Året som gått

ÅRET SOM GÅTT

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Många saker, men de flesta kommer jag inte ihåg! Men ett stort minne är att jag vågade åka den största vattenrutschbanan på vattenlandet i Spanien som jag varit på typ 1000 ggr.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget, vad jag kan minnas.

Dog någon som stod dig nära?
Min fina älskade hund Prins
              

Vilka länder besökte du? Thailand, Danmark, Spanien, England. 
 

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Listan kan bli oändligt lång på denna punkt.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 28 februari när jag och Linus hade 1 år, 13 september när Prinsemannen gick bort.

Vad var din största framgång 2011?
Har blivit mer självständig, vetat mer vad jag riktigt vill och säkert andra saker som jag inte kommer på just nu.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Blev lite sjuk när vi var i Thailand men vad jag kan minnas har det varit ett ganska friskt år :)

Bästa köpet?
Bio biljett till Twilight – breaking dawn, Amanda Fondell skiva, fjärrkontrollen till min kamera, röda converse och massa annat!

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och nöje typ :)

Gjorde någon dig riktigt glad?
Alla mina fina vänner, pojkvännen som dock också är min vän :) och familjen såklart!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Massa Veronica Maggio, Amanda Fondell idol låtar, Bruno Mars – it will rain och säkert någon annan som jag inte kommer på nu :)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet faktiskt inte, det pendlar hela tiden, men aldrig något riktigt sammanbrott, vad jag kan minnas :) varit ganska lika.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit med mina vänner.

bilden får tala för vänner

Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte.

Hur tillbringar du nyår? En supermysig middag med mina föräldrar och pojkvän sen vet jag inte vad som händer vid 12 slaget, bryr mig inte riktigt, tycker nyår är så överskattat, men i år firas den med pojkvännen iaf :)

Favoritprogram på TV?
Top modell, halv 8 hos mig, robinson… minns inte fler :)

Bästa boken du läste? Åh minns inte vad den heter nu, men läste den i thailand så himla bra kärleks bok! Brukar inte gilla de, men denna var super som min svenska lärare valde!

Största musikaliska upptäckten? Amanda Fondell

Något du önskade dig och fick?
Massa julklappar :)

Något du önskade dig men inte fick?
Mja, men jag överlever utan de :)

Blev du kär i år?
Varit kär hela året och sedan februari 2010 :)


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Min moster, hennes man, kusiner, bror med sambo käkade med oss och sen kom Fay och sen stack vi till Josefine på choklad fondue med massa folk :)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Klart det finns det. Massor av grejer.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Försöker fortfarande ändra på den och vara lite mer annorlunda, men det går sakta fram och har riktigt älskat mina outfiter ibland, man vill ju inte se ut som alla andra.
 

Vad fick dig att må bra?
Alla jag tycker om i min omgivning.

Vem saknade du? Sista månaderna har jag saknat min vovve så otroligt mycket och vänner också faktiskt som man träffar för sällan :/

De bästa nya människorna du träffade år 2011? Hm.. vet inte.

På en skala från 1-10 hur nöjd är du med år 2011? 8 kanske, finns så mycket som skulle kunna göra det till en 10, men i vissa stunder har det klart varit 12 men ja, önskar bara tills man tar studenten och då ska livet ändras!

Gott nytt år på er! 

Tumblr_lx0ysi1moi1qcy16eo1_1280_large


kornblå

i onsdags firade jag och linus 22 månader tillsammans och åkte till lager 157 i höganäs och sen käkade vi i hbg :) köpte en vit blus, svea vantar och vitt baslinne :) igår vakna vi typ kl 1 men bestämde vid 3 tiden att åka in till stan en sväng och där köpte jag en blå tröja på jc som ska bäras imorgon, inget speciellt till en ospeciell dag typ.. åh hatar nyår.

idag har det varit en riktigt slappe dag och har kollat på typ 1000 avsnitt 2 ½ men, så snart är den säsongen slut :( nu blir det nog film och ska faktiskt måla mina naglar!! peace out.
bilder på kläderna kommer.. typ nästa år, läskigt att säga så....

01:25

klockan är typ halv 2 och kände bara för att slänga in ett inlägg.. är hur pigg som helst eftersom jag och linus vakna vid 1 idag.. hur kommer denna natt sluta? halv 3 idag igen? :O nej, måste sova! ni får höra om mina fullt späckande dagar som varit, imorgon :) natti!

säsong 8

har precis sett 27 dresses med mamma :) mysig film! nu blir det nog faktiskt 2-3 avsnitt 2 ½ men, trots att man ska upp ganska tidigt imorgon och åka till stan med mamma, men vem kan säga nej till 2 ½ men? när boxen ligger och suktar efter en! säsong 8 här kommer jag!

kläder

hoppas ni alla har haft en lika bra jul som mig :) nu börjar även året nå sitt slut och jag vill nog inget hellre nu än att det ska bli januari, vill dock inte tillbaka till skolan men orkar inte all hysteri över nyårsafton.. de är som vilken *pip* dag som helst.. vrf så mycket uppståndelser? förstår om de byter typ sekel eller ngt.. äh överskattat till tusen..
har njutit och njuter av mina julklappar och är super glad, firade lite jul med bror+sambo och fay i söndags och fick bla. bok, filmer, te, skål. tacktack!

var inom stan idag med och luncha med bror och snappade upp ett hunkydory linne med 50% på, har ett i grönt och älskar det och nu hitta jag i rosa :) + hämta paket med saker ja beställt från h&m.
 

världens bästa mormor


världens bästa mormor!





årets jultomte och jag i våra nya pyjamsar!
bilder från lillejulafton i saxemara och från julafton hemma :)


Tack far och mor!

 
en sak som jag faktiskt verkligen inte förväntade mig, men tack så mycket, den lär användas väl!

julafton med massor av klappar!

underbar julafton och är så tacksam för alla fina julklappar! ♥





detta fick jag av min fina linus ↓


GOD JUL

firade jul med kusinerna igår eftersom det är deras pappas julafton iår, var hur mysigt som helst, supergod mat, julklappsleken och underbara julklappar speciellt en, som jag dock redan visste men det blir LONDON till våren med mamma, moster, kusin & kusin!! super skojjj!!

snart kommer min älskade pojkvän som jag inte träffat på snart 2 veckor, ååh vad jag saknar honom, nog den bästa julklappen jag kan få, att han inte är sjuk på julafton så att jag åtminsone kan träffa honom, åååh så glad jag är, *glädjetårar snart*.

sen kommer mormor och morfar med som inte var planerat egentligen men dom kunde inte motstå min fråga och säga nej så de kommer :D gladgladglad, det blir trotts allt en underbar julafton också, eller rättaresagt 3 st, igår, idag, och imorgon kommer bror hit :D ♥ GOD JUL!!!
 

sagan om ringen


nu blir det sagan om ringen på sjuan! åratal sedan man såg den, så passar på nu när den går på tv :)   


jullov!

ett jullov som började väldigt tragiskt på något sätt, tråkigt och kände direkt att jag aldrig någonsin ville tillbaka till skolan i hela mitt liv! inte där jag är nu iaf...

men imorgon åker vi till Ronneby och firar julafton med kusiner, moster, hennes man och mormor & morfar, ska bli super mysigt, vill bara att vi ska va där Nu så man slipper ha andra tankar i huvudet!

jag och min lilla cluttenutta nyligen! ♥

inga julkänslor

om 10 minuter sticker jag till skolan på avslutning, sen ner till stan och handla 2 sista grejer på lagerhaus och sen hämtar mamma mig och då sticker vi hem och ja kanske ska baka någon julkaka till imorgon när vi åker till Ronneby och firar jul med mina kusiner :) längtar sååå!



såhär såg det ut förra vinter eller rättaresagt 5 december, kan inte de komma på julafton!?!


tusentalsfåglarpåhimlen




snart lov

idag var det två år sen jag och linus träffades för första gången! sjukt vad tiden går, och imorse snöade det precis som det gjorde den dagen för två år sen :) lovely! ♥

har nu fått vårt schema till våren.. vet inte riktigt vad jag ska säga om det.. jag har 2,5 timmes håla varje fredag som jag verkligen ska försöka lösa på någon sett att det inte blir alla fredagar iaf.. ber till gud eller ngt om att det kommer gå, slutar annars 11.35, hade inte suttit fel liksom :/ löser det efter/under jullovet!

imorgon är det avslutning med lite gröt och fika vid 10 sen avslutning i aulan sen ett efterlängtat lov som man verkligen har förtjänat!

twilightbilderna!

mina twilightbilder kom idag och min garderobs dörr/vägg har aldrig varit så fin! bilderna blev gudomliga och ska av lite julpengar jag anar jag kommer få köpa mig en ram och klippa och klistar och göra en superdunderfin tavla!!! ♥ 


vet inte varför denna här bilden över blev så konstig i färgerna, men skit i de :)

Snö!

Lyckan när man vaknar och ser att det snöar :)


jobbigt..

har nu inte träffat linus på 9 dagar, förutom knappt 2 minuter igår när jag lämna lite grejer från min familj till hans.. och jag mår så sjukt dåligt.. har inte skrattat ut på hur länge som helst, inte kännt någon speciell kärlek som man gör när man ses och ingen närhet av någon och jag känner mig ensam.. det var längesedan det var såhär lång tid mellan vi sågs.. :/ har klarat 1 månad ifrån varandra, och 3 veckor utan att knappt prata, varför ska det vara så svårt just nu? :(
 

blir sur av tanken på att jag inte vill vara sur..

håller på och förklara i en låång förklaring för mamma hur svenska lektionen gick imorse och innan jag är klar skriker hon "ja, du pluggar ju alldeles för lite!!" och menar då med de att de va därför det gick dåligt på svenska lektionen för att ja läste för lite krönikor i tidningen igår, men skulle bara läsa för att se lite hur man skulle skriva en bra krönika, men iaf, syftet med det jag skulle berätta för henne var att jag fick hjärnsläpp och skrev nästintill inget alls på lektionen..

inte konstigt att man blir arg och skriker för hon tycker att jag pluggar för lite och tycker mina betyg är skit, mammor tror dom är såååå smarta! åh! tack!

Marc O'Polo

 
dagens outfit: väldigt gamla jeans från jc, blus från pull and bear och marc o'polo skjorta som var julklapp från pappa förra året, sikket minne man har!

slutade kvart i 3 efter en segstartad svenska med krönika skrivning som jag inte fick fram ett skit på, lång håla på 2,5 timme, företagsekonomi prov och dokumentär tittande på idrotten och seen gick jag ner till stan och träffade Fay och var typ med som moraliskt stöd till hennes julklappshandling :) mysigt faktiskt, men ack va kallt det börjar bli ute nu :/ som tur har jag inte börjat med tjocke jackan förrän nu så är varm och go om kroppen iaf, ansiktet är det värre för! man kan la inte köpa en sån rånarluva som killarna när man gick i 1-2 hade? svar nej..

sleep tight

innan jag går och lägger mig slänger jag in ett sånthär:

Vad heter du? Oliwia
Har du något smeknamn? nja, inte som tilltalas men kanske skrivs ngn annan variant av mitt namn någon gång av vänner :p
En låt som du lyssnar på när du är ledsen? olika.. försöker dock kanske inte lyssna på musik då för blir ännu mer ledsen då..
Hur imponerar man på dig? Haha vet inte, visa att man inte skäms för att vara i min närhet.
Beroende av? Vänner, familj, hunden, pojkvännen, mobilen och annat.
Vad tror folk om dig? fråga dom J
Vad får du oftast komplimanger för? Minns inte…
Brukar du skratta för dig själv? mja, de har väll hänt :p
Vad står det i ditt senast SMS du fick? Från linus – aa jag ska det, men dom snacka om följdsjukdomar e rädd att jag har fått ngt sånt L<3<3
Har du haft sex idag? Nej
Hur svarar du i mobilen? Hej det är Oliwia
Vad sa den person du senast pratade med i telefonen? Prata med pappa om att vi tog med cloe i bilen
Brukar du komma i tid? ja
Tre saker du alltid har hemma? Min mobil? Alvedon finns nog alltid här hemma.. sikken fråga??
Hur känner du dig nu? OK!
Vanligaste färg på dina kläder? Bas färger typ, vitt, mullvad, kakigrön, naturfärger osv.
Vad saknar du? Min pojkvän
Hade du en bra kväll igår? En hemma kväll framför tvn, den var helt ok!
Favoritdryck på morgonen? Juice eller oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig? mellan 22-23 typ
Har du spytt offentligt? ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? En kul grej.. ville varit den killen man alltid varit kär i osv och bara gjort så man blev tillsammans med den osv hehe
Är du nöjd med ditt liv? Ja det är jag
Är du bortskämd? Don’t know, maybe!
Vad gör du i morgon? Går i skolan
Vad är det värsta du vet? Spindlar, tanken att jag ska skada mina tänder och att förlora någon närstående!
Vad är det finaste du fått? Ett bra liv.
En speciell dag du minns? 21 december 2010, 21 juli 2009, 28 februari 2010
Du samlar på? inget
När grät du senast? I fredags
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och shoppa
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? Ja
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja
Hur bor du: I ett hus
Hur lång är du: 173
Kan du laga mat: ja
Vad jobbar du med/pluggar du: andra året på ekonomi programmet före detta Trade and services typ
Vad har du på dig just nu: t-shirt, trosor, tights
Har du någon fobi: spindlar?
Vilket är ditt senaste inköp: julklapp till mormor
Var fick du dina senaste pengar ifrån: pengar från skolan för mat under praktiken
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: minns inte
Vem snackade du med senast: pappa
Alkoholhaltig favoritdricka: coronita, bacardi breezer, cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: minns inte
Någon jag stör mig på: en person
Intressen: fotografering typ
Senaste person du kramade: en vän till familjen jag och mamma träffa på stan idag
Senaste person du ringde: pappa
Senaste person som ringde dig: vet inte
Vad drack du senast: juice
Längtar du till din nästa födelsedag: JA!!!!
Har rakat dina ben någon gång: ja
Är du sugen på något nu: pussa min pojkvän och längtar till julafton
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
Använder du hudkräm: ja
Micropop eller poppa själv: micro
Brukar du baka: ibland
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: ja
Vilken låt lyssnade du senast på: made of – amanda fondell
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej
Har du pengar på mobilen: har abonnemang


21:21

Har sett en dokumentär om Steve Jobs, riktigt intressant och nu är det Det Okända och mys med min lilla vovve i sängen :)


-

when I was kid, I used to think that my heart was actually ♥ shaped


klaaaar

har varit med mamma i stan idag och alla julklappar är nu klara :D inga kvar! känns väldigt skönt att inte behöva tänka på det mer!

nu har man bara två prov framför sig innan torsdag.. lycka till Oliwia!

somnar om

Är "ledig" idag, alla lektioner inställda, men vaknar nu för man måste på toaletten men somnar om med gott sammvete igen, underbart!


middag

Ville bara informera er om att jag åt en av de godaste middagarna på länge idag, kasler, potatis, ärtor och gammeldags vitsås, hur gott som helst! Mamma är duktig hon!


Amanda Fondell!!!

dena finfina tjejen träffade jag idag på väla och fick hennes skiva signerad :D glad tjej!! blev helt skakig när jag väl stod 2 dm ifrån henne haha (mogen tjej) så därför bilden inte är den bästa! men söt är hon iaf, och hennes röst är gudomlig!! Moa var också där, kul att se henne med :)
vinnarlåten och hey ya sjungen av amanda: Hey Ya      All this way

pepparkaksmuffins




madame mustache

igår natt sov jag med Cloe i sängen för första gången på typ 1 månad, hon har blivit så fast vid mamma säng och mamma så hon ville inte längre sova här men igår gick det tydligen bra och det var super mysigt! ska vänja henne mer vid det och de gör så mamma inte vaknar 3-4 ggr per natt för Cloe väcker henne :) men nu är den lille vovven hos våran städerska eftersom hon inte kunde vara hemma själv hela kvällen så känns väldigt tomt utan henne nu :( ingen liten sprallig vovve som hälsa på en när man kom hem och blev överlycklig :(

nu ska jag spela lite wordfeud och försöka sova, godnatt!


Har haft en supertrevlig kväll på: Madame Moustache logotype


lördag

hade en supertrevlig kväll igår som dock spåra ur lite till sist men kom i säng och de är huvudsaken...

har precis beställt lite bilder och en julklapp till vår städerska och sitter i köket och kollar skidor.. ska nog ringa min lilla sjukling snart och ja, prata med honom! ikväll ska man in till stan med fay + familjerna och käka på madamme moustach (stavning?) trevligt!

först: göra v mig och åka och lämna Cloe!


fluga

kvällens outfit: vit skjorta från h&m och pappas fluga + svarta jeans!
 

droppar in folk inom en halvtimme och mamma stressar mig, men ska nog hinna med allt hon begär att jag ska göra och ska börja med att städa mitt rum nu och sen tändra brasgrej vi har utomhus! :) ciao!

ZzZz..

Filmen var bättre än någonsin, riktigt jäkla bra klassiker!! Börjar 10 imorgon men ska lägga mig ganska snart i min nybäddade säng med jullakan och avnjuta nästan hela 9 timmar, den ni! Nattinatti!


tomten är far till alla barnen

ikväll kl 21:00 på tv7 - klassiker!


baknings time

imorgon ska vi ha en massa gäster här på en årlig julklapps kväll, så ska baka pepparkaksmuffins nu som blir efterätten imorgon :) lägger upp bilder imorgon på hur fina dom blir när de är dekorerade + receptet :)

snölös jul?

oh vad jag hatar internationell ekonomi, det är så sjuuuuk tråkigt och ointressant + en sjukt svår kurs på bar 50 poäng för att få in hur jävla massa fakta som helst! ett tips, läs aldrig den! tyvärr var vi tvugna att läsa denna kurs...

efter skolan idag stack jag och pappa ner till stan och köpte julklapp till mamma, blev super :) sen hem och har letat lite grejer på h&m och ska beställa de snart :) loovvee, behöver uppdatering på klädfronten! dock bara vår/sommar grejer men billigt och man kan väll alltid sukta efter sommaren lite extra mitt i vintern!

278 poäng

Ligger i sängen och är hur trött som helst men ska också när som! Har fruktansvärt ont i min högerarm efter bowlingen, hur jag än vrider och vänder på armen känner man hur det stramar... lite segt! Men säger godnatt nu och bjuder på en bild på mitt senaste drag på wordfeud! Lycka!


resor!!

blev ännu mer förändring i veckans schema, att vi inte hade någon historia idag och slutade 1 timme tidigare (y) fick tillbaka logistik provet som jag är väldigt nöjd över och mitt resultat men lite segt för var precis på mål linjen liksom och hoppas ja kan ändra det på något sett innan jullovet då slutbetyget sätts :/

hade redovisning om norge imorse som gick hur galant som helst :) och har pluggat lite nu ikväll med pappa som också har gått ganska bra, dock mycket kvar men bättre göra ngt än inget! 

har även suttit och suktat efter resor till städer och varmasolställen som ska ske i sommar och hoppas på att de kommer bokas redan nu i vinter/på jullovet!!!! ♥
 

thailand 2011, hur härligt ser inte detta ut liksom?

heart

Hur glad och varm i kroppen blir man inte när en fin vän skickar detta till en!


13-12-11

inte en ända vecka i skolan.. eller iaf sen vi började efter höstlovet, har vi gått full vecka, alltid ngt inställt eller att man slutar väldigt mycket tidigare, eller läraren sjuk plötsligt osv. imorgon är det dock heldag men torsdag, 8.30-11.30, fredag 10-13.50, måndag = ALLA LEKTIONER INSTÄLLDA! (om jag klara logistik provet, vilket ja vet ja klarade!) sen slutar man på torsdag och dagarna mellan där ska man ha 2 prov och sen vet man aldrig om lärare är borta osv. ganska chill faktiskt!

snart julafton och hela köret, dock synd att de inte är ngn snö :/ tråkigt med regn och blåst, utan de hade vädret vatt helt ok...                  ps. krya på dig älskling! vi som skulle ha en mysig lucia tsm :(

Lucia

Glad Lucia allihopa!
Har faktiskt inte sett ett ända luciatåg idag eller ngn lucia, men kommer väll ngt på tv ikväll som man kan kika lite på :) föreläsning snart från en tjej/man från Manpower sen blir det bowling på idrotten sen sluuut! :)
 

mobilblogg

Mammas sjuuuuukt goda mossaka och en chailatte från espressohouse! & en bild på vår sjukt söta lilla gran som sattes in i söndags och pyntades lite, kommer bättre bilder på den sen.

Nu halv 8 hos mig och mys med min vovve!


looove it

 
en klänning från h&m som jag bara älskar, men helt slutsåld på nätet och hitta den inte längre på h&m på väla så får hoppas hoppas på att den finns kvar i stan!! så ska gå ner där ngn dag i veckan eller ringa och lägga undan :) vet dock inte om den kommer sitta fint på min kropp.. ett annat problem!


miss

missade ju självklart halv 8 hos mig i min tv tablå, jaja!! :)) sitter och målar naglarna nu och chillar, börjar 10 imorgon så blir en riktigt slappekväll och inget plugg till imorogon, men ska nog kolla över min int. ekonomi.. dock glömt boken i skolan så.. de sket sig!

*


12 december

Drar till skolan om typ 10 minuter och taggar för logistikprov sista lektionen, men innan det har man matte, företags ekonomi och fotografiskbild.

Dagens outfit i en iphoneredigerar app och dålig bildkvalle:


nattinatti

Lite plugg och sen är jag är redo för sängen! Natti på er!
Ska bli en riktigt hajjare på att mobilblogga har ja tänkt mig! :)


like

Pan Am serien blev plötsligt mycket bättre när en twilight person plötsligt kom med in i bilden, me like like like! :D


design

åh vad jag vill ändra min design :/ gillar denna dock men alltid kul med förändring, hade varit skönt om någon ville göra en åt mig, meeen vet inte hur jag vill ha än så får helt enkelt sitta och testa mig fram med massor av grejer tills jag blir nöjd helt enkelt :) start: NU!

lovar er inte en ny design idag eller närmaste veckan, man ändra mig totalt!

pepparkakor!




Χ

haft en mysmys helg med min linus! (fast den är inte slut än) i fredags hämta vi linus körkort på posten, åkte hem till mig och kollade idol finalen :) och igår var vi på väla och kolla runder lite och jag köpte en julklapp till pappa från mig och mamma och julrimma på det ;) och idag har vi bara hunnit käka frukost men ska snart åka till affären och köpa pepparkaksdeg och sen baka pepparkakor :D uuuber mys!

sen har jag en foto uppgift till imorgon så elin kommer över och ställer upp som modell ;) ciao!

Amanda Fondell

  
så jävla rätt att amanda vann, hon var överlägset mycket bättre än robin i fredags!
har älskat henne ända från första börjar och hoppast på henne hela resan, sjukt roligt att hon vinner hela då också, och de var hon värd, riktigt duktig, älskar hennes röst!

säljer den inte

http://oliiwiaa.blogg.se/2011/july/fran-zararrra.html 
Fick en fråga angående en plånbok jag köpte i sommras från zara.
Och tyvärr Malin jag funderar inte på att sälja den, älskar den alldeles för mycket :)

Cloé

min söta lilla loppa efter att mamma glömde henne 10 minuter ute i regnet, sötast!


true

Hur förväntar vi oss att barnen ska lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden,Aladdin är tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km/h, Törnrosa är lat och Snövit bor med 7 killar. Vi borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dem får ju allt från sagornas värld!

en sak jag inte förstår

skånetrafiken ska höja priserna på buss/tåg/båt, då kan man fan inte tycka att folk ska åka med kollektivtrafik och skippa bil och hela detta snacket, tänk så lite bil vi hade åkt om tåg/buss var gratis :O eller iaf sänkt med en 5a eller ngt, inte höja med 2 kr, inte för det är så mycket, men för vissa kan det vara, men iaf, då kan de inte klaga på att vi är "dåliga" på att åka buss/tåg.. förstår inte!


I found your mustache

påväg hem från tåget och passa på att plocka upp nyckeln tidigt bara för att och lyckades skära mig.. så typiskt, rakt på pekfingret och inte lite djupt heller.. blev typ helt ledsen och depp och börja fan nästan gråta på vägen hem för kände mig så misslyckad, men möttes av en söt och yberglad vovve i dörröppningen så de gjorde typ min dag :)

förutom att jag måste plugga och det är en dag närmre provet imorgon som är på måndag (provet är på måndag om ni förstod) så ser jag väldigt mycket fram emot morgondage när man ska fika med linnea efter skolan!! och sen mysa med linus och göra v hans bil i vårt garage ♥ + självklart se idol finalen!! hejja Amanda!!

smickrande bild på mig och linnea, över 1 år sedan!


8 dec

haft håla nu i snart 1,5 timme och har kollat på americas got talent i typ 40 min, kuuuul! skulle arbetat på int. ekonomi grupparbetet men resten av gruppen är inte närvarande.. eller 1 tittar på film och 1 har lektion.. göra power point med andras stödord är inte lätt!

snart blir det att käka den goda skolmaten... usch!


grattis!!

stort grattis till min Linus som klarade sitt körkort idag :D


strävar

mitt svenska tal gick blöö idag men fick tillbaka en skrivuppgift om skolk & fusk och blev väldigt glad över resultatet/betyget så de vägde väll upp lite :)

"gymma" på idrotten idag och körde i roddmaskinen i 25 min, sprang 4 km och cykla 1 km, tycket jag var lite duktig faktiskt och nöjd, skulle inte tacka nej till en roddmaskin eller springband här hemma men kommer nog inte ske, får bli en träningcykel och göra en hejdundrande massa situps varje varje dag, magen ska fan väck nu asså och strävar på att se någon skillnad till februari när man ska bort från sverige en vecka, men all julmat och annat gott och onyttigt kommer att komma i vägen så satsar på, SMAL TILL SOMMAREN 2012!

vackert



ska lösa detta

myspys med mamma idag när pappa är på julbord med jobbgrejs. så vi har suttit och julrimmat, slagit in julklappar, käkat gott och kollar nu pengarna på bordet & mamma har hjälpt mig med mitt tal också som nu är klart och ska bara läras in, läst det typ 50 ggr men hjälper inte, fortfarande inte inne! och bara 3 min fast ska va 5 min, men kommer bli ointressant om man pratar längre om julen!

var längesedan jag fotade något så ni får nöja er med lite gamla eller weheartit bilder :)

jag och linnea för lite mer än ett år sedan

håller tummarna

sitter i skolan och har håla så ska se till att få något plugg gjort.. om jag lyckas! och jag håller alla mina fingrar och tår för min linus som ska göra teoriprov om 5 min!
OBS! att det snöade här i hbg för en stund sen och inte lite heller, men smälter dock direkt när de når marken.

Pan Am

bara jag av alla som läser denna blogg som följer pan am på kanal 3 söndagar kl 21.00? inget jag skulle bara kollat i tv tablån och sagt att de ska jag följa, men mamma ville så gärna se det och nu har det blivit jag som följer det istället när hon sover, helt ok serie, fram tills idag då avsnittet var faktiskt riktigt bra! :)


handlar ju då om flygvärdinnor och pan am flygbolaget


snö, gran, tomtar?

sjukaste att det är 13 skoldagar kvar till det är jullov, låter så nära men så mycket ska göra innan dess så det kommer ta längre tid bara för det :/ eftersom det är tråkiga saker man ska göra som att ha 3 prov, tal, redovisningen och andra små saker, tiden går fort när man har kul kommer ju inte gå precis, förutom på helgerna! och längtar så till julafton, sucktar efter alla paket och julemys med släkten, vänner, pojken! ♥

såhär såg det ut förra julafton hemma hos oss :)

2 advent

en helg som blev minst lika lyckad trotts att det var andra planer egentligen.. skulle till blekinge igår och fira min kusin men hennes syster blev sjuk så kunde inte åka dit så jag och linus mös hemma hos honom igår och idag har vi varit i stan på julskylltningen eller va man ska kalla det och käkat på haket :) och varit hemma lite mer än 1 timme nu :)

nu blir det plugg på svenska tal :( och det står heeeelt stilla!!

never

var uppe med tuppen trotts att jag börjar 10, men fick ju inte missa julkalendern! sticker till skolan om en halvtimme och ska dega på grupparbete på internationell ekonomin om norge och om det inte regnar, som det gör för tillfället, så går jag ner till stan efter skolan och köper någon julklapp sen hem och plugga :/ innan linus kommer till mig!
Dream-dreaming-dreams-life-picture-favim.com-221451_large 0082_garrettnudd_large

23:45

är nästan lite övertrött och halvligger i sängen med datorn i knäet, klockan är en del, men ja e cooool och stannar uppe ett tag till! ciao

ingen rubrik

sitter här och funderar redan på nyår.. och vill verkligen göra något roligt då och inte vara hemma med mamma och pappa och vänner till familjen hade varit lite mysigt på sitt sätt men ja.. ganska tråkigt också! hade helst velat åka härifrån, vill faktiskt inte alls vara hemma för vet att de kommer sluta med att man bara sitter hemma, slänge några tårar vid 12 slaget och går sedan och lägger sig... blir depp av bara tanken..

tjuvarnas jul

gick inte ner till stan efter skolan eftersom det regna så åkte direkt hem och har bara suttit och myst framför tvn och tittat på JULKALENDERN, Tjuvarnas jul, faktiskt inte så dum, verkar helt okej och bara på första avsnittet kan man säga att den kommer vara mycket bättre en dom senaste 4 åren!
Ni kan se den här: http://svtplay.se/t/169547/tjuvarnas_jul

plugga kom jag på att jag också måste göra :( skriva ett tal om Julen!

-


RSS 2.0