du & jag i många dar

Små söta victorias secret bodymists som inhandlades på Kastrup! ♥

underwears

Girls-Underwear-On-Weekend1
Försökt hitta den perfekta bhn här nere, behöver verkligen en eller fler nya, speciellt en vit! MEN inget roligt alls som finns just nu, tråkiga eller bara i konstiga färger.. min VS bh kommer till användning någon gång men ingen vardags, sökandet fortsätter imorgon!!

spain

Förrgårsmys med fina töserna!

27 oktober Torrevieja

      
       

söndag

Allt är så himla perfekt! ♥
 
Haft en supermysig kväll i stan med mamma, pappa och Hanna och Tindra. Vi åt på vår stammis kinarestaurang och sen gick vi tjejer på marknaden ett bra dag, Tindra fick med sig ett armband och en ny skolväska hem och jag hitta en fin drömfångare jag ska ha på rummet här nere! Lite löjliga blev vi av oss också så vi köpte sockervadd inne på tivolit och gick runder där och var skrattglada allihopa, så otroligt fina dem är! Vi åkte hem och spelade lite kort och mös på balkongen och jag drog mig hem sen och avsluta kvällen med min fina vid datorn och ska se ett avsnitt av en serie nu innan jag ska sova. God natt på er! Imorgon blir det nattduksbordsletning, stranden och plugg!
Dålig kvalité, men söta är dem ändå!

mot stan

Drar oss in mot centrum ikväll och går lite på marknaden och ska äta på vår favorit kina! Har blivit runt 3 timmar på stranden idag och god lunch och massa fix på rummet blev det imorse, bokhyllan och lite bilder är uppe på väggarna och nya mattor på var sida om sängen :) äntligen lite förändring! Nu är H & T på väg hit, söta fina änglar som förgyller ens dag bara man ser dem! ♥

gårdagen mot stranden

        

hola

Befinner mig just nu i mitt paradis, dock långt ifrån min prins där hemma. Det är ett helt fantastiskt väder, när vi landa kl 23:20 var det 24 grader ute, TJUGOFYRA!! Galet, och idag har det legat mellan 26-28 grader och självklart passa jag på att ligga på stranden en stund efter lunch och ett dopp i havet var tvunget, ca 22 grader var det där, lyx!
 
Var ett tag sen jag skrev ordentligt här märker jag, men haft mycket med skola och annat denna vecka, allt ska bli klart innan man åker iväg och man ska gå igenom så mycket underbart för att bara behöva längta hem sen när man väl är här, lite tråkigt men underbart att man har något där hemma sen!
 
Denna semestern kommer bestå av plugg och relax! Sitter liksom hellre här nere och pluggar, även skall jag göra om mitt rum och det påbörjades redan imorse när vi slängde ut min säng, som har varit med om mycket!! Var nästan lite känsligt, så länge som den har varit här haha ja typ 15 år!! Allt från fyllehistorier med tjejerna till filmmys och glädjetårar! Nu har jag en ny säng, som jag ska inviga natten i, känns ok än så länge haha! Nu ordbajsar jag jättemycket och ska sluta och sätta igång ett avsnitt Geordie Shore istället, god natt! ♥

vi sa det

Jag svävar på moln i min egen verklighet! Lyckan är oändlig med dig.


sommarminnen

Gud vad jag saknar sommaren! Så himla mycket som hände, så glad man var och mådde bra i värmen. Känner sig mer självsäker och fri. Inte för allt går så dåligt nu precis men hade varit så mycket roligare med samma situation men i typ maj/juni, men i för sig så SPELAR DET INGEN ROLL för det kommer bli en en mysig höst och vinter och framtiden ser bara bättre och bättre ut! ♥

21 oktober

Kröp ner under en filt när jag kom hem från skolan men tog mig i kragen vid 5 tiden och tog en promenad till biblioteket och fixade lite historiaböcker till nästa ämne och blev även en promenad med en vän, i regenet. Var mörkt på vägen hem och jag kom på mig själv eller skrämde upp mig själv när jag gick där och lyssna på musik hur högt som helst, och hörde ju inget annat så hade inte vetat om de kom någon bakom mig eller liknande! Tråkigt nu när det blir mörkt så snabbt.. och imorse när jag tog tåget kl 7 var helt sjukt, först och främst är man nästan inte människa vid den tiden och man blir ju inte direkt piggare av att det är så mörkt ute. Nu tittar jag på tonårsbossen och bara tar en pluggfri kväll :) 

väl godkänd

Klarade examination nr 3 galant och till och med med ett VG som betyg, riktigt härligt! Bra jobbat tjejer! För att fira det lite så har jag och Fay nu köpt flygbiljetter och biljett till AVICII i Stockholm ♥ Ohh my gaaad så härligt det ska bli, 130 dagar kvar, bara att börja räkna ner liksom!! 

vackert


söndagskväll

Snart är det ny vecka och den ska planeras så man hinner med allt plugg som skall göras och man inte behöver åka till skolan en lördag tex. haha. En körlektion är inplanerad på onsdag och även en övernattning i hbg hos fina ♥ och på fredag så drar jag mig närmre varmare breddgrader! Ska bli skönt att få lite värme och sitta där nere och plugga är lite bättre än att sitta här och tråka i kylan! 

så värt det

Helt perfekt lördag, så mycket kärlek! ♥ God mat en sväng om helsing och hampan och promenad hem i ösregn! Var hemma vid 2 tiden idag och åt, gick och la mig i sängen sen, så dumt så somnade såklart en timme ungefär, vilket jag typ inte har tid med för måste plugga men nu blev det som det blev. Kan ju i alla fall tycka att det var värt den lilla sömn man har fått i helgen så, det får man ta :D Imorgon är det examination nr 3 och uppstigning redan kl 6, så får sätta fart nu!
- fredagens outfit

mot stan

En lördag och jag har hunnit med en sväng om malmö för att plugga 2 timmar med gruppen.. en lördag.. i alla fall. Nu ska jag åka in till stan och ha en mysig kväll med god mat etc. fast jag behöver plugga lite mer så ska jag ha en bra kväll ändå och ta tag i det imorgon :) 
 
Jubileumsfesten var lite sådär men vi hade riktigt roligt ändå :D fri dricka gör ju att det blir ändå en lyckad kväll haha kan skriva mer om det en annan dag :) ha en bra lördag! ♥

nöjda

Nu har jag tagit helg, eller förutom att jag ska till skolan på lördag 2 timmar så, ja vi kan kalla det helg! Imorgon ska jag försöka träna lite och sen mot kvällen blir det ner mot malmö för jubileumsfest, ser man fram emot :) Just nu tittar jag lite på tv och såg klart twilight breaking dawn för en timme sen ca, och den var lika vacker som vanligt! Kärlek på högsta nivå! Har lite bloggtorka faktiskt så ni får nöjja er med detta! Gnight!
Sommaren kan komma tillbaka!

l o v e

Detta är ju verkligen det finaste som finns! Utan tvekan! ♥

salt

Plugget är klar inför imorgon då man ska sitta HELA dagen med gruppen och jobba! Hoppas vi blir helt klara så man inte behöver åka dit bakis på lördagmorgon -.- Sånt man får ta med dålig planering när gruppen inte vill som någon annan ibland.. blir lite sur på sånt. Tur det är roligt och inte plugg till ett konstigt matteprov i matteC som man aldrig kommer ha användning av :) haha. Äntligen känner man att skolan är lärorik för livet! 
 
Har ätit djungelvrål så jag har ont i tänderna, men saltlakrits (fast det är sötlakrits utan saltet runt) när jag pluggar är ofta ett måste! 
                

plugg

Nu går det så himla bra på körskolan, och roligt är det så bara ångesten över teorin försvinner så borde jag ju kunna få körkort innan året är slut, kan ju va ett bra mål! Om det är självklart? Verkligen inte.. får ta och skärpa mig! :) Nu blir det en massa plugg om organdonationer till samhällsredovisningen på måndag :) 
Här var hon inte stor!

allt ska bli bra

Allt händer av en anledning, det finns en mening med handlingen, känslorna och dagen som går, livets med och motgångar. På något sätt är jag lycklig men ibland också rädd, men allt som händer leder till något bra just nu, det ska bli bra. Allt ska vara som vanligt, men en ny vanlig vardag. Jag ska bli den där människan jag vill vara, den man strävar efter som är lycklig och har all kärlek på sin sida! Den där vill jag bli igen.

fotboll?

Jag som inte är sååå intresserad av fotboll om det kanske inte gäller HIF, ska faktiskt nu titta på sverige - tyskland. Förra veckan blev det sverige - österrike, ganska spännande match och jag hade rätt som gissa på 2-1 ;) Dock ska jag inte missa hollywood fruar heller så blir kanske lite små tittande på fotbollen då! Vad händer?

dream

Första barnet är "Ett kärleksbarn".
Andra barnet är "En kompis till första barnet".
Tredje barnet är "Sällskap till föräldrarna när dom andra flyttat ut".
- anonym komiker
nouveau départ | via Tumblr

work

Något roligt... jag skicka precis ett mail om ett jobb. Perfekt extra med någon timme i veckan på kvällen och ibland någon helg, inte fel med extra när man studerar och inte går varje dag i skolan etc. Har lite jobb på juvel och design men inte så detta året än att jag kanske nöjer mig med det :) Så vi får se om det kan vara något :D Motivation <3

Godkänd tenta!

Kan nu med ett riktigt fast beslut, som man var lite tveksam i helgen över men, klarade min andra tenta :D skriftlig inlämning denna gång i religionskunskap, riktigt härlig känsla! Man känner sig faktiskt duktig på ett helt annat sätt än när man fick tillbaka ett arbete på gymnasiet. 2 av 5 tentor i denna kurs är avklarade och nästa är redan på måndag i samhällskunskap :) 
 
Var hemma vid 4 tiden idag och åt god middag och tittat på alla fina bilder jag beställde hem här om dagen, riktigt snabb leverans från fujidirekt, beställde i torsdagskväll och fick idag :) Nu tänkte jag att jag skulle leta upp lite fakta till arbetet och sen in en sväng i duschen sen bara ta det lugnt!! 

hug me

Hugs

helgen slut

I fredags blev det som sagt in till stan och äta thaimat med perfekt sällskap sen titta på fotbollen som faktiskt var väldigt spännande! Stanna där över natten och sen vid 2 tiden kom mamma och pappa och hämta upp mig och vi åkte vidare på middag i Viken, supergott och mysigt! Hade inga planer för kvällen då men bestämmde för att åka in till stan igen, titta på två filmer och somna riktigt gott där, helt slut, var precis jag kunde hålla ögonen öppna till sista filmen haha. Var hemma vid halv 4 och tog nästan direkt ett varmt bad, var så frusen trots att det faktiskt inte är så kallt ute, men det har regnar och åskat som bara den! Nu ska jag ta mig till sängen och sätta på ett avsnitt av serien Suits som jag percis börjat se och bara sett 1 avsnitt på så får se om den blir bättre :) 

en annan grej

Hej hej. Hur mår du?
Bra om inte mer än bra faktiskt
 
Vem är i rummet med dig?
Ingen.. eller vad vet jag?
 
Vem fick du senast sms av?
En fin person!
 
Vem tänker du på nu?
Den där fina personen!
 
Vem önskar du var med dig nu?
Den person jag spenderat helgen med.
 
Vem är din favoritsläkting?
Kan inte välja ju, alla är så himla bra! Men mormor är underbar måste jag säga!
 
Vad åt du senast?
En frukt
 
Vad drack du senast?
Loka
 
Vad är det för färg på dina byxor?
Gråa pyjamasshorts
 
Vilken film såg du senast?
Internship, OK film
 
Har du någonsin hånglat i skogen?
Ja
 
Har du någonsin sovit naken?
Det har jag
 
Har du någonsin hoppat in i en bil med folk du just har träffat?
Inte vad jag kan minnas
 
Har du någonsin smugit ur ditt hus?
Tror inte det
 
Var fick du tag på tröjan du har på dig?
Den är från h&m
 
Var åkte du senast bil?
Från viken till stan
 
Vad är det bästa med våren?
Att det blir varmare!

fredag

lyckas alltid vara klar ett bra tag innan jag ska åka, vilket är bra, bättre det än tvärt om!! men.. har någon tendens till att alltid må illa och dåligt när jag sitter och nästan bara väntar på att tiden ska gå.. gillar inte känslan så det perfekt är att vara klar 15 minuter innan och inte 35 minuter innan.. vilket problem haha, som man gnäller mycket på små saker när det finns så mycket större problem och viktigare saker att lägga sin tid på och gnälla över! 
 
Thaimat blir det ikväll och jag är gaaanska hungrig, puss på er! ♥
Har glömt och visa min nya fina väska på första bilden! Kommer bättre bilder på den en dag! 

tgif

Sitter på tåget till skolan och jag är så sjukt trött! Det är ganska illa när man nästan somnar till när man blundar när man ska smink sig.. blev inte så många timmars sömn, hade grova problem med att välja kläder till ikväll och jag blev inte något klokare så gav upp totalt innan jag börja bli för irriterad! Hittar antagligen något sen.. Har inget val direkt, naken är inte ett alternativ.

Skola från 9-12 sen lite grupparbete på det och sen hem så snabbt som möjligt och göra v mig innan jag åker in till stan. Fredagen ser inte så dum ut! :)


10-10-2013

Mamma och pappa bytte plats med mig och åkte precis till malmö för att gå ut och äta med några andra och fira en födelsedag så ikväll är jag själv hemma med lilla vovven. Känner mig ju så trygg med den vakthunden.. ?
Sätter typ på alla tv aparater och tänder alla lampor som det går innan det blir för mörkt att gå i den hemska-delen-på-kvällen i huset. Förutom övervåningen, jag ska snabbt skriva ut lite skolgrejer nu och sen inte vara där något mer. Titta lite på tv och kanske börja se någon ny serie kan vara något av kvällens planer :) 
hope | via Tumblr

onsdag i oktober

Produktiv dag i skolan/på centralen med gruppen? Ja det kan ju diskuteras haha blir ju så mycket annat att prata om! Men imorgon blir det skärpning på det :) Efter skolan åkte jag hem och käka och sen in till stan på körlektion som gick ok, läraren tyckte det nog gick bättre än mig, bättre på det hållet iaf men var inte så nöjd med den sista kvarten... Åkte sen med mamma till ekeby möbler och kolla bord och stolar till spanien men det blev inget och sen körde jag hem därifrån, riktigt bra runda med landsväg, så mycket körning idag, vilket är bra! 
 
Blev lite slöande när jag kom hem men sen lyckats ändå göra något, planerat de kommande veckorna med skolarbete och körlektion och lyckats klämma in ett träningspass som jag hoppas är ett startskott på nya vanor, måste börja träna som jag gjorde innan, mådde så perfekt då och var på väg att bli nöjd med kroppen, dock så har jag slutat äta en massa skit så 2 kg på 2 veckor är borta, lyckorus!! Ska hålla detta och börja träna, bara det blir 1 gång i veckan nu i början så är jag nöjd, med allt i skolan också så blir det svårt att få ihop allt, men målet är ju 2-3 gånger i veckan och sen en hel del promenader hemma så hade det varit perfekt! :) har också rensat min plånbok, jävla massa kvitton i den, kunde inte fatta att allt fått plats.. hur lyckas man samla på sig så mycket i plånboken? Nu slappnar jag av som varje kväll, telefonen är min bästa vän och duschen skulle jag besökt nu men eftersom det är sovmorgon (börjar 10:30) imorgon så är jag så lat så jag tar det när jag vaknat så man piggnar till :D 
 
Långa inlägget här, var ett tag sen, det får ni stå ut med!

sleep

Kryper ner i sängen nu, mobilen i högsta hugg som vanligt och imorgon är det grupparbete 9-13 helt okej och sen körlektion 15:30, så håll er inne! Natti!

där var den

(( Become a Teacher. )

Mr Fitz

Blev en ganska lång dag i skolan idag, första på snart två veckor, 10 - 16. Första föreläsningen på 1 h & 45 min var hur seg som helst.. koncentrationen hos de flesta var NOLL. Efter en god lunch på centralen med tjejerna så blev det ju liite bättre måste jag säga, trotts en hel del flumm på nästa föreläsning som var nästan 3 timmar!! med två pauser på 5 minuter!! Samhällskunskap är det vi läser nu, kan diskuteras hur roligt det var/verkar men arbetet vi ska göra verkar inte så fel i alla fall, ska funka! :) Älskar känslan av att när man tänker efter så är allt bra och har valt sååå rätt!
Tumblr
Vi alla vill väl ha en Mr. Fitz? ♥

fin start på hösten

Som jag precis skrev i ett sms, körlektionen gick sjukt bra :D och det vet man när körläraren antecknar Bra Oliwia när man är klar ;) fickparkering är min grej och att köra nu går som smör! Alltid roligt! Efter körskolan blev det en lång promenad med Elin i ett helt fantastiskt väder, 16 grader och i lördagskväll var det tom 13 grader kl 8, detta kan man verkligen leva med ett bra tag till, fin höst!
bild från 14 oktober 2012

vill bo där man trivs bäst

Nu mina tankar om att flytta hemifrån kommer upp.. inte slagit mig så innan som nu. Har inte velat bo ensam, tänkt att smart att inte behöva ta lån och.. ja typ det, men varför inte.. Någon som vill flytta med mig? 
Lovely Bedroom
En perfekt tvåa i helsingborg med någon underbar, frihet! 

för då man mår bra

Förutom att mycket är upp och ner och man nästan hade velat åka till skolan idag för att tänka på annat så är det ändå ok att vara ledig idag och speciellt en måndag. Allt blir bättre ikväll, det blir det alltid. Ska ta och göra v mig nu och sen åker jag och mamma och käkar lunch på tegel och sen ska jag in till stan för att ha körlektion.. annars händer inget vettigt idag, tänker att jag ska plugga teori men gör det aldrig, tänker jag ska städa ordentligen men blir bara det nödvändiga, tänker jag ska ta tag i mitt liv men.. det funkar ganska bra som det är! ♥

snart min dag

6 oktober idag vilket betyder att jag fyller år om 1 månad! 

6 okt

Kom hem för en timme sen ca, efter en underbar kväll/natt med bästa maten på länge och sällskap. 
Mamma har precis åkt iväg för att lämna mina grejer som ska ner till spanien och sen kommer mormor och morfar hit så det blir en massa mys idag, längesen de var här! Ska äta god mat och fika med kanelbullar. Riktigt trött, inte sovit många timmar inatt men som tur så är jag ledig imorgon, klagar inte!

fina mamma

Haha lyckan när jag höra mamma skrika att hon precis vann 20 000 kronor, amazing :D 

färg

Dimma ute så jag ser inte längre än gräsmattan räcker, hur ska jag komma till tåget? ;)
Förra helgens jag, idag kör vi på något annat såklart! 

hej

Nu var det någon dag sedan.. Igår kunde jag äntligen sova ut och åkte inte ner till Malmö förrän 12 då jag börja 1 och var hemma sen vid 4 och Fay kom hit och vi bakade hela kvällen lång för det var ju Kanelbullensdag igår! Blev de bästa kanelbullarna jag någonsin gjort! Somnade vid 1 - halv 2 något tror jag.. och vakna imorse och stack nästan direkt till Chilli på väla och sen till mio möbler för att köpa nya grejer till spanien, har köpt ny säng så när vi kommer ner dit blir det att ändra om helt, äntligen! Så köpte ny matta och en bokhylla idag :) Nu är jag hemma och ska börja kolla på lite kläder till ikväll och sen kommer jag nog somna en stund sen in till stan vid 7-8 :) Ha en bra lördag för det ska jag! 

härliga barn

När den lilla killen som ska skriva ut namn på figurer som cylindrar, kuber, rätblock och koner skriver kuk istället för kon, barn ♥ haha. Dagen har varit bra, 07:45-14:00 kort och gott! Svenska och matte och rymdtema stod på dagens ordning för barnen. Dagen gick faktiskt ganska fort så inte mycket som hann med när barnen slutar så pass tidigt heller och det tar sin tid för dem, vissa är riktigt duktiga och snabba medan andra som hade kunnat vara klara inte har gjort något och måste sitta kvar efter. Hårda puckar! Men fina är dem! Imorgon blir nog en rolig dag då det ska sjungas med 2-3 andra klasser, hur sött får det bli? 
 
Kom precis ur duschen och ska ner i sängen nu och hitta något på tv och ha telefonen uppe i ansiktet som varenda kväll. 07:45 imorgon också och sista dagen på skolan tills nästa gång som är i februari, lite sorligt! 
Dålig bild men detta är ett av mina första skolfoto från när jag var liten :)

åk 2

Åh vilka gosiga barn man har fått då! en årskurs 2 med så mycket blandade personligheter! Nostalgi på det mesta och när man nu är den som ska sitta i mitten av alla barn i matsalen och ha koll, minns när man själv var där och inte skulle gå innan man åt upp, och var tvungen att sitta bredvid läraren etc. 07:45-14:45 idag, men barnen slutar tidigare, värsta är väl morgontiden men när man väl kommer dit blir man pigg och glad av alla barn! Snart drar jag mig in mot stan på körlektion, önska mig lycka till! 
:D

new month new possibilities

Hello October! <3

RSS 2.0