Ceasarsallad





Igår blev det en hemmagjord Ceasarsallad till middag. Ska försöka vara lite mer strikt med maten nu i 2 veckors tid (innan vi åker till spanien) och även inte dricka så mycket alkohol. Pasta, potatis och ris ska jag försöka att undvika men det är ju inte så himla lätt. Åt en tonfisksallad till middag i tisdags. I onsdags så blev det en kyckling med chili paprika som vi brukar göra, till den har vi pasta men tog mycket mindre pasta denna gång och igår blev det en ceasarsallad. Dock med mycket godsaker som parmesan och bacon men åt nog igår ca 1100 kcal och stod upp och jobba i 4 timmar och gick från och till tåget osv så igår var en bra dag ändå, forsätter man så så kanske det kan göra lite skillnad :) 
 
Salladen blev för övrigt så sjukt god! Tips är att dressa salladen innan i en skål. 1. Det blir lite dressing på alla blad liksom 2. Man tar betydligt mindre sås och behöver inte "fylla på" för att det behövs och är gott. Så vi blandar salladen (bladen alltså, inte det andra) med dressing in en skål innan vi lägger upp för att servera. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0