BAK

Ett tappert försök till cupcakes! Goda blev dem iallafall ;) 
Fin studentpresent från bror med sambo ♥

Blondinbellasmycken

Vet ni om att vi på Juvel & Desing i Helsingborg säljer Blondinbellas designade smycken? Lite mycket bling för min smak men där är många fina grejer om man vill ha något lite extra, om jag måste välja något är ett par ringar mina favoriter! OK priser och en superrolig present!      Några exempel av hennes kollektion ↓
 
 

maybe

En weekend hit med kärleken? Romantiskt ♥

familjedag

Haft en mycket trevlig dag! :) Är sådär lagom trött och är sugen på att se en film så det ska jag göra snart, de får inte bli för sent ikväll för imorgon jobbar jag 11-14 och sen är det körlektion direkt efter ( usch ) sen vet jag inte vart dagen tar mig, är väldigt sugen på att shoppa så det hade jag velat, åka till malmö tex eller bara gå i stan. Vi får se hur det blir :) godnatt på er! (Lite bilder från idag kommer nog imorgon)

folk

Om lite mer än en timme börjar första folket komma, bland annat pappas bröder och syster och kusiner. Så idag blir det släktmiddag hos oss. Innan det ska jag hinna göra klart mina cupcakes också och göra v mig själv men är så trött, orkar inte så sitter nog här en liten stund till! 

måndagen

DAGEN
Somna inte förrän vid 3 inatt, satt i fåtöljen och såg en intressant film och blev inte lika trött som när man ligger i sängen så spela lite på ipaden och titta ett avsnitt sex and the city och tiden gick, men tillslut fick jag sova allt! Satte klockan på 10:15 men snooza lite och bestämmde sen att jag inte skulle gå upp förrän 12. 12:15 gick jag upp ur sängen, blev väldigt sent idag! Vädret var ganska hyffsat då men mulnade på bara någon timme efter. Vid 3 åkte jag och mamma in till stan och hon fick  med sig en blus från Cirkus, jag hitta inget jag fastna vid där inne :/ så jag unna mig en ny uppsättning av Body shops grejer, köpe blåbär för någon vecka sen så nu blev det papaya, älskar deras dofter! Och det var ett superbra pris så tänkte jag skulle passa på! 

Pojken min är här, vi har ätit middag, för ett par timmar sedan då. Men nu blev vi lite sugna på något så jag ska göra en liten fruktsallad med banan, melon och vindruvor!

FarmVill

Lyckats att börja spela FarmVill igen, var det 3-4 år sedan när de va så poppulärt eller 5? Ja men nu är det ju mer hightech och man är inte lika snabb på hur grejerna ska funka haha och skicka en massa grejer till folk behöver man för att allt ska gå runt, lite underhållande vissa stunder faktiskt ;) 

festival

Igår blev det äntligen en kväll med min pojkvän i stan. Helt perfekt, massa mys, mat och musik och massa prat och njöt av kvällen, natten och morgonen idag! Sov i lägenheten i stan och gjorde precis vad vi ville, så jag alltid vill ha det. Det är aldrig mycket fel när vi två är ihop, men ifrån för mycket och massor kan hända. Idag firar vi faktiskt 3 år och 5 månader. Fast inget vi firar direkt men klart man ha koll den 28 varje månad. Kärlek. 
 
Idag fyller även min kusin Julia år, var på kalas och gratta henne. Köpt ett armband i Spanien och en jättesöt rosa pajform till henne. God mat och trevligt i det fina vädret! Ett dopp i poolen hann jag med innan vi åkte, 27 grader är det i den, och om vädret tillåter imorgon så hoppar man självklart i igen! 
 
Nu ska jag kanske se en film eller ett/två avsnitt av PLL.
Från festivalen

sommardag


-

trött på livet

-

Är så trött på att gråta.


natti

Ett sista avsnitt PLL sen ska jag sova och upp och jobba imorogn 11:00-15:00, sen kommer Hanna & Tindra hit så lite bad, sol, mat och mys blir det. Morgondagen ser bra ut :) Godnatt på er!
Sleeeep | via Tumblr
fin weheartit bild

sommarvärme

Internetet är bättre!
 
Fortfarande besatt av PLL så ska se avsnitt 3 på säsong 2 nu. Igår var det en helt underbar dag med Anna först på stranden och sen hemma vid poolen, käka och spela kubb. Hela dagen hade vi det helt fantastiskt, älskar sånna dagar! Idag var vädret typ lika bra som igår och hade gärna åkt till stranden igen men jag har stått inne i butik hela dagen 11:00-18:00, mindre kul och inte så mycket att göra men lite sånt får det vara på sommaren också! Pengar är ganska bra att ha det med :) Spelade iallafall lite biljard efter jobb med Linus och hade det mys! Och tog sen bussen hem och åt lite och nu sitter jag här i sängen och ska trycka på avsnittet! :)
Bilder från igår

bilder från semestern


sur

Vårt internet fungerar fortfarande inte, Telia kan suga den, sa att det skulle komma tillbaka i fredags men icke... Kommer och går var och varannan halvtimme i 5-10 min. Därför får bloggen stryk för ja tycker inte om att skriva från telefonen eller iPaden.

Nu när ja ändå håller på att skriva kan ja berätta att det blev släktträff i fredags hos min faster, super trevligt! och innan det var jag på riskettan, igår blev det att bara ta det lugnt här hemma och bada i poolen och sola och idag har jag också bara njutit av solen, grillat med min pojke och badad mot kvällen med bästa Anna. Denna svenska fina sommar kan jag vänja mig vid, underbart!!


internet PLL

Vårt internet har krånglat hela dagen så har inte kunnat se PLL (eller blogga) som är mitt nya beroende, hört mycket bra om serien så inte förrän nu gav ja det en chans och är nu på avsnitt 13, på två dagar. Riktigt bra!!! Ser nu sista avsnittet för ikväll, behöver lite sömn för imorgon ska jag vara på körskolan 08:45 och va där några timmar och dö på Riskutbildningen, vill verkligen inte! Är allt annat än motiverad till körkort.. Det är inte ens roligt och bara 50 sidor i boken har jag läst.. Känner att detta kommer ta låång tid, oh yes! Godnatt på er!


Tivoliland

Min bror är snart klar med sin dokumentärfilm som han har hållt på med i många år, vad den handlar om kan ni läsa under filmen, men rubriken säger en hel del :) Nu är trailern ute och det är inte långt kvar till hela filmen kommer, så här får ni se trilern! Vad tycker ni? Blir ni sugna på att se hela dokumentären? / Solt lillasyster! 

TIVOLILAND Trailer from Max Eriksson on Vimeo.

TIVOLILAND är en dokumentär om de resande tivolin som finns och rör sig i Sverige idag. En film om de människor som spenderar sina liv på vägen med nedmonterbara nöjesfält, en film om vad eller var deras mål är och vad ett hem egentligen är.

Regi, produktion, foto och klipp: Max Eriksson
Produktion och foto: Peter Sporremark
Musik: Stiff


vi är hemma

kl 04:30 steg vi upp och 10:00 landade planet och vi var hemma i Sverige igen! Efter 2 underbara veckor i paradiset och med min bästa pojkvän och päronen så ville jag verkligen inte åka hem! Ett par dagar eller 1 vecka till hade varit perfekt! Men nu när man väl är hemma får jag hoppas att vädret blir bra och att jag får ta tag i min träning, körningen och jobb och njuta också och ha super med mina vänner! 
 
Än så har jag bara segat framför datorn och tvn och packat upp väskan.. efter 4-5 timmars sömn så är jag ganska mör, blir lite film och mat sen och ta det lugnt heeela dagen!
Lite massage för 90 kr hade inte varit fel nu, en dag var jag riktigt sugen på det och unna mig de och lite molning och svalare var det så helt perfekt! 

grattis loppan

Grattis min fina på din 3 årsdag! ♥

12 juli - besked

 2 september så börjar jag på Malmöhögskola!
 

minigolf, airhockey, biljard, basket

Okej, förra inlägget skulle publiceras för ca 2 timmar sedan men jag glömde trycka *publicera*. Vi kom precis hem och kan nu säga att Linus är bättre i minigolf och airhockey och jag är bättre på basket och bollkastning, jämt! Ett parti biljard blev det också och 14 klubbor vann vi också så nu har vi lite gott till några avsnitt 2 ½ men på balkongen. Bilder kommer inom en snar framtid men ni som är vän med mig på facebook kan hålla er uppdaterade där kommer lite bilder då och då :D 26 grader här nu, hur är det hos er?

10 juli

Poolen blev det idag från 11-17 och brun brun brun har jag blivit!!! Sen bara en lugn hemma kväll, åt nyss och har myst på balkongen och snart ska jag och Linus dra och spela lite minigolf och mysa x1000 :) som jag njuter av detta paradis!

mojito


Dagen

Idag var vi vid poolen, bada och sola från 11-17 sen drog jag och Linus till Habaneras och shoppa lite, ja fynda en bikini för 3 euro och ett vitt baslinne och Linus två tröjor. Åt och mös nere på 222 vid havet efter det och sen satt vi någon timme på balkongen och titta på 2 1/2 men och käka melon :) nu är det sängen som gäller och eftersom den är 1,80 bred så har Linus valt att sova på andra sidan denna kväll för jag var tydligen dum nyss :/ (nyss var för 15-20 min sedan då ja blev ledsen och börja läsa alla 30 olösta blogginlägg istället) Godnatt på er!


Hola

Igår blev det några timmar på stranden och sen middag bara jag och Linus på Uno på stranden bredvid, godaste pastan och pizzan i stan! Gick vidare senare och tog en mojito vid tivolit, spela lite air hockey, gick på marknaden och mös och sen vidare hem och var ute lite på 222 och var hemma vid 1. Utestället här har blivit sämre och även dyrare, loungen på övre plan är stängd och chillplatsen på andra sidan även så. Traaadigt måste jag säga :/ så var inte ute länge igår.

Idag blev det också ett par timmar på stranden och även ikväll ska jag och Linus äta själva då mamma och pappa ska på en annan restaurang som jag inte alls tycker är värt pengarna men som de går dit med några andra så jag och Linus skippa det :) Vi ska äta mycket godare nere vid vår strand på Ibiza, spansk restaurang med all tapas du kan tänka dig och vi har spanat in oss på revben som ser enormt goda ut och som alla säger är goda! och lite kycklingvingar som är toppen där blir det också! Spanjorerna kan!
från i förrgår, frozen yogurt, mums!

sol

Luncha på Svensken på hörnet och sen drar vi oss ner till stranden och ligger där några timmar och steker och badar! Gud vad jag har saknat detta, nu när jag väl är här hade jag kunnat stanna här för alltid! Så släkt och vänner, komsi komsi!
En bok jag börjat läsa, hoppas det är intressant och givande, en annan syn av det som har hänt!

vi njuter här

Underskattade Linus styrka för en sekund, men han kunde också!

ute och flyger

love | via Tumblr
weheartit.com

Sommar

Nu när det är sommar har fotoinstresset växt mer som det gör varje år och två av mina kameror är självklart med på resan och en massa fina foton ska fixas som lyser upp bloggen! Nu kan jag inget annat än att bara längta efter solen, bad och värme! 27-28 graders värme tackar jag inte nej till och min kropp och hud behöver det verkligen, att bli brun och se mer fräsch ut är något man får njuta av! Det hade inte varit fel med sommar 8 månader om året tycker jag! Godnatt på er!
En riktigt sommrigkärleksbild på min bror med sambo! Nu sticker han snart tillbaka till Stockholm efter många veckor här nere i Skåne men i slutet av juli/början på augusti planeras en tripp till hufvudstaden! Längtar! 

Vad rekommenderar ni?

 

fortfarande jag


lunchelilunch

Dagen har bestått av en mysig lunch med Fay i stan på café il brutale, hem och fika med mormor, morfar och broder och nu tittar jag på lite tv och måste städa städa städa och packa packa packa. Inget av det är så roligt så har för tillfället fastnat vid tvn!
Nyår något år sedan!

future

Om mindre än 2 veckor får jag veta om jag kommit in i Malmö till hösten, är ganske nervös och har så mycket planer och förhoppningar hur det än går men om jag ska plugga så står lägenhet, samboliv och nya utmaningar bland annat högt upp på min lista . Men kommer jag inte in ska jag jobba och resa och göra bara vad som faller mig in! Undra vart livet kommer att ta en..

silver

Idag blev det en sväng in till stan vid lunchtid, för ett besök på jobb och köpte ett hängsmycke som jag tittat in ett par gånger och köpte det nu så jag kan ha med det på semestern :) sen gick jag vidare till Len Hud och använde mitt presentkort på ansiktsbehandling 60 min, det var helt underbart skönt och rekomenderas stort att både önska sig eller ge bort som en present vid födelsedagar etc till någon. Uppskattas! 
Fjäder från Heiring 440 kr - finns i 2 storlekar och färger till.

konfirmation

Igår var vi tur och retur uppe i Ronneby hos kusinerna för att fira Wilma på hennes konfirmationsdag! Regn och rusk hela vägen upp men när vi kom ut från kyrkan sken solen så tur med vädret blev det iallafall! Tänkt att det var 4 år sedan jag konfirmerade mig, nästan så man känner sig gammal! Har ni konfirmerat er?

Juli

summer  | via Tumblr

RSS 2.0