make it real

i fredags var mammas bästa vännina och hennes sambo här, sjukt roliga människor och har varit i thailand med dom innan och gjort en hel del, men hade inte träffat dom på väldigt länge så fick min födelsedag/julklapp present då och det var ett mega fint thomas sabo armband med en fjärilberlock i, har fått en gång ett svart av dom men fick likadant i rosa nu, så sjukt sött!
     

ipod

laddar in en massa musik på min fina rosa ipod som är ett måste att ha med på resan som kommer snart!



the future is bright


se vad man kan skrapa ihop från lite olika affärer, detta hade jag inte tackat nej till, speciellt inte väskan! ska försöka hitta något liknande i thailand!
vad tycker ni?

lucky star

det snöar :(

hoppas verkligen inte att de kommer att lägga sig eller att de håller på länge!
kom hem ganska nyligen, eller slutade kvart över 11 och var hemma en timme senare efter att haft en halv lektion och besökt HD, stack sen med mamma till IKEA och käkade köttbullar för 16 kr/portion (y), köpte ett dator bord, mjukglass och sen in på väla och köpte en present till pappa. sen hem och vatt hemma 10 min och ska nu rensa ut lite kläder ur garderoben! puss

snart är resan till spanien i sommar bokad!

ansiktsmask

sitter just nu med en sjukt konstig ansiktsmask i huvet, ser ut som jag har legat i solen några timmar för länge och när jag rör på munnen känns de som jag haft en plastikoperation som gjort att de stramar i hela ansiktet! usch, ska tydligen dra av den sen.. konstig sak, tycker sån pealing sak eller va de är, är bättre :) men får väll se sen efter.
    
    
fyfan asså, ser ut som en gamal kärring med rynkor! dock syns inte så mycket på bilden, men glansig i hela huvet är jag! hahaha

hello sunshine

fredagens och gårdagens outfit:


kan inte fatta att jag fortfarande kan ha den blusen på mig,
 köpte den på gina  tricot precis när jag började 7an och det är en 34.


pink my ride


fick dessa fina rosor av älskling på vår dag :)

bakade precis, och ja dom kunde ju blivit bättre man ja. gjorde dock bara tre stycken med glasyr och de åt vi upp och ska frysa in dom andra. kollar på fear factor nu och tur att ja redan har käkat....  har blogg torka som aldrig förr och mamma tvingar mig att gå ut med den lille hunden i detta äckliga skit väder :(

ja dom kunde sett bättre ut ju!


cupcake

ska baka cupcakes nu, mamma har köpt hem mycket sött strössel så blev sugen!! :) puss

Tumblr_lf6n0koqfa1qeqe1so1_500_large


deadline

igår hade jag en mega mysig dag, käka gott och hyrde, karate kid, vampyrer suger & deadline. den sista är en skräckis och vi ska nog se den när som helst :)
vet inte vad ja ska skriva, hörs imorgon ist! puss och godnatt!
 

11 månader ♥

 

jag och min linus har 11 månader tillsammans idag och det ska firas på restaurang och filmer! 
jag älskar dig så linus, du är en riktigt fin person ♥

 


grattis

bloggen fyllde 21 månader i tisdags! :)

"linus har puffat dig på facebook"

att plugga på något som är så sjukt tråkigt och att man inte förstår allt är hemsk.. ja jag pratar om MATTE. jag suger på matte och har typ alltid gjort, de har aldrig intreserat mig.. och de har inget i skolan gjort men ändå och jag kommer aldrig ihåg alla dessa formler, tal, vinklar och massa massa skit. klarar jag inte matte B hur ska det då gå med C?

om en kvart typ ska jag sitta lugnt utan matte böckerna och kolla på halv 8 hos mig och sen kolla på sexlingprogramet ♥ (sen plugga igen)


dagens.

do it now


det är inte kuul

fan va ja ska klaga när jag är i skolan.. men så är det. skolan är inte kuul!
en torsdags morgon och bara sitta och lyssna på någon som pratar är inte kuul!
slutar kvart i 5 idag och det är inte kuul!
gäspar fan sönder.... -.- hejdå!

apollo 13

houston we got a problem 

kollar på denna film nu på kanal 8. verkar vara en film som är klassisk och att man borde ha sett den någon gång, så nu passar jag på. ganska cool också på sitt sätt, så får väll se hur den är. varar dock till 10 i 12, men ska försöka se hela!
har inte varit igång så länge, så ni andra kan ju också kolla :)

jag är kär

åh fyfan vad jag längtar till fredag när jag och linus ska fira våran 11 månadersdag mega mysigt! ska först äta på österns pärla och mysa och sånt, sen hyra lite filmer köpa gott och åka hem till honom och mysa MEGA mycket till dom! :D ååååhh va jag längtar, kommer bli en sån perfekt kväll :') har inte träffat honom på länge så därför kommer de bli mycket bättre också på de sättet! :) jag är kär.

never give up hope

mina kläder idag:

mormor åkte precis hem och jag sitter och funderar om jag har något plugg till imorgon.. och vad jag kan komma på så har jag inte det. dock matteprov på fredag som ja måste klara -.- så får kolla lite på de senare.
jag och linus skulle ju på bio på fredag och ja viste precis vilken ja ville se och så, men nu går den inte längre
:( fan asså, och de va Kristen Stewart som spela en huvudroll :( vafan händer!!!

bara för det funderar jag på att fota lite, men behöver ideér.. hmm.. får väll leta lite! :D

pretty

nä men ser farm emot att denna dagen ska vara över!! klockan kunde väll varit iaf kvar över 3 eftersom vi slutar då!! ska hem sen och gosa med en massa vovvar och käka middag med mormor och morfar.

trodde gymnasiet skulle bli den roliga skol tiden, högstadiet var 1000 ggr bättre! 

 Tumblr_lbvfmhqy6h1qzlqclo1_400_large Black,and,white,fashion,glamour,hair,model,girl-a1389ff0544c745aa8ae535073ff5e38_h_large
Tumblr_kxv1blw9sk1qzjggvo1_400_large Tumblr_lflf3cyzdw1qcfbnfo1_500_large
bilder från weheartit.

topplistan på musik just nu

My first kiss - feat. Ke$ha
Nothing more, just a lie
I'll run
Pictures of you
Bella's lullaby
I am woman

skriva gärna några tips på annan musik! :)


paparazzi

var ute med hundarna med mamma nyss, knappt länt då att gå med den lilla eftersom hon biter i kopplet hela tiden! dock blir hon lugn om 1 timme ngt så de e skönt! (y)


ibland kan hon dock vara väldigt mysig!

fan då..

asså jävlar vad jag absolut inte förtjänade ett mvg i företagsekonomi A, är inte stolt för fem öre! g hade jag knappt förtjänat, får väll tacka pappa dådå och gratulera honom till hans mvg.

my first kiss went a little like this

ledig idag så åke med mamma till nova lund och kom hem för en stund sedan. blev inget till mig, trotts att jag hittade världens sötaste mössa på Topshop men kostade 280 ngt :( lite mkt :/ blev en present till pappa iaf för han fyller snart år.


mammas brillor jag gillade lite faktiskt!

puss

ska ringa älskling ska ringa älskling ska ringa älskling ska ringa älskling ska ringa älskling NU


forever young

jag och jag köpte, blev några lite små saker som mamma betalde och en kofta, fast ja sa att ja kunde betala en del av! men fick den ♥
       
      brun kofta - hunkydory, halva priset så 650 kr.          necessär 119 kr, ska ha med till thailand!
      
        söt bh som jag duktigt betala själv, dock bara 80 kr
fick också en säkerhetskedja till mitt pandora armband som mamma betala och en ansikts mask.

what if...

haft både en dålig och bra dag. riktigt riktigt tråkig dag i skolan iaf.. idrotten var värst, ser verkligen inte emot nästa idrott, orkar inte att vissa tar det som om man spelar OS final VARJE lektion! folk har rivit mig (fila ner naglarna för helvete!), slår lavetter på armarna, slår bollar på benen (?) och tar på en bara för att ska komma fram. PALLAR INTE FÖR FEM ÖRE!

efter skolan kunde man iaf se fram emot saker, åke till tandläkaren och fixa en sak sen gick jag och mamma på väla. blev lite saker och är nöjd! visar snart va ja köpte. puss
dagens kläder ↓
       

dag 26 - mina rädslor

Tumblr_lak8zcgeji1qb33vho1_500_large 20081023125826
SPINDLAR!
det är det mest hemskaste man kan tänka sig, bara jag ser en spindel i mitt rum börjar jag hyperventilera, svettas och gnälla. det kvittar nästan hur stora eller små dom är, men speciellt långbenspindlar och riktigt feta stora svarta saker gör att min pulls ökar 100 ggr mer bara jag ser dom!
sitter en stilla i badrummet uppe i ett hörn kan jag leva med det, men så fort de rör sig börjas det!

såklart har jag andra rädslor som att vara ensam, utan vänner, familj och andra som man bryr sig om och som bryr sig om en. eller att mista någon som står en väldigt nära, att bli sårad och lämnad. ni förstår.

saknar sommaren!

blankett för körkortstillstånd från transportstyrelsen är fixade, så de är bara att vänta och sen får man gå på den tråkiga föreläsningssaken i 3 timmar eller vad det är.. men ja, efter thailand så kommer man nog kunna köra lite :) inget brådska dock ju,  typ 2 år till man är 18 :/.. jaja, jag överlever!!


fotograf: moi


take a deep breath and let it go

haft en mycket bra helg :)

fredag: bio med linus, kollade på meet the parents little fockers och sov sedan hos mig.
lördag: prata, bakade cupcakes, käka, fotade ute och kolla en dålig film. somna vid 3. en mycket bra dag/kväll.
idag: vakna hos fay. stack hem och sen direkt till linus. gick i stan, kolla tv och lite sånt. sen åkte ja hem och käkat mer mormor och morfar och kollar nu desperate housewives. solsidan ikv, missa de inte!





love the pictures

vovar

fick en kommentar om att visa lite bilder på min lilla vovve, så passade på att fota lite nu när hon var lugn! :) 


slänger in en bild på den andra vovven också! :)

 

vi har det alltid kul

         
söta bilder! ;) även dagens outfit från mig och linus!

sticker till bästis om en halvimme, lite till typ, ska ha en mega mysig dag/kväll!

lägg dig inte i...

det är så jävla omoget att skriva anonyma kommentarer, ja ser ändå vart ni skriver ifrån. fick en kommentar av en från jönköping eller ngt skit.. om att de är synd om min kille för ja skriver om mitt ex ofta.. och det ska väll du ge fan i? jag skulle kunna sitta och snacka med min pojkvän om mitt ex och de har vi inga problem med.. lägg dig inte i vårt liv. han får leva med det som ha hänt i mitt liv innan och jag lyssnar på saker som hänt han innan. & stå för vem du är när kommenterar annars kan du ta och skita i att läsa min blogg.

vänskap och kärlek

         
dom mest underbar bilder jag kan tänka mig!
minns den dagen som en underbart, härlig, mysig och dag FULL med kärlek. hade dom två bästa människorna i mitt liv då, fay & henrik. åt med våra föräldrar, gick sen ner till fria, fotade i ett underbart väder och träffade sen min dåvarande pojkvän. vet inte om jag skrev ner denna dag i min gröna oliwia bok men de gjorde jag säkert, fast jag alltid kommer att minnas det, var jag tvungen att skriva ner de, till framtiden! underbara minnen borde bevaras inte bara i huvet utan i ett annat minne, bilder & text. skriva för hand eller att använda sig av en blogg, tänk att ja kan kolla tillbaka och läsa vad jag gjorde en tid som ja inte alls kommer ihåg.
btw. jag älskar dig fay!

let's try something NEW




I love the light

ska läsa lite engelska nu och öva in sidorna sen lägga mig i sängen med MTV på tvn och ringa linus och prata lite. hans internet fungerar inte så tänkte ringa en liten stund.
imorgon efter skolan ska jag till juvel och design och sen åker jag och linus hem till mig fixar lite och sen åker vi in till stan och ska se bio. på lördag ska man träffa fay, efterlängtat! behöver en massa tjejsnack, fick nästan en timme med elin idag när jag träffa henne på bussen, det känndes bättre än vad ja kunde ana! måste träffa tjejkompisar oftare, det är hemskt mycket man saknar dom men sen när man väl är med dom kan man inte fatta att man klarat sig utan dom så länge! jag ska bättra mig, jag ska!

we all have stories to tell.

har påbörjat min desperate housewives säsong 2 nu! :D

dagens outfit:

- gamal blus från bikbok
- hunkydory kofta
- crocker jeans

hahahah you failed... yeah, so did your dads condom

fått mycket sömn inatt.. nä men somna vid halv 1 ca. vakna med mobilen i ansiktet och sen somnade jag om. har samhälle nu, riktigt tråkigt, drf bloggar man ist! slutar egentligen 5 i 5 idag men har ingen datorkunskap så blir 5 i halv 4, gillar! säkert lika äcklig mat i skolan idag som igår.. som vanligt. fan va ja ska klaga?

btw. drömde mega äckligt igår natt & att jag var otrogen :( kul ju! kan det betyda något? har drömt det ett antal gånger, konstigt och inte alltid så kul, känner en känsla i kroppen när jag vaknar att, gjorde jag verkligen det där? känns som det var på riktigt och får en stor klump i magen! men visst kan man inte styra över de man drömmer om?

Ogaaakleucny6rqxphbe9jijojtlkedeqipwh3a0p_re8erbs19v0ijhmdnzasviwhxokms-y_a30fnk3lvvww7fz8iam1t1uiqrinr8vkvzi8cuydoey7fdrumv_large


vi klarar det

haft en ganska jobbig och känslosam dag och hoppas det mesta är löst nu, kommer klara det tillsammans, utan varandras hjälp och ord händer inte mycket, men med bådas tankar får man det att fungera! tack vare dig och dina nära kan jag tänka och veta vad jag vill. jag älskar dig fortfarande och kommer alltid att göra det, vi klarar detta! ♥


en fjortiis fyller år idag.

grattis till alla henrikar där ute som har namnsdag idag!

barndlarmet gick mitt uppe i allt drama.. nä men vi hade drama/teater och brandlarmet gick (y) fick stå ute och frysa lite sen in till maten och kolla på korv som liknar sn***, köpte banangodis sak och nu har vi snart den drygaste lektionen på hela veckan, ENGELSKA! hörs ikv!

odd molly

        
odd molly blus
levis kofta
crocker jeans
thomas sabo armband
oliwia halsband

pictures of me, picture of you, hung upon your wall for the world to see


lilla jag i mina bästa dar..

har fotat lite bilder ur gamla album från när man var liten, bara för att ja inte har något annat för mig. har lust att sätta mig med scrapbooking eller måla mig och fota fula bilder bara för att ja ska ha något att göra.. imorgon ska man iaf vara med linus, tack och lov!
matte provet gick skit men de är en annan 5a och religionkunskapen är mega kul, har alldrig någonsin tyck om någon lektion så mycket i skolan och allt är pgr av läraren! tacktack eller va ja ska säga! :) :) 


tråkigt

3 timmars håla kan väll vara skönt ibland.. gör faktiskt ingenting, missade ju spanskan!!! :)
har 1 timme och 20 minuter kvar att sitta och dryga inne på biblioteket, sen blir de religion och samhäll.. kul?

rum för en stjärna

så söt du är linus! låter alltid linus ladda upp mina bilder ja gjort i ph på bloggen eftersom min dator dampar när ja gör de själv, så skrev han de söta inlägget samtidigt som han var inne :) mycket gulligt! sånt ger många + poäng på söthets sidan ;)

kollar på top model nu och sen blir de rum för en stjärna något nytt som börjar och verkar bra så får se om de är de med :)

 
bild från 29 augusti 2008

i love you

Nu när jag väl e här så tänkte jag att jag kunde skriva något till min fina flicka ;) Jag älskar dig med hela mitt hjärta, du e det bästa som har hänt mig! I love you Oliwia!<33 / Linus :D

geometri..

kommer upp en ny header när som helst! :)

sa ju att de inte skulle bli ngt bra pluggande idag, har varit hemma i snart 2 timmar och har inte ens kollat på böckerna! ska snart ta och ringa eller smsa till suzana på juvel och design angående att träffas innan min praktik och sen öppna mina fula matteböcker :( någon där ute som tycker matte är kul?

                

sms

har så sjuuuuuuuukt tråkigt, men har naturkunskap om 10 min sen slutar man 10 i 3 och ska hem och plugga till matteprovet imorgon, kommer dock inte bli mkt plugg..  ahja, puss

en prinsessas dagbok

ändrat header och ville så gärna ha något med på min fina pojkvän och gjorde en header men är inte den bästa precis så ska fixa den en annan dag :) och snön ska också bort när som helst när jag orkar ta tag i det!
nu ska jag dra mig till sängs, en ny skolvecka imorgon med massa tråkig information.. lärorikt kanske men de är en annan sak! godnatt

100 poäng

individuella valen till 2an ska snart bestämmas och papperna ska in på torsdag och är 80 % säker på mina val, eller iaf 100 % säker på mitt första val men måste ha ett andra val också ifall de inte finns plats på mitt förstaval. förstavalet är: Fotografisk bild A
andravalet är: Retorik A & Bild & Form A
blir ledsen om ja inte får förstavalet men men.. hoppas får man göra iaf!


bloggtorka..

har nu mailat in till en brukshundsklubb för lydnadskurs med Cloé i vår, ska bli kulkul :) om en timme är det top model som jag ligger back i men de går la bra ändå..
har letat upp lite bilder och ska beställa fler för att sätta upp på min garderob, just nu ser den ut såhär:
    
den ska bli full av massa bilder på allt och alla!
sen är detta min dagbok till thailand, 35 kr på åhlens:
     

lite bilder

 

 
♦ 3 bilder - london
♦ 2 bilder - en sommar, jag och prins och tindra.


dog life

linus har åkt hem och vi har käkat kinamat.

börjar smått planera en del inför thailand nu, har köpt en dagbok som jag ska skriva i som om det vore min blogg och sedan skriva lite av vad ja skrev i boken här på bloggen :) & ska fixa min kamera nu och tömma 2 minneskort med massa gamla bilder på, så kommer nog upp lite bilder här sen! puss

lika a boss

ligger i sängen med mitt hjärta, har precis käkat frukost och vet inte om vi ska hitta på ngt idag eller bara vara hemma och slappa till how i met your mother och desperate housewives... blir nog allternativ 2 ;)

om ni vill veta så ska jag ha drama/teater varje onsdag :O vill inte! tänk så ber läraren att man bara ska börja skrika eller ngt.. glöm att ja gör de! och sen ska man få ett betyg på bild och teater, hur ska de gå? bild e kul, teater är... ?? äähh


28/2 - 2010 ♥

fireflies

har matte nu och skiter i genomgången på mvg uppgifterna lyssnar på musik ist, efter denna lektion har man estet, ska bli kul :) sen slutar vi 10 över 3 och då ska ja ner till stan med linus och köpa lite små saker och sen sticker vi hem till mig och kkar tacos och kollar lite tv och film och myyyser på hög nivå!
hörs kanske ikv om ja får för linus! ;) puss


ser ni vem som är jag? bild från dagmamman när man va något år.


halvt år

idag blir min lilla vovve 6 månader :) trotts att hon är för jävlig många många gånger och biter isönder kläder och gör hål i dom när hon får damp så älskar jag henne ändå :) 


här var hon 3 månader.

sexlingar

omg såg ett mega bra program nu på tv4+ som handlar om ett par som hade svårt att få barn och fick missfall en gång, så testa dom att insiminera (heter de väll) henne och de slutade med att de fick sexlingar, började gråta när hon berättade allt hur tacksam hon var att alla blev friska och sånt, detta va avsnitt 1 av 7 och går torsdagar kl 20.00 så ska absolut följa det! :D tycker ni med borde göra det! 
         

dag 25 - en första

vad ska man skriva här egentligen? typ en sak jag fick eller gjorde första gången? fast då tycker jag rubriken ska vara "min första" men vi kör på de, men de får stå en första :)

ehm.. första gången jag flög.. minns jag ju verkligen inte eftersom jag var 11 månader men vad mamma har berättat som var lite roligt var att, som ni vet när man är så liten så sitter man liksom i knäet mycket och jag satt i mammas knä, hon hade på sina vita fina byxor och skulle beställa lite dricka. Hon tog en campari soda som ni ser när ni trycker på namnet är röd! och jag satt i hennes knä samtidigt som hon drack det och helt plötsligt viftar ja till lite och slår det över knäet på oss.. så när vi skulle gå av och sånt sen och när hon gick på flygplatsen såg det ut som hon hade fått mens. tack vare mig! :) så kan det gå! 
själv hade jag tyckt de va fett pinsamt men vad ska man göra? peka på barnet?


sommar, sommar och sol..

nä asså fick inget bra tillfälle att blogga i skolan idag och hade inget att skriva om heller! fick sluta väldigt mycket tidigare idag, väldigt skönt så var hemma vid halv 5, klockan var inte ens 4 och vi var helt själva på skolan.. snacka om mobbat! tänk då när vi går till 5!?!

ska snart ringa till en person och boka intervju.. haha låter proffsigt ;) nä men ja.. först ska ja bara äta! puss


saknar sommaren och de fina vädret!!!

streetstyle

bloggtorka för tillfället, vill skriva lite men vad.. ?

har fått skolkatalogen, äntligen, tog mig typ 20 minuter att kolla igenom det sen var inte det lika kul längre :) men får väll kolla i den igen någon gång. har fått en chic tidning som ja ska kolla i lite sen, har skummat igenom den nu lite bara.. tydligen är tofs vårens sak!
imorgon går man till 5 i 5, suger väldigt mycket.. därför kommer det säkert komma upp något inlägg under dagen när man sitter på alla tråkiga lektioner! nä, nu säger jag godnatt!


en söt bild ja bjuder på!


tack

kul att mamma är besviken på mig.. för något jag själv ville och att de hon ville inte gick i uppfyllelse..

school

ville berätta att jag + hela klassen fick mvg i företgsekonomi, tycker egentligen inte riktigt att ja förtjänar det, tyckte inte de ja lämna in var bra och var inte med ända från början av terminen, men john va väldigt snäll med betygen till företagsekonomi A så om man låg lite på gräns till något tog han de höga betyget och resultatet blev ju som de blev och klart ja är glad för de :)
jag hatar människor som skryter över deras betyg och nu eftersom jag inte är en person som brukar få så många mvg så blir jag verkligen jätteglad över att få de, men de som säger eller skriker ut "Faaan fick bara ett vg!!" HATAR JAG! har hört det så jävla många gånger att ja spyr.. jag förstår om ni blir besvikna om ni förväntade er ett mvg men ha de för er själva, skrik i ensamhet eller inför en som presterar lika bra som er. ha de för er själva.

Tumblr_leixfatdeb1qc4uvwo1_400_large Tumblr_ldmy8qtbvg1qb8wwbo1_500_large


intervju

intervjuen är nu avklarad och känner mig lite lättad, de gick säkert bra och får antingen ikea eller juvel och design tror ja, eller hoppas men ngt av de måste ja ju få :) nu har man håla till 20 över 12, trevligt!


new age

plugget klart, halv 8 hos mig tittat på och bygglov. har dock lite saker jag måste planera till imorgon, tex att komma på 3 bra och 3 dåliga saker om mig och bestämma vad ja ska ha på mig imorgon.

ska nämligen ha "anställningsintervju" imorgon. jag går på trade and service och en stor del av denna linje är att man är ute på ett företag 15 veckor utspritt på 3 år. det finns Ikea, swedbank, ica maxi, ica lagret, juvel & design, telia och fredriksdal som man kan få praktik på. för att få plats på något ställe måste man skriva ett CV som går ut till alla företag och sen ha en intervju med alla från företagen, som vi ska ha imorgon. vet inte riktigt hur det kommer gå, är fjärde personen som ska göra de.. lite nervös är ja faktiskt. men är ganska säker på att ja helst vill va på ikea, får ja inte de vill ja va på juvel och design :) 
 

17_tueten2_large 17_tueten1_large


favoriter!!




too bad for you

naglarna jag tappade är nu på igen och jag är redo för plugg, filmrecension och analys! wish me luck

I wanna do bad things with you

i skolan.. och har onödigt lång lunch!
ingen kan ana hur jävla nära jag är på att hoppas av spanskan eller bara skita i att gå på dom FÖRALLTID.. eller så kör ja på ett ig så slipper ja få alla frågor om vrf ja inte är där och sånt (y) vet inte vad ja ska skriva.. men vill skriva ngt.. äh skit samma!

Il_570xn.194519737_large


banan och vin

kollar på halv 8 hos mig nu med mamma och sen blir de familjen annorlunda, dumma tv3 har laggt in top model samma tid som familjen annorlunda så får kolla på top model på söndagar ist så kommer vara lite efter men så får de bli om man vill se mer än ett program :)  puss

my nails

 
 


french look

avklarat första dagen på vårterminen! hade naturkunskap för första gången och träffade vår nya lärare, trodde hon skulle va en tråkig, jobbig, arg, gammal tant, men visade sig att hon verkade riktigt bra :) förstående, varierade mellan prov, redovisningar, grupparbeten osv, ganska rolig och snäll, gillas!

gick ner till stan sen och mötte upp mamma, kollade min kamera för va ngt fel på de men ska tömma minneskortet, ta bort bildnummer ngt han visade och testa, kommer nog funka :) fick också lösnaglar av mamma från depend, har inte testat de innan men har tänkt på de länge så nu äntligen, dom åker nog på om en liten stund, visar bilder sen!

           
                                                              dagens - tröja h&m - jeans jc

schema



såhär ser vårterminens schema ut.. kunde vatt bättre men kommer att klara detta!
8.30 varje dag - 15.15 - 15.20 - 15.15/16.25 - 16.55 - 15.10
praktik 6 dagar utav detta också så inte mycket skola innan nästa uppehåll på skolan, 5 veckor tills man får ledigt och 6 veckor till nästa lov :)

klockan är 15.54 och jag har inget annat för mig

nämn något som gjorde dig glad igår: att linus var här
vad gjorde du kl 08 imorse: sov
vad gjorde du för 15 min sedan: åt
det sista du sa högt: släng den idag
vad har du druckit idag: vatten
vad var det senaste du åt: potatismos och korv
vad var det senaste du köpte: desperate housewives box
vad är det för färg på din ytterdörr: grå
vad är det för väder hos dig nu: mulet, blåser lite och kallt
godaste glassmaken: vet inte
tror du på kärlek vid första ögonkastet: ehm nje
sover du tungt: mja ganska
drömmer du mardrömmar: nä, eller har men det var väldigt längesedan
trivs du med ditt jobb: jobbar inte, men går i skolan så tar de som mitt jobb och ja, jag trivs
favoritklädsel: jeans  & blus
favoritlåt just nu: har ingen just nu
vad ser du om du tittar till höger: min fotälj med massa kuddar i
vad ska du göra härnäst: fixa min skolväska
höger eller vänsterhänt: höger
humör just nu: normal
favoritgodis: lakrits och massa annat blandat.
kläder just nu: treggings och abercrombie and fitch tjocktröja
sommarplaner: spanien och lite annat smått och gott.
hur många kuddar sover du med: 2 eller 3
spelar du något instrument: nej, har dock piano och gitarr
morgon eller nattmänniska: natt
vad är viktigast för dig: vet inte
är du kittlig: yes
snarkar du: nej
stjärntecken: skorpion
äckligaste insekten: spindlar
längtar du mest efter just nu: nästa semester, thailand!


vidvinkel

har bestämmt att ja ska köpa ett vidvinkelobjektiv, jag kallar de dock fisheye. får bara se om mamma och pappa går med på de :) 3190 kr, inte så farligt tyckte jag.

Objektiv vidvinkel Samyang MF 14/2,8 ED AS IF UMC för Nikon


dag 24 - det här får mig att gråta

Jag var kär, och för att minnas allt som hände under den tiden när jag svävade i en annan värld skrev jag ner det i en bok, grön bok där det står mitt namn på. I vissa stunder känner jag att när ja öppnar lådan och ser den vill jag riva den i 1000 bitar och glömma allt, men de kommer jag inte att göra.
Det är nog den sak som får mig att gråta så jävla mycket så jag inte kan få luft, jag har läst den 1 gång sedan han gjorde slut och de kändes som om någon stack en kniv i mitt hjärta och bara tog mina andetag ifrån mig. Satt på mitt rum på golvet, viste inte var jag skulle ta vägen, läste mening för mening och kom ihåg allt som om det spelades upp framför mig som en film på tvn.

inget annat kan få mig att gråta så mycket, om inte någon i min familj eller en vän skulle dö.


kärlek

ligger just nu bredvid en så sjukt otroligt fin människa, och att han är min pojkvän gör saken 1000 ggr bättre! ♥


Gustav heter pojken

Sitter i käket och lyssnar på radion, och där ett "pogram" eller dokumentär sak, som en familj med en son på 7-8 år tror jag som har cancer, vilken typ vet ja inte men han hade en repirator. De följer pojken till den dagen han ska få ta av respiratorn, men när de tar av den så får han i samma sekund svårt att andas och efter ett par sekunder slutar han att andas och de tillkallar massa läkare osv och efter ett par minuter så slutar hjärtat att slå, de gör hjärt och lung räddning på honom i en timme och lycks tillslut få igång hjärtat och han andas men är medvetslös eller hur man ska säga de, läkaren konstaterar sedan att pojkens hjärna har helt slutat att fungera och de koplar ifrån alla maskiner från honom. Föräldrarna sitter på vars en sida om pojken och håller han i handen, han fortsätter att andas utan maskiner, mamman säger högt, ja tror inte han kommer andas mer snart, och då slutar pojken att andas, sen säger mamman, jag tror han tar ett andetag till och då gör pojken de, sen säger mamman, jag tror gustav är död och då slutar gustav att andas och somnar in.

sitter här och blir helt tårögd, en pojke på 7 år tror ja, som hade kämpat med sin cancer i 2 år, men klarade inte det. tror ingen kan ana hur jobbigt de är för föräldrarna om de inte har varit med om de själva.

dag 23 - det här får mig att må bättre

allt utom att vara ensam.

när jag har en skitdag och det kan handla om vad som helst mellan himmel och jord, som om mamma har tjatat på mig, jag ser någon som gör mig ledsen, en person har gjort mig något eller vad som helst. så just nu vad jag känner mår jag bäst av att få snacka med linus, han är just nu den person jag har mest gemensamt med och han förstår mig i vissa fall och gör mig oftast glad när jag mår som sämst.
Önska att jag hade en tjej kompis, men just nu känner ja inte de, ända sedan skolbytet efter nian så har man bara glidit ifrån sina vänner då och de viste jag att de skulle hända. klart kan ja påverka de själv med att va med dom oftare men.. för varje dag som går finns de bara mindre och mindre saker att snacka med dom om :/ jag pratar med linus varje dag, kanske tjejkompisar 1-3 ggr i veckan... får väll skylla mig själv i den punkten isf.
nu blev allt väldigt dystert...
men när jag väl är med mina vänner mår jag som bäst!

om mormor bara kommer förbi en dag kan de göra min dag bra, att få kärlek av sin mormor är ingen vanlig kärlek. hon ger en kramar som ingen annan kan, har en röst som ingen annan och säger aldirg något ont till eller om någon, allt är bra!

att få gosa med mina hundar när man är ensam, om ja känner mig som världens ensamaste person går ja inte till mina föräldrar, jag sätter mig vid hundarna eller lägger dom på mitt rum och känner mig trygg och mår 10 ggr bättre än vad ja gjorde innan dom va i min närhet.

det finns så mycket mer saker jag kan snacka om, men slutar här :)


linus, vänner, mormor, hundarna

dag 22 - det här upprör mig

det finns väll mycket som upprör mig, som de vanliga sakerna, när folk sviker en, ljuger, lägger sig i och annat. men inget jag direkt jag kan säga ja det där, jag kan bli ganska lätt upprörd och vet inte varför egentligen, bara små saker kan irritera mig och ja, vissa stunder kan det vara ganska jobbigt... men är upprörd och irriterad samma sak? äh detta är en tråkig sak att snacka om så ska inte fortsätta mer nu :)

      Tumblr_l7leeua9oo1qd4ucio1_250_large Tumblr_l7leeua9oo1qd4ucio1_250_large Tumblr_l7leeua9oo1qd4ucio1_250_large

Cloe - ungt grönt skott

sitter i mamma och pappas säng och kollar på lets dance och har cloe sovandes bredvid mig, ligger rak lång på rygg och tassarna upp i luften så va tvungen att fota sötnosen :)

 


detta vill jag ska hända

iår är en del saker inplanerade och en del saker jag har att göra och ska göra, lite mål och sånna saker. 
» = saker som redan är planerade.
• = saker jag vill göra.

» åka till thailand.
» ha ett år med linus (är dock inte hemma då :/)
• klara av skolan och få bra betyg.
» åka till spanien med linus och någon annan, vem det blir vet jag inte än.
» ha en massa kul med vänner.
» åka till london med mamma.
• cykla in till helsingborg från glumme.
• åka till stockholm.
» natt tandställningen ska bort
• ska fixa en sån "sten" på min tand.


tha blogg

nu äntligen, är riktigt nöjd med bloggen, gillar stilmallen och headern är just nu lite tillfällig tills jag har kommit på en idé till någon :) vill ha det såhär stort så man kan lägga upp bilder i 600 - 700, gillas! kommer kanske ändra något under kvällen.


I told you

har sett 6 avsnitt och jag är kär, riktigt bra, avsnitt på 40 minuter och de händer så mycket och denna boxen kommer att hålla lääänge! snackar om desperate housewives!
har haft 2 jättemysiga dagra med linus, bara vatt hemma myst, kollat film, spelat eyetoy, käkat och så :) han sov här onsdag till idag, därför dålig uppdatering.

vi blev 113 kr rikare var idag efter att vi va på ica maxi och pantade en del av våra flaskor, känns inte helt fel faktiskt. ska lägga mig i sängen nu och fortsätta njuta av DH boxen.


bild från i tisdags.


smile

   
                              
ska idag köpa, desperate housewives säsong 1 & 2 och en utav säkerhetskedjorna till mitt pandora armband :)

friendship

nu har alla åkt hem och jag sitter i köket i pyjamas.
hade mysig kväll igår, blev dock ingen film men ett failat försök på anden i glaset och en massa snack. några bilder också som kommer här nere snart. la oss vid 3 tiden och gick upp 10. ska gå och duscha nu sen dra till väla med mamma sen hämta linus och myysa hela dagen med honom!










vi bjuder på alla bilder!

tortilla dipmix

har dukat, bäddat och fixat lite med maten nu så allt är fixat :) står tacopaj med sallad och marängsviss, massa snack och filmtittande på schemat! här kommer kvällens outfit med:

 
 
halsbandet är hemmagjort och har likadant i armband.

en snigel kan sova i tre år

skrev nyss ett inlägg men tryckte såklart bort det -.-

vaknade vid halv 12 och låg sen i typ 20 min och kela med Cloe i sängen :)
nu ska jag snart göra v mig sen köra med mamma och köpa de vi glömde igår, fixa här hemma och sen bara vänta på tjejerna :) ska ladda kameran också för känner att de måste tas någon bild under kvällen!
ville bara tillägga att ja tycker synd om linus som måste vistas i samma hus som en häxa :O


jag och fay på nyår


spårlöst

har varit så sjukt död hela dagen, sov lite mer än en timme vid 6 tiden och de va sjukt skööönt!
har kollat på familjen annorlunda och nu är det spårlöst och efter de blir de, världsreportern morgan pålsson, en bra kväll :) ska lägga mig tidigt så jag är utvilad till imorgon för lite senare imorgon så kommer fay linnea och fiona hit och sover här med, ska käka gott, kolla lite film och ha kul :) & min förkyldning är fortfarande kvar -.-


gammal bild!


animal

skulle ha steriliserat vår lille vovve idag så åkte till djursjukhuset kl 8 imorse men det blev uppskutet av olika skäl och att hon är lite liten än och sånt, så vi ska låta henne löpa en gång innan, men hon fick iaf första vacinationen mot rabies så vi kan ta med henne till spanien om 1 år typ och sitt pass :)
är sjukt trött och funderar starkt på att sova nu!


cloe på julafton


dag 21 - ett annat ögonblick

för nästan exakt på minuten, 1 år och en dag sedan, möttes mina och linus läppar på riktigt för första gången, ett ögonblick som alltid kommer sitta kvar i huvet!

Tumblr_lduve6ukeu1qbnnb6o1_500_large


Inte utan min dotter

såg en riktigt bra film med mamma innan -inte utan min dotter- handlar om en familj med mamma pappa och dotter och pappan är irakier och automatiskt om man gifter sig med en irakier (enligt filmen) blir man medborgare i irak. så åker familjen ner till hans familj för att hälsa på, men visar sig att de ska stanna där och han vill inte åka hem men de vill hon och ska ta med deras dotter också, men de kan inte komma ut ur landet utan hans tillåtelse och sen får man följa de hur de gör fär att ta sig där ifrån..
en verklighetsbaserad film och en riktigt hemsk sådan, att de verkligen händer sånt i verkligheten kunde jag inte tro. hemskt! finna även som bok.

                   

bang bang you're dead

det blev väla med linus idag, blev dock inte mycket, var en riktigt tråkig rea iår!
köpte iaf duschtvål från body shop stor flaska för bara 75 kr, riktigt prisvärt och köpt speciella pärlor för jag håller på att göra mig ett halsband, fick bara ett litet ryck att ja ville göra de :) la också undan ett par levis baggy jeans från jc som jag kanske ska köpa, fick också en sak i julklapp som jag redan hade men mamma köpte den av mig så köpte mig två pandora berlocker, ett flygplan och en ring med hjärtan :)

image description

year 2011

hade ett trevlig avslut på 2010 igår och en bra start på 2011. trotts mega förkyld klara man kvällen, dock kunde väll alltid något vatt bättre men ja vafan.. åkte hem och spendera resten av natten med linus bredvid mig. skulle åkt pulka idag men vaknade vid 12 och kände redan då att ja verkligen inte orkade och isigt va de med ute osv. så har bara legat inne hela dagen, tog en liten powernap mellan 4 och halv 6, riktigt skönt!
ikv blir det väll att kolla hipp hipp & sen mamma mia, imorgon drar man till väla med linus antagligen och bytar lite julklappar och ska köpa mig lite av julklappspengarna! puss


inviger 2011 med en bild från 17 oktober 2009


RSS 2.0