GOD JUL

GOD JUL PÅ ER ALLA, HOPPAS NI FÅR EN MYSIG DAG FÖR DET SKA JAG HA MED MAMMA PAPPA MORMOR OCH MORFAR OCH SEN FIRAR VI JUL NR 2 IMORGON ♥

detta året

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Börja på studera på högskolan bland annat. 

 

Hur har ditt 2013 varit? Både bra och riktigt dåligt, men kunde inte avsluta året på ett bättre sätt, jag är lyckligare än någonsin och är uppskattad på ett värdigt sätt. 

 

Blev du kär i år? Verkligen! 

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 30 maj, 5 juni, 10 augusti, 21 september, 24 oktober, 1 december, andra datum med men de vill jag bara glömma. 

 

Vad är din största framgång 2013? Högskolan och min utbildning om de räknas som framgång, även mitt underbra jobb. 

 

Bästa köpet? Nike Air skorna, Avicii biljett och Berlin resa. 

 
Vad spenderade du mest pengar på? Nöjen och en del mat tror jag och kläder. 
 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Min fina pojkvän har lyft mitt liv.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Ellie Goulding - How Long Will I Love You, Wake me up - Avicii, What does the fox say, Bara Bara Bere Bere - Michael Telo och massa andra som jag inte memorerat. 

 

Vem har du umgåts med mest? Massa blandade härliga människor, senaste tiden mest Hampus.  

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja

 

Vart reste du under 2013? Thailand, Spanien x3, London, Danmark. 

 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? En fin, lång och varm vår!
 

Vad gjorde du på din födelsedag? Var hemma och åt fin middag och ut på kvällen med ett gäng tjejkompisar och tog någon drink och drak lite vin, underbar födelsedag! 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? I mitten av året ja, men som det slutade så ångrar jag absolut ingenting. Äntligen tog jag rätt val.

<3 

 

Vem saknade du? Jag vet faktiskt inte.. 

 

De bästa nya människorna du träffade? Hampus och tjejerna från skolan

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Lev livet, njut och gör det som får dig att må bra! ♥


snart jul

Nu blir det mycket jobb, idag fick jag extra kl 12:30-16:00 var inte så fel och sen fika med fina Linnea och sen äta mat med min pojkvän! ♥ igår var det med jobb i 4 timmar och imorgon blir det också jobb, men hela dagen 10-18.30 och luncha med Josse på det, inte helt fel sen spenderar jag kvällen hos Hampus och lördagen med. Ännu en underbar helg väntar och nu är det äntligen lov och det känns hur härligt som helst, änligen liksom! 
Även om julen är mysig så saknar jag sommaren och att gå med bara ben

73 dagar till avicii


imorgon

- skola och skriva tenta
- hem om, hoppas jag att jag hinner
- jobb 15.00 - 19.00
- hem till min kärlek

hittat min prins

Roligt att se att så många är inne här trots att jag inte skriver, tråkiga är att jag inte skriver.. livet är så jävla underbart så glömmer bort att skriva för det är bara folk som tydligen stör sig på när jag är lycklig så att skriva det här alldeles för mycket passar sig inte :) Mina helger är underbara, skolan flyter på och vardagarna fylls av glädje och kärlek. Kärlek 24 timmar om dygnet. Imorgon är sista dagen i skolan och sen lov till 7 januari. Vilket min fina pojkvän också har, slutar jobba på fredag sen kan vi spendera så mycket tid tillsammans och hitta på roliga saker. Mycket nu innan jul och träffa fina vänner och gå ut och roa sig och biomys står på schemat bland annat än så länge. Avslutar ändå detta året helt jävla underbart, för nu är jag lyckligare än någonsin och har hittat min prins i livet! ♥

musikhjälpen


mer underbar helg

Helgen blev ju inte exakt som planerad men hur bra som helst ändå! I fredags var det en underbar kväll med pojkvännen som lagade 3 rätters hemma hos sig, svamptoast, bergtunga och parfait, han är helt fantastisk han, en kille som lagar mat till en sådär, smälter ♥ Kollade idolfinalen och mös med tända ljus vid tvn resten av kvällen. Vakna och vid 12 drog mig mot lägenheten för att fixa för tjejerna från klassen skulle komma men en blev sjuk och kaos på grund av vädret med tåg så det blev inställt så maten som vi skulle äta, tacos, fick jag och Hampus äta och ha en trevlig kvälll tillsammans igen! Avsluta kvällen med en film på 2,5 timme, jesus så länge, men bra var den, Prisoners hette den. Nu ska jag läsa lite körteori till morgondagens lektion och kanske testa göra ett datorprov :) 
Se så fin han är!

julklappstips


ändring

Såg precis att min beskrivning av mig själv under min profil här på bloggen inte riktigt stämmde längre :)
           
Gammal                                                                 Ny
 

Clay Mask

En lermask från min glossybox drog jag på mig för en liten stund sedan. Lite extra fick det bli ikväll och gud va rolig den var och ansiktet är som en baby nu. 79 kr för 100 ml tyckte jag inte var farligt så ska nog ta och köpa mig en sådan och fick till och med 10 kr rabatt på den haha. Botanics Shine Away Ionic Clay Mask.

5 december storm

Det var en jäkla storm har dragit in.. vakna imorse hos hampus och drog mig mot körskolan vid halv 10 och behövde sen inte åka ner till malmö för lektionen var inställd och tur det, hade kanske inte kommit hem eftersom vi sluta egentligen inte förrän 5. Morgondagen ser inte lovande ut heller och någon föreläsning och ta sig till malmö blir det ICKE! Inte fel med ledig torsdag och fredag haha lite positivt att pendla en liten bit ändå ;) Föreläsningen är ganska viktig dock men läraren skulle lägga in den vid ett annat tillfälle :) Fick även godkänt på senaste inlämningen med Viktoria, mer än härligt, den jobba vi långa dagar med! 
 
Haft 4 strömavbrott på 5-7 minuter.. mina fönster går snart sönder och soptunnan virrar runder i trädgården, var år sen jag var med om en sån här storm, senaste de var för någon vecka sen var vi i spanien.
Såhär fint väder är det inte...

Chanel

Verkligen en favorit doft som jag fick från H på vår 1 månaders dag ♥

mot sherwood skog

ca kl 9-3 idag i skolan med massa grupparbete, god lunch och en liten fika på det. Fick gjort en del och skippa lektionen vi hade och göra något vettigare och drar mig nu in mot stan till pojkvännen min och äter middag och sover där. Mitt vardagslyx, imorgon väntar körlektion och e sen färga mina ögonbryn. Fullspäckat schema varje dag och livet bara levererar, allt är så himla perfekt! ♥
så seriös är jag nu.. och ja, jag fick googla rubriken för jag sa [shörwoodsskog] när jag var liten...

en fundering

 
Uppdatering: Eller inte... mina knän är döda efter 25, känner hur ont jag kommer ha i dem imorgon, dumt dumt dumt gjort av mig! Känns skönt att jag kan anta att jag måste fixa mina knän när jag blir äldre... knakar/knäcker/låter alltid från dem när jag böjer mig ner etc. Aj. 

prank

haha denna är ju så underbar! Gör ont i en när hon berättar...

because of you

Haft den mest perfekta helgen någonsin i hela mitt liv. Svävar på moln av lycka varje dag! ♥

Gratulerar hjärtat!

Min fina pojkvän fyller år idag och den fira vi med fin middag på brooklyn igår, vakna och åt en underbar frukost idag och presenter, sen en sväng ner på julskyltningen titta på lucian, mös och sen åt vi pizza från la pizza och drack ett glas vitt. Grattis min älskling ♥
Untitled

winter is coming

Ahh december

RSS 2.0