Denna kväll


Självklart glömde jag ta bild. Så dåligt av mig. Men här sen ni lite. Den gula klänningen är ganska ny. Från h&m, tyckte den var fin nu till hösten och har använt den ett par gånger redan :) och ett halsband som jag köpte i Warszawa som jag bara älskar. Har en fantastiskt mysig kväll hos Hampus pappa, förutom att mina föräldrar är här, annars hade det varit så mycket bättre! Hej på er!

Fotboll och Ramlösa


Började morgonen med att åka till Ikea och köpa skoställ som verkligen behövs! Speciellt nu till vintern när större skor kommer fram. Köpte även lite andra nödvändigheter som servetter och ljus. Åt lunch på Max och åkte sen hem och Hampus plugga lite och nu är vi bänkade framför tvn med HIF. 1-0 än så länge!! Har målat mina naglar inför kvällens middag hemma hos Hampus pappa med mina föräldrar. Visste ni? (Detta har jag läst någonstans typ Aftonbladet eller liknande) att det tjejer gör mest under tiden som killen tittar på fotboll och man tittar lite så tillsammans så målar tjejen naglarna under den tiden haha. Kan tänka mig att det är så, jag passar nästan alltid på att måla naglarna under den tiden. Klockan 5 ska jag köra och hämta mamma och pappa men tänkte att jag ska slänga upp en bild på hur jag ser ut innan det. Ni får vänta med spänning... Eller inte

James Bond


Spännande! :D

Happy friday


Detta jag ser just nu från min sida sängen. Hampus åkte till jobb för 20 minuter sedan och jag ligger kvar en stund till. Ingen skola idag. Har ingen skola förrän på torsdag nästa vecka hehe har en inlämning på fredag så ska ta tag i den lite mer idag. Idag är det halvdag för Hampus för det är röd dag imorgon så ska hitta motivationen till att plugga på i att jag får träffa Hampus igen redan kl 12. Grått idag men hindrar en inte från att ha en mysig dag! Ikväll har Hampus överraskat mig med biobiljetter till premiären av nya Bond-filmen :D hoppas ni får en lika bra fredag som jag ska ha!

En dag hos päronen


Varit hemma hos mamma och pappa ganska länge idag. Pappa var i stan så han hämta upp mig kl 12 så åkte vi hem och lagade kvällens middag, gulasch. Tog även med våra lakan hem för att tvätta hehe, guld att mamma har en mangel så med lakanen gör jag/vi det där hos dem ;) tack!! Badade även min lilla söta vovsing, tråkigt att inte träffa henne så mycket nu så det blir extra mys när man väl är hemma! Men en mysig kväll har vi haft. Hampus kom efter jobb och vi åt den goda maten, prata resa och leta resa och andra spännande saker som kommer kanske hända :D håller tummarna för mitt hjärta! 

Nu är vi hemma eller har varit det ett bra tag och vi satte igång ett avsnitt lyxfällan, i sängen ikväll faktiskt. Sitter för det mesta vid soffan klart men ibland är det skönt att ligga i (den mest underbara) sängen! Godnatt på er! 

DH


Ligger i sängen och tittar på Desperate  Housewives, det är så jäkla bra! Helt besatt. När det kom ut från början såg jag och mamma säsong 1 och halva 2 sen fortsatte vi bara inte och jag köpte säsong 1 och 2 för något år sedan men fortsatte inte då heller, men nuså! Någon som har sett alla säsonger? Blir bara bättre och bättre! (Glömde publicera inlägget för 2 timmar sedan!) Nu ska jag och mamma en sväng till väla och titta på lite grejer och ta en fika. Ciao! 

2 år tillsammans!




Hej på er! Ska ta tag i bloggen igen. Känner att det lockar och tycker det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa vad man gjort!
 
Igår firade jag och Hampus 2 år tillsammans! Vi var på Nellys food etc på Radisson Blu. Det var jättegod mat, rekommenderar er att gå dit! Jag åt entrecôte till huvudrätt och Hampus tog bergtunga. Förrätt och efterrätt blev det med. Avslutade med en drink i baren innan vi gick in mot stan och stanna på Aptit för ett glas vin. Var en underbar kväll! Allt är underbart med honom! Nu ligger vi i sängen och jag vakna för en timme sen ungefär. För en gång skull tror jag faktiskt att jag mår bättre än Hampus, såhär morgonen efter haha. Brukar vara jag som vaknar med huvudvärk. Vi hörs igen! 

RSS 2.0