China


plugget

Imorgon är det Valborg men klart ska nästan hela dagen spenderas i skolan. Först ett seminarium 9:15-11:00 och sedan slutar de flesta, de som kommer att komma alltså ;) sen blir det redovisning för mig och Anna bland annat 13:15-15:00, vi missade båda tillfället, bortresta, under påsken så nu får vi ta igen det. Hoppas det kommer gå bra, och har bara 5 minuter vilket inte är länge för allt som ska få plats! 
 
Kom precis ut ur duschen vilket var skönt, slipper jag tänka på att fixa håret imorgonbitti och stressa med det :) Godnatt på er, ni får ha en bra valborg! Vet ännu inte vad som händer riktigt, Hampus är inte riktigt kry, brosan är här och grill är ett alternativ.. Varför kan man bara inte åka iväg så slipper man detta hysterit om att hitta på något på högtider svenken bestämt att här ska de festas till annars är man tråkig isch typ 

kärleken sprudlar

Fantastiskt väder har det varit nu i en vecka, har dock hört att det ska bli lite kallare imorgon men man ska va glad över att vi fått en så fin vår och början till sommar. I lördags var vädret helt godumligt och jag och Hampus hade bestämt oss att träna men att stå på ett gym locka inte oss så vi skulle power walka milen. Var i fredags och köpte lite nya träningskläder på stadium outlett, då jag inte hitta något alls på det nyöppnade XXL, men det gjorde inget :) Shorts och linne på och t- shirt för Hampus och vi gick ner till stan och hamnen, längs med vattnet upp till sofiero och vände där och gick uppe i skogen och ner för där man kallar muren för kinesiskamuren och sen nere vid vattnet igen. Jogga även 2,5 km av de 9,6 km vi gick på 1 timme och 20 min. Börja känna att mina hälar var lite ömma efter halva tiden men de brudde jag inte mig om, men när jag kom hem hade jag största blåsorna jag någonsin sett och var tvungen att åka hem för att ta på mig öppna sandaler. Skulle nämligen till Hampus syster på kvällen och att kunna gå var ju ett måste, men det var så fint väder så mina fina sandaler åkte på :D sved i hälarna duktig hela kvällen och har sen i lördags gått i öppna skor så nu börjar blåsorna bli mindre, så imorgon kan jag nog ha hela skor om jag vill. Ska skaffa mig ordentliga strumpor, kom på att det var felet för hade hur bekväma skor som helst! Men gud så skönt det var :D Många promenader har det blivit de senaste dagarna och kameran har följt med mig någon gång med :D

China

Lite smått från Kina, kommer mer :D

biomys

I onsdags, förra veckan, var jag och Hampus på bio och mös till det! Hade bestämt att vi skulle se denna filmen med Liam Neeson så tog en spontan bokning bar någon timme innan :) Hur mysigt som helst, senast vi var på bio var vår första dejt 21 september. Så bio kommer alltid betyda något för oss! ♥ Även en bra start till en mysig dag därpå då vi firade 6 månader tillsammans, redan ett halvår! Vart tar tiden vägen? och blir bara mer kär för varje dag som går!
 
Filmen var för övrigt hur bra som helst, spännande! Den borde man se :) 

första doppet!

Nu är det bloggtorka men de kommer, de kommer nog tillbaka :D Varit hemma från Kina en vecka imorgon kväll, och har mötts av underbart väder!! Sverige är allt underbart, älskar det!! Finns inget som slår svenskt fint sommarväder! Så eftersom det är 21-23 grader i skuggan så bestämde jag och Hampus oss för att vi bara var tvungna att bada idag! Åkte ner till havet för ca 2 timmar sen och det blev två väldigt snabba dopp var :D 10 grader var det! 
27 april i sundet, inte dumt ;)

live från Kina

Har ju inte uppdaterat någonting här från Beijing! Är så trött på kvällarna efter alla långa dagar med nya grejer etc så tänker inte alls på att hinna skriva om det hela :) roligare när jag är hemma med bilder till, men i alla fall så har vi det hur bra som helst!! Första dagen var sådär och trodde jag skulle vara så besviken hela tiden men de ändrades snabbt nästa dag, har nu varit här typ 6 dagar och massa shopping har det blivit och en sväng till kinesiska muren och en tur till förbjudna staden! :D En massa god mat har vi också ätit! Beijing är verkligen en stad jag hade kunnat besök igen :D även säkert andra delar av Kina, ett roligt land! Asien ligger mig varmt om hjärtat! 




Tre bilder från resan, kommer massor när vi är hemma! 

vovven

Saknar min mysiga lilla vovve! ♥

Oliwia dagen

Min namnsdag idag! Firar jag i chingchongland! ♥

favorit

För tillfället är detta mitt favoritté, inte glad för svartavinbär att bara äta eller i saft men i detta teet blir det riktigt gott, mer smak i detta än i många andra. MEN det där kanske ändras här i Kina, ska nämligen försöka gå på någon temarknad eller något ställe med tebjudning som tydligen ska vara populärt :) hoppas jag får med mig något te hem, alltid roligt om man hittar något gott!

kärlek

Hade en så mysig dag igår! Grillning trots lite kasst väder men det blev perfekt ändå! Kommer sakna min älskling så mycket, usch så ont det gör ♥ Har i alla fall fixat så mycket som möjligt så skype eller liknande ska funka där borta! 

ett bad

Ett försök till att ta ett bad innan, varmvattnet försvann tyvärr ganska snabbt men det var skönt den stunden det vara, skum, olja och badsalt. Hur len som helst nu, riktigt skönt. Godnatt på er!



analys av matematik

Det går fram och fram, arbete som omfattar 6000-9000 tecken. Är över minimungränsen i alla fall men har en del kvar så kanke slutar med att man får ta bort lite annat kanske, hm.. 

teenager

 
 
 
lite seriöst, lite roligt, lite tänkvärt, lite gulligt. Tonåringar.. tror dock inte
detta kommer försvinna för att man fyller 20 i år haha 

myser


När jag går in i mamma och pappas sovrum och möter det här! Hur mycket jag än vill lägga mig där och gosa ner mig hos henne så går det inte just nu för har precis målat naglarna, så typiskt! Min sötnos ♥

red

Varit i Malmö sen halv 11 och sitter fast till klockan 16, måste erkänna att det är en seg dag idag. Vill bara på semester nu eller bli av med allt plugg som trycker på en. Salstentan som är 25 april är det som jag fasar mest för eftersom jag suger på matte och tydligen är det ju inte tal för barn man ska hålla på med, fick nog lite panik igår över allt som händer då jag börja gråta innan ja skulle sova. Ett sommarlov hade inte varit fel nu heller, ca 3 månader utan att bry sig om skolan...

en ny vecka

Tagit mig från helsingborg med en tur på bussen och musik i öronen. Sen åkte jag direkt på en typ arbetsintervju men blev så fundersam och tror inte riktigt det är min grej. Så ska nu sätta mig med mitt plugg istället som ska in på fredag, men ska försöka hinna så mycket som möjligt idag såklart! Behöver ju en del tid till att packa min feta resväska med :D 
myskläder och pluggmode on

onyttigt idag

Min fina är och köper kebab och vi ska tagga inför HIF klockan 3. Orka inte laga mat så ibland får det bli sådär, inte för vi lagat mat på hela helgen men ändå ;) mysig söndag, även ingen skola imorgon så sover här, mega bra! Igår åt vi anka hemma hos mig som var hur gott som helst, tog även en sväng till stadiumoutlett och köpte strumpor och sen en sväng in på väla och köpte yoggiboost, körde dit mest för att testa pappas nya bil :)
sitter vid Hampus dator så inga andra bilder 

kvällens outfit


04-04-2014

Jag lovade både mig själv och Hampus att verkligen börja plugga men hur jävla dålig disciplin har jag inte? Ska kolla igenom snabbt upgiften ännu en gång och kanske skriva ite punkter vad som ska göras och sen vara tråkig imorgon och sitta med det lite. Förlåt! Har gjort en massa annat bara, varit och ätit god mat på tegel och varit ute och gått med Elin.. Men nu har jag inte mer tid för om 70 min går jag över till Sandra för middag med lite människor och något glas vin, bra fredagkväll och sen kommer Hampus hit ikväll, skulle in till stan men tror att jag hoppar över det :) Hörs imorgon!

Nu vill jag ut

Hur berättar man för sina föräldrar att nu vill jag flytta här ifrån, jag vill vara med den som står mig allra närmst och det är varje dag. Att jag vill dela hem och närhet med min kärlek varje dag och bli 1. Hur? När mor min vill att jag ska bo hemma resten av mitt liv. Ibland är ensambarn inte helt perfekt, brosan flytta när han var 18 men det var pappas beslut, min mamma har andra tankar och jag är tjej, det är ju aldrig lika för tjejer och killar. Ni som har syskon känner kanske igen detta? Eller ni som är ensambarn med? Help :D
Interior ♥
Så snyggt sovrum!

Berg & Meltzer i Amerika

Detta måst ni börja se på! Jag älskar Carina Berg, tycker hon är så himla skön och har sett på de flesta Berg flyttar in programen men detta när Carina och Christine Meltzer åker runder i Amerika är något för sig, båda är riktigt härliga men Carina slår det mesta haha allt från att dra ut tand till att kolla på vampyr och vara sjöjungfruar till att testa stark mat och brottas. TITTA NU! 21:00 Kanal 5 torsdagar eller på kanal5play

middag


Första middagen för iår som vi satt ute vid poolsidan. Solen sken och jag satt till och med i kort ärm, vindstilla och med min Loka crush som jag glömde imorse, den var god den med, men hallon var godare. 

dress for success

NEW

Loka Crush

Dessa har jag letat efter i en evighet, på coop, ica maxi etc men icke funnit dem, förrän jag kom på att säkert pressbyrån har dem och där gick jag förbi idag och vad fann jag? Jo alla dessa smaker! Fick med mig en hallon och en päron och har druckit hallon. Den var hur god som helst och det är ju lite mer läsk aktigt men inte så mycket kalorier typ 90 kanske i en flaska. Ska ta med mig päron imorgon till skolan och antagligen njuta av, dessa kan man köpa om man är sugen på mer läskande dryck och bättre än cola, fanta etc. Tummen upp! 

Detta visste ni inte!

En grej som jag inte brättat innan och som nu är rellativt säkert eftersom det gått 4 månader, minst, är att jag ska bli faster i augusti!! :D Jag känner på mig att det kommer bli en liten fin pojke men det återstår att se, ska bli riktigt roligt i alla fall :D Fick detta underbara besked på nyår, kunde inte bli bättre!
Offwhite Skjorta, Randig skjorta med murarkrage från...
Rosa Klänning, Söt ärmlös klänning från Newbie....
Blå 2-pack Haklapp, Haklapp i 2-pack med kantband. En...
Offwhite Sparkdräkt, Vit finstickad sparkdräkt med kanin...
Fin fina babygrejer från Newbie på KappAhl

Salar De Uyuni - Bolivia

Världens största saltöken med sina 10 582 km2, vilket är ungefär lika stort som hela Skåne. För 40 000 år sedan var denna saltöken en del av en gigantisk förhistorisk sjö. Saltytan är så reflekterande att det bildar världens största naturliga spegel. Reflektionerna är så pass klara att detta område används för att kalibrera satelliter. Ännu mer vackra platser! 
 
 

fjärilar i magen

Även om det varit lite kallare idag, speciellt i skuggan så när vi satt i solen kunde jag till och med ta av mig jackan och sitta i kort ärm. Underbart att vi får en så fin vår detta året! & gud så mycket lyckligare och gladare man känner sig när det är så fint väder och ljust länge på kvällen nu! ♥

tisdag onsdag

Här sitter jag i min säng i underkläder efter en härlig dusch och Hampus kommer om 20 min ca för att hämta mig, om jag kommer vara klar till då? Tveksam, men det gör inget :D Vi ska in till stan, äta något litet till lunch och kanske ta en promnad, ska jag föreslå i alla fall, sen laga middag som vi kom fram igår till att det skulle vara stuvad makaroner och köttbullar, mumma! Sen titta tv och ha mitt i vckan mys som man uppskattar till 1000! 
 
Imorgon blir det att ta hand om min kropp, kl 11:00 fotvård som jag längtat så efter! Måste ha detklart innan vi åker till Kina och ska gå mycket :) Sen vid 5-6 blir det massage på Electa med Fay ♥ och sen äter vi middag någonstanns, vardagslyx!

april april

April !! 😄💐🐝

nyheter


glossybox

Min månads glossybox
1. Lip Balm
2. Ögonkräm
3. Nagellack
4. Body cream
5. Panos Emporio deo (innan den lanserats i butik!) 
6. All kräm
7. Panos prov doft
 
Massa roliga saker :)

RSS 2.0