kärlek

Så mycket kärlek det finns, otroligt! ♥

snart sticker vi

Nu har jag semester i 3 veckor och självklart ska en hel del tid av den spenderas här! ♥

hejsan

Hej på er! I onsdags blev det jobb hela dagen men sen har jag varit ledig torsdag, fredag :) var inte så fel, så igår blev det middag med mamma, pappa, Linus och bror på utposten, vi gick sen vidare till the headless swan och sen gick jag och Linus och spelade biljard, vilket vi gjorde i onsdags också efter jobb, sjukt roligt :) sen drog vi vidare med Max på mogwai och käka lite till hehe och sen till PL13 och tog en dricka, väldigt trevlig kväll! & idag blev det jobb 10-15. Sen en sväng på stan och en lunch/fika/matbit på coffehouse by george med Linnea! 
 
Tittar lite tv och myser med min pojke nu och imorgonbitti ganska tidigt sticker vi till blekinge för att fira kusin Wilma som tar konfirmation! Hoppas även på ett första dopp i havet imorgon! Vi hörs!

dagens outfit

Klänning, Thailand // Kofta, H&M 

lagt kort ligger

Efter körlektion imorse och en dag med Julia så är jag ganska trött och ska gå och lägga mig och ladda upp inför 9 timmars jobb imorgon! Ser dock fram emot lunchen med brorsan och mys på kvällen hemma hos Linus!

Dagen med Julia

♦ Lunch
♦ Film
♦ Spel
♦ ca 2 timmars promenad med kameran i högsta hugg

godnatt

Nu kryper jag till kojs eftersom jag redan ska vara i stan kl 10 för körlektion. Är inte så trött så får se hur detta kommer att gå.. tur det inte är jobb i flera timmar imorgon, en timmes körande (som är ganska roligt) ((jobb är iförsej också kul)) ska jag nog klara av även om man är lite småtrött, piggnar väl till.. gud vad jag svamlar. Obegripligt. Tur man snart åker iväg till fina paradiset och får ta semester på riktigt! 

Midsommar bilder

Hemsk uppdatering och har inte så mycket motiviation eller för övrigt tid till att sitta här. Idag blev det 6 timmars jobb som ändå gick hyfsat snabbt. Är väldigt nöjd över att äntligen få in lite pengar, mina egna pengar!! 
 
Sedan sist så har det ju varit midsommar som iår firades hemma i sverige, senast det hände va 5 år sen och detta var nog min 4 eller 5e gång ja fira midsommar i sverige :) Är alltid annars i spanien men vi hade tur med vädret här hemma och det var hur trevligt som helst!! Släkten samlad och firade mormors födelsedag även och ut i helsingborg på kvällen och sov över i lägenheten i stan med älsklingen och vi hade en perfekt utgång! På morgonen där efter eller vid lunchtid så åt vi frukost med Max och Malin och drog sen hem allaihopa och käkade middag. Sen vidare in till stan på kvällen, tog ett glas på Sillen och Makrillen och en sväng längs med gröningen innan jag och Linus drog hem igen :) Helgen har varit hur bra som helst! Igår var det bara en slappedag och som sagt jobb idag och imorgon så väntar en körlektion 10-11 och sedan träffa kusin Julia.
Lite bilder från midsommar!

Studenten #3


har inte koll på veckodagarna

Körlektionen gick ganska bra idag tycker ja och ganska kul är det också! Tycker dock allt med att växla och kopplinggrejerna är fortfarande sjukt onödiga men måste man så måste man! Det var en jättemysig frukost med Linnea på fahlmans imorse och en tur på stan i det underbara vädret blev det med! Nu ska jag och Linus se en film och gosa sista natten tillsammans innan midsommar, jobbar imorgon, torsdag och fredag så han ska inte behöva gå upp så tidigt för att ja jobbar :) Lite segt att jobba på midsommar men kan inte göra så mycket åt det. Tur det bara är till kl 2 :) Godnatt på er!

Studenten #2


sommar sommar

Idag blev det ett kort pass på jobb mellan 16-19 men innan det blev det ett par timmar vid poolen med Fay och två dopp i poolen som har 24 grader, hoppas på lite varmare inom någon dag! Men annars var det ganska skönt och fick upp min bränna ganska mycket! 

Nu kollar ja lite på tv och chillar och förbereder mig liiiite mentalt inför min körlektion kl 14 imorgon, så håll er inomhus! Men innan det blir det lite frukost i stan med Linnea! ♥

smile

Linus åkte precis hem och jag skulle träna men de bygger om på gymmet så det är trångt som packade sillar (va de beskriver typ) så tar en lång promenad med Cloe och tar mig ut och joggar sen istället :) och ska övningsköra så jag får det gjort lite innan nästa lektion. Ska även till Anna ikväll och gratta henne till studenten och om 1 timme kommer broder hit och käkar lunch med oss så det blir en fullspäckad dag! Vädret är fint, men synd att det blåser, men ska icke klaga. Vi har haft en fin sommar änsålänge! kramisar

Bal #1

Mamma & Pappa
Broder
Paulina

Studenten #1


på jobb

Är på jobb och det är väldigt dött!!!!! Så får roa mig med lite annat för stunden när de inte finns mycket att göra :)

Igår var det också jobb och sen mot kvällen åkte jag och Linus till Hanna och Tindra i Lödde, åt tacos, lekte med gosiga valpen och bada i deras utespa, mysigt värre! Var hemma vid halv 12 och får syn på fetespindeln på mitt rum så vi sov på golvet på övervåningen istället för vi hitta inte spindeln igen och jag HATAR dom! Spindlar får gärna utplånas från vår planet!

Fick gå upp tidigt idag och nu står jag här i butiken och ska va det till 14:00, kort dag idag! Vilket behövs och märks på min påsar under ögonen! Ska äntligen få sova ut imorgon! Vi hörs!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Det är mycket som händer! Efter studenten har det tagit ett par dagar att vila upp sig på, och för övrigt så var studenten en av de bästa dagarna i mitt liv! Och jag har aldrig någosin känns mig såhär fri! Igår var jag och Linus på Ullared, en liten halvt spontan tripp som blev väldigt trevlig och mysig, Ullared är ju inte någon favorit direkt och tredje gången jag var där någosin men roligt hade vi iaf! 
 
Idag hade jag min allra första körlektion, så nu får man börja ta tag i detta med under sommaren! Körde lite med mamma hemma innan lektionen och det gick mindre än bra måste jag säga! Men på körskolan gick det bra då jag inte behövde växla, vilken tur jag hade! Nu måste ja bara gå en vecka TILL och oroa mig för det som skall komma! Usch och fy, aldrig i livet att jag någonsin skulle köpa mig en manuell bil, det ska gudarna veta! 
 
Imorgon så är det upp till jobb 09:30-17:00, kom in och liva upp lite och titta på fina smycken och grejs! Skönt med lite jobb dock, ett par lappar ska man väl få in i sommar! Juvel & Design för er som inte vet om det, nu är jag riktigt trött och flummar som fan! Lyckan efter studenten sitter ännu kvar, och kommer förhoppningsvis göra det hela livet över att jag aldrig mer behöver gå i gymnasiet! Godnatt på er!
Kommer lite fler bilder, men här ser ni glada mig från studenten 5 juni. En vecka sen jag satt nu i min säng och måla naglarna och magen pirra lite inför den stora dagen! En vecka sen en underbar dag skulle börja!

STUDENTEN!!!!!!

IMORGON DEN 5 JUNI TAR JAG STUDENTEN! 
Har haft så himla mycket skoj denna veckan så datorn har inte varit något att sitta vid. En massa massa bilder kommer senare från både balen och sedan morgondagen :D NU ÄNTLIGEN ÄR DET MIN TUR! ♥
Jag på balen! 

Juni

Large

RSS 2.0