VALBORG!

har haft kläddilemma nu i 1 timme men tror jag är klar.. kanske...
kl halv 3 sticker jag och Linus till hörby och firar en trevlig valborg där med 4 andra. god mat, dryck och fint sällskap :) tror det blir en lyckad valborg för en gång skull! hoppas ni alla kommer ha det lika bra som jag ska!

helgmys

Hade en mysig dag igår och var ute och gick i parken vid 7 tiden en lång runda med Shiva :) imorse stack vi och käkade frukost på mc, jättegoda toasts och varm choklad :) tog en runda i parken igen på typ 40 min, men utan hund denna gång. Sjukt mysigt så på morgonen vid 10 tiden, älskar att vädret börjar bli så fint och mysigt, sommaren, komsi komsi!! Har också varit en sväng på lager 157 och vi fick med oss vars ett plagg hem :) och hämtade sedan mina föräldrar hos vänner i viken.

Nu sitter vi och kollar lite tv hemma hos mig och vilar upp oss inför morgondagen :)


2 år & 2 månader med min pojkvän idag. Jag älskar dig! ♥

bild från 23 april 2011

onödigt

Brukar du läsa horoskop? - ibland
Har du körkort? -
nej
Äger du några converseskor? -
ja
Favoritdjur? -
hund
Vad spenderar du dina pengar på? –
kläder och nöjen
Senaste konserten? –
hm.. minns inte!
Festar du mycket? –
nej, kan jag inte påstå, men tillräckligt mycket för att det ska vara lika roligt varje gång :) 
Brukar du bli för full? – har hänt.
Antal kuddar i sängen? - tre
Kan du baka bullar? -
ja
Har du varit med i scouterna? -
nej
Bläck eller blyerts? -
båda
Mc donald's eller burger king? –
Mc Donalds
Är du allergisk mot något? -
nej
Äger du ett busskort? -
ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? -
blå
Vad åt du till frukost? -
knäckebröd
Hur ser du ut idag? –
jeans, rosa hunkydory linne och blå tunn kofta
Har du haft sex idag? -
nej

Nästa mål i ditt liv? – ta studenten?
Vad såg du senast på tv? –
sex and the city
Hur svarar du i mobilen? –
Hej det är Oliwia eller bara Hej
Vem ringde du senast? -
Mamma
Antal timmar sömn inatt? -
6
Sov du ensam? -
ja
Brukar du snusa? -
nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? –
ingen aning.


fredag

slutde 11 som vanligt idag och mamma och pappa hämta upp mig och vi gjorde lite ärenden och åkte och kolla på huset vi funderar på ännu en gång, men väldigt osäkra! är hemma nu iaf och ska bara ta det lugnt 2 timmar till ungefär innan jag sticker in till stan och tränar :) sen möter linus upp mig efter träningen och vi sticker hem och har en lugn fredag tillsammans :)

kläder

Dagens outfit


LOVE

dålig uppdatering idag.. men har inget roligt att säga så detta inlägg är också ganska onödigt.. har precis kollat klart Sex and the city the movie, 2 timmar och 20 minuter och det innehöll hur mycket känslor som helst, egentligen hatar jag att se på kärleksfilmer och speciellt twilight faktiskt.. och ja andra kärleksbabbel grejer med (dock inget finare än twilight men iaf) sånna andra b filmer som man alltid vet hur det kommer sluta osv. iaf, så varenda j*vla gång jag ser dom med vänner eller själv så saknar jag min linus så oehört mycket, det gör ont i mig för jag vill ha min kärlek hos mig. man vill inte komma ihåg de tider när man inte hade någon sån sort av kärlek, när man satt och kolla på de filmerna och önskade själv att man hade den kärleken till ngn och var lika mycket älskad tillbaka.

men jag har det där nu, och haft i snart 26 månader. jag är överlycklig. och ångrar att jag slösat så många tårar på annat som inte har varit ett jävla skit värt för mig och som inte varit där för mig och som har sårat mig så jävla mycket och förnedrat en så jävla mycket, förutom min älskade linus. kan inte komma på en ända gång någonsin som han har gjort mig riktigt ledsen som någon annan någosin har gjort mig. när jag tänker på honom känner jag bara lycka och kärlek och att vi klarar allt tillsammans, även i motgångar. och så ska det vara!

det blev inget så onödigt inlägg ändå! fy va känslosam man blir efter filmer, påverkar en så mycket, mig iaf! om jag hade sett mina twilight filmern nu hade det slutat med att mitt rum fylldes med tårar tills den sekund linus klev in genom dörren och gjorde mig hel igen!

kärlek är det finaste som finns!

before i die







snabbträff

pappa lacka lite på dem som frixade med sladdar och grejer som gjorde att internetet försvann, så de snabba på som fan och lyckades fixa allt så nu har vi internet igen!! :)

efter skolan kl 3 stack jag en snabb sväng till Linus, riktigt mysigt trotts att det bara var 1 timme, spontan träff bara sådär mitt i veckan händer allt för sällan eftersom han oftast inte är hemma från skolan förrän vid 5 tiden :/ men idag sluta han tidigt så jag passade på innan min träning började :) var hemma sen vid 7 typ och käka, duscha och kolla lite tv och känner mig riktigt fräch nu och är verkligen redo för en underbar lång helg, fast först ska man genomlida två skoldagar till :(


godisförbud

I skolan och har historia just nu, slutar egentligen 16:15 men fick jobba på valfri plats så det blir 15:00, skönt :) dock så gör de inte så mycket för mig för ska träna kl 5, äntligen! Efter uppehåll på över 1 vecka! Har även slutat äta godis och har nu lyckats i 2 dagar.. En bra början! Haha :) hörs ikväll!


tisdag

Har inget internet fram till fredag för de håller på med alla sladdar och skit här men som tur har man 3G på telefonen så ni får nöjja er med mobilinlägg!

Kom även på att det är fjärde gången jag ser sex and the city boxen och har nu bara två avsnitt kvar så ska nog se filmerna sen också :) men ikväll blir det massa tv, halv 8 hos mig först då halv 8, alltså nu :) och sen är det dubbel avsnitt från 8-10 av Top Model :)


dagens outfit

Dagens outfit: blå byxor, vit skjorta och nya vita converse :)


sex and lö citey

har bara 8 avsnitt kvar nu och sen har jag sett klart Sex and the city boxen för tredje gången! men klockan 21:00 så blir det fjärde avsnittet av Alcatraz, bra tv kväll!!

Marc Jacobs

Stack till väla med mamma efter skolan och gick in på spirit store för hade 15% på ett köp och både jag och mamma hittade vars en superfin Marc Jacobs accessoar. Blev ett sjukt snyggt armband till mamma och jag fick ett superfint mobil skal, I love it! :D


lyckan denna måndag

överlyckligtjej som räknade med att sluta halv 4 idag men slipper sitta på håla i 2,5 timme och sen se en film som jag redan sett så sluter 11:15 ♥

dans

Har haft en mysig helg med linus :) lite filmtittande och köpt kostym till hans student, mycket snyggt måste jag säga! och om lite mer än en timme så sticker jag med min mamma, Fay, hennes mamma och syster till malmö för att käka ngt litet innan vi ska se någon dans show på konserthuset :) ett trevligt avslut på veckan :)

London

lite fler bilder från när vi var i london i mars :)


 

 





hemma bäst

det blev fakstiskt skolan idag. lyckades kämpa mig igenom 3 lektioner och det gick ganska bra. locket för mitt ena öra har släppt.. 1 kvar!

äntligen så är det freeeedag imorgon, skulle egentligen till min kusin på uppvacktning men eftersom jag är fortfarande förkyld så får jag inte smitta en viss person där, lågt imunförsvar etc så tyvärr. men hellre de än att han blir sjuk :) så ska istället ta och gå en lång runda med min lilla vovve och sen kolla lite sex and the city kanske och vänta på att linus kommer till mig :) skönt med lite helg, trotts att jag inte varit i skolan på hela veckan typ, men ändå. godnatt!

debattinlägg

glad tjej som faktiskt blev ganska nöjd med sitt debattinlägg angående barn som tittar på tv och det blev väldigt mycket mer skrivet än förväntat som jag också är väldigt glad över och nu är det äntligen inskickat! Har egentligen en massa historia mög och lite foto som hänger över mina axlar.. men just nu så finns de problemen inte längre, nu är det bara tvn som gäller!

(ja, jag stod för att barn inte skulle se på tv men jag (som ibland betraktas som barn) kollar faktiskt nog på tv lite för mycket i alla fall, så något vettigt utav debattinlägget fick jag väll med mig i bakhuvudet!)

18 april

stannade hemma idag igen, kändes inte lönt för två lektioner varav på en skulle vi se film. har lyckats dra mig upp ur sängen nu och ska faktiskt åka med mamma och pappa in till stan och kolla på ett hus. sen hem igen och kolla lite tv och försöka skriva ett debattinlägg.. usch!

zZzZz

tar min förkylning och mina näsdroppar och kryper ner i sängen! godnatt!

Strepsils

Så dum som jag var så stack jag till skolan imorse.. stanna en lektion och åkte sen hem. Pappa körde in mig sen igen vid 2 för jag var tvungen att göra historiaprov som för övrigt gick skit dåligt!

Ligger hemma i sängen nu och kollar på sex and the city, halvsover och knarkar nässpray och halstabletter! En bra vecka känner jag!


godnatt

är nästan lite besviken på mig själv men ännu mer lack och trött på skolan.. som jag alltid har tyckt, jag hatar helt enkelt skolan :) den ända gången någonsin som skolan har varit ok och rolig var 7-9 på petersvenskolan, men det var inte skolan som gjorde det, utan mina underbara vänner jag hade hos mig varje dag!

number one

Utseende
1. vilken ögonfärg har du:
blågröna
2. hur lång är du: 173
3. vilken hårfärg har du: blond
4. långt eller kort hår: ganska långt, ska bli längre
5. piercingar i ansiktet: nej
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: den jag har
7. hur lång skulle du vilja vara: som jag är
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: den jag har
9. vill du ha kort eller långt hår: långt
10. skulle du vilja ha piercingar: nej

Senaste du
11. åt: skorpor
12. drack: oboy
13. du fick sms av och vad de stod: linus – Kör hårt :)<3<3
14. du skrev sms till och vad du skrev du? linus – Orkar inte, sjukt trött :p<3<3
16. kramade: linus
17. kysste: - linus
19. du spydde: vet ej
20. idag: ?

Kärlek
21. är du singel: nej
22. ditt förra förhållande var med: henrik
23. ditt längsta förhållande: 2 år och snart 2 månader och det blir längre
24. med vem då: linus
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: henrik
26. är du oskuld: nej
27. gillar du någon just nu: ja
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: 2
29. vill du vara singel: nej
30. vill du gifta dig: ja
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän: linus

Vänskap
32. den som vet mest om dig:
linus
33. den vän som du har kännt längst: fay
34. en allra bästa vän? fay
36. en av dina bästa tjejkompisar: linnea
37. som bor långt ifrån dig: min bror
38. den du har mest minnen med: fay
39. bra vän du inte träffar ofta: alla tyvärr..

kategorier

Ny katergori Oliwia, alltså lite blandade grejer om mig, "tester", saker ni kanske inte visste och lite sånt :)

Alcatraz

Jag stannade hemma! Bra val!

För att få tiden att gå ett tag utan att behöva plugga, passa jag på att komma ikapp tv med Alcatraz serien och fyfan vad bra den är asså!! Som tur så är tredje avsnittet redan ikväll på tv (4an kl 21:00) längtar!! Ni måste verkligen se den, ni som inte har, gå in på tv4play och se där!


illa

Åh herregud, har hostat sönder mina lungor hela natten och nu börjar det igen, har ont i halsen och är mega förkyld också.. Har inget viktigt i skolan idag så faktiskt bud på att stanna hemma för mår inte så speciellt bra.. Vi får se.


satc

står inför en sjukt seg skolvecka.. eller alla är det.. men efter tisdag dock så är de värsta över. Har historiaprov då och har verkligen inte läst på så mycket och det är muntligt.. gaaah!

är dock glad för fick Linus till att söka till högskola idag :) han kan ju alltid tacka nej om han inte vill sen så bättre att söka om man inte hittar någon jobb osv :) han funderade på en sak och det lät jättebra men det var inte så lätt som han/vi hade tänkt oss så fick ge upp det lite. Meeeen hitta något helt annat iaf, på malmöhögskola, som han gilla och jag med tyckte verkade "roligt" eller ah, men är superglad och hoppas han tänker i mina banor och verkligen satsar om han kommer in :) puss på dig Linus!

sista skivan på säsgon 3 av sex and the city är nu på!


Oliwia dagen

Idag är det min namnsdag Oliwia :) hihi, brukar nästan alltid uppmärksamma allas namnsdagar, roligt faktiskt :) har dock inte gjort något speciellt mer än att vakna med Linus, stack och tränade kl 10 med Elin och sen käkat gott och rabarberpaj till efterätt :) & har fått ett par grattois sms och en lite sång i telefonen av mormors kusin, haha, hon kommer alltid ihåg allt :) söt människa!

nu har Linus stuckit till malmö och jag sitter och kollar lite sex and the city och ska läsa lite historia..


namnsdagsbarn!


thyme for ginger

Fick denna superfina lilla mocka väska/plånbok liknande, ja jag vet inte vad jag ska kalla den, idag, men den är så sjukt fin, från samma butik som jag fick sjalen ifrån. Hitta den där igår med, så mamma sa att ja skulle fråga pappa och jag kunde få den från honom.. han tyckte den var superfin med så han köpte den! tack ♥ en glad tjej nu med massa fina nya grejer :)


Den är av märket Thyme for Ginger
Thyme for Ginger är ett nytt svenskt märke som designar väskor och accessoarer och som sedan handgörs med kärlek och omsorg av lokala hantverkare i Indonesien. Vi använder oss av finaste läder och mocka som enbart kommer från matdjur. För att säkerhetsställa högsta kvalité besöker vi personligen fabriker och leverantörer och granskar samtliga skinn var för sig.

BLOOM

 
ny sjal från BLOOM COPENHAGEN som jag fick av mamma igår i present (namnsdag imorgon) :)

hello

 
dagens outfit och en nyklippt tjej :)

duktig

- slängt lite påskgodis och flyttat ut någon choklat till köket istället för det ska ligga på mitt rum och frästa mig.
- bokat in två pass, 1 söndag & 1 tisdag
- planerat vilket snacks man ska äta på lördag förutom godis, chips och dricka läsk.
- ser nu sista harry potter filmen dödsrelikerna del 2

saknar


Gud vad jag saknar min underbara lilla Prins, så tomt utan dig!
Jag hoppas du nannar så gott där uppe min älskade! Love you! ♥

water

jag lyckades göra klart förberedelserna inför redovisningen, duktig tjej!

ska nu dra mig till sängen utan att sätta på någon tv, ska kanske läsa lite i den nya engelskaboken vi har fått... eller så kanske bara chilla lite med telefonen och försöka sova och faktiskt få en extra halvtimmes sömn iaf, hade inte varit fel.. skola imorgon 8:30-15:00, kan jag nog leva med! godnatt!

zumba

så otroligt skönt det är att träna asså, eller att bara röra på sig hur mycket som helst och konstant i en timme. Zumba var väldigt likt Dans fuego.. eller vet inte riktigt skillnaden egentligen, kanske mer höft grejer i fuego. men tyvärr så var det inte lika roligt som förra gången, inte lika bra lärare rättare sagt, men ja, de va bra ändå :)

tänkte plugga lite nu inför engelskaredovisningen imorgon men kom på att jag har pappret i skolan så får väll försöka komma ihåg lite och göra så gott jag kan och sen fixa ihop det sista på lunchen imorgon :)

ny header

Känns helt fel med den nya headern, ovant väll? Lite mer personlig känns den, kul? skönt? Har denna nu ett par dagar och trivs jag inte så bytar jag igen :) nu ska jag se några avsnitt sex and the city och sen sova, skola 9-4 imorgon och sen zumba kl 6 :) gottsnack!

Vad tycker ni om headern?

Top Model Sverige

följer alltid Americas Top Model, men nu så är det faktiskt sveriges top model som går på tv och gjort i ett antal veckor och jag har följt nästan varje avsnitt och ikväll så är det final :) tycker Klara ska vinna. Gillade dock Rebecka som åkte ut förra gången. någon av er som har kollat på det iår?
 
Klara                                                                            Alice

hp och dödsrelikerna del 1

första dagen i skolan då efter ett härligt och skönt lov. var riktigt tråkigt som vanligt, skolan är riktigt hemsk asså, tråkiga historia lektioner när man bara lyssnar på nonsen som är så sjutk tråkigt och ointressant, massa mattetal som inte kan lösa sig själv och maten är inget man blir mätt på och inget golv på övervåningen som resulterar i att det liktar skit där för att allt vatten och skit ska torkas upp osv osv, inget kul med skolan helt enkelt :)

kom hem vid kvart i 4, har ätit och sitter nu och kollar på harry potter och dödsrelikerna del 1 och letar lite resor, peppar inför träningen imorgon som blev Zumba istället för dans fuego (nästan samma tror ja) och ska måla mina naglar snart :) ha de! btw. håller på att fixa med headern som jag berätta igår.

instagram

alla mina underbara läsare, följ mig på instagram, Oliiwiaa :) godnatt på er!


smile is the best makeup

har precis suttit och mixtrat med min kusins bloggheader och både jag och hon blev nöjda :) och blev sjukt sugen på att ändra min också så har fixat lite och byter nog imorgon :) de behövs lite förändring här och lite mer vårigt/sommrigt nu när vädret ska bli bättre och snart är det sommarlov så ja!

har matteprov imorgon som jag inte pluggat till och om jag hade gjort de, hade jag inte klarat det ändå så ja :) suger på matte och hatar det riktigt mycket, matte C gå och döööö, big time!

hp och halvblodsprinsen

Idag har det varit en riktigt "slappa så mycket som möjligt nu sista dagen på lovet dag" har kollat en hel del sex and the city avsnitt imorse med linus :) och sen åkte han hem och jag och mamma åkte in till stan och fixade träningskort till mig på friskis & svettis :D åh är så oerhört taggad! Börjar redan på onsdag med Dans Fuego igen :) & nu sitter jag i min säng med datorn i knäet och på tvn är det harry potter och halvblodsprinsen :)


beach 2012 here I come!


HIF

Efter att ha varit och sett HIF - Elfsborg och stått ute i 2 timmar så var det en aning skönt att komma hem och ta på sig mjukisbyxor och kolla lite film i soffan :) & GRATTIS TILL HIF SOM VANN MATCHEN MED 2-1!


hp och fenixorden

Linus är här men jag fortsätter att kolla på mina hp filmer och gosar ner mig i sängen med honom bredvid och med ett gottigt påskägg ja fick av honom :)


hp och den flammande bägaren

Alla har åkt hem nu så jag ligger i sängen och chillar med mig själv och kollar på Harry Potter 4, alltså den flammande bägaren, den där Robert Pattinson är med i och spelar Cedric :D btw. nice väder vi har fått här nere -.- snöblandatgrej som bara flyger runt i luften..


hp och fången från azkaban

Alla har gått och lagt sig och sova förutom jag och Wilma som kollar på Harry Potter och fången från azkaban men sen ska vi sova så godnatt på er :)


Lets dance

Mari, Johan, Wilma, mormor och morfar kom till oss idag på påskmiddag, riktigt mysigt :) mormor och morfar har åkt hem men nu sitter resten av oss på övervåningen och kollar på lets dance och käkar godis från påskägget :) har även spelat en massa skip-bo, vann 1 gång iaf!


hangover

Har varit på väla (igen tyvärr) idag med Linus :) fick med mig hem ett par blåjeans som ja verkligen behöver och en superfin tröja med engelska flaggan på :) och en rougeborste.

Sitter nu i soffan och kollar på baksmällan/hangover, maraton ikväll, sjukt bra filmer asså :) myspyskväll helt enkelt :) ciao


dans fuego

käkade på ikea med mamma och köpte sen ett påslakansett på åhlens eftersom jag hade 15 % där så ja :) bäckebölja, hoppas det är skönt! ska gå och göra v mig nu och byta om till träningskläder och sedan ta bussen kl 5 in till stan för att träna :)

väla

Nu drar jag till väla :) dagens outfit:


hp och hemligheternas kammare

gick upp vid 11 och käka lite frukost och var taggad på att åka till väla med mamma men vi ska ha killar som ska fixa i trädgården kl 1 så kunde inte åka innan dess så la mig i sängen igen med datorn och satte på harry potter och hemligheternas kammare, och sitter här fortfarande och kollar :)

ikväll kl 6 blir det träning på friskis och svettis, dans fueego, med ellinor :)


a thousand years

              

              


hp och de vises sten

hade ett par trevliga timmar med fina vänner :) och kollade såklart på en underbart vacker film :) de åkte hem vid 10 och jag har legat i sängen sedan dess typ och har börjat kolla om alla Harry Potter filmerna, verkligen inte lätt att slita sig från twilight filmerna men var faktiskt sugen på lite HP, klassiker som aldrigt blir dåliga, precis som twilight :) hehe

Kristen Stewart

 
otroligt snygg tjej!


film mys med tjejer

Dagen:
- vakna vid halv 12
- badade Cloé
- kollat på filmen Due Date med Linus
- käkat pizza
- väntar nu på att Fay, Sandra & Josse ska komma hit och vi ska se TWILIGHT!!!


Calippo shots

Igår hittade jag och älskling äntligen våran efterlängtade glass som vi letat nu efter i flera helger! Satt inte fel!


våfflor

Vaknade hos linus idag och sen stack jag och hem till fina linnea och vi käkade lunch där och letade resa till i sommar, som förhoppningsvis blir i augusti en vecka!! väntar bara på besked från min fader och moder.. käkade våfflor för en lite stund sedan :) och nu ska jag och linus se lite film, bla. Due Date & Loosies :)


såhär ser det kanske ut i augusti med, woho!


teenager






1 april

efter 7,5 timmar sömn så är jag.. fortfarande trött. Så måste hitta på något idag för att hålla mig vaken, men på en söndag? det ända som finns är väla.. våga vägra väla!

vid 2 tiden sticker jag till linus och myser med honom hela dagen :) hörs!


tinnitus

hemma nu och filmen var faktiskt hur bra som helst :) mitt godis som jag är hur sugen på som helst också, är hemma hos fay för tillfället.. men de borde vara här... grr....

nu ska jag försöka sova med mitt tinnitus i öronen, godnatt!

RSS 2.0