te, film och myror

Njöt för en lite stund sen av sista tepåsen av mitt favorit te, måste inhandlas imorgon! Mamma köpte ett nytt men var inte alls i min smak tyvärr :( ligger i sängen och tittar på knight and day, dock en ganska sugig film men är inte trött så fortsätter att se den tills den är slut. Är väldigt taggad inför imorgon och har oskönt mycket med myror i benen just nu.. Oerhört jobbigt, behöver träna!


Beck

är inne på tredje Beck filmen denna helg och lite plugg är klart och håller på med mitt tal och finjusterar lite åsikter och fakta om rökning. imorgon blir det skola med två lektioner sen måndagsträning, men innan det planering med Fay på fik! :D

iphone

paniken som uppstår när man återställer din iphone! 

fre lör söndag

I fredags hade jag och linus 2 år och 7 månader tillsammans så det blev tacos mys och mot kvällen åkte vi in till stan och tog en varmchoklad och satt ute på mezo :) mysigt! 
 
igår spenderade vi några timmar på centersyd och fyndade på någon outlet, hade 20 % på en butik där så därför vi stack till center syd :) men linus fick med sig hem jeans som vi kom för och jag fick med mig ett par plagg :) visar bilder sen kanske. dag blir det bara lite plugg och ta det lugnt! 

mums

Den supergoda efterrätten på kina restaurangen idag! Friterad banan med glass, mums!


snart!


251 dagar kvar!

idag var det skolfoto som säkert blev ok, synd att 1 inte var där, när vi är så få hade det varit lite roligare med alla där iaf, jaja.. kavaj stod på outfiten till nästan alla idag! åkt hem till linus sen och firade honom och vi käkade kina mat, riktigt gott! sen såg vi The Woman In Black med Daniel Radcliffe, helt okej skräckfilm :) 
 
åkte hem och har nu skrivit en bokredovisning till svenskan imorgon som säkert går bra :) men innan den ska göras imorgon så ska vi testa och prova ut studentmössor!! 

GRATTIS

Stort grattis till min pojkvän på hans 19 års dag idag! :D hoppas du är nöjd med din dag! presenter, god kina mat och filmmys! älskar dig gubben! ♥

lång dag

en lååååång dag blev det idag 9 - 4, med ett antal tråkiga lektioner.. men dagen är över och snart är det helg, nu är det bara roligheter kvar på veckan! imorgon börjar vi med skolfoto! och nu ska jag krypa ner i sängen och ha sovmorgon till 9 imorgon :) skönt! 

saknar dig sommar

augusti 2011 bilder, varför är sommaren så kort?


walk this way

Min tisdag har bestått av skolan, en lugn retorik lektion och sen en skön danska lektion med ett väldigt nöjt resultat på förra veckans prov!

Stack hem och har precis käkat och ska nu igen trycka näsan i rättskunskspsboken.. som tråkigt nog är ganska tråkigt, från vad jag förväntade mig :/ beror dock på läraren också! Marknadsföring och svenska till imorgon med HEJHEJ!

Använder iPaden så därför bjuder jag på lite söta weheartit bilder!


you.


grönt är skönt

Dagens outfit och mitt nyinköpta sköna gröna skal!


24 september

Idag är det 3 månader till julafton, eller om 3 månader så är julafton så gott som över.. usch vad tiden går snabbt! Dock så får det fortsätta gå fort i vinter så det snabbt blir vår och sen en underbar sommar som kommer bestå av tusentals otroligt bra saker! Ser också fram emot alla resor mellan februari och augusti nästa år!! Härligt!! (blir ett återbesök i min kärleksstad som ni ser på bilden nedan)

Nu ligger jag i sängen och andas ut efter en dag i skolan, presentletning till Linus, massa plugg och massa tv tittande! Blir skönt med sovmorgon till 09:45 imorgon :)


långhelgen

Haft en superbra långhelg! Underbar fredag med massa skoj och sen lite mc frukost igår och gick och strosa lite i stan och sen mys i lägenheten innan jag och Linus stack hem och käkade god middag och spendera kvällen framför datorn med massa solsidan avsnitt!

Idag kom pappas kusin och fru hit och vi käkade god middag och tog det lugnt och körde en sväng till coop i regnet för att handla. Nu blir det lite xfactor och här nedan bjuder jag på två underbara bilder från nästaista dagen på sommarlovet, underbart fin kväll!!


FREDAG

ledig idag så det blev en lång sovmorgon till 12 :D nu är vi hos linus och ikväll blir det ut och käka med linus, jonathan och victoria sen mys och fest i lägenheten i stan och sova där! perfa fredag! 
 
                 

HEEELGG

idag blev det en chill dag med fotografering och 1 timmes lektion. sen gick jag till friskis och svettis och köpte till på mitt kort till gymmet, gick upp på gymmet i 25 minuter och sen blev det ett pass 1 timme med spin, riktigt härligt med träning idag! sen stack jag hem och duscha och sen blev det väla med mamma och köpte en födelsedags present till linus :) 
 
snart blir det en tripp upp till tågstationen med cloe för att hämta linus som ska sova här inatt (eftersom jag är ledig imorgon :D) men linus har suttit på akuten med en från hans klass i 5-6 timmar, så han har varit riktigt snäll idag så jag hämtar han på stationen och sen har jag lagat lite middag till honom, eftersom han inte ätit något på hela dagen, lilla älsklingen! 
 
nu måste jag laga lite mat, puss på er! helgen är här och den kommer att bli perfekt :D :D ♥

hif projekt

kvällen har bestått av två koppar te, halv 8 hos mig på tv och ett mysigt skumbad och nu är jag redo inför morgondagens fotografering för HIF, woho! snart ska vi påbörja ett HIF projekt och sedan arbeta med detta hela trean och till våren när allsvenskan kommer igång kommer det ut till er alla! fotona ska användas till utbildningskatalogen som skickas ut till niorna och på skolstadens hemsida kommer de även ligga så småningom, haha spännande! äntligen så får vi göra något roligt, och detta ingår i marknadsföringskursen och det kommer bli hur bra som helst! 

Helsingör

åkte till skolan, lektion 1 timme och drog sedan hem för två av lektionerna var inställda och 5 timmars håla var vi inte sugna på så fixa så vi inte behövde ha sista lektionen heller så det blev en tur med mamma till helsingör istället för skolan, underbart skönt! var hur mysigt som helst i helsingör, köpte lite gott bröd, köpte med hem danska smör och bröd till middag, rosor och en tröja till både mig och mamma fick följa med hem! 
 

projektarbete

Nu har jag varit lite duktig och spånat på idéer kring mitt projektarbete.. vill verkligen inte göra projektarbete och jag måste göra om mitt praktikföretag men sen vidare på det, har jag ingen aning. Har iallafall kommit på 6 saker som jag skulle kunna göra så får skicka det till dom och se om de har något att säga om saken och hjälpa mig och utveckal mina idéer :) 100 poäng projektarbete.. suckar! 

höst

tingsrättsbesök som blev olovlig körning istället för misshandel.. och den åtalade var inte ens där, kul? men det var en jädrans massa grejen han gjort genom åren! mina förväntningar var höga iallafall men blev väldigt besviken när jag gick där ifrån och vill gärna åka dit igen och kolla på något annat, hade förväntat mig mycket större och ordentligare! menmen... en annan gång kanske! 
 
kom precis in om dörren från en promenad med mamma och vovven, ännu en mysig promenad denna eftermiddag/kväll men nu var vädret ganska kasst och vi gick precis efter det slutade regna.. igår var det strålande sol och en underbar kväll.. hösten är ju trotts allt här.
Cloe tyckte inte det var så fint väder.. ett bad fick hon när vi kom hem! 

träning

Ska jag eller ska jag inte uppdatera mitt träningskort så jag kan gå på gymmet också och inte va så beronde av tiderna på passen varje vecka !?!? så sugen

girly


xfactor

en okej skoldag, hem och käka och sedan en mysig långpromenad med mamma och hunden, två koppar te och nu kollar jag xfactor och dagens läxor är gjorda! toppen! 
 
imorgon är det besök på tingsrätten som står på schemat 10.00, som tur inte för något jag har gjort, utan för vi läser rättskunskap så fick i uppgift att besöka tingsrätten och gå på en rättegång och det blir misshandel, hmm.. blir säkert intressant! sedan två lektioner i skolan... offrar min sovmorgon imorgon, men dock bara skola 1 timme på torsdag som kompensation! 

Obs!

Fy vad dålig jag är som glömde berätta att jag åt en supergod lunch med fina Linnea i fredags på hjalmarskök! Fläskfile med klyftpotatis och bearneisås, mums!

plugg + tvmys

har nu varit sjukt flitig och gjort min danska läxa hur bra som helst! eller jag hoppas iallafall att allt är rätt, men den blev bra och hoppas läraren för en gång skull är lite nöjd och jag kommer säkert va den ända som gjort läxan så plus i kanten till mig ;) fjäsk fjäsk fjäsk! 
 
nu kollar jag x factor och ska hämta min andra kopp te, kommer säkert kissa på mig inatt men det är ju så gott och jag är lite småfrusen! sen blir det BECK!  
                   

BFF

 
 
Bilder från 09 typ, blandat från fotodag, spanien och stockholm! så många minnen! 
& snart är vi 18, gaaah så många år tillsammans! 

Lejonkungen

Vlcsnap-2011-02-09-09h52m17s178_large
16958936066926291_glaacxjy_c_large
263950_10151224055586323_765719786_n_large
 
Tumblr_m7y0ve0rch1rbcfgko1_500_large
 
Tumblr_m9b8brpsfo1qfjnufo1_500_large

lördagens outfit

         

Love

weekend

änsålänge har helgen bestått av en hel del, vilket är roligt! :) i fredags blev det en massa träning med Fay på friskis och svettis. först 40 minuter på gymmet sen ett 55 minuterspass Core (styrketräning) som jag har ganska ont i rumpan nu efter! men det var riktigt skönt att träna! kärlek till det! 
mot kvällen drog jag hem till Fay med 4 andra och sen kom linus med och vi kolla på LEJONKUNGEN, såå söt! 
 
igår blev det kräftskiva hos Fiona och 9 andra, och sen stack vi in till stan och satt på Viva och fika lite med cafe och varmchoklad, mys! :) idag blir det att åka till ängelholm och fira kompisar till familjens son som fyller 10. fullt upp alltså, ganska ok!
         

hello

Linus nanna här hos mig från igår till idag, sååå mys! mittiveckansovmys är underbart! tråkigt dock när man lämna honom imorse för att sitta i skolan när han var ledig, jaja! 
 
imorgon så blir det iallafall massa kompismys istället
- först stan med mamma lite
- sen fik/lunch med Linnea
- sen träning med Fay och lite afrodans på friskis
- mot kvällen vet jag inte riktigt vad som händer..

tar helg

efter 2,5 timme i skolan idag och en bekräftelse nyligen på att jag är ledig imorgon så tar jag nu helg! ska njuta av en massa film/tvtittande ikväll och mysa ner mig i sängen och njuta av denna torsdag! 
 
Nu: Stor kopp varmt apelsin och ananas te med honung i, gott! 

Idag är det 1 år sen min lilla älskade Prins gick bort.
Saknar dig varje dag och det är så tomt utan den finaste vovven någonsin. 
Love you! ♥

looooove

Hade klockan inte varit så pass mycket hade jag inte tvekat en sekund på att sätta på en twilight film och drömma mig bort i sagornas värld. Eller min (hadevelathadetså) verklighet, Twilightlivet. Kristen sluta va så snygg och Rob gift dig med mig! GODNATT 
Tumblr_ma5vrap0rd1qf2teuo1_500_large
 
5_large

omgbreakingdawnpart2trailer

JAG TROR JAG DÖR.

babbel

har försökt att få ihop lite träning imorgon men det klaffar inte och orkar inte gå och driva i stan eller stanna på skolan för att invänta så skippar det :) näst vecka blir bättre! vill träna så himla mycket mer än vad jag gör, men mitt skolschema och träningspassens schema går inte jättebra ihop tyvärr :/ men ibland får man offra sig för träningens skull, som på onsdagar, 9-4 sen träning efter 5-6 kan bli lite tufft, men man har iallafall något att se fram emot och dagen efter är det sovmorgon så då kan man plugga lite istället :) vårens schema får man hoppas ser bättre ut! och då kan man börja gå ute och promenera/jogga/spring med, börjar bli lite kallt nu och tyvärr väldigt mörkt tidigare på kvällarna buhu :( vill inte ha vinter! sommaren var ju just precis här.... så fort skolorna går igång ska alla dra på sig stävlar, jeans, jackor, halsdukar och knästrumpor, men vafan! det går faktiskt fortfarande att gå i shorts om man inte är så känslig! det är så sorgligt när vi själva tar in hösten så himla tidigt när det fortfarande är sensommar! usch och fy på svenska folket! och så mycket lycka till ni få människor som trottsar vädret en aning ibland och känner samma som jag! 
 
och otroligt mycket poäng till er som läser detta! haha, pusspuss!
32bd1b3ce4cd11e197b922000a1e957e_7_large
ses nästa sommar fina shorts!

hollywood

skönt träningspass igår, spin 55 minuter! 
 
idag blev det en liten sovmorgon dock sjukt fokuserad på min redovisning så glömde både jacka, paraply, datorn och kollegieblock.. när jag klev ut genom dörren.. blev dyngsur från olympia till bussen när jag skulle hem, men som tur var det på hemvägen! redovisningen i retorik gick sådär och danska läraren fick sjuka damp på lektionen.. ovanligt. 
 
hemma nu, såklart, och småpluggar och kollar 2 ½ men. om 1 timmer blir det hollywoodfruar!

D&G

I fredags berömde jag min mammas vännina för hennes underbart fina väska! och hon sa att hon inte alls trivdes med den och frågade om jag ville ha de, insisterade såklart, men hon gav sig inte så jag fick den :o helt otroligt! sååå glad!

helg

helgen drar sig mot sitt slut.. i fredags blev det en fika med Fay, Fiona och Sandra och lite shopping på kulla :) mysigt! fick med mig hem en snygg jacka/kofta ja något, sen hem och ha gäster och va med linus och igår blev det en runda på väla för att leta jeans till linus men jag fick med mig ett linne istället, och idag var mormor och morfar här ett tag och käkade middag :) 
 
ännu en tråkig skolvecka drar snart igång men lite klassisk måndagsträning på det blir det iallafall! 

det vanliga

kollar på mitt näst sista sex and the city avsnitt på hela boxen.. är allmänt ledsen men lite bördor på mina axlar har lättat, två mail till två lärare är sända och det kändes ok. måste göras, så bättre än att komma på en dåliga utsäkt för ja inte har gjort det och ligga back med det, jag blev klar tillslut! så otroligt tråkigt det är att läsa om skolgrejer hela tiden, men skolan tar kål på en och att skriva av sig om det känns ok. skolan är så sjukt tråkig, har allmänt ok med läxor, bara otroligt mycket till just idag! men nästa vecka är helt tom.. kommer väl nytt, såklart! 
 
babblar på om ingenting och skriver om så tråkiga grejer just nu. bara för jag har ingen annan att skriva det till. men nu ska ja gå i ide i min säng.. och önskade i och för sig att jag vaknade upp lagom till våren. 

te

är ingen te fantast, men har druckit någon kopp senaste veckan och hittat några teer (?) med mycket smak i och det har smakat helt okej, så nu var jag riktigt frusen så tog mig en kopp med ett jordgubb, hallon, smultron, apelsin & citron te, funkade bra och jag blev varm igen :) vill kunna dricka teeee, så övning! 

yellow

denna dagen vägde upp gårdagen lite iallafall, eftersom vi slutade halv 2 och skulle egentligen slutat 4. inte fel! åkte hem och fikade med mamma, pappa och Jonna. jag och mamma åkte sen och handla lite och jag gjorde lite pytt i panna till mig som jag åt nyss, gottgott! 
 
nu ska jag plugga lite och få allt skit överstökat och sen bara njuta av den långa kvällen eftersom man börjar 12 imorgon.
         
dagens outfit och fotbollslandslaget tränar på olympia. 

think

imorgon blir det veckans mest tråkigaste dag som är från 9-4 och består av 4 tråkiga lektioner.. har ganska mycket plugg som ska in imorgon så måste fixa lite nu och imorgon efter skolan är det bara att fortsätta med tråkiga grejer när man kommer hem.. meeeen imorgon ska man iallafall kolla på fotbollslandslaget på olympia när de tränar, det ända att se fram emot! 
 
Citerar min fina vän linnea som exakt beskriver även mina känslor.
Gymnasiet har varit livets hittills största besvikelse, alla sa att gymnasiet var den bästa tiden i livet men för mig har det inte alls varit så. Högstadiet var det bästa för mig, och jag hoppas att det någon gång kommer att kännas så bra igen.

senapsgul

Eftersom jag stack till skolan idag för jag skulle ha 1 lektion, danska, då det var osäkert om läraren var där eller inte men inget meddelande, mail, ingen i receptionen viste och inget på tvn i skolan stod så fick åka dit, och jag åkte dit bara för att se exakt samma tid som lektionen börjar så står det på tvn att lärar helvete är borta. så sjukt snällt att göra så, gud vad man uppsakattar lärarna i de situtationer! åh, skit bra lärare, tack som fan! 
 
fick gå och driva i stan i ca 2 timmar, så därför fick jag hem mig 3 nya plagg, tack för den med! och jag var tvungen att stanna för jag skulle klippa mig! detta fick jag iallafall med mig hem:
      
      
      
+ ett par svarta trekvarts springbyxor! 

Alva

Idag var/är det faktiskt min namnsdag och min älskade och saknade farmors namnsdag, Alva. Ett namn jag älskar och som jag själv valde att lägga till i mitt namn för 3 år sedan. Är stolt att få bära en massa släktnamn eftersom både Oliwia och Paulina kommer från min mammas sida, bland annat från hennes mormor och allt blev ännu bättre när jag valde att lägga till min pappas mammas namn i mitt. Mitt namn och bara mitt. Löjlig sak att vara glad över kanske, men jag är det!


.

skulle försöka mig på att räkna ut mitt högskole poäng, förstod inte riktigt.. men om det jag fick fram stämmer så är jag jävligt dålig och förstörde precis min kväll. hade tänkt blogga om annat kul men nu är jag inte på humör. helvete.

måndag

dagen bestod av en danska lektion där man bara gick och hämtade en bok och sedan stack läraren till akuten så fick sluta, hade sedan retorik och det var lite genomgångar av nya grejer och smått och gott som inte var så jobbigt :) fick nyss mail om att retorik lektionen imorgon är inställd så börjar istället för halv 1, kl 2, men är danskläraren borta imorgon med så är jag ledig, så bra man kan ha det ibland! 
 
efter skolan idag stack jag till lägenheten för att käka lite och plugga och sedan blev det träning, riktigt skönt med ett 1 timmes pass spin! 

vill ha

älskad och önskad outfit, har ett litet presentkort på väla som bränner i min plånbok, antingen detta eller ett plagg från min äslade designer hunkydory blir det nog.. kläder, varför va så dyrt !?! 

sunday

helgen har varit hur bra som helst! men nu går den mot sitt slut och imorgon börjar ännu en tråkig skolvecka... förhoppningsvis blir det lite träning imorgon så det är ett pluss. + ett besök hos frisören i veckan. 
 
för ca 2 timmar sedan tog jag nog mitt sista dopp i poolen för iår med Wilma, 23 grader, men det gick! blev även en sväng på väla idag med mamma, moster och Wilma och jag fick med mig en jacka hem och en likadan till pappa, cuuute! beige till mig och svart till honom. 
         

september

Tumblr_m9ox6axhec1qmqbgco1_500_large

RSS 2.0