Höstterminen startar

Haft en mysig helg med mycket fix i lägenheten. Vi har varit runt i alla små byar utanför helsingborg och hittat möbelbutiker och hittade en skänk som vi fastna för direkt och slog till på! Så ska hämta den i eftermiddag, så roligt! Sen igår åkte vi till Ikea och köpte en bokhylla, ett skoställ och en matta. Monterade upp skostället igår och la ut mattan och det blev jättebra. Men ett fäste i bokhyllan ville inte som vi så måste åka tillbaka idag med en del av bokhyllan.. riktigt segt.. men jaja. Ikeas grejer har vi förstått inte alltid är så bra om man är lite hård i nyporna när man skruvar, vilket är sjukt! Ska ändå till hasslarp och hämta vår skänk så kör in om ikea då. 
 
Idag börjar mitt och Hampus nyttiga liv! Ska bli så stor förändring! Jag började dagen med en promenad på 35 minuter och om en lite stund ska jag laga en tidig tidig lunch för ska sen ta tåget klockan 12 ner till malmö för första dagen i skolan på år 3 av 4. Skönt! 
          

fredag idag

Sitter här igen i köket nu och ska göra lite lunch, det blir så extremt kullinariskt som bara lite pasta, yey! Men orkar inte handla eller göra något annat haha. Igår så blev det lite grönsaker och ett kycklingsspätt med sweetchili, hur gott som helst :) Igår var vi ute och åt med Hampus pappa och firade honom för han fyllde år förra veckan när vi inte var hemma. Det blev ganska hårt så idag mår man som man förtjänar. Att man inte lär sig haha men från och med måndag är det slut med alkohol och bara ta ett glas när det är något speciellt inte något i vardagen. Har blivit mycket lyx på semestern och det gör jag gärna. Är det semester så är det semester så får man ändra på det sen när skola och vardagen på riktigt kommer igång :) på sommaren ska man njuta av de man vill! Nu kokar pastan över och jag ska ta mig ett glas ramlösa! 

Lunch

Snart kommer Hampus hem och äter lunch med mig och jag har varit borta på Aldas och
köpt deras megagoda sallad :D kyckling, sallad, pasta, gurka, majs, paprika m.m gott gott gott!
 

Onsdag morgon

Hampus cykla till jobb för lite mer än en halvtimme sedan och jag sussar kvar i sängen. Vaknade hur pigg som helst vid 20 över 6 och behövde gå på toaletten men efter det somna jag klart och var så jäkla trött när jag vakna sen igen lite innan 7 när klockan ringde. Haha när man vaknat så pigg är det tecken på att man inte sovit tillräckligt. Hade velat sova mer men jag måste röjja upp här i lägenheten. Soffordet är kaos och skrivbordet lika så där vi ska få upp en stationär dator som jag undrar lite hur det ska gå. Har ju inga hyllor och sånna saker än så vet inte riktigt vart allt ska ta vägen. Bokhyllor behöver vi NU. Har en hel flyttlåda med bara skolgrejer och massa böcker som hade varit skönt att få iordning nu till skolstarten. Garderoben ska jag också fylla upp så allt inte behöver vara i påsar och resväskan. Det är roligt men det tar sin lilla tid! 

Hemma i Sverige

Kom hem från spanien igår och vardagen har satt igång som vanligt, nästan. Är ledig denna veckan också sen börjar skolan på måndag. Just nu är det ganska kaos i vår lägenhet, alla kläder/saker är inte på plats och att nu kommer hem med en fullproppad resväska med saker hjälper inte. Ska ta tag i det idag/imorgon/hela veckan. Vill ha det mer bovänligt. Eller mer snyggt och vidgjort helt enkelt :) Igår lagade vi mat här hemma för andra gången och hade det jättemysigt! Lagade en god köttfärsås med portvin som jag även åt till lunch nyligen. Satt sen och mös med fotboll och idol i vår nya soffa, kommer trivas så bra här, eller gör det redan! 
 
Nu ska jag ta på mig ett par andra byxor än mina hemmamys byxor och köra ut till g-löv och hämta ett kvitto och i eftermiddag kör jag och Hampus till Elgiganten och lämnar tillbaka en sak vi ångrat oss med :) Får väl handla lite mat på vägen också och göra sånna mysiga dagssysslor, roligt att handla och planera veckans middagar!

Spanien!

Mitt i flytten så tog vi semester! Vi är i Spanien i vårt paradis och bara gottar oss! Sola, bada, shoppa, goda middagar och fin dryck blir det om dagarna. Förutom att jag bränt min hårbotten så har jag fått fin färg på bara några dagar, trots att kroppen typ inte solat mer än 1 vecka i sommar hemma och senast det var ju förra sommaren typ. Kaos vilken kass vår det varit hemma, dock hört att solen tittat fram mer nu i augusti. Jag bjuder på lite bilder från våra dagar här nere i värmen iaf. Ikväll ska vi vara hemma och laga en god oxfilé och sitta på balkongen och mysa med ett gott rött vin och självklart lite cava! Livet!










Poolen, tinto de verano, en bild på oss från vår mysiga kväll tillsammans då vi firade att det var 2 år sedan vi träffades för första gången!!, en dag på en strand en bit härifrån Guardamar, förrätt här om dagen, selfie, dagens lunch spätta.

London #1

Bilder från helgen 10-12 juli som jag och Linnea var i London
 
 

RSS 2.0