Balfix

Nu börjar det verkligen att dra ihop sig! Imorgon är det bal och starten på hela studentveckan så nu ska jag börja måla mina naglar och packa väskan som ska in till stan imorgon med efterfestgrejer. Hoppas det blir en bra dag/kväll/natt imorgon!
Mer än såhär får ni inte se!

ångest

Börjar få lite smått panik inför balen. Testat en massa klänningar till lärarmiddag och efterfest också men idag är absolut ingen bra kropp att testa kläder i, svullen mage och är mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen efter allt gott idag och har ångest över att jag inte tränat på hur länge som helst och mina höfter hade jag nog kunnat betala alla pengar i världen för att få ta bort. Mitt största komplex, men går jag ner 3 kilo till så kanske det fixar sig, usch ångest. Tur jag ska köpa nytt träningskort imorgon, ska nå mina mål!! Träning och nyttighetssommar 2013
Large

paniken som uppstod

Imorse när jag startade min datorn fick jag världens hjärtinfarkt, ALLT exakt ALLT på min dator hade försvunnit. Det första jag snabbt som F A N titta upp var mina bilder och de ända som fanns kvar var den mappen med testbilder eller vad det är som är på datorn från början. Stängde av datorn snabbare än någonsin igen och har inte vågat starta den förrän nu för en kvart sen och ALLT var tillbaka. Detta var verkligen ett tecken på att jag måste göra en backup på alla mina bilder så imorgon blir det att ringa data killen Stefan och fråga hur han gjorde med vår lådda som står där uppe som ska va till att spara grejer, måste ta tummen i röven och spara mina älskade bilder!! 

Grattis

Idag är det mammas födelsedag! Imorse var jag uppe 07:30 och bakade scones, var i skolan mellan 1-2 och sen åkte jag mamma, pappa, mormor och morfar över till Helsingör och åt riktigt gott och myste :) Hemma nu och har ätit lite kvällsmat och sjungit för mamma, hoppas det var en bra födelsedag! Av mig och pappa fick hon en Marc Jacobs väska, trots att hon sa att hon inte skulle ha några presenter, klassisk kommentar!
Grattis mamma! 
Bild från mammas födelsedag 2 år sedan. (Är sugen på mittbena igen!)

HP

I sista sekund, nästan, kommer man på att imorgon ska datorerna in så måste föra över allt och nu har jag påbörjat de få filmer jag har där, men det tar tid så lär sitta fast här ett bra tag! Tur det är Harry Potter på tv som underhåller mig. 

snart är det slut

Efter glada besked om mina betyg i svenska och marknadsföring, drog jag mig ner till stan och köpte födelsedagspresent till mamma och mös med Linus nere vid gröningen i en timme :) Sen mötte jag Linnea på henne skola och vi gick till norrahamnen på EH och tog en fika och satt ute i det fina vädret, myspys! 
 
Nu är jag hemma (varit ett bra tag) och har varit ute på en promenad med mamma och vovven och även rensat ut alla mina skor och städat i garderoben där = nöjd! och har även valt ut klänningen man ska ha på efterfesten på balen på torsdag så var glad att ja hade det så man inte behövde springa och köpa något. Har också gjort sånghäfte till studentfesten så mycket effektiv dag har det varit! 
 
På torsdag är det BAL och om 9 dagar tar jag STUDENTEN! ♥
På spexfotot i 9:an låg studenten långt in i framtiden. Men denna bild känns ändå som om den var tagen igår. Tiden går så himla fort, 3 år med denna klass och 3 år i gymnasiet och 13 år i skolan är nu slut. 

ny vecka

Morgondagen består av betygssnack i skolan och sen ingenting mer. Känns lite onödigt att åka in för det men så blir det nu mot slutet, ska mellan betygsnacken iallafall gå på stan och köpa present till mamma för hon fyller år på tisdag! Även träffa Linus som får tiden att gå lite fortare :) och sen vid halv 2 blir det nästa betygsnack och lite över 2 drar jag mig mot Linnea och vi går och tar en fika! ♥ en efterlängtad fika med god vän, åh något som verkligen behövs nu! 

lördag & morsdag

Gårdagen blev väldigt bra iallafall
 
Vakna med Linus bredvid och åt sen en god frukost. Åkte in till stan vid halv 1 tiden och Linus klippte sig och sen gick jag, Linus, mamma, pappa och Max och käkade lunch nere i norrahamnen på Ya-Ha, ingen restaurang jag har ätit på innan men eftersom Max är vid dunkers dagligen så har han testat de och drog med oss dit :) riktigt gott och vi hade sån tur med vädret så en mysig lunch blev det allt! Linus drog hem sen och vi fortsatte till Inom och sedan till Hamnkrogen. Mamma och pappa drog sen hem efter mycket om och men och stackars lilla Cloe var också med så tror hon ville hem! Stannade kvar med Max och efter ett par timmar på hampan och pl13 var jag på väg hem och tur det. Efter många glas vin och en hel del öl så var min lördagskväll bästa på länge med bästa brodern! 
 
Skallebanken jag hade imorse kunde jag gärna varit utan, tur man luska fram en alvedon i väskan och somna om sen i ett par timmar till innan jag var tvungen att släpa mig upp ur sängen och slå in morsdags presenterna till mamma. Käkade god kinamat och mös på morsdag, dock lite ångest över att jag inte bakade en paj, orkade inte och sen insåg jag att det var morsdag och då måste man äta kaka ju :( så imorgon när jag åker hem från stan köper jag en blomma eller kaka till mamma ♥ 

Gumball3000 #2


quick

Imorgon är jag också ledig och det är Linus med så min klocka står på 09:00 och vid 12 tiden åker vi ner till malmö och strosar lite på stan och kanske äter en god lunch. Nästan allt är så himla fel just nu så det inte nästan kan bli sämmre. Och sen att låtsas som om inget har hänt gör det nästan värre. Har en vilja men blir aldrig något resultat så för denna gången får jag bara ta att ge upp helt enkelt. Nästa gång kanske det är över för oss. Godnatt på er!

LOL

Har nyss sett filmen LOL för första gången, den kom ut förra året men har inte fått chansen att se den förrän nu eller inte bara tagit tag i det, men att jag inte sett den innan var ju verkligen synd, fy så himla bra! Nästan så jag säger i samma klass som Twilight. Hatar egentligen kärlekstramsfilmer förutom Twilight för det är så förutsägbart men denna filmen var så himla fin, så verkligen på min topplista! ♥
 

happy

Dagen gick som tur ändå en aning snabbare än vanliga torsdagar. Börja med frukost på svenskan och sedan betygsnack som resulterade i ett fantstiskt glädjetjut då jag trodde jag skulle få vg på projektarbetet men lyckades  få ett MVG, OM jag är LYCKLIG! ♥ Nöjd över mig själv för något jag gjort iallafall. Sedan drog vi oss vidare till HIF och presenterade vår uppföljning av hela arbetet och där med avslutades hela kursen i marknadsföring och det var även det sista jag gjorde för hela gymnasietiden! Nu är skiten äntligen över och man kan börja tänka fram och längta efter nya utmaningar som hoppas leder mig rätt och på ett bra sätt till mina drömmar! 
Large Large
Bilden till höger beskriver min framtid så bra, som jag ser den, att det bara nu kan bli bättre och bättre efter gymnasiet. Kärleken, vänner, jobb, skola, framtid, självkänslan, livet. Vägen mot lycka i alla delar i livet. 

ledig dag

Idag har jag varit ledig, riktigt skönt och gjort en del ärenden med mamma i stan och fixat klart allt det sista till balen och studenten på kläd delen. Övningskört en hel del idag har jag med gjort och automatväxladbil är något jag kommer ha resten av mitt liv, manuellt är största skämtet någonsin, usch vilket extra jobb. varför ha det?
 
Vaknade hos Linus imorse vid 7 så det blev en tidig morgon trots att ja va ledig men det var nästan bara lite skönt :) har nu fixat klart det sista till uppläsningen av min novell i skolan imorgon, alla i klassen har skrivit en novell om klassfesten 2033 så ska ha frukost och novellläsningar i skolan imorgon. Hoppas dagen går fort så man slipper det snabbt. Sista riktigta enligt schemat skoldag imorgon så jag kan inget mer än att glädjas till att det snart är slut! Även ledig på fredag = glädje!
 
Har blivit beroende av sims spelet på ipaden med så ska krypa ner i sängen nu och spela det! Hörs!
Mys i parken med Linus! 

Gumball3000 #1


hatar det

Nu är droppen verkligen nådd på min gräns, jag vill bara försvinna från denna jävla vardagen och gå ut för sista gången någonsin från de äckliga dörrarna på skolan. Vända mig om och bajsa på skiten och aldrig mer komma tillbaka är det jag kommer göra. Usch så jävla mycket ångest jag har för att gå dit, hatar det så jävla mycket, ingen människa i världen förstår hur mycket hat man har kunnat ha på 3 år. Hemskt att man mår såhär! Trodde inte man kunde hata något så mycket, hela gymnasiet kan dra åt helvete säger jag bara, sämsta 3 åren i skolans tid någonsin! Usch så fruktansvärt fel det kunde bli! Ångesten har alltid funnits här i 3 år men nu är det bara få millimeter kvar på stubinen och tur som fan att det kommer nu mot slutet då jag hade gått in i väggen om det hände för ett halvår sen. 

HIF

Kl 15:57 tar jag bussen in till stan och går och käkar på Telegrafen med nästan hela klassen & sen drar vi oss vidare för att se på HIF när de möter Elfsborg! 10 % på hela menyn på Telegrafen till dem som uppvisar HIFbiljett eller säsongskort till dagens match, även erbjudande på mat på Pub Norrbro och The Headless Swan vid uppvisning av biljett/säsongskort. Har precis målat naglarna och snart ska jag fixa till det sista så jag ser någerlunga normal ut efter min promenad med hunden då jag blev för varm i min tjocktröja! Vädret är lite konstigt idag men hoppas värmen håller i sig. Har också hunnit övningsköra en sväng med mamma och pluggat till mitt sista prov i gymnasiet någonsin imorgon som är muntliga nationella i danska! Nu är det fan snart över!!!! Vi hörs!
 

Alanya #2


Bam

Åh snygg kille! Besviken dock på att han inte var med i Gumball iår :(

Alanya #1


sorry

Det gick jättebra med uppdateringen här! Blir alltid så efter att man har varit iväg ett tag, 1 vecka minst så när man kommer tillbaka finns inte glöden där och det har varit fullt upp hela denna veckan med så har inte haft tid eller ens tänkt tanken på bloggen eller datorn. Självklart kommer några bilder från vår resa upp snart. 
 
I lördags var det Eurovision i malmö, satt här hemma med Linus och mina päron och tittade, eftersom klockan morgonen efter stod på 05:45 så orkade vi inte göra något speciellt av det. Jag tycket danmark var bra så de var inte fel att de vann, så nästa år ska jag och mamma se till att va i köpenhamn och se eurovision! :) 
 
& igår morse, kl 7:24 gick tåget från landskrona och tog mig och Linus till köpenhamn för att se STARTEN PÅ GUMBALL3000 gah det var helt fantasttiskt, trots regnet men det fick man stå ut med! Bilder från det kommer också självklart upp!

kör bara kör

Såhär många bloggar har jag att ta mig igenom efter att varit borta 1 vecka! KBK!

här är jag

Jag lever mina fina läsare! (som kollar in här varje dag utan att jag skriver) Kom hem från Alanya i söndags, haft en super jävla go resa helt faktiskt skönt var det! Sen har jag inte haft internet förrän igårkväll så nu kommer det lite mer uppdatering här och en massa bilder från resan :) Brun och fin är man nu och vädret här hemma är helt okej så vi åkte iväg helt perfekt, allt är grönt och blommar här nu så helt underbart att se ut på blå himmel och grön trädgård! Nu ska jag sätta mig ute och läsa klart min fina bok "Flickan med de röda skorna" den måste ni verkligen läsa, riktigt fin! En mamma som skriver sin historia om dottern på 3 år som får cancer. kramisar 

Studentresa Alanya

Luckan kommer nu när Linus är och borstar tänderna! Imorgon så sticker vi till Alanya och det kommer bli lika med 0 uppadatering därifrån och med vi menar jag halva min klass! En vecka i Turkiet sitter inte fel nu, inte för att jag är så sugen på turkiet på det sättet men det fick bli turkiet helt enkelt aldrig varit där men sägs inte vara så kul för en blond tjej, vi får se! Men ni får ha en supervecka för det ska helt klart jag ha! Taggad! TJO!

jag är här

HEJ, usch dålig jag är på att hålla vad jag lovar men bättre sent än aldrig. Igår var man inte lite mör under exakt hela dagen så tog det bara riktigt lugnt och avnjöt en timme i hamnen i det sköna vädret på morgonen innan vi packa ihop oss och drog hem från stan. Linus jobbade = städade våran pool innan vi ska fylla den med vatten igen, allt aljer vi lyckats få var ju tvunget att försvinna, isch men nu är den superfin och efter lite lagning på botten ska den fyllas och då är det nästan sommar!! Det vet man när poolen är igång!!
 
Jag har haft packkaos här idag efter skolan och det ligger kläder exakt ÖVER HELA RUMMET och jag som ska gå och lägga mig nu men måste städa undan alla kläder först från sängen, suck.. imorgon är det prov sen jobb 14-18 sen så njuter jag min fredagskväll med finaste pojkvännen som jag kommer saknar så det gör ont redan nu... och sen DRAR VI! Hörs imorgon, hoppas jag får en lucka då att skriva en snabbis! 

RSS 2.0