miss you

saknarminpojkvänsådetgörontbaraförjagsågtvåpersonerpussasochkramaspådåligdokusåpa!
jag vill också! tur att det äntligen är helg imorgon, tråkigt dock att det är sista dagen på j&d
men jag kommer tillbaka, självklart, efter dessa 3 år kan jag inte slita mig därifrån, älskar det!
godnatt på er & puss till pojken min!

GE MIG

åh herregud! vill möblera om och ändra mitt rum helt och hållet och köpa en massa massa fina kuddar härifrån! Detta står från och med nu på min studentpresentsönskelista! ♥

inspiration


Cloé

min söta lilla ängel, har busat hur mycket som helst med henne och det tar aldrig slut, pipleksaker dit och ben hit, ut och dricka lite och sen på det igen! Kurragömma är ju också en favorit eftersom man får en godisbit när hon hittar mig haha sötnos, har 5-6 ställen jag brukar stå/sitta på och när jag inte är där hon tror jag är står hon och kollar runt de hörnet eller bakom den stolen och förstår inte varför jag inte är där hon trodde det var! Kärlek ♥

mer iphone

kan inte få dem ur mitt huvud, kan sitta hur länge som helst och titta runder på alla fina!

young

denna dag har varit hur bra som helst hittills :) superdag i butiken med massa roliga grejer och projket, nya smycken och samtal till kunder, ville nästan inte gå därifrån. Men sluta redan 2 så mamma kunde hämta mig :) nu sitter jag här och fryser igen men ska leta upp lite värmeljus och ta på joggingbyxorna, så ska man nog kunna bli varm! dagens outfit är en randig skjorta som ni ser lite av på bilden + mörka jeans, enkelt. På bilden ser ni i alla fall dagens facelook och mitt hår, som jag gärna alltid hade haft såhär, lite mer liv i det och det tycker jag om XOXO

Misheard song lyrics

 
Ibland kan det bli lite fel!

inspiration


projektarbete

mitt projektarbete har gått så jävla dåligt och jag börjar bli lite stressad, för hur jag än gör går det inte ihop och vill inte uppfylla lärarnas eller mina önskningar, det blir liksom inte bra om jag inte är överhuvudtaget intresserad av något jag skriver om men när jag väl står i butiken och dagdrömmer så slår det mig och börjar kladda som en idiot på alla små lappar jag kan hitta och nu hoppas hoppas hoppas jag bara på att detta kommer gå annars blir jag ännu mer stressad, hejhej borde kommit på detta för lääängesen, men nu hoppas jag allt löser sig! 
 
MTV är på som vanligt men nu bäddar jag av sängen och kryper ner med mina inbakadeflätor, håret är kaos men hoppas det blir något som går att fixa till imorgon! 

iphone

drömskalen! jag är helt förälskad!

butik

både måndagar och tisdagar är dagar då folk inte alls är på hugget.. inte så mycket folk och när vädret är så som det är blir det absolut inte bättre, dock var det lite varmare idag men duggregn hit och dit och slask överallt är inte så mysigt. stod 3 timmar själv nere i butiken och det var typ 3 samtal och 4 kunder under den tiden inne och 3 av dem undra bara om deras ringar har kommit.. bara en tjej som köpte en kedja på 120 kronor, haha asså kan riktigt förstå alla butiker i stan att det stängs ner hit och dit och rea osv för inget säljs för alla håller inne på sina pengar! dock är det snart allahjärtansdag och då kommer det väl bli litegran i butiken iallafall, killar/män som ska vara lite söta och köpa smycken till tjejen/frun! 
Kosta Boda Make Up - tips på alla hjärtans dag present till tjejen, uppskattas av många :) detta finns och säljs på Juvel & Design i Helsingborg! Har själv ljusrosa läppstift i den stora storleken och mamma har alla i liten storlek i rött, jättesnygga :) 

hunkydory/levis/crocker

georg jensen halsband/stjärnörhänge som jag fick i julklapp av älsklingen!

inspiration


godnatt

nu drar jag mig mot sängen och kollar lite tv och imorgon är det 10-16 i butiken som gäller, ska nog funka efter en lång och härlig helg :)

RÖSTA

Snart ska tävligen avgöras och försöker fortfarande att samla ihop så många gillningar som möjligt! så snälla hjälp min pojkvän och hans vänner att vinna 20 000 genom att gå in och gilla deras skatefilm! GÅ IN OCH RÖSTA HÄR GÅ IN OCH RÖSTA HÄR GÅ IN OCH RÖSTA HÄR

måsten just nu

- tänder ljus nästan varje dag
- kan inte sluta äta läkerol
- fotograferar nästan allt
- tittar på mtv varje dag

Leon

8 ljus tända och rullgardinerna är neddragna så det kan bli någon grad varmare här inne iallafall! usch, kan denna vinter försvinna nu så den fina våren kan komma fram, är så trött på kylan! slänger in en bild på mig och min söta syssling istället från seprember 2011, saknar dig din söting!

love

2 år & 11 månader med fina pojken idag! ♥

Bröllopsmässa

Idag fick man stiga upp ganska tidigt för att åka till stan på bröllopsmässa med j&d på stadsteatern, var där 11-16, käkade god mat och kolla en lite uppvisning och på en massa fina klänningar, både till bal och bröllop :) Linus hämta mig sen och nu är jag hos honom och myser med film och snart popcorn :) ledig imorgon och han börjar 1 så det blir perfekt! Inte varje söndag man får lyxa till det såhär!


nytvättad tös

- sötaste älskling!

ljus

det blev en jättetrevlig kväll igår och supergod mat! mamma och pappa hämta mig imorse och vi åkte till höganäs och kolla i en inredningsbutik och denna fina fick följa med mig hem ↓

TGIF

sticker in till stan nu och där blir det middag med Fay Fiona Linnea, lite vin och tjejsnack! bra fredag! 
mittbena - I´m back!

inspiration


hello

blev en riktigt mysig torsdag förrutom att jag och linus somnade kl 10 och vaknade sen halv 2 och bara "nej inte igen" hatar att somna bara sådär och sen inse när man vaknar 2-3 timmar senare att man verkligen somna utan att de va meningen.. sminkter var kvar, tänderna var inte bortsade och jeansen och allt var fortfarande på.. trött som en sengångare slänger man av sig kläderna och bara skiter i allt annat och somnar om! fick många timmars sömn iallafall och vid 12 åkte jag med mamma och pappa till stan och fixa lite små grejer och nu är jag hemma och tar det lugnt och ska fräscha upp mig lite med ett bad kanske.. om jag orkar, när det är så kallt ute brukar bara halva badkaret hinna fyllas innan vattnet blir kallt så nu när jag tänker efter skippar jag nog det :) 

sunlight

efter 4 timmar i butiken och hem en sväng drar jag min rumpa över till Linus nu och ikväll blir det tacosmys! 

inspiration


accidental

Linus åkte nyligen hem och jag ska gå och borsta tänderna, ta bort smink etc. och sen krypa ner i sängen med lite bra tv som vanligt, 10 - 14 imorgon, otroligt skönt, dock riktigt roligt att vara där så gör mig inte så mycket men efter imorgon så är det helg till tisdag, puss på det! 

P I N K

dagens facelook, älskar mitt nya rosa läppstift från isadora 40 kronor på åhlensrea, var bara tvungen för de var så billigt och vilken tur jag hade att det var så perfekt och jag älskar det, kommer bli ännu snyggare till sommaren när man är brun och kan klä sig snyggare! nu är äntligen min fina här och min dag blev ändå bra iallafall, han lyser alltid upp mitt hjärta, hur ledsen eller sur jag än varit ♥

fel

slutade tidigt, åkte hem.. ville träffa linus, har jag det? nej, han var upptagen med annat trots vad vi bestämde. såg fram emot en mysig dag men blev ganska meningslös, var så bra i butiken så hade gärna stått där till nu om det hade gått.. inte gjort mig något. 

heaven

kryper ner i sängen nu och kollar lite tv, imorgon blir det butik 10-14 sen träffa min älskade pojke, åh det är få för unnat att träffa han mitt i veckan men nu när han var ledig och jag sluta tidigt passa det perfekt! ♥

kid psy


dagens outfit

crocker/hunkydory/regal/handgjord/pandora

tisdag

luncha med mamma och pappa på indisk restaurang i stan idag, kycklign curry blev det och det var riktigt gott, så lite senare tar jag bara några mackor och lite kesella :) var i butiken till 4 och imorgon och torsdag blir det bara till 2 sen en ledig fredag och långhelg, skönt! denna vecka blir bara bättre och bättre :)

dream

A dream is a wish your heart makes

hey

- nu gått 3 veckor utan godis
- guldbaggegalan är över
- 22 dagar till sol
- nästan nybäddad säng
- mtv på tv
godnatt' 

juvel & design

idag påbörjades nästsista veckan på Juvel & Design, tråkigt nog.. kommer dock tillbaka då och då på lite jobb men dessa två veckor består av praktik och de kommer säkert bli hur bra som helst :) dagen idag var ganska lugn, sålde några småsaker men inget man kan hänga i granen direkt och har även testa ett 50tal vigsel/förlovningsringar sån otur jag drar på mig, men åh så många fina där är! 

inspiration

makeup - weheartit

ännu mer film

nu börjar Simon och ekarna på viasat film nordic, har velat se den läänge men inte fått möjligheten och nu visas den på tv så det passa hur bra som helst nu! hoppas den är bra! 

filmer

dessa filmer blev det igår och idag, friends with kids var riktigt bra och gullig film och de andra två var ganska b och skräckfilmen var inte så hemsk och zack och miri var bara en rolig komedi som avslappning och roande att titta på när som :) 

weekend

igår fick jag och linus gjort en hel del som behövdes, åkte vid halv 1 till stan och han fick klippas av sitt långa hår och denna gång tyckte jag det blev underbart fint, brukar alltid vara lika ledsen när han ska klippa sig för han ser så mycket yngre ut efter men nu blev det nästan ännu kortare än vad han brukar ha och det blev faktiskt superbra och han är snyggare än någonsin! ♥ stack till väla sen och L fick bytt sin telefon för fjärde gången, eftersom touchknapparna längst ner slutade fungera, och jag fick med mig en ansiktskräm hem som jag verkligen behövde och som jag ska ha med när vi reser. åkte sen hem till L och rensa ut hans garderob och 2/3 försvann och 2 av dem tröjorna blir mina sovtröjor för det gör nästan ont i mig att han skulle ge bort de tröjor jag har sett honom i från när vi träffades, och nu får jag gosa med dom på nätterna istället! men han är förberedd för att köpa helt ny garderob i Thailand och det är jag med! åkte sen hem till mig och på vägen stanna vi på maxi och fick med mig hem 4 bra filmer för 80 kr och saltapinnar, så igår blev det lite filmmarathon och imorse, mys! ännu en mysig helg som snart är slut tyvärr
thailand bangtao 2009 

love potion


uppis

käkat god middag, kyckling, pasta och tomatsås och sedan bakade jag pepparkaksmuffins och nu målar jag naglarna och det är hockey på tvn som killen kollar på, mysfredagefterattintehasettspåhelaveckan! ♥

klänning

efter en halvtimme i skolan åkte jag med mamma och jag testade ett par balklänningar och fastnade för 2 stycken men de var lite dyra, liksom billigare att sy upp själv nästa och 400 för att lägga upp den för den var för lång, lite fult tycker jag iallafall. Men detta med klänning kommer lösa sig, hittar jag ingen inom 1 månad åker jag och mamma till stockholm eller london och letar där :)  om en liten stund kommer linus hit och fredagsmyset kan börja :)

inspiration


dagen

dagen började kl 10 i skolan fram till kl 3, längsta dagen denna vecka men klarade mig igenom den med! efter gick jag Ellinor och Patric till Åhlens på söder och kollade in deras utförsäljning, fick med mig hem en body lotion, nagellack, rosa läppstift, bakformar och ett "vem i rummet" spel, ganska nöjd, speciellt med läppstiftet! var hemma vid halv 5 och käka och tittar på tv med mamma nu och letar balklänningar så det ryker om fingrarna, 2,5 timme nu och kanske kanske har hittat en... 

2012

lite blandade minnen från 2012
har nog 15 000 bilder på min dator och minst 8 0000 från förra året, liksom har 4 000 på min telefon.. säger bara hur mycket bilder jag tar och jag älskar att ha dem som minnen och älskar att titta tillbaka och få ännu mer känslor än vad jag bara kommer ihåg i huvudet! minns alla dessa dagar från jag vakna till läggdags, underbara dagar som bland annat förgyllde mitt 2012! ♥

inspiration

weheartit
ska försöka slänga in en inspobild/collage varje dag nu framöver, har fixat ett enkelt och bra sätt att fixa mina bilder och nu är det så mycket roligare att arbeta med bilder och det blir snyggare här på bloggen :) 

tvärtom?


16 januari

har nu fått betyg för mina två kursen som avslutades precis, Svenska B & Rättskunskap, och sista dagen för betygen är på fredag men nu finns inget mer att göra och mina resultat är jag mer än nöjda med, lycklig tjej! 
 
Efter skolan som slutade 11.15 gick jag ner till friskis och var där dock bara en halvtimme och tur det för hade jag sprungit någon minut till hade nog mitt huvud sprängts, vaknade idag med huvudvärk, försvann när jag kom till skolan ungefär och tänkte att jag kunde träna ändå.. inte så smart.. hoppas bara inte att jag blir sjuk, har jag verkligen ingen lust med! 

lila

24 september 2010 - tjejkväll i färgernastecken, 2010 var ett bra år! Har ni några bra minnen från 2010?

älskade Prins

Saknar min älskade Prins så det gör ont i mig, det är så tomt, trots att vi har ett till litet monster här hemma men att vara utan dig är inte som det ska vara. Du sover gott min fina ängel nu och tittar ner och hälsar säkert på hos oss ibland, vad vi har kunnat ana. Din älskade trädgård är som den brukar och din pingla har tagit över din stora säng som du älska så mycket. Vi ser dig varje dag i huset och bilder pryder våra väggar och fönsterkarmar med din utstrålning. Att få påbörja ännu ett år utan min bästa vän och min livskompis är mer än tråkigt och hemst, du som var med mig hela min uppväxt och låg där i köket dagen jag fyllde sex, glömmer dig aldrig min älskade Prins ♥ världens vackraste och gulligaste hund, kunde gjort allt för att få dig tillbaka! 

2010

två bilder från sommaren 2010, känns som det var förra året eller något, tiden går bara snabbare och snabbare och det är riktigt skrämmande, men efter studenten kan tiden gå hur långsamt som helst så man får njuta sommaren ut till fullo och bara glädjas av att man gått ut skolan efter 13 år! detta året ska bli ett bra år! 

Tips!

KICKS  Professional Angled Cheek Brush
köpte precis en ny rougeborste, var på kicks och de hade fått in några nya som tydligen var jättebra så jag köpte den för att testa och det bästa var att den inte var så dyr som fina borstar brukar vara, 129 :- för denna och när jag öppna den hemma och har nu testat i några dagar så är den superbra, denna rekommenderar jag verkligen, mjuk skön borste för ett jättebra pris! kanske köper deras ögonskuggsborstar med, hade behövts om de är lika bra :) vilket jag antar!

friskis

efter 2 lektioner, marknadsföring och danska, som gick väldigt snabbt tog jag mig ner till friskis och var där 70 minuter och svettades, riktigt skönt och välbehövligt! tillbaka dit på onsdag igen! ♥

appar till ipaden

har börjat använda min ipad lite mer och ganska skönt ibland och enkelt att ta med sig till sängen istället för datorn, dock så älskar jag datorn men nu börjar jag hitta ipaden och dess bra funktioner etc. men några roliga appar typ spel, suger jag på att hitta så ni skulle väl kunna tipsa mig om lite bra och roliga gratisappar till ipaden! :) kommentera kommentera! 

143 - student

plugg har det inte alls blivit, men en promenad med mamma och en halvtimmes Zumba och styrka har det iallafall.. måste dra upp skolböckerna sen innan jag somnar! Imorgon börjar den sista skolveckan innan vi har 2 veckors praktik, vilket ska bli ganska skönt men tråkigt att det är de sista veckorna :/ men efter praktiken är det bara 1,5 vecka i skolan innan lov så detta kommer gå hur snabbt som helst :D sen efter sportlovet är det bara 4 veckor i skolan sen påsklov sen bara springer tiden iväg, studentresa, lediga dagar hit och dit, balen och sen studenten! 143 dagar kvar! :D

söndag

För en timme sen stack Linus till Malmö för att plugga på sitt projektarbete så han slipper det i Thailand så det blev en ganska tidig morgon och en dag då jag själv med får ta tag i lite plugg och jag ska träna :) Men det tar jag inte innan 12 iallafall, bläddra lite bland kanalerna och Harry Potter och dödsrelikerna 2 var där så jag fastnar här i sängen ett tag till :) vi hörs!


sprite

härlig skatefilm med min pojke och hans vänner, Linus med nikeskorna!  

Brunch

Kom hem vid halv 3 tiden efter att har varit i stan sedan 11 med Linnea och ätit en supergod brunch på Cafe Viva och haft det jättemysigt och trevligt! Behövdes verkligen :) nu sitter jag här i sängen med datorn och tv är på och jag  fryser en hel del men Linus är här och en timme något så då får han värma mig! 

happy

GGAAAH jag som suger så på att redovisa och är så nervös etc. är nu överlycklig för fick MVG i retorik :D kanske inte är så dålig iaf? var bara tvungen att dela med mig! glad tjej! ♥

sexy

har njutit av vackra rob och kristen en stund och samtidigt haft på filmen in time på cmore och njutit av justin timberlake, men ingen kan slå rob och kristen i skönhet, herregud säger jag bara! snyggaste och sexigaste kvinna och man som extisterar på denna jord! godnatt på er!

extended scen ♥

So sex was the key, after all. If I'd had known that, I could save my self a lot of arguments ♥

nu tar jag helg!

Har ju glömt att berätta att mitt schema har ändrats så slutar halv 12 på fredagar, har egentligen projektarbete efter där men de kan man arbeta med vart man vill! och engelska är den lektionen vi har och en annan glad grej är att engelskläraren har varit sjuk hela veckan och han är det även imorgon, alltså betyder det att vi är lediga imorgon! Nu tar jag helg! 

wish me luck

nu ska mitt skitiga troll ner i badkaret en stund! 

22:22

förutom att jag har kollat tv med mamma nu i 2 timmar så slutade dagen ganska dåligt.. att stå och borsta tänderna och gråta samtidigt med smink utsmetat i ansiktet är nog den värsta syn jag någonsin sätt.. bara genom att se mig själv hur jävla nerslagen jag såg ut fick mig att gråta ännu mer. mina ögon är rödsprängda och något har säkert spruckigt och mitt huvud bankar.. fan vad jag hatar att må såhär och den jag älskar mest accepterar det inte, usch hemska känslor. Ska gå och ta voltaren på mitt knä nu och sen sängen och försöka få tankarna på annat. godnatt 

duschen

nu kallar duschen efter 1 timme och 20 minuter på gymmet! fick åka med mamma och handla lite mellan också så maten idag blir grillad kyckling couscous och grönsaker, sjuukt hungrig och sjuukt sugen på det så kommer bli gott att äta sen! sen får jag trycka boken i näsan igen, ciao!

nike

imorgon blir det en sjukt skön dag! två lektioner mellan 8:30 - 11:15 och sen sticker jag direkt till gymmet och svettas lite! så snart blir sängen och boken min kompis innan jag somnar och får sätta klockan på ganska tidigt, undra hur detta ska gå? hörs imorgon! 
Tumblr_m93wd5qejc1ryugvbo1_500_large

RÖSTA PÅ DENNA GRYMMA FILM!

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FILMEN OCH GILLA 
 
Min pojkvän och hans vänner har gjort en skatefilm och de är nu med och tävlar med denna film och kan vinna 20 000 kr och det hade varit helt fantastiskt för dem, så jag skulle bara vilja be er att ta 10 sekunder av er tid till att gå in på denna länk och gilla deras film, ju fler som gillar ju större chans har de till att vinna! Tack så mycket! :D
 
TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FILMEN OCH GILLA
 

back to school

första dagen i skolan är avklarad och dagen börjades med 4 timmars håla! sjukt bra start! hade egentligen lektion kl 10 men läraren kom inte och det visade sig att han var sjuk och efter den lektionen har jag egentligen 2 timmar håla så nu blev den ännu längre, men fick iallafall läst 70 sidor i min engbok! dagen avslutades sen med 1,5 timme danska som gick väldigt fort faktiskt!  nu är jag hemma såklart och har ätit middag och ska nu fortsätta läsa i min bok som för första gången av alla böcker vi läst, verkar vara liiite bra! 

Snapchat

 
Vilka är det som har snapchat? En riktigt awesome app som alla borde ha och skicka sjuka bilder till vänner som de nästan inte kan printscrena! Super! vågar man skriva ut sitt namn här utan att få massa random bilder? nä men fråga om ni vill snapchata med mig mina vänner eller skriv vad ni heter till moi! godnatt på er! 

bad

blev lunch på ikea med mamma och pappa idag så nu precis gjorde vi bara scones med ost och marmelad, var längesen så det var riktigt gott :) fryser så mycket så jag funderar på att ta ett bad idag igen, var så välbehövligt igår och idag är det så sjukt kallt ute så mitt rum är som ett kylskåp :( låter inte fel!

movie

filmen igår va såååå bra och frunderar starkt på att beställa hem den från cdon för en hundring! har hur många filmer som helst med Robert och har bestämmt mig för att ha alla om dem är bra! cosmopolis kommer snart ut och då ska den självklart ses och sen kanske köpas! 
 
sorterar ut min garderob nu och fixar det sista för att få lite mer plats till nya kläder! 
bild på snyggingen!

Bel Ami

konstigaste hände precis, slår på tvn och på den kanalen jag hade sedan innan på, viasat film, visar nu Bel Ami med Robert Pattinson, har velat se den hur länge som helst, vad är oddsen, jag är lyckligt lottad ikväll!

livet

ska krypa ner i sängen nu och drömma mig bort i min fantasivärld, alltså mitt liv. det mesta flyter på och kärleken är bättre än någonsin ♥ det är ett nytt år, min kropp står för bättre utmaningar och mitt liv har massa äventyr framför sig så 2013, bring it on! ♥

Flightless Bird, American Mouth

I was a quick-wit boy 
Diving too deep for coins 
All of your street light eyes 
Wide on my plastic toys 
And when the cops closed the fair 
I cut my long baby hair 
Stole me a dog-eared map 
And called for you everywhere 

Have I found you? 
Flightless bird, jealous, weeping 
Or lost you? 
American mouth 
Big pill looming 

Now I'm a fat house cat 
Nursing my sore blunt tongue 
Watching the warm poison rats 
Curl through the wide fence cracks 
Pissing on magazine photos 
Those fishing lures thrown in the cold and clean 
Blood of Christ mountain stream 

Have I found you? 
Flightless bird, grounded, bleeding 
Or lost you? 
American mouth 
Big pill stuck going down

kärleksförklaring

åh herregud skulle nog aldrig satt på breaking dawn part 2 en ensam kväll som denna! sett om slutet 4 gånger nu och gråter bara mer och mer för varje gång så nu var det verkligen sista innan jag hostar sönder lungorna och spyr av alla tårar och luft som varken kommer ut eller in och näsan som rinner! lite musik kanske går bra.. jo smart drag där, lika mycket tårar kommer med vacker musik med fina Christina Perri. Jag skulle kunna dö för att uppleva en hel twilight historia.. grät jag efter att ja skrev den meningen? ja! 
 
tycker själv att jag är jättepatetisk men kan verkligen inte hjälpa det, mina händer skakar och hjärtat slår i 200 slag i sekunden. jag saknar min pojkvän så mitt hjärta gör ont och ja.. jag vet inte vad. Undra hur många som någonsin tackat Stephenie Meyer för allt fantastiska hon har skrivit och gjort, hon är ett geni. Att hon kan beröra så mångas hjärta och mitt så mycket med fina ord, underbar fantasi och livsuppfattning och tankar är ofattbart! Om ens liv ändå fick vara en sån historia, sånt som man inte trodde existera och sen att allt ofattbara slår in och livet blir perfekt. allt som Bellas liv innehåller. allt som faller på plats. Stephenie Meyer är amazing. The Twilight Saga i mitt hjärta, föralltid ♥
det vackraste någonsin ♥

beauty


feeling

tänkte att ja skulle vända tillbaka dygnet när jag var trött igår vid 10 men slutade med att man inte somna förräns 2 ändå efter att legat och pratat med linus hur länge som helst! gick upp vid 12 och käka stor frukost och vid halv 4 stack jag och elin till träning och körde ett tufft spinpass på en timme. riktigt skönt! kom hem och lagade lite mat och kollat lite tv och styrketränat! 
Tumblr_m9h9nl35xx1rdf6olo1_500_large

Rob

FIN! 

dagarna

nu har jag haft ett par sega och döda dagar med massa slapp och lite vettiga saker som behövdes göra osv men de kommande dagarna kommer bli superduper och imorgon börjar myset med SKRIDSKOR med Linus och Jonathan, so fun! sen blir det mys och middag hos Linus och nanna där och på lördag kör vi hem till mig och kollar lite hockeyfinal och ja, sen ser vi vad vi hittar på, men jag har lov och ska njuta lite och slappa innan helvetet börjar! men vårens schema ska jag absolut inte klaga på tex. måndagar 8:30 - 11:30 & onsdagar 8:30 - 11:15 = love! 

fruit

Har lite smått dille på frukt och äter det nästan dagligen så idag var jag med mamma och handlade och fick med mig lite kiwi hem och förra veckan hade mamma köpte ett kilo litchifrukt som är fantastiskt gott och inte var dag men äter det så lite lyx så lite kvällsmums var det för mig för en stund sen! 


rensning

dagen har bestått av nudlar till frukost, en sväng till stan med mamma och köpte nytt solpuder och badskum och sen till rydebäck och käka middag och hem och rensa ut hela garderoben! hela datorstolen är fylld med kläder som jag inte ska ha, känns riktigt skönt men hela sängen är fortfarande fylld med massa kläder som jag SKA ha.. måste bara få in de i garderoben innan jag går och lägger mig! sista lådan som nästan bara är sommargrejer tar jag en annan dag, för det kommer vara alldeles för sorgligt och se fina shorts, spetslinnen och blommiga bikinis! Men snart kommer de till användning i värmen men sen ska man hem igen och frysa och vänta! men oh vad detta året kommer bli bra! 
bjuder på en sommarbild bara för det, 25 maj 2012.

Thailand Bangkok

Snart är jag tillbaka, med pojkvännen mamma pappa bror och hans sambo. Är jag lycklig? Jag är lycklig! ♥

sweat

mitt nyårslöfte är att sluta äta skit som godis etc. träna riktigt hårt, gå ner i vikt och blir nöjd med min kropp och va i form till sommaren och hålla den formen! vet att typ alla har detta men för mig betyder det mycket och jag har sagt detta innan men nu är det på riktigt! tog en bit gurka precis för va lite hungrig redan lite + i kanten till mig haha. Nä detta låter riktigt bra och har inte tränat på länge så är astaggad! 
Header_large
 
Tumblr_mflfrd5fs11s1q7q3o1_500_large

02-01-13

nyåret firades in med min pojkvän och ännu ett nytt år startas med honom, lyckliga jag! ♥ 
 
efter tolvslaget var det totalkaos och ja.. jag kan fortfarande inte förstå vad som hände och vad som ja, finns inga ord men det är inte mitt problem. sov inte så gott den natten men så skönt det var att komma hem istället och då blev det middag med bror och hans sambo, bra starta på året, brukar inte göra ett skit 1 jan. men lite bilder från nyår kommer här iallafall ↓

Januari


GOTT NYTT ÅR!

Tumblr_mfvwii6qhd1rx1mrqo1_500_large
 
Tumblr_mfvagnp6c81qm9al8o1_500_large

RSS 2.0