Himmelstrandbröllop 27 juni

Ett helt fantastiskt bröllop, så otroligt fint. Fest, roligheter och kärlek var det verkligen under hela kvällen!

Jag & Hampus innan bröllopet

Klänning - butik i Helsingör | Kavaj - Malene Birger | Skor - sandaler från spanien | Smycken - blandat guld & silver, marc jacobs klocka | Håruppsättning - Trude & Co. på Kullagatan Helsingborg. 
Hampus: Kostym, slips & skor - Paul Smith 

En liten videosnutt

 

Hoppas ni får en bra dag!


& så roligt vi har det

1 år och 8 månader tillsammas med denna fina kille igår! Som tiden går! ♥
 
Hej på er! Idag har det varit en lugn dag. Vakna med Hampus och gick upp med honom när han skulle köra till jobb men den gick jag och la mig igen, satte en timer på 35 minuter och när den plinga så var jag så sjukt trött så jag stängde av och låg i sängen 2 timmar till. Det behövdes! Gick sen upp och fixa mig lite och städade en aning (betoning på en aning) och sen åkte vi och käkade lunch på Tegel. Där var det: Helstekt tupp serveras med örtgräddsås, gelé, pressgurka samt tournerad potatis. Det var jättegott! Vi satt ute också, fast det var lite kallt så gick det faktiskt (hade hunden med också så var tvungen att sitta ute). Åkte sen hem och då tog jag en powernap på 25 minuter innan jag skulle bege mig till jobb och stängning. Trivs jättebra på jobbet förresten! Ska jobba imorgon också och nästa vecka 4 dagar, i juli så blir det en hel del *tummen upp*

Tisdagens middag

 
 

Home party



I tisdags var jag på Home Party hos Linnea med Mary Kay produkter :) jättetrevligt! Massa olika man fick testa, handkrämer, läppbalsam, rengöring, fukt, krämer, primer (som jag fastna för!), foundation, maskara m.m & Linnea hade  bakat en jättegod morotskaka! Jag hade behövt en primer till på lördag (hinner inte få den tills dess) så tyvärr så tror jag inte att jag köper något.. Måste hålla i mina pengar lite känner jag och i sminkväg har jag typ allt och rengöring lägger jag nog inte så mycket pengar på. Tycker Apotekets och Niveas grejer är bra :) men jättetrevligt att ta hem en sån "säljare" (Vera var det i detta fall), kostar inget och man får testa så mycket och känna efter :) hur ofta får man liksom testa produkterna på de viset innan när man handlar i butik? 

Mattis

 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Gullungen! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En sväng till gymmet


Lampor

 
 
 
Letar lampor till vårt sovrum.. några av dessa hade kunnat slinka in där på ett hörn! Även dessa kommer från Zara Home. De har ju så himla mycket fint och har börjat med lite rea nu med. 1 & 3 är mina favoriter men 2an är ju också riktigt häftig. Hade behövt se dem i verkligheten eller bara att chansa?

Min morgon

 

Helgen

 
I lördags var Hampus på svensexa och var då borta hela dagen och verkade ha en massa skoj! Jag var hemma och solade lite i de fina vädret och Mari och Johan var kvar här så vi satt ute och åt en lång frukost och grillade sen och spelade lite spel. På kvällen åkte jag in till stan för att vara hos Hampus och vara hemma där när han kom hem, men efter jag sett film med Fay och precis när hon gick så ringer han och frågar om jag kan hämta upp dem, så klart man gjorde det ♥ skönt att det inte blev för sent, och har man hållt på sedan 8 på morgonen förstår man att de är trötta vid 23-00 tiden. Satte klockan igår ganska tidigt så vi inte skulle sova hela dagen men somnad om till halv 12 ändå haha, vi båda var trötta. Åt kebab till middag/lunch och körde sen på eftermiddagen hem till mig för att sitta ute lite i kvällssolen och mysa med game of thrones sen vid tvn. Nu körde Hampus nyss till jobb och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Måste åka och göra nytt pass och antingen blir det idag/nu när de öppnar eller på onsdag morgon, får se vad mamma har att göra för hon ska också följa med och göra. Vi hörs! 

Summertag

1.Vad ska du hitta på i sommar? - Ha en massa skoj! men bland annat åka både till London och Spanien. Gå på mitt första bröllop (i vuxet tillstånd) & flytta ihop med mitt hjärta ♥

 

 

2.Tre favoritplagg i din sommargarderob. - Går knappt att välja endast 3 st men bland annat är dessa (på bilden) snygga jeansshorts en favorit, även min fina massimo dutti klänning jag hade på studentfirandet och min gula skjorta jag köpte i Berlin. 

 

 

3.Baddräkt eller bikini? - Bikini! 


4.Något speciellt du ska köpa på sommarrean? - Nej, har köpt en typ poolklänning och lite nödvändiga småsaker som nagellackborttagningsmedel men inget köp som är planerat eller planeras att köpa. 

5.Vad läser du på stranden? - Just nu läser jag denna bok:
 

6.Favoritglass? - Twister är nog en favorit!

7.Bästa sommarminnet? - Finns ju så många! Första spanienresan med Hampus och första sommaren med honom! Resa utomlands med kompisar, studenten, london med mamma och etc. Finns ingen bästa, alla är lika bra!

8.Någon skönhetsprodukt du inte klarar dig utan? - På sommaren är det helt klart after sun/body lotion!
 
9.Vad gör du helst en regnig sommardag? - Myser med min pojkvän, tittar på lite serier, bloggar, shoppar bland annat :)

10.Bästa och sämsta med sommaren? - Det bästa är att det blir varmare (var är värmen?) och att man är ledig och det sämsta är väl kanske att sommaren är över så snabbt, vintern tar ju så himla lång tid! 

Sol



Här låg jag för bara ca 20 minuter sedan men nu är det tjockt med moln.. Lyckades kanske med 1-1,5 timmes solande idag men inte mer. Vart är sommaren? Igår blev det i alla fall premiärdoppet i poolen för min del, på kvällen där blev jag och Hampus så varma i uterummet så tog oss ett dopp i det 23 gradiga vattnet. Inte så farligt kallt men vi stanna inte i allt för länge. Idag var det inte läge att bada... blåste för mycket. 

Midsommar 2015

 
En mysig midsommar hemma med Hampus, mamma, pappa, mormor, morfar, Mari och jJohan. Fjärde eller femte gången jag firar midsommar hemma. Mormor fyller år idag så firade henne lite igår också :) Egentligen brukar vi vara i spanien och hade nästan gjort allt för att få vara där men eftersom det är bröllop nästa helg så åkte vi efter istället för innan. Hade en lugn kväll med sång och snaps lite cider och vin, kortspel, frågesport och poängspel på gräsmattan :) Hampus är på svensexa idag så det blev alltså lugnt igår, var uppe och körde honom till stan 07:40.. Vad gör man inte för honom ♥ De verkar ha så roligt nu i alla fall! 
 
Moster (Mari) & Johan är fortfarande kvar nu och grillar vi lite och spelar poängspel. Finare väder idag än igår. Klassiskt midsommarväder igår väl för sverige? Synd att vi inte fick pengarna tillbaka på vår säng om det regna på midsommar som någon sängtillverkare ibland har ;) 

Zara Home

279 - 359 kr 
Har gått och blivit kär i dessa skorna från Zara Home. Såg dem på deras instagramkonto i svart och hitta en masa andra fina på hemsidan. Vet inte om de är snygga på men ser riktigt sköna ut med och om de sitter bra på foten är det ju så skönt med en sko man bara sätter lätt i foten utan snöre och remmar att knyta/knäppa. Ska gå in och leta upp dem i London, hoppas jag får med mig ett par hem! Tyvärr så finns inte home här nära mig och orkar inte beställa på nätet, jobbigt om man ska behöva skicka tillbaka, svårt med skor och storlek om man inte kan prova direkt. 

Midsommar


L O N D O N

 
 
London 2011, jag var där med min mamma och Linnea med sin så vi möttes upp och fika. 
 
Glömt att brätta! Jag och Linnea har bokat en weekend till LONDON i juli.
Två nätter i en av världens bästa städer och med en väldigt fin vän! Kommer bli så bra!

Jag finns här

 
Har inte så mycket att skriva om eller att lusten till att skriva inte är där. Vill verkligen. Har inte hänt så himla mycket sedan sist. Jag är ledig och tar det ganska lugnt, ska jobba lite idag dock, ganska skönt :) Ändå så tråkigt väder så att tjäna lite pengar istället är inte fel. Igår blev det ett par timmar tillsammans med Ellinor, har inte träffats på eviheter (1,5 år ca). Var och åt lunch på Inom där de hade Wallenbergare. Satt ute och åt men blev ganska kallt snabbt så gick ner till hamnen och satte oss på Espresso House och tog vars en varm Chailatte och dela på en kanelbulle :) 4 mysiga timmar med massa snack! Nu ska jag hjälpa mamma att förbereda inför midsommar imorgon och sen köra till sömerskan och fixa min klänning. Vi hörs när vi hörs!

Sallad



Vår hemmagjorda ceasarsallad/caesarsallad (skrivs lite olika fick jag lära mig av google och instagram) som vi gjorde här om dagen, den blev jättegod! Lätt att göra också!

Torsdagen i juni


Igår blev det en dag med Linnea! Hämta henne vid lite över 11 och vi åkte ut till väla. Knappt några människor och en hel del rea så det var skönt. Vi fyndade lite! Jag fick med mig en klänning från Gina Tricot, en fin teburk från Rituals, duschtvål från body shop och nagellackborttagningsmedel (långt ord!!) från h&m. Fika/lunch på espressohouse och tog en vända till innan vi åkte hem till mig. Dåligt väder igår tyvärr så ingen solning men en eventuellt planerad resa någonstanns blev det nog allt :D jättebra dag! Grillade sen med Hampus en riktigt bra ryggbiff och titta på game of thrones och mös! 

Sommardag



Ligger här ute i en stol i shorts och bikini. Njuter av det fina vädret! Hade varit roligt om någon gjorde mig sällskap, bjuder på fika :D Måste få lite färg, speciellt till bröllopet vi ska på, inte snyggt att va så blek då. Men det är lite mer än 2 veckor dit så hoppas vi får många fina sommardagar! Poolen har inte fått igång värmen än tyvärr, ska fixa det till helgen men annars så är det verkligen sommar! Ska ta en promenad men min lilla vovve sen också, skippade träning idag för jag var sugen på sol ;) får gå ett par promenader med henne istället. 

Studentfirande

 
 
I fredags tog Hampus lillebror studenten och vi var självklart där och firade. Var på utspringet kl 13:30 och sen åkte vi hem och sen tillbaka till festen vid halv 6 tiden :) Första bilden är från innan utspringet och den andra var när vi skulle dit på kvällen. Hade tagit med mig byxor till Hampus också och hade sett att jag skulle ha det men vädret var ju så bra så klänningen skulle absolut på! Min älskade klänning från Massimo Dutti, kär i den! Satt ute i bara klänning till nästan klockan 8 på kvällen, helt klart årets finaste dag. Vilken tur studenterna hade! Var inte hemma förrän vid 2 tiden och hela dagen igår var vi bara inne och slappa, orkade inte göra ett smack... inte ens laga mat. 

Sjung om studentens lyckliga dag

 
För 2 år sedan var det min tur att få uppleva denna helt fantastiska dag! Bästa dagen i mitt liv och den där sommaren glömmer jag aldrig, när jag avsluta ett liv som inte var jag och hittade mitt hjärta! ♥
 

En pedagogisk kartläggning

 
Jag tror den är klar men inte 100 % och vågar inte riktigt än skicka in den. Ska läsa igenom det sen igen ikväll när jag kommer hem från jobb. Men 4 sidor var max (+ referenslista) och vid sista punkten var där inte mycket marginal för att skriva ett ända ord knappt till. Svårt arbete och böcker och läsning i pdfer och på hemsidor har det blivit till strörsta del. Måste underbygga alla val med källor. Men nu känner jag att det typ är klart och det får gå som det går helt enkelt :) Blir det att göra om har vi nog ända till augusti på oss. Inte lika jobbigt att komplettera en text som att göra om en salstenta. Puh tack för att man inte har något efter sig under sommaren, nu tar jag SOMMARLOV! ♥ Två år av utbildningen är klar och till hösten tar vi nya tag och börjar på andra halvan av utbildningen, två år kvar nu. 

Beef & Wine

 
Dessa prints blev jag kär i så fort jag snubbla över dem. Dock är där inga väggar i vårt nya kök som vi hade kunnat hänga upp dem på, men kanske kunna ställa dem och luta dem som på bilden, men hm.. ja snygga som fan i ett kök är dem i alla fall. Svart ram hade jag nog haft istället. Det är inte världens snyggaste kakel i de nya köket, eller där är kanske 5 plattor i hela köket som där är någon blomma och krusidull på som jag ska köpa svart kakeldekor till, så med dessa till och vitt och svart kakel sååååå... HADE DET JU VARIT SÅ FINT!

Frisören


Åh äntligen! Mitt hår är verkligen så slitet och min utväxt inte så snygg haha. Slingar två gånger om året ungefär men i år blir det nog tre. Nu ska de slitna av och massa ljusa slingor i, så skönt! Blir snygg i håret både till student, midsommar och bröllop :)

Lagerhaus stuff

 
En grej som är väldigt dåligt och sämst... är att lagerhaus har flyttat till väla.. usch gör ont i mig att säga det! Sugiga väla, tycker inte alls om det. & lagerhaus fanns inte där och skulle inte finnas heller men nu har de flyttat dit till en pyttebutik och klämt in så mycket de kunde och får inte plats med allt ens. Jippi! Jag älskar lagerhaus och var en sväng på väla ändå bara för att, ja jag åker dit ibland fast jag inte tycker om det! och var självklart tvungen att gå in på lagerhaus och fick med mig dessa två som jag spanat in. En vecko kalender som ska ligga på skrivbordet som jag och Hampus ska fylla i sen när vi flyttar ihop och det blir lite saker att göra med skola och jobb etc. Så vi har lite koll och andra saker som planeras in :) & sen hänger den andra på kylen just nu som ska upp på våran kyl sen där vi ska planera veckans middagar och skriva upp, så kul! ♥

Vitaminer

 
Sitter och smuttar på en god ("god") vitamindryck... om det fungerar? Undrar verkligen om man känner någon skillnad om man hade varit duktig och dricka ett glas om dagen. En massa vitaminer i bara en liten brustablett. Jag har smaken apelsin och ananas och kan väl inte säga att de smakar riktigt det haha mycket positivt! Nej men vitaminer kan väl aldrig vara fel :) Hade varit godare om man kunde sodastreama den så de blir lite bubblor och mer liv i drycken, men vågar inte prova/orkar inte. 

Game of thrones

 
 
 
 
 
Jag och Hampus har börjat att titta på serien Game of Thrones typ flera år för sent. Så bra det är! Har snart sett klart säsong 2 så har mycket kvar innan vi är ikapp på säsong 5 som kom ut för inte så länge sen. Är helt kär i Daenerys Targaryen (kvinnan i vitt hår) och är helt klart på familjen Starks sida! Haha vilken fantasivärld verkligen men så himla bra gjort och spännande! Dvärgen kan jag fortfarande inte riktigt komma över att han är så ful haha men en jävligt bra karaktär. & Jon Snow (Kit Harington) är ju ganska snygg! Har ni inte börjat se serien... så se till att göra det nu!! Så bra!!

Makeup

 
 
 
 
 
 
Jag och Hampus ska på ett bröllop i slutet av juni och har äntligen hittat klänningen jag ska ha. Köpte den när jag och Hampus var en tur över till Helsingör, så förhoppningsvis har ingen likadan :) för 500 svenska riksdaler, riktigt kap. Älskar verkligen den! Ni får inte se bilder förrän det är dags ;) Så klänningen är klar och skorna tror jag att jag tar de silvriga med en liten klack som jag hade på min bal... MEN sminkningen... Vet inte hur jag ska göra. Vet ungefär hur jag skulle vilja se ut men kommer inte lyckas göra så det håller sig fint hela kvällen. Min balsminkning var jättefin och höll till morgonen efter men det var dyrt. Det var ett paket med hår och smink hos min frisör och tror det är ännu dyrare nästan att gå till hon som sminka och beställa en tid. Någon av er som vet vart man kan få en sminkning för ett bra pris? Vill inte lägga allt för mycket på det... Eller några speciella produkter för att få sminket att hålla länge? Help me! 

Berlin del 5

 
♦ På lördagkvällen var vi på en riktigt bra och fin köttretaurang, Beef Bar, låg bara 100 meter från hotellet. Tyvärr så var där inte så mycket folk, men vad gör det när man har underbart sällskap! Nyöppnad så inte så känd säkert än men fantastiskt god mat! Aldrig någonsin ätit så bra kött och bra priser. Snygga uppläggningar, snygga serveringsfat, bestick etc. och goda tillbehör. Rekommenderas starkt om ni åker till Berlin och gillar kött. 
♦ Hampus tog en sallad med anka till förrätt, ångra att jag inte tog den! Bästa förrätt jag ätit!
♦ Sen gick vi tillbaka till hotellet och tog vars en drink i baren, jättemysigt! 

Löwengrip care & color

Mitt hår är kaos och jätteslitet! Blivit riktigt långt men slitet hängde med på köpet. Har insett att shampoo & balsam från h&m för 49 kr flaskan som har funkar perfekt innan, inte funkar längre på mitt hår. Gör bara håret rent men vårdar det inte. Så därför har jag införskaffat mig Isabella Löwengrip (blondinbella) Long Lasting shampoo och balsam. Fick även en hårinpackning på köpet och man handla LCC prdukter över 300 kr så fick man den på köpet som annars kosta 129 kr. Shampoot och balsamet kostar 159 kr st.
 
Har testat produkterna (inte inpackningen än) 1 gång än så länge och det verkar bra, doftar jättegott också, typ persika. Jag valde long lasting för jag måste verkligen börja tvätta håret mer sällan, kan lätt vara 4 gånger (som jag hade velat tvätta det, är jag bara hemma en dag så kan jag sätta upp håret i en knut fast det kanske ser lite fett ut men fortfarande rent, ja ni förstår) i veckan om jag inte tränat och 3 ska räcka, och med ett bra shampoo ska de räcka och fortfarande vara fräscht. Finns andra shampoo och balsam från LCC som för de som tränar mycket eller de som har torr hårbotten etc. Ska hoppa in i duschen nu och använda dem, får se om jag testar inpacknigen, tror jag håller mig till helgen i för sig, då jag ska klippa mig och slinga håret på torsdag :) 

Hej Juni

Ny månad, nya förväntningar, sommar, sommarlov, ledighet, nya mål, träning, jobb, kärlek, sol, bad, kalas, fester, vänner, familj, flytt, vin, musik, bruna ben. Några av sakerna som ska hända i juni hoppas jag! ♥

RSS 2.0