bloggdesign -.-

har mixtrat med bloggen så otroligt länge nu!!
älskling har gjort efter lite av mina beskrivningar en fin header men fick inte till de så fixar de en annan dag, så tog bara en annan ja har haft innan och det blev denna :)
orkar inte blogga just nu så hörs imorgon.. ska göra v mig och krypa ner i sängen snart :) puss
btw: taack älskling! I looove you!! ♥

det är omöjligt att nysa med ögonen öppna

tänk på det nästa gång ni nyser!
nu ska ja faktiskt börja skriva lite på min engelska orkar verkligen inte men får ta tag i de så de inte blir för stressigt på torsdag.
idag gick brandlarmet på skolan och ingen aning varför men fick stå i en kvart typ ute i -10 grader, och jag hade bara en vanlig tunn långarmadtröja och en halsduk, riktigt skönt!! ville verkligen stanna ute längre!! slapp iaf lite av spanskan. slutade då vid 12 och stack hem och sen till hedin bil och kolla på bil sen till väla och kolla skor, hitta inga och sen hem igen och nu har ja bara 2 avsnitt av 2½ men kvar, den tog slut aldeles för snabbt! :O kanske bra dock så ja hinner plugga! ciao


jag, josefine, elin, fay, fiona, anna, sandra


here without you

lite glada nyheter:
• slutar nog halv 1 idag
• ledig nästa måndag
• ledig tror ja iaf, 98 % säker tisdag nästa vecka
• börjar 20 över 10 imorgon
tycker det ser mycket lovande ut!

har spanska nu... inga kommentarer.


sleep tight

ville bara säga godnatt & sov gott!

jag vill ta en massa tabletter med en flaska gin, och bara lägga mig ner och somna in.

Tumblr_lcj6ltuxd41qf6alzo1_500_largeTumblr_lcmfc5d1b11qatbalo1_500_large   5166272399_8323ec5870_z_large


om det ändå kunde vatt solens strålar och inte kamera blixten!

berättade jag att jag lagade mat innan, det blev lasangette, men berättade jag att jag skar mig i tummen när ja skulle skära sallad :( gjorde inte ont, men de är alltid lika äckligt, känslan och att kolla på det, som tur blev det inget så stort och inte så djupt! 
nu ska ja se på halv 8 hos mig och läsa om Allmän IT-kunskap (y)
dagens ↓




die young. stay pretty

blööö spanska!
kollar 2½ men och försöker på mig det här med spanskanotisen till imorgon, går inte bra ska jag säga er! någon som vet hur man ska förklara vad spanglish är? och inte filmen som man hittar hur man än söker på google.. får väll hitta på? spanska läraren fattar väll ändå inte vad det står de jag kommer skriva :)
nu tycker jag att ja ska ut och köpa julklappar en dag men har inte tid, eller jo nästa vecka kommer jag så får ta en dag då till det, i helgen ska man ju till blekinge så hinner inte då :)




paris 08


the truth is:

hejhej
äntligen klar med allt till tidningen, så då behöver jag inte sitta med det där hemma idag :)
skulle kolla vad det var till mat på hemsidan, så står där kökets val vafan.. jo men vi vet va det är, de kan väll stå vad deras val är?? tror dock det är ngt äckligt så de blir väll att köpa ngt i cafeterian! ha de!

Tumblr_lch5xz7yze1qdwetoo1_500_large


en annan syn på bilder i sepia

kollar på beck och är allmänt konstig, vet inte vad ja ska ta mig till.
ska sätta mig i sängen, slå upp min mattebok och läsa, små snegla på tvn och prata med linus. det ända som känns rätt nu för stunden.. lite skönt att man börjar 10 imorgon som jag ville tillägga. kram eller ngt. godnatt också!
olika bilder i sepia. enjoy.










skateboard!

borde verkligen plugga nu, har matteprov imorgon och kommer inte klara de som vanligt typ, nä men.. matte B kan dra åt *pip* matte är inte min starka sida percis så tycker de är hur svårt som helst :/ ahja..
kollar på 2 ½ men nu.. borde inte men är beroende!

mamma: linus glöm nu inte din (ngt) och skateboarden.
jag: brädan är min!
mamma: din?...
inga fler kommentarer, hon kommer döda mig om ja någon gång ställer mig på den..

   

you make me happy when skies are gray

har haft en underbart mysig dag men min älskling idag och firat eller firat och firat men haft det mycket mysigt på våran 9 månaders dag! ♥  jag älskar dig linus!!


8 månader och en dag ifrån 9

idag är det slå pojkvännen dagen allihopa, så passa på! :)
snart ska jag och mamma in till stan och sen på vägen hem hämta linus och sen sticker vi hem till mig. ska mysapysa och ha det, blir kanske till kim ikv om linus inte har för ont i ryggen så han klarar det, han har typ fått ryggskott eller ngt, stackarn!
snö är det fortfarande ute och jag har inte klagat en ända gång på att ja inte gillar det eller ngt (idiot som tror de) ser bara fint ut när de ligger där och hundarna älskar det osv osv mysigt.
hörs kanske kanske ikv. puss


sug kuk! :)

ska snacka med min underabara pojkvän nu och beställa tid till någon plastikoperation så jag kan fixa mina hängpattar! :) hejsvejs!


ful är ordet för dig, ett av de iaf!

jag skulle aldrig gråta över en ful person :)


the look of love

nu har jag börjat på min 2 ½ men box och ska se ännu ett avsnitt nu! :)
slutade typ 10 min tidigare idag så hann faktskt med bussen 10 i 2, skönt, hemma typ en halvtimme tidigare ju. har även skickat in mitt CV nu och ska nog skriva klart min artikel om en liten stund, så har jag det överstökat och sen efter det tar jag helg till söndag typ vid 2! sen måste man plugga igen :( 
här kommer dagens tråkiga kläder med ↓


hade dock halsduk med och inte uppsatt hår, men de kvittar.


Linus dagen idag

grattis på namnsdagen älskling!
sitter nu på spanskan och tänker verkligen inte arbeta någonting, lyssnar på bumpy ride ist och de är 1000 ggr bättre. vi ska skriva en dialog när vi är inne i en tidningsaffär och ska köpa ngt, bara för att va duktig ska jag skriva den på svenska och sen översätta det på något sätt.. hur vet ja inte, för sen när vi ska skicka in arbetet kollar det av så man inte ha kopierat ngt på internet och annat.. så då kan man inte göra de via google translate eller?
fan om man inte kan det........ behöver seriöst hjälp med spanska, men vem fan vill lära sig spanska egentligen? inte en jävel hoppas jag! får cp ryck på detta -.-


minnen!


Hi, I need money 4 a unicorn

Linus åkte hem för en stund sedan och jag har gjort v mig så ska bädda ner mig i sängen snart, dock efter att jag har skickat in mitt CV, vill inte asså, tänk så är något riktigt fel, fast hoppas att läraren dock säger till då eller ngt! vi får se vad som händer..
köpte en liten julklapp till mamma med på lagerhaus, hade 20 % så passade på, blev bara en liten rolig grej ska fixa annat sen och alla andra julklappar till massa annat folk. tydligen fanns det ingen mer som ville byta julklappar iår, så ja.. de får väll bli de vanliga. har inget bättre att säga just nu än godnatt!


gulleplutten själv!


jag ser det snöar..

nu har jag skrivit klart mitt CV, tror jag. Kommer typ läsa igenom det 10 ggr till..
och läraren har äntligen svarat och han ska försöka lösa det hela.

nu är vinter riktigt här, nu är det på riktigt, dock lite för tidigt men kan inte göra ngt åt saken. har 1 dm snö och det bara fortsätter att snöa! ska nog gå ut med Cloé snart en lite runda och sen vid halv 5 tiden kommer Linus hit och vi ska myspysa! ♥




kul att hon inte gillar snö iaf!


gubbjävel!

varför ha skolstaden skaffat datorer om det bara finns typ en ända person på hela skolan som vet något om de?
min dator är låst och de gjorde den igår, så ringde min metor och sa att de skulle fixa de under dagen.. men de gjorde de ikke, så ringde till skolan när ja kom hem och en SYO berätta att ja skulle till någon tekniker sak och fixa de på nic. så åkte dit imorse, gick in på karriärcentrum för att fråga var det låg men så sa hon att ja skulle till något ställe bredvid matsalen på tych, men ja vet inte var matsalen ligger där, och de sa ja till henne men tydligen så viste alla de så skicka hon iväg mig trotas att ja inte viste vart de låg, men efter ett tag kom ja dit och då sa ngn idiot till gammalgubbe att , de kan fan inte ja fixa, ja har ju inte dig som elev, bara din mentor kan fixa de liksom jaha.. han sa att ngn annan skulle fixa de.. så fick gå igen, smsa min lärare och han har inte svarat och han svarade inte på mitt sms igår heller så.. tror inte att han kommer svara nu heller. så ja, jag har jättemkt plugg men kan inte göra ett jävla skit tack vare fukking skolstaden. ni är så duktiga! tack så mkt!
som tur har ja mitt CV på denna datorn så ska skriva klart de nu, hej.


snart är det julafton

det är en månad till julafton idag.. och det har snöat ännu mer inatt och det skulle inte förvåna mig om det snöade inatt igen, tycker inte de ska vara snö i november :/ kunde vatt snö december och januari de e vintermånaderna i november ska de vara höst och i februari går det mot vår :)
men julafton iår ska bli riktigt mysig, ännu en perfekt jul med släckten som det ska och andra julen sedan jag var liten med min bror och iår hans tjej Malin också, kommer bli hur bra som helst! julafton är en av de stora höjdpunkterna på året! eller  vad säger ni?


julafton 08 eller 09


bailey button

vill köpa ett par becha (?) fake uggs, det är så skönt och varmt! för typ 2 år sedan köpte alla de på din sko typ men finns de kvar? har dock inte varit där och kollat och på hemsidan hittar jag inte men får väll kolla upp det en dag! och måste inprignera (?) mina andra innan ja kan använda de.


bild 1. de jag har. bild 2. de jag vill ha, fast fake kör vi på tror ja.


let it snow

jag kan inte logga in på mitt konto på datorn för att SYOn inte har flyttat typ mig eftersom ja bytt från olympia till nic och sånt skit.. så kommer inte åt mina arbeten så kan inte göra ngt nu på svenskan som ja hade behövt! så dåligt av de! är nu inloggad på sannas så jag har iaf tillgång till facebook och sånt som behövs för att klara av en dag i skolan!
har inte mycket att säga, har inget annat för mig så därför skriver jag lite här. nu är det snö här igen fast tom. ännu mer snö här i stan än vad vi har hemma, tror ja, iaf från de jag såg imorse när ja gick ut till bilen.. vet inte inte riktigt om jag ska gilla det här med snön eller inte?

149088_1734218078427_1327811823_31920524_3210396_n_large Tumblr_lbl5vsze9w1qd4aspo1_500_large


lättnad

tack, ett förlåt var det jag väntade på.. ett år såhär efter allt, men vad säger man, bättre sent än aldrig. en stor lättnad men det är långt ifrån bra angående det som hänt.


Oliwia Eriksson

öh, ja ska fan aldrig läsa upp ngt jag har skrivit som har med skolarbete och göra för min mamma hon bara kommer med de dummaste kommentarerna någonsin så man vill slå henne och bara säger emot när ja inte tänker skriva det hon tycker att ja ska skriva.. fan va sur ja blir, när ja sitter och pluggar har jag nog kortast stubin! skriver nämnligen mitt CV till företagen, har kanske en halv sida kvar som ja måste skriva, men de fixar ja nog imorgon.. kanske.. för just nu har jag inte lust till det längre om jag inte kommer på ngt jag ska skriva.

nu kollar jag på mitt näst näst sista sex and the city ansvnitt.. sorligt. efter detta avsnitt tänker jag ta mig i kragen och sitta och läsa i en halvitmme. ciao
(jag får inte skriva "mamma" som ja tänkte så tar bort "")

Tumblr_l7y5ow50pc1qao1qno1_500_large


lanvin ♥ h&m

                  
               
google bilder.
men tröjan på bilden fick jag av mamma, sa att ja gilla den och hon var nere i malmö idag på h&m och köpte lite från LANVIN, väskan på bilden köpte hon också som jag och hon ska dela på, haha, men ja :) halsbandet på bilden under fick hon med sig hem också! och en annan liten väska, gilla dock inte att den inte hade ngt band till axeln eller ngt de va bara en sån man håller i så den får hon behålla!


du kan ta och göra detta jävla arbete själv!

vi ska skriva en notis som ska inkludera svar på typ 10 frågor, skriva en dialog, återberätta en artikel ur en tidning med stödord muntligt och förklara 5 ord vi inte kunde sen innan vi läste artiklen eller ngt. och detta ska vara klart på tisdag om en vecka.. spanska läraren är fan sjuk i huvet och jag kommer bara ta hjälp av google translate till detta arbete!


jag vill & inte vill

jag vill verkligen inte ha spanska..
jag vill inte ha detta vädret..
jag vill till hamburg..
jag vill till thailand..
jag vill shoppa..
jag vill sluta skolan NU...


L.P.J

nu snackar jag i telefon med världens finaste pojke! ♥ sen ska hag sova. puss & godnatt


hundraåringen

har ändrat headern, vad tycker ni?
tycker fortfarande att hela bloggen är ganska tråkig, men 1. har inte tid att ändra. 2. vet inte hur ja ska ändra. 3. hittar inget som jag vill ha och ingenting passa osv osv. så om ngn vill ändra min desing så får ni gärna göra det..
nu kollar jag på hollywood fruar och efter de ska ja tvätta håret och sen läsa i min bok sen sova, kan sova till 8 så ska ändå lägga mig ganska tidigt så jag får sova iaf typ 9 timmar. puss


rosa piano i polen!


rolling stones

påbörjar nu näst sista skivan på min sex and the city box, tragiskt!
har suttit nu i 3,5 timme med den jävla företagsekonomin, orkar inte ta upp det, säger bara att göra den läxan och läsa den kursen är slöseri med tid på liv!

slutade tidigt idag och imorgon blir det lite sovmorgon, börjar nämligen 10:10 för läraren är fortfarande sjuk och provet som skulle va på onsdag blev flyttat till nästa måndag :) och sen på torsdag är vi lediga för hade ingen idott och fråga om vi kunde göra ngt hemma på datorkunskapen och på fredag är jag ledig för vi ska bort. härlig vecka och sockret på moset (?) har ingen företagsekonomi till nästa vecka!! hell yeah!!


dagens, tog dock av lacktightsen och satte på vanliga, blev lite kall och obekvämt.
hade även halsduk till.



bjuder!!


planerar du redan nästa födelsedag?

sitter hemma och kollar på sex and the city.. och har vatt i skolan! kom hem för typ 20 min sen eftersom matteläraren va sjuk så slutade vi halv 12. helt okej faktiskt!
så ska snart åka ner till rydebäck och käka på tegel med mamma och pappa.  ciao


lost in noise

har jag nämnt ngt om harry potter filmen? nje, men ja den var iaf riktigt bra men synd att den slutade mitt i allt.. men vad hade man förväntat sig.. :/ ahja, får vänta nu till typ juni till del 2 kommer ut.
haft en super mysig lördag och söndagmorgon hos linus och idag när ja kom hem har jag bara kollat ngra avsnitt sex and the city och duschat och testat min nya body lotion som luktar super gott, citron i hela badrummet nu!!
nu kollar jag på Beck och skriver här.. men efter ja kollat över allt och packat min skolväska ska ja krypa ner under täcket och kolla klart filmen.
hörs imorgon, puss & godnatt

Tumblr_l09e9enynu1qa1id2o1_400_large
h.p power, gryffindor & hufflepuff


the domino effect

idag var det 11 månader sedan jag och linus träffades för första gången! helt sjukt vad tiden går fort! jag kan inte riktigt fatta det, träffades första gången den 21 dec 09 sen 3-4 ggr efter det tror jag, sen tyvärr ett uppehåll på nästan exakt 2 månader sen blev det vi den 28 februari och har nu varit tsm i snart 9 månader, kärlek till det!! ♥ gillar detta med kärlek och förhållanden, de är så sjukt fint & speciellt den kärleken jag och linus har till varandra :)
älskar dig min pojke!! ♥


min skaterboy!!! :)


god jul önskar kent

sitter här med min underbara pojkvän och idag har vi varit på väla (y) köpte en body lotion från bodyshop och en oversize tröja med rolingstones tungan på från h&m och hittade också en bok ja ska önska mig i julklapp :)
snart ska vi ner och fortsätta kolla på heart break hotell. 
ha de fint! pussss (vill stänga av din jävla maskin!!!!)


linus och sean malto & han till höger är lätt sötast!! :O


har dina apelsiner en banan?

har skrivit en notis, en insändare och gjort 2 reklamer, inget jobbigt men lite är ju borta från listan på plugg, nu har man bara typ 4-5 saker kvar, ahja.. ska göra lite på söndag så från och med nu tar jag helg fram till söndag eftermiddag!
om en timme kommer min farbror med fru och min faster med man och de ska käka här, en årlig middag som brukar ligga runt den 20 november eftersom min farmor skulle fyllt typ 98 eller ngt nu om hon hade levt.
nu drar jag mig snart in till badrummer för att göra v mig och sen doppar ja huvet i garderoben, önska mig lycka till till att hitta ngt jag kan ha på mig -.-


kollar sex and the city som ni ser i bakgrunden och mina naglar är fixade!
O ♥ L - stämmer så bra så!


plus one is the loneliest number

slutade 12 idag och var hemma typ kvar över, mycket skönt!
efter detta SATC avsnittet ska jag nog skriva en notis och lite horoskop till tidningen vi gör i skolan. sen är de väll bara att ta de lite lugnt, kanske läsa i min bok och sen vid 7 tiden kommer fay och fiona hit och sen vid 8 sticker vi in till stan för att kolla på Harry Potter och dödsrelikerna, ska bli kul :) puss


kolla som det snöar :O den 19 november... inte så okej!

min söta lilla snoffsa som ligger här inne på mitt rum och speglar sig och leker i speglen.


sup, i´m awkward.

nu ska jag dra mig till sängen med ett sex and the city avsnitt och min mobil i ansiktet och smsa med min linus. imorgon så slutar man typ vid 12 tiden, super gött, men sen när ja kommer hem ska jag sätta mig med mina läxor lite och sen på kvällen blir det skojskoj! :)
puss & godnatt /oliwiaaa


mitt (sjukt onödiga) engelska media tidnings comparing skit.. ahja, tog ifs typ 1 timme bara.


converse all star

åker till hamburg snart och mamma och pappa snart och mamma berätta att där fanns converse skor som var mycket billigare än här hemma så ska köpa mig ett par men vet inte vilka.. vet ju inte vilka de har heller men ah, ett par ska jag ha med mig hem iaf! :)

  Skor "All Star Canvas Hi" - Navy
funderar på ngn av dessa, men vet ej om de ska va höga eller låga.


welcome to reality

    
lille cloé är nyklippt eller blev det igår och hon är sötare än sötast! trodde vi hade fått en fel/ny hund när ja kom hem och mamma trodde att ja skulle skälla ut henne för de hade gjort så, men nu ser hon faktiskt ut som en vovve, hon är så sjuuuukt söt så man vill äta upp henne!
så det är jag och cloé på bilden och där är även dagens outfit. randig levis tröja som ja köpte i new york och mörka crocker jeans. 
nu sitter jag i köket med mamma och pappa och lyssnar på musik och har det mysigt! puss


fire

vi satt och hade datorkunskap och arbetade på vår engelska arbete så börjar det låta i högtalarna och så frågade ellinor läraren om det var brandlarmet (vi har liksom aldrig hört det innan så viste inte hur brandlarmet lät) så vsarade läraren: jag vet inte.. vänta lite så vi får höra vad dom säger..
asså ofta, 1. har hon aldrig hört brandlarmet där förr eller? 2. dom har väll inte samma signal för brandlarm och för typ när man ska berätta ett medelande?
men ja så visade det sig att de va brandlarm så började vi inte så snabbt haha packa ihop våra saker för att gå ut.. kul liksom om det brinner riktigt mycket och vi håller på att plocka ihop våra saker haha ahja, de va ju ngn person som hade lekt med tändstickor eller fimpat ngn vet inte vilket men iaf i en papperskorg så den började brinna -.- smart!
lite av mina upplevelser idag!

Tumblr_lbue5uuw6f1qzcicpo1_500_large


tut tut tut tut, brand...

brandlarmet gick för typ en kvart sen.. super kul att stå ute i typ -20 brrrrrr! -.-


målat tavlan?

tavlan som jag har på min vägg i mitt rum som typ syns på alla mina bilder som jag tar i min spegel då, en person undrade om jag hade målat bilden själv, och nej jag har inte målat den och jag kan faktiskt inte se vad det står på tavlan heller vem det är som har målat den. men hoppas du är nöjd med svaret iaf :)


OH FUCK... I love you!

idag blev det jutan efter skolan och kolla på älskling och en massamassa andra! ngn mer än jag som har fastnat för det här med pojkar som skatar, kommer ibland på mig att ja sitter och dreglar när ja sitter där inne och kollar på alla (skämt och sido) nä men jag är helt lost i "skatevärlden" tur att man har en liten pojke som skatar då, underbart!!!
ahja, kom hem ganska tidigt tyvärr för blev lite missförstånd med mig och mamma :( ahja, träffar honom på lördag och jag längtar som F A N!
nu ska jag lägga mig i sängen och smsa en massa massa med älskling, har mycket att snacka om ;) (bara du linus som vet vad jag menar) men, puss och godnatt på er!
dagens outfit kommer här :




juteriet, bryggeriet eller vafan de heter ;)

vrf fungerar inte facebook? 
sitter på företagsekonomin och behöver facebook för att överleva dessa två timmar, eller har gått en timme nu typ men ja..
linus sa att de va mega kallt ute idag, men de e ju fan varmare än vad det brukar vara, konstig han är! ;) så har faktiskt tights på mig idag, första gången här på nic iaf, den ni! men har världens mysigaste kläder på mig så de passa bra med tights, har mitt odd molly linne och hunky dory tröjan över, gosigt som bara den. ni får bilder på det ikv när jag kommer hem.
efter skolan ska jag ta bussen till typ planteringen och sen gå till Jutan för att träffa älskling, han har lektion där så ja.. hoppas på att få se alla när de skatar (a) sen sticker vi hem till honom vid 3 och gooosar! puss

Tumblr_lc0gcgwahl1qa12r2o1_500_large
denna lektion känns som en evighet, precis som denna bild.


detta går under kategori: Tankar och funderingar

har laggt till 3 kategorier, har ju inte skrivit ngt under dom än men de kommer, kanske lägger till ngn när jag sitter och skriver om ngt! t.e.x nu? ni lär märka sen när de ploppar upp, eller bara kolla bland kategorier eller ngt :)
asså jag uppdaterar ganska ofta och sånt, jag älskar när andra bloggare skriver ofta också osv men mhm.. skriver jag för ofta? en fråga bara, snälla svara :)


brady hobbs

kollar på sex and the city då, som ni borde veta, men såg att jag har varit inne i samma skoaffär i new york som dom spelade in en scen i, när miranda och carrie shoppar ;D haha cooolt! ville bara att ni skulle veta och hoppas ni blir lika glattförvånade som jag ;) haha


pandora

    
får platts med typ 2 - 3 berlocker till i mitt pandora armband och tycker några av dessa skulle passa, mycket söta om jag får säga de!  vi kör på en dagens outfit med ↓ puss

    

    


UGGs

måste egentligen plugga som in i nu.. men.. helt ärligt så ORKAR JAG INTE! vemfan orkar göra läxor ngn gång, men ja iaf.. har trots allt inte så mycket läxor, känns bara konstigt att komma igång med dom nu riktigt efter sommarlovet och den tid som vatt nu i skolan utan typ ngn läxa!
efter SATC avsnittet och kanske ett samtal ska jag nog göra ngt liite och läsa igenom lite saker och blablabla, är sugen på godis med! dåligt, behöver inte äta mer!
längtar till fredag och hela helgen, vill ha helg NU! puss


ska börja använda min uggs nu med, ska bli skönt!


medans jag kollar på top model ville jag skriva lite...

Fullständigt namn: Oliwia Paulina Alva Eriksson
Ålder: 16 underbara år
Vart bor du: en bit utanför den underbara staden hbg!
Bor tillsammans med: min mamma, pappa och två hundar
Vart kommer du ifrån: ett land
Husdjur: två hundar
Färg på ditt hus: vitt
När är du född: 6 november 1994
Klass: klass? NSP1E ?
Vilket år tar du studenten: 2013  

Något jobb: nepp, om inte skolan räknas (?)
När gick du upp i morse: kvart i 7
När ska du sova: vid 11 kanske
Duschat idag: faktiskt inte, usch på mig då!

Kramat någon idag: ja
Pussat någon idag: nej :( 
Vad har du ätit idag: knäckebröd, mackor, köttbullar och couscous och lite choklad!
Dagens klädsel: jenas, vit blus/tröja och jeansväst
Dagens smink: mineralpuder och mascar

Har du många vänner: ett antal nära vänner, men jag trivs!
Hur många har du kysst: 3 och sen min mamma och sånt (eller puss) men nu räknar vi killar, där kärlek personperson blablabla fanns med!
Vem kramade du senast: Peter
Vem saknar du: Ulf Frögren, en underbar person och vän till familjen som gick bort för 2 år sedan.
Har många varit otrogna mot dig: vad jag vet, ingen.
Har du pojk-/flickvän: ja
Vem pratade du med i telefon senast: Mamma
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Linus - hahaha inget ;)<3<3

Film: favorit? ingen aning, twilight, hata göteborg och massa andra!
Låt:
många, gubben i lådan är en favorit nu!
Mat: mat..
Dryck:
Vatten..
Färg: bas färger och i alla bruna/becha (stavning?) nyanser och även färg och sånt, ja de mesta!
Tv-serie: Top model, sex and the city, 2 ½ men
Land: Sverige, England, Thailand, Spanien
Ämne i skolan: favorit? RAST!
Tv program: top model?

Gör dig glad: vänner, pojkvän.
Gör dig ledsen: när folk inte bryr sig eller iaf de jag vill och trodde skulle bry sig och att bli sviken av ngn, att bli lovad ngt och sen blir det inget och många fler saker!
Vill du helst göra nu: läsa i min bok!
Önskar du att du slapp göra: sista uppgiften på min företagsekonomi
Önskar du dig i julklapp: många saker!
Längtar du till: julafton med min underbar släkt!
Tycker du om dina betyg: nje, börjar bli bättre så blir nöjdare och nöjdare!
Ångrar du i ditt liv: i vissa fall att jag gav en person för många chanser och att jag träffade en person över huvud taget.
Är det bästa som hänt dig: hittat kärlek trots att jag trodde att den ALDRIG någonsin skulle komma till mig!


jag har smilgropar

miranda: tänk så gör hans kuk en bukla på mittt barn!! :O
carrie: vrf tror du man har smilgropar?


the good fight

börjar nu på tredje skivan på säsong 4 av sex and the city! miranda är gravid och carrie är förlovad, underbart :D (förlåt om ni inte ville läsa de, men jaja! ;) )
har suttit med företagsekonomin i ca 3 timmar.. fy fan vad jobbigt säger jag bara, första och hoppas sista gången jag sitter med en läxa eller läxor så länge.
älskling ska sova hos karbin, jonte, jonathan eller vafan han nu kallas :p i malmö inatt iaf och jag kommer då ha tråkigt med datorn eftersom han inte är här och snackar med mig, men hur som helst ska jag snacka liite tele med han lite senare, hoppas jag att ja ska få tid till iaf eftersom jag inte får snacka med han riktigt ordentligt idag :O nä nu blir det SATC sen halv åtta hos mig, top model & hollywood fruar, fullt upp på tv hela kvällen, gillas väldigt mkt! puss


stupid

fyfan vad här är kallt!
ska göra en tidning nu eller under två veckor.. och undrar verkligen hur det kommer gå. 1. för lite tid 2. jag vet inte hur man skriver krönikor, reportage m.m 3. hur hur hur?
ahja, livet leker, allt är perfekt, det finns funderingar bakom varje hörn men jag mår väll bra. finna´s väll alltid ngt rom trycker på hjärtat som man alltid trycker bort och lägger till sidan, men det är problem som kommer att komma fram i framtiden, då när man minst anar det.
gymnasiekalender 10/11... ?????
ska skrive en insändare om att de är dåligt att ett träd står i vägen vid mitt fönster så ser ínte ut över sundet.. passar väll bra.. för de stämmer inte!

Tumblr_lbsfnt7wyd1qedgz1o1_500_large


kärlek

     
nä men kolla va söta vi är ;) älskling fick min gamla cam från spanien och den fungerade så sitter här och har de lite mobbat, fast den laggar efter 5 min typ hahah


love exists

iår ska jag köpa riktigt roliga julklappar till folk, eller ja inget sånt man alltid ger kanske, ska vara ute i god tid och leta mycket mycket mycket! :):):) älskar att ge bort presenter faktiskt, det är roligt asså så ju :) kul när folk blir glada över vad de får!
nu kollar jag på beck och har det trevligt.. nä men.. min dator har lite damp med, låter sånt litet klick ljud typ var 10 sekund, lite jobbigt!


40 dagar kvar till julafton

har redan börjat skriva upp saker på önskelistan till julafton och önskar att jag kommer få de jag skriver iaf ;) mamma får ta hand om den sen när det närmar sig :) inte så lång tid kvar faktiskt.. ska räkna.. 40 dagar, den ni! mamma och jag ska åka och kolla på lite mysiga julsaker någon dag, vet inte om jag ska köpa nya julstjärnor till fönstret eller köra på ngt helt nytt iår ;) vi får se! längtar tills allt julpynt kommer fram, hoppas bara att inte vintern håller i allt för länge som den gjorde iår, typ till april ;O
nu borde jag faktiskt göra min företagsekonomi men går inte så bra :( får rååplugga imorgon ist, efter några SATC så ska jag läsa i min bok, Mamma sa att jag var sjuk, läst 30 sidor och den verkar redan väldigt bra :) kan nog rekomendera den boken, är lite hemsk men ja, skriver mer om den när jag läst ut den.


företagsekonomi

... är fortfarande inte mitt favoritämne, riktigt segt, har idag och imorgon på mig att göra klart det.. orkar inte, de är tråkigt och bara onödigt -.-
drogar fortfarande SATC och jag tröttnar inte en sekund på det och efter SATC boxen är slut blir det 2 ½ men, me like! puss


bild från igår :)


en fråga!

inlägg, det är din dag idag :
Postat av: _________
den tröjan har jag i svart, hur har du fått volangerna så 'platta'? :)
mina står rakt ut som en kjol typ!

svar: ehm, ja inte så svårt :p jag stryker tröjan eller bara volangerna så de inte står ut :p


what goes around comes around

en mysig lugn kväll med tjejerna igår med tacos och film, dock inte mkt snack :( fan...
har varit vaken en timme och ja.. har bara väntat på att älskling med ska vakna så han kan pallra sig hit någon gång! vill baka idag med.. men vet inte riktigt hur de blir med det, baka är väll inte linus grej precis (y) men fick ju en bok med MASSA recpet på muffins när jag fyllde år, och är mega sugen på göra ngt, gaah! får se hur det blir med det.
nu kollar jag SATC, oväntat. och ska ringa linus NU! puss


en bild som väcker många minnen!


det är din dag idag

nu sticker jag snart, puss, kvällen outfit kommer här:




sex and another city

nu är mormor och morfar här och ska passa hundarna ikv när mamma och pappa inte är hemma och inte jag heller så ja. snart ska jag hoppa in i duschen och göra v mig riktigt mkt, mitt hår är en katastrof så måste tvätta det!
måste först kolla på ett härligt avsnitt SATC!

mamma och pappa stack precis med ronny och flor och dom blev hämtade i en vit limousin -.- avundsjuk eller vad? vill med! men jag ska på tjejmiddag så det kommer bli ännu bättre :))

Tumblr_l9kyvfh3bc1qciipyo1_500_large
inte en sån precis, men det hade inte varit fel det heller!


daily express

engelska är sååå tråkigt :(
bläddrar bara i engelska tidningar och läser om någon prins, pallar inte! åh va allt ska vara neggativt... men kvällen kommer iaf bli super och de kommer göra min dag till en väldigt väldigt bra dag!! puss


dress, dress, dress, dress

jag behöver... eller nä, men vill faktiskt ha en klänning nu till jul och nyår och sånt!!
och h&m kom precis ut med en hel katalog med massa fina klänningar och h&m har ju alltid bra priser och sånt så funderar på en där :) och om jag inte får av mamma köper jag en av mina födelsedagspengar, eller man kanske ska önska sig en i julklapp av föräldrarna? hmmm...

         
något förslag bara, finns många fler, men dessa var faktiskt fina :) 


kunde vatt roligare med ett namn :)

tröjan i förra inlägget är från Pull and Bear du som nu undrade.


Odio español

hur kan de va så svårt att få in glosor i huvet, jag kan inte lära mig ett ända.. jag läser och läser men ingenting fastnar -.- är som en 50 åring som typ bara kan lära sig 2 nya ord om dagen och vi ska typ kunna lära oss minst 30 om inte mer!
btw. tappa precis playstation kontrollen på golvet och språket ändra till spanska.. ett tecken!?! eftersom jag sitter med spanska glosor i nyllet!

dagens ↓






tröjan köpte jag nu när vi var i spanien :)


sex and the city

älsk trosdagar, datorkuskap och idrott!
men nu ska jag plugga spanska till imorgon och göra lite företagsekonomi :( dock samtidigt som jag ska krydda med SATC hela dagen!


street dreams

var hos tandläkaren idag, hade inga hål då men va inte de ja ville komma fram till ;) men att de ska prata med en samtidigt som man ligger där med grejer i munnen, tror dom verkligen att man ska kunna svara då eller? ;O tydligen för de frågar alltid ngt!
hon fixade också min sån tråd som sitter på insidan av tänderna eftersom den kötta min tunga (min toung, nä skoja! pallar inte den) så nu är allt fixat (y)
nu är det hells kitchen sen nanna kudden!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


väla imorgon kväll?

ny design.. eller ja, ville ha ngt mer neutralt och la till lite färg i det hela och är nog nöjd :) vänjer mig, ska nog fixa en annan textstil men tar det sen. om 5 min är det berg flyttar in och efter det ska jag plugga lite på mina spanska glosor och sen kl 22:00 är det hells kitchen.
vi alla bråkar ibland, till och med jag och linus! :)


hello, my name is...

startar nu 5te avsnittet av SATC för idag!
sovmorgon imorgon med ;) haha, börjar 10, viktigt!
har inget kul att blogga om.. så förlåt om jag tråkar ut er mina läsare!
och om jag kollar typ genomsnittet på besökare har de höjts med iaf 3-4 st på en vecka, bra jobbat, fortsätt så! :)
puss

carrie bradshaw

har inte mkt att säga så här kommer en släng av massa bilder på dagens gillade outfit! :)








fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten..

just nu i denna sekund, förlåt älskling men jag bryr mig inte, jag måste skriva.
jag mår skit av de som har hänt, jag undrar hur många gånger jag har skrivit saker för mig själv bara för den där jävlen, bara för att han existerar och gjort så mot mig. vrf skulle det hända mig? fan asså, hur dum i huvet kunde jag vara... ville bara ha ngn som älska mig.
fan, ett jävla stort misstag, fan fan fan!
vrf jag? vrf inte en annan ful.. sak..
detta kommer påverka mig FÖRALLTID och funderar någonsin på om någon kommer få veta EXAKT allt..
vrf går jag på denna skolan.. valde bort den allra först för att du gick här, men nu är jag här och vill vara det för de jag ska göra i skolan men att du e här gör det svårare! fan
det finns tyvärr alltid med mig, försvinner ADLRIG!

HBK-are väljer BoIs före HIF...?

har svenska nu och har vänt ut och in på HD!
fotboll - bilder - kvinnor - män - insändare - artiklar - debatter osv osv osv.
sen matte efter detta :) sen slutar för dagen och sen till tandläkaren :/ blä blä blä!
ahja, ha en bra daaaaag!

what's new?

nu ska jag kolla ett avsnitt SATC sen sova till kvart i 9, hoppas ni andra som ska gå upp vid 7 får de så bra :)
puss och godnatt! /oliwiapaulinaalvaeriksson
btw. har sovit med flätor i håret 3 nätter nu, gillar hur de blir på morgonen och slipper slita på håret genom att platta de men har hört att håret växer mer om man sover med fläta? stämmer det?


två thomas sabo berlocker jag fick av mormor och morfar när jag fyllde år :) älskar dom!


house

älskling har åkt hem och jag kollar på bästa House!
blev inte att titta på titanic men de gjorde inget, blev i 2 avsnitt SATC trots att linus kanske inte ville det :p
ska in och ta bort smink och sånt nu eller snart och sedan beställa mitt skolfoto.


hunkydory & thomas sabo

trots att vi verkligen aldrig slutar sent på dagarna så är tisdagar en seg dag, iaf den med tråkigast lektioner, matte - spanska - engleksa.. jag överlevde iaf!
om ja typ halvitmme lite till kommer älskling hit, ska föreslå att vi ska kolla klart på titanic.. eller spara den till lördag? vet inte riktigt.
imorgon är det sovmorgon!! börjar 20 över 10, sköööönast!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
har tänkt på en sak... vrf lägger jag upp dagens outifit i ett inlägg för sig -.- smart jag är iaf!
så dagens kommer här ↓




nu behöver jag din hjälp

har gjort den jävla spanskan nu och jag säga att google translate suger, till och med jag ser att meningarna blir fel men vet inte hur de ska va de rätta så de får va FEL helt enkelt.
nu kollar jag på pensionärsjävlar.. helt ok pogram, änsålänge inget som jag blev jätte förtjust i, ahja.
efter det ska jag sova..
puss och godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


älskling till mig:
Hej hej älskling, det krävs 134 minuters aktivt sex för att bränna upp en chipspåse. Jag har ätit fem idag... så nu behöver jag din hjälp!

OMGUMAKEMEWANNALOL

Utvsamtalet gick väll bra, fick dock inte betyg i vissa ämen för de finns inget att betygsätta än eftersom jag precis kommit i det hela, men det andra var jag riktigt nöjd med och jämfört med PS så var betygen högt över de! utan ansträngnin, härligt!
nu har det ännu blivit 2 avsnitt av SATC och en kopp chai te. sen är det fullt upp på tv, först halv 8 hos mig sen top model och sen hollywood fruar, lovely!


bjuder på en gammal bild


dreams can come true

första dagen i skolan då efter ett underbart lov och det var helt ok, hade samhälle och skrev ngt sen håla eftersom svenskan var inställd sen flytta vi fram matten en halvtimme så hade de och sen tog jag och sara halv 2 tåget hem :) hemma vid kvart i 2 och bara käkat och kollat 3 avsnitt sex and the city :)
om typ en halvtimme ska jag och mamma in till stan.. ska ha UTV samtal, men ska först byta min mjölkskummare som gick isöner, eller bara slutade funka helt enkelt.
ska inviga en ny kopp ikv, får se vilken det blir!
puusss


farsdag var det inte idag

fail, trodde det var farsdag idag, så när jag kom ut till köket sa mamma till mig: har du inte glömt ngt? och kollade på pappa, så sa jag grattis på farsdag.. det är nästa vecka (y)

chai te

vill ha chai te.. men orkar inte göra, eller mamma pallar inte att jag ska hålla på i köket, vill skumma mjölken men de tar sin tid och de e jobbigt, men vill ha!! en riktigt varm god kopp!!
älskling åkte hem för en stund sen eller ja halvtimme, tyvärr så blev det ju inget guld för helsingborg :/ har inget mer att säga om de..
kl 9 blir det att kolla BECK och imorgon börjar skolan.


muggar/koppar








born this way

riktigt nöjd med allt jag fick, önskat mig allt, super! :)
drack 2 koppar chai te igår och en nu en för en timme sedan, super gott, min nya drog!
nu har sarah, wilma, mari och johan åkt hem men sen kom mormor och morfar förbi så dom är här och snart kommer älskling hit och vi ska mysa och kolla på matchen tsm, nu ska fan hif vinna detta!
sex and the city - börjat om på serien och ska droga det med mitt chai te = ♥
puuuussss

är VÄLDIGT nöjd!

  • hunkydory tröja
  • mobilväska
  • pyjamas
  • scrapbooking papper
  • mjölkskummare
  • 7 st muggar/koppar
  • fat till kopp
  • 3 thomas sabo berlocker
  • halsduk
  • mössa
  • 300 kr på bio
  • 800 kr på väla
  • 1000 kr
  • bok med recept på muffins
  • bakformar
  • ljus
  • chai te
  • 2 ½ men box
  • vanligt te

jag fyller år idag!

om det inte är jag så måste de va ngn annan ju? men det är jaag!!! ;)
fyller år idag och ska fira den med sköna släkt och vänner till oss :D har än sålänge fått lite saker iaf men kopp och fat, hunkydory tröja, pyjamas, mjölkskummare och mobilväska, riktigt nöjd, alla saker där hade jag önskat mig :)
nu s´ka jag snart in i duschen sen hämta tårtan och lite sånt sen vid 2 kommer älsk sen vid 3-halv 4 ränner folket in hit :)
ha en bra dag, puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

fyller år idaaaaag!


A & F


har nu öppnat i KÖPENHAMN, så jävla underbart!
ska dit inte nästa men nästa helg igen tror jag, looove, man kan inget annat än bara älska den affären, så sjukt snygga kläder och alla dessa mjukisbyxor de har som man ser alla med.. köpte faktiskt inga sånna när jag var i USA utan typ linne och tjocktröja så ska nog fixa fram ett par mjukisbyxor när jag ska dit!
längta!!!

chamillionaire

är det bara min eller andras bloglovin som också dampar?
när jag ska kolla så går det att kolla den bloggen jag trycker på sen står där bara 0 nya inlägg och alla andra försvinner -.- less jag blir!
jaja, jag överlever! :D

borta bra men hemma faktiskt bäst

hemma i Sverige nu!!
kom hem vid 5 tiden typ är ganska trött och sånt efter flygningen nu med och allt, gick upp 7 imorse -.-
har varit över hos fay med och lämnat presenter och fick av henne, tack så jättemycket!!! :) fick en stor mugg/kopp och tomas sabo berlock.
imorgon så blir det fullt upp med gäster och allt som kommer hit, ska bli väldigt trevligt :)
nu ska jag packa upp min väska!
ciao!
ska nog sluta med det här "puss /oliwiapaulinaalvaeriksson" - funkar inte ;) nä men.. kommer kanske ibland (y)


I shall never grow up

har nästan packat klart nu...
har haft en jättebra vecka här med min älskling :) och en riktigt fin höst här nere, var typ 3-4 år sedan det var såhär bra väder här, så vi hade tur! imorgon åker man hem till kylan.. ska bli skönt på sitt sätt men ändå inte, ahja kan inte göra ngt åt de. längtar bara just nu tills jag fyller år :) ska bli härligt och jag dreglar riktigt över det jag kommer få och pengar, som kommer försvinna |-| så snabbt på allt jag vill ha, släckten är ju inte överstor så kan ju inte få allt jag vill ha ;) haha, men med lite pengar så kan de lösa sig!
drar ut om en halvtimme, ciao!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


hipp hipp hurra

grattis till min bästaste bästis idag! :) hon fyller år då såklart!  grattis igen & jag älskar dig fay!

                           

kom typ precis ut ur duschen för vi har vatt på stranden och solat lite och faktiskt badat :D och jag med! helt sjukt, 20 grader i vattnet!
ikv ska vi ta det lugnt eftersom det är hemfärd imorgon :( så ska börja packa snart och sen äta på svensken ikv. ha de bra!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

do you remember

efter några timmar på stranden drar vi oss snart in till stan och käkar och ska spela air hockey :D
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
linus hälsar!

inte illa kastat ;)


& en liten liten grön ponny ;) men denna va ju bara sötast :D


Mr. nalle - love me

hemma från stan nu, haft ännu en mega mysig kväll med älskling :)
jag kom hem med, 2 ringar, ett armband och 2 gosedjur ;) och linus fick med sig en klocka för typ 4 € haha :p
nu ska vi snart kolla på BECK och myyyyyysa!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


november

och på lördag fyller jag år :D

har varit på köpcentret idag, men hittade fan ingenting :(
ikv ska jag och älskling, bara vi 2 ut och äta någonstans, skönt!
får väll bli att gå ner till stranden nu dock för de e väll typ 25 grader.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


RSS 2.0