Middag på båten

 
I lördags var vi på båtarna och åt middag. Har inte gjort det sedan jag var liten! Något jag var med mamma och pappa på ofta men sen har det inte blivit när man blev äldre. Men efter i lördags så är det verkligen något vi ska göra igen. Det var så himla gott! Det var jag, Hampus och hans pappa. Jag åt en oxfile med bea. Enkelt och så gott. Köttet var perfekt. En liten chokladbit till efterrätt och sen hoppa vi av. Jag hade åkt 2 turor och Hampus och hans pappa 3. 
 
Vet ni varför? För när vi skulle hoppa på båten allihopa från början så hade jag glömt mitt körkort hemma så det var bara för mig att promenera hem igen och hämta det och vänta 1 timme tills båten kom tillbaka så de fick lite far och son tid tillsammans haha och jag klanta mig! Fick även ett straff att GÅ I ÖSREGN tillbaka. Börja dugga lite och sen var det som kranen var på fullt ös. Blev så blöt, till och med igenom skorna och strumporna var så blöta. Undra om jag var arg efter det? 
 
Allt blev bra sen i alla fall och det blev en ganska sen kväll med besök på stinsen, lagmarks, inom och telegrafen! haha på telegrafen träffade vi min moster med sina tjejkompisar. De var nere i skåne över helgen och hade roligt :) 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

Svar: Det var det :D
Oliwia Eriksson

2016-04-19 @ 20:18:31
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0