who let the dogs out

nu ska jag typ se om de finna ngt bra på tv och ligga och kolla på de, sen funderar jag på en ny header för med denna blir det så mörkt tycker jag, men orkar inte göra en idag, har dock ingen bra bild tycker jag att använda.. så hur ska jag lösa de? hmm?
imorgon ska jag till nic sen hem och plugga sen kommer älskling hit och han ska sova här också :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


en ganska skabbig bild på mig, tagen nyss. är alltså klar för sängen!


sex on fire

nu har jag bytat till pappas gamla iphone 3g :) men har lite panik på det här med sms, har ju 5000 i månaden, men nu går de så snabbt att skicka sms så de känns som jag kommer gå över de :O för nu har jag ingen koll på hur mycke jag smsar varje dag, fast räknade precis hur många jag hade skickat och de va 50 st på bara nu ikv ngra timmar och tänk då en hel dag :/ känns som de kommer gå åt skogen! har lust att bara köpa en vanlig enkel mobil med vanliga knappar och sånt, för de e ju egentligen dom som är bäst.
vet inte hur jag ska göra.. ahja.
nu kollar jag idol och efter de blir de någon sån sak med robert gustavsson.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


en sånhär kanske.


fanta exotic är min drog!

hemma nu, jh.. nej, tror inte det!
sen kollade jag på den vivaz pro och den var sjukt svår att fattar, kände bara att jag ville slänga den i golvet när ingenting funkade. och sen vill jag inte ha en iphone 4 för den e kantig och inte skön att hålla i tycker jag så ska ta pappas gammla 3G (y) ska fixa med den när som helst.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


sean banan igår.


det är ett svårt beslut

är klar för att åka in till stan nu och kolla på Jh och sen ska jag kolla på ny mobil och beställa den jag vill ha, antingen en vivaz pro eller va den heter eller iphone :) får se.
sen när jag kommer hem ska jag plugga lite och bara ta det lugnt.
puss /oliwiapulinaalvaeriksson

skaka rumpa

jag hör ingenting.. eller jo, men bara PIIIIIIIIIIIIIIP.
först var det tråkigt, tråkigt och tråkigt, sen blev det ok, okej, lagom, sen blev det mycket nice och KUL! alltså en helt lyckad kväll men mycket dans & sean banan ;D *skaka rumpa*
var hemma halv 12.. kunde vatt längre för vi är faktiskt lediga imorgon, men alla är inte det så ja.. hade det varit skola hade de väll varit en ok tid :) men jaja.
nu ska jag sova, mycket skönt!!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson






lite söta bilder på mig och linnea innan insparken.


erik hassle i högtalarna

nu håller jag och linnea på att fixa oss inför vår inspark på sundspärlan :p
vettifan.. antingen blir det mega tråkigt eller ändå ganska roligt ikv, vi får se.
blir upptadering med bilder och sånt när jag kommer hem :) imorgon och på fredag är vi ju lediga så behöver inte tänka på när jag ska lägga mig ikv ;)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


älskling blev omringad av polisen!

nu har älskling stuckit hem och vi har haft en riktigt mysig ehm.. typ kväll :)
tydligen har det ganska nyss varit ett inbrott i ngt hus här i glumslöv.. nära mig tror jag, känns jättekul!
nu ska jag snabbt göra v mig och sen sova så snart jag kan, för ska va i skolan till 10 i 8 för jag och linnea ska käka frukost där :) mys! sen efter skolan ska vi ner till stan och sen hem till mig och fixa oss innan vi sticker till kick offen på sundspärlan :) låter som en toppendag tycker jag!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson
fick veta att älskling fick lite problem med polisen, bara för hans mamma hämta honom här nu trodde dom att de hade ngt med det att göra så dom körde efter dom och stoppa dom och sånt :p


7 månader idag! ♥


I love you ♥

har 25 sidor i historia boken till ett prov + massa andra anteckningar osv osv. ogilla historia, så sjukt tråkigt!! hade hellre haft religion faktiskt!
sista lektionen nu sen ska jag till väla med mamma och sen till tandläkaren och kolla mina tänder för typ sista gången, nä, men kommer inte va där på länge sen :)
sen ska jag hem och vara med älskling och fira lite för
VI HAR 7 MÅNADER IDAG! :D jag älskar dig linus! är så sjukt lycklig med dig! ♥
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


a rush of blood to the head

har skolfoto idag, så gick upp lite tidigare för att göra v mig lite och ifall mitt hår skulle se ut som fan så jag skulle behöva tvätta det men tror inte det behövs :) nästa problem: vad jag ska ha på mig!
har en lektion idag, eller först foto och de tar typ hela första lektionen så missar engelskan, sen ska jag inte va med på idrotten för har så ont i min rygg sen är det bara historia kvar :) gillas!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


undra vem detta är..


dra på trissor

har en fråga kvar på historian, har 4 frågor att välja mellan att svara på, men jag hittar typ inget rimligt svar på ngn fråga ;O så jävla jobbigt! orkar inte så jag skiter i den och gör de kanske imorgonbitti.
nu ska jag göra v mig och gå och lägga mig och kolla lite tv :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson
btw. tycker de är härligt att vi är lediga på torsdag & fredag ;)


min lilla söta nästkusin Leon :)


krig och nya stater i europa?

hemma nu från älskling, blev käka, kolla hif och bli körd hem av älskling själv :) mysig kväll!
gött att hif vann också, trodde inte de skulle klara de, men vist gjorde de det, vad tänkte jag med? 2-3 iaf, härligt!
nu ska jag fortsätta med Historia läxa, har 3 uppgifter kvar + skriva rent allt på datorn... jättekul! gillar INTE historia!!!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING! ♥

igårkväll kunde jag knappt somna för jag hade så ont i magen men som tur lyckades jag tillslut, hade dock lite svårt att andas också eftersom jag hade gråtit så mycket till filmen.. tror det blev lite andra tårar också, några till linus för jag sakna så att sova med honom, hade vatt mycket bättre om han låg där bredvid mig när jag hade ont, men det gick ju inte :( men sen vaknade jag kvart över 4 för jag hade så sjukt ont i ryggen, viste inte var jag skulle ta vägen låg och vred mig i 10 minuter gick på toa men jag stod inte ut så väckte mamma och tog en alvedon och la mig.. somnade som tur efter ett tag och sov 2 timmar till. när jag vaknade ville jag verkligen inte till skolan, hade så ont och orkade knappt stå upp i mer än 10 minuter. men mamam tvinga mig.. så fick dra mig dit.. ville bara hem hela tiden men jag fick stå ut. slutade 20 i 2 iaf så de var skönt. men nu är jag hemma och ska snart äta och sen ska jag åka hem till älskling och fira honom för idag fyller han år!! GRATTIS MITT HJÄRTA! JAG ÄLSKAR DIG! ♥
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


JAG ÄLSKAR DIG!!!


allt för min syster

har precis tvättat håret och nu kollar jag på allt för min syster en sorlig film men den är faktiskt riktigt bra och fin, kommer böla i slutet också, kul att bli helt sån snörvlig innan man ska sova, men ja, det är en film.. måste se den tycker ja, och tycker att alla ska se den!
imorgon blir det skola sen vara med älskling för det är hans dag ju! :)
har fått sjukt ont i magen också och har ingen aning vad det kan va eller var de kommer ifrån.. fast, sina aningar har man ju.. blablabla :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


play your cards right

gav älskling en t-shirt igår, han bad om en liten present så innan så jag fick välja ut en av de sakerna jag köpt ;) men jag tror han blev nöjd med den iaf.
käkade smörgåstårta käka godis och kolla hitta nemo och halva mamma mia och mös! hela kvällen/natten/idag har varit perfekt!
vaknade vid 10 tiden sen gick vi ner och käka frukost och låg i soffan och kolla på tv till typ halv 3, sen kom pappa och hämtade mig och jag åkte hem och vi käkade kina mat och nu sitter jag här, men ska snart börja slå in älsklings present ;) sen måste jag plugga också :(
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag vill ha tillbaka den tiden

nu sticker jag till min älskling för att fira honom lite för han fyller år snart osv. :)
vi hörs imorgon eller kanske kanske ikv, vi ser.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


nej men gud (mobba inte), kolla bara. jag, linnea och sandra som städar på vårt första ps läger!
ingen kan fatta hur mycket jag saknar ps och tiden där.
de var den bästa tiden i mitt liv, och nu bli allt bara fel.


life of ryan

förlåt för jag inte skrev igår. trodde jag skulle hinna men nej.
nu är jag hemma iaf efter en mysig fredag med tjejerna. 
när som helst ska jag börja göra v mig och vid 3 tiden sticker jag till älskling och ska sova där.
någon som har ett bra gymnasie i hbg att rekommendera? jag är helt lost! det kommer att bli ett jobbigt år. 
/oliwiapaulinaalvaeriksson


såhär såg man ut igår & som ni ser så har jag laggt in en ny matta i mitt rum, riktigt nöjd.
tog den från mamma och pappas sovrum så la dom in en annan där.


the end

slutade typ halv tolv idag så de va en aning skönt faktiskt! skulle egentligen gå till halv 4.
stack ner till stan med linnea sen, käkade på MC och satt och snackade där i typ en timme :) sen gick vi på kulla och testade massor med ringar i typ alla affärer. sen gick vi till Ica och handla lite.
sen stack ja hem, åket inom Maxi och köpte godis till ikv, sen hem. och nu ska jag väll ta tag i det här med kläderna.. måste man så måste man. sen vila ett litet tag, har ont i magen så ja.. men hoppas iaf kvällen blir lyckad. skriver innan jag sticker klart.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


tänk dig en sommarstuga såhär.


pappas tröja jag bär.

dagens



jag vet att jag är tråkig.

strunta i det jag sa innan, jag har inte den blekaste aning vad jag ska ha på mig. snart skiter jag i det.
ska behöva köpa en massa för jag inte har enfärgade byxor / tröjor.

all the crazy shit I did tonight those would be the best memories

sitter i sängen med mamma nu och har precis kollat halv 8 hos mig och nu blir det idol :)
har faktiskt börjat på sos läxan innan, blev inte så mycket men lite är alltid något, så får skriva typ resten på söndag. sen orka jag inte skriva mer så ringde älskling och snackade nästan i en timme, riktigt mysigt :) finns alltid något att snacka om med honom :) helt underbart!
imorgon ska blir det skola sen ska jag sova över med fay, linnea & fiona :) ha en riktigt mysig tjejkväll med film, godis & tacos :) kommer bli super bra! ska också då ha på oss en ända färg, vet inte riktigt varför men man har ju sina aningar :p men har iaf valt färg men berättar inte än ;) bara linnea som vet änsålänge ;) haha.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


girlsen!!


no gravity

sp intro nu, sen sluta! skönt! precis haft idrott, va väll helt ok.
idag händer inte mkt, SKA börja med SOS arbetet nör jag kommer hem från skolan och välja ut kläder i en ända färg (y) onödigt inlägg! jaja
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

guldbiljett

dagens







Olle Hedberg


så jävla bra han är, är kär i han stil, röst, utstrålning, gittarspelande, dialekt - allt!
riktigt skönt stil, hoppas han kommer långt i idol :)

pinsamt...

nä men en frågestund ska man nog skippa. 3 seriösa frågor.. tydligen fanns det inget att fråga, har ändå en del läsare men japp :) ahja, inte ska man deppa för det, måste väll la svara på de som skrevs då.

Postat av: Linus
Är du kär? isf i vem? vrf i just han/hon?
<3<3<3<3

inte så seriöst, och nej, det är inte linus som har kommentrat det.. om inte den personen i typ östersund eller ngt ställe de va heter linus, men jaja. jag orkar inte ens svara. 


Postat av: anonym
favoritklädesaffär?
vilket är ditt favoritresemål utomlands?:)

ehm.. har ingen aning. handlar i många olika, men h&m är väll alltid bra, dom har saker man behöver och bra kvalité osv. men jag ha ringen favorit, jag köper det jag tycker är snygg i vilken affär det än är :)
Jag åker ju till spanien ca 3 ggr om året.. gillar ju självklart stället där vi är, de är helt underbart och kan ju allt utan och in, liksom 14 år där, man lär sig :) men annars så älskar jag thailand & london, så de tre är nog mina favoriter!


Postat av: linnea.
(för jag vet ju inte typ det mesta om dig nej... hehe)
men detta vet jag faktiskt inte.
är du rädd för något speciellt
?

rädd för? - SPINDLAR! helt klart, det är sjukt, ser jag en spindel nära mig får jag typ en hjärtattack.. jag sitter och hyperventilerar minst 10 minuter efter att spindlen har tagits bort, det värsta är också då om den har varit i mitt rum för då måste jag söka igenom allt innan jag kan slappna av. att jag gråter några skvättar kan absolut också hända.
mörkret har jag också respekt för.. går jag ner i källaren, vilken tid det än är på dygnet springer jag upp för jag tror någon är efter mig eftersom det är så mörkt längre in i källaren. och gå ute själv.. tror alltid det är någon efter, men måste oftast va lite mörkare då. har faktiskt gått 1 km ute helt själv mitt i natten klockan 3 på vintern (så det är lite mörkare då ju), eftersom en viss person inte föjlde mig hem, men jag fick bita i det sura äpplet och bara gå!


Postat av: hanna
hur länge har du och linus varit ihop ;)
Vilket är ditt favorit klädesplagg? :)Kraam

ehm.. nästa vecka på tisdag så firar vi 7 månader tillsammans :) så nu är det 6 månader och 25 dagar :)
mitt favoritplagg.. ehm.. oj.. ett par sköna åtsittande jeans är alltid något man kan ha till allt och jeans är det jag använder mest så ja.. men vet inte riktigt om det är mitt favoritplagg, finns ju någon kofta och tröja i min garderob som jag gillar att använda, men annars vet jag inte riktigt :)


Postat av: faysan
vill du va med mig i helgen?! :D <3

väldigt seriös fråga från fay, för hon vet att jag ska vara med henne i helgen!! :)))


tar ett LÅNGT tag innan nästa frågesak kommer... ni får väll fråga om det helt enkelt, eller bara om ni har någon fråga får ni fråga de i något inlägg :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

girls league

borde plugga lite, men även idag orkar jag inte ta tag i det.. men måste kanske.. ska iaf skriva svaret på en av frågorna om kustbevakningen + matten, just det, kom på det nu, det måste jag iaf göra eftersom det är till imorgon.. önska mig lycka till!
ska bara läsa lite i min chic tidning först (y)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson




jag just nu..


walk - in - closet

efter skolan stack jag till väla med mamma, som ja sa innan :)
blev iaf detta som kom med hem:           + födelsedagspresenter till älskling!


söt blus/tunika

mysiga strumpor


efter linneas punkter - nästa punkt

4. SLÄNG TRÖJAN!

Yo, ho, haul together hoist the colours high... never shall we die.

dagens

övertråkiga kläder idag tycker jag.. men hittade inget annat som jag ville ha på mig.


autumn season 2010

börjar få ont i huvet så stänger datan, hörs imorgon.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

a lonely september

sitter och kollar på idol nu och har det lite trevligt... eeh?
ska sova Tidigt idag, typ kl 10 ska jag sova, riktigt skönt att få sova 8,5 timme då! brukar annars sova 7 - 7,5 , och en timme till gör faktiskt lite ibland. imorgon efter skolan ska jag till väla med mamma och köpa present till älskling eftersom han snart fyller år :) nice nice, har kanske en lite aning om vad jag ska köpa ;)
börjar få lite torka på skrivandet, vet inte vad jag ska skriva längre :/ känns typ inte så intressant.. eller?
har ni tipps på vad jag mer kan skriva om, än typ bara min vardag. väldigt tacksam för svar :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


en bild från förra sommaren tror jag :O jag och sarah i sundvik och myser ute en kväll på gräset.


himmel - himmlen - himmelen

åkte iväg till söderåsen idag då, vi var typ 19 st i klassen av 31. (tror ja) men iaf, vi var INTE alla!
rundan skulle ta ca 2 timmar men vi gick så snabbt så vi gick på 1,20, bara för vi va bäst ;) så kom bussen typ precis sen efter vi var klara så åkte hem och vi var redan vid skolan halv 1, riktigt nice! så mamma kom och hätmta mig sen och vi åkte till rydebäck och käkade lunch sen hem och nu sitter jag här.
är riktigt trött, har lust att lägga mig och kolla på tv och typ somna till tvn.. hade vatt skönt!
har fått nya h&m katalogen med så ska iaf ha en pyjamas och en blus, får se om jag får en annan sak till av mamma som jag med vill ha (a)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
inlägg 700


psykopat psykopat psykopsykopatpat

nu har älskling åkt hem :( ser inte honom förrän lördag, men jag överlever klart :)
har kollat på hif och mys med älsk ikv. gott att hif vann med 2-0 och malmö förlorade sin match!
imorgon ska vi vandra på söderåsen.. så jävla onödigt att annordna sånt skit men ja.. vad kan jag göra åt saken!? så ska va vid skolan 9 imorgon och sen har jag absolut ingen aning om när vi är hemma.. lärarna är inte så uppdaterade, bra! lyckat! duktigt! skriver väll när jag kommer hem iaf. nu ska jag snart sova.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


min lille vovve!


gäller hela kvällen mellan 12 och 5

sitter utanför klassrummet och lyssnar på year 3000 älska låten!
snart har vi engelska, hade läxa i de och kom på det vid 20 över 11 igår.. kul.. så fick starta datan igen och skriva snabbt några rader.
skulle egentligen på HIF idag, men ska vandra imorgon och har läxa så de blir lite sent, är inte hemma förrän halv 10 ifall ja skulle gått så blir att kolla på tv med älskling ist. funkar det med faktiskt, fast fotboll ska faktiskt upplevas live!! helt klart!
hörs ikv eller senare iaf :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bild från spanien - SAKNA!


Leon Valdemar Love

har varit på barndop idag och trodde vi skulle vara hemma typ 4-5 tiden men var hemma halv 8, ahja, vi hade väldigt trevligt iaf och lilla Leon är en riktigt go liten kille, riktigt söt!! min mamma är då gudmor till Leon, pappan är min mammas kusin och Leon är faktiskt min sysling :) så hoppas på att vi kommer få passa den lille någon helg också (a)
när vi kom hem käkade vi Thaimat med min mormor och morfar som också var med på dopet då, mycket gott!
och nu sitter jag vid datorn men ska sova om en liten stund, och imorgon blir det skola igen.. ahja, slutar typ halv 3 något tror jag, blir oftast lite tidigare på måndagar, sen ska jag vara med älskling så får se hur de blir med uppdateringen imorgon. skriver i skolan isf.
fortsätt skriva på frågestunden. svarar om någon dag, hoppas ju på fler frågor. men snälla, ni behöver ju inte låtsas att ni är min kille, för jag vet att det inte är han som skriver och jag kan kolla varifrån ni skriver på er ip adress, om ni ville veta.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
en lite rolig sak - jag fick tända Leons dopljus i kyrkan efter vattnet på huvet, faktiskt roligt att jag fick göra det och inte liksom hans bror eller ngt :) vrf valde dom mig?
 


Emelie, Niklas, Anna, Thord, Jimmy, Berit, Jag, Pappa, Mamma, Leon, Noa, Benny, Carolin, Julian, Carolins pappa, Gerd & Rolf - en del av släckten på min mammas sida!

jag och Leon

Leon Valdemar Love


ett litet barn..

dagens



en fråga och antaglien ett svar


vi kör en sånhär.. hoppas bara någon kommer skriva, men ahja :)
skriv vad ni vill, puss


p.s I love you

nu ska jag sova.
imorgon ska jag på barndop så blir uppdatering när jag kommer hem, vet dock inte när, men ni får väll kolla in här lite då och då efter 4 tiden kanske :) ingen aning hur lång tid barndop och sånt annat efter tar.
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

vega och elvis

blir man inte bara kär i söta barn + att dom vill vara med på bild!?!? de blir jag!









kids and..

förlåt för dålig uppdatering!
men älskling sov här igår till idag då, sen vid 1 stack älsklng hem och sen stack jag med mamma och pappa ner till malmö för skulle på middag hos kompis och träffa några andra, så träffade lilla Vega och Elvis :) så sööta dom är! var nog 1,5 år sen sist jag träffa dom så det var riktigt roligt! ni får bilder snart, jag typ dööör av den lille skiten Elvis på 1,5 år ca! underbart söt! lilla Vega är självklar också riktigt söt, hon är dock 4 år men de är också en mysig ålder :) så kom hem vid halv 9 tiden. så sitter här nu och ska lägga över lite bilder på de småå!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bild på vega från förra gången ajg träffa henne.

ignorera mig stort, men det är iaf lille elvis jag håller i.


läpparna

dagens



nu är det slut på veckan det är dags för fredags myyyyyyys

sitter hos älskling nu, han är och duschar så väntar vid datorn :) sen ska vi käka kladdkaka sen hem till mig sen ut och äta ikv!! ska hjälpa han att välja kläder med ;) ha en bra fredag!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


en inte så ny bild på älskling när han skatar som jag snodde från hans dator! ;)

glöm aldrig rött och blått och HELSINGBORG!

sitter här på SOS lektionen och lyssnar på på gator röda och blå underbart! borde skriva, men jag orkar inte ;) ska skriva om kustbevakningen :) ganska kul ändå, men jag skriver hemma, har två veckor till på mig.
slutar 10 i 2 idag med för har ingen historia, så ska hem efter skolan, göra v mig, sen kommer älskling och ikv vid 7 ska vi in till stan och käka med min mamma, pappa, bror och hans tjej och jag och linus då :) kommer bli riktigt mysigt :) ska käka på någon italiensk restaurang, kul att träffa bror också, händer för sällan :/
lyssnar om låter för 5 ggn nu (y) och de kommer bli fler.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson




bilder tagna precis! (y)


I'm gonna write you a love song

dagens



hif shalalalala

nu är jag redo för sängen, puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


keep the faith, keep your faith

åååh, har suttit nu och sjungit olika låtar nu i typ en timme :$ älskar det! har lust att typ börja hos en sångpedagog eller ngt.. har inte den blekaste aning om jag är bra.. vill nog inte veta det heller.. och sen vill ajg inte sjunga inför någon annan egentligen, men ja, jag får la klara de :) så ska se om de går att fixa, nästan en liten önska, älskar att sjunga faktistk!
idol ikv var väll bra, vissa var ju, ja, vad fan höll de på med? haha
nu ska jag.. ehm, testa lite kläder till imorgon sen sova :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bjuder på denna lilla bild.


kom så målar vi stan röd och blå

har precis gjort min matte.. orkar inte att ännu en gång var där några tal som jag inte klarade hur jag än försökte och där står inte ens hur man ska räkna tex om det är + bara -     -.- orka! bra bok liksom, och nej de gick inte att räkna på samma sätt med + som -, inte när jag testa iaf.
nu kollar jag på 16 and pregnant :) love, började nästan böla ett tag, sen lyssna jag på på gator röda och blå blev lycklig, men ändå lite halv depp, men det är en fin låt, älskar den :)
ikv är det väll idol? så ska kolla på det då iaf.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


dagens mat ;)


tip top tip top tip tidelitop

dagens



tredje söndagen i september

nu har vi samhällskunskaaaaaaaaap!
har idrott idag med.. i detta vädret :( bajs, ska springa 2 km... vill inte!
efter skolan måste jag plugga matte som f*n, typ 12 tal.. hon trodde vi skulle hinna räkna 25 tal på en lektion.. sjuk i huvet! matte är inte min starka sida..
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bild från igår på mig och linneiisen!


på gator röda och blå


världens finaste låt!

that's the way

helloo. dålig uppdatering jag vet, men jag har varit helt uppe i hif - malmö matchen och vatt med linus då eftersom vi skulle se matchen tillsammans :) dåligt spel av helsingborg tyckte jag, men dom är fortfarande dom bästa och kommer alltid vara det, en gång hif alltid hif!
älskling stack hem för en stund sen och jag ska faktiskt lägga mig tidigt ikv, alltså när som helt.. blev ju inte tidigt, kolla på klockan och hon är 5 över halv 11 :/ jaja.
hörs imorgon!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


let your memories grow stronger and stronger

jävlar, statistik rekord som bara den, 30 st mer än vad det brukar ligga på :O
blir så glad! men vem är ni egentligen!?! undrar vilka de e som läser faktiskt!!

sitter i sängen nu och kollar på miss secret agent 2 med mamma, helt ok film :)
imorgon blir det fika efter skolan och efter fikan blir det att kolla HIF - Malmö på tv med älskling och käka pizza och jag tror jag kommer dö om malmö vinner.. bläää! men HIF vinner alltid när jag kollar på dom med älskling så de är klart dom kommer vinna!
ville bara tillägga en sak om att just nu känner jag hat mot mig.. eller bara, dra åt helvete, att en person vill säga ngt till mig men väljer ist att vara tyst, hatar sånt :( jag orkar inte skriva igen, det är alltid jag som skriver, de va som jag sa, du bryr dig inte, de e synd :/
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


en ny header allihopa!
vad tycker ni? :)

ville bara tillägga att jag älskar dig linus, du är så sjukt fin!
ingen oliwia utan sin linus, du gör mig lycklig!
puss /din oliwia

now we're back to the beginning










pick a star on the dark horizin and follow the light

idag slutade vi eller jag och linnea en halvtimme tidigare för vi blev klara med historian :) härligt!
jag stack ner till stan sen, blev en ny tröja från h&m, ni får bild på den i nästa inlägg.
sen klippte jag mig, klippte bara upp det lite och topparna, håller på att fixa längre hår så ska inte klippa så mycket på det nu när ja går till frisören :) men det var riktigt skönt nu efter iaf, blev lite mer liv i håret nu.
när ja kom hem stack jag ut och fotade lite, bilder kommer!
sen käkat och nu kollar jag tv, blir snart 16 and pregnant och sen ska snart måla om mina naglar också.
puss /oliwiapaulinaalavaeriksson


maten idag.


Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag

dagens





för bredvid ditt namn står ett namn till

efter filmen kollade jag på, halv 8 hos mig, ullared och 2 ½ men, med mamma :) trevligt.
käkade en apelsin nyss också, riktigt god, men jävlar vad jag slabba, både i sängen och på mattan, mina händer var helt blöta efter och de droppa över hela golvet! lyckat! gott va de iaf!
snart ska jag väll dra mig till sängen.. eller nja, eller vid halv 11 kanske man ska lägga sig :)
imorgon efter skolan ska jag klippa mig.. tror inte det blir så mycket ändrat dock, men ni får bilder imorgon.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag och linnea i skolan idag.


De Bortglömda / The Appeared

Syskonen Malena och Pablo hittar en gåtfull dagbok som berättar om en serie fruktansvärda mord på ett avlägset hotell för tjugo år sedan. Ju närmare de kommer sanningen på spåren, desto mer börjar det förflutna hemsöka deras värld. När de plötsligt känner igen detaljer från deras egen barndom, förvandlas deras sökande till en flykt för livet. De Bortglömda har inte förlåtit de levande för de fruktansvärda brott de utsattes för. Och nu är de ute efter hämnd.

'

kollade precis på denna filmen.
vet inte riktigt vad jag tycker, hade man kollat på den på kvällen när de är mörkt och suttit lite så mysigt och kollat hade den varit mycket läskigare. men annars var den faktiskt helt OK, kollade den på voddler så ni som har det kan ju kolla där, den e gratis. släppte även någon tår mot slutet :'). OBS! dom pratar spanska


la isla bonita

hemma från skolan nu, eller jag slutade halv 12, men käka i skolan, sen hämta mamma mig och vi åkte till Vila och jag köpte en underbar tröja som jag hade kollat på i landsrkrona, men den var tom. 50 kr billigare här + att jag hade ett kort på 20 % så från först 500 - 450 sen till 360 :D gilla!
sen var ja tvungen att fixa en frafräknare till matten slängde ut 600 kr på de.. inte värt -.-
sen åkte vi till rydebäck och käkade, var inte god mat i skolan så åt där med mamma och pappa.
och nu är jag hemma. ganska chill dag ändå.. har inget planerat och tar läxor imorgon ist!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


tröjan :)


kom igen Lena!

dagens





flower power

har målat naglar och fixat mig inför sängen nu.
sitter vid datorn och kollar på Mamma mia, tror dock ja snart ska dra mig över till sängen, vet inte riktigt om jag ska vara vaken till kvart över 11 när filmen är slut, ska faktiskt upp halv 7 imorgon.. får se.

detta är en av mina favorit delar i filmen om man tänker på när det är musik med. tycker den är sjutk härlig när alla springer runt och dansar och sen när man ser han (benny?) på pianot där med hamnen i bakgrunden, ser mysigt ut! 
att se mamma mia får mig att längta till något tropiskt! ska faktiskt till Thailand snart, bara någon månad kvar! kommer blir så mysigt så, vi blir 8 st, riktigt roligt!

ännu en helt sjukt underbar låt som abba verkligen har lyckats med! kommer ihåg när vi sjöng den på skolavslutningen i 8an, kännde sån lycklig stund då! eller jag gör det varje gång jag hör den, jag bara älskar den!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


daimoboy med glass


hang with me

började med att ta fram matte böckerna, håller på med negativa tal.. jag fattar absolut ingenting, alla dessa jävla ekvationer och tecken som ska ändras, inget som intresserar mig eller som fastnar hur mycket man försöker!
så jag slog ihop boken efter 10 minuter och slängde ner den i väskan igen.. klarade inte ett ända tal utav 9 st.
sen tog jag fram spanska boken.. slog upp sidan där läxan är och slog ihop den lika snabbt. det kvittar hur mycket ja läser inte.. det kommer ändå inte fastna.
imorgon är det en ny vecka igen. kanska chill skolvecka dock, för slutar typ (tror jag) halv 12 imorgon sen 10 i 2 tisdag och onsdag, sen dock halv 4 torsdag men sen kl 2 på fredag :) så gilla tiderna iaf!
på tisdag ska jag klippa mig.. men hur vet jag inte, kanske klippa upp lite, men vill behålla längden men måste klippa topparna, men vill ha mycket längre hår, så jobbar på det, har gjort det nu i typ 4 månader :)
och imorgon efter skolan ska jag och mamma gå lite i stan.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


så roligt jag har....


zara.com



fyra helt sjukt snygga outfits som jag absolut bara vill ha!!!
vad tycker ni?

men vad händer nästa gång?

igår var det hif då, och ja man ska absolut se fotboll live! :) så det är inte sista gången jag går på hif. blir kanske den 20 september igen :)
efter hif stack ja hem till älskling och sov där, vi somnade inte förrän 5 och vakna halv 12, eller hade satt klockan för annars hade vi nog sovit till 2 typ. sen åkte jag hem vid halv 4.
sitter här vid datorn och vet inte vad jag ska göra, borde plugga men orkar verkligen inte. jag har spanska, som den jävla läraren tror man ska kunna lära in på 6 dagar, och det är ngt jag inte lärt mig på 3 år, så lycka till med att jag kommer kunna de. sen har jag cp matte, för på våra lektioner får vi uppgifter som ska vara klara då, men vi hinner aldrig klart för hon står och pratar om massa annat skit + att hon ger oss en annan uppgift samtidigt! :S
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


hehe, söt bild jag hitta (y)


I've got the power

dagens





Helsingborgs IF ♥

har nyss varit i landskrona med mamma och hämta thaimat till mig.
nu ska jag göra v mig och sånt för sen ska man till insparken, blir lite saker innan och kl 16:00 är det HIF - Gefle :) löööv!
sen efter ska jag till älskling, så kommer nog inte uppdatera idag.. tyvärr.
ni får ha en super bra lördag, för de ska jag iaf! :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


gilla!

nu ska jag göra mannagrynsgröt :)))

5:e försöket

jag failade lite igår när jag skulle "sova".
jag hade gjort v mig och gick och la mig i sängen och smsa med älskling och hade tvn på, mamma och pappa hade ändå sin dörr stängd så dom hörde inte. men sen gick pappa upp och ut i köket och lite sånt och sen gick han in i mitt rum, och då låtsadedes jag sova, så stängde han av tv osv. sen somnade jag :O och jag smsa med älskling ju, men jag somna av de få sekunder som jag blundade när pappa stänge tvn.
så vaknade jag inatt typ 10 i 5, vet inte varför, och så kände jag att jag låg nästan på min mobil, så kolla ja den och älskling hade ju skrivit osv. förvånar mig att han inte hade ringt mig eller ngt :O men ja, så svarade jag och berätta ;) sen vaknade ja nu halv 10, men min lille linus är inte vaken än :( och typ ingen av resten av världen heller så sitter med datorn i sängen och gör absolut ingenting, ja har kollat facebook typ 5 ggr, letat folk att snacka med på msn, men där är bara någon ja typ absolut inte vill prata med och där är inget på tv, om ja inte går ut och ändrar kanal, men ja vill inte gå upp så, synd om mig.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


you're gonna go far kid

förlåt för ännu en dålig uppdatering!
har varit med älskling idag igen, han stack precis hem och jag ska snart sova, eller är inte så jättetrött, kommer nog bli de när jag lägger mig i sängen isf, får väll sätta på tv ifall ja inte somnar då :)
jag vann också min och linneas tävling med våra lisebergs band ;) haft det i 3 veckor och 4 dagar (y)
imorgon blir det HIF - Gefle :D love it!!
men hinner skriva mer innan jag sticker imorgon, de är inte förrän halv 3 :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


paris 2008


dom tre som är borta kommer få problem

ska ha samhällskunskap nu.. jättekul! -.-
är lite hungrig också så att äta sent idag och ha samhällskunskap gör inte saken bättre.
efter skolan ska älskling med mig hem, ska ha de mys och käka thaimat tror jag :)
blir nog liiite dålig uppdatering idag igen, skriver nog ikv.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag och linnea på bussen i polen!


look to my right and I see the Hollywood sign

dagens



väldigt vacker utan smink, verkligen!


I can hear a silent calling

förlåt för dålig uppdatering!
slutade halv 4 idag så gick ner till knutan sen efter för att möta älskling och sen åkte vi hem till mig :) ja fick dock först plugga lite men de gick ganska snabbt, sen myste vi och kollade på idol :) sen åkte han hem vid typ kvar över 9 och nu sitter jag här och tänkte att ja skulle sova till 22:00 men hinner nog inte, men typ kvart över ska jag skriva godnatt till älskling eller ngt. ska sova innan halv iaf ;)
idag käkade jag och linnea på pizzeria för de va ärtsoppa i skolan, blev en hel del snack och jag fick ut mig saker som jag aldrig sagt till någon annan. men det kändes bra iaf. ville egentligen att någon skulle veta, så ja.. jag vet inte vrf, men det va skönt att få sagt det, sen vad jag tänker göra eller ngt är en annan sak.
tack för att du finns linnea!
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson


Odd Molly

dagens


kan du logga in? behöver prata ♥

sitter i klassrummet nu och ska snart börja med samhällskunskap.. tror vi ska snacka politik och sånt.. var precis och rösta, men vafan, vi har inte snackat ngt om partierna och sånt sen ska vi bara rösta på ngt.. dåligt.
nu skulle vi tydligen ha redovisning.. iih har inte gjort ngt eller så.. orka, hade helt glömt det!!
logga in snälla!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


kärlek som ingen annans.

Linus Jacobsson ♥
att du kommer till mig en onsdagkväll klockan 20:00 för att jag inte mår bra, det visar så mycket kärlek och jag vill bara gråta av gläjde över att jag har dig! det gör jag dock ibland menmen...
du är så sjukt fin, finns så många ord för dig, kan verkligen inte beskriva hur mycket du betyder för mig och hur mycker jag älskar dig.
mitt hjärta slår för dig, jag vill leva med dig, en framtid med dig.. det är något jag ser framemot.
jag älskar dig!

watched my life pass me by

jag skulle aldrig vilja vara en tonårsmamma. sitter och kollar på 16 and pregnant och fattar exakt allt hon menar, det ända barnets pappa har gjort är att skapa ungen.. sen lämnat henne 2 dagar efter barnet föddes.. känns så precis som det har hänt mig.. fast skippa ungen och de man måste göra för att få en unge, men ja.. att det händer något sen blir man bara lämnad. syftar inte på linus! om ni vill veta. mår bara skit av tanken.. har lust att skriva av mig som fan, men inte nämna något namn. mår skit, inners inne, finns det mycket som skulle vilja komma ut, men skulle fått en jävla massa skit av det!
tänker tillbaka.. och det har hänt mig så jävla mycket, och mycket av det som hänt borde verkligen inte ha hänt!
ja vill bara gråta. skrika. önska att jag mådde bra. gråter..
hur kunde du/ni göra så mot mig? vad har jag gjort er?


you sing a sad song just to turn it around

så skönt att vara hemma så tidigt, var hemma kvart i 3, brukar annars vara hemma typ 4.
tog bussen hem idag.. både för och nackdelar med det, men jag ska försöka undvika bussen.
nu kollar jag på tyra banks show och ska äta om ja ett tag då, men ska ta tag i engelska läxan efter maten.
har inte så mycket att säga.. vet inte vad jag ska göra.. känner mig helt tom.. och vet inte vad jag vill.. jag känner helt seriöst ingenting.. allt är raderat.. vem är vem? vart ska jag? varför gör du så? finns du i mitt liv?
så jobbigt!! har hänt så mycket nu på en dag så huvet är bara... på lördag ska man på hif. älska! hoppas man träffar annat trevligt folk där, ska börja tänka tvärt om. varför måste man sluta snacka med folk som har varit nära en sen bara har det blivit lite fel, sen slutar man snacka, vill inte att det ska vara så längre, vill inte mista vänner ngt mer, jag vill ha dig som vän, en vän jag fortfarande kan träffa, bara som en jättebra vän, det är en stor önskan i mitt liv just nu!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


vart ska jag ta vägen? det ända jag begär är en vän ♥


springer drottniggatan ner

dagens





miss secret agent

har precis kollat på idol och nu ska jag se Miss Secret Agent på 5an, har sett filmen innan men den är alltid lika bra :)
imorgon är det ännu en kort dag i skolan, skönt :) fast när man kommer hem blir det engelska plugg, men de är ifs inte så farligt. jag överlever, tar kanske en timme sen är man klar.
är sugen på smoothie med, men orkar inte göra en och ställa till med massa i köket så får vänta till imorgon.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


cooooooolt.

kolla så fint :)



butterfly fly away, butterfly fly away

har kommit hem från väla nu, efter skopunkten stack vi till väla också, blev iaf två par skor på skopunkten och på väla en tröja, nagellack och mapp till papper :) nöjd!
kollade saldot på ett gammalt väla kort jag hittade i en annan plånbok ja inte viste jag hade typ, så va där 450 kr kvar, men det gick ut i vintras :( så jag hoppas man kan fixa så man kan förnya det eller ngt.. annars blir jag ledsen :( känner mig dum.. så bortkastade pengar om de inte går att fixa.
snart blir det käk!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

inköpen för idag:

tröjan.



99 kr  ↑

äntligen, har letat efter det länge & överallt, men fanns 2 vita, 2 rosa, och några gröna kvar på h&m nu :)
antar att dom dock är slut typ nu. jag tog vit iaf.


Wienkongressen (y)....

hellö.
har historia nu igen, riktigt segt, vet inte ens vad vi snackar om, men skriver typ som en ***e för att kunna komma ihåg vad läraren har sagt ;O
ahja.. får ta problemet sen..?
efter skolan ska jag med mamma till skopunkten och köpa ett par bruna stövlar, vill ha ett par fina andra skor också, får se om man får de ;) eller så köper ja själv!
hörs när jag kommer hem, förhoppningsvis med ett par skor med! kommer bild då ;)
puss /oliwiapaulinaalveriksson

aicha aicha, passing me by, aich aicha, my my my

dagens



yes or no?

Omröstningen Ska jag ha en frågestund? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


lisebergsbandet firar 3 veckor & jag 15 år och 10 månader!

dagens



I ”Vägen” är egentligen allt slut.

en film jag kan rekommendera:

Vägen
En man och hans son. En mödosam vandring längs en väg utan början och utan slut. Ett förött, iskallt landskap utan liv under en grå himmel utan ljus. Mannen och sonen skjuter en varuvagn framför sig. En perverterad, spöklik bild av postapokalyptisk shopping i en värld där varorna obönhörligt är slut. I ”Vägen” är egentligen allt slut. Konsumtionssamhället, till att börja med. Maten. Själva naturen. Allt som stavas medmänsklighet, nästan i alla fall.”Vägen” bygger på Cormac McCarthys undergångsskildring med samma titel. En stramt hållen roman som på ett fruktansvärt sätt är lika övertygande som den är språkligt klar och vacker. Med sin exakta prosa skildrar han en ­döende värld där några få människospillror fortfarande irrar omkring och livnär sig på gamla konserver – eller i värsta fall på varandra. Civilisationens fernissa har väl aldrig verkat tunnare.
Mannens drivkraft, hans enda energikälla, är den obändiga kärleken till sin pojke. Den har blivit hans allt, hans religion. ”Om pojken inte är Guds röst så har Gud aldrig talat”, heter det. Faderskärleken är hans värmekälla när det är kallt, hans föda när han svälter. Tillsammans med sin lille son kan han fortsätta elda under illusionen om att det ”goda” lever kvar någonstans. Det är lätt att förstå lockelsen att förvandla den starka berättelsen till film, i synnerhet som McCarthys knappa prosa – med hela världar insprängda i de korta replikväxlingarna – är extremt visuell. Det hela kan låta som ett tämligen metafysiskt projekt, men samtidigt blir ”Vägen” i regissören John Hillcoats händer (han har tidigare gjort den Nick Cave-skrivna australiska västernfilmen ”The proposition”) mer kött än ande.


började gråta i slutet av filmen, så himla fin, tycker att man borde se den, trotts att den är ca 2 timmar känns det som den är en halvtimme, den bara rullar förbi. 


where were you when everything was falling apart?

hemma nu och har precis käkat, har myst med älskling och kollat Sexdrive, nice film! ni som typ gillar american pie och sånna filmer kan kolla på den för de e typ en sån.
nu sitter jag på mitt rum och vet inte vad jag ska göra, kollar på how i met your mother (tror jag), fast nu tog det slut.. får väll välja ut kläder till imorgon också eftersom det tog mig 25 minuter i morse att välja kläder.. jobbigt jobbigt, så ska börja lägga fram varje kväll innan nu!
känner för kjol imorgon, men vågar jag?
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


S V E A

sitter på engelska lektion.. lyssnar bara på John ;) snackar om kultur (y) jättekul!
ska till älskling efter skolan, han har fått bihålsinflammation så får pyssal om honom lite.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
har inga bilder på datorn!

tänk på vad du säger, så du inte säger vad du tänker

ska snart sova, men har så sjukt ont i ryggen, hoppas det blir bättre när ja lägger mig ner i sängen än att sitta här med böjd rygg!
ska sätta skoldatorn på laddning också, får inte glömma det! annars får jag lite problem i skolan imorgon.
ska nog till älskling efter skolan imorgon också så ni får uppdatering då när jag kommer hem, eller nja, de kommer nog ngt när jag är i skolan :)
puss & godnatt /oliwiapaulinaalvaeriksson

grandma and grandpa












det är svårt att vara hjälte när ingen ser på

hemma nu, och har fotat en väldigt massa!!
kommer en en del bilder sen, kan tyvärr inte ladda upp alla men jaja, ni som har mig på facebook kan kolla där :) så nu håller ja på att ladda upp dom och snackar med älskling :)
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

I'm standing by an angel...

dagens



I'm always gonna wanna make it move

satte klockan på 20 över 9, men så vaknade jag men klockan hade inte ringt så jag kollade på mobilen va klockan va så va hon 19 över och några sekunder senare börja klockan ringa ;O perfekt!
fast nu har ja legat i sängen med datorn sedan dess fast jag skulle gå upp... äsch strunt samma. ska tvätta håret och sånt, göra v mig, fixa min kamera som ja tyvärr tydligen har tappat bort linsskyddet till :( hittar verkligen inte det, varfan kan det va liksom? hara bara varit hemma med kameran! bajs. men ja sen sticker vi till mormor.
Ska fotta massor fin natur och kanske lite små söta saker inne hos mormor :)
men vi hörs lite senare mot kvällen när jag kommer hem.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


mitt liv ska levas med dig, du gör mig så lycklig! ♥

nu har älskling åkt hem, har haft en mysig dag med badminton i trädgården, pingis i garaget, tv, film och mys och mycket snytande och en del tårar. tycker så synd om dig älskling, KRYA PÅ DIG!!
nu sitter jag i sängen och kollar på Djävulen bär Prada som går på tv och smsar med älskling. imorgon ska jag till mormor och morfar med mamma och pappa då med ju, och min mammas moste och hennes man kommer också, kommer bli trevligt, gillar faktiskt att vara hos mormor, de är så mysigt där :) ska ta med kameran också och fota mycket fin natur.
har typ skaffat katt också, eller det är en som en familj som bodde på gatan hade innan men dom bara stack ifrån den så den kommer till oss varje kväll typ och vi ger den mat, gick ut till den idag för första gången och den var riktigt tam och ville kela och jättesöt är den, så ska fixa ngt ställe den kan sova på, för vi kan inte ha den inne eftersom prins inte gillar katter, men får fixa ngt annat i garaget typ :)
snart ska jag sova, ska upp halv 10.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


mitt hjärta slår för Linus Jacobsson


breakfast

tycker synd om min älskling som typ knappt kan andas för han är så förkyld :(
har inte några planer för idag tror jag.. om inte något kommer upp.. får väll se. men ska ut och käka frukost nu iaf sen bara mysa vidare! :)
ska testa den nya oboyen med, Oboy med Daim :O spännande!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


du är mitt allt!

har precis kollat klart på filmen Taken, som jag dock har sett 2 ggr innan men den är faktiskt bra :)
nu ska vi nog sova, eller får la bli lite småprat innan :) och en puss hit och dit annars kan man inte sova ju!!
PUSS /oliwiapaulinaalvaeriksson


jag älskar dig linus ♥


de har du rett i, jag hemte bössan

sitter hemma med älskling nu, gick ner i stan efter skolan med linnea också, gick in på Athen och köpte birkabulle, det var ett tag sen om man säger så!
sen gick jag och linus till stan, köpte ett rutatblock till matten i skolan sen köpte jag en tröja på gina :) faktiskt riktigt skön :) kommer bild längre ner!
sen åkte vi hem och käkade och nu sitter vi här och linus låter som ett missfoster med sina gammlemanshostar och speedade sätt efter att käkat en alvedon!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson
BTW; JAG HAR NAMNSDAG IDAG: ALVA :)
& jag har fått odd molly jackan av mamma! :) kär! tack mamma! :)


tröjan från gina



linus lårmuskel är sexig... hm?

dagens





historia!

sitter på historia lektion och snackar om första världskriget... tråkiiiigt!
slutar om typ en timme -.- har mega ont i huvudet och är trött!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson

sleepy

PUSS & GODNATT /OLIWIAPAULINAALVAERIKSSON

get the look with accessories

kom på att jag har glömt att plugga ju :/ historia läxa imorgon på Historiska Epoker, får läsa nu dådå! ist har jag målat mina naglar, kollat tv, facebook och umgåts med mormor och morfar (y)
imorgon så är det skola, sen kommer älskling när jag slutat och vi drar ner till stan en stund, fikar kanske eller ngt sånt mysigt :) sen hem till honom snabbt sen till mig och käka, blir det fint väder grillar vi nog, annars så har jag önskat chickenuggets och pommes! så ska han sova hos mig, och sen på lördag ska jag och mamma fixa odd molly jackan till mig tror jag, eller hon fixar den imorgon men om den är för liten eller ngt så fixar vi de på lör.
innan ja pluggar ska jag ta hostmedicin, ta bort mitt smink och gosa ner mig i sängen!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


vill ha tillbaka detta! 9:6 ♥


lexington


dagens.
vit blus - blå kofta - jeans


you give me everything just by breathing

ganska seg dag faktiskt, fast har inte gjort något alls i ämnena så de har ju varit lite skönt.
fick lite böcker och våra datorer idag :) dock så fungerar inte min hemma nu, men jaja, jag har denna så jag bryr mig inte, men annars verkar dom vara hur bra som helt och verkligen jättefina!
kom hem kvart över 4, och nu är mormor och morfar här, ska försöka att vara lite social idag faktiskt!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


stolt skolstaden elev!

hur fin är inte den liksom, för att vara en skoldator?
underbart att vi är dom första som får ha dator i alla 3 år :)


Olympia hjärta mig

kolla vad vi fick idag! höhö
fick också en tygpåse där det står samma på :p


shake what your mama gave ya

nu har jag gjort SoS läxan -  väldigt ansträngande... NAAAT, skulle skriva upp varför man valde denna linjen, vad man har för förväntningar, hur ja fick information om det och vad jag vet om det. tog 15 minuter (y) sen ska jag bara läsa igenom historia pappret någon gång idfag och imorgon sen allt klatt!
funderar nu också på om jag ska byta språk.. läser nu Spanska steg 3, men tror inte jag kommer klara det så funderade på att byta till Italienska steg 1, men får mindre meritpoäng då ju, men läraren sa att det är bättre att få G i ett steg 1 språk än IG i steg 3, så sant ju, men funderar fortfarande, har typ till måndag på mig. jaja. får ta hand om det problemet senare!
imorgon får vi våra datorer :D har hört både dåliga och bra saker om den, men tänk att det är en skoldator och 3200 elever har likadan, så jag tycker inte att man ska klaga!
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


bjuder på en stor bild idag dådå! ;O


Det var bättre förr, synd bara att vi inte visste det då

slutade typ 20 i 2 idag, mamma kom och hämta mig för skulle in och fixa mitt pass igen, för dom hade skrivit fel på födelseort, klantar! så fick ta om bilden, men ja.. det blev ganska bra ändå.
hade kriminoligi idag, och det verkar faktiskt vara väldigt roligt, just nu har vi inte gjort så mycket speciellt, men sen när vi kommer igång kommer de säkert bli väldigt intressant :) men läraren verkar lite halft läskigt, tydligen tåler inte han ironi så ja, men annars så är han nog bra iaf, han passar till de ämnet.
tänkte plugga nu, men orkar verkligen inte, så väntar ett tag, har två typ småläxor till fredag så de är lugnt änsålänge.
puss /oliwiapaulinaalvaeriksson


detta fick jag också av mamma och pappa när dom kom hem från hamburg.
ett fodral till att ha sitt pass i när man reser osv dåju.
& en jättefin puma plånbok som jag bara älskar, + att den är helt gräsgrön inne i!
fick ett par svarta vantar också + den blåa koftan jag hade på mig igår.


live your dreams

DAGENS!





RSS 2.0