natti

Kära dagbok.. hade jag velat skriva här och snabbt få ut allt jag vill skrika och hosta upp några fjärilar men nepp! Var hemma vid 4 tiden idag och tiden går så himla fort, redan över 10 och måste lägga mig i tid för imorgon början man redan 07:45, varför ska det va en massa man vill göra helt plötsligt mot kvällen när tiden går som fortast och när man egentligen inte har tid, blä, dock skönt att dagarna går snabbt så det blir helg fortare! :) natti! 
          
                                                            två bilder från köpenhamn 

yes


mah

Malmö högskola firar 15 år i år, och självklart ska man vara med och fira det ;)

VFU vecka

Kände mig nästan lite vuxen när jag precis skickade in ansökan till lärarnas riksförbund! Dum jag var som inte fixa det i skolan när dem var där, men bättre sent än aldrig, gratis meddlemskap under studietiden :)
 
Idag började vår första VFU (praktik) vecka och jag är i Landskrona. Har kommit på en supermysig skola, såg inte fram emot det direkt men allt slutade super när man fick kramar och glada miner av de söta barnen och varmt välkomnande av trevlig personal och härlig handledare! Tror detta kommer bli toppen! Tyvärr så ska jag bara vara där till torsdag denna vecka sen dröjer det redan till vecka 6 i februari, men då blir det i hela 4 veckor :) Så spännande allt nytt är ♥
me today

heaven

Såhär fin var himlen innan kl 19:19. Magiskt :)

28 september

De senaste 24 timmarna har varit ett par av de bästa timmarna i mitt liv, åh så härligt! Elin kom över och vi drack lite ("lite") vin innan vi drog in till stan, satte oss på Viva och tog där med ett glas vin och dela på en nachotallrik, megamys! Flum och struntprat, perfekt! Mötte uppe ett gäng sedan och där var bland annat fina Linnea! Gick till telegrafen och satt där och tog ett glas vin och ännu mer skitsnack, lovely! Jag och Linnea drog bort till perrogen och skildes åt en stund senare på vars ett håll. Spendera natten i Helsingborg och resten är mitt! Var hemma vid 12-1 tiden idag och haft världens bakfylla yeahy! Åh happy me ♥

no plan


shopping!

Shoppingen från Köpenhamn kommer här och även vad det blev idag när jag tvunget fick åka till väla för jag skulle köpa nya svarta jeans på JC, favoriter! ♥
Från köpenhamn ↑
SÅ NÖJD!

copenhagen today

Har haft en riktigt mysig dag i Köpenhamn med mamma och pappa ♥ 
Lite bilder kommer imorgon när jag lagt över dem :)

What does the fox say?

 

skitunge

Här sitter hon om hon inte är i sängen, och väntar på mamma när hon inte är hemma. Helt besatt av henne, hur kan det vara så himla mycket roligare när mamma är hemma?

vinsten är ändå vår

http://www.svt.se/wd?widgetId=23991&sectionId=566&articleId=1488221&type=embed&contextSectionId=566
Hahahah ja dör, har nog sett klippet 15 gånger, lite bra varje gång! Fula MFFare haha 
 Skånes stolthet!

snart klar

Åh äntligen på bättringsvägen (låter som jag är sjuk) med min TENTA! Blev precis klar med andra uppgiften angående hur man lär ut i religion till en klass åk 1-2. Hoppas nu att det är vettigt och bara rätt först och främst, inte det lättaste att tolka dessa uppgifter. Mer psykologi och filosofi när man ska analysera uppgiften! Har kommit halvvägs på första uppgiften så ligger rätt bra i schemat tycker jag, tar en lite paus nu och ska käka något och sedan sätter jag igång igen, imorgon ska det vara en ledig dag så plugget ska vara väck idag!! 

Vilka länder har du varit i?

Rest en hel del i mitt liv och det är jag evigt tacksam för, älskar verkligen det! Både att komma tillbaka till favorit platserna och även att se nya delar av världen! Favoriten är ju absolut vår fina lägenhet i Spanien, mitt underbara paradis. Som vi för övrigt egentligen skulle vara i nu men blev ändrat så sticker om ett par veckor istället :) En annan favorit är också Thailand, underbart land, fina stränder, härliga människor, god mat och underbart klimat. & London är också på min topp 3 lista. Bästa shoppingstade ever som man bara måste uppleva någon gång i livet! 
          
          
Sverige
Danmark
Norge
Tyskland
Polen
Schweiz

Frankrike
England
Spanien
Portugal
Turkiet
Thailand
USA

vad nu då?

När pappa ringer och frågar om mina 4 sista siffror. 
1. Kan han inte dom?
2. Varför behöver han dem och varför lät det som han stod i en butik och sa det till en tjej som han handlat något av? SPÄNNANDE!

free

En "ledig" dag idag, plugga står på schemat! Men just nu så orkar jag inte gå upp ur sängen, satte klockan på 09:30 men så himla trött jag var och är fortfarande.. men ska dra mig upp och äta frukost nu i alla fall och få lite energi och ork över huvud taget.. en promenad med hunden hade kanske piggat upp en! 

grattis bloggen

Bloggen fyller 4,5 år idag! ♥ & så mycket som hänt i livet... 
Dream

24 september

Idag blev det en sväng ner till Malmö på 2 timmar ca och bara en massa snack om den verksamhets förlagda utbildningen (VFU) ((praktik)) som jag för övrigt har fått på Alléskolan i Landskrona, efter lite googling så vet jag nu i alla fall vart den ligger. Har verkligen noll koll på Landskrona, har ingen anknytning dit över huvudtaget (typ) och inget stad jag åker till. Bara 1-3 ggr om året då det är till tandläkaren eller frisören, räcker ;) men det kommer säkert bli super bra, possitivt i alla fall är att jag inte behöver pendla till Malmö de veckorna! 
 
Lite plugg har det blivit idag och blivit liiite klokare på tentan men imorgon ska jag verkligen sitta hela dagen och även torsdag om jag inte blir klar imorgon då :) Nu mitt kära MTV som jag nästa tittar på varje kväll! 
Här får ni en Instagram bild från en promenad med vovven 1-2 veckor sen :) 

tentaplugg


ord och text bilder

Haha asså jag hatar alla sidor man gillat på facebook för 10000 år sedan som nu postar massa bilder med ord och texter och som man kan placeria in i livet så himla bra. Kan ju tänka på något litet och det betyder exakt vad man känner eller exakt så som livet är just nu eller hur det kan komma bli.. blir helt prillig i huvudet! 
denna tex. 

618 Cinderella


fjärde

Ny vecka och påbörjade fjärde veckan på högskolan, helt sjukt så snabbt tiden går!! & nästa vecka börjar redan första praktik veckan, ska bli riktigt spännande! 
 
Idag var det dock en ganska onödig dag som inte gav mycket.. kunde stannat hemma.. MEN bara 2 timmar imorgon sen blir det inte att åka till Malmö för skola på 2 veckor. & nu måster jag verkligen sätta fart med tentan som ska in på fredag! 

Familjetrippen

Var och såg Familjetrippen igår, så sjukt rolig och bra film, rekomenderar jag verkligen och man får många goda skratt som håller länge och med bra sällskap så blir filmen ännu bättre! Se den! 

Nike Air Max

Var verkligen nöjd med alla mina köp när jag och mamma var i London. Men en av de bättre som jag verkligen köpte sista minuten nästa, och hade ångrat mig om jag inte köpte är mina Nike Air Max, så sjukt fiiina, älskar dem! Har inte fotat något på dem själv men här kommer en google bild på dem jag har köpt :)
 

full garderob, inget att ha på


bionight

Bara för allt att göra något bättre så ska jag på bio ikväll. Planerat hela veckan dock men kanske så man kan lämna något bakom sig. Hoppas för övrig att det blir en bra kväll! 
 
Hade tänkt ta tag i lite plugg idag men när jag fick veta igår morse att jag tydligen skulle jobba idag 10-16 så sket det sig! Snart kommer lite gäster hit och vid 8 tiden åker jag in till stan igen. 

sluta

Drömma om att du är ledsen och kramar om mig och sen vakna och veta att det aldrig kommer hända.. tär på en.


borta

Nu sådär en månad senare så finns du inte längre synligt kvar i mitt rum. Men det går aldrig att ta bort all lycka som fanns men som nu inte finns. Precis som jag plockat ner det i en låda har jag plockat bort mina känslor, lång in där dom aldrig kommer försvinna.. på den plats nu där dom gör som mest ont. och när dem växer bort, vet man aldrig. Men snälla bara det slutar göra ont, någon gång. 

-

Varför gör du såhär?

dagen

Ner till Malmö. Först föreläsning om bildämnet 45 min sen 1 h 45 min religion. Lunch och blev dyngsur i skitvädret vi precis lyckades komma ut i men tur inget regn på vägen tillbaka och avslutade med 1 h 45 min religion igen. Hemma vid 4 tiden så inte så sent och imorgon är jag ledig så ska ta tag i min hemtenta och läsa läsa läsa. Är för övrigt riktigt trött och en film just nu låter som bästa iden egentligen! Nu har jag sett alla PLL avsnitt som finns ute och vad jag hört kommer nästa i oktober någon gång så nu har jag ingen serie att titta på och hittar ingen som verkar lika bra, eller spännande... så om ni kan tipsa på någon annan serie som liknar PLL så gör det!! 
Karta på malmö högskola byggnaderna ;) Nr 2 orkanen befinner jag mig på! Lärande & Samhälle

magic


home early

Tur i oturen så strunta vi i andra föreläsningen idag.. vilket då gjorde att jag kunde ha gått på min körlektion men bokade ju av den igår.. fick köra lite hemma med mamma istället, men det var i alla fall så sjukt skönt att komma inom dörren 11:30 istället för 18:00. Varit och ätit på tegel och en sväng om stan snabbt för att hämta pappa på bilfirman. Somnade ca 2 timmar efter 2 avsnitt PLL eftersom jag var uppe så tidigt imorse så kunde jag inte inte låta bli att sova, sjukt trött! 
 
Nu ropar sägen på mig ännu en gång! Imorgon blir det 09:00 - 15:00, planerna var sen att åka till Tivoli i Köpenhamn med lite tjejer men så blev det inte längre :( får dock mer tid till min hemtenta som ska in nästa fredag så även där tur i oturen. Ska se till att bli nästan klar med den till torsdag så jag kan njuta av nästa vecka och kanske åka till lägenheten i spanien ♥
hope so :D | via Facebook

ny vecka

Idag var den en ganska kort dag 09:15 - 12:00 dock en ganska seg föreläsning och på tåget mellan Lund och Malmö höll jag på att somna! Ätit lunch med mamma och pappa på Tegel har jag hunnit med idag och även ett besök hos tandläkaren, inga hål som vanligt :D tack gode gud! Sen en sväng till biblioteket och låna böcker som hade kommit och träffade också min första lärare F-3 så otroligt roligt, och kul att berätta för henne att jag nu läser till lärare! Åh vill bara börja jobba direkt ♥ NOSTALGI att se alla människor och vistas nära sin gamla skola man gick på F-6!
Kört en hel del med mamma idag också, fick boka av körlektionen imorgon pga föreläsning som helst plötsligt kom upp i schemat så var riktigt förbannad innan.. får se hur dagen kommer se ut imorgon men enligt schemat 08:15 - 17:00 FML jag som hade räknat med att bara gå till 10:00... Oväntade förändringar som är dåliga är SÄMST. Mot sängen nu eftersom min klocka står på 05:30.

kusinvitamin

Otrolig heldag med fina kusinen igår! Familjemys är så underskattat! ♥

-

Jag kan nog inte förlåta och jag kommer absolut aldrig att glömma. 

beautiful

Hon är SÅ vacker!
Daydreamer | via Tumblr

bildbomb: dagens äventyr


saknar dig fina älskade

Idag var det 2 år sedan fina Prins lämnade oss efter så många år. Min älskade vän som jag växte upp med och älskade och älskar fortfarande så mycket! Vi alla saknar dig här nere ska du veta ♥

detta har jag gjort

Torsdag: Skola mellan 09:00-16:15, hade min första examination och godkända blev vi, så skönt, en bra start på högskolan! När jag var hemma vid halv 6 blev det middag ute i fina vädret och sen en lång promenad med Elin. 
Fredag: Vakna vid 9 när klockan ringde och packa ihop lite grejer och kl 11 var jag hos Fay och vi drog vidare med våra cyklar till skogen i Vallåkra och hade med stormkök och lagade pasta med kötbullar, så sjukt mysigt och tur med vädret hade vi, cyklade hem i springbyxor och ett linne, 13 september, helt sjukt! Var hemma vid 3 tiden och var nära på att ta ett bad i poolen men drog ut på tiden åt lite och gick ut med hunden och sen blev det kallt så, om vädret är bra imorgon blir det att bada då istället! Får passa på innan pappa stänger värmen i poolen, just nu 26 grader :) & nu mot kvällen har jag gjort v mig själv och valt ut lite kläder för morgondagen skulle bestå av Modell för en dag för min kusin men nu hängde jag med så ja, ska ju bli superkul med bästa fotografen Stefan i stan! Kusintid! ♥ Lite bilder från dagen kommer snart :) 

krossad

3,5 år går, det är över, du hör aldrig av dig mer. Antar att du är fri.. 

ännu en "ledig" dag

Idag har jag varit "ledig", sov i soffan hos mamma och pappa inatt eftersom jag upptäckte en spindel under min säng på det mest komiska sättet någonsin, tappa ppillret under sängen och måste lysa upp med mobilen och finner spindeln, men var tvungen att skrika och gråta lite innan jag fick tag i pillret genom den längsta linjalen jag kunde hitta och sen vägra jag vistas i mitt rum när jag vet vad här finns inne. SÅ imorse vände mamma och pappa hela mitt rum upp och ner och har nog fått bort en viss procent av alla äckliga grejer som finns här! 
 
Update: Jag skrev detta inlägg för 4 timmar sedan men publicera det aldrig kom jag på nu!
Fixar det allras sista just nu inför redovisningen imorgon och min första examination på högskolan, som säkert kommer gå bra, hoppas jag! 08:04 går tåget imorgon mot malmö så sängen ropar snart, godnatt! 
Amazonas

we ♥ it

Wake me up

09-09-13

Imorgon är det en föreläsningsfri-dag men grupparbete måste göras så planerna var att ses kl 10 men ändrade det till 11 så sovmorgon för mig imorgon! Klagar inte! :) Ska se om det finns något på tv eller kanske se någon kort serie som 2 ½ men eller Sex and the city innan jag somnar. Trivs som fisken i vattnet med nya vardagen! 
Jag & fina mormor i Blekinge!

20:30

Då inledde jag andra veckan i Malmö med 3 timmar grupparbete och 3 timmar föreläsning. Ganska seg i huvudet när jag kom hem och har inte förrän nu börjat läsa igenom mina grejer så de är helt klara till imorgon :) Lite paus får man ju ha, och tiden på tåget räknas inte då jag nästan dog av hunger! haha
 
Om en stund börjar nya säsongen av Halv 8 hos mig!! 

fina helg i saxemara


BADA 8 SEPTEMBER

haha han skriva en sida sen fastna jag här igen ;) så nu kan jag lika bra berätta om helgen! 
 
Igår börja jag med 3 timmars jobb som gick super, sålde som smöret (säger man väl?) nöjd personal och nöjda kunder! Älskar det! Sen åkte jag mamma och pappad direkt till Blekinge till moster och kusiner för släktträff, som var hur mysig som helst, en sväng ner till vattnet med piknik, lite frågesport, sen tillbaka och åt god middag och sen prat hela kvällen lång och vid 2 somnade vi alla. & idag var det planerat att ta ett morgondopp och det var verkligen morgon för 08:45 klev jag ur sängen och en halvtimme senare låg man i havet som det var 12 grader i! Okej det var ett riktigt snabbdopp men nu kan jag iallafall säga att jag badade i havet i september månad 2013, inte illa. Sen blev det en långfrukost i den underbara solen, helt fantastiskt högsommar väder den 8 september, snälla snälla nu kan detta hålla i lite till så det sen blir en mild höst och vinter kommer lagom till jul och stannar lagom 2-3 månader kanske och en fin vår! 
 
« nu återgår jag till mina floder, sjöar och försurningar! »
Bilder kommer imorgon eller kanske till och med ikväl!
bad (i pool) kanarieöarna 2010

--> plugg

Ibland känner man att facebook, bloglovin, youtube, blogg.se, swefilmer och massa andra roliga sidor ska stängas för en stund så man inte blir distraherad när man ska plugga! Just nu tex, har inte varit hemma sen igår morse och finns ju massa nytt nu att kolla på men så behövs det pluggas också! Dock ska jag nu efter 2 timmar med strunttittande sätta igång ordentligt med min uppgift, Framtiden om sjöar och floder, känner sig som en liten flicka som gör sitt första arbete om sverige och fått tilldelad flodar och ska rita en fin flod eller sjö och lära sig namnen på de största i världen! Dock är det typ av det för om något år är det jag som ska lära de små söta om detta :D så spännande! ♥

bilen mot annat landskap

Lite bilder från Blekinge sommaren 2011

zZzZz

Imorgon ska jag upp och stå på jobb klockan 10 - 13 sen direkt efter hämtar mamma och pappa upp mig och vi åker till Blekinge! Så nu måste jag krypa till sängs så jag kommer upp imorgon och hinner packa lite grejer! Godnatt på er!
någon som gör frukost till mig imorgon?

snart

om exakt 2 månader fyller jag 19 år!
cupcake | Tumblr

jag klarar det!

Första veckan på högskolan är klar och det är mer spännande än någonsin! Geografi läser vi nu och jag har kommit i en superbra grupp, alla samma vilja och bra kunskap och intresse! Sånt man aldrig upplever annars i skolvärlden! På torsdag sker redan första examinationen i form av en redovisning om Floder. Här går vi snabbt på det! Idag blev det ner till Malmö mellan 12-16 en timmes snack i gruppen och tre timmars föreläsning. Direkt hem efter blev det och äta god middag i det fina vädret! & kom precis in och ska nu förbereda inför filmen på tv3 kl 20:00 Livet från den ljusa sidan, har ni inte sett den så ska ni se den någongång, superbra! Jack Nicholson är en legend, se även Gökboet där han spelar såå bra! Vi hörs lite senare! 

yes


"ledig"

Idag har jag varit "ledig" som jag kallar det, fast man egentligen ska plugga 8 timmar om dagen, men en del geografiläsning har det blivit, men 8 timmar kan jag väl erkänna att det inte blev ;) Sov däremot 11 timmar vilket var så sjukt skönt, sovit 6 timmar mån, tis och ons så behövde en paus, kom lägligt denna torsdag! Imorgon blir det 12-16 så det ska gå det med :) 
 
Idag har jag även övningskört en runda med mamma och nu går det så mycket bättre! har också lagat middag och det blev tacos :) längesen så det var sjukt gott! In i duschen nu och sen tv och fortsätta läsa lite, trött redan nu, förstår inte hur trött jag kan vara, jag som inte la mig innan 1-2 på natten innan skolan börja och nu är jag riktigt trött vid 10. Inte fel dock! 
Inte så längedsen man var såhär liten och nu har man börjat högskolan. Vart tar tiden vägen?

Alva

Idag har jag och min fina farmor som inte finns längre och som jag har valt mitt ena mellannamn efter, namnsdag! ♥
fina farmor Alva

more London


känns bra!

2 september - första dagen och fyra år framåt! #malmöhögskola √

London


1 september

Idag kan jag knappt gå, och sitta på en stol är inget jag vill så sängen har varit min bästa vän hela dagen. Ångrar nästan att man träna så mycket! Tur att jag ligger en bit bak i PLL så det finns något att se på, men börjar på näst sista avsnittet av säsong 3 så inte så många avsnitt innan jag är ikapp, spännande x 1000 ni bör se serien, superbra! (Om 12 timmar är jag påväg till tåget mot första dagen i malmö... blandade tankar!)

september

September <3

RSS 2.0