Examensarbetet klart!

 
Idag är jag glad! Det är 4 dagar kvar på utbildningen som jag kämpat mig igenom nu i 4 år och idag lämnade vi in och publicerade examensarbetet, godkänt och klart, WIHO! Jag har dock en redovisning kvar på onsdag och två arbeten att lämna in i veckan men det ska gå, kämpa ända in i kaklet innan man kan njuta till fullo. Ska forsätta att skriva på min ena text nu och njuta av ett kallt glas pepsi. Jag är MEGA sugen på chips eller annat snacks men har inget hemma... pepsin får duga. 

Middag på balkongen

Sitter på balkongen och njuter av att det är fredag! Har idag varit i Malmö och haft muntlig examination som jag tror gick bra :) kändes bra i alla fall. Körde sen en sväng till Väla för att lämna tillbaka en klänning och köpte även födelsedagspresenter till mamma då som fyller år på söndag. På vägen hem handla jag mat för kvällen och idag blev det melon och skinka till förrätt som vi precis ätit upp och nu är vi igång med att tillaga vars en entrecote med potatis och sallad till. Så gott! 

 
Trevlig helg på er! 
 
 

Sol

Godmorgon på er! Igår var vi hemma hos mamma och pappa och åt middag. Skulle ta tåget hem kl 21:25 men var inte hemma förrän 22:30. Pga en olycka så blev tåget nästan 1,5 timme försenat så vi tog en taxi istället. Som tur får vi ersättning för resan annars är 375 kr för en resan på 15 min ganska omotiverande! 

 
Vakna vid lite över 10 tiden och solen strålar utanför ser jag genom gardinerna så nu ska bikinin och solkräm på och pluggböckerna hänger med ut på balkongen. 
 
 

Kämpa in i det sista

Det var ett bra tag sedan jag tittade in här. De senaste två månaderna har jag haft så mycket i skolan och nu är det snart över... igår hade jag min allra sista föreläsning och på onsdag nästa vecka är det sista gången jag åker till skolan för sista muntliga examinationen. Det känns så härligt. Trots att jag kanske hade velat ha en vecka till på mig att skriva klart alla arbeten som ska göras men det får bli som det blir. Har redan i huvudet slutat skolan, vilket jag inte rekommenderar att man gör i sluttampen men blir lätt så. Jobb till hösten är fixat och sommarlovet skriker på mig! Har 5 arbetspass kvar och sen tar jag nästan 7 veckors semester så förstår varför man har tappat gnistan sista veckorna. 
 
Senast jag skrev hade vi varit i Munchen och för typ fyra veckor sedan så var vi i Budapest med ett annat par. Så fin stad och härlig helg vi fick! Ska slänga upp lite bilder från den resan, vill verkligen åka dit igen. Vi hann inte göra allt som vi ville så det är bara ett skäl till att vi åker dit igen :D 
 

RSS 2.0