Barn är underbara

 
Min fina hängslekjol fick åka på idag och fick så roliga reaktioner från alla godingar. Ser jag ut som en förvuxen bebis tro haha. Att dom kommer ihåg när de själva hade sån som liten eller hängslor som liten. Allt från "Varför har du en sån på dig?" till "Vad söt du är idag i den där". Mitt hjärta smälter! ♥ Så ärliga och har inget ont i tanken när de säger sånt, det är ju något av de mest underbara med barn. Tacksam att få jobba med barn varenda dag! 

Träning

För 1 vecka sedan 
 
Idag
 
2 gånger i veckan minst måste jag gå och träna. Känns som ett rimligt mål, "överdriver" jag till en början så kommer jag bara att tappa motivationen och sluta med att jag inte går alls. Förbättringen från förra veckans 1-timmespass var väldigt härligt. Önskar verkligen att jag någon gång kan springa milen (först och främst det, för det har jag aldrig gjort) men att jag gör det på 1 timme. Det ska jag klara en vacker dag :) 

Tisdagen

(null)
 
Veckorna går så himla fort. Julen är förbi, skolorna är igång och halva januari har redan gått. Lite snö lyckades vi få igårkväll och inatt men det töade bort med en gång. Tog mig dubbelt så lång tid att gå till jobb idag på grund av allt slask och höll på att åka i backen säker 8-10 gånger. Usch vad jag hatar sånt väder! Höll barnen inne på första rasten idag också för med 10 cm slask på skolgården är det ingen vacker syn sen i korridorerna och inte heller barnens kläder haha. Haft en lugn dag annars med möten och planering och sen gick jag hem och lagade en god middag tillsammans med min andra hälft. Vi har även tittat klart på en bra serie, Manhunt Unabomber. Rekommenderas verkligen, baserad på verklig händelse :) Nu ropar sängen och onsdagen är snart här, som kommer bestå av jobb och träning! 

Hej mitt nya liv

 
 
Haft en superbra dag och uppstarta på den nya terminen idag! Så roligt att träffa alla fina kollegor igen, dom ger en så mycket energi och glädje!
 
Mitt nya och mer hälsosamma liv har även börjat idag så det blev en liten liten macka till frukost idag på jobb, alltid på våra sånnahär dagar vi arbetar utan barnen så blir det storfrukost på morgonen och gofika på eftermiddagen. Till lunch blev det viktväktarnas kycklingrisotto (Som är väldigt god!! Så det var inte bara för att det var viktväktarna och jadajada som jag åt den). Idag var dom också så underbara och frestade med lite marrängswiss till eftermiddagsfikat, men jag höll mig till 1 marräng. Stort för mig gottegris som man är... och efter dagens jobb gick jag också och tränade. 45 minuter löpning blev det och det var tungt... allt jag tränade upp innan jul är borta tyvärr. När jag kom hem slängde jag ihop en tonfisksallad och njöt av den. Oh vad jag känner mig nyttig haha! Får se hur länge man håller detta uppe, förhoppningsvis så borde ju bröllopet vara en motivationssporre om något :)  

Tillbaka till verkligheten

Bildresultat för we heart it teacher quote
 
Två dagar att förbereda och planera innan barnen börjar på onsdag! Nu kör vi VÅRTERMINEN 2018!

6 månader kvar

 
Min snygga snygga och fina fästman, idag är det 6 månader tills vi säger ja till varandra och jag äntligen får bli din fru! ♥ Så mycket som vi kan göra just nu är fixat och nu när vi var i spanien hittade jag mina bröllopsskor och vi bokade även en dj till festen :) Nu är det en hemsida som ska fixas och snart ska jag beställa hem inbjudningskorten, allt kommer att bli så bra! 

IT

Bildresultat för it movie
 
Landade vid 4 tiden igår och var hemma vid 6 tiden. Vi åt den där 1januaripizzan som vi aldrig fick i spanien, blev så sjukligt mätta igen och la oss sen i soffan och titta på filmen IT. En väldigt bra film och det kommer säkerligen en film till med tanke på hur den slutade :) Idag är det sista dagen på jullovet och den ska spenderas i soffan med lite jobb och filmmys med H. Ska vila in i sista sekund! 

För jag vill inte bort härifrån

Jag i mina nyinköpta jenas och sneakers bredvid en väldigt fin kaktus som gärna fått följa med hem.
 
Jag och H promenerade in till stan ikväll, tar 30 minuter, och hamnade på kinarestaurangen. Vi beställde en färdigkomponerad meny för två personer men vi blev så sjukligt mätta. Har ätit alledeles för mycket god mat på denna resan att just nu känner jag för att aldrig mer ta en tugga till! Vi promenerade hem också för att på något vis smälta maten. Riktigt skönt att gå och nu har vi varit hemma en stund och packar färdigt våra resväskor, tyvärr. På måndag är det tillbaka till vardagen med jobb och våra rutiner. Dock något jag ser fram emot, nu när man ändå inte har något val. Semester vill man ju alltid ha men vardagen är ändå en väldigt bra del av livet, speciellt den jag har med alla fina runt om en! 
 
Mål för detta halvåret/året: Jobba och pusha en själv till en fantastisk termin med bra framförhållning, nya idéer och utmaningar. Ska äta nyttigare och sluta med allt socker. Träna regelbundet och göra det till något som är mer roligt än krävande och ett måste. Komma i min fina fina bröllopsklänning när den kommer i april! 

Sun

 
Har det underbart här nere och vi ska njuta av vår sista dag idag och även den är fylld med sol! Ska bland annat snart gå och titta på en lägenhet och sen blir det en lunch på svensken i vanlig ordning och sen en liten promenix för att smälta maten och sen landar vi på restaurangen nere vid havet och tar en drink i solen. Härligt! ♥

Spanien

         
 
Att få se solen under vinterhalvåret betyder så mycket! Detta lever man länge på, tills våren kommer. Idag har vi varit och shoppat lite och jag hittade mina bröllopsskor. Så nöjd! Snygga, bekväma, användbara sen också och ett bra pris. Sen satt vi nere vid havet en stund, på uteserveringen i solen och njöt och sen gick vi upp på balkongen och hade mysigt där en stund innan solen gick ner bakom höghusen. Bara jag och Hampus gick ut ikväll och åt gott, pasta för mig och pizza för H. Promenerade både dit och hem i endast en tunn jacka, det ni, i januari!! 

Nyårsafton

 
 
Hade en väldigt bra nyårafton! 9 rätters med god tapas, skaldjur, fisk, kött och efterrätt! Skålade in det nya året med nedräkning från spansk tv med alla de andra på restaurangen och partyhattar, tutor och masker fick alla i en lite partypåse som åkte fram vid 23 tiden. Väldigt härligt stämning och mycket glädje!  

RSS 2.0