Holy Greens

Lunchade med Fay och Linnea i måndags. Åt vars en god sallad på Holy Greens, testade en ny (ny för mig) som heter Biff Vietnam, bytte ut såsen och något annat också så den var väldigt god. Nu ska jag klä på mig lite andra kläder och sen bege mig för att färga och fixa mina ögonbryn. Ska bli riktigt skönt, mina ögonbryn har blekts så mycket i spanien så att gå utan produkt på ögonbrynen är omöjligt, ser så knasigt ut. Ska bli skönt att inte behöva fixa med dem på ett tag. 
 

Alicante

En dag i Spanien så åkte vi in till Alicante. Körde tidigt på morgonen så vi fick hela dagen där. Började med en frukost i hamnen med finste utsikten över alla båtar, sen blev det en liten promenad runt i stan och shoppade. Letade upp ett jättefräsigt lunchhak, riktigt spanskt. Vi var där kl 13 men vid halv 2 tiden var det fullt med spanjorer. Åt goda mackor, korv, baconlindade daddlar, nötter m.m. Sen tog vi oss upp till en bar på en takvåning och tog ett glas där innan vi begav oss. Alicante får bra betyg, inte allt för mycket att göra men ändå ett mysigt resmål och fina gränder och ganska många restauranger som såg trevliga ut :) 
 

En dag på stranden

 
Igår blev det en heldag med min brorsa med la familia! Lekte i trädgården och åt lunch och sen traska vi ned till stranden och var där i några timmar. Hur mysigt som helst! Badade dock inte... så jäkla kallt i vattnet! Ungarna badade och lekte men skakade också läpp efter en stund haha. Idag blir det ännu en dag med dom men hemma hos farfar och bada i poolen såklart, vilka baddjur! Så mycket roligare att bada när barn är nära, så mycket skratt och glädje. Då hoppar jag självklart i!

Hemma igen!

Vår spanienresa har varit så underbar! Massa skoj och många skratt, njutit till fullo som man märker på sin kropp som har fått ta mycket stryk! Men nu är det ändringar på det för målet är nu att gå ner en hel del i vikt och vara i sin livs form till bröllopet, nästa sommar! 
 
Här kommer en drös med bilder från vår resa!
 

RSS 2.0