flower power

har målat naglar och fixat mig inför sängen nu.
sitter vid datorn och kollar på Mamma mia, tror dock ja snart ska dra mig över till sängen, vet inte riktigt om jag ska vara vaken till kvart över 11 när filmen är slut, ska faktiskt upp halv 7 imorgon.. får se.

detta är en av mina favorit delar i filmen om man tänker på när det är musik med. tycker den är sjutk härlig när alla springer runt och dansar och sen när man ser han (benny?) på pianot där med hamnen i bakgrunden, ser mysigt ut! 
att se mamma mia får mig att längta till något tropiskt! ska faktiskt till Thailand snart, bara någon månad kvar! kommer blir så mysigt så, vi blir 8 st, riktigt roligt!

ännu en helt sjukt underbar låt som abba verkligen har lyckats med! kommer ihåg när vi sjöng den på skolavslutningen i 8an, kännde sån lycklig stund då! eller jag gör det varje gång jag hör den, jag bara älskar den!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vinnaren av dagens blogg är utsedd nu, gå in och titta om det var du som vann! Om inte så kommer det en ny chans imorgon! :D

2010-09-12 @ 22:02:23
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE
Postat av: felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Tack så mycket, kul att höra att du tycker de!

2010-09-12 @ 23:10:20
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Kvällens blogg är utsedd:D gå in och se om det blev du:D Om inte, kan du ju skriva ett grattis till den vinnande bloggen!

2010-09-13 @ 00:27:46
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: ija

nu finns det uppe, det efterlängtade inlägget om min alldeles egna klädkollektion. vad tycker du? skulle vara jätte roligt om du ville kika in! ha en bra dag/ikväll :)

kram ija

2010-09-13 @ 00:36:48
URL: http://ijasgarderob.blogg.se/
Postat av: Sophie & Linn

ska vi följa varandra på bloglovin ? :D

2010-09-13 @ 01:06:19
URL: http://sophielinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0