GOTT NYTT ÅR!

Bildresultat för we heart it happy new year 2018

Best nine 2017

 
Mina mest gillade bilder på instagram under 2017. Många fina minnen! När jag fick mitt jobb, när jag var och prova bröllopsklänningar och sen när jag väl köpte the one, när jag tog min examen, när vi var i barcelona, på bröllop och massa kärlek! ♥ 2017 har varit en underbart år men nu ser jag verkligen fram emot 2018 och allt roligt som är planerat! 
 
Ikväll ska jag, H, mor och far ut och äta på en fin restaurang. Ska bli riktigt roligt och mysigt. Har aldrig firar nyår utanför Sverige innan och inte på restaurang innan heller :) 

Snart är året slut

... därför summerar vi året med lite tillbakablickar och tankar :) 
 
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 

- Besökte städer jag inte varit i innan. 

- Undervisa min alldeles egna klass. 
- Var i Tylösand på SPA och fick massage av en man, väldigt annorlunda och obekvämt.  
- Löneförhandlat och fått ett jobb på 100%. 

 

 

Hur har ditt 2017 varit? 

Det har varit väldigt bra! Så mycket som har hänt och väldigt mycket glädje med allt från jobb till kärlek. Toppenår!  

 

Blev du kär i år? 

Ännu mer kär i min fina fästman! 

 

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma? 

Hm.. har nog inget specifikt datum men många minnen från ex. examen och födelsedagsfiranden. 

 

Vad är din största framgång 2017? 

Mitt underbar jobb! Absolut, har betytt så mycket för min personliga utveckling och stärkt mig! Även boostat mig i mitt självförtroende och min bild av mig själv som lärare. 

 

Bästa köpet? 

Min bröllopsklänning och Hampus 30 årspresent - resa till Paris! 

 

Vilka länder besökte du?

- Danmark

- Tyskland x2

- Spanien x3

- Ungern

 

 

En gång du grät:

När jag packade ihop mina grejer i klassrummet inför jullovet grät jag av lycka att jag redan jobbat en hel termin med underbar barn och bästa kollegorna jag kunde någonsin önskat! 

 

Favoritprogram på TV?

Wahlgrens värld! 

 

Bästa läsupplevelse?

Hjärtats innersta röst. 

 

Bästa tv-serie?

Game of Thrones 

 

Bästa film?

The mountain between us bla. 

  

Vad önskar du att du gjort mer?

Kommer alltid säga att jag önska att vi reste mer, även om vi har rest mycket, men det är ju så roligt! 

 

  

Den maträtt du åt oftast 2017?

En köttbit med potatis i någon form och bearneise.

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?

Var i Barcelona helgen innan jag fyllde år så firade lite där och mös 2 dagar innan, fyllde år på en måndag så det var jobb hela dagen som gällde då :) 

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor, kläder, mat! 

 

 

Högsta önskan just nu?

Att gifta mig, fast det ska jag ju men jag längtar så mycket! 

 

Vad fick dig att må bra?

Min färstman, mina vänner och min familj, kollegor & jag själv!

 

 

Vad är du mest stolt över?

Att jag tog min examen och har nu jobbat en hel termin! 

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Peppa mig själv till att ha min drömkropp inför bröllopet! 

 

Vad ser du mest fram emot 2018?

Bröllopet och vår bröllopsresa!  


Barcelona

Tänkte lägga upp lite bilder från vår resa till Barcelona som vi var i på höstlovet. Verkligen en stad som vi tyckte om och vill åka till igen. Prefekt blandning av storstad men också sol och bad om man vill det. Mamma fyller år i maj och ska åka iväg någonstanns och jag har tryckt lite på att Barcelona hade varit vääääldigt trevligt!! Min fina vän Ellinor har nu snart bott i Barcelona ett halvår så det var så roligt att få träffa henne och låta henne visa oss runt i staden och till olika restauranger med god mat och dricka. 
 

Efter jul 2017

 
 
Hade en helt fantastisk julafton och för övrigt en superjul! Hoppas ni också hade det :) När man firar jul med barn blir det en helt annan grej. Man glädjs så mycket av deras lycka och spänning inför tomten. Mina brorsbarn fick precis så mycket klappar som man själv fick som liten (för många!!) och var helt slut sen av alla intryck och saker att titta på. Jag är jättenöjd med mina klappar men ännu mer nöjd med de som man gav bort. Har firat jul 4 dagar i rad nu så idag är det skönt att bara smälta in allt, röja undan här hemma och snart plocka fram resväskan. 

Lillejulafton

 
Idag är det min och H årliga julfirande på lillejul. Femte året vi firar ihop och jag måster erkänna att det nog är årets absolut mysigaste dag! Jag älskar vår tradition. Vi lagar mat länge och myser, lyssnar på musik och dricker glögg/glühwein. Vi delar alltid ut julklappar till varandra denna dag också och iår som alla andra år får jag så fina saker och idag fick jag en superfin klocka med meshlänk. Jag gav honom en aftershave och handkräm. Vi har precis tittat klart på Tomten är far till alla barnen och har slagit in alla julklappar och packar lite inför imorgon då det blir julfirande hos mina föräldrar. Hoppas er dag varit lika bra och GOD JUL!

Bröllopsklänning

 
 
Idag ska jag åka tillbaka till bröllopsbutiken i Ängelholm och testa (förhoppningsvis) den klänningen jag ska ha när jag gifter mig i sommar. Förra gången jag var där var det med tre av mina tjejkompisar men denna gång med mamma som också får vara med på ett hörn. Längtar och hoppas det känns lika bra denna gång som när jag fick på mig den då! ♥

snart en hel termin

 
Sista veckan innan jullov, eller sista dagarna för på onsdag så har vi en kort dag med julavslutning och sen tar jag ett välförtjänt lov fram till den 8 januari. Herregud så fort tiden går. Redan en hel termin med min alldeles egna klass som tar mycket energi men ger också så otroligt mycke tillbaka. Jag har hamnat på den absolut bästa arbetsplatsen jag någonsin kunnat tänka mig och har fantastiska kollegor som får en att trivas med alla skratt och roligheter. Jag är så tacksam! 
 
Nu är det söndagkväll och morgondagen bjuder på en pysseldag och sen fika på Fahlmans på vårt måndagsmöte, låter som en väldigt bra måndag! :) 

Berlin 1-3 december

 
Hade en supermysig weekend i Berlin där vi firade Hampus 30-årsdag! ♥

Vad tar tiden vägen?

Bildresultat för hello december pinterest
 
En vecka har snart redan gått på årets sista månad. Vilket år det här har varit, får köra en resumé på alla stora händelser i ett annat inlägg!
 
I söndags kom vi hem från en mysig weekend i Berlin för att fira min älskades 30-årsdag! Fick verkligen en kick av all julstämning och mycket glögg fick vi i oss. Tyskland + jul är en väldigt bra kombination, de annordnar så fina julmarknader och pyntar så mysigt och fint. Detta var fjärde gången vi var i Berlin och vi älskar staden, åker gärna dit igen. Vi hörs sen med lite bilder också!  

RSS 2.0