wops!

ska sova med cloe i sängen inatt för att trösta mig själv lite att ja inte har linus här, men träffar han imorgon så ska vi fixa en hel del, bla. köpa bio biljetter och gå till apoteket, får jag hoppas! kanske fika på fahlmans för fick en kupongsak med två läsk och två winerbröd för priset av ett, så kan utnyttja de en dag med honom :)

 

 


I'm just a holy fool






lite bilder från den fina dagen och nu ska vi grilla och sitta ute och äta :) ciao!

where I'm from, everyone's a hero!

tre bilder på dagens outfit i det underbar sommarvädret (fått lite dille på hög midja och nerstoppad tröja, tycker de är riktigt fint!! ) och en söt bild på den lille hunden på dörrtrappan :)
sticker till skolan om en timme typ, och går i en timme och tio minuter, ganska lönt, men sen blir det tandläkaren och fixa en sak och sen väla med mamma och sen bara hem och bada i poolen kanske och sola om det är fint väder!! känns typ som sommarlov!


saknad

som sagt, börjar 12:50 imorgon så ska kolla lite tv och smsa med min pojkvän som jag av någon konsig anledning saknar som fan och nästan gråter för ja vill ha han här, brukar liksom klara mig 3 dagar utan honom men de börjar bli jobbigt nu asså :(

kan lägga mig typ när jag vill, eller iaf va uppe en timme till och få 11 timmars sömn om de kommer gå!
jaja godnatt iaf!

skolan innan sommarlov

imorgon: börjar 10 i 1 med religion.
onsdag: matte B nationella
torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag: ledig!
tisdag: skoljogg + avslutning med trade and services
onsdag: avslutning med klassen och lärare som slutar, kanske någon lektion efter.
torsdag: SKOLAVSLUTNING!

Jag och mamma. Förra årets skolavslutning.


smoothie kan man väll kalla de?

här sitter jag och käkar en (nyttig?) efterätt. sjukt god iaf!
- hallon
- lättfil
- banan
- liite liite glass

känslor väller fram

amen usch som jag är.. ser på facebook att någon har gjort slut och börjar lipa. tänker bara på tiden då det hände mig och antar att någon av dem eller båda mår dåligt osv. nej usch, känner knappt personerna ens men ändå, de tog i hjärtat, hur konstigt som helst, men de är väll så man kommer reagera. man vill ju inte att det ska hända en själv och ja. åh gu va jobbigt de ska vara då!


mors dag

sisat söndagen i maj är det ju mors dag, gav min mamma en kruka, i ljus grön och ett rosa mönster, matchande till ett prydnas hjärta i sten hon har :) kollar nu finalen i mästarnas mästare med resten av familjen, inklusive hundarna då och efter jag har publicerat detta inlägg ska jag mysa med cloe :)


punktform och bilder

• vakna med wilma och käka frukost
• moster, hennes man och wilma (kusin) åkte hem
• sorterade ut min sommarlåda i garderoben
• hade 20 bikinis
• åkte till väla och köpte bla. student presenter + necessär och ansiktsmask till mig
• kolla på en underbar lägenhet i stan, som pappa ska hyra ut, men hade gärna kunna flytta in där med någon!
• åkte hem och käkade gott med familjen och gjorde en efterätt på känsla med hallon, glass, lättfil, banan!




bilder från gårdagen









en riktigt bra dag! ♥

jag ♥ dig


jag är så otroligt kär och ingen i hela världen kan ta det ifrån mig!
15 månader av mitt liv har jag tillbringat som din flicka nu och du som min pojke!
jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! ♥
Oliwia ♥ Linus


15 månader med min pojke idag!



idag är det mammas fördelsedag :) grattis till henne! + idag är det också min och linus 15 månadersdag, grattis till oss!! ♥ snart kommer en dröjj med  gäster och vi ska käka gott (speciellt efterrätten som jag har gjort, cupcakes! typ) dagens outfit på bilderna med, köpte klänningen igår på h&m för 100 kr, och la på en kort svart tröja över! :) hörs ikväll tror jag!

cool hatt

vrf dampar msn på skoldatorerna?

hade min sista spanskalektion idag för hela livet. skönt i sina stunder. jag ska inte deppa. har matte nu och är inte så insatt, näst sista mattelektionen idag, men bara för denna terminen! bild sen för sista gången i mitt liv, lite sorligt med alla sista lektioner och sånt nu asså! men men.. två år till studenten.. längtar ju inte lite -.- inte heller mer när man var nere och kolla på allas klänningar igår!!!

linus kommer efter skolan och möter upp mig, vi sticker ner till stan, ska köpa present till mamma som fyller år imorgon och morsdag present. sen ska vi hem och om vädret är bra blir det att ha kubb tävling!!! :)

dystert!?!

dagens outfit!

läppstift


min mamma har dille på läppstift/läppglans i alla röda/rosa nyanser och klarar sig inte utan det, som typ Maria Montazami. så köpte hon ett nytt läppstift från isadora häromdagen i mörkrosa/röd ton som jag testa, gilla de och de va ganska skönt, känndes lite som ett läppsyl. så jag bad henne köpa ett i rosa till mig och inte för mörk och om ni koller på bilden ser ni hur det ser ut. (dock inte dragit på så mycket, bara tunt lager)

brukar verkligen inte använda läppstift eller läppglans, men detta var ganska snyggt och så på sommaren om man är brun passar de perfekt och tycker rosa på blondiner är riktigt snyggt :) + i kanten att de va riktigt snygg hylsa ("burk") också!

stiftet heter Isador, crystal gloss stick nr. 84

sommarlov snart!

snart helg! ♥
går en ganska chill dag i skolan imorgon, två lektioner, varav en är bild så inget jobbigt och sen snacka med läraren om betyget på en lektion. helt ok! får inte glömma bara att få med min systemkamera imorgon till skolan.

samhällsarbeet är inskickat och nu är det bara en religionuppg och nationella matteB kvar innan sommarlovet!! 4 riktiga skoldagar kvar bara :D har nog aldrig längtat såhär mycket till ett sommarlov men kan dock inte inse att de snart är sommarlov, iiiihh! ska ha ett underbart sommarlov med resor, både med älskling och kanske bara jag och mamma, träffa kompisar, mycket mycket har jag bestämt och tillbringa tid med pojkvännen såklart!
Z220362423_largeTumblr_ljwqayr1to1qdbfv5o1_500_large


onödigt!

överlycklig att jag är till 95 % klar med mitt samhällsarbete och ska chilla ganska mycket när jag kommer hem idag. eller nä, har ju religionsuppgift till måndag ju -.- men vet inte om ja nästan skiter i den.. får se, frivillig uppgift ju. nu gjör jag inte mycket vättigt och vet inte riktigt vad jag ska göra efter ja skrivit klart detta. väldigt tråkigt inlägg med massa ordbajs. hörs ikv eller om de händer något annat kul under dagen.

judas - lady gaga ♥

I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby
I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby

Oh-oh-oh-ohoo
I'm in love with Juda-as, Juda-as 

            


pinsamt malmö!

big fail på malmö - hif matchen idag, riktigt riktigt pisamt malmö, men tack till 3 poäng! :) & hoppas inger allvarligt hände med målvakten! men.. ska nanna kudde snart, kursen klarade jag mig igenom och sen nudlar när man kom hem och nu sängen med jersey shore på tv. godnatt!

så dåligt väder de är nu :/ poolen bara väntar på att användas ju!!


I don't remember


sjukt kass bild, men två söta bikinisar från h&m :) har dock många så vet inte riktigt om jag ska köpa någon av dom...
har jag sagt att jag börjar 10.15 imorgon? har jag nog, men säger det igen och de är underbart skönt, börjar 10.10 på fredag och de är också riktigt skönt! snart sticker jag på handledarkurs saken och kommer hem vid halv 9 - 9 något :/ ciao!

1337 inlägg nu!

party rock anthem är på i högtalarna och jag är klar med förberedelserna inför min engelskabok redovisning imorgon, inte så jobbigt :) dock är den bara 2 minuter, men skit i de!

kl halv 5 ska jag åka in till stan, peterlindells trafikskola, för att gå på sån här handledarkurs med mamma för att sen kunna få övningsköra. lite segt att det nästan är 4 timmar, men man behöver bara göra de en gång så ja, överlever. får ju köra sen snart så det ska blir riktigt kul iaf :)
övningskör ni? eller har ni körkort?

tegel

internetet la av igår så drf ingen uppdatering.

stack till skolan imorse, skrev nationella i matteA del 2 och sen åkte hem! visade sig att vi inte hade ngn religion och skulle gå på en föreläsning men behövde inte det nu och sen fick vi arbeta vart vi ville på samhällen så de blir ju hemma då :) så har vatt hemma i en halvtimme och ska snart ner till rydebäck och käka lunch med mamma och pappa på tegel (resturang)

blondie


resultatet på mitt nyslingade hår, dålig bild, men blev inte bäst på bild idag asså så ni får se hela håret bättre en annan dag, men ljusare är det allt! ♥

3D glasögon!

min helg har varit underbart bra och blev överglad när mamma inte protesterade att linus fick sova hos mig igår till idag, så han åkte hem med mig och pappa imorse när han körde mig till skolan :)

har svenska nu, men har ingenting kvar att göra, fick reda på betyget i avslutningsskrivningen för svenskaA och är väldigt väldigt nöjd!!! :):):) så eftersom de inte finns mkt att göra fick vi sovmorgon på onsdag till kvart över 10, mycket snällt!

har idrott efter detta och antagligen ute med.. överlever nog!
sen ska jag till frisören och slinga håret så ska bli mega ljus som jag gör typ 2 ggr om året :) älskar det, sjukt snyggt nu till sommaren också!

söta vi är! :)

jamaica

förlåt för dålig uppdatering, men är riktigt glad nu för älskling ska sova hos mig inatt med, tredje natten irad! :D hörs imorgon i skolan eller vid 6 tiden när jag kommer hem från frissan!! :))))) puss och godnatt
 älsklingsbyxorna har flitigt används idag! ;)

vår kärlek kommer alltid att finnas!

spenaderade dagen igår med underbara människor, några timmar i stan med linnea och sen resten av kvällen med linus ♥ om typ en halvtimme sticker vi (j & älsk) in till stan, ska käka kinamat --> bio! hörs imorgon puss!
dagens outfit


levis shorts

börjar 10.10 slutar 12. stan med linnea sen :) ciao!
dagens outfit:



la till ett skärp sen :)

Lille Charlie!

kompisar till familjen var hos oss idag och hade med sig sin lilla son på 9 månader som heter Charlie, så sjukt söt, väldigt längesen jag faktiskt såg en så söt unge, och han har lite italienskt och brasiliansk blod, eftersom föräldrarna har rötter där ifrån, man ser iaf att han har någon annat i blodet ;) men ändå helsvensk och hur jäkla söt som helst, han blir säkert snygg när han blir stor :)





är han inte j*vligt söt!?!?

badkar!

ett bad hade inte suttit fel nu, funderar fan på det, behöver ändå tvätta håret. har precis skickat in min sista labbrapport någonsin, (vad jag vet, men iaf i gymnasiet) underbar känsla! och ett vg i naturkunskap är jag nästan 100 på att det blir :) är nöjd! har fått slutbetyget i datorkunskap (mycket mycket väldigt glad över de betyget) med så har nog ingen mer sån nu, aldrig någonsin! :))
bilder från förra gången jag bada.


budget klänningar!


LÅNGKLÄNNNINGAR!

BLOMMIGA KLÄNNINGAR!

RANDIGA KLÄNNINGAR!

+ 10 minuter

lite kul att tetas med folk, för när dom skiter i det och ignorerar och inte svarar så vet man att dom bryr sig extra mycket! :) glädje!

kärlek

tror att i ett förhållande har man stadier.

nu kom jag till det stadiet där jag vågade göra något permanent. jag satte upp en tavla med en bild på mig och min kärlek. där kommer alltid att finnas ett hål kvar ifall något skulle hända och de hålet och där vid den platsen kommer jag alltid att minnas det som det första jag gjorde som att symbolisera oss för min familj.

jag har en bild med häftmassa på garderoben på linus med, men det är inte samma sak. flera tavlor ska upp för just nu känner jag mig så trygg (har jag gjort länge, men inte tänkt på det på samma sätt som nu) att jag kan se mig själv i en framtid med min älskade pojkvän!

det kommer bli hur mycket pluttinutt i vår lägenhet sen. bilder överallt på oss om jag får bestämma! två år kvar ca, sen blir det lägenhet! jag längtar, men man ska ju inte längta bort sitt liv (två år) men jo, jag längtar riktigt mycket faktiskt! ♥
hoppas bara du (linus) håller med, men vad jag vet så göra du de! ♥

tavlor ♥

är på en aning bättre humör nu och för att komma ifrån pluggandet ett tag så hängde jag upp en liten tavla med en bild på mig och linus på på väggen bredvid min sänglampa :) gillar! finns dock en risk att den kan trilla ner om man är för vild i sängen.. (???????????????????) asså den sitter in så bra!


....

berömmer min lilla vovve riktigt mycket idag för hon var väldigt duktig på kursen.
jag borde plugga en hel del nu, men orkar verkligen inte, kan inte koncentrera mig och tycker bara det är så sjukt jävla tråkigt :( bye!

roll up

blev en spontan tripp ner till stan idag och träffa linus :) hade nationella till 10 och rast sen till 20 över 12 så vi möttes upp i stan, gick på mc och sen kullagatan och jag köpte present till mamma som snart fyller år + morsdagpresent och beställde en present till hennes födelsedag med som ska va från mig och pappa. berättar sen vad det är :)

har varit hemma nu i typ snart en timme och tänkte börja plugga, men kan inte plugga på allt för en viss person som heter denis har inte skickat det.. som han sa att han skulle göra kl 4! jag ska iväg halv 6, för att gå på kurs med hunden och vet dock inte om jag kommer va taggad för plugg efter det, men måste nog tyvärr :/
dagens outfit + lite egopics, bjuder!


ogilla nationella

nationella i matte A imorgon bitti, buhu, ogillar på högst grad. ska lägga mig i sängen nu och kolla igenom matteboken och gamla nationellaprov.. :/ godnatt!

dagens fråga

                             


Detta är mina två underbara hundar, Prins och Cloe :)

esprit

börjar om lite mer än 2 timmar, riktigt nice. tänkte ta tag i lite plugg nu på morgonen men.. känner inte någon ork att skriva labbrapport -.- men läsa i min engelska bok ska jag fortsätta med iaf.
dagens outfit:

tips till 29 maj

snart är det mors dag (29 maj) och jag tänkte ge er lite tips på saker man kan ge till sin mamma :)


China Glaze nagellack 99 kr
En kokbok
Blommor
Fotoram med bilder på mamma-dotter/mamma-son eller något annat trevligt.
Disktrasor med söta tryck från lagerhaus.
Muffinsformar
Ljus med doft
En kopp/mugg till kaffe/te

min vecka, ändringar kan dock ske


pirates of the caribbean i främmande farvatten

nu har jag bokat bio till mig och linus på lördag, det blir, pirates of the caribbean i främmande farvatten, i 3D, första gången faktiskt jag och även han ser en 3D film på bio, ska bli riktigt kul :) älskar pirates of the caribbean, så denna är säkert också bra :) synd bara att inte två av huvudrollerna i alla andra filmer är med :/
innan bion ska vi käka kinamat och de bjuder linus på och jag bjöd på bion så de jämnar ut sig ungefär hihi :)

Penelope Cruz och Johnny Deep, snygga!

livsstil

känns hur skönt som helst att vara klar med "papret" (citerar läraren vad hon tycker våra tvåsidorsinlämning heter) till torsdag. ska bara plugga på det lite nu, eftersom vi ska ha en debatt också där man framför de vi skrivit. det handlar då om klimatet och sånna tråkiga saker. nej men de är faktistk viktigt, men att läsa om fn:s klimat saker är ganska segt i längden.

fick veta för en lite stund sen att man har sovmorgon imorgon, helt underbart! så börjar 10.10, behöver det så jag kan plugga lite längre ikv :/

idrott efter lunchen och hoppas verkligen inte att vi ska vara ute!!

kusin med cloe och sin bror!

bilen står i garaget

veckorna bara flyger/springer eller ngt iväg och det är knappt 4 veckor kvar i skolan och det är 15 dagar + skolavslutningsdagen så blir 16 då. och det är iiingenting!!!
tills vi slutar har vi kvar i skolan: matte a nationella, miljödebatt, klimatuppdrag 2 sidor, labbrapport, engelska bokredovisning, analysmodellarbete om politiskt mord, religion upppgift och matte b nationella.

hinner vi? ehm.. VÄLDIGT tight måste jag säga! och nästa vecka, inte nu imorgon då, utan nästa igen har jag fullt upp måndag, tisdag, onsdag, så vet inte riktigt hur jag ska hinna :/ men de kommer gå, de måste gå!


mammas fina dukning från igår :)

lager 157

varit på lager 157 idag också ju! stack inom väla för mamma skulle köpa en sak så såg jag att den senaste harry potter filmen hade kommit ut på dvd så var bara tvungen att ha den (a)
åkte sen ut till lager 157 och även där hittade jag lite saker, eller 2 saker rättaresagt! & jag är såå nöjd!



- film
- mega härlig pippi långsturmps tröja
- underbar SVEA klänning till midsommar
följde med mig hem idag! :)

movie time

helgen har vatt super mysig, men den är ju faktiskt inte slut än, så jag och älskling ska se mitt liv som popstjärna, kissar typ på mig så omogna vi är asså haha, riktigt B fim! ;)

men har kollat på många andra bra filmer i helgen, först blev det huset vid vägens ände sen hard candy. Den första var en svensk skräckfilm gjord av studenter i lund, tror jag och den andra handla om en psyikiskt störd tjej som kastrerar en man och torterar han typ haha, men ganska hemsk film det med, thriller. 
  
tips på några filmer, finns också på voddler!


eurovision song contest 2011

eurovision i soffan och massa mys med älskling! :) sov tilsammans första natten i natt på nästan 3 veckor, underbart mysigt att äntligen få ha någon vid ens sida och drömmde en jävligt äcklig drömm som innehöll pistoler som var riktiat mot mig, hemskt, så när man vakna behövde man verkligen någon att hålla om!!

eric saade va väll sådär men hejjar ju självklart på sverige men en vinst är jag inte riktigt säker på, men hoppas på bra placering! :)


min fina Prins



fredag den 13:de

idag är det fredagen den trettonde, vet inte om jag ska beskymra mig eller skita i de.. men vi kör på skita i de :) skulle egentligen tagit tåget nyss men de blev bil om en kvart typ ist, så ska bara slänga upp lite bilder på dagens outfit med cloe!


sweden 08

ska kolla klart på eurovision nu och sen sova och upp typ runt 8 imorgon för börjar 10 :) godnatt

jag märker det!

citat: tre fungerar aldrig, de är alltid bara två!

jotack jag vet! :) ska blir så jävla skönt med sommarlov så man får en förändring i tillvaron för en gång skull, orkar inte med samma jävla skit i skolan dag ut och dag in!


klimatuppdrag

jobbar jag och denis med just nu. + hela klassen då också tror jag. sitter inte med dom så i dont know!
ska vara klart nästa torsdag men som tur får vi svenska lektionerna till detta med, annars hade det vatt lite panik eftersom nästa vecka han vi massa annat också + då börjar nationella i matte.. jag ber till gud att det kommer gå bra! ciao!

kryper ner i sängen efter detta

en halvläskig sak som hände inatt var att, jag skrev godnatt till linus på sms någin tid och somnade sen som vanligt. sen mitt i natten vaknade jag, men vettifan av vad, trodde nog att det var morgon och jag skulle till skolan så reste mig upp snabbt och tände lampan och insåg lika snabbt att de fortfarande var natt så släckte och la mig igen. kolla inte klockan eller ngt sånt, men tydligen mobilen. för linus hade skickat ett sms och önskade mig lycka till på provet. så undrade han på morgonen vrf jag inte hade svarat, så kolla ja inkorgen och där låg de, och jag har inget minne av att jag har läst det! liiiiiite läskigt tycker jag!

+
att jag drömde igår natt att min moster och hennes man fick en liten pojke. som hette ngt konstigt namn och hade stort krylligt hår! weird men lite gullig hahah!
Tumblr_lkt9d0z22i1qb6t6wo1_500_large
drömmar är allt konstiga men också underbara!
bild från we ♥ it.com

satt som en smäck

vädret har varit super idag, eller iaf hur varmt som helst så idag blev det att dra på sig korta shorts!

skolan: började med 3 timmars avslutningsskrivning i svenska A, novell liknande skrivnings uppgift. sedan engelska muntliga som gick helt ok bra och sen företagsekonomi med en köttig lektion med massa skit som skulle in i huvudet. ska "starta" eget företag och budgetera över allt som händer med de som köps in, säljs osv osv! väldigt jobbig och de ska vi göra fram till sommarlovet, dock skönt att inte behöva släpa på två böcker lika tjocka som biblen!

stack hem och käka efter skolan och stack sen med mamma och skulle byta bikiniöverdelen eftersom den var för liten men hitta ingen i den färgen men behöll den ändå och köpte en helt orange topp i rätt storlek. sen stack vi till djursjukhuset och simmade i poolen där med cloe, bara föra att ha testat på, de ingick i den kursen hon går.

uppdatering: det regnar som fan just nu!
dagens outfit

+ två söta bilder på mig och cloe!

100 % bomull

         
denna outfit ska beställas inom en snar tid, har velat ha sånna byxor väldigt länge och hitta ett par snygga nu i den nya katalogen man fick hem och de va 10 % på en vara :) linnet va också väldigt gullig så det får hänga med, hela otfiten är väldigt söt till sommaren :)

har alltid tyckt om h&m's kläder och sortiment på annat och tycker bara dom gör bättre och bättre saker nu för tiden. riktigt roligt, bra kvalité till bra priser också. vad tycker du om h&m?


pool

slutade.... 2, samhällen blev inställd så var redan hos linus halv 3. somnade en liten kvart där, men de gjorde inget! :))) hemma nu efter att ha vatt ute med hundarna också, ska käka grillat med ma, pa & ante nu. kanske kanske blir det ett dopp i poolen senare, ska chekka graderna först bara.

can you see the truth?

nationella is done, nu har man bara 2 nationella kvar denna veckan, engelska muntligt och spanska hör och kanske muntligt också. ogilla asså!

börjar om 20 minuter med religion och sen samhälle. sen sticker jag hem till linus :)

dagens outfit

sticker till skolan nu och har nationella i engelska, hör och läsförståelse! ciao!


älska grönt

gick till 4 idag, för var på sundspärlan och höll på men en massa saker om klimatföränringen osv ingick i naturkunskapen. sen hämta ma och pa mig och vi åkte ner till stan och käkade på haket med min broder + hans tjej Malin :) nu ser man inte dom förrän till sommaren :/ sjukt segt att man bara träffas typ 3-4 ggr om året. eftersom dom bor i stockholm, men ska dit i sommar :)
dagens outfit blev väldigt slappt och boyfriend (linus tshirt)

summer clothes





- orange tunika
- mönstrad bikini överdel + svart underdel
- badlakan i de mönster som är på bilden
mycket nöjd!

lyckan man får när allt fungerar!

så sjukt överlycklig jag är nu asså!
bloggen har dampat och trodde aldrig jag skulle få tillbaka de som normalt men de va blogg.se som hade gjort något så skulle bara spara om kodmallerna så kom de tillbaka :D hoppade av glädje! när jag kunde se mina inlägg igen! ♥
så nu är bloggandet igång igen som normalt!

har shoppat lite idag på h&m så kommer ett inlägg om inte så länge med bilder på allt! :)

good luck

filmen igår var inte så läskig, men cloe fick sova i sängen iaf :) kom hem från stan och linus för typ en timme sedan, kollade på ett radhus nere vid havet i hbg och sen åkte jag till linus och kolla film och snacka och sånt :) stack hem och käkade kina mat och nu sitter jag här och ska se ännu en film, via voddler.

på min lyckokaka stod det:
good luck is the result of good planning.

Pan's Labyrinth!

haft en väldigt mysig dag i helsingör och sedan hemma med max och malin. käkade riktigt gott i helsingör och stack sedan hem till oss, satt ute till typ 8 i det fina vädret och käkade lite grillad korv :)
kollade på en dokumentär på svt play som max tipsade om, som jag nu tipsar er andra om, en dokumentär om en man som simmade amzonfloden, väldigt intressant faktiskt, söt på dox på svt play så ska ni hitta de, heter ngt med mannen som simma blabla eller ngt :)

nu ska jag kolla film på voddler, blev en lite skräck/fantasy/drama, vet dock inte om jag riktigt vågar se den själv, men äh, om jag blir rädd tar jag inte hundarana här sen :) men den heter iaf - Pan's Labyrinth!

tror inte filmen kommer va lika underbar som denna bild påstår de skulle kunna vara, bilderna är inte mysiga om man söker på filmen på google, har inte ens sätt trailern än!

off to helsingör

min bror och malin är nere från stockholm nu i helgen så vi ska åka över till helsingör med dom, båten går kl 12 från hbg så får börja göra v mig nu, så man hinner :)


var tog de fina vädret vägen?

det var verkligen inte det jag orkade ikv -.-

därför stänger jag av datorn ganska snart tror jag, kryper ner i sängen, kollar klart på filmen och ska ringa linus, han har somna nu märker jag eftersom han inte svarat på över en halvtimme men de gör inget :) badrummet först, borsta tänderna, ta bort sminket och byta om! :)

men ganska farligt

kollar på så ska de låta med mamma och pappa nu, mest för att ha något att göra tills twilight börjar kl 9 på samma kanal, underbart :) så ska självklart kolla på den sen :)

ps. jag älskar dig mest av allt linus! ♥

price tag

det har snart redan gått en vecka in i maj, tiden går så sjukt fort! och idag fyller jag också 16,5 bara för jag är så cool, nej men :) ska sticka till skolan om 25 minuter typ, ha spanska och bild och sen sticka till linus på sjukan igen och sen antagligen hem till honom för han kommer nog bli utskriven idag :) annars får de bli att ligga där och se ngn film och ha de mysigt ändå (utan pussar!)




dagens: diesel boyfriendjeans från thailand + blus från zara också köpt i thailand!
btw. saknar thailand en del faktiskt!

Cloé

nytagna bilder på min lilla skitunge! :)



herr och fru

är klar med allt plugg för denna veckan och de känns underbart skönt!! religion uppgiften som skulle va inne innan klockan 22 är nu inskickad och är ganska nöjd, kan iaf inte få ig, och sen får de gå som de går :)

nästa vecka är änsålänge faktiskt inget plugg inplanerat :D

imorgon börjar man 10.10 och slutar runt 1 typ, uuuuuuuuuunderbart!

resa och resa och resa

naturkunskap just nu, tror jag överlvere, lektionerna börjar avta och efter denna termin har man ingen naturkunskap mer under gymnasietiden, men vet aldrig sen ju :)

sticker till linus på sjukhuset sen och käkar lite där och ska plugga matte.. matteprov sen efter lunchen ju. sen har man ingen datorkunskap sista lektionen så åker hem och pluggar som f*n på en religionsak som ska va inne innan 22.00 ikv + en datorkunskaps uppg.

skolan tar för mycket tid!

miniköttbullar

sitter i köket och käkar frukost och ska sticka vid 8 och kommer hem typ 5 :/ (äter inte miniköttbullar!)
dagens outfit:

denna 4 maj

haft fullt upp hela denna dag

- engelska nationella
- kollat danshow
- fikat med älskling på sjukhuset
- blivit lurad att vi hade engelska muntliga nationella
- haft sista labben under hela gymnasietiden
- käkat mc mat
- vatt på väla
- varit på mellankurs (lydnadkurs) med den lilla hunden som resulterade till att jag fick ha hundgodis i munnen 15 minuter för hundjävlen aldrig kollade på mig och nästan trampat i hästskit!

tycker det låter som en bra dag.. full rulle heeeela tiden, nu ska jag fortsätta att plugga till mi
- mitt sista matteB prov innan nationella
och sen sova tidigt, och tidigt är 22.00, 21.30 ska jag ligga i sängen!

denna bilden togs samma dag som vi fick hem vår lilla cloe, och den 9 maj har vi haft henne i 7 månader :)

made in china

gu va ja inte alls vet vad jag ska blogga om -.-

inte nöjd med headern heller, är fete ledsen för linus ligger på sjukhuset och jag inte kan pussa honom på 3 veckor om inte mer, för han har körtelfeber.. har träffat han 4 ggr nu typ utan att pussats eller ngt sånt :( sjukt hemskt asså! sen blir han typ bra tills ja åker till spanien och måste ta de lugnt osv osv. nationella i engelska imorgon, går till halv 5 och massor annat som stör mig denna fina (not) tisdag!

every time

inget plugg idag inte och jag har inte så mycket för mig så känner för att redan gå och lägga mig i sängen, under täcket, kolla lite lite tv, smsa med min sjukling till pojkvän och sova om sisådär en halvtimme :) godnatt!

nudlar

käkade jag nyss, blev lite hungrig och mamma hade käpt någon ny sort som inte alls va så dum :)



amen bara kolla hit

hade typ nyss nationella i spanska på olympia, gick ju som de gick men bryr mig inte :)
har nu rast till kvart över 12, sen idrott och natur. vet dock inte om ja ska va med på idrotten, får väll se. chill dag och denna veckan ser väll ändå ganska bra ut, två lektioner på fredag bara, så den dagen räknas knappt :) äääälskar skolan i sånna lägen, * lärare tar bort lektioner *lärare är sjuka *kompledigt för nationella och prov och andra saker!

valborg + bröllop 30 april 2011

denna helg blev inte som förväntat

hade planer på att äta ute med kusinerna och sånt och hitta på lite ute med festligheter i byn för de va valgborg, men det där stämmde ju inte alls! det blev istället ett bröllop, som vi inte riktigt hade förväntat oss, min moster  Mari gifte sig, med nu hennes man Johan. såklart kunde man inte hålla tårarna inne både när han berättade det och när de gifte sig, riktigt fint var de och de gjortde de hemma hos dom :) en väldigt väldigt lyckad helg! & grattis till er! ♥


RSS 2.0