you and me

Firar 20 månader med min fina pojkvän idag! jag älskar dig hjärtat! ♥
 


adios

sista dagen på juvel & design idag, gick lika bra som alla andra dagar gjort och nu är det tyvärr över :( ses i februari! ne men ska vara duktig och titta in där oftare nu iaf! har även lagt undan lite julklappar där som jag ska hämta i nov ngn gång :) 50 % på Thomas Sabo grejer nu dessa 3 dagar som kommer så passa på! :)

blir ett blogg uppehåll nu för ca en vecka, kanske kanske kommer något inlägg så ni vet att jag lever iaf, men när jag kommer tillbaka får ni veta vad jag har gjort :) adios people! ♥

lycka till, änglar!

imorgon är det sista dagen på "jobb" :( sen efter lovet är det tillbaka till skolan :( uschusch!
ska dock avnjuta en lunch med Fay imorgon och sen en hel vecka med min älskling Linus och fira min födelsedag (träffa släkt och saknade broder!) innan det hemska och typ vanliga livet börjar :) men innan det, ska jag också sova, godnatt på er! :)

Before I die

Tumblr_lt8at9g3ce1r29t5yo1_500_large

Tumblr_ltak5vdmgc1r29t5yo1_500_large

Tumblr_ltac11ad411r29t5yo1_500_large
älskar dessa fina before i die bilder, nästan så man vill skapa sig en riktigt riktigt personlig och seriös lista utav dem och sätta upp på väggen ♥


tänker på er!

idag blev det en tidig myslunch med Jonna på Olssons skafferi, käkade lasange (som är supergod där!) sen gick vi in och tände några ljus i kyrkan, åh tårarna var så nära och gråter nästan nu när jag tänker på det.. detta kommer hända många gånger i vinter, hur fint är det inte att lägga 2 kr och tända ett litet ljus och tänka på alla älskade man tyvärr mist men som man hoppas har det bättre uppe i himmlen, en fin grej man kan göra ensam eller med någon annan och bara stå där ett litet tag och kolla på de levande ljusen och tänka på vad man vill i lugn och ro! mycket fint!

sen gick vi runder en stund på stan och sen drog ja mig tillbaka till affären och va där till 4 och tog tåget hem sen och övningskörde med mamma som ja nu har gjort ganska flitigt den senaste veckan :) riktigt roligt, vatt uppe i 70 nu och mött en massa bilar, jag är så duktig sååå!!

nu ska jag kanske kanske kanske hoppa in i duchen, behöver dock tvätta håret och de är lite sent för de tycker ja så väntar kanske till imorgon.. får va litta äcklig idag dådå :(

någon som läste allt detta? cred (?) till er isf!



läkerol



har fått dille på läkerol och har bestämt mig att ja ska typ testa alla smaker! dom två överst blev det förra veckan och idag köpte jag special och original, mumsmusms!


säsong 2 avsnitt 9

ännu en superbra dag på "jobb" avklarad, har dock ont i fingrarna nu efter att ha sorterat priskuber och dragit isär dem osv, får ha hand renovering ikv (??) måla naglar och smörja in dom iaf (y)

nu: sex and the city and plugg


Before I die

Tumblr_lt8gjzotsh1r29t5yo1_500_large

300333_250112185040531_129553813763036_779767_1766951025_n_large

Tumblr_ls9jhocaab1r29t5yo1_r1_500_large

Tumblr_lt6zle7oaw1r29t5yo1_500_large

Tumblr_lt6zk1ut221r29t5yo1_500_large

Tumblr_lt6zh8gdqt1r29t5yo1_500_large

Tumblr_lt8f7exico1r29t5yo1_500_large


helgen

har kollat hur mycket sex and the city som helst idag och tröttnar aldrig, när detta avsnitt är slut blir det att kolla på Pan Am med mamma på tv3 :) imorgon börjar ännu en vecka på juvel & design, men dock bara mån-ons :)

haft en myshelg med älskling och i fredags var vi på bio och den var väll bra, man blev rädd iaf osv osv. ofantligt mycket bättre än 2an iaf som suger så jävla mycket, sämsta skräkfilm jag sett, hur kan man göra 3 st och 2an bara vara skit när dom andra är bra? jaja.. dock var det väldigt tråkigt att inte en ända jävlen på bion kunde hålla käften.. ska inte säga eller peka ut någon sorts grupp här på bloggen som inte kunde hålla käften men kände ett stort hat till dom efter filmen och delvis under filmen när alla skrek "håll käften" hit och dit och verkligen höll INTE käft! -.-

sen har mormor och morfar också varit här idag.. bara så ni vet liksom.. trevligt!


sex and the city!!

Tumblr_lt6okincze1r04jz6o1_500_large

Tumblr_lrdikjueow1qclxd7o1_500_large

Tumblr_ll3u4t70uf1qaq6hqo1_500_large

Tumblr_lta5ovqlmk1qlyc69o1_500_large

Tumblr_lqaj4srmbk1qabm2oo1_500_large


förra torsdagens outfit

+ chek på mitt nyfriserade hår som jag nu nästan ångrar att ja klippte av, men men, för stunden kändes det rätt... äh de är snyggt sähär! :) men undra om man kan hålla att inte cutta det mer än topparna till nästa sommar... hmm...


så söt han är!

Ligger i sängen och kollar på sex and the city med en sovande sötnos bredvid mig som håller om mig och som jag snart ska pussa på! bara så ni vet att jag överlevde bion igår! nattinatti!


paranormal activity 3

om en stund sticker jag och Linus till sf och kollar på PARANORMAL ACTIVITY 3 :D

dingdingding!!!

25 % på Juvel och Deisgn i helsingborg på mariatorget på alla Thomas Sabo grejer, så passa på att köpa födelsedagspresent eller julklapp NU!


SATC ♥

sex and the city boxen - här kommer jag för tredje gången! :D

buhuu..

nu är viva la bam säsongerna slut :(

damiani

fick en jättefin present av Suzana idag, åh blir alltid lika glad av en spontan grej man bara får sådär!
va iallafall denna fina stora "diamant" från Damiani (fint smycke märke från italien) "slipad" exakt som en diamant ser ut fast är i glas såklart och kan bara va snygg att lägga som prydnad bland sina smycken eller ha på en hög pappaer på skrivbordet eller någon annanstans helt enkelt :) super rolig grej!

upp & ner



+ gråa uggs till detta ♥

frisören

Sitter nu hos frisören med geggamojja i håret nej men har slingat det och ska väll sitta med färgen i en halvtimme något. Sjukt sugen på läkerol och borde börja läsa engelskabok... hur ska detta gå? :(


« »


I'd follow you wherever you go

efter att varit i smycke affär i 7 dagra har man ju helt klart kärat ner sig i en hel del smycken och massor av nytt som trillar in typ varje dag, det ena finare än de andra! jobbigt läge det här asså, tur att man inte jobbar där på heltid, haha ne men hade klarat det med, tänkte innan när ja stod där om att sen ska man tillbaka till skolan... och ville verkligen inte, fick typ ångest, kändes faktiskt som om det var mitt jobb där och jag hade gått ut skolan och allt :/ men nu är det ju tyvärr inte så!

nu kollar jag på adam live och ska ta tag i lite läxor.. kanske... btw. snebenan kommer tillbaka!
how to make gif


min lilla loppa




diamonds are a girl's best friend

åker in till stan om ca 20 minuter och ska jobba och drömma mig bort i smyckenasland! ciao


värld av drömmar

Ligger i sängen nu med min Cloé, ska nanna när som och eftersom jag inte börjar förrän halv 11 imorgon kan jag garanterat få mer än 8 timmars sömn, underbart! Avrundar denna helg med två bilder ifrån den, en på Linus och Cloé på kvällspromenaden och en söt bakgrundsbild som Linus tyckte ja skulle ha :)))))

 


han gör det igen

– Den andliga aspekten av jordens undergång startade den 21 maj. Det var då som Gud lade sin dom på världen. Vi har inte märkt det, men Gud har lagt sin dom på världen och den domen kulminerar den 21 oktober 2011. Då sker jordens undergång, säger Harold Camping

enligt denna konstige man går världen under på fredag igen, (om det dock sker får jag ångra för att jag kallade honom konstig)

du är inte en i mängden

inte den bästa uppdateringen precis när man spenderar helgen med sin pojkvän. mös hemma själva i fredags och lagade lövbiff med pommes :) tog ett bad och somnade gott till tvn och vaknade när mina föräldrar trilla in genom dörren, inte meningn att vi skulle somna!

igår var vi bara hemma och tog de lugnt, cykla upp till affären och handla lite och gick kvällsrunda med Cloé och idag har vi varit på barnkalas typ, hos Linus kusins barn, Iza som fyllde 1, söt tjej :) så köpte en bok med lite roliga grejer till henne.

nu är jag hemma och ska börja plugga efter jag visat er lite fina himmelbilder från i fredags!



inlägg

gick precis över med 1600 inlägg på bloggen, härligt!
bara för att fira detta ska nog headern ändras lite, present till er mina läsare! :) snäll jag är!


ny kategori

eftersom jag oftast tar bilder på min Cloé när hon är som sötast (=alltid) och lägger upp ganska mycket bilder på min hund, min lilla Prinsemannen (som jag saknar enormt) och på min mormors hundar så tänkte att ja kunde lägga till en kategori för det helt enkelt :)

mormor och morfar har varit här idag så knäppte ett par bilder som kommer här (+ en bild från i sommras):



avslutar med en bild på min underbara mormor som har namnsdag idag, Berit :)

nu ska jag nanna!

SENASTE:
1. Personen du tänkte på? - Linus
2. Gången du spydde? -  minns inte.
3. Gången du grät? - en vecka sedan kanske.
4. Pizzan du åt? - de va ett tag sedan!
5. Gången du var i Göteborg? - februari detta året, dock bara på flygplatsen.
6. Gången du var i Stockholm? - för ett par år sedan med mamma, fay och hennes mamma.
7. Gången du var full? - sommras
8. Gången du var hög? - aldrig varit
9. Personen som såg dig gråta? - minns inte, mamma tror jag. 

FAVORIT:
26. Film? - Twilight filmerna, Sex and the city, Harry Potter & många till
27. Låt? - just nu Dum av dig - daniel adams-ray
28. Mat? - olika
29. Dryck? - vatten
30. Färg? - beror ju på, men Rosa
31. Stad? - Helsingborg
32. Land? - Sverige
33. Ämne i skolan? - rast? 


this is what I'm made of

oerhört hektiskt dag på "jobb" idag, har fått ringa till ett företag som säljer smyckeskrin, hela dagen eftersom en beställning vi fick inte stämmde och fick inte de varor vi ville ha och fick massa andra utöver de som va beställt och blablabla så fick ringa till dom typ 1000 ggr och tanten där fatta ingenting och kom med bortförklaringar och blablabla och sen helt plötsligt svarar dom inte och fick lämna medelande osv så hoppas det är löst tills imorgon så jag inte behöver ringa igen -.-'

utöver det där så var det ganaska chill men det va ungefär det där jag gjorde på hela dagen, pris satte varorna med och la ner på lagret och andra grejer :) snygga smyckeskrin faktiskt och ett för 500 som man kanske skulle unna sig, fanns dock bara ett så får vara snabb ;)

dagens outfit kommer här:
 
 

I need you


bild från förra höstlovet i spanien & hoppas detta höstlov där blir lika mysigt!

saknar mitt hjärta otroligt mycket och som tur är träffar jag honom imorgon! har inte träffats sen söndag förmiddag, trots att det inte är så länge känns det som en evighet. som jag hörde på tvn för en stund sedan
utan honom är jag inte hel, kvittar även om han bara är i affären. han är min livskamrat.
och det är ju så det är, man har valt varandra och förhoppningsvis vill man ju leva resten av sitt liv med varandra, det är ju så kärlek är mellan två personer. sen om det blir så eller inte kvittar ju men för stunden när man är med varandra tycker jag att man ska kunna känna så.

som jag babblar på just nu men känner bara för att skriva lite känslor och så blir det när man saknar sin livskamrat man försöker stödja sig på något annat och låta alla veta att jag saknar den jag älskar så, får en att känna sig bättre på något vis, alla vet nu hur jag känner.

hur ointressant detta inlägg än var för vissa, så betyder det mycket för mig att jag kan skriva vad jag vill angående mitt liv på denna blogg där alla kan se min kärlek till min linus jacobsson ♥

jag borde nog lugna mig

har inte så mycket att berätta faktiskt.. har nu varit två dagar på juvel & design i sta, har vatt hur chill som helst och riktigt skönt att komma bort från skolan, miljö och ombyte av människor behövs ibland och sen att man inte sitter ner och lyssnar på tråkiga lärare 24/7.. dock kommer man hem senare men gör inget, börjar ju inte förrän mellan 10 och halv 11 så får riktigt mycket med sömn nu dessa 3 veckor + 1 veckas lov!

har hittat en hel del presenter som ska inhandlas till släkt till julklapp och vänner som fyller år etc. & såklart en hel del till mig själv så hade inte tackat nej till presentkort på Juvel & design när man fyller år, hoppas ni alla notera det, tacktack! *fniss*

bild från stora hult påsklov 2011

skrattar fortfarande


godnatt

detta lilla yrväder ligger och nannar i min säng just nu och jag joinar henne när som helst!

testa detta!

http://www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M

följ länken, cool grej :) kunde inte lägga upp den här på bloggen eftersom hela "fönstret" behövs.

johnny english reborn


var ju och såg denna film i fredags och den var riktigt bra :) skrattade en hel del både jag och linus :)

walk this way

vaknade upp med Linus bredvid mig idag sedan blev det att dra sig upp och göra v sig för att sticka till väla med Fay, kom hem för en timme sen typ och hittade en hel del och hade de väldigt mysigt :) käka bakadpotatis och köpte med Chailatte på vägen hem + hitta vart "Robert Pattinson" jobbar! kan inte stalka han lite nu om vi vill, nejnej! jobb + hem!  köpte iaf ett par blåjeans, en superfin tröja, en svart tubkjol typ & stövlar som ja verkligen behövde och ja hittade dom perfekta, äntligen! :)



skolfri?

ingen skola på en månad nu, så jävla viktigt, ooh så underbart!

the edge of glory

har håla nu efter att ha gjort danska prov som var hur lätt som helst :) har en lektion kvar.. internationell ekonomi, tråkigt som fan men så skönt att man slutar 10 över 11 :) sen väntar en underbar helg!!

1. Bio ikväll med Linus och se Johnny English Reborn
2. Imorgon myser jag och Linus hos mig och mormor och morfar kommer kanske och sen bra film på tv på kvällen med Ben&Jerry glass!
3. På söndag ska man på väla med Fay och käka lunch och ha de trevligt :) & ja ska leta efter stövlar!!
4. Sen vet man aldrig om något annat dyker upp, kanske klämma in att övningsköra med mamma också.

låter som en toppenhelg enligt mig :)

bjuder på en härlig bild på mig och fay från en härlig sommarkväll i sommras, som jag saknar ofantligt mycket! ♥

älskar mitt hår här

 
så fint mitt hår är här på denna bilden, långt och så ljust!! detta ändras på iaf snart, ska slinga håret den 19, lovely! dock blir det nog förändring på längden, blir nog av med 2 cm och i samma längder längst ner :)

har inte något annat för mig

1. Fullständigt namn? - Oliwia Paulina Alva Eriksson
2. Exakt ålder? - 16 år och 11 månader, exakt idag!
3. Vart bor du? - Skåne
4. Bor tillsammans med? - Min mamma & pappa
5. Husdjur? - en hund, Cloé
6. Färg på ditt hus? - Vitt
7. När är du född? - 6 november 94
8. Klass? - NSP2E
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - Nej
11. När gick du upp i morse? - 7
12. När ska du sova ikväll? - halv 11 typ blir det nog.
13. Duschat idag? - ska snart
14. Kramat någon idag? - bara Cloé tror ja
15. Pussat någon idag? - nepp (eller Cloé)
16. Vad har du ätit idag? - frukost med mackor och sånt, potatisbullar i skolan till lunch, en kanelsnäcka och sen pankakor hemma.
17. Dagens klädsel? - blå jeans, vit blus, blå levis kofta och röda converse
18. Dagens smink? - lite rouge, eyeliner, mascara, ögonskuggga.
19. Dagens sötnos? - hm... min linus kanske :)
20. Dagens roligaste? - ingen aning.
21. Har du många vänner? - kan inte säga att jag har för många direkt.
22. Hur många har du kysst? - 3
23. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
24. Vem pratade du med i telefon senast? - mormor
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Fredrik - Ut? :) 


visste du att...

ANTAL:
1. Personer du älskar? -
familjen, vänner, pojkvän, dom som står mig nära helt enkelt och den jag en gång älskat kommer jag föralltid att älska.
2. Personer du hatar? - en person
3. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Ingen
4. Glassar du ätit på en dag? - 2-3 kanske
5. Gånger du ätit kött? - många gånger.
6. Gånger du haft minnesluckor? - 1-2 kanske 
7. Gånger du varit hög? - aldrig
8. Gånger ditt hjärta brustit? - 1 gång

bara för att sista frågan fick mig att tänka på massor och att låten what are words - chris medina började spelas blev jag nästan lite tårögd. det förflutna är svårt att inse, men.. jag lever ett underbart liv nu med!

13.58

Slutade kl 1 och hemma 10 i 2 när man egentligen slutar, kan inte bli bättre :) hela dagen framför mig och kan göra vaaad jag vill, förutom att gå ut i skitvädret :/


animation maker


plugg plugg plugg

glömt berätta att jag hade prov i logistik idag, eftersom det inte är så jättesvårt och inte hur tråkigt som helst faktiskt (allt blir alltid lite roligare när man förstår) så hade jag pluggat en del :) så provet gick helt ok, jag klarade det iaf hur galant som helst men sen om det är ett VG det vet ja inte, men man kan alltid hoppas :)

imorgon är det ännu ett prov, engelska, som verkligen inte är betygssättande, eftersom det är ren fakta så om läraren går mycket på det vet ja inte vad han tänker med... så ska itne lägga ner så mycket krut på det, ska göra ett liknande efter detta så satsar på det ist!

redovisning med ellinor imorgon med på historian om Kloster, spännande! haha nej men de e typ i 5 min så ja.. de bör vi klara tycker ja :)

vad tycker jag?

ANTINGEN ELLER:
1. Svart eller vitt? -
båda
2. Hund eller katt? - hund
3. Ut och festa eller hemma och mysa? - hemma och mysa kanske.
4. Tv-spel eller datorspel? - datorspel
5. Hångla eller ha sex? - -
6. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - inget av dom.
7. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
8. Big Brother eller Paradise Hotel? - inget av dom.
9. Har du svart hår eller blont? - blont
10. Har du blåa ögon eller bruna? - grön/blå
11. Choklad eller lakrits? - lakrits
12. Göteborg eller Stockholm? - Stockhol
13. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
14. Coca cola eller fanta? - båda
15. Pizza eller kebab? - beror på vart man köper.
16. Randigt eller prickigt? - randigt
17. Älska eller älskas? - båda
18. Leva eller dö? - leva

 


kanelbullensdag!

glömde ju berätta för er som kanske inte vet att det är kanelbullensdag idag, kanske lite sent att berätta det nu men jag har iaf käkat en (köpt) kanelbulle denna dag, ni som inte har det kan ju alltid slänga ihop en liten deg och fixa några eller kanske rota i frysen om ni har några där eller springa till närmaste affär som har öppet, ja jag vet inte men på kanelbullensdag bör man äta en kanelbulle iaf!


börjar ikväll 20.00 på kanal 3, fick jag veta för en stund sedan av mamma, har inte varit någon reklam på tvn alls om det, vad jag har sett iaf! såklart man ska följa detta, hur kul som helst! :)
ska ni se på detta?

bästa spel appar för tillfället

  
Tap Zoo - Har blivit totalt beroende av detta och hållt på med det hur länge som helst, tom. på pappas innan jag fick min iphone. inte så ansträngande, bara gå in lite då och då, köp lite djur och collekta pengar från dina djur :) (nördigt)
  
Temple run - spring för livet typ. ducka, hoppa, sväng och samla poäng, hur kul som helst om ni frågar mig! ;)

Traffic Rush - försök att inte krocka med bilarna helt enkelt, ganska roligt och går snabbt när man inte har ngt att göra för stunden :)

Wordfeud - börjar bli ganska tråkigt nu, men ibland blir man sugen på det och då är det ju som ett helt vanligt alfapet ungefär. sjukt kul när man lägger och får mega mkt poäng!

nattinatti!

slänger in ett snabbt inlägg här innan jag ska sova.

haft en helt ok dag, slutade typ en havtimme tidigare så var hemma lite tidigare iaf, men inte började jag med plugget tidigare för det, men jaja, de blir inte så mycket denna veckan som ja har tänkt mig, ganska lätta saker så ja :) har badat min lilla cloe idag och bara myst framför tvn, halv åtta hos mig, pengarna på bordet & svenska hollywoodfruar!

hörs imorgon, godnatt!

homework

innan jag åkte hem från Linus blev det en sabbis runda inom väla också eftersom hans mamma ändå skulle dit så åkte vi med :) impulsköpte mig ett skal till min iphone, det andra börja "glappa" i ena hörnet eftersom det va ett skal man sätter på i två delar, men hitta ett fint typ neonrosa på kjell&kompany för 80 kr, lagom och bra!

nu ska jag fortsätta läsa lite i min Logistik bok och sen sova och vakna upp och välkomnas utav en underbar vecka med plugg... logistik, engelska och danska prov, matte "test" & historia redovisning! låter kul?

Sunday2_165650106_large


hello

Ligger i sängen med älskling hemma hos honom :) vakna för typ, timme sen kanske.. Denna dag bjuder på lite fortsatt mys i sängen sen hem och plugga :(


RSS 2.0