21 maj 2012

känslan när man ska prata lite halvseriöst med sina förädrar och det blir pinsam stämning och man småflinar hela tiden för egentligen är det som snackas om inte så himla viktigt eller om det hänt något och man sitter och pratar lite och känner sig lite halvdum eftersom sånt brukar man inte prata om annars och de stunder när ett seriöst samtal spårar ur totalt. ja sånt känner man igen.

men känslan när det väl hänt något, något livsviktigt, verkligen seriöst, farligt, dåligt, oroväckande hemsk grej. då vet man inte hur man ska tackla situationen. jag fick faktiskt inte fram några ord. vad får man säga och vad ska man inte göra i den situationen? den där känslan upplever man inte för ofta tack och lov, men många gör det, varje dag, världen över. det händer allt för ofta. tyvärr.

hur det blir i framtiden kan man inget veta. man får ta dagen som den kommer, verkligen! tänka om på nytt, rätta sit liv efter det som sker. vara glad över den stund man är i och den dag man lever i. framtiden kan förändras hur snabbt som helst. och min framtid kanske förändras eller rättare sagt den kommer att förändras. 

vi stöttar dig. vi är här. ♥


Kommentarer
Postat av: Gammal klasskamrat :)

Vad har hänt? :/

2012-05-22 @ 00:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0