Gott nytt år!

Väldigt frånvarande här men det är full rulle! Hoppas att ni har haft en mysig jul, det har jag. Firat i flera dagar med nära och kära. Jobbat en del har jag också gjort vilket är ganska kul i jultider, mycket att göra :) Imorgon så är det nyår och det betyder jobb för mig först till halv 3. Sen hem och fixa för gäster som kommer hit och vi ska göra en pangmiddag tillsammans och fira ut 2016 och in 2017.

 
Detta året har varit helt magiskt. Varit på så många resor och fått upptäcka nya platser, haft fina dagar hemma i Sverige och skolan har rullat på men inte minst så har jag kommit ett steg närmre att bli fru till min älskade Hampus! Kan inte förstå det och önskar mig inget annat hellre i livet än att få vara med honom föralltid! ❤️️ ofattbart hur kär och lycklig man är, wow vilket år. 2016 är ett år jag aldrig kommer att glömma men tror att 2017 också kommer bjuda på mycket av det goda! Så välkommen!
 
 
 

Den årliga #bestnine2016 bilden från instagram. Detta är mina 9 mest gillade bilder. Hoppas ni haft ett bra år och får ett bra slut och gott nytt! Vi hörs 2017! ❤️️


Min dröm blir sann

I still remember the day when I first saw you  :)s foto.
 
Jag skrattar inte, jag får lyckotårar och längtar så efter
att få gifta mig med min andra hälft när jag är 23 ♥ Vilken dröm ♥

Skolan tar all tid

Fullrulle i skolan och imorgon så har jag årets sista examination. kl 16:30 imorgon så tar jag helg och åker direkt hem och förhoppningsvis pustar ut efter redovisningen och ska börja packa till en helg i Hamburg! Ska bli så mysigt, behövs verkligen! Sen är det en vecka att kämpa sig igenom i skolan innan det blir en veckas ledighet (lite jobb men det gör inget). Idag fixade jag en hel del med Hampus julklapp men har lite kvar och även kvar att köpa till mamma. I år har det verkligen varit svårt med julklapparna... har inte haft så mycket tid heller så det gör också att man stressar. Eller så är det väl varje jul haha? Ska bli mysig med jul och lite ledigt i alla fall, får ta vara på dagarna med Hampus verkligen för han är inte så mycket ledig, dåligt år i år, flera röda dagar som försvinner. Tråkigt! Vi hörs väl snart igen, tittar in lite då och då :) 
 
         

Julgran

 

Är hemma hos mamma och pappa nu. Har jobbat idag och efter det åkte jag och Hampus hem till dem för att äta en god middag och pynta granen (jag och mamma stod för pyntandet). Vi lyssnar på julmusik och dricker gott och snart blir det efterrätt, ser ut att bli pannacotta 👍🏼

 
Uppdaterar er: det var inte alls pannacotta utan någon häxblandning med risgrynsgröt, yoghurt och hjortronsylt haha knas.

Schmetterlingshaus Wien #3

I Wien gick vi förbi av en slump ett fjärilshus och jag ville absolut gå in där så det gjorde vi :) det var som ett växthus så skönt att komma in i värmen en stund när vi hade varit ute och promenerat så länge. Det var i alla fall jättemysigt, dock besviken på att det inte var fler fjärilar där än de som vi såg. Men fint var där och fina de fjärilar man såg :) 
 

V Bistro

Igår var jag och mamma ute och åt middag tillsammans, bara hon och jag :) Det blev på V Bistro som vi har varit på en gång innan. Delade på en flaska gott vitt vin och till förrätt tog jag en hummersoppa med halstrad pilgrimsmussla och parmaskinka, så himla gott! Mamma tog en råbiff till förrätt som jag fick smaka av som också var jättegod. Sen till huvudrätt tog vi båda anka med björnbärssky och puré, jättegod den med. Mysig kväll :)

 

 
 

Wien #2

 
Vilken underbar dag! Restaurangen vi var på på kvällen hade Hampus bokat, en restaurang som heter Opus och som har 1 michelinstjärna! vi åt 7 rätters, som blev typ 9 rätters för att de bjöd på lite annat också. Allt var så gott, vilken upplevelse. Vilket minne från vår förlovningsdag! ♥

En helg i Malmö

 
I lördags var jag och Hampus i Malmö hos vänner och hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll. Vi åkte in till stan (de bor inte mitt i smeten) och spelade shuffelboard och biljard. Aldrig testat shuffleboard (Google it) innan men det var sjukt roligt, ganska svårt. Men sen spelade vi biljard där jag briljera om jag får säga det själv haha, det gick förvånansvärt bra! 😃 så roligt, önska man hade ett biljardbord hemma, skriva upp på bucketlistan kanske?! 
 
Sen åkte vi hem och blev bjudna på en jättegod middag. Fyllda champinjoner till förrätt, sen en ryggbiff med bakad potatis och baconlindad sparris och en daimglasstårta till efterrätt!! Massa vin, chips och godis och spela "med andra ord" hela kvällen lång 👍🏼

Godmorgon

 

 

Vilken vacker eftermiddag det var igår! Fin dag över huvud taget också, väldigt kallt men blå himmel och sol :)

Snart ska jag bege mig ner till tåget. En tidig dag i skolan idag. Kl 8-12. Förra kursen är avklarad och godkänd!!! Praktiken är klar och godkänd och igår började terminens sista kurs. Kämpa!


Livet utan hörlurar

Bildresultat för iphone hörlurar
 
Mina hörlurar har pajjat... öh vad segt! Jag har ett par jättefina stora grejer från bang&olufsen men ibland orkar jag inte alltid ha dem och nöjjer mig med de små man får med telefonen. Jag tycker de är jättebra och sköna i örat men nu funkar dom inte alls. Har fått låna Hampus lurar till samsung men 
 
1. Dom är inte sköna i örat.
2. Knapparna på sladden till att höja ljudet och annat funkar inte ihop med min telefon.
3. Sladden blir sjukt smutsig och samlar på sig allt skit, bland annat också mitt smink på kinden.
 
Alltså inte alls bra. Behöver ett par nya! Antingen likadana iphone men hade ju varit roligt med något annat i samma modell. Inte dom som är helt runda, dom är inte sköna i öronen. Måste vara den som är lite formad innåt som på bilden :) Inte in ear!! sånna pluppar som går in i örat är bara för obehagligt, någon som håller med haha? Happy plugs - har någon bra erfarenheter av dem? eller kanske urbanear? Jag har stora urbanears men inte som dessa små, är nöjd med de stora :) Vilka är bäsTTT? kram på er! 

Selmas saga

Bildresultat för selmas saga
 
Vad tycker ni om årets julkalender, Selmas saga? Om ni nu tittar på den. Jag har alltid tittat på julkalendern som liten och det var väl ett tag när man "blev för gammal" för att titta på det, tyckte man. Men ändå nästan varje vinter. Men nu när man är "vuxen" har man kollat läget lite i början om den verkar bra och forsatt om det är något bra och jag tycker inte det har varit någon som har varit jättebra på flera år. Selmas saga som är iår tycker jag är jättebra! Vintrig, mysig och pedagogisk. Speglar bra med lite från en äldre tid men ändå nytt och spännande :) Bra skådespelare också tycker jag. Hoppas den håller sig bra hela vägen :)

Hej December!

 
Inleder december med att fira min andra halva som idag fyller 29 år! Fjärde födelsedagen tillsammans och det är alltid lika roligt att köpa present till honom och få ge dom och hoppas på att han blir glad över vad jag har fixat ihop ♥ Grattis på din dag! 

RSS 2.0