Berlin fredag 10 jan

Drog oss upp 04:30 på morgonen för att ta båten till Helsingör kl 05:30 och ta oss till Kastrup mot Berlin. Flög med Easujet och fått flygbiljetterna tur och retur för ca 950 kr per person. Hela kalaset med resa, hotell och frukost gick på 2200 kr, inte dåligt! 5 stjärnigt hotell med. 
 
Flyget till Berlin tog bara 45 minuter så hann precis dricka upp vinet och cidern vi beställde och männen framför oss som festa till det lite tog såklar öl och alla fick hälla i sig dem innan vi skulle ner för landning haha. Tog tåget från flygplatsen till centrum, 3,20 € för tåg 26 minuter, billigt! Kom mitt in till fredrischstrasse men fick gå ca 15  minuter till hotellet, inte så farligt och vi hitta ändå ganska snabbt :) Checka in direkt på hotellet, skönt att rummet redan var klart och hotellet var mega fint, Radisson Blu bodde vi på och som hade världens största cylinder akvarium i mitten i lobbyn typ, väldigt häftigt! 
 
Gick runder en massa hela dagen och i lite butiker och på Alexanderplatz, och vi åkte även upp i Television Tower på 203 meter och tog 2 drinkar där, hur fräckt som helst och mega mysigt och fin utsikt, satt säkert där i 2 timmar. Mysigt delux! 
 
Åt på kvällen sen på Block House, en kedja som serverar kött som huvudgrej, men vi blev lite besvikna tyvärr men vi gjorde de bästa av kvällen och gick in till stan sen och tog vars en drink.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0