Malene Birger

 
Har suktat efter denna väska ett tag och tänkt att den kommer bli perfekt till vår bröllopsresa och nu var den på rea så självklart slog jag till. Ännu finare än vad jag tänkt mig och passade perfekt på min kabinväska. Det är en Moshie bag från Malene Birger, matiell lycka!! 

Solar

 
Är hemma hos min mamma och pappa. Har varit här några timmar och försöker att få lite färg på min bleka kropp inför bröllopet! Nu börjar dock molnen titta fram och blåser lite gör det också. Ska strax hoppa in i duschen och köra hem... och där väntar tvätt, städ och oreda som måste fixas inför imorgon då mormor mfl. kommer på middag :) Jag ska även försöka mig på att tvätta och torka riset till bröllopet! 11 dagar kvar!!!!! 

MÖHIPPA!

 
16/6-2018
Hade en helt fantastisk möhippa förra helgen! & Hampus fick sin svensexa denna dag också :)
Så mycket glädje och skratt på en helg, det lever man länge på! Vi åkte och klättrade eller treeclimbing heter det nog, så jäkla roligt. Klättrade upp för ett träd 12 meter upp och slängde mig ut bland annat. Sällan man gör sånna aktiviteter så det är så roligt när man väl är där och så roligt tillsammans med tjejerna! Sen åkte vi vidare till Bjärred och åt lunch där, lite bubbel och ett dopp i havet blev det för min del. Efter det begav vi oss till Malmö, checkade in på hotellet och sen ut på stan. Där gick jag runt och visade 3 bilder (varav en då är på Hampus) och frågade vem de trodde jag skulle gifta mig med. Självklart så trodde de flesta min älskade haha! 
 
Vi drack lite mer bubbel på rummet och hade en tjej där som demomsterera upp ett sexparty med allt mellan himmel och jord! Sen gick vi till MJs och åt middag, riktigt gott, gick vidare till deras klubb och sen efter det avslutade vi natten på Etage. En magisk helg som jag aldrig glömmer! Tack tjejer! 💜

SOMMARLOV

 
Har en ambition om att nu när det är sommarlov ska jag skriva mer här ❤ Går in på min andra lediga vecka nu och jag både njuter och inte njuter. Alla stunder är det inte roligt att vara ledig när inte så många andra är lediga samtidigt som mig. Men jag ska inte klaga! Ett efterlängtat sommarlov är påbörjat och detta ska verkligen bli en sommar att minnas! 
 
På bilden ser ni mig från skolavslutningen med massa fina blommor från barnen. Wow vad lyckligt lottad jag känner mig att ha så fina barn och underbara kollegor och har fått ha det i hela 1 år. Helt sjukt att jag redan jobbat i 1 år och till hösten blir 1b klass 2b. Ska bli roligt! 

RSS 2.0