97 dagar till sommarlov!

& 49 skoldagar kvar! + 8 dagars praktik för mig :)

låter det mycket? nä faktiskt inte tycker jag! att sluta 5 juni är ju helt underbart, hade dock varit ännu bättre om man tog studenten men iaf, de är nästa år :)

har nu fyllt i min individuellaval lapp till 3an, behöver egentligen inte välja något men har valt Retorik iaf och får ja den så tar jag nog den, kan ändra mig, men om inte så blir det inget val, så kvittar lite faktiskt, men kan vara användbart faktiskt :) att gå från att läsa ca 1000 poäng i 2an till ca 600 i 3an låter inte helt fel.. så därför längtar man så mycket till sommaren så att alla dessa kurser avslutas! :)

måste bara tillägga att jag fick strålande resultat på mitt prykologiprov och är så himla glad :D


skottdagens outfit

 

byxor_zara kofta&linne_hunkydory
halsbandet var present från älskling igår, superfint! tack! ♥

2 år! ♥

idag firar jag och min pojkvän 2 helt fantastiska år tillsammans! alltså 730 dagar sedan det blev han och jag, helt otroligt! på två år har vi gjort så mycket, haft så roligt och skapat så många underbara minnen! spanien 3 gånger, myskvällar x10000, ullared, avnjutit dagar/kvällar med skate och massa vänner, grillat, lagat mat, vatt ute och ätit, bio och massor massor av fler saker!

idag firade vi våran dag med att gå ut och äta på restaurang i helsingborg på Brooklyn, super gott och hur mysigt som helst, mycket nöjd! :)

jag är så otroligt kär och lycklig, mår så underbart bra och är så stolt över att ha dig som min pojkvän älskling :) underbarare och finare människa får man leta efter! du är bäst! Jag älskar dig så otroligt mycket! ♥
 
  

åh så mycket kärlek! ♥


grand canaria

 

åkte in till Las Palmas en dag och satt nere vid stranden på las canteras och käkade god lunch :) gick på gågatan och shoppade lite också, grejer från Massimo Dutti & Zara blev det, älskar de affärerna och båda är spanska så finns ju garanterat nästan var som helst i spanien :) en stickadtröja, en vit skjorta och svarta byxor blev det, supernöjd :)

drar ihop sig

suttit över lunchen och bara segat i bibliotket i 1,5 timme för att sen ha fotografisk bild, väntar på läraren i 20 minuter, han kommer ej, går och hittar honom och så har vi tydligen ingen lektion.. så nu är det 40 minuter tills sista lektionen börjar.. inte så kul att sitta i biblioteket halv dagen..

men förövrigt så klarade jag mitt företagsekonomiprov, glad tjej :) & får tillbaka psykologiprovet på denna lektionen, spännande :)

det snöar/regnar ute och det är ikke så kul, men ska bli 7 grader imorgon så det lär ju inte ligga kvar ngt :)


jag kärlekar dig

har kollat på wallander och suttit vid datorn hela kvällen och snackat med min fina. haft en väldigt mysig dag med linus, myste med hans söta nya valp Shiva som är så underbart söt!! kommer bilder senare, självklart!

åkte ut en runda med bilen i stan, ner vid fria bad och upp till sofiero och kolla lite :) sen käka vi mc chicken och vars en sunday på mc och sen hem och myste :) kolla lite på film men han inte se klart den. det var så skönt att få träffas igen efter denna veckan, alltid lika nykär efter man träffas efter att man varit ifrån varandra en lång tid! underbar känsla! är så kär ♥

ska sova nu, sen skola imorgon som ska väll funka sen längta bort dagen och vakna upp till en helt speciell och otroligt underbar tisdag. jag kärlekar dig.

grand canaria

 
denna papegojan på bilden träffade jag för 5 år sedan när vi var där och den var kvar nu också, hur kul som helst! riktigt fin! :) & att kunna gå med bara ärmar var verkligen efterlängtat!


coming home

svider lite lagom lätt på hela min kropp när man sover.. illa! men vill man va fin får man lida pin! är faktiskt inte röd någonstanns men tydligen så har jag väll bränt mig lite här och var.

snart kommer min älskade Cluttenutta (Cloe) hem!! så mysigt!! sen sticker jag till linus och myser ännu mer med honom sista lovdagen & kollar på hans nya hund Chowchow som heter Shiva! :)  

bilder kommer, lovar :)

Grand Canaria - Lopesan baobab

är nu hemma efter en underbar vecka på Grand Canaria, Meloneras :) fick 5 soldagar av 7, inte illa faktiskt och har fått en finfin färg :) mycket glad tjej! var likblek när vi kom dit!

var på lopesan baobab resort och har varit på samma ställe 2 gånger innan fast på annat hotell i närheten :) detta hotell var afrikansk inspirerat och mycket fint men enormt stort! Superfina pooler, 7 stycken tom. dock lite kallt,22 grader, så badade 2 gånger, men säkert mycket skönare fram mot sommaren :)

hade finaste utsikten av alla, ut mot den fina poolen :) tredje våningen. åt en superbufé varje kväll med allt möjligt på, så känner att jag gått upp typ 2 kg så ska börja träna som in i nu, och nu menar jag verkligen det!!!!

såklart har jag tagit många många bilder och tänkte lägga upp många av de här och typ alla på facebook så ni som är vän med mig där kan ju kolla där :) sen tänkte jag skapa en resor kategori eftersom vi reser en del och det är faktiskt kul att skriva om det och tipsa andra :)

mycket styckeindelning här och cred (?) till er som ville läsa allt detta :) hörs! puss

 smyggtit! (vår utsikt från balkongen)

walking on sunshine




taking a break


Alarm: 03:15 Alarm: 03:15 Alarm: 03:15 Alarm: 03:15 Alarm: 03:15 Alarm: 03:15 Alarm: 03:15 Alarm: 03:15


SPORTLOV


äntligen så är det sportlov!! (bilden åvan är dock från 2011, men strunt i det) huvudsaken är att det är sportlov, ett efterlängtat sportlov, efter 6 veckors skola så är det äntligen lov! nu är den jobbiga och långa perioden över och när man kommer tillbaka till skolan efter lovet (tråkigt) så kommer det gå så mycket snabbare, praktik som tar tid från skolan, ännu ett lov efter bara 3 veckor i skolan, lite dagar ledigt hit och dit och helt plötsligt kommer det bli sommarlov :O men ett lov i taget, ska inte önska bort livet här inte :) vi börjar med detta och det ska avnjutas på ett underbart ställe :)

resten av ditt liv

ska dra mig mot sängen och vakna upp till en skoldag från 8:30 - 13:30, helt okej faktiskt med tanke på att det blir närmre lovet! hade egentligen slutat 14:45 så tack tack goa lärare som är på utbildningar, det får ni gärna vara fler gånger!

en låt som har riktigt fastnat i mitt huvud och som jag riktigt älskar!
Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Resten av ditt liv - Timbuktu

snart så

resväskan är snart färdigpackad! ♥

jag sitter med handduken virad runt håret och mitt sista småplugg till imorogn är gjort och jag kan slappna av tills jag kommer hem efter skolan imorgon och måste ta tag i min fotouppgift kring hållbarutveckling.. ngt tips? det ska vara en propargandabild.. vet absolut inte hur jag ska göra!

hallonmuffins med lite söt glasyr&strössel på som jag bakade i helgen :) blev riktigt goda faktiskt!

svar på fråga

någon som frågade i senaste dagens outfit inlägget om vart det kom från och allt förutom skärpet kommer från JC, jeansen är dock 5-6 år gammla och hålen har jag själv slitit upp efter åren men tröjan är från förra året :)

Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag alla mina fina vänner ♥
Gav min linus ett paket med gelehjärtan, gulligt kort & en biltvätt :) och jag fick jättefina och goda chokladpraliner av honom och ett finfint kort! tack ♥ & imorse fick jag en pandora ring (som ja ska välja själv), trisslotter & gelehjärtan av mamma och pappa :) tack där med! ♥ jag gav rosa ljus till min mamma och en grej till vinflaskor till pappa :) & skickade en ros till min bästaste fay :) tycker detta har varit en ok dag och som ska bli mega mysigt nu för ska krypa ner under täcket och kolla tv med min pojkvänn som jag älskar så! ♥



goodnight sweetheart

lite förberedelser till mina föräldrar och pojkvännen inför alla hjärtansdag är fixade och det kommer bli en ganska vanlig dag imorgon ändå, käka lite extra gott med mor&far och linus och kanske mormor&morfar och sen bara mysa och vara lyckliga över att vi har varandra hehe, myspys helt enkelt!

godnatt på er!

vill också dit!

fy vad jag vill till Thailand, kollar nu på ett program på tv om Thailand, 30 grader i februari på SVT1. Någon annan som ser på det? iaf.. sen vet jag några som precis har varit där och som är där nu och som ska snart. VILL OCKSÅ! :( 1 av väldigt få år som vi inte är där i februari, sorligt!

älskar Thailand, så underbart ställe, kultur, land, miljö osv osv
har varit där 7-8 ggr och det kommer verkligen bli fler gånger!







thailand 2011 - koh chang & bangkok

dagens outfit

 

vilka ord är dina?

Svara-med-ett-ordlistan.

1. Var är din mobiltelefon? Skrivbordet
2. Var är din andra hälft? Ramlösa
3. Ditt hår? Blondt
4. Din mamma? Glad
5. Din pappa? Jobbar
6. Det bästa du vet? Kärlek
7. Din dröm i natt? Ingen..
8. Din dröm/ditt mål? Studenten
9. Rummet du är i? Mitt
10. Din hobby? Fotograferar
11. Din skräck? Spindlar
12. Var vill du vara om sex år? Sverige
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad är du inte? Kort
15. En sak du önskar dig? Resa
16. Var du växte upp? Skåne
17. Det senaste du gjorde? Åt
18. Dina kläder? Blå
19. Din tv? Av
20. Ditt/dina husdjur? Hund
21. Din dator? Svart
22. Ditt humör? Bra
23. Saknar någon? Linus
24. Din bil? Framtiden
25. Något du inte har på dig? Tights
26. Favoritaffär? Många
27. Din sommar? Härlig
28. Älskar någon? Mycket
29. Favoritfärg? Rosa
30. När skrattade du senast? Skolan
31. När grät du senast? förmedvetna

4 dagar innan lov..

företagsekonomiprov chek!
psykologiprov

provet kändes ok och nu sitter jag i biblioteket och har inte lektion förrän 14:10, så passar på att plugga till psykologiprovet nu, som vi har sen :) snartsnartsnart så är det lov, ska bli underbart skönt!!


snö

gästerna åkte hem vid halv 2-2 igår/idag/inatt tror ja klockan var.. var så sjukt trött så viste inte vart ja skulle ta vägen, men kom äntligen till sängs iaf och vaknade lite över 10 idag, trotts att jag satte klockan på 11 :) ganska skönt :)

har pluggat liite liiite, ytterst liiite måste ja säga -.- finns liksom roligare saker att göra, som t.ex. vara ute i snön med hunden och busa, riktigt mysigt och tog en hel del söta bilder på min cloe ↓



11/2

kvällens outfit, enkel.. ack att enkelt ändå kan va så snyggt & skönt :)
 

later

kusinerna + moster med familj från blekinge kommer inte hit idag :/ usch så lack ja blir!

& linus åkte för en lite stund sedan för att åka ner till simrishamn (tror ja) och kolla på deras valp som dom får hem om 2 veckor! en lite chowchow tik :) kul för dem men tråkigt att jag ska sitta här själv till halv 6 :( eller bara 2 timmar, men iaf! nu blir det att välja kläder time! outfit kommer sen!
Tumblr_lw7dewnxyo1qiw489o1_500_large Colourful-cup-flowers-photography-favim.com-216938_large

släktträff

hejhej!
idag ska typ hela mammas släkt komma hit.. eller skulle.. ett par ringde igår och berätta att de låg i influensan och idag ringde min moster och berätta att hon typ hade blivit matförgiftad eller ngt.. kuuul.. från 14 personer till 8.. så tråkigt när man träffas typ 6-7 ggr per år så blir dom sjuka när de väl blir av osv :/ hänt två gånger nu!

men 8 blir vi iaf, och kanske kanske att dom kommer om hon mår bättre lite senare :)

nu ska jag baka baka en smarrig kaka! ciao

btw.


dör nog inte liiiiite inombords av detta underbara smile, åh snygg kille!


pink

har lite småont i ryggen efter att spelat innebandy på idrotten, jag + sju av killarna, i 45 minuter i sträck, inte dåligt faktiskt, var riktigt jobbigt i slutet, men superkul! :)

plugg av lite psykologi och tv tittande har kvällen bjudit på och imorgon är det änteligen FREDAG, dock en dag närmre proven på måndag men närmre tills jag får träffa min linus :) längesen nu, så imorgon blir det en riktigt "ta igen vad vi missat" mys dag/kväll och riktigt njuta av tiden tsm! :) låter super! godnatt på er!
dagens outfit
 
hunkydory linne + kofta, replay jeans + uggs

let it go

dagarna rullar på och händer inte så mycket mer än skolan.. två prov på måndag så känner att paniken börjar träda fram och ångesten kommer komma när som och skrika på mig varför jag inte börja plugga redan förra veckan.. sånt är livet.. för ofta, skjuter oftast upp allt i sista sekund.. men ska läsa läsa läsa imorgon när ja kommer hem från skolan och på fredag, japp ägnar min fredag till det.. en del iaf.. måste man så måste man.

imorgon ska man även införskaffa sig medlemskort på Friskis&Svettis med Elin och sedan nästa vecka förhoppningsvis börjas träningen med roliga pass :) sjukt taggad! läängtar!


jag och elin skolavslutningen i 9an, sikken dag!


godnatt

Oh vad jag lackar på massa grejer nu, men skit i det! Ligger nu i sängen, mina stygn är borta och min rygg är lite öm, nacken värker lite smått och mina ögon svider en aning... Känner att jag behöver sova, godnatt!!


project runway

en dag som känndes som en halv evighet i skolan, trotts att vi gick till 15:10.. morgondagen är inte att leka med.. 08:50 - 16:15, man kan nog tänka klart på sista lektionen! japp, självklart!

sträckte en muskel i nacken precis, fyfan säger jag bara, inte skönt! gör fortfarande ont när jag vrider på huvudet så ska lägga mig ner och slappna av och fortsätta kolla på Project Runway :)

vovvelovven!



måndag

slutade egentligen kvar över 11, men eftersom jag inte fick reda på att lektionen var inställd tills jag var där när den börja så satt jag i skolan 1,5 timme i önödan -.- sjukt störigt när kommunikationen mellan elev och lärare är på topp!

kom hem tidigare än planerat iaf, så klagar inte på det. jag och mamma har sorterat ut största delen av min garderob och ett tjugiotal plagg försvann och allt är laggt snyggt :) nu blev mamma glad! ska käka korv och dillstuvadpotatis snart och sen gör någon uppgift i näthandel och sen bara swilla (kommer ni ihåg när man sa så? eller de gjorde min klass i 8-9 iaf!) framför tvn!

femte februari

firade min far idag med mormor och morfar och linus då, lite champange och småplock först och sen åt vi på tegel i rydebäck :) mycket gott! hade köpt ett voluspa ljus, bok om helsingborg, objektiv till hans kamera och chokladpraliner till pappa från mig och mamma, väldigt lyckat, eller vad jag förstod så blev han väldigt glad :)

nu kollar vi på wallander och sen drar man sig till sängs efter de :)




Grattis!

STORT GRATTIS TILL PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG! ♥

melodifestivalen

vann precis över linus i golfspel på spela.se, king!
ska nu upp och mysa i soffan med chips och dipp och kolla på melodifestivalen!!

En gång i Phuket

ikväll blir det bio med linus :) En gång i Phuket och innan det blir det nog att käka i stan och sen hem till mig efter :) mysig och lugn fredag! men slutar om dryga 1 timme och åker till väla med mamma då och käkar lunch och ska köpa present till pappa :) så kallt ute så går ju typ inte att gå i stan :/


-11 grader

Släppte ut Cloe (hunden) för hon skulle kissa för drygt 1 timme sedan nu och tyckte så synd om henne att hon skulle vara ute i det här.... Ca -11 grader, snälla snälla, bara det inte börjar snöa... Gå mot varmare tider istället tack!


replay

hunkydory x2 + replay jeans
 

wild ones

Sitter i biblioteket och lyssnar på musik och väntar bara på att engelskan ska börja.. om dock 30 minuter... men efter engelskan som slutar 13:30 så slutar jag och sticker direkt hem, käkar snabbt och åker sen och slingar håret + klippa :) fick dock lite ångest imorse över att jag tyckte mitt hår var ganska fint som det är.. fast jag vill ju egentligen vara mega blond, älskar det! men hade varit kul dock att låta det bara växa ut.. fast kommer inte bli fint när utväxten är vid örat typ..

sikka problem! nej men slinga håret blir det! hörs ikväll!
lite småkul att en idag trodde att jag och Calle, i min klass, var syskon/tvillingar! gott skratt!  


februari

ny månad, nya tider & nya möjligheter! tycker februari är en underbar månad, mycket kärlek! :)
Tumblr_lfxlcewkyr1qakxz3o1_500_large 402246_265513020184227_114982095237321_661636_2096335024_n_large


RSS 2.0