Valborg



Glad Valborg på er! 
Jag är just nu hos Hampus syster på 5 års kalas för Hugo, det nalkas efterrätt! 

Mums!



Hampus stod för grillningen igår! 

Fredag


Äntligen fredag! Efter skolan så åker jag direkt hem till mamma och pappa och sen kommer Hampus dit också efter jobb och vi ska förmodligen grilla, iih så gott! 

Min dag

Upp tidigt idag, kl 6.30, tidigast på en vecka nu i alla fall. Känns som det har varit långledigt typ.. haft lite semester har jag ju klart, men igår och i förrgår var det plugg som gällde här hemma och skriva på min akademiska text och idag var jag i skolan två timmar på förmiddagen innan jag sedan åkte direkt till jobb och jobba mellan 12:20-18:20. Bra pass som gick väldigt fort måste jag säga. Mycket kunder och sålde för en hel del och packa upp lite nya smycken och piffa lite med det :) 
 
Åt en god middag som Hampus hade förberett till när jag kom hem och idag blev det middag i soffan för att titta på HIF samtidigt, som för övrigt också vann matchen men snyggaste målet!! Ska krypa till sängs nu och upp samma tid imorgon för skola och sen HELG! 
 

Bilder från Amsterdam

 
Sista bilden här är cool. Det är så små, smala och höga hus i Amsterdam så när de flyttar in får de lasta in genom fönstrena och hissa upp saker i en krok som finns på utsidan på alla hus. Här får man anställa flyttfirma, att lasta in det själv är inget man tar på sig tror jag haha :) Små gator är det också så ingen bil som kommer förbi när man väl står där och lastar :) 

Hagel




Asså nej. Det är 27 april och regnat såå mycket idag och nu haglar det som aldrig förr. När ska det bli varmt liksom?

Åk hit




Igår ikväll kl 22:20 klampa vi in innanför dörren hemma i Sverige. 1 timme försenade för det blev något strul med planet men annars gick allt bra. Vi utnyttja vart enda minut i Amsterdam och var och titta in en annan del av staden också :) det regnade dock igår så blev raska steg hem tillbaka. Haft en jättemysig helg! Till Amsterdam ska vi verkligen åka igen, så fint och mysigt! 

Två och ett halvt år



2,5 år tillsammans idag! Herregud vad tiden går. Jag är så otroligt kär och lyckligare än någon annan! ❤️️ Vi fortsätter vår helg här i Amsterdam denna dag också, en båttur ska vi försöka ta och sen lite mer shopping och god mat! Kan inte bli bättre! 

Amsterdam



Jag och Hampus är i AMSTERDAM! :D så härligt! Har haft bokat denna resan sedan början på november så äntligen är vi här. Det vi har sett än har varit jättefint och mysigt, nu är vi på rummet och ska se sen vad eftermiddagen bjuder på! 

Vi ska på spa!

 
Nu kommer mamma hit snart och då inväntar vi Fay och hennes mamma för vi ska åkat till Torekov på en spadag! :D en födelsedagspresent som vi båda fick (i november) och äntligen fick vi ihop en dag när alla kunde haha. Ska bli så skönt. Först en god (förhoppningsvis) lunch sen bada lite och sen vars en kroppsbehandling och sen lite fika och kanske basta eller bada lite mer i bubbelpool! 
 
Jag vill ta med kameran men jag tror den får stanna hemma. Säkra före det osäkra. Mobilen får duga :) Ha en bra dag, för det ska jag! ♥

Ootd

 
Om en halvtimme ska jag ta mig till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker och även hämta en och sen ska jag ta mig till tåget för att åka till jobb :) Tror det blir lugnt idag, inte så bra väder, det är tisdag och i slutet av månaden, vilket är både skönt och kan bli lite segt ibland. Hoppas ni har och får en bra dag! 
 
Uppdatering! : Detta skulle ju publiceras klockan 13:40 men jag glömde trycka publicera!! Ni får det nu istället. 

Middag på båten

 
I lördags var vi på båtarna och åt middag. Har inte gjort det sedan jag var liten! Något jag var med mamma och pappa på ofta men sen har det inte blivit när man blev äldre. Men efter i lördags så är det verkligen något vi ska göra igen. Det var så himla gott! Det var jag, Hampus och hans pappa. Jag åt en oxfile med bea. Enkelt och så gott. Köttet var perfekt. En liten chokladbit till efterrätt och sen hoppa vi av. Jag hade åkt 2 turor och Hampus och hans pappa 3. 
 
Vet ni varför? För när vi skulle hoppa på båten allihopa från början så hade jag glömt mitt körkort hemma så det var bara för mig att promenera hem igen och hämta det och vänta 1 timme tills båten kom tillbaka så de fick lite far och son tid tillsammans haha och jag klanta mig! Fick även ett straff att GÅ I ÖSREGN tillbaka. Börja dugga lite och sen var det som kranen var på fullt ös. Blev så blöt, till och med igenom skorna och strumporna var så blöta. Undra om jag var arg efter det? 
 
Allt blev bra sen i alla fall och det blev en ganska sen kväll med besök på stinsen, lagmarks, inom och telegrafen! haha på telegrafen träffade vi min moster med sina tjejkompisar. De var nere i skåne över helgen och hade roligt :) 

Power Hour

 
Förra måndagen och igår var jag och Hampus och träna tillsammans. Har testat ett nytt pass som heter Power Hour. Riktigt bra med varierande styrkeövningar. Man kör det i 3 delar och första är övningen i 45 sekunder sen vilar man i 15 sekunde och gör så med 11 olika övningar. Sen kör man om alla övningar igen i 35 sekunder och 10 sekunde vila och sen sista i 25 sekunder med 5 sekunders vila. Blir riktigt trött och mör i benen, ska försökta gå dit varje måndag :) 

Fylld kycklingfilé

 
Kyckling fylld med ricotta och spenat, toppat med riven ost och paprikapulver på och till det rotfrukter (potatis, morötter, palsternacka) och en tzatsikisås. Detta var något nytt vi testa. Det var gott men inte mycket mer än så. Jag älskar i för sig rotfrukter men det visste jag ju hur det smaka men kyckligen var god. Ricotta smakar ju absolut ingenting och spenat smakar inte mycket heller. Skulle haft lite mer kryddor men ricottan och spenaten tillförde inte så mycket. Nog inget vi kommer att laga igen men ni bör testa även om jag skriver såhär om rätten, man kan tycka olika och krydda lite olika :) 

Gå till gymmet

Måste ta tag i dagen och göra något. Jag är "ledig" idag, ingen föreläsning i alla fall. Efter att jag har ätit lunch ska jag dra på mig träningskläderna och gå till gymmet. Får se vad mina ben tycker om det efter träningsvärken från i måndags men det bästa är väl att träna bort det? Sägs det. 

Geometri





Dagens lektion i geometri. Känner att jag hänger med på det här, så himla skönt! Matte är ju inte min starka sida men ibland så, bara att kämpa! Roliga och konkreta övningar och material vi fick ta del av idag vilken är en stor tumme upp. Bara att samla på sig så mycket som möjligt till när man ska börja jobba. 
 
Efter lektionen blev det lite snack med gruppen om vårt framtids grupparbete och boka in lite tider för att ses. Tog sen tåget hem och var hemma vid två tiden och kröp då ner i sängen och titta på youtube. Frös så mycket när jag kom hem så det var ett måste, jag fastna sen där i 3 timmar!!! Herregud. Men ja ibland sånna dagar också! Hoppas ni haft en bra dag, hörs imorgon! 

Hamburgare

 
Åh i fredags lagade vi så god mat! Vi blev så sugna på hamburgare efter vi hade tittat på Johan Jureskogs program där han gjorde hamburgare. Vi blev inspirerade av honom så vi lagade en burgare med stekt lök, rostad lök, majonäs och ost. J*vlar vad gott det blev! Aldrig mer ketchup och annat trams i en burgare, detta var så saftigt och gott. Vi gör våra burgare på högrev, vilket också bidrar till att den blir mer saftig :) Gott gott, jättemysig fredagkväll med en god flaska vin och vi satt ute i köket hela kvällen och bara prata och hade det så mysigt. Skönt ibland att vara utan tvn. Trivs så bra med att bara vara vi! ♥ 

Jobbar




Är och jobbar nu, inte så mycket folk ute så ganska lugnt just nu. Hoppas det kommer massor nu bara för jag sa så ;) hoppas ni får en fin kväll och kika in på guldfynd och handla! :D

Helsingborg


Här hamna jag igår och nu sitter/ligger jag här igen. På trädäcket. På görningen. Solen värmer och det är nästan vindstilla. Havet är lugnt och så vackert. Jag älskar denna stad! Flyttar aldrig härifrån! 

Choklad

 
Så jävla gott! Marabou kan slänga sig i väggen (ungefär). Jag älskar kombinationen caramel och seasalt och inte förrän nu har jag hittat någon som var bra eller ens hittat någon över huvud taget, har marabou en sån blandning? och åt för länge sen ett från något annat märke en det var inget bra och nu har jag inte sett det alls fast jag letat. Förrän nu! Dock tycker jag det skulle varit lite mörkare choklad, men endast för att man inte ska äta så mycket på en gång haha, detta kan man äta upp enkelt på en kväll. Jag gjorde inte det och har kvar i kylen. Vill i för sig inte äta det nu när man har varit duktig och tränat... kan nog hålla mig. 

Smoothie

 
Gjorde en smoothie för en lite stund sedan, varit sugen på det efter har sett alla youtubers som gör det (de är i för sig veganer så förstår varför de gör mycket sånt men ändå). Det blev dock inte lika gott som jag hade föreställt mig men det var säkert bra att få i mig en sån innan jag ska träna :) Ha en fin eftermiddag och kväll!

Promenader

 
Igår tog vi en skön promenad i det fina vädret, eller det var ganska grått men väldigt varmt :) Älskar våra långa promenader och att vädret blir bättre och bättre. Ikväll ska vi i alla fall gå till frikis tillsammans för ett pass. Får börja ta tag i det här med träningen igen haha, en sjukdom leder till att man kommer bort från det så snabbt. Svårt att komma tillbaka. Nu ska jag själv ut på en promenad och på vägen hem hämta ett paket på posten till Hampus :) 

Marconi

 
I lördags blev det att vi gick till Marconi och åt middag. De har så goda pizzor och bra priser! 
Jag och Hampus beställer en specialare, hawaii med parmaskinka som varit i ugnen.

Ginger Joe




Efter jobb drog vi oss ner till knutpunkten och tog en tura och sen ett glas på stinsen. Jag testa något nytt, en ginger joe, och det var sjukt gott! Älskar ju ginger ale så detta var typ samma! Nu är vi hemma hos svärfar och ska snart ut och äta något gott, jag är sååå hungrig! Hoppas ni har/haft en fin lördag! 😊

Lördag

 
Skönt med helg, idag jobbar jag dock men vi har "bara" öppet mellan 10-14 så att jobba en lördag är inte så jobbigt faktiskt, skönt med extra cash på helgen ju! Efter jobb så vet jag faktiskt inte vad helgen bjuder på, spännande att se! Trevlig helg på er! ♥

Känner ni igen er?


Detta längtar jag efter

5 saker jag längtar efter
 
1. Att bilda en familj! Hade jag inte haft sunt förnuft så hade jag velat ha barn helst igår. Men mitt hjärta och hjärna säger att jag måste läsa klart min utbildning och sen har jag insett att jag vill resa med Hampus en del efterrråt och leva på det viset ett tag innan det andra kommer. Men jag längtar så mycket till att se hur vår egna lilla familj kommer att bli! 
 
 
2. När vi ändå var inne på det lite innan så längtar jag till jag är klar med min utbildning. Tills jag är färdig lärare och ska ut och stå på mina egna ben. Det är läskigt och inte så lång tid kvar. Jag trivs med att studera och tycker den vardagen är rolig så hade kunnat tänka mig att kompletera med fler kurser men när jag väl är klar så vill jag nog bara ut och jobba. Får se hur det blir i framtiden med vidare studier :) 
 
 
 
 
 
3. Att resa! Nu har jag ett så enormt sug att komma iväg på alla planerade resor för i år och även de som inte är planerade för framtiden. Jag älskar att resa och se världen och speciellt med Hampus. Vi är lika nyfikna och intresserade av liknande saker, vi är the perfect match gällande resa! (Även annars också såklart). Weekends, långresor, solsemester, städer, bada, museum, shopping, snö, vinter som sommar. Alla resor är härliga! 
 
 
 
 
 
4. Jag har mål om att jag någon gång i mitt liv ska vara nöjd över min kropp. Något de flesta säkert har och vem vill inte vara nöjd med sin kropp och hur många har inte komplex liksom? Jag försöker i omgångar men jag tror inte jag är så pass missnöjd över min kropp så jag ger inte gärnet. Jag vill gå ner i vikt, jag vill få bort mycket på magen, jag vill ha fastare rumpa osv osv. Men någon gång i livet ska jag vara där jag vill och det längtar jag efter så! Ska ge min fan på att klara det! 
 
 
 
 
 
5. Att gifta mig! Giftemål innan barn är något jag verkligen vill och tur att mannen jag vill gifta mig med tycker detsamma. Tänk att planera ett bröllop... och sitt eget! Bara att välja klänning? Vara upp över öronen kär. Ha en ring på sitt finger. Inleda en evighet med någon annan som man älskar och som älskar en tillbaka. Jag är ju kär i kärleken och att gifta mig är något jag längtar efter, för nu har jag ju faktiskt hittat Honom med stor H. Hampus. 
 
 

HIF

Gud så ruffsigt mitt hår va? men jaja, vill visa upp våra fina halsdukar! 


Här om dagen överraska Hampus mig med att han hade köpt biljetter till HIFs hemmapremiär. Så där var vi igår på nya södra stå, riktigt fint det har blivit och kommer bli! Nu kan man lätt köpa ståplats igen nu när där är tak och man inte behöver oroa sig över om det regnar :) som innan. Tyvärr så förlora dem.. spelade jättebra i första halvlek och gjorde 1-0 men sen så sket det sig totalt, det var ett helt annat lag som spelade. Bajstråkigt. Men det var roligt att vara där iallafall, stämningen är så, ja härlig på ett sett men också stark. Man följer ju med på allt när man väl står där mitt i allt tjo och skrik! 

Youtubers 1

Jag har börjat titta mycket på Youtube, från att bara kollat på lite klipp ibland när det kommer över mig på lite olika människor till att jag nu följer ganska många och tittar på vidoes dagligen :) Riktigt roligt, så här kommer en lista på några av dem jag följer. Tips!
 
 
 
Helen Torsgården
Hon gör mycket smink och skönhets videos men även vardagsbloggar :) beautyhacks och inspirationsvideos!
 
 
 
 
 
Therese Lindgren
Hon gör också smink och skönhetsvidoes men också mycket vardagsvideos som är så roliga och härliga, gör även vidoes där hon testar nya saker :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felicia Aveklew
Mycket smink men även vardagsbloggar, hauls och testar saker :) 
 
 
 
 
Josefin Knave
Följt hennes blogg från att hon var med i gravid vecka för vecka på youtube och nu har hon en egen kanal med vardagsvidoes med sin familj, testar nya saker, vardagsrutiner, barn och jobb :)
 
 
 

Lunchdejt

 
Spätta. Chailatte. Isabelle. 
 

Före, efter & ootd

 
Sällan jag går ut utan smink men jag kan helt klart göra det men tycker smink är roligt så jag har gärna det på mig, olika sminkningar dock beroende på vart jag ska. Är det skolan blir det något lätt och enkelt och fest blir det ju mycket mer :) Nu ska jag snart ner på stan och äta lunch på Hos Bo med Isabelle! Hampus bästa kompis fina fru! Den ni, älskar att man fått träffa så många fina människor efter man träffat Hampus både familj och vänner.
 
Idag har jag på mig en blus från Mango som jag köpte i London förra året på rea, fynd! och ett par gamla slitna crockerjeans, men som fortfarande är helt perfekta! Vi hörs sen, ikväll ska jag och Hampus hitta på något roligt och även testa laga en ny maträtt! 

Tvätta

 
Dags att tvätta lite underkläder, strumpor och lite "gå i hemma tröjor". Det är bara 3 stycken/lägenheter som bor/är i vårt hus så det är så skönt med tvättstugan att det nästan alltid bara är att gå ner i källaren så är det ledigt, hänt en gång sedan vi flytta hit att det har varit upptaget när jag gått ner och velat tvätta :) 

Blogglista

NÄR VAKNADE DU IDAG?
07:15
 
UT OCH FESTA ELLER MYSKVÄLL?
Myskväll. Fest är roligt men om man ska välja och stick with it så blir det myskväll :) 

VILKEN FILM SÅG DU SENAST?
The Revenant, den bör ni se! 
 
VAD ÅT DU TILL FRUKOST?
Jag har inte ätit någon frukost, kanske rostar mig en macka lite senare :) 
 
DITT VÄRSTA BEROENDE?
Min telefon kanske och att känna att man måste vara uppkopplad. Tittar kanske lite för ofta ner i den.
 
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Inget just nu men senast spelade låt på min spotify är A Thousand Years - Christina Perri 
 
 
ÄR DU EN MORGON- ELLER KVÄLLSMÄNNISKA?
Kvällsmänniska. Uppe sent lätt och alltid trött när jag vaknar. Har gärna sovmorgon. 
 
BESKRIV PLATSEN DU BEFINNER DIG PÅ JUST NU
Vid skrivbordet i min lägenhet, städat och prylfritt. 
 
VAD KÖPTE DU SENAST DITT KORT DROGS?
En blus på Lindex
 
VAD ÄR DET BÄSTA DU VET?
Att åka utomlands och att vara med Hampus (och både och tillsammans).
 
FAVORITLAND ATT BESÖKA?
Jag älskar Thailand men Spanien och lägenheten kommer alltid att vara nr 1. Det är som ett andra hem, jag har nog spenderat kanske ett par år av mitt liv sammanlagt där. 
 
ROLIGASTE HÄNDELSEN I ÅR?
Alla inplanerade resor!
 

07:50


Minestronesoppa/gryta

 
Det blir mycket mat här på bloggen men nu när vi har testat lite nya rätter (och har en ny kamera) så är det roligt att lägga upp det och brist på annat att skriva så blir detta bra haha. Har lite torka på vad jag kan skriva om och vad jag kan fota faktiskt. Men idag var receptet på Minestronesoppa men blev mer en gryta typ, hade inte så mycket vätska så det blir en soppa då Hampus anser att soppa är bara ett sätt att lura en på en måltid. Gott var det i alla fall och smakerna var ju som minestrone :)  

Läppstift

 
Älskar det här läppstiftet från h&m, har även en läppenna under och längs med läppkanten som också är från h&m. Har försökt att matcha ihop där så gott det går. Färgen heter 010 In a Nutshell på läppstiftet och pennan heter Lip Definer Au Naturel vet dock i tusan hur jag ska göra för att på ut mer färg ur penna asså att jag behöver vässa den nu men den är stenhård och plastig och det gick fan inte med min vässare, där är ingen snurr i botten heller så det är inte en sån penna... hm... får kanske köpa en ny vässare. Har ni H&Ms läppenna? Hur gör ni?

6 april

 
Här sitter jag just nu och har precis ätit upp min mat och tittat på lite YouTube. Har blivit frälst i youtube, det är ju som att läsa bloggar fast i filmformat. Har så mycket att både titta på och läsa om dagarna, roligt! Nu ska jag gå och klä på mig och sen om en halvtimme ska jag bege mig till tåget för att åka till skolan. Även idag är det 3 timmars lektion, idag handlar det om Konstruktion. Ska köpa en bok sen av en tjej också idag (om hon kommer ihåg och svarar mig!) men det är inte förrän närmre 5 och jag slutar 4 så jag får vara kvar i Malmö en lite stund. Tur jag har en bra bok att läsa under tiden!

Tv-kväll

 
Idag blev det 3 timmar i skolan och lektionen handla om mätning. Bra lektion och bra lärare. Det gillas. Tog pågatåget på vägen hem och stannade hos mamma och pappa för att hämta bilen, de har varit snälla och åkt och bytat däck på den :) Körde hem och lagade mat och sen titta jag och Hampus på ett avsnitt Sofias Änglar och nu sitter jag här vi datorn och surfar lite och bloggar och han sitter vid sin dator. Skön kväll. Vi ska väl kanske titta på ett avsnitt halv 8 hos mig snart och sen ska vi gå och duscha för att sen bädda rent i sängen och krypa ner där för att titta på Världens bästa burgare kl 21.00 på tv3 med Johan Jureskog. 

Kycklingwok

 
Idag blev det kycklingwok till middag. Såsen gör vi på oystersås, fisksås och sweetchili. 

Den okända hustrun

 
Denna boken börja jag läsa i spanien i sommras och när jag kom hem så var det bara en vecka till skolan började och sen låg boken bara där. För 2 veckor sen kanske tog jag upp den igen och läste klart den :) Tur att jag kom ihåg den så väl haha så jag inte behövde läsa om den. Men en bok jag kan rekommendera, spännande och man lärde sig en hel del om rysk historia och sägner från japan. 
 
Handlar om en dansk man med sin ryska fru, de åker på en kryssning i hennes hemland och vid ett stopp på vägen så försvinner hon. Så får man följa hans resa när han letar efter henne och alla hennes hemligheter hon har hållt undan för honom. 

Tisdag

 
Gick precis upp ur sängen och möts av det här när jag rullar upp. Tjock dimma. Tråkigt. Jag har nu satt på en slappefilm på viaplay och sitter i soffan med datorn och ska snart göra vid mig lite. Platta håret, rengöra ansiktet, borsta tänderna. Ska inte åka till skolan förrän vid 12 så har lite tid på mig :) så sminkar mig vid tvn en liten stund innan och äter lite lunch. Ska ut i skåpet och frysen och kika vad jag kan göra för mat. 

Biff i kokosmjölk med minimajs

 
Kvällens middag blev Biff i kokosmjölk med minimajs (som ni ser i rubriken). Receptet hittar ni HÄR på icas sida. Det blev i alla fall jättegott! Vi hade i mycket mer sweet chili än vad det står i receptet och hade även i lite fisksås för selta. Absolut något vi kommer göra igen! 

Allt på O

Jag heter: Oliwia

 

 

Jag är: Omtänksam. Ja, jag anser att jag är det :) Sätter ibland andra människor före mig själv vilket både kan vara nackdel och fördel. 

 

Jag har: Oranga naglar. Dock börjar det bli lite slitet nu så ska måla om dem idag.

 

Jag är rädd för: Ormar. Inget jag sett vilt typ mer än kanske en lite i skogen hos mormor när jag var liten och de som är på djurparker i burar är väl inte så roliga, men jag hade varit rädd om jag var utomlands t.ex. och stötte på en orm på något sätt.

 

Jag är inte: Orädd. Helt orädd kan man ju inte vara, finns många saker här i världen/livet som man är rädd för. 

 

 

Jag sjunger: Oblygt när jag är hemma. Kan sjunga lite då och då här hemma när Hampus också är hemma. Kan inte själv avgöra riktigt om det är bra eller dåligt men ibland säger han i alla fall inte till mig att sluta så lite mysigt måste det ändå vara! 

 

Jag gillar: Ost. En ostbricka som efterrätt är ju riktigt gott. Dock inte så många "fina efterrrättsostar" jag tycker om men de som jag gillar är riktigt goda :) Ost som pålägg till frukosten är också gott. 

 

Jag äter: Oliver. Gröna oftast, de är godast! 

 

 
 

Djur jag påminner om: Orangutang? Orm? Oxe? Hoppas jag inte påminner om något av dessa djur :(


En sån där måndag

 
Verkligen en oproduktiv dag! Ingen skola och har inget direkt arbete att göra heller. Jag låg i sängen till kl 9 och gick sen över till soffan och har tittat på lite film och har ätit lunch också och sitter i soffan nu igen. Haha, vädret är inte roligt heller så att gå ut är man inte så taggad på men blir nog det sen ändå med något bra i lurarna :) Har även pratat i telefon med mamma i över 45 minuter, när senast hände det liksom? 

Fläsklägg med rotmos

 
DET BLEV SÅ GOTT!
 
Det tog ca 3,5 timme, men vi har kommit på att med billig mat måste man lägga ner lite mer kärlek i det och tillaga på bäst sätt. 20 minuter ungefär tog det att äta upp haha och det var ren njutning. Detta kommer vi göra fler gånger! (när man har tiden). Vi utgick från Per Morbergs recept som finns på köket.se

Storhandlat

 
Efter en mysig lunch på ikea och en sväng hem så åkte jag och Hampus och storhandla. Gör det nästan varje söndag till veckan, riktigt skönt. Ska testa tre nya rätter i veckan också så det blev lite dyrare för saker vi inte hade hemma men roligt, ser fram emot det. Kan skriva om recepten i veckan :) Idag så blir det något i aldrig lagat innan heller, nämligen FLÄSKLÄGG MED ROTMOS. Låter ju inte alls gott faktiskt men Hampus fick det på restaurang och det var tydligen jättegott så vi köpte fläsklägg för bra pris och ska försöka oss på det idag! :D Bilder kommer på det om det ser aptitligt ut ;) 
 
Brukar ni också veckohandla?

Mot IKEA

 
Nu ska jag snart gå ner till konserthuset och ta bussen till Ellinor och sen ska vi åka till IKEA och äta lunch och snacka lite skit :D Bra söndag! ♥

Beck

 
En ny beckfilm har kommit ut och igår tittade jag och Hampus på den. Tror att detta var den absolut sista filmen, det var liksom ett avslut i allt. Tråkigt nog. Men ska inte avslöja för mycket :) Den var i alla fall riktigt bra! Bäst av alla de som kommit ut nu det senaste året. Spännande, så gillar ni Beck måste den ses. 

lördagens sysslor

Glömde ju säga att vi var riktigt flitiga idag och städade hela
lägenheten med! Gud så skönt att få det gjort haha, rolig lördagssyssla!
Men vi unna oss en riktigt god middag efter det! 
 

Promenix

 
Idag sov vi till klockan 12!! Herregud, satt klockan på 10 men sen öppna vi dörren och låg kvar i två timmar till med fågelkvitter och sånt mys. Åt lite lunch och sen begav vi oss ut på en lång promenad, blev ca 5 km, avslutade rundan med att handla på Hemköp :) Varit upp mot 13 grader idag! Så skönt att våren är här och det ska tydligen bli varmare i veckan. Dock är helsingborg en blåshåla men jag ska inte klaga!

Middag hos m&p

 
Igår jobbade jag till 17.00 och sen hämtade Hampus mig och vi åkte till mamma och pappa och åt middag :) Räkor till förrätt som ni ser på bilderna och varmrätten glömde jag fota.. var något kött med pasta, tomatsås och parmesan, gott! Sen vaniljglass till efterrätt. Gosade mycket med mitt lilla hjärta! 

Mascaraproblem

 
Jag köpte Lancomes mascara i november som nu är typ slut och i julklapp fick jag Blondinbellas LCC mascara av mamma. Så testa den för typ en månad sedan kanske och den sög verkligen :( Jag har aldrig haft problem med mascara, jag har långa fransar i mig själv så letar inte efter en mascara med bästa volym och som ska förlänga dem. Jag har använt många riktigt budget som funkat bra men Lancome har blivit en verklig favorit nu, men den är lite dyr så väntar med att köpa den igen. 
 
Men åter till Blondinbellas mascara så klumpar den så jäkla mycket, jag får stå i evigheter med över fransarna och det blir typ okej efter jag tagit bort klumpar men sen där nere så går det verkligen inte. Usch ser ut som jag inte vet hur man använder en mascara för det klumpar och klibbar så mycket. Jag gav den en chans till igår men nej, så frustrerad. Svår att få bort är den också. 
 
Åhlens har i alla fall nu 50 % på lite utvalda produkter och bland annat denna mascaran från Maybelline. Har använt den innan och gillar den, kostar bara 65 kronor nu :) Tips! Gäller bara till söndag dock!

Alltid när man var liten



Hej på er!

 
Säg hej till min nya lilla pärla! Vi har många fantastiska år framför oss och med MÅNGA resor! ♥

Poster

 
Detta var det som kom i paketet från Fashionell.se. En poster med mitt och Hampus namn, stad och vårt datum när vi blev tillsammans. Älskar den! och väggen där vi hängt upp den utanför badrummet har blivit lite mer personlig. Vill ha upp mer bilder där på väggen från våra resor och lite när man var barn och så för att göra det personligt, men det kommer. Stressar inte iväg med det, hittar jag något fint så köper jag det, jag letar inte runt så mycket för tillfället :) 

Ny rolig månad


RSS 2.0