sista maj

har fått ett eller snarare minst 20 goda skratt denna kväll efter en helt spårad konversationen med killarna i klassen, haha, en viss del av klassen är ändå ganska bra ibland, trotts att man egentligen inte trivs, men att bara snacka allmänt med några går ju självklart, men hade ja kunnat byta skola hade ja kunnat göra de, men nu känns det inte så lägligt så ska bara satsa på skolan och hålla undan allt som gör att det känns svårt!

nu ska jag sova för att sedan gå upp imorgonbitti och åka till skolan och ha muntligt prov i 10 min, trevlans! sen så är det heeeeelg!

nytt i garderoben


detta väldigt söta linne fick följa med mig hem idag, och endast för 99 kr! kap!

dessa gobitar är även mina, så fiiiina!

be right back

har för en liten stund sedan varit ute med min söta hund :) skönt med en promenad, synd bara att de är ganska kyligt och vinden är inte så varm så det fick bli att dra på sig en fleecetröja och väst, ganska skönt ändå måste jag säga :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen visar jag vad jag har fått för nytt i min garderob, ett litet fynd som jag införskaffa mig i stan idag + mina skor jag köpte förra veckan! see ya!
 


tåg

Statusuppdatering: tåget.


pussåhej

Den kommande veckan är det ganska mycket som ska göras! Både tråkiga och roliga grejer, dock mest roligt :) imorgon har jag mitt sista nationella prov, muntligt i danska och sedan ska jag klippa mig och kanske slinga håret också :) sen träffa bästa faysan! lördag och söndag vet jag dock inte vad som sker, men träffa linus ska jag iaf! måndag ska vi bara kolla på beachhandboll med skolan sen hem och chilla, kanske gå lite på stan efter :) tisdag blir en kort skoldag och på kvällen kommer kusiner hit och stannar till onsdag, då vi är lediga!! sen så är det skolavslutningen och sen sommarlov! otroligt skönt att de är så lite tid kvar och många grejer är över och jag klarade mig faktiskt igenom dessa 2 veckor av stress panik och plugg!

nu ska jag plugga liiite till och sen ta bussen till stan kl 12 :) pussåhej!

2000


today

historia prov idag som gick bra, måste jag faktiskt säga! hur mycket jag har kämpat med min historia och jag ligger nu på ett vg och blir hur glad som helst med det i slutbetyg :) ska bara klara ett prov till imorgon i historia också, suck..

Linus hämta mig efter skolan och vi åkte hem till mig, käka gott, pluggade ett tag och kollade sen på tv och bara njöt av lite mitt i veckan tid tillsammans :) nu ska jag snart lägga mig i sängen och ännu en gång trycka historiapapper i ansiktet och sen sova läääännnggeee och sen göra provet imorgon kl 1!  

dagens outfit


godnatt

har blivit hur pepp som helst på bloggen och ska bli en riktig stor bloggerska nu, haha alltså skriva många inlägg om dagen, mycket bilder och allt sånt, hoppas det uppskattas :) kommer säker inte hålla hur länge som helst men man kan alltid hoppas! nu ska jag trycka huvudet i historiapapperna och sen sova och ha lite smått ångest över provet imorgon + imorgonbitti får ja veta om jag klara MatteC eller icke... vill jag veta? 
 


hoppas att jag aldrig mer behöver läsa matte!


sug.

Håller på att få spel. historia historia historia är det ända som flyger runt i huvudet och det är så jävla tråkigt. hatar historia. tack och lov att man inte kommer läsa det mer! onödigt att gå in på så många saker som är helt onödiga. förstår att man har det om allmäna saker men nu är det så jävla mycket som jag faktiskt inte bryr mig om eftersom det redan hänt och så iontressant så det inte finns ngt värre att läsa om.

2 prov och 1 inlämning. jo min inkompetenta lärare är dålig och tänker inte längre än näsan räcker.


väder


just nu är det bara en massa mörka moln, regnade för 1 timme sen ca och kommer säkert att komma mer.. och det ska bli såhär dåligt ända till söndag enligt min telefon.. några 17 grader är jag tveksam till om vi kommer att få.. tur att man vet säkert att man kommer få ett antal veckor sol i sommar, ifall de blir en kass svensksommar.


studio

Förra veckan var jag och linnea i fotostudion och jag tog lite bilder till en uppgift jag hade :)
här är några av dem:



NY HEADER

Har ni sett min nya spontan header!?!?! Fixa och trixade i photoshop och blev rätt så nöjd faktiskt, lite roligt att göra sådär och som ni ser i texten så är det lite sommarbilder på mig :) hoppas ni tycker om den!

nu ska jag prata lite i telefon med linus och sen sova gott och imorgon så väntar en extremt, enorm, fruktansvärd pluggdag!!

10 dagar kvar!

Det är bara 10 jävla dagar kvar tills man har ett efterlängtat sommarlov på 10,5 vecka! Tror inte jag är den ända som längtar isönder och vill bara att det ska va nuuuuuuuuuuu! (bortsätt från all tid man dock hade behövt till skolarbeten innan man sluta, men annars!!!)
 
bilder från sommaren 2011 i spanien, snart ses vi igen! ♥

27 månader!

Idag firar även jag och Linus 27 månader tillsammans, alltså 2 år och 3 månader. Gu vad tiden går och jag är fortfarande hur lycklig som helst! Jag älskar dig! ♥

bild från 25 maj 2012

kosta boda make up mini

Idag fyller mamma år och dagen började med en mysig frukost ute i trädgården med paketöppning :) och nu ikväll har vi käkat en supergod middag och jordgubbar och glass till efterrätt :) jättemysig dag! Jag och pappa köpte underkläder, skål till jordgubbar, kosta boda make up nagelack, krydda till matlagning och fransk nougat, verkar som hon har haft en bra dag :)
 Kosta Boda Make Up Mini Guld

Grattis mamma!

Grattis mamma på din födelsedag!

helgen

Fredag: Gjorde nationellt prov i MatteC, har ingen aning om hur det gick men hoppas iallafall att jag klara det! gick sedan ner till stan och köpte en lite grej till mamma och sen en spontan fika med Elin i det fina vädret. Stack sedan hem och chillade sen hela dagen med linus vid poolen :)
Lördag: Vaknade med min fina. Käka god frukost ute och åkte sedan in till stan och linus fixa med skor till studenten och jag köpte ett par underbart fina svarta boots, kan använda dem året runt, mycket nöjd, tack till mamma och pappa också som betalade en del av dem :) linus och jag åkte sedan ner till gröningen och låg där ett tag, fika lite och myste som in i, i ännu en dag med underbart väder! Åkte sen hem till mig och på kvällen blev det eurovisionkväll och sverige vann och det var såklart rikitigt kul!!
Söndag: Vakna med fin pojke, morsdag, mormor & morfar kom hit och har solat en massor!

mors dag

Mors dag idag, blev att mormor och morfar kom hit och käkade middag och käkade tårta, annars har jag väll bara solat och tagit det lugnt idag, borde pluggat mer, men helgen är fan till för att vila på och det håller jag stenhårt på!


SVERIGE. LOREEN.

så sjukt underbart att SVERIGE vann eurovision och Loreen är verkligen värd att vinna för det var verkligen ingen annan som låg på samma nivå som henne! Sjukt duktig tjej och är så himla glad att vi vann och självklart ska jag köpa biljetter till Eurovision 2013!


livet i några rader.

måste komma igång med bloggen igen. det som har hänt har hänt och vi alla hoppas att allt blir bra igen. har hur mycket som helst i skolan och det är hur lite tid kvar som helst och alla idioter till lärare trycker på en hur mycket som helst och tror att deras ämne är det enda som existerar. vissa lärare är helt dumma i huvudet och klämmer in 3 saker på 2 veckor och några har inget betygsunderlag och någon bryr sig inte ett dugg om vad man gjort med föregående lärare. skolsystem och lärare i ett nötskal och helt jävla oengagerade i sitt arbete och borde fan inte få bli anställda som lärare, inkompetenta jävlar.. så säger jag just nu och har tyckt länge om många lärare men nu är det fan droppen asså!

frustrationen är på max nivå och tiden som finns att göra alla dessa grejer är 0. ett jävla underbart lov hade inte sutit fel men hade fan behövt en extra vecka till föra att hinna med allt skit som lärarna trycker på en.. TACK säger jag bara, för att man måste prioritera vissa ämnen för att få ett skapligt betyg, TACK för att jag inte kan få de betyg jag vill i allt för att ni förstör det, TACK så jävla mycket.. ååååååh!

familj


vi ska leva i nuet, inte framtiden. ta vara på varje stund tillsammans.


tankar


21 maj 2012

känslan när man ska prata lite halvseriöst med sina förädrar och det blir pinsam stämning och man småflinar hela tiden för egentligen är det som snackas om inte så himla viktigt eller om det hänt något och man sitter och pratar lite och känner sig lite halvdum eftersom sånt brukar man inte prata om annars och de stunder när ett seriöst samtal spårar ur totalt. ja sånt känner man igen.

men känslan när det väl hänt något, något livsviktigt, verkligen seriöst, farligt, dåligt, oroväckande hemsk grej. då vet man inte hur man ska tackla situationen. jag fick faktiskt inte fram några ord. vad får man säga och vad ska man inte göra i den situationen? den där känslan upplever man inte för ofta tack och lov, men många gör det, varje dag, världen över. det händer allt för ofta. tyvärr.

hur det blir i framtiden kan man inget veta. man får ta dagen som den kommer, verkligen! tänka om på nytt, rätta sit liv efter det som sker. vara glad över den stund man är i och den dag man lever i. framtiden kan förändras hur snabbt som helst. och min framtid kanske förändras eller rättare sagt den kommer att förändras. 

vi stöttar dig. vi är här. ♥


glad

fick även tillbaka mitt psykologiarbete idag och slutbetyg i Psykologi A och kan inte mer än att säga att jag är en lycklig tjej och väldigt nöjd med det jag gjort! :D

svensk sommar

underbart väder har det varit hela dagen idag och självklart drog man på sig sina shorts då! hade jättegärna legat ute nu i solen och myst och läst en bra bok kanske eller något, men först och främst måste jag skriva mitt historia arbete om vietnamkriget och tar man ut datorn så tror jag ni alla vet att man kan inte se ett skit.. så plugg vid datorn inne har det varit ni senaste timmen och blir i 2 timmar till, om jag orkar. men satsar på det!
Bild på dagens outfit och på min lilla Cloé som var helt utslagen i värmen där ute!

 

 


tips

tips på lite grejer från lagerhaus till morsdag!
CHOKLADKAKA MAMMA RÖTT TE MAMMA
MUGG MAMMA I KARTONG ÖRNGOTT MAMMA
BADSKUM LOVE BUBBLES 500ML TVÅLPUMP KERAMIK HJÄRTA
KOLOR I STRUT "LOVE" CHOKLADASK "DU ÄR SÖT"
RECEPTBOK MINA RECEPT A5 ÄR DU DIN MAMMA?


skolbubbla

träningen idag var hur bra och rolig som helst, step är verkligen ett roligt sätt att träna på och man blir riktigt varm! tummen upp! nu sitter jag och kollar på lite tv och planerar den kommande veckan som innehåller hur j*vla mycket plugg som helst så kommer verkligen inte att kunna träna denna vecka :/ har bara två riktiga skolveckor kvar och det är 9 saker kvar som jag måste få gjort i diverse ämnen tills nästa fredag, känner att paniken börjar smått tränga in i mitt huvud.. men efter nästa fredag kan jag börja andas igen och hoppas verkligen att allt jag kommer göra tills dess lönar sig och att jag får se betyg jag vill ha och strävat mot! jag håller tummarna för mig själv och ska verkligen vara flitig och ta vara på all tid som finns till att plugga!

hejhej inget liv i 2 veckor, dö skola dööööö!
        

söndag

Hade en mysmorgon idag, och att vakna till det underbara vädret inne i Helsingborg gjorde hela dagen mycket bättre :) åkte hem till mig och käka sen men är nu precis kommen till Linus, ska plugga lite och sen ska jag träna klockan 5 :) hörs!


ben&jerrys

Vid kl 9 tog vi en snabb runda ner till pizzeria Bella, kände att vi var lite små hungriga så det blev vars en pommestalrik :) vi har även käkat ben&jerrys och kollat på Hamilton och partaj :) nu blir det att nanna gott bredvid älsklingen min! Godnatt!


mys i lägenheten

Blev en spontan tripp till vår lägenhet när vi inte hade så mycket annat för oss så det blir att sova här inatt :) love it! Har nyligen varit och köpt lite godsaker till kvällen och ska snart sätta på en bra film och mysa med hela Helsingborg som utsikt på höger sida om oss och altandörren på glänt, kan inte bli bättre!


Dark Shadows

Gått på stan idag och köpt morsdagpresent, födelsedagspresent och en snygg topp och bikinitopp till mig själv :) väldigt nöjd! och nu ikväll har jag och Linus varit och sett Dark Shadows :) en rolig film och Johnny Depp gör sin roll perfekt som vanligt :)


träning..

gick ändå ganska bra tillslut!

slutade 3 och stack hem och käka lite och tog de lite lugnt och halv 6 stack man in med elin till stan och tränade, var förväntansfull över att det skulle bli väldigt roligt eftersom vi skulle ha hon riktigt braiga tränaren/läraren idag.. men sen så är det bara ngn annan och som kör zumba istället för fuego "men de är typ samma sak" nej de är det faktiskt inte. var sjukt besviken och det var väldigt dåligt och detta var sista gången för fuego och det blev inte ens fuego.. lacka/lackar totalt!! frustrerande!!

ska börja satsa på step istället, nu när det inte ska vara fuego längre, mycket roligare än zumba. snart kommer afrodansen också och undrar verkligen om det är ngt för mig..?

imorgon ska jag upp ganska tidigt för ska på komunion (ungefär konfirmation men för katoliker) kl 12 i helsingborg och sen på kvällen mys med linus med en riktigt bra film och lite popcorn, tycker det låter ganska skönt.. + lite plugg kom jag på :( blä! hejpåer!

panik?

sitter i skolan och panikar över mitt svenska tal.. är jag osäker på det så blir jag bara ännu mer nervös och av att bara använda sig av stödord då är ännu värre så tänker ha med hela texten upp, ig hejhej, men pallar inte, kommer panika när ja står där komma av mig och inte ha ngt vettigt att säga och att skämma ut mig så tänker ja inte göra när det finns möjlighet att jag kan göra det någerlunda bra! så det så!

en historia lektion ska man dock först genomlida!

jaguar

en superbra kväll har det varit, modevisning, snygga bilar, goodiebags med lakrits, dryck och lite rabatter, god mat och mycket folk :) riktigt lyckat event, synd att det inte arangerar fler liknande grejer oftare :) nu ska jag dra mig mot sängs och klara av en dag från 9-15 imorgon sen lite träning på det och sen tar man helg! ciao!

event

sticker in till helsingborg om 20 minuter och ska på event med juvel&design, stenströms & lanibil. blir lite modevisning och visning av en helt ny jaguar, spännande! även mat, dryck och goodiebag! min moder, linnea och elin ska också följa med, längesen det hände något roligt mitt i veckan! så jag är redo, hörs ikväll eller imorgon! 




pluggmorgon

har käkat frukost, läst i min engelska bok och skrivit svenskatal om barnuppfostran, som förövrigt blev sjukt dåligt men orkar inte bry mig och hinner inte plugga på det och blablabla så de får blir som de blir :) ska gå och göra v mig nu och halv 2 tar jag tåget in till skolan :)

24 dagar kvar

min efterlängtade alcatraz serie har börjat nu igen efter en måndag med ishockey och valborgsfirande och annat, så har missat det men nu kollar jag och det är lika bra fortfarande. ska lätt köpa dessa när de kommer ut på dvd :) mitt psykologiarbete ska jag skicka in när som helst, har läst en hel del i min engelska bok och ska nog hinna dra igenom ett kapitel till innan kvällen är slut och imorgon är det en skön dag som bara inkluderar 1 lektion av historia, enskilt arbete där egentligen men kan inte svika ellinor så ja sticker dit och gör lite nytta :) alltså så har jag lektion från 14:10-15:25 imorgon, väldigt nöjd!

svea

har inhandlat lite nya kläder på senaste tiden.. eller få plagg på ett par veckor, men ändå lite nya grejer, alltid roligt :) tror dock inte jag har visat er.. men orkar faktiskt inte fota allt så det kommer väll upp lite efter hand och till sommaren eftersom jag inhandlar 3 stycken nya bikini, dock bara 1 helt sätt och 2 toppar :) och denna underbart söt Svea klänning har blivit min :) supersöt till sommaren!
 
(inte jag på bilden)

follow me


måndag

slutade kl 2 idag så mamma hämtade mig efter skolan och nu sitter jag här och har kollat runt på lite hus i helsingborg på olika hemsidor med mamma... snart så kanske det blir en liten flytt!

ska gå och byta om till lite myskläder nu och sen sätta mig och plugga och bara ta det lugnt resten av dagen :)

Grattis!!!

Grattis till Robert Pattinson som fyller 26 år idag!!


bilder

Glömde berätta att käka frukost på mc med älsklingen igår hehe, faktiskt gott!
& lilla Leon blev så sjukt glad för sin berganbil, gullunge!  


helgen

i fredags blev det träning, fuego, och sen hem och käka middag med linus och ha det mys. igår vid 1 tiden stack jag med familj till lomma och firade mammas mosters man som fyllde 70, träffade större delen av mammas släkt så det var faktiskt väldigt trevligt :) idag har det varit film och tvspels mys och sen kl 5 stack jag in till stan och tränade Step1 riktigt rolig så har bokat det till nästa söndag med :) + fuego på onsdag, sisat gången denna terminen sen börjar afrodans, hoppas självklart att det blir lika bra, annars blir jag lissen!

nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga lite och hjälpa linus och kolla lite på tv, så har fullt upp :) slänger upp lite bilder från helgen i nästa inlägg :)


ung mamma

har precis kollat på TV3Dokumentär om unga mammor, har nästan alltid tyckt om sånna program om unga nyblivna mammor, vet faktiskt inte varför.. kanske för att jag varje gång tänker mig in i samma situation, tänk om det där hade hänt mig, vad hade jag gjort? just i denna minut vet jag absolut vad jag hade gjort om något hände, men om de väl händer, hade man tänkt så då? allt kan ju liksom hända! evighets fråga och svar.. inget kan väll sägas innan faran är skedd? haha, fina reflektioner här! nu ska jag sova och klockan står på 8 :) godnatt!

travel






hello sunshine

Super duper skönt att jag har sovmorgon till 10 imorgon och sen bara 1 lektion, till 11:10, så ska ner till stan sen och hitta en present till mamma som fyller år om typ 2 veckor, ska va ute i god tid tänkte jag :) sedan blir det träning lite senare och sen en myskväll med Linus :) låter som en mysig fredag!

Nu ska jag se vem som åker ut ur lets dance sen.. sen vet ja inte :)


today

provet i organisation och ledarskap gick bra, kändes det i alla fall och jag svara på allt med knappt någon osäkerhet så ja, de gick nog bra :) sen var det lång håla så jag och calle stack ner till buttericks och köpte maskerad grejer till honom haha sen pistachia och sen tillbaka till skolan och käkade pannkakor! sen blev det att vara moraliskt stöd för patric hos lantz haha ja, vad gör man inte för att få rasten att gå? sen blev det nationella muntliga i engelska, tror det gick ok :) verkligen förväntansfull över vad jag kommer få i engelska b! sen var det idrott och det var en aning tråkigt.. sämsta lärarkandidaten typ...

nu har man nyss käkat kina mat med mormor och morfar och håller på att beställa linus studentskylt och framkalla lite bilder :) sen ska jag försöka hinna lite plugg, tveksam, men ska försöka!

vill ha sommar!!

onsdag

Hade nationella imorse då, som jag förövrigt tyckte var ganska svårt :/ jaja orkar inte tänka på det!

Tränade idag kl 5 efter skolan, riktigt skönt och sen hem och käka och duscha, också riktigt skönt och imorgon blir det idrott i skolan och sen fuego på fredag och step på söndag, så väldigt mycket träning denna veckan! hur gött som helst, verkligen inget jag ska sluta med! :) nu ska jag plugga in i det sista inför provet i organisation och ledarskap imorgonbitti, hoppas det provet går bra i alla fall haha, hörs imorgon!
Dagens outfit kommer här också:


nationella

Tror nationella gick ganska bra idag, det var inte så svårt, dock väldigt tråkigt och sega uppgifter att skriva om, jaja, nu är det gjort :) imorgon blir det ännu ett nationellt prov och nu i engelska, läs och hörförståelse, suck!

Nu sitter jag i sängen och kollar på top modell och bara slappnar av och njuter av ett bra program och har nästan kopplat bort skolan lite för en stund, förutom att jag läser till ett prov på torsdag, i pauserna. kommer man någonsin kunna koppla bort skolan en ända dag innan det är sommarlov? Nä, tror inte det!


m o n k i

har varit hur duktig som helst idag och börjat på mitt psykologiarbete som ska vara inne på måndag nästa vecka. skrivit 1 av 3 sidor, ännu duktigare tycker jag, men hur allt som ja ska skriva om ska få plats på 3 sidor.. är en annan fråga, kommer icke att gå!

nu ska jag iaf hoppa i sängs och ännu en gång försöka mentalt förbereda mig inför nationella igen och denna gången i danska steg 1 och skulle bara visa en gullig liten grej, mamma var i malmö idag och kom hem med en jättesöt sommar topp, typ solbh, eller vad kallar man det egentligen? till mig, men iaf, den är jättefin och kommer användas väl i sommar och den kommer från Monki, en butik som jag förövrigt älskar och som man kan ibland hitta riktigt klockrena underbar plagg hos!

tack mamma!


ljuset

Har precis haft foto, gick igenom lite små grejer till kommande uppgifter och fick betyg på några grejer som vi har gjort och blev supernöjd :D slutade tidigare så har håla nu i 35 minuter till, sedan blir det psykologi och sen slutar man 15.30, ganska lång dag idag och sen måste man hem och plugga :/

nu ska jag sova

Har inte lyckats somna än, så kom på att det är idag exakt 6 månader till jag fyller 18!!! ville bara dela med mig av det och nu ska jag verkligen sova, kommer va helt död i skolan imorgon om jag ser klart filmen till 23:50 :/ så får skippa filmen!


The Ghost Writer

Somnade och vaknade ensam i sängen, första gången på en helg på väldigt länge som man gjorde det, så det var ganska skönt faktiskt måste jag säga!

Linus kom hit sen iaf och vi käkade gott och gjorde en premiär rabarberpaj, blev hur god som helst :) nu ligger jag i sängen och kollar på filmen The Ghost Writer, ganska bra :) en liten rolig grej dock att hon som spelar Samantha i sex and the city har en roll i denna film och det är så fruktansvärt svårt att se henne i en seriös roll, tänker bara på henne som hon är i satc haha! Godnatt på er, hörs imorgon!


spanien!!

yeah, nu kommer vi igen. då 2010.. nu 2012!!


bra dag!

vaknade upp med linus och bara tagit det lugnt hela förmiddagen :)
klockan 17:00-20:30 konfirmation och det var riktigt trevligt. längesedan man träffade större delen av släkten på pappas sida och alla var där så det var hur trevligt som helst och fick träffa många många söta små barn :)
klockan 21:00-23:45 mys hos Josefine som fyllt år, god tårta, snack och massa skratt :) också väldigt trevligt!

sumerar min lördag med att den har varit hur bra som helst :) hade det inte blåst så mycket och varit lite varmare hade den nog varit ännu ännu bättre!


lördag

dålig med uppdateringen här på helgen, men så blir det, finns annat att göra! ska snart sticka på konformation till min kusins dotter och sen ikväll blir det firande för Josefine som har fyllt år :) en trevligt lördag! ha de bra :)
 

mentalt

Nu ligger jag i sängen och ska sova om en liten stund och förbereda mig lite mentalt inför nationella i engelska B writing, lyckospark till mig och till er alla andra som ska göra detta imorgon! Godnatt!


S O L

Har suttit ute i 4 timmar i det sjukt underbara vädret + 1 timme på lunchen i skolan, det där behövde verkligen min kropp! & satt ute med mamma ända till halv 8! tyvärr så säger väderfolket att detta fina väder inte ska hålla i sig :( men hoppas på ett mirakel att de har extremt fel!!


Levis

Dagens outfit: levis jacka, blus från spanien, jc jeans, bloom sjal och bloom mobilväska :)


onödigt 2

Röker du? - nej
Snusar du? nej
Skolkar du? nej
Gör du frukosten själv? - ja
Har du suttit i rätten? - nej
Har du slagit ner någon? - nej
Har du pussat någon av samma kön? - ja
Har du varit på strippklubb? - nej
Vad gör du när du blöder näsblod? – hämtar papper
När grät du senast? – minns inte
Vem kan du prata om allt med? - linus
Har du solglasögon? - ja
Skriv en mening på engelska -  I love you
Vem pussade du senast? - linus
Vem kramade du senast? - linus
Vad är din högsta önskan just nu? – att det ska bli sommarlov, kanske?
Vad heter din hårspray som du använder? - Loreal
Vem gillar du mest? – pojkvän, vänner, familj!
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - rosa
Har du string på dig just nu? - nej
Känner du någon som heter Niklas? - ja
Har du bärbar data? - ja
Är du blyg? - ganska
Vad tänker du på just nu? – att jag bör plugga istället för att göra det här..


3 år sedan

idag, exakt på dagen är det 3 år sedan jag konfirmerades med mina fina kompisar :) 2 maj 2009, var lika fint väder då som idag, underbart ju! det är också lite mer än 3 år sedan som jag döptes och la till mitt Alva namn :) så tänkte lägga upp några bilder från den dagen iaf :)
                   <p><span style="font-size: xx-large;" mce_style="font-size: xx-large;"><span style="font-size: x-large;" mce_style="font-size: x-large;"><em>Konfirmerades idag</em> <span style="font-family: webdings;" mce_style="font-family: webdings;">Y<span style="font-family: Wingdings;" mce_style="font-family: Wingdings;">U</span></span></span></span></p>
                  <p><span style="font-size: xx-large;" mce_style="font-size: xx-large;"><em>Konfirmerades idag</em> <span style="font-family: webdings;" mce_style="font-family: webdings;">Y<span style="font-family: Wingdings;" mce_style="font-family: Wingdings;">U</span></span></span></p>
                  <p><span style="font-size: xx-large;" mce_style="font-size: xx-large;"><span style="font-size: x-large;" mce_style="font-size: x-large;"><em>Konfirmerades idag</em> <span style="font-family: webdings;" mce_style="font-family: webdings;">Y<span style="font-family: Wingdings;" mce_style="font-family: Wingdings;">U</span></span></span></span></p>
                  <p><span style="font-size: xx-large;" mce_style="font-size: xx-large;"><em>Konfirmerades idag</em> <span style="font-family: webdings;" mce_style="font-family: webdings;">Y<span style="font-family: Wingdings;" mce_style="font-family: Wingdings;">U</span></span></span></p>


Valborgs bilder

Lite bilder från en bra Valborg


Maj


RSS 2.0