Hua Hin

 
 
Hit är vi påväg!
Köpenhamn --> Doha för mellanlandning --> Bangkok --> Vidare med bil till Hua Hin 

Gullunge

 
3 underbara bilder på Mattis från i somras! Saknar den lilla skrutten och
detta är snart 4 månader sedan, tänk så mycket han har växt sedan dess. 

Shopping




Det var nästan inte en kotte på väla. Riktigt skönt! Fick med mig hem det som behövdes, mascaran var ett kap! 1 vanlig storlek och 3 andra små av märket Lancôme för 310 kr och hade innan kostat 463 kr. 

Hej


Klockan ringde för ett bra tag sedan men ligger fortfarande kvar. Hampus gick precis upp för att plugga och jag ska ut en sväng på väla för att köpa hem de sista nödvändiga sakerna till resan, sen ska jag också försöka plugga lite. Packat något har ingen av oss gjort än heller så jag eller vi är lite stressade. Haft fullt upp med Hampus lägenhet så har inte hunnit något annat. Igår höll vi på i 6 timmar med att tömma förrådet och städa klart. Utan Hampus mammas hjälp och lillebror hade det tagit minst 2 timmar till! Vi planerade på en lugn kväll hemma igår men det blev att vi gick ner till stan och käka en pizza med Hampus pappa och två andra sen drog vi hem till dem och titta på fotbollen. Trevlig kväll! Nu ska jag klä på mig och sen ut och trängas med patrasket på väla.... 

Pray for Paris


Usch usch usch! Vart är världen påväg?

Warszawa #4

 
Vars en drink i baren innan vi åt en fantastisk middag på hotellet. Fish and chips för mig som ni ser på bilden, så gott. Inte ofta jag tar fisk på restaurang men jag ångrar mig inte! Sen åkte jag och Hampus till Marriot och åkte upp på deras skybar och tog en drink. Fin utsikt men baren var inget som var outstanding eller så, den skulle varit större :) 
 
Jättefin frukostbuffé. Eftersom vi hade bokat ett större och bättre rum så fick vi sitta på en mer enskild/privat del med frukostbuffé för de som bokat de rummet eller finare. Riktigt härligt och mysigt och inte lika mycket människor :) Sen åt vi lunch på Hard Rock Café och tittade på konstpalatset och även på den okända soldatens grav som låg precis vid hotellet. 
 
När vi var på flygplatsen gick jag och Hampus runder i lite butiker och självklart var vi inne i en som sålde klockor och smycken. Jag fastna vid smyckena och med mig ut från butiken hade jag det fina halsbandet på bilden. Fick det av Hampus i tidig 2-års present! Älskar det! ♥ Ett fyrklöver med en diamant!

Smørrebrød


Ett stycke god lunch!

Lockade håret



Är hemma hos mamma och pappa nu, fast ingen av dem är hemma haha. Har varit här sedan 8 :) har lite sommarkläder kvar här så ska se om där är något som ska med till Thailand! Har även fixat till mitt hår och fräschat upp mig lite med mammas smink, jag gick typ bokstavligen bara upp ur sängen imorse och drog på mig kläder och gick sen så ja, snygg var man ju inte och håret var fult... Har lockat det nu vilket jag tyckte blev bra men orka stå och göra det varje dag? Nu ska jag ta en promenad med lilla vovven!

Warszawa #3

 
Lite mer bilder, en god lunch, promenerade runt i stan, Hampus nya skor och på eftermiddagen så gick vi till en vinbar som vi läst om innan vi åkte, där såg vi även Carl-Jan Granqvist haha ja vart ska sleven vara liksom. Drack gott vin och mös ute i de fina vädret :) 

Kort kort


Den första bilden på mitt nya hår. Blev för kort tyckte jag men jaja vad ska man göra nu :) det växer ut ganska snabbt till så jag vill ha det. Ska styla det mer imorgon så som jag har föreställt mig det lite så tar nog någon bild då om det blir bra :) vad tycker ni? 

Warszawa #2

 
En drink i baren på hotellet blev det en och en annan, det var ju semester trots allt! Drinkar och utomlands liksom, blir mest vin här hemma och kanske kanske en caipirinha ibland med inte att man testar olika drinkar här hemma, ute, eftersom det är så dyrt. Åt på en väldigt gammal restaurang första kvällen, fick vars en halv anka, herregud så mycket mat men det var också jättegott, mumma! 
 
En bild på utsikten från mitt och Hampus hotellrum :) super!! Sen vandrade vi runt lite i stan och "gågatan" det var en gata för bilar men den var avstängd på helgen så det var så lugnt att gå där :) jag och mamma köpte vars ett par skor, de vita har blivit mina favoriter. Sen var vi tvugna att köpa glass när vi gick förbi Hampus favorit, Häagen Dazs. Måste tillägga vilket fantastiskt väder vi hade, helt underbart :D 

Tips: P3 Dokumentär

Jag måste rekommendera er att lyssna på P3 Dokumentär (finns i poddappen på telefonen). Jag har inte fastnat i så många poddar och inte hittat någon bra heller, sen vill jag gärna lyssna på musik också men nu för tillfället tycker jag inte att där är något bra... gärna när jag åker till skolan och speciellt när jag åkte varje morgon och eftermiddag till och från praktiken för ett par veckor sedan var det skönt att ha något i lurarna. Dokumentärerna har varit perfekta! Intressant och lärorikt :)  De jag har lyssnat på och tyckt var bra är t.ex. Hagamennen, Fallet Thomas Quick, Peter Rätz MC-Infiltrtören, Mordet på Engla Höglund, Helénmordet och Verklighetens Lilja 4-ever. Alla dess bör man lyssna på! Väldigt bra, beskrivande och intressanta! Just nu lyssnar jag på Självmordet på Flashback. Det handlar ju om hemska saker men man får en bra bild av allt och det är intressant hur man får höra hur man missar i utredningar, eller hur saker inte ännu idag är upplösta eller hur man ibland gör fel i systemet och hur många människor som blir påverkade. TIPS TIPS!

Vad händer idag


Igår kom denna fina upp på vår dörr. Hampus har adressändrat och om allt går som de ska lämnas hans lägenhet över nästa vecka :) så underbart. Om 20 min ska jag ner i tvättstugan och tömma tredje och sista maskinen. Precis ätit lite lunch också och snickare har varit här och satt upp vår skoförvaring, så fint! Ska på Apoteket också för min jäkla dumma hosta och köpa bisolvon och även köpa nya tandborstar... Mycket saker som bara måste göras som inte är så jättekul hehe... Förresten så stuka jag min tå igår också som är helt blå och sen hosta på det också så inte mycket till träning denna vecka :(

Warszawa #1

 
Lite bilder från Warszawa. Vi tyckte om staden väldigt mycket. Vet inte riktigt vilka förväntningar man hade men när man väl kom dit så märkte man, det var finare och mer utvecklat än vad vi trodde. Väldigt rent och snyggt, trevliga människor och bra priser. Första bilden är från vår lobby och lite längre ner på vårt rum. Vi bodde på Sofitel Victoria, bra läge, bra pris och jättefint! Vår dag började med att gå till gamla stan och åt lunch där på ett mysigt torg och sen tog vi oss till ett köpcentrum som är centraleuropas största, det var väl det ända med Warszwa att de har mycket köpcentrum och hade inte lika mycket affärer och så inne i stan :) fortsättning och lite mer bilder kommer :) 

tre saker

3 saker som gör mig glad:
 
- Att planera något och sedan ha det att se fram emot som tex. en resa
- Att få leva ett liv med min Hampus
- Att se när andra öppnar en present som man valt ut speciellt för den och se hur glada de blir :) 
 
3 saker som jag tycker mindre om:
 
- Personer som väntar till sista sekund att svara/bestämma något för att det kan komma upp något bättre.
- När något man sett fram emot blir inställt.
- Att stressa
 
3 saker jag vill göra i livet:
 
- Besöka alla världsdelar minst 1 gång (antarktis är inte ett måste)
- Åka rollerblades (nej aldrig gjort det....)
- Få barn med Hampus
 
3 saker jag ska göra i helgen:
 
- Träffa Ellinor
- Packa
- Äta god mat

Jag blir faster igen

 
Har jag nämnt att jag ska bli faster till baby nummer 2!? Nej det tror jag inte! :D I februari kommer han eller hon. En fågel från någonstanns har nämnt eller viskat att det kanske kan vara en h*n men jag vet inte riktigt haha time will tell för oss alla, så berättar när den lilla kommer ;) 

Haircut



Inspo till frisören på torsdag. Vågar jag? Ska i alla fall klippa av det en bit men vet inte det blir så mycket. Min fegis haha! Någon gång ska jag färga det mörkt också men de dröjer nog. 

Ett hem utan gnäll



Passar min lilla loppa när mamma är iväg. Tråkigt dock att första 20 minuterna består av att stirra på dörren och gnälla och hoppas hoppas att hon kommer tillbaka vilken sekund som helst. Vi delar i alla fall inte samma önskan jag och hunden!! Jag har flyttat hemmifrån och mamma kan inte förstå situation... Flyttade hemifrån av mer än en anledning. 1. Att få vara med Hampus föralltid 2. Slippa mammas gnäll och tjat 

Presenter









1. Burberry & Balenciaga parfym 2. Victoria secrets sovshorts 3. Botero inspirerade tavlor 4. Doftljus 5. Spahelg 6. Kryddor 7. Te 8. Ansiktsrengöring & resehårspray. 

Massa fina presenter från min födelsedag! Tack så mycket! 

Min födelsedag



Hade en jättemysig födelsedag. Brukar alltid ha stor middag med släkt och vänner men ett par som inte kunde komma och mormor har skadat sig så ja, jag bestämde att det bara skulle va jag, Hampus, mamma & pappa som gick ut och åt. Vi testade nya Tikal och maten var jättegod! Riktigt bra! Efter vi ätit gick vi till Gastro för vars ett glas, nyöppnat och var jättefint. Sen åkte mamma och pappa hem och jag och Hampus fortsatte med ett glas prosecco  på Mollbergs. Bra kväll! Vad jag fick i present kan jag lägga upp i ett annat inlägg :) 

Favoritmat



Detta åt jag och Hampus igår! Vars en ryggbiff, rödvinssås, klyftpotatis och sallad. Så jä*la gott! En absolut favorit hos oss båda. Fick även invigt det nya grilljärnet som Hampus fick av mig när vi fira vår dag :) är nu i Hampus lägenhet och städar ut allt innan den ska lämnas över och vi blir sambos på riktigt :D

6 november 2015

Idag fyller jag år! Börjar morgonen med en mysig frukost med Hampus och ikväll ska vi gå ut och äta! ♥

Arbetet klart

 
Är äntligen klar med mitt arbete som ska skickas in imorgon senast kl 16.00. Haft två veckor nu och det har gått lite segt men när man väl kommer in i det så var det intressant. Vi skulle välja en valfri fråga utifrån barnkonventionen och "forska" typ kring de ämnet och beskriva vår sökprocess och syfte, ungefär så. Jag valde att skriva om barn i socialt utanförskap :) Nu tar jag helg och ska gå och handla lite mat till ikväll och en god frukost till imorgon!

En weekend i april

 
Igår så bokade jag och Hampus en resa till Amsterdam i april :D Det kliar i fingrarna på oss så fort vi hittar bra erbjudanden på resor eller ser något häftigt och längtar oss bort till att upptäcka nya delar av världen. Vi var först inne på en vecka i singapore men skola, jobb och pengar fick tala lite där så det blev en fredag till måndag i Amsterdam över vår 2,5 års dag till och med! Mys! ♥ Jättebra pris på flyg med SAS och nu ska vi fortsätta och kolla så vi hittar ett bra hotell. Någon som varit i Amsterdam och kan tipsa om något? 

Tillbaka på gymmet


Har inte varit på gymmet på typ 3-4 månader... Usch så dåligt. Men har tränat ute ibland så ni vet haha. Måste förklara mig för er och för mig själv! Tog mig till gymmet idag iaf och det blev crosstrainer, cykel och bandet. Riktigt skönt och man känner sig så nöjd efteråt! För att inte ha tränat på så länge tyckte jag dagens 5 km var bra! + 20 min cykel och 20 min cross. Imorgon bär det av till gymmet igen, det var så skönt och har varit mer effektiv idag än någon annan dag. Tvättat, handlat och pluggat. Bra start på veckan! 

Julmust


Årets första tänkte jag skriva men jag drack nog julmust i januari faktiskt. Men första denna höst/vinter. Lite tidigt men blev så sugen när jag såg det i affären. Hampus håller på att installera vår nya skrivare som vi var och köpte idag och jag sitter och målar (kommer nog bilder på det någon gång) och kikar på Fest hos Bindefeldt och väntar in Solsidan som börjar åtta! Varit en riktigt slö söndag men även pepp för imorgon, slöa idag och imorgonbitti ska jag försöka dra mig till gymmet och sen sitta och plugga. 17 dagar tills vi sticker så ska försöka träna och äta mindre portioner så 2 kg försvinner - ett bra mål! 

Min månad!



RSS 2.0