lördag va?

Linus skulle egentligen åkt till Jönköping idag på en bilgrej och han försökte dra dit mig med, igår var jag inställd på det men när vi vakna 7 imorse ville ingen av oss, 6 timmar i bil är inte jättekul. Åkte till väla och sen stan och Linus köpte skor och nu är vi hemma hos honom och funderade på att se bio men den filmen vi ville se går kl 6? Var inte så sugna på det så får se vad kvällen erbjuder, just nu är hemma mys något jag tycker låter bra för är så jäkla trött, men spela biljard är det någon annan som snackar om, vi får se! Var lite snö imorse men den försvann ganska snabbt tack och lov, nu får fan våren ta och komma...
random bild från linus dator, gammal som gatan och en
väldigt otränad kille här ser ja, skillnad från idag ;)

Lets Dance 2013

Ikväll startar årets Lets Dance, ganska roligt program så ska självklart se första avsnittet idag, brukar dock vara en följare och försöka se varje avsnitt och nu när Maria Montazami är med är det nästan ett måste, ska bli riktigt roligt att se henne på dansgolvet, förvånar mig nog inte om hon är riktigt bra! Roligt också att Markoolio fick en chans till att vara med :)

Glad Påsk!

Lite fina påskbilder från weheartit
Tumblr_mkepwsfi941rq6lflo1_500_large
 
Tumblr_l0arpsojao1qzl7pko1_500_large
 
2013_0319_tp_blog_easterdiy_final_large
 
Tumblr_mkbsmj05by1s7p1jso1_500_large
 
Tumblr_lnu02uysgv1qbih6so1_500_large

Life of Pi

Igår innan jag gick och la mig såg jag på Life of Pi, hadde inte sett den innan och det var synd för den var faktiskt riktigt bra :) en fin story och jättefin gjort med fina bilder etc. Den bör man se :)

hemma

HOME - inget roligt egentligen då vädret är riktigt skit, bokstavligen, vad gör man här!? Förutom att jag får träffa Linus idag så kunde jag gärna stannat kvar men nu får ja stå ut ett par veckor innan man får se solen igen.. om det nu blir någon vår här någon gång. Får hoppas det bara va nu idag det är såhär skit, har sett att det varit någon fin dag när vi varit borta :) Min väska är faktiskt redan upppackad, gick snabbt denna gång! Fast handväskan är kaos men det löser vi senare. Vi hörs!
Såhär såg det ut hos oss imorse 05:08

on alicante airport

Nu lämnar vi fina Spanien för denna gång och ses igen till sommaren men nästa gång jag sitter på ett flyg ut i världen igen blir det till Turkiet!

28 mars 2013

3 år & 1 månad med fina pojkvännen idag!

dålig med kameran

Har varit riktigt dålig på att ta bilder denna gång, men har haft så mycket för oss och sen typ gjort samma saker varje dag och har visat samma fina bilder på poolen och hus, stranden och restaurang osv många gånger så ja, denna gång orkade jag inte släpa runder på kameran. + att minneskortet är fullt.
 
Målat naglarna nu och packat väskan 90 % färdig så nu njuter jag sista tiden, ska nog sätta på en bra film och mysa in mig i filten i fåtöljen som är magisk!
Två bilder från min instagram fick det bli, följ mig @Oliiwiaa

sista dagen

Sista dagen i paradiset håller på att ta slut.. känns som det iallafall, tiden går så fort här nere, timmarna och dagarna flyger förbi men har ett par timmar till :) Var och åt lunch som vanligt på svensken på hörnet som vi gjort varje dag, blev med Lotta & Gigi idag med, sen drog vi oss ner mot stranden och det blev en bacardi breezer där i den härliga solen, riktigt fint väder har det varit idag, nu börjar det komma lite mer moln men vi fick ett par timmar i solen :)
 
Hann med en runda på habaneras med och jag köpte ett snyggt linne och 3 nagelack och ett par sminkborstar i rosa, nöjd med veckans shopping och redo för sommaren! Hört dock att de ska komma mer snö hemma, hoppas dom har såååå fel, men SMHI brukar ha väldigt fel, kan knappt spå en kvart fram så får väl gå in och kolla på IMDB eller YR. Lite senare går vi ut och käkar en pizza och njuter av sista kvällen här, ses till sommaren mitt paradis! ♥

music

Filmen är slut och jag chillar i sängen, chattar på facebook, lyssnar på vacker musik och njuter av livet! Älskar att jag går från att titta på twilight till att bara lyssna på musik från twilight, det ända rätta haha, tröttnar aldrig på denna musiken (precis som filmerna) men andra låtar... tycker inte det finns så mycket bra, dock är jag sämst på musik och lyssnar inte så mycket och är inte så uppdaterad så nä, jag håller mig till mina favoritlåtar från Bruno Mars, Christina Perri, Sleeping at last, The Features, Lykke Li, Blue Foundation, Iron and wine, Debussy bland annat, finns ett antal till och alla är lika bra ♥

onsdag

Åkt till Casa innan lunchen och köpte lite smått till hemmet, typ en lite lagerhaus butik liknande och vi köpte nya vattenglas, behöveds verkligen! & jag köpte 3 jättefina plastglas för att ha hemma vid poolen och sånt :) Åt schnitzel sen på svensken, sjukt gott! Sen gick vi ner mot stranden men det blåser så mycket här idag så blev riktitg kallt och solen gick i moln lite då och då, så vi drog hem istället så nu sitter jag och kollar på Twilight igen fast nu 1an, bättre än bäst :) mys att bara slappa och inte behöva bry sig om någonting!!
Jag och mamma på svensken på hörnet midsommar 2011

tiden går

Att sitta kvar här vid datorn och klockan är snart halv 3 får mig att tänka på förr, en sommar jag satt uppe såhär och ännu senare varje natt i en månad och levde på kärleken, här i spanien, långt ifrån sverige och allt var så nytt och spännande, kärleken är något fantastiskt, vad de kan göra med oss! ♥ min kärlek sover just nu men på fredag får jag äntligen träffa honom.

twilight ofc

Tog med första säsongen av 2 ½ men, men ångrar att jag inte tog med nr 2 också.. har försökt att streama men icke går det härifrån inte så det får bli twilight istället :D självklart har jag med alla filmer till spanien, man vet aldrig när man blir sugen på lite vacker fin kärlek och snygga människor :D ikväll blir det Eclipse som jag har snöat in mig på, kollar bara på denna nu, min favorit helt klart! ♥
finaste

Kristen på KCA

Kristen Stewart vann 2 priser på årets Kids Choise Award, bästa skådespelare för Breaking Dawn part 2 och bästa female Buttkicker, hur man nu ska översätta det, för snövit och hon var snyggare än någonsin!!

Top Model Sverige

Av de två finalisterna var det verkligen Josefin som skulle vinna! Tycker inte alls om Shams och Josefin verka mer mogen för detta och var mycket bättre på bilderna. Det pratade bara så mycket bra om Shams så blev sjukt förvånad när de sa att Josefin hade vunnit så blev riktigt glad haha helt rätt val! Blir oftast den andra man inte vill ska vinna vinner men ikke nu! Top Model Sverige Josefine G

våfflans dag

Hoppas ni också åt våfflor idag på våfflans dag :)
weheartit

dagen

Dagen har bestått av shopping mat shopping mat! Åkte till La Zenia, ett jättefint shopping centrum en liten bit härifrån, fick med mig hem 2 par skor, ett linne, strumpor och trosor :) åt god tacogrej där som typ brunch, sen gick vi där ett tag till och åkte sen hem och käka på svensken som vanligt, äter lunch där varje dag 2 rätter + dricka för 8.50 € kan inte bli billigare för så god och fin mat! Idag blev det fläskfile med pommes och bea och våfflor till efterrätt eftersom det är våfflansdag idag :) sen stack vi upp till lägenheten och dumpa alla grejer och stack sen ner mot stranden för att ta något att dricka och jag och mamma gick på Domti, en butik som säljer allt mellan skor till häcksaxar och glas till hundbajspåsar ja ALLT och inget kostar mer än 2 € så lite fina klistergrejer till naglarna fyndade jag som kostar 70 kr hemma så köpte på mig många! Sen blev det lite bröd och korv på Ibiza och en öl, mumma på denna dagen god mat och fin shopping!
La Zenia

grattis!

♥ Min blogg firar 4 år idag! ♥
Dd19de80101e3c58e8e25f8725f3d023_large

Welcome to the rileys

Nu kan man verkligen börja diskutera gränsen av snygghet, som Kristen Stewart verkligen går över med hästlängder! Hade jag varit gay, om, hon hade varit idealet på tjejen då asså haha den kvinnan! och alla filmer hon är med i är hon så vacker och snygg på alla möjliga sätt! Denna filmen Welcome to the rileys var riktigt bra men slutade inte som jag ville och väldigt happ och jaha så det var slut där liksom men ändå ett lyckligt slut som i alla filmer typ haha    snyggingen själv (från filmen) ↓

F W B

När vi ändå är inne på filmtema så är denna så klockren, sjukt bra ;) ni vet väl vilken film det är?

film time

Köpte filmen Welocome to the rileys för ett tag sen, 20 kr på Ica Maxi. Kristen är så jävla snygg på bilderna från filmen så är självklart tvungen att se den, storyn verkar bra med :) så nu blir det äntligen av att se den, så efter filmen skriver jag en lite snutt vad jag tyckte :)

nu kan sommaren komma

Gårdagens shopping, ska dock byta det beiga linnet för det var lite för stort :)

godmorgon

Vakna av att pappa fifflar med larmet så det tjöt som bara den, skoj att vakna så! Dock drömde jag en sån konstig dröm som både kändes bra och dålig, och en människa var med som inte alls ser ut som han gör i verkligheten men jag hade bara ett namn på huvudet och det visade sig vara någon jätterandom från högstadiet, som var kopplad med ett helt annat ansikte, usch asså! Kaos var det och hade fest i huset hemma och någon hoppa från trappan påväg upp till gästvåningen och landa på trädet och skrapa upp hela ansiktet och fick ringa ambulans etc och ja tillslut blev det lite overkligt! Kaos dröm måste jag verkligen säga! Dåligt mådde jag också. Även fast det hänger en drömfångare rakt över huvudet när jag sover så händer det här, den är pytteliten så tror jag får införskaffa en större, den jag har hemma har nog faktiskt hjälpt, om man ska tro på sånthär, för mindre hemska drömmar har jag drömt sen i höstas när vi va här och köpte dem.

kvällen

Efter en flaska vin och lite kinamat så var vi hemma ganska tidigt eftersom det var ganska kallt så ville inte gå på marknaden så länge, gjorde mig inget direkt, ligger gärna här i sängen och tar det lugnt och tittar på lite film och surfar runder och hittar lite roliga grejer att titta på :) Försökte ta lite bilder på mina kläder också men ljuset var så dåligt så allt blev typ gult så får ta bilder imorgon i dagsljuset :) 2 ½ men på tvn nu, inte helt fel!

shopping

Efter att jag skickade in mitt arbete så kände jag att jag behövde shoppa lite, förtjänade verkligen det tycker jag hehe så ett par assnygga shorts, ett superfint spetslinne och en fet tisha blev mina idag! Tack till mamma dock för linnet, sommaren kan komma nu, tror jag stannar kvar här nere så det blir sommar snabbare ;) kanske slänger upp lite bilder på kläderna ikväll om jag har kommit ihåg att ta med sladden till kameran!

torre

Sitter här i min gigantiska säng i fina lägenheten och njuter av min vackra utsikt och har lite 2 ½ men igång på tvn. Detta är verkligen mitt andra hem, eller mitt hem över huvud taget, älskar detta stället och det förvånar mig inte om jag flyttar hit i framtiden. Eller iallafall bor här flera månader i streck. Hade varit riktigt härligt att få leva detta livet och inte bara någon vecka.
 
Projektarbetet är klart och inskickat så nu kan verkligen lovet börja, förutom att jag måste läsa en engbok men det får väl gå. Käkat god plankstek på svensken idag och lite senare ska vi in still stan och kolla på en ny säng till mig och gå lite på marknaden och äta på kinarestaurang, mys på högsta nivå! Idag har tyvärr vädret varit lite sådär men allt är iallafall bättre än hemma, ca 18 grader här är inte fel!
utsikten från mitt rum

Gina Dirawi

På den gamla goda tiden innan Gina Dirawi var så populär som hon är nu så läste jag väldigt mycket på hennes blogg och var ett stort fan av hennes videobloggar som än idag är klockrena, lyckades komma in på denna på något konstigt sätt efter att sett en musikvideo på youtube och nu kan jag inte sluta, hon är så härlig!

Café

I senaste avsnittet av tidningen Café (Håkan Hellström på omslaget) är min kära broder med i, ett inslag om honom hos frisören, har ni tidningen eller funderat på att köpa den så vet ni iallafall och kan där se hur snygg han blev haha ;) Tur man har någon i släkten som stället upp på sånt! Eller som ens får chansen! 
Min bästa storebror! 

stress och sånt

Nu har jag snart skrivit 9 sidor på mitt reslutat i projektarbetet och layouten har jag haft ett jävla jobb med, det ville verkligen itne som jag ville och framsidan är en typ av katastrof men den information som ska vara med är där och en liten bild på butiken fick också plats och skolstadenslogga, vad mer kan gå fel? Klagar han på det kan det inte finns mycket mer i arbetet att klaga på haha, så hoppas han bortser från det och älskar den! :D Har suttit här vid stora stenbordet i finrummet sedan kl 1. Ganska bekväm sttol men min rygg börjar jag känna av lite, så funderar på att ta en bensträckare och ta lite mer dricka, nyligen blev det ett glas oboy, saften är slut så får väl bli vatten nu, behöver dock något sött för att få upp mina ögon och humöret lite. Inget godis hemma förutom choklad men det hjälper inget... hm.. vad gör man? Hade verkligen behövt en enegirdryck, har alltid varit emot det och aldrig druckit en red bull (smakat ofc) men nu i dessa lägen så förstår jag verkligen folk som tar en för att bli piggare, tankern slog mig precis att pappa nog har köpt en red bull för ett tag sen som står i garaget! VI HÖRS! 

inspiration


like you

Fryser så mina tår snart trillar av och fingrarna är vita och iskalla.. hatar att frysa, det är hemskt! Det blev inget oväder som de nu har snackat om hur mycket som helst, blåser fortfarande och kom 1 mm snö och är kallt men det kan man väl leva med? & bara för jag säger detta nu kommer det väl inatt, men nä, det tror jag inte :) tur att man snart kommer ifrån detta ett litet tag. Jag kryper ner i sängen nu och har fet ångest över skolan men vad ska man göra... 78 dagar kvar!!! Godnatt

VS

På kastrup när vi åkte till Thailand stod jag inne på Victoria Secret minst en halvtimme och luktade på alla body mists, ville verkligen hitta den perfekt och det gjort jag! Love Spell cherry blossom and peach, fanns ingen som lukta godare, väldigt speciell doft, verkligen ett måste bland sina dofter! Funderar nu på att beställa samma doft i body lotion och lite annat på deras hemsida, väntar dock till efter påsk så hinner jag titta på kastrup först!

update

  • Linus är här
  • Sjukt svårt att plugga
  • Mina läppar svider
  • Panik över mitt arbete
  • Letat lägenheter som gör att jag längtar sönder
  • Sitter nu i sängen och fryser under filten med tvn på
  • Plugg för min del dock!

    Tumblr_mjtj3rkvas1reue1ko1_500_large

godnatt

Jag och min ipad och lite film på tvn säger godnatt och förbereder oss inför en ny vecka, imorgon blir det 1,5 timmes marknadsföring sen hem och plugga och skriva så fingrarna blöder och sen kommer pojken min och myser en sista kväll på 11 dagar, älskar mitt i veckanmys, fast det bara är måndag men sånt är lite lyxigt!

film

Karate Kid på kanal 3 nu 

tack för en mysig helg!

Är hemma efter en lördag och söndag hos Linus, igår blev det tacos mys, trots lite fel kryddor så blev det sjukt gott, testa Fajitaskryddor i köttet och sen vanliga grönsaker och saker som du har i tacos, supergott! Sen blev det lite tv och paranormal activity 4 och mys hela kvällen lång, vaknade sen kl 7 imorse av att Linus hade näsblod, stackarn! Var riktigt trött men när pojken står i badrummet och hela vasken är full av blod och han ropar på mig så mår man dåligt, vet själv hur det är att ha näsblod och jag får alltid panik och han får så mycket och tar lång tid innan det slutar så usch, vi lyckades iallafall somna om sen och gick upp vid 11.
 
Pluggade i en halvtimme ungefär och sen bara degat som fan, hur ska framtiden se ut asså haha? Går inte att plugga tillsammans ju, eftersom vi ses så pass sällan eller har gjort de nu på senaste så vill man inte plugga och sitta tysta med sitt, men en halvtimme är bättre än inget, fick skirivit 2 sidor iallafall! Dagens middag bestod av pizza och sen åkte jag hem, så nu ska jag börja plugga! 

du

Jag sätter på en låt som är riktigt fin som han vet är med i Twilight, och jag säger att vi kan ha den på vårt bröllop och kramar om honom och han säger "Oh Bella" haha. Ett par underbara timmar med min andra hälft idag, vet att det är du! ♥

BIO

Jag vill så gärna se denna filmen, så någon som vill gå på bio en dag och se denna!?!

snö

Igårkväll såg jag den första Twilight, drömde mig bort och fällde några tårar och la mig inte förrän halv 1. Lyckades komma upp ur sängen en timme efter klockan ringde, men mamma är snäll och kör mig så det var lugnt. Ska köra om 45 minuter typ så hinner inte kolla twilight :/ 
 
Väderrapport från mig: Snö, snö, snö fortfarande och en massa dimma så långt kan jag inte påstå att man ser! Några minusgrader och jag ska ta mig ut i detta.. suck! 
Bild från igår morse

prat

Lättar på hjärtat så har fortfarande inte gått och lagt mig, ganska skönt. 

speechless


satc

Tumblr_mirmpjgitg1s5o64bo1_500_large
Saknar sex and the city lite faktiskt.. kanske ska börja se om boxen igen? Fast Twilight är ju fortfarande gudomligt så kan nog inte dras till något annat just nu, men Samanthas kommentarer blir aldrig dåliga, skönaste karaktären! 

helg

Nu tar jag helg! Förutom att jag ska till skolan i 15 minuter imorgon för feedback men de räknas inte :) Blir skönt att komma upp och igång i tid bara så har man hela dagen framför sig, så efter det åker jag hem till sjuklingen och sitter där och pluggar och njuter av lite sällskap och en film eller två kan det väl bli också och vågar nog inte sova där så vad kvällen erbjuder kanske är en massa twilight i min ensamhet? Usch det låter hemskt men jag kan väl gilla det ibland, eller så tar jag med träningskläder och njuter på gymmet några timmar? eller så kanske man börjar packa lite, ja vad som helst kan man väl göra?
Just nu vet jag inte vad jag gör...
see ya!

stackare

Stackars lärare som får stå ut med oss på vår sista lektion. Detta är den längsta dagen på veckan och det spårar ju totalt tillslut och då kan alla referera allt till snuskiga saker, sinnes! Så är det väl när man går med 9 killar, ja vi är bara 12 stycken i vår klass. Hemma nu iallafall och är riktigt hungrig, men mamma är inte hemma än så får vänta lite, fisk blir det idag. Börjar bli duktig på detta (inte varit så glad för fisk innan (hatar dock lax usch)), helleflundra med hollandeisås eller remoulade är inte så fel, dock bara vit fisk som inte smakar så mycket fisk som går ner, sjötunga är en favorit! DAGENS FISKTIPS FRÅN OLIWIA! Vi hörs! 
Liten hungrig jag.

tidsinställt

Vid denna tiden, just nu, så tror jag att jag har stor ångest över att jag inte har pluggat men nu när jag sitter och skriver detta så kan jag faktiskt inte bry mig mer än vad min tumme och pekfinger kan komma ifrån varandra. Vi hörs!

gorgeous

Kan ju inte bli mer perfekt än dessa, både på riktigt och som Bella & Edward, definitionen av perfekt!
Världens snyggaste kvinna + världens snyggaste man = Världens snyggaste par! ♥

young and married

.. ett nytt program på MTV, asså sånt måste ju vara "farligt" och får fler ungdomar till att gifta sig i ung ålder för att de kan kännsa lika perfekt om man känner efter? Eller det är bara så i USA...? orkar inte kolla upp de men undra hur stora siffrorna är på giftemål och skillsmässor etc där. Eller så är det lika mycket giftemål när man är så ung här i europa med? I dont know faktiskt! 1 av 3 slutar med skillsmässa har jag hört någonstans (någonstans är = twilight) och säger man det där så MÅSTE det vara sant. Men tillbaka till programet så är det nästan lika hemskt? som 16 and pregnant, att få barn är väl dock lite värre? Ett liv till, ett giftemål kan man iallafall gå ur, att bli av med ett barn är nog inte lika lätt DAGENS FUNDERINGAR! 

hard work work

Varför inte börja plugga mindre än 24 timmar innan ett prov, hej och hå Oliwia! Jag lär mig nog aldrig, är det något jag inte kan och tycker är ointressant så blir det såhär (y) om man inte har en riktigt djävulsk lärare som man inte vågar ta konsekvensen med! 
Tumblr_mjl0ia2z1k1rax72so1_500_large
längtar till högskolan när man lär sig något man vill iaf.. (säger jag nu)

missat något?

Hoppas inte ni har gått miste om skandalen att några elever på ett konfirmationsläger har fått Knullborgarmärket och är nu kvalificerade till att ligga. Måste ju va någon som verkligen vill spela ett spratt med samhället och ställa till det ordentligt haha rolig att se när mamman på tv visar upp den lilla lappen och säger "ja nu är min dotter kvalificerad för att ligga." Kan inget annat än att skratta åt detta haha & att det är på ett konfirmationsläger är pricken över i:et. Sverige. Haha
Det var under en av delkurserna på lägret som 14-åringarna fick RFSU:s gamla diplom
bild från aftonbladet

snygg

Hello Handsome!
Tumblr_m9qn68sdiu1resw40o1_500_large

84 dagar kvar

Är riktigt sugen nu på att få min studentmössa! Ser eller har sett många som har fått den och är så avundsjuk, vill med! Mailade dom för en månad sen för ja va så nyfiken och de sa att de skulle komma om ca en månad så ja, vilken dag som helst, komsikomsi! Min balklänning bör också komma nu denna veckan, åh vill bara få en lite mer verklighetsuppfattning, för vi ska ta studenten!!!!!!
4b42c1fd33e6c4fba1c010e07eb92b02_large

kaos och bak

Det blev lite bak när ja kom hem från skolan vid 12. Körde på samma igen, med lite hallon och blåbär i och gjorde 6 stycken med en bit mjölkchoklad i. Har varit lite kaos här idag, vaknade ju upp till den hemska snön och inte nog med det så gården en liten liten bit från oss brann och där var gastuber så de kunde bli en explotion så vägen och tåget var avstängt eftersom de går så nära.. nästan så vi hade behövt evakuera.. och det lukta riktigt illa efter att ha brunnit sen 2 inatt om inte tidigare. Kaos iallafall och det tog mig och pappa 40 minuter att åka in till hbg som brukar ta 12-15 min. Det är löst nu iallafall och vägen tåg etc. är öppet. Trafikinformationen här asså, men man har ju koll så man kommer till skolan de vill man ju liksom inte missa ;o speciellt inte när man har prov imorgon! (dålig på ironi?) nä ni får lite bilder här på baket:

Rob

Men så fin han är då! Från premiären av Cosmopolis i Berlin, har fortfarande inte sett filmen, hemskt! Måste lösa detta ganska snart! 

me, me and me

Jag hade en aning tråkigt innan.. har precis satt in en lasange i ugnen, det blir tidig middag eller ja det blir lunch så blir det bara lite mackor och massa frukt ikväll :) så är det i vår familj (y) kram på er!

puss

Mys med min lilla loppa i solskenet!

kan våren komma?

Solen skiner och himlen är blå, men det är så jävla kallt ändå! (bäst jag är på att rimma då!) Vårt hus är så jäkla kallt och ute är det hemskt och speciellt med vinden, blir ju 20 grader kallare i ansiktet när de blåser. Så idag hade jag tänkt stanna inne, undvika kylan! Förutom den vi har här hemma, värmen i huset har varit så konstig på senaste och pendlar mellan 20-24 grader och golvvärmen försvinner lite då och då, fast inte på mitt rum för där finns ju ingen.. men ska dra på mig tjocka mysstrumpor och joggingbyxor nu! Fy för denna kylan, det ska bli vår nu ju!

hej

En ledig dag mitt i veckan tackar man inte nej till & på fredag ska man bara till skolan i 15 min för att få feedback på engelskan. Klagar inte! Har ätit lite frukost och tittar nu på punkd på MTV men behöver verkligen plugga men måste rycka upp mig först, ta en dusch, byta om till lite vanliga kläder och bädda sängen så man inte kan krypa ner under täcket igen. Varför blir man så lat när man bara är hemma? 

inspiration


Möhippan

 
 
En riktigt rolig film som jag såg igår, den borde ni se! :) 

nytt ♥


Kelda Soppa

Dessa soppor från Kelda är riktigt goda och jag och mamma har bestämt att vi ska ha en dag varje vecka då det blir soppa och idag var vi sugna på soppa från Kelda. Blev två mild tomatsoppa och sen testade vi svampsoppan som vi aldrig smakat och sen någon macka till detta, perfekt! :) TIPS Thaisoppan och tomatsopporna är jättegoda, men har aldrig smakat goulashen.

O.P.I

Nagelfixarstudion är igång igen, var trött på det rosa, fast det har hållt riktigt länge men har bytt nu till ett organerött från O.P.I och lite fina blommor ska på snart. Efter en lektion och en redovisning i skolan så gick jag ner till h&m och fick med mig hem 3 tröjor och fynda riktigt på den ena som ja först trodde kosta 249 men det var 149 och sen när jag kom till kassan var det 50% på den, baam! Toppen! Sen åkte jag hem till Linus i 2 timmar, min sjukling! 

DAMN

Jävlar vilken brunis jag var i spanien i somras, augustiveckan med Linnea, fy vad jag saknar! Och kan verkligen inte smälta det här med min färg, vad hände? Damn! Snart är du tillbaka, om det någonsin går igen haha vilken (full) neger! 

beautiful

Kristen-stewart-v-magazine-4_large

sov gott

Såg the devil inside men den var riktigt dålig, inget man behöver se. Ni har inte missat något. Borde sova men har så sjukt ont i magen så tänkte läsa lite på min redovisning i danska som ska göras imorgon, 12 minuter, inte lite kryddat arbete vi gjort och ett antal ord jag inte vet om det är rätt men första redovisningen så de får bli som det blir helt enkelt, bara hälften av oss som gjort arbete så jag är nöjd haha läraren gillar iallafall mig yeahy! Jersey Shore dock på tv hmm... kan läsa lite samtidigt kaanske godnatt

idag igår

Usch, alla utom robin skulle vunnit. Kan inte ens komma ihåg låten när jag tänker, bra bidrag sverige till eurovision, sjuuukt tråkigt, kunde inte blivit sämre, ja tyckte iallafall att sean banan ägde ut allt och alla och kanske schlager killarna haha första gången ja såg dem igår, hur kan de ställa upp på sånt här haha klockrent! Efter mello gick jag och Wilma och la oss och prata lite, fläta håret och kolla lite film och somna sen vid 12 och imorse så stack vi till väla en sväng och hon fick köpt en del, själv hitta ja 2 tröjor på h&m men hade glömt kuponger jag hade, så går till h&m i stan imorgon och köper dem där, så ja kan använda kupongerna :) nu är det skräckfilm och plugg på schemat!
jag & wilma - spanien höst 2012

Melodifestivalen 2013

Idag är det ju som alla vet, antar jag, Melodifestivalen. Har inte alls följt det bra, lyssnat på första två bidragen och sen stängt av för att allt är bara skit och samma sak alltid och alla dessa flickidoler som Robin & Anton och vad de heter, herregud, KOM MED NÅGOT NYTT bara för det hoppas jag på att Sean Banan vinner (för han är väl med?), dock hemskt om japan/svensken något vinner, var är sverige på väg? Är det sån kris att vi inte vill vinna igen asså? Skäms nästan lite.. ack ack, men vi får ser hur det går!

9th

Igår såg man ut lite såhär och idag.. idag har jag faktiskt inte tagit någon outfitbild och kommer nog inte hinna det heller eftersom Mari Johan och Wilma kommer vilken minut som helst och jag måste hinna fixa mitt rum och slå in en present innan de är här men om ni har instagram kan ni alltid gå in och kolla dagens outfit där @Oliiwiaa och ni får gärna börja följa mig om ni känner för det :D puss&kram

them

Tumblr_mdm5tbfo5g1r2b5sbo1_500_large

trött?

Är inte så trött, vilket inte är så bra.. MTV är på men överväger om jag ska se mer Twilight ikväll men en hel film när klockan är så mycket är nog ingen bra idé. Imorgon kommer feta släkten nä men moster hennes man och Wilma och även Julia med föräldrar, kommer väl ändå bli trevligt, hade dock velat träffa Linus men vet inte om jag hinner det innan dom kommer och vet inte hur han mår etc ja, men det hade behövts... speciellt nu... när allt är som det är.. en fas? 

glad

Denna dagen har varit riktigt bra! Alltså fredagen, det är ju lördag nu men.. Vakna iallafall och skrev klart min engelska och skicka in den 20 minuter för sent men vad gör det. Gjorde sen v mig och åkte hem till Linus som var lite halvt dålig så blev 2 timmar där innan jag åkte in till stan och mötte upp Fay och det blev en varm choklad på Fahlamans och Fiona var också med och 2 tjejer till, väldigt trevligt :) var riktigt kallt idag så en varm choklad var inte fel. Drog hem vid halv 7 något och åt middag sen kom Fay igen och hämta mig och vi åkte till maxi och handla lite och hem till henne och gjorde musli, eller Fay gjorde musli! Händig kvinna! & sen kolla vi Twilight och käka glass med bär mums! En riktigt mysig kväll, så det blir alltför sällan, uh vad jag har saknat sånt. Man mår så mycket bättre ibland av en annorlunda dag! Love you bestieee ♥ ♥

hello

Dsc_8862a_5137d767ddf2b3358aec3aba_large

vill inte ha det såhär

Har nu suttit med denna text i flera timmar och 210 ord har det bara blivit, är så jävla frustrerad och arg på mig själv för kan inte få fram ett ända ord allt blir bara skit och är så jävla besviken på mig själv att jag gråter. Vill bara somna och vakna upp till sommaren och ha bra betyg, nöjd med mina prestationer och klarat allt, men inget av de kommer att hända.. och att allt förövrigt utanför skolan är skit gör inte det hela bättre. Vet inte ens om jag vågar gå och lägga mig och försöka imorgon, hade dock behövt det, men paniken som bubblar inombords när det ska vara inskickat innan 11 får mig att hålla mig vaken. 

one more

Sista nu (om jag inte hittar något superklockrent) men kunde inte låta bli när hon börjar prata om Twilight, haha minns inte ens hur jag hitta denna film men glad över att jag gjort det, har nog kollat på 15-20 vidoes och plugget har fortfarande inte kommit fram men nu var detta sista och jag ska spendera resten av kvällen med näsan i word dokumentet!

Haru mens eller?

Ännu ett klockrent videoklipp från denna tjej, haha så skön!

nej

Att börja plugga nu får mig att få spykänslor.. men det är väl värt för en ledig fredag? Ska byta om till myskläder iallafall så det blir lite bekvämt sen kommer det bli en riktigt dålig inledning på 1 sida, på engelska till mitt arbete. Tur att vi får tid att fixa till den innan den ska skickas in tillsammans med hela arbetet. 
Tumblr-mijcahrfaf1s53qpso1-400-large_large

Små bröst

Vilken härlig tjej asså haha

värt det

Om jag ändå skulle ta tummen ur röven och beställa fina skal, vill även ha ett egetdesignat som är helt klart och bara väntas på att betalas men 299 kr är ganska mycket tycker jag :/ men det är så fint så alla pengar i världen skulle nästan vara värt det skalet! 

för det är kärlek

Ge mig tillbaka detta. Dina händer runt min midja, dina varma kramar som aldrig släpper taget, dina läppar, dina ord som gör mig lycklig och leendet jag får när jag tänker på dig. 

något om hjärtat

Fy vad jag hatar mig själv för att jag får mig att må så dåligt. kärlek?

Bangkok #6

Sirocco skybar

orkar inte

Åh vad jag hade behövt plugga nu men vill verkligen inte och orkar inte, och orkar jag inte blir arbetet bara skit och imorgon är jag ju helt enkelt tvungen att göra det eftersom det ska vara inne på fredag innan 11, så.. jag kan ju alltid hoppas på att få ett litet ryck om en timme eller två :) Blev ingen promenad när jag kom hem men är ganska sugen nu men behöver verkligen ta ett bad och göra v mig och smörja in mig så jag inte fjällar av min fina färg och håret är kaos så först det! (ännu mer sugen på att se twilight dock, så det gör vi efter badet :D)

nytt

älskar min nya tröja, snygg & mysig!

synd om er och mig

Affärsjuridik är riktigt tråkigt, tycker synd om alla som läser detta ämne.. och extra synd om mig själv som har prov på 120 sidor nästa vecka i detta ämne. Efter skolan sticker jag till väla en snabb runda med mamma för att lägga upp mina jeans sen hem och plugga, har jag tur och det är fint väder så har den lilla vovven också tur som kommer ut på en lång runda! ♥

your touch

52b3a32ca56804ab52ef16a36c4be2b1_large
allt. är. skit.

Robert Pattinson

Snyggaste människan som existerar. 

hemskt

Slutade halv 12 efter engelskan och åkte hem med mamma som var i stan, och jag var inte hemma förrän halv 2. När vi nästan är hemma kör vi som vanligt förbi busshållsplatsen och idag ser mamma en bur som står där, vi vänder och vi går av och där sitter två fullvuxna katter i. Vem kan göra så!? Vi ringde polisen och de kan verkligen inte göra ett skit, ringde två nummer till någon kattjour och djurgrej, men ingen svarade och de var bara där mellan 8-10 så vi gör ett tappert försök.. med att bestämma oss att ta med buren med katterna i, i bilen och köra till tassebo i Helsingborg. Efter att vi har kört i cirka 2 minuter och inte kommit långt har ena katten kommit ut och vi fick stanna vid nästa busshållsplats, katten rör sig runt i bilen och fick inte tag i den och det slutar med att den lägger sig under förarsätet och kommer inte fram. Den andra är fortfarande som tur är i buren. Vi ringer Peppe vår vän som har katt själv så tänkte han kunde hjälpa oss. Men medans vi väntar på honom kör firman som sköter våra hyreshus förbi, och vi hinner stoppa honom och han och jag får efter mycket jobb ut katten som riktig satt fast, och vi sätter in den i buren igen och han tar med dem i sin bil och kör dem till tassebo och nu är dem där och verkar må  bra. En svart och en gråspräcklig, två jättefina katter, såg välmående ut och ganska tjocka och stora så inga vildkatter. Usch, att någon gör såhär mot djur, hemskt. Bara lämnar dem på de sättet.. man blir riktigt ledsen av att se detta :/ men nu har dem det bra och man får hoppas att de får ett nytt hem snart! 
11614_348987935219676_1693289484_n_large
hur kan man göra så mot dessa söta?!

today

Enkel abercrombie t-shirt, vit acerbrombie kofta över och blå replay jeans ↑

ExtendedDVD from LutzBonePatStew on Vimeo.


kaos

Vad händer med blogg.se? Allt är kaos och för mig ser min blogg en aning kaos ut också! Nu blir det top model sverige och jag ska krypa ner i sängen och titta på det, imorgon är det 1 lektion tror jag.. läraren har inte svarat på mailet så ringer till skolan när jag vaknat imorgon, surt att åka dit och inte ha någon lektion alls.. och denna duktiga lärare informerar aldrig oss elever när han inte är där antingen får vi fråga eller så kommer vi dit och ser en lapp på dörren (y) vi hörs! 

Stephenie Meyer

När Stephenie Meyer säger, Är det slut? Vill jag att det ska vara över? Då kan man inget mer än hoppas på att hon fortsätter göra något helt fantastiskt! ♥

Rami Malek

 
Åh är han inte söt!? Benjamin i Twilight Breaking Dawn part 2
 
 
 
 
 
 

då mår jag bra

Sitter och kollar på alla special features från breaking dawn part 2, helt fantastiskt! Finns inte ord för att beskriva vad först och främst Bill Condon har skapat! Slutade 9:50, tog tåget hem 10:21 och promenerade hem och slängde bara in väskan och datorn på rummet och tog med Cloé på en lång runda i den fina vårsolen! 45 minuter med twilightmusik i öronen.. det är nästan så jag vill klä på mig och gå ut igen, det finns inget bättre än att stänga in sig i sin bubbla och njuta av alla känslor och friheten och styrkan man har när man bara känner sig själv och skiter i allt annat. ♥
får mig att må som bäst!

crocker

New in! Kärlek, JC dom kan asså! Världens finaste, är riktigt nöjd och de sitter som en smäck. Så snygga nu till våren och i sommar. Ska dock lägga upp dem ett par cm på längden men det fixar dem lätt :)

essie

Lite plugg är gjort och kom nu på att jag bara har en lektion imorgon, 8:30-9:50 så imorgon kommer jag få gjort en hel del när jag kommer hem, så skönt! Nyligen målade jag mina naglar och fixade till dem och la på en lite extra touch med en söt lite blomma på 3 naglar :) nöjd!

baka kaka

I onsdags slutade jag tidigt så när jag kom hem blev det muffinsbak, med lite hallon och blåbär i :)

Bangkok #5

by the pool

buy

Satte klockan på halv 10, var så sjukt trött och låg och snooza till 10 och ligger fortfarande kvar i sängen och är tröttare än tröttast.. Mamma ville dock en sväng till väla men jag behöver plugga men om jag inte följer med henne kommer jag ändå inte röra mig från sängen förrän om 1 timme eller något och inte börja plugga heller.. så följer med henne så kommer jag iallafall upp och kan plugga när jag kommer hem! ciao
Tumblr_mbr7bslzsn1qivmzpo1_500_large

fear factor

Sitter och tittar på Fear Factor USA där föräldrar med sina barn tävlar mot varandra, så ska det vara en sån äckelutmaning nu och en tjej säger "Kan man äta mammas mat kan man äta vad som helst". Komik. 

Bangkok #4


lycka

Åh Robert Pattinson Sweden (www.robertpattinson.se) nämner mig på sin facebook, läsaren, det var nämligen jag som nyligen skrev till dem i en kommentar, Twilight Forever ♥ sen efter att ha svarat på 3 frågor om Rob för någon vecka sedan så vann jag här om dagen 3 månader på LoveFilm.se så kan nu kolla hur mycket film som helst gratis, tacktack!! 

03-03-13

Dagen har gått över till söndag, jag ligger ensam i sängen med Bel Ami på tv och är tråkigt nog inte trött. Helgen har varit.. inte som den ska. Inte som jag ville.. så jag aldrig vill ha det igen. Men allt går väl till en gräns ibland och trots det hoppas jag detta var en gräns, som om jorden vore platt och man är i ena änden av att trilla av men vänder om för att gå mot bättre tider och på bättre vägar. Vänder nu på min kudde och försöker att sova. Godnatt!
Rob i Bel Ami

forever.

Idag släpptes sista twilightfilmen, nu är allt verkligen slut. 5 filmer, 4 böcker, 6 år. Ofattbart. Min lördagkväll avslutades precis med sista filmen och ett antal tårar. Usch, och hatar verkligen mig själv för att gråta över hela mitt liv och inte bara över den vackra filmen, att det fanns så mycket att gråta över och samma sak varje gång är sjukt, både för att jag är lycklig och inte vill förlora dig eller någon eller något. Nu ska jag hitta den perfekta platsen för mina 5 fina filmer, den ensama hyllan i bokhyllan är inte bra nog, men i min fönsterkarm vid min säng känns som bättre än till och med en drömfångare. ♥

-

Är verkligen jag den ända som ibland kan tycka det är roligt
att bli uppskattad och överraskad av någon man älskar?

hej mars

482664_492392120817409_2070557579_n_large

RSS 2.0