Fikamys & shopping

 
Idag blev det inte att åka till Malmö så passade på att träffa upp med mamma på väla för att leta efter födelsedagspresent till pappa som fyller år i helgen :) Hittade massa fint, så hoppas han blir glad! Vi åt lite lunch/fika också på waynes, vars en latte och pirog, jättegott. Mysigt med! Det enda som fick följa med mig hem var ett torrshampoo från babtiste. Jag har satt köpförbud på bl.a. kläder på ett bra tag. Behöver spara pengar till massa annat roligt istället :) köpte också födelsedagspresent till lilla fasters älskling Mimmi som fyller 1 år nästa vecka!!! Om lite mer än en måndag åker vi upp till Stockholm för att hälsa på dem, längtar! 
 
Kom hem från väla och drog mig sedan ner till friskis och träna ett pass. Gick riktigt bra idag, skönt var det med och fick inte ont i foten som jag får var och varannan gång annars. Ibland har man lite tur :) 5,6 km på bandet och avsluta med 10 minuter crosstrainer. Kämpa!
 
Nu ska jag plugga!

Älskar frisören

 
Blev väldigt nöjd med håret. Så himla skönt, jag älskar att gå till frisören, mysigt och trevligt. Gör inget om det tar 2-3 timmar sitter gärna där länge haha :) detta tog 1 h 50 min. Jag har precis kommit hem från ett pass på gymmet. Hur skönt som helst. 40 min på löpbandet och 15 min crosstrainer. Ska äta lite nu och sen in i duschen, försöka hinna plugga lite och sen kör och jobba några timmar. Ha en bra dag!

Dags att fixa håret

 
Jag kom precis hem från skolan efter några timmars arbete och det passade mig perfekt att vi började runda av då för om 40 minuter ska jag sätta mig i frisörstolen och göra något åt mitt hår. Framförallt ska jag få bort min utväxt som jag ser nu på bilden är = hej kom och hjälp mig, ser värre ut på bilden än i verkligheten, tycker jag faktiskt men om jag ska hinna klämma in en slingning till innan sommaren så passar det bra att göra det nu :) Sen bleks ju min egna färg mycket också på sommaren så i maj där någon gång blir det nästa gång. Ska nog klippa av ett par, 3 centimeter också för att fräscha upp det lite... eller så tar jag lite till? Vi får se! 

Mellanmål

Banan och äpple med kanel
 
Har precis kommit hem från skolan och gjort mig ett litet mellanmål som jag ska släng i mig innan jag ska ner till friskis och träna. Har inte varit på gymmet sen i sommras, herregud. Vet ju knappt hur man göra liksom haha. Det ska bli skönt i alla fall, jag fryser så idag så är inte sugen på att ut och spring. Kan bli skönt också med lite annan träningsform/miljö. Tycker inte det är så kul att springa egentligen så tröttnar snabbt och har inte motivation till att ta mig ut, men att sen bara gå till gymmet och springa där istället kan göra mig motiverad istället så skönt med någon form av omväxling.

Loppan

 
Min lilla älskade vovvsing. Var ute en sväng med henne och njöt i solen. Sen kom mamma och pappa hem och jag begav mig hem en stund senare till min fina fina man (snart på riktigt) som jag längtat så efter idag. Nu ska vi sätta igång och laga kvällens middag som blir hemmagjorda hamburgare och hemmagjorda pommes. Mums! Trevlig helg på er!

Frukost och kaffe

 
Startade denna fina fredag med att åka till Ellinor och äta en smarrig pankaksfrukost, så mysigt! 2 timmars tjejsnack innan hon skulle åka till skolan och då åkte jag hem till mina päron istället för att köra hem :) Men här sitter jag nu vid deras köksbord helt själv (och passar hunden) medan de åkte till Danmark. Haha, en liten stund fick jag med dem innan de åkte, men som tack så skulle mamma handla till mig på vägen hem så slipper jag göra det ♥ Har tagit mig friheten till att brygga mig lite kaffe i deras kaffebryggare som tog seriöst inte ens 1 minut för 2 koppar. Shit, förstår att man vill ha en sån när det går så snabbt. Skummade lite mjölk till och voila, gott gott gott! Har ju inte varit så insatt i kaffedrikande innan men nu hade det ju inte varit fel att köpa hem lite mjölk och kaffe hehe. Trots att vi (eller jag nu) inte druckit kaffe innan så har vi en kaffebryggare hemma. Den kanske kommer till användning inom snar framtid haha. 

Snyggt paket

 
Håller ni inte med om att detta är en av de snyggaste inslagningarna någonsin? Jag älskar när de lägger ner lite tid och själ i inslagningen i butiker, om det finns tid till det :) Ikväll har vi varit på middag hos Oskar och Isabelle och detta paket hade vi med oss med en (i mina ögon) jättesnygg grön/benvit skål från Marocko design. Som man kan ha lite nötte/snacks/godis eller såser, grönsaker, frukt osv i. Snygg att servera med :) Köpte den i en butik i Lund, men vet inte om/vart de säljs i Helsingborg någonstans, hade velat ha sådana själv men har dock ingen plats om man inte byter ut med något annat hehe. 

Ögonskuggor

 
Istället för strumpor så gick jag direkt till sminkrean och "glömde" strumporna. Detta var ju så mycket roligare. Ordinariepris 180 kr och jag köpte dessa tre nu för 60 kr. Från vänster så heter dem Brownie Points, Blushing Beauty & Papaya Ice, passa på, de har massa fina färger (samt många konstiga skrikiga färger osv) men gillar man det eller vill testa en ny "annorlunda" färg så kan man ju köpa de nu när det är rea ;) Att det är så snygg design på lådan/hylsan (eller vad säger man?) skadar ju inte heller, ännu roligare att handla då. 

Lunch i Lund

 

Är på väg hem från Lund nu, har varit där och ätit lunch med Fay och gått lite på stan. Mysig dag, solen skiner, mina nya skor är på, god pratstund och ikväll behöver man inte laga någon middag :) ska nog ta en sväng på kullagatan också, inget att gå hem till så myser lite för mig själv en stund. Behöver för den delen köpa det mest tråkiga man kan köpa: STRUMPOR!


NIKE

 
Lyckades ändå hitta något på rean som blev så himla bra! Jag brukar alltid ha otur när jag köper saker på nätet, speciellt med kläder, så skor är något jag mer tittar på när jag ska nätshoppa. Det var inte världens bästa rea på skorna men 300 kr är ändå alltid något. Jag blev kär i dem direkt så klicka hem dem i ren impuls, inte så mycket att fundera på när jag såg dem haha :) Men gud så snygga och sköna! Man kan aldrig ha för många sneakers och Nike är mitt absoluta favorit märke, snygga och sköna! Har ett par Reebook men annars är alla andra Nike.

Räknar ner

 
Sista terminen är påbörjad och examensarbetet är igång. Jag har börjat räkna ner till 2 juni då allt är över, 4 år av studier och förhoppningsvis har jag fixat ett jobb också tills dess. 10 veckors examensarbete, 2 veckor praktik, 1 vecka svenska, 2 veckor praktik, 5 veckor svenska, SLUT
 
Jag sitter i skolan just nu, har varit här sedan 8.30 och haft kursintroduktion och sen skrivit på syfte-frågeställning-metod delen. Kl 13 ska jag gå till tåget och åka och jobba några timmar. Lång dag, längtar redan hem... måste få i mig lite energi känner jag nu haha. Hoppas ni får en bra tisdag! Haj! 

Inte alltid nöjd

Istället för att gå ut och gå imorse så nätshoppa jag lite. Jag hade lagt en beställning på ett par Nike-skor igårkväll men forsatte att titta lite idag på andra skor än sneakers och hittade då ett par Havaianas flipflop som jag också slog till på. För att kompensera för den uteblivna promenaden så fick det bli att ut och springa med Hampus när han kom hem från jobb. Blev den vanliga rundan som är runt 4,5 km. Men idag var det så tungt. Arg på mig själv blev jag också för att det ska vara så förbaskat jobbigt. Men nu i efterhand är man ju glad över sig själv att man tog sig ut men finns ändå en besvikelse bakom allt. Hade ingen motivation till att springa upp för backen idag så mummla för mig själv istället över hur dålig jag är. 
 
Bildresultat för motivation text we heart it
 

Måndag

 
Sitter i köket och käkar frukost. Funderar på om jag efter det ska gå ut på en promenad. Jag ska inte ta tåget till skolan förrän kl 12 och det är strålande sol och -3,8 grader. Hade ju varit mysigt att gå längs med vattnet och lyssna på något i lurarna. Ser inte ut att blåsa något heller. Men sen har man ju en tendens till att tycka det är skönare att sitta inne och slå på en film exempelvis. 

Ännu en helg har gått

 
Ännu en helg som snart är över. Har bara tagit det lugnt. Igår blev det dock jobb så där försvann mycket av lördagen men det blev en lugn kväll hemma med god mat och sen en promenad i vintermörkret och sen en film. Idag har det blivit lunch på Petters och sen en fika med Elin, träffat Hampus syster som ska åka bort för utlandsstudier och vi har varit och handlat och till slut varit ute och tränat. 4,6 km på 32 minuter. Nöjda. Eller jag är nöjd i alla fall. Det blir lättare och lättare för varje gång och nu sprang vi (eller jag klara nästan hela) upp för långvinkelsbacken också för att kämpa lite extra. Man mår ju så bra efterråt! Sen laga mat, in i duschen och njuta av maten och titta på tv och bara vara trött i kropp och hjärna för att man gjort något bra och inte trött bara för man gör ingenting. Skön känsla.
 
Ska nu mysa framför ett avsnitt Million dollar listing New York sen mot sängen :) Hoppas ni haft en bra helg! 

Pinchos

 
Det var över förväntan på Pinchos igår. Perfekt ställe för tjejsnack och med god tapas. Vet inte om det är jättemysigt för att gå på en dejt ex jag och Hampus då (eller är det jag som vet att han är lite kräsen). Men igår hade vi tre jättemysiga timmar med massa snack. Har inte träffats på hur länge som helst men ändå när man väl ses är det som det var igår, inget konstigt. Det är vänner det! 
 
Maten jag beställde var Quesadillas, Crispy chicken, Högrevsgryta och sötpotatispommes. Min favorit var högrevsgrytan :) och duktiga jag som försöker få in någon ny rutin med mindre socker och ingen alkohol drack en pepsimax medan de andra surpla i sig någon läskigt god drink (såg den ut att vara). Men idag så har jag höstterminens sista examination så tagga för den och sen helg (med dock jobb) och sen börjar sista terminen på måndag! Heja Heja! 
 

Myskväll

Bildresultat för pinchos helsingborg
 
Har precis kommit hem från en runda på 5,5 km. Väldigt skönt nu i efterhand. Det blåste som bara den men bara att kämpa på när man väl är ute, så man kommer hem snabbare haha :) Nu ska jag hoppa in i duschen och kl 18.00 ska jag vara på Pinchos, som jag för övrigt aldrig ätit på, och träffa Elin & Josefine och äta middag med dem och ha en fet catch up together! Mys! Hoppas ni får en fin torsdagskväll och taggade för att snart är det helg! 

Pete's dragon

Bildresultat för peter och draken
 
Den här filmen älskade jag när jag var liten, någon annan som har tiitat på den också? För inte så längesedan kom det en ny version av filmen så självklart tvungen att se den. Så sitter i soffan just nu, surfar runt lite och ska börja plugga lite smått snart och har på filmen i bakgrunden. Än så länge så är den bra :) Barnfilmer är det bästa att ha igång när man pluggar och gör annat, avslappning med något lätt i bakgrunden. Jag är en sån som gärna har på mycket runt i kring mig (när jag inte ska plugga riktigt ordentligt och måste koncentrera mig till max dock) gillar att sitta vid datorn och ha på något på tvn samtidigt. 
 
Bildresultat för pete's dragon
 
Update: Åh så fin, hemsk och fin på samma gång så tårarna kom i slutet. 

Köttbullar

 
Ännu en dag med jättegod middag. Klassiskt. Köttbullar, brunsås, potatis, morötter och lingon. Gjorde köttbullar på ett helt kilo så där blir till en god köttbullsmacka till frukost imorgon och även till en god lunch innan jag planerer på att gå till gymmet och träna eller ut och springa :) 
 
Sitter i soffan nu och myser med tända ljus och snart ska vi se säsongsstarten på Sveriges mästerkock! 

Frukostmänniska?

Det var så svårt att gå upp idag. Tur att jag satt klockan tidigt och vaknar även till när Hampus ska åka till jobb så låg kvar i sängen 40 minuter men hann ändå :) Har även blivit lite duktig och äter frukost på morgonen. Yoghurt och flingor. Inte för att det är så speciellt gott men känns lite bättre. Är ni frukostmänniskor? Själv har jag aldrig varit det, äter hellre typ en chili con carne till frukost haha alltså riktigt mat. 

 
Sitter på tåget nu och ska vara i skolan till 16:30 idag. Har lång examination med massa redovisningar som man bara ska plöja sig igenom, tråkig dag och så tråkig uppgift. Analys av forskningsprocessen... låter kul. Men allt är inte kul här i livet :) men känns ju alltid bättre om uppgiften ger en något vilket detta inte har gjort.
 
 
 

Plugg

Hamza Khans foto.
 
Nej men igår var vi riktigt duktiga och skrev klart mycket så imorgon kan vi ta det ganska lugnt. 4 timmars intensivt arbete ger mycket, skönt :) Idag har vi examination 1 av 2 denna vecka, längtar tills dagen är slut! 

Sista bilderna - Hamburg

 
Sista bilderna från vår helg i Hamburg. Mysig stad med mycket fina och lyxiga butiker. Kan tänka mig att där är jättemysigt på sommaren också med uteserveringar vid sjön. Fint att promenera runt där :) 

Springa

 
Imorgon var det inplanerat för en springtur men det blev idag istället, jag var sugen vid lunch att ta det idag istället men när jag kom hem på eftermiddagen ångrade jag mig, men sen när Hampus kommer hem från jobb så pusha han mig till att komma ut ändå då han var sugen. Vilket var skönt och det passade bättre idag :) När vi kom hem slängde vi ihop vars en sallad, new life, new me osv. Nyttigt haha men gott var det. Tonfisksallad för mig och kycklingsallad till Hampus med endast vinegrett som dressing. Men imorgon ska jag faktiskt lyxa med en ceasarsallad från sallads & smoothies till lunch, det är jag värd! 

Drinktips

Vi kör en runda med fler bilder från Hamburg. Aldrig fel med resebilder :) 
 
 
På kvällen satte vi oss i hotellbaren och drack lite drinkar, bland annat en ny drink (en som vi aldrig har smakat) som heter Canchanchara. Vi älskar caipirinha och denna var väldigt lik. Rom, lime, honung, sirap och is. Använd en shaker för bästa resultat och häll upp i helst typ "krus" liknande som ni ser på bilden, jättegott att dricka ur och håller kylan bra. Tips! :D

SKAM

Bildresultat för SKAM
 
Självklart har jag också blivit en SKAM - älskare, precis som alla andra. Men tog ett tag innan jag förstod vad alla snackade om och hade ingen aning om vad det handlade om mer än att det var en tv-serie, men en dag i julas när jag inte hade så mycket att göra (hade säkert massor som behövdes göras) så såg jag första avsnittet och förstod inte alls vad som var så bra. Tog några dagar så fortsatte jag titta igen och efter 3-4 avsnitt så var jag fast. Hade så mycket ångest över säsong 1, kände igen mig så mycket och vissa stunder kändes det som om det handla om mig själv när jag börja gymnasiet. Säsong 2 var den abolut bästa! Plöjde den ganska snabbt och kunde inte hålla mig när den var slut så såg 3 avsnitt på säsong 3 på NRK, men nu har den kommit på svt med svensk text så lite skönare / roligare att titta på, när man nu hänger med på alla ord :) 
 
Vilken säsong tycker ni är bäst? 

Hamburg

16 - 18 december var vi i Hamburg. Jag, Hampus, mamma och pappa. Vi hade det jättemysigt med alla fina julmarknader, julgranar över allt, julpynt, mycket folk, godis, glögg, god mat osv osv. Bodde på ett jättefint hotell, med supermysigt rum och väldigt snygg inredning. Ett av de finare hotellrummen jag har bott på. Första kvällen var vi på en riktigt inhemsk restaurang som heter Franziskaner, åt nog den godaste gulschsoppa jag någonsin ätit till förrätt och sen en magisk schnitzel efter det. Mamma och pappa tog en annan tallrik med massa gott som kassler, korv, grönkål och sockrad potatis. Tips om ni gillar den maten och är i Hamburg!
 

Smörrebröd

Idag begav vi oss till Helsingör för att äta goda smörrebröd till lunch. Hyacint heter vårt favoritställe, som för övrig precis har öppnat nytt så var där för första gången idag och det var jättefint. Vi fick bästa bordet med fönster ut till torget. Gick sen runder lite i stan och mös innan vi tog båten tillbaka hem :) 

 

 
 
 
 
 

Dagens mat

 
 
Till lunch idag blev det en Aglio e Olio. En enkel men ack såååå god pasta. Olja, vitlök, chiliflakes, persilja, citron och pasta. 
 
 
 
 

Till middag blev det Wienerschnitzel, klassiskt på kalv. Skippade potatisen och hade bara sallad med en god vinegrett och haricotsverts till, även detta underbart gott. Blev så lagom fräscht mätt också när man skippa potatis och sås. Massa citron att pressa över får man absolut inte glömma! 

 
Denna helgen är det mat och att bara ta det lugnt och vara tillsammans som gäller. Hann inte vila upp oss i jul så tar igen det nu med en långhelg och ickejulmat. Imorgon kommer mer mattips! Godnatt på er. 

Trevlig helg


Igår laga vi kycklingburgare till middag med tryffelmajonäs, picklad rödlök och de klassiska grönsakerna till. Så himla gott, med en ostskiva på också såklart! Snabbt att laga och enkelt. Efter middagen så titta vi på filmen INFERNO med Tom Hanks, lite fortsättning på Da Vinci Koden och Änglar & Demoner, som är två filmer som jag älskar och denna var minst lika bra! Måste ni se om man gillar spänning samt de andra två filmerna. 

Sen satt vi och spana på resor till nästa vinter, flygbolagen och hotell har inte släppt resor och rum än men lite idéer om vart vi ska har vi. Asien blir det i alla fall till 95%. Jättemysig kväll och lyxigt att vara ledig idag. Vi sov ut, gick upp och åt lite frukost och nu precis kommit hem från en springtur i det fina vädret. Nu blir det lunch, trevlig helg på er!


Bröllopsplanering

Idag jobba Hampus halvdag så efter att jag suttit på biblioteket och pluggat lite så träffades vi upp och åt lunch i stan och sen gick vi bort till hamnen och fika. Pratat mycket bröllop och tittat runt på lokal så de ska vi höra av oss till i nästa vecka och jag mailade precis en bröllopsfotograf. Gäller att vara ute i god tid :) Klänning spanar jag runt på lite hela tiden men dröjer ett tag innan jag ska testa. Gästlistan är ett orosmoment som jag egentligen skjuter upp haha men får ta tag i det snart också. Mailade även idag om save-the-date kort så snart kommer det en katalog och ett prov på ett kort i brevlådan :) så roligt!!



Nyårsafton

 
Nyårsafton spenderades med min älskling, Oskar och Isabelle, precis som förra året. Vi lagade en väldigt lyxig middag som bestod av hummer till förrätt, oxfilé, tryffelbea, potataiskaka och baconlindade haricotsverts till huvudrätt och en creme brulee till efterrrätt och sen väldigt mycket champagne till allt och lite vin. Vi smäller inga reketer, det är alla andra så duktiga på så tomtebloss räcker väl medans vi tittade på alla fyrverkerier från balkongen över parken. Jättefint. 
 
Mycket stress kring nyår så ganska skönt att det är över haha :) hoppas ni hade en bra kväll! 

Nyårslöfte som alla andra

Som varje nyår, alltid, som alla andra så vill jag ta tag i min träning och kropp. Men om nu jag och kanske ni med känner att det är ett bra tillfälle efter nyår så varför inte. Jag känner att man får lite ny energi och att börja och sätta igång med träningen "ordentligt" innan jul inte är lönt så njuter av julen för att bli lite mer peppad på att komma igång i januari. Har varit duktig med det i ganska många år och har gått ner i vikt en del på våren och sen under sommaren och vintern gått upp alla kilon igen haha men men, min kropp mår ju bra ändå och man är väl aldrig riktigt nöjd hur man än gör eller hur man än ser ut. Mitt mål just nu är att börja träna i lagom tempo, inte köra på för hårt och sen verkligen göra det till en rutin, för nästa sommar ska jag vara helt nöjd och komma i den där perfekta klänningen så nu har jag verkligen något som kan motivera mig och jag har god tid på mig. 
 
Därför var jag igår på Stadium Outlet och köpte på mig ett helt kitt för att kunna vara ute och springa nu på vintern. Fryser så lätt och drar mig för att gå ut när det är kallt men med rätt kläder (och snygga) så har man inget att skylla på. 
 
 
Allt detta är värt 3000 kr och jag betala 1185 kr för
 
Underställ (tröja + byxa)
Springbyxor med värme/regn något på låren
T-shirt 
Tröja som håller värmen
Vindjacka
Mössa
Strumpor
 
Helt sjukt, även om det var mycket pengar så är jag nöjd. Känner att har jag ändå lagt ut mer än 1000 kr på detta så ska jag ju bara använda det liksom :) Som den snygga gröna vindjackan har kostat 700 kr och nu 199 kr. Den svarta tröjan med rosa dragkedja från Craft har kostat 500 kr och nu 199 kr. 
 
I eftermiddag om jag orkar och hinner (skolarbetet tar död på mig) ska man kanske ta sig ut på en runda. Först ska jag bara gråta en stund över att jag verkligen hatar plugget just nu och tycker allt är sämst. Ingen inspiration eller motivation över huvud taget får man på denna utbildning. Tråkigt men sant, men det kan diskuteras efter jag har tagit min examen och lugnat ner mig lite haha. Vi hörs! Eloge till er som orkar läsa detta. Kännde bara att en paus i plugget behövdes och roligare att skriva det här ju. 

Tisdag

Sitter just nu på Espresso house och har druckit upp min vanilla latte, som var jättegod. Jag har hamnat i fällan och tycker kaffe (med mycket mjökk i) är gott. Det betyder dock inte att jag ska köpa hem kaffe och göra hemma. Så långt får det inte gå haha. Jag skulle åkt ner till Malmö idag men blev ändrat i sista sekund så jag gick bort till biblioteket i 2 timmar istället och plugga där och sen så flytta jag mig hit för att dricka gott och sitta lite bekvämare. Har pausat i plugget ett tag nu och ska skicka iväg lite mail kring lokal till bröllopet istället, gäller att vara ute i god tid :) Hoppas ni får en bra dag! 
 
 

Ny månad, nytt år

Bildresultat för hello january

Om mitt 2016

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

 

Besökte Nimis på kullaberg/mölle bland annat, riktigt häftigt! 
Köpte kaffe för första gången någonsin på café! 

 

Vilka länder besökte du?

 

- Danmark
- Holland
- Polen
- England
- Spanien x2
- Tyskland x2
- Österrike

En mobilanteckning:

 

 
Planering av middag en vecka
 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

 

Inte vänner men min bror (han är ju min vän också men ni förstår) de var i för sig redan föräldrar men de fick en liten till, Mimmi ♥

 

 

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

 

11/11-2016 när Hampus fria till mig ♥ 

 

 

En gång du grät:

 

På julafton till julkalendern, Selmas Saga

 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

 

Jag har väl inte någon karriär än eftersom jag studerar men det är ju en god väg till att påbörja och klättra i min framtida karriär så det är väl en framgång där att jag i år påbörjade mitt fjärde och sista år på min utbildning till att bli lärare! 

 

Och din största framgång privat?

 

Jag har vågat mycket och tagit egna beslut. 

 

Favoritprogram på TV?

 

SKAM
Jorden runt på 6 steg med Filip & Fredrik

 

Bästa läsupplevelse?

 

Jag har läst några böcker men den som var ändå bäst och väldigt hemsk som jag inte läste själv men hörde på ljudbok var "Elva år i fångenskap".

 

Bästa tv-serie?

 

Game of Thrones 

 

Bästa film?

 

Bland annat:

Snowden
Mustang
Fantastic Beasts and Where to Find Them

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

 

Girls like - Tini Tempah (feat. Zara Larsson)

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

 

Vet faktiskt inte, har varit ledsen men aldrig lyckligare heller. Allt det bra väger upp. Så gladare! :) 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

 

Inte varit så jävla snäll till de som inte förtjänar det. 

 

Den maträtt du åt oftast 2016?

 

Hm.. det vet jag inte riktigt, äter väldigt blandat, men mest kyckling kan jag nog säga att det blivit om man slår ut det på hela året :) 

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

 

Var på brunch med Hampus och åt tårsta sen hemma. Kvällen innan hade vi släkt och vänner över på middag.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

 

Flygresor och mat.

 

 

 

Högsta önskan just nu?

 

 Att bli nöjd med min kropp och att ta examen. 

 

 

Vad fick dig att må bra?

 

Min färstman, mina vänner och min familj. & jag själv!

 

Vad är du mest stolt över?

 

Att jag tagit mig igenom skolan och klarat allt trots alla gånger man bara velat ge upp!

 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

 

Jag ska tänka positivt, ta bort de/det som påverkar en negativt! 

 

Vad ser du mest fram emot 2017?

 

Att planera bröllop, åka på resor, gå ner i vikt, ta examen och börja jobba! 

 

Bildresultat för 2017 happy new year


RSS 2.0