I feel like this now.

efter en väldigt kort dag i skolan och lite fika på fahlmans och felköp på h&m så är man hemma. ska nog snart sätta igång något avsnitt av Viva la bam och njuta av helgen, idag & imorgon då för på söndag har jag bestämmt att ja ska redan då börja plugga till Logistik provet på onsdag, som tack och lov är ganska lätt! sen har man 3 prov till den veckan + ett test så får planera veckan in i minska detalj typ.

efter nästa djävulsvecka har vi 3 veckors trainee iaf och jag ska som vanligt vara på Juvel & design på mariatorget, ska inte bli helt fel, "jobbar" från 10.30 - 16.00.

nu ska jag bara invänta min pojk som kommer med bussen om drygt en halvtimme :)


hata internationell ekonomi

Hejhej, ville bara berätta att jag har gett upp och satsar på att inte klara provet imorgon, kan inte se något positivt i detta nu så ger upp, känner att ja kommer lyckas i denna kurs, men ska skrapa ihop ett G iaf!


I'm trying

Dagens outfit!


varför såhär?

Har prov på fredag i internationell ekonomi på 4 kapitel som är typ 70 sidor.. Inte mänskligt att man ska kunna få in så mycket information i huvet och sen när de är så sjukt ointressant så blir det inte lättare direkt :/ men kollar på idol nu och försöker lägga tankarna på provet längre bak men funkar inte så bra.. blir att frustrationsgråta imorgon över att man inte kommer klara provet, blir alltid så om ni ville veta :) jag mår nog bra av skolan.. Ohja älskar känslan! Borde inte finnas press och prestationsångest och allt annat som händer när man ska ha prov och dylikt..

Klagat en del nu men behövde skriva av mig! Godnatt


19 månader ♥

firar 19 månader med Linus idag, så vi hade bestämt att äta chokladfondue med frukt och sånt i stan men fanns ingen :/ så blev vars en kaka på mezo, men det funkade bra det med, bara jag fick spendera lite tid med honom så passa allt! gick en liten sväng på kullagatan och bara mös av varandras närvaro :)

jag älskar dig så otroligt mycket älskling! ♥

mobilblogg

Äntligen så har blogg.se skaffat en app så de inte är så invecklat att blogga från telefonen :) så nu blir det antagningen lite mer bloggande i skolan och sånthär när man är någonstans :) trevligt!
Här får ni dagens outfit iaf :)
 


gratulerar älskling! ♥

Idag fyller min Linus 18 år så ett stort grattis till honom :D love you!! ♥


flower




statusuppdatering

slår in presenter till pojkvännen min!

fotografering

nu har jag äntligen lärt mig hur man fotograferar med systemkameran ordentligt, hur man ska höja och sänka slutartiden och blänadren i förhållande till ljuset osv, ganska roligt att experimentera lite, även om ja inte kan se om dom blir bättre, men antar att fotoläraren är till för det.. får se nästa gång vad han säger om mina bilder.
kommer upp lite random bilder sen om lite allt möjligt så kan ni väll se... fast de typ bara e fotofreaks som antagligen kan se om de e bra eller dåligt, jaja :)

ska nog skapa en ny kategori  Fotografering

blogg

http://wilmapbbengtsson.blogg.se/ - min fina kusins blogg, fixat hennes design, header och ja typ allt. hoppas hon gillar det iaf, annars blir de väll lite ändringar men ni kan väll kika in iaf :)

HIF ♥

hurfan kunde jag glömma det här?     SM GULD!

söndag

linus, mormor & morfar har varit här typ hela dagen, har ätit middag tsm och kollat hif matchen osv :) ja och linus var ute en runda i det fina vädret och gick till affären och köpte lite och posta ett kort :) (skulle precis sätta mig i fotöljen och skriva klart inlägget och så tänder ja lampan så går den isönder, bara typ blixtra till -.-) ska snart fixa med lite stilmallar och sådan trevligt på en annan blogg så länkar sen så ni får kika in där :) puss

vi saknar sommaren i spanien!

gif animation generator

min fina mobiltelefon!


har jag visat mitt fina söta mobilfodral som jag köpte i london? jag älskar det, dock inte världens bästa kvalité så de har skavts av på sidorna lite när man har plockat upp och ner den från fickan och sånt men men, de håller så länge de håller helt enkelt :) önskar mig massor med skal till jag fyller år! hur kul är det inte att kunna typ matcha skal till kläderna??

noterade också att bilen ser cp ut, men de är mobilen ni ska kolla på!

peace out

gif make
åh så gulligt, nu ska jag bädda ner mig i sängen, sända iväg ett gulligt sms till min pojkvän som sover och avnjuta en riktigt god natt med mycket sömn! hörs imorgon mina vänner! (fast vissa eller många antagligen kommer se detta imorgon eller ja inte imorgon för de är ju redan lördag, men om typ 10 timmar något kanske? vad vet jag?) yrar för fullt... eller förfullt´? ja vet faksitkr inte.... 

juicy couture


kvällens outfit med mammas/min fina JUICY COUTURE kavaj + mammas äkta channel väska! ♥

fredag

sitter här hemma och chillar nu.. slutade 10 över 11 idag som jag gör typ varannan vecka på fredagar :) stack till stan med mamma och pappa och kollade på smycken i en affär, ngt nytt dom hade fått in av Gucci och mamma köpte ett par fina örhängen som även jag kan använda :) tänkte ha dom ikv men de ville hon med så får slåss om dem!

vid halv 5 ska jag vara inne i stan och fika med fay och klockan 7 ska jag vara på Bonasera bonasera för att käka och fira min pappas kusin och hans fru som firar guldbröllop, alltså 50 år gifta! makalöst ju & riktigt härligt! stort grattis till dem! så blir 10 personer ngt, mycket trevligt :)

kullagatan

gick på stan med mamma idag efter skolan.. lämnade tillbaka ännu ett par jeans från jc, skrev i något inlägg för ett tag sedan att ja köpte dem, men gjorde aldrig de.. insåg att ja inte trivdes i dem osv så ja.. nu är man på jackt igen.. har inte använt blåjeans på flera veckor, gör dock inget har mina älskade gröna, svarta & gråa :) de gråa är nyast i min byxsamling och kommer från h&m!

på kulla idag köpte ja iaf ett kolleigeblock till historian, fick en födelsedagspresent, de va på rea nu så passa på att köpa så får den när ja fyller år :) köpte också födelsedagspresent till linus som fyller år nästa vecka! :)

bild från 2 augusti, saknar sommaren :(              

inspiration

har lite bloggtorka och dåligt med inspiration på saker och ting... segt när man faktiskt är ganska sugen på att blogga :/ men funderar på ny header, ska fixa min kusins header inom en snar tid, men kanske tar tag i min egen först? men måste få inspiration, dagens ord.. inspiration...

såhär trött va min lilla hund häromdagen... och Prins korg har hon nu tagit, det har hon aldrig gjort innan förrän nu, när han inte finns längre, hon saknar honom lika mycket som oss ♥

tänker på miljön?

idag är det faktiskt ta bussen/tåget/cykeln till skolan/arbetet/affärern dagen och för första gången på denna termin tog jag tåget! duktigt?

skolfoto....

jag blev bajsa sur idag (ja, fint uttryck!) eftersom ja blev mega misslyckad på klassfotot :( ledsen oliwia och tror inte de blev bra på enskilda heller... ska försöka glömma detta nu asså! gaah :(

Wordfeud

jag har också blivit en i gänget och spelar då såklart WORDFEUD, så ni som vill, lägg till mig Oliiwiaa


topp 3

1. Bara för jag är en så gullig flicka så är det ju såklart min fina pojkvän Linus som kommer på första plats, vem annars liksom? I love him! ♥

2. Bam Margera, som jag på senaste tiden helt totalt kärat ner mig i, gaaah!

3. Robert Pattinson, ofc! Hans utseende sviker en aldrig!

i'm the king of rock n roll

imorgon är det skolfoto så nu ska jag testa en jädra massa outfits för detta året ska de fan bli ett lyckat foto! & ja kläderna gör faktiskt ganska mycket på en biiiild! ska även måla mina naglar!

efter det kommer inlägg med topp 3 sötaste och snyggaste killarna för tillfället, spännande va?

Leon

I söndags var här en söt liten pojke med en stor del av familjen på mammas sida, denna lilla pojke är min nästkusin, Leon på snart 2 år (faktiskt dagen innan mig :) han är också min mammas gudbarn :)  




mellaninlägg

Tumblr_lrekf01ael1qiaduoo1_500_large

trots att tårarna rinner som floder...

måste jag ta mig i kragen.. man kan ju inte sörja föevigt så tänkte börja ta tag i bloggen igen efter ett uppehåll på dock inte så länge. Men för att hedra min lilla Prins slutade jag för ett tag för att han skulle få vara prins på min blogg ett tag! 

Han kommer alltid att vara min Prins och han finns såklart alltid kvar i våra hjärtan, detta är en av de svåraste sakerna jag någonsin vatt med om och upplevt, att få krama och vara hos honom, vår älskade familjemedlem medans han somnade in... känslan går inte att beskriva. att få pussa på en älskad trogen vän medan han svävar på molnen var obeskrivligt. 

Att jag och resten av familjen fick vara hos honom ända in till slutet kunde inte bli bättre, att få veta efter bara några sekunder att nu har han verkligen inte ont mer och han har det bra där han finns nu, var och är en lättnad. Det är så grymt tomt och man vet inte om man vill fly eller stanna kvar, men förändringar får man räkna med i livet hur stora eller små dem än är. Och sånt här som nu hände min familj får man räkna med när man skaffar hund eller djur överhuvudtaget, vi alla dör någon gång även djur och ett farväl någon gång måste man klara av.

Jag fick dig när jag fyllde 6 år Prins och det är den bästa present jag någonsin fått i hela mitt liv, du har vatt som en lillebror hela min uppväxt, tack för de åren vi hade tillsammans och varje gång solen tittar fram vet jag att de är du som ser ner på oss! Du kommer snart hem till din trädgård igen och du får ligga på din favoritplats ännu en gång och förevigt! ♥


Vila i frid ♥

Vila i frid min älskade Prins, du finns alltid kvar i våra hjärtan! 11 fina år tillsammans, men vi ses väll någon gång igen, saknaden är stor och vi älskar dig så! ♥



11/9-2011

nu är denna helg snart över och den har man spenderat med pojkvännen, i fredags var vi hemma hos mig och tog det lugnt hela dagen typ, slutade kl 11 så har typ haft extra lång helg, igår var vi hemma hos linus och tog de också lugnt, åkte ner till stan och fika på Waynes och fixa lite grejer i stan bla. på telia och ja köpte ett vitt nagelack. & idag har vi varit på Ikea och käkat lunch och gick en snabb runda på väla och sen stack ja hem till mig och han till sig :) super mysig helg som alltid.

har nu kollat en hel del på tv om 11/9 attackerna som nu var 10 år sedan det hände, så sjukt hemskt.. så dagens tankar går till USA.
800px-flag_of_the_united_states_%2528pantone%2529.svg_large


nytt i garderoben

slutade tidigare idag så åkte ner med mamma i stan och shoppa lite, var verkligen i behov av ett par blåjeans nu när mina andra gick isönder, så hitta ett par väldigt fina Levis på JC, köpte även en blus och typ träningsjacka :)        Obs! glömde ta bort storlekslappen för va inte 100 på att ja skulle ha den :)


G I R L


Denna fina skatemärkes tröja fick jag av min fina pojkvän igår, en spontan present och jag älskade det och den! Hur gulligt är inte det när ens pojke gör sådär? :) tack linus ♥    detta var också dagens outfit.

vit iphone 4

Idag blev denna skönhet min! (tidig födelsedagspresent) tack så mycket!!  ♥


vrf suger h&m *pip* ibland?

tror bara jag vill strypa h&m liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite, har fortfarande inte fått h&m katalogen som alla typ fått för 2 månader sedan, beställde den via deras hemsida för nu över en månad sen.. och har jag fått den? svar: NEJ!

Bam Margera

idag är det 2 månader kvar tills jag fyller år!

nu kollar jag på ett av mina sista avsnitt på sista skivan på den femte säsongen av 2 ½ men.. sorgligt, men om två månader får jag minst en ny iaf :) de vet jag! älskar dom haha, sjukt bra, andra gången ja ser om alla nu och efter dessa avsnitt är slut så börjar man på: VIVA LA BAM! ♥

dålig kvalle, men är han inte för jävla snygg!?!
ni kanske känner igen honom från Jackass!

nyklippt


älskar mitt hår, blev inte uppklippt som jag berättade, hade inte blivit någon skillnad direkt eftersom de redan är så långt osv osv. så klippte av ganska mycket framtill och ett par cm på hela håret och gjorde de helt rakt! ♥


sunset



photo by me, tagen nyss!

i skolan

uppdaterar från min fotografiskbild lektion.. har teori idag och snackar bara om bländare, slutare och skärpa óch sådana saker, fattar inte mycket heller när kameran inte är med, men ska läsa igenom instruktionsboken lite denna veckan till min kamera som jag inte har gjort och har nu haft den ett antal år, hehe. fattar fan inte hur ja ska lära mitt att ta bättre bilder på denna kurs!

efter skolan blir det att köpa jeans med mamma och sen klippa miiiig! ♥

idol 2011

några mer än jag som kollar?

blöt vovve

vädret har varit helt okej denna helg, tills någon timme sedan när de börja regna igen.. såklart, och efter man har varit ute med hundarna ser iaf den ena ut såhär...

dagens nyhet!


            r.i.p min älskade fläta.   r.i.p min älskade fläta.   r.i.p min älskade fläta.   r.i.p min älskade fläta.


min fredag lördag


i fredags var det ganska fint väder så jag och linus satt ute vid poolen i två brassestolar och mös som bara den, med telefonerna i högsta hugg och spelade Tap Zoo, så jäkla beroendeframkallande!
 
gårdagens outfit
igår var jag, linus, mamma, pappa, inger & ulf i helsingör :) åt på Cafe Olai som vi alltid gör och de blev spätta med pommes och remoulad (?) sås, super gott, som vanligt! gick i lite affärer och så, men hitta inget som va i något rimligt pris iaf så blev inget. åkte hem och ja.. jag och linus kollade på Jackass och myste.

Alva är mitt namn

ville bara berätta för er innan klockan slår 12 att jag har mother fucking namnsdag idag :D


det är okej att känna


september

slutar 5 i, så sticker jag direkt hem (tror jag, mamma kanske var i stan) men när jag väl är hemma ska jag kolla på en dokumentär, måla mina naglar, fota och kanske kanske plugga lite engelska :)
Tumblr_lqsw55kviv1qj065bo1_500_large


jag är arg arg arg

åg va arg jag blir! läraren var sjuk men fick inte veta de förrän vi kom till skolan :( så nu har typ alla suttit och kollat film och för mig blev det dokumentären om Christian the lion, riktigt underbar :) bör ses av alla tycker jag!

om en kvart --> danska!

RSS 2.0