt från glitter tror jag.
& håret i en slarvig totte.


sony ericsson



ska börja kolla på ny mobil, abonemanget går ut om 2 månader så börjar redan nu, men vet inte.. väljer mellan en Vivaz Pro, fast har inte testat den igång, ska gå in på telia och göra det. eller en Iphone 3g.
vilken?
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

precious poodles

ska visa allt jag köpte igår :)














väldigt nöjd med alla mina köp! :)
1000 kr för allt det är inte så dåligt tycker ja.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


money money money mon...

har köpt för 697 kr (kläder då) sen + mat. fast hade jag inte haft mina h&m kuponger hade det blivit, 1004 kr så jag är nöjd, fick dock låna hem ett par jeans, men dom betalar mamma så jag har varit duktig, som min mamma typ säger när jag köper för mina egna pengar, men ja nästan 700, duktigt ju! men jag är iaf extremt nöjd med mina köp :) visar bilder på allt imorgon! :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bjuder på en härlig bild från seglingen :)


skriv, tyck, tala ut.

statistik siffrorna håller i sig, blir ngn mer för varje dag som går, typ. men faktiskt så har jag absolut ingen aning om vilka det är som läser min blogg, vet kanske 5-6 st, men resten då!?! :O
tycker ni ska börja kommentera lite mer faktiskt, blir väldigt mycket roligare att blogga då! :) vill höra vad ni tycker om saker :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

I am so lucky to have a friend like you

nuså, har haft en fullspeckad (?) dag med bästaste vän!
först väla i 5 timmar, kom hem med 13 plagg till mig själv och ett till pappa och sen 4 timmars kul här hemma hos mig med faysilajsan :D
jag visar imorgon vad jag har köpt för ja orkar verkligen inte nu, är så trött typ så går på över energi, har skrattat så mycket ikv :D är mega glad, som jag har saknat dig fay, vill ha mer sånt här, förlåt för allt, jag ska bättra mig ♥ kommer nog ett inlägg lite senare med!
puss /oliwiapaulinaalveriksson




bjuder på två väldigt söta bilder på oss ;)
föralltid vi ♥


closet full of clothes... and nothing to wear




tröja - weekday
jeansthights - zara
vita låga converse till detta, några ringar och armband och en svart liten väska.
redo för väla nu!


jag älskar dig

det är fredagen den 13 idag, ska man verkligen tro på sånt här, att just idag kommer det hända dåliga saker och blablabla, ahja bara för jag säger såhär nu lovar ja att något hemskt kommer hända :( hoppas inte det!
vaknade för en kvart sedan, hade gärna legat kvar längre men ja, kl 1 kommer fay och vi sticker till väla för lite shopping (igen) känner att ja blåser alldeles för mycket pengar på så kort tid. men har 400 kr på h&m så ska hitta ngt där och sen 20 % på bikbok så kanske hittar ngt där med :) ska se om jag kan fynda!
nu blir de frukost!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag och bästaste i spanien.


sex and the city

skype är helt cp, stänger av sig hela tiden efter man har snackat i typ 5 minuter :( så har inte blivit så mycket snack med älskling precis. men ahja. skriva får räcka :)
börjar bli väldigt trött nu och ska ta tåget 20 över 12 imorgon till väla med fay, eller ja ska försöka att hinna de tåget iaf, får hoppas jag är någerlunda pigg imorgon, annars pallar ja inte så blir ett tåg senare.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


when I listen to my heart it whispers your name

hemma nu och säger bara att man verkligen borde se Inception, riktigt bra faktiskt :)
nu ska jag väll bara byta om, ta bort smink, borsta tänderna osv sen krypa ner i sängen, sätta på tvn och sen lite senare skypa med älskling :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

man kan aldrig hata en man en gång älskat.

blivit många inlägg idag, kanske lite onödiga inlägg med men har verkligen ingenting att göra, älskling kommer om 45 minuter och då blir det inte mer uppdatering förrän ikv vid 10 typ.
nu är jag helt klar för dagen, vid halv två ska vi ner på tegel, en restaurang i rydebäck och käka lunch sen hem och chilla lite sen tar vi bussen in klockan 5 för att gå på bio :)     hörs ikv!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson




nu är det bara att vänta.

har beställt kläder från h&m :)
blev en jacka för 499:-
topp - 199:-
fleecetröja - 249:-
tights - 299:-




Dagens Outfit

har gjort en kategori: Dagens Outfit.
där kan ni alltid trycka in om ni vill kolla på ngt jag haft på mig ngn gång osv :)
ska försöka att ladda upp bild och skriva varje dag :) (då jag är hemma osv)

fick brev från olympia nu, blir läger dagen efter man börjar den 24/8 - 26/8, orkar inte. men jaja.
så nästa vecka ska jag på väla med linnea så ska handla gympaskor, ryggsäck, gympakläder och annat inför skolstarten -.-
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

jeans och vit blus, en favorit.


dagens outfit blev tyvärr samma som igår, kläderna låg framme och inget var smutsigt så de fick bli detta idag igen. jeans - ullared & blus - pull and bear.
drar på mig en vit eller kanske en svart kofta sen när det börjar bli lite kallare och såklart mina nya Puma skor.


vad gör jag vaken nu?

TRE SAKER

Tre saker jag inte förstår mig på:
De som inte varit där förr och när det väl händer något så passar det.
De som är otrogna.
Falska människor.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet:
En film, lite smycken och massa pennor.

Tre saker jag gör just nu:
Ligger i sängen, skriver och tänker.

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Vinna en sån stor chokladask på något tivoli, åka rollerblades, åka utomlands själv med tjejerna.

Tre saker jag kan:
Segla, simma? äh.. ingen aning.

Tre saker jag inte kan:
Vara otrogen, åka roller, köra bil.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
be happy for this moment, this moment is your life.
det går inte att hata den man en gång älskat, inners inne vet man att man fortfarande älskar den.

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Åka roller, skata, sjunga.

Tre favoriträtter:
Tacos, Köttbit med potatis och beasås, grillat.

välkommen hem


ligger i sängen och har det tråkigt fakitkst, kollar på sex and the city ifs men ja.. vad händer efter det? är faktiskt inte trött, men måste lägga mig i någerlunda tid för ska upp typ halv 11, 11 imorgon för här är städerska och älskling kommer hit 1 så måste städa mitt rum och packa upp mina saker innan då osv. nu är sex and the city slut :( jaja, får se vad det blir nu efter det dådå.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

the only way to have a friend is to be one

nu har mormor och morfar åkt hem, eller de var för en halvtimme sen typ men ja.
blev inte så mycket att umgås med dom eftersom jag ville inte sitta ute för de va kallt och sen gick pappa och morfar och kolla fotboll sen så då tänkte ja inte på att gå ut till mormor och mamma.. så tror mormor blev lite besviken när hon gick hem :( känner mig taskig. sånt man får leva med?
nu ska jag slå över till 3an och om 25 minuter är det mitt kära sex and the city som man verkligen inte kan få för mycket av! nehe idag börja de tydligen kvart över 11..
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


min älskade prins


svar på frågan i inlägget "shopping till max!"

HEJ, tack för en bra blogg :D
den fina sängkappan du har runt din säng vart kommer den ifrån?
kram

tacktack :)
ehm ja.. min mamma har köpt den i en affär som har stängts nu inne i helsingborg, men Ellos har något liknande enligt min mamma :)
kram


we lost ourselves in the bright lights.

ja, man kan verkligen inte få för mkt av något!
stack till stan först vid halv 2 och gick in på tretton och köpte min skolväska, sen till väla och de blev de jag visade i förrän inlägget :) väldigt nöjd med allt. och sen var jag hos tandläkaren och fixa en sak snabbt, ska dit om en månad igen, och då blir det bara att ha min sån tandställningen på natten, skönt!!
nu är min mormor och morfar här och vi har typ käkat lite och sånt.
och snart börjar skolan :( usch usch usch, vill inte, innan tyckte ja de skulle bli jättekul, men ju mer jag tänker på det och ju närmre man kommer, blir tanken bara mer och mer hemsk, funderar verkligen på om ja någonsin kommer klara gymnasiet... :(
imorgon ska man va med älskling sen på bio med honom vid halv 7, blir inception. och på fredag blir det att vara med bästa faysan och hitta på ngt. veckans planer iaf, får se sen vad som händer.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


olympia - SOS


shopping till max!


dagens klädsel.
blus - pull and bear
jeansen jag köpte på ullared

dagens inköp.
vita puma skor - nilson på rea, 120 kr

svarta låga stövlar - nilson, 1400 kr

H&M ♥
vit bh - 129 kr
svart bikini topp - 30 kr
gröna bikini byxor - 30 kr
spettstrosor - 10 kr/st

ny skolväska.
blå svea - tretton, 399 kr


du är så fet att ditt porträtt måste bli ett flygfoto

mamma väckte mig för 20 minuter sedan och jag är faktiskt pigg, har dock sovit 10 timmar men brukar ändå vara as trött när jag vaknar men inte idag, så skönt :)
ska göra v mig snart, sen sticker vi till väla, ska se om jag får mina skor, kostar 1800 men dom är så jävla snygga ju (a) ska kolla på nilssons också, där var ett par som också var snygga för 1300, så mamma kanske blir lite gladare om jag väljer dom :) sen ska jag till tandläkaren kl 3 sen hem och träffa mormor och morfar, känns som en evighet sen så de ska väll bli kul :) hörs sen!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

från Helsingborg till Ullared :$

hejhej!!
hemma nu från en dag på Ullared och skate i den underbara staden helsingborg.
igår var jag först på väla hitta en as fin blus från odd molly, men fanns inte i min storlek :'( fatta så ledsen jag blev, på rea och allt, så sjukt fin! :'( ahja.
stack hem till älskling sen, stack in till stan käka sen hem och kollade på Paranormal Activity, fyfan asså, vill inte snacka om de nu, för då kommer ja inte kunna sova, men jag varnar iaf för den filmen, sjukt läskig och hemsk!

idag vid halv 11 stack vi till Ullared, var där vid halv 1, skönt att där inte var några köer iaf, fast där var väldigt mycket folk ändå såklart! älskling hittade en del kläder, typ 6 t-shirtar och någon annan lite tjockare tröja, plattång & film :) och jag köpte:
jeans - 200kr (y) kommer bild.
svarta tights
vitt baslinne
blå & krämfärgad sjal - kommer bild.
nagellack
mineralpuder - 29,90 kr   fynd!
hårborste
yatzy  spel
Pretty Woman film till mamma
Glasflaska till dryck
allt för 504,50 kr :) nöjd!
sen käkade vi på BK och sen kollade lite i andra affärer som låg runt om :) blev 10 scrapbooking papper för 20 kr, lite band i olika färger 10 kr och palljetter 10 kr på panduro hobby, fyndade verkligen där, här hemma på panduro hade det nog kostat 100 kr minst!
sen när vi kom hem stack vi typ direkt ner till stan för älsk skata :) mkt trevligt! sen ner till fria sen kom pappa och hämta och så stack hem till linus hämta mina saker och åkte hem.
tack så mkt för dessa dagarna, haft så sjukt roligt :D älskar dig linus!
nu ska jag snart sova.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson












Ohana betyder familj, familj betyder att ingen lämnas utanför

jag vill inte gå upp :( och fick precis en sån måilla känsla, ville spy ;O usch usch! men nu är de bra iaf.
måste verkligen gå upp nu, dom skriker på mig bara för ja inte gör det och när ja säger snart så blir det bara mer, "ditt rum ser ut som en svinstia" "du hjälper aldrig till med något här hemma" "de är någon av er idioter som stänger av ljudet på min telefon" jag har inte rört din jävla telefon, idiot! kan ni sluta prata med mig över huvudtaget, jag vill inte ha något med er att göra, fattar ni!?!
klarar sig bättre utan föräldrar, dom är fan bara i vägen, för ALLT!
ska gå och tvätta håret nu, sen packa min väska till linus, sen sticka kanske till väla snabbt med mamma för ska fixa älsklings klocka sen ska jag till honom, så kommer inte bli uppdatering förrän kanske imorgon kväll för ska till Ullared imorgon ju (a) får hoppas jag hittar något dådå, tydligen skulle man få mycket för 500 kr, sant?
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
btw. krya på dig fiona!

I call this L♥VE

uppdateringen har varit sämst dom senaste dagarna, kanske för att jag knappt har haft tillgång till internet och gjort annat men ändå :)
har spenderat helgen nere i sundvik med älskling, var där i fredags och hade det trevligt :) bakade med fiona och sandra med och sen igår så gick vi upp lite tidigare och stack till Råå och seglade! mycket nice, skulle till Ven men orka inte gå av så vände typ utanför hamnen. segla tillbaka och ja, åkte hem :)
grilla lite, fotat en del också har vi och haft det väldigt mysigt.
nu stack älskling hem för typ en halvtimme sedan, men träffar han imorgon igen, för ska sova hos han för på tisdag ska vi upp tidigt och jag ska faktiskt med han och hans föräldrar till... ullared (a) hihi, trodde aldrig ja skulle åka dit, men ja nu ska jag dit iaf, känns lite fel men ja ;) kommer nog bli kul :P
börjar bli trött så tänkte dra mig till sängen nu, tar nog med datorn dock också ett tag och ska se om man kan planera lite roliga saker med någon i veckan :)
puss & godnatt dådå /oliwiapaulinaalvaeriksson









yber mysig helg älskling!! :) tack!


blandat från igår.


gårdagens och dagens klädsel.





tänkte börja med mer bilder på bloggen! blir lite roligare då kanske!?
nu sticker ja ner till sundvik med älskling och ska baka med sandra och fiona och sen sover vi där inatt sen segling imorgon :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.

nu har linus åkt hem och ja ska gå och lägga mig när ja skrivit klart detta.
bestämmde att vi skulle börja en timme tidigare imorgon, så får ta och lägga mig lite tidigare för att orka då ju :) så upp kvart i 7 imorgon (y) segla in till stan står på schemat!
men har iaf vatt med älskling idag, har inte gjort något speciellt, skulle egentligen se massa filmer men ska ta de imorgon :) för då ska vi vara i sundvik och sova i eget litet hus (a) mys till 110 %.
ahja, vatt en mysig dag idag iaf, bara tagit de lugnt :)
och nu ska jag sova!!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson
hade massa bilder ja skulle lägga upp, men får bli imorgon eller när jag har tid för nu hinner ja inte!

I save all my smiles for you

sitter ute och har precis fikat lite efter lite segling :) skulle ju inte till stan idag och fika, men ikke! tydligen skulle vi inte hinna de, men sen börja de blåsa mer så de hade vi ju hunnit och blablabla. ahja.
tycker snart att jag får ringa och väcka älskling, för sen ska vi in till stan, fixa ett busskort till mig sen hämta älskling och sen handla lite och sen hem :) blir filmkväll ikv, ska hitta 2-3 filmer vi kan se, ta fram chips och dippa och bara mysa som in i! :) längtar redan!
men imorgon ska man upp tidigt så älsk kan inte sova över, blir lite strul för mamma och pappa e inte hemma och blabla så gick inte :( men får väll bli imorgon till lördag (y)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

vampyrkärlek.




kvällens klädsel
jeanstights - zara
stickad tröja - från pappas garderob
sjal - JC

twilight nörden är tillbaka.

ECLIPSE ♥

ååh, så jävla bra filmen var!!
fy vad jag älskar twilight och allt som har med det att göra, och detta var lätt klart den bästa filmen, eller ettan kommer alltid vara den bästa ju eftersom de e ju så med första filmer och sånt tycker jag, men den har man ju sett 30 ggr men ja, denna, Eclipse, var så jävla bra! så bra så man nästan blir kär på nytt och vill verkligen ha ett sånt overkligt liv som de har, inte för allt är overkligt, mycket utav filmen påverkar mig och den skulle lätt kunna få mig till att göra en sak nu som man kommer bli utpekad av och tyckas att man e dum i huvet, men kärlek är ju kärlek! :) vi får väll se vad som händer!
blir avundsjuk och vill va med min egen älskling när ja ser filmen ;O sick!!
men iaf, filmen var sjukt bra och ni som inte sett den, SE DEN!
man blir kär på nytt :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson




Twilight - New Moon - Eclipse

håller på att göra v mig nu, och har ett stort problem med kläderna!
vet verkligen inte vad jag ska ta på mig!
har seglat idag, sen stack hem och fay kom hit och hon stack för en kvart sen och nu ska ja då göra v mig för sen ska jag in till stan med Sandra och käka donken och kolla Eclipse! :) har längtat efter filmen, och de e fan ett under att jag inte varit och sett den förrän nu!
känner mig stressad, har 40 min på mig nu, ska platta håret och hitta kläder.. kommer aldrig hinna! ;O typ
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


robert pattinson är så jävla het!


you rock my world!

statistik rekord!
kommer inte blir så jättebra uppdatering imorgon för ska först segla, sen träffa fay sen på bio med sandra, så blir på kvällen när ja kommer hem tror ja :)
men nu ska ja iaf nanna väldigt djupt och skönt för är så sjukt trött!!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

this moment is your life

nu har jag hållt på med min blogg för länge, var inte nöjd med den förra headern, och kunde inte fixa de på något sätt, så allt blev nytt, men nu är jag nöjd, headern blev inte som jag tänkte, men denna blev tom. snyggare :) eller vill alltid ha med någon slags text och de som kom med lät bra och hur det blev med stilen och de bakom och sånt blev riktigt fint tycker ja :) se hur de kan gå nör man exprimenterar lite bland sakerna som finns!
nu tänkte jag ta med mig datorn ut till de andra och sitta med facebook och lite sånt, finns inte så mycket annat precis.
vill jättegärna veta vad ni tyckte om designen också! :) (a)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

låt bilderna tala




hell yeah I´m the mother fucking princess

mina fötter är is kalla och mina händer svider :/
så går det efter ett par timmars segling, blåse ganska bra idag, men kunde varit mer, men kul hade vi iaf och blöt blev man! så nu sitter jag här i tjocktröja och tights och funderar på att sätta på mitt kära MTV som jag älskar!! :)
om en halvtimme, lite till typ kommer Thomas, Kerstin och Martin :) så ska dom sova här till imorgon.
så får snart gå och göra v mig, eller iaf borsta ut mitt halv blöta hår, sminka om mig och ta på mig lite smycken.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


me on the hbg festival, fast nere vid haveeeeeet.


SOLSTORM

nu ska ja dra mig till min säng och se det sista på filmen ↑ sen sova och upp vid halv 8 igen för att åka till Råå och segla och sen kommer farbror och kusin/kusiner hit imorgon :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

I think too much

har varit hemma nu en stund och sitter med mamma i sängen och kollar en film :)
åkte till väla med älskling då, det blev två tjocktröjor till honom och jag köpte en grå halskort kofta på JC och sen tröja på Gina Tricot :) nöjd!
sen blev det milkshake och tog bussen hem, lyckades bli tvåan ju som går rakt hem till linus, men sa ju att vi skulle till stan så betala 13 kr för att åka från väla till ramlösa, vet inte om de hade kostat mer om ja sa ramlösa, men ja, de va väll inte så farligt!
sen va vi väll hemma ett tag.. lyckades iaf somnan till på älskling ett tag, mkt skönt med en lugn stund!! sen stack vi ner till stan, käkade på donken, käkade inte hemma av annat skäl. Blev iaf över äckligt mätt, usch, men inte nog med det så gick man in på pistachia och köpte lite godis ändå! sen började det regna också ju, så linus mamma fick komma och hämta oss, så sen åkte vi hem till honom, vilade en halvtimme typ, sen kom mamma och hämtade mig :)
tack för en som vanligt mysig dag med dig älskling :)
& nu ska jag fortsätta kolla film med mamma och ta någon frukt att äta.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
btw. GÖTT HIF!!!

kosta billigt, äkta kopia!

har duschat och tvättat håret nu, och ska bara få det tort sen ska ja ta på mig lite kläder sen sticka till älskling och sen ska vi till väla och hitta lite små fynd!! :) böcker till mig och tjocktröja till honom är det viktigaste iaf, sen hittar man säkert något annat med ju :) sen blir det kanske fria om de blir fint väder, så ja kommer inte hem förrän lite senare ikv, så vi hörs då :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


C55

hemma nu från en underbar morgon som bestått av 3 timmars segling :)
har riktigt ont i händerna nu men man får stå ut, och är vrålhungrig och som tur ropa mamma att de va mat nu, så japp (y)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

I am strong when I am on your shoulder.

läggdags!!
lite läsning i Pojken som kallades Det först, sen kan man sova gott i.. 7 timmar (y)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

segling i mitt hjärta!

nu har RJK, Rååjolleklubb tröjan letats fram bland alla tjocktröjor, joggingbyxorna ligger framme till imorgon och den nya flytvästen sitter som en smäck. alltså det blir segling imorgon med Sandra och Fiona, har längtat nu i ett helt år, men nu äntligen ska det seglas. har glömmt allt dock, men de kommer väll när man väl börjar.
blir att gå upp.. ca halv 8.. ja vad gör man inte för att ha lite roligt!?! :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


2009


inget svar är också ett svar

idag har man varit i ängelholm hos paulina och katarina, trevligt.
va inom väla innan också, så ja köpte tre böcker, mamma ska fixa en till imorgon för de va en serie så ska fixa 2an också. så får väll börja läsa lite ikv, har inget bättre för mig så ja...
har inget roligt att säga, mer än att ja e trött och besviken.. men sånt är tydligen livet.
får ta och se om de finns ngt bra på tv nu annars sätter jag på en film.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

RSS 2.0