sista november

inte helt fel att danska lektionerna denna veckan är inställda eftersom läraren är sjuk så imorgon går man från 12.40 - 13.55, ska verkligen ta vara på dagen och kanske gå ner till stan efter skolan och inhandla någon julklapp till bästa vännen min och pojkvän :)

säger nu också farväl till den bästa månaden på året, eller finaste namnet iaf, NOVEMBER, mysig månad som man blir helt varm i kroppen av! :))))))
 

som vanligt

haft en mindre rolig skoldag.. eller ja dom flesta skoldagar är faktiskt inte roliga någonstanns och man vill bara försvinna, så ja haft en helt vanlig dag i skolan helt enkelt!

hade lite extra lång historia lektion.. fast handlade om typ sex och samlevnad men fick iallafall sovmorgon imorgon så börjar halv 11 och klagar verkligen inte! så två lektioner imorgon kan man väll kanske klara av..

29 november

inget intressant i skolan idag.. men på bussen påväg hem så mötte man linus på bussen, hur kul är inte det? utan att veta något så tar han den bussen och antar att ja sitter där och de gör jag ju, så det slutade med att jag fick med honom hem till mig när han ändå satt på bussen liksom!!

nu sitter jag i sängen och kollar på svenskars hemliga liv och sen ska jag sova och förbereda mig för morgondagen då det är temadag + på torsdag... och det ska, inte för oväntat, handla om Sex och Samlevnad! 
  

384562_2208922791608_1503607486_32032350_674847184_n_large


pictures

mina bilder som jag beställde häromdagen kom idag!! så fick upp min fina ram med massor med bilder på min fina prins, cloé och tomboy ♥


lussekatter

har varit i borgeby med mamma idag och köpte en julklapp med, sen in om landskrona och handla och sen hem och bakade 40 lussekatter, blev supergoda! :)



                                             21 månader med min Linus idag, jag älskar dig hjärtat!
 


fråga!

är jag den ända som tycker det är svårt att köpa saker till killar? så behöver hjälp..
någon som har något tips på julklapp till pojkvän på 18 år?


two and a half men

min SATC box är nu slut och jag har påbörjat säsong 6 av 2 halv men, passar perfekt i detta hemska väder, liksom.. hurfan ska man kunna sova i detta oväsen? strömavbrottet har inte skett än så är ganska glad över de och om det händer inatt är de skit samma :)

imorgon är man ledig så det är
varauppelängeochskitaivadklockanblirförjagkansovalängeimorgonkväll!
300450_293859300626873_239338506078953_1212504_246450779_n_large        Tumblr_lpw69zdu8f1qf8kf4o1_400_large

1 advent

toppen uppdatering denna helg, japp!

I fredags var jag och linus hemma själva och mös och lagade god mat och kolla idol, igår var jag på öppet hus på skolan en timme och på kvällen gick vi ut och åt i stan på kina och hyrde en film för det var linus namnsdag, grattis i efterskott gubben :) sen sov vi hos honom och idag vakna vi och stack en stund till väla och jag köpte de sista julklapparna till mamma och pappa! så det är avklarat och har faktiskt inte så många julklappar kvar, känns riktigt skönt!

åkte hem från linus vid 3 tiden eftersom det skulle bli mega blåsigt så mamma ville inte ut och köra senare.. och ja som det ser ut nu.. så är jag ganska glad att jag åkte hem i tid, känns som om huset ska flyga iväg och jag väntar bara på strömavbrottet så har förberett med levande ljus, dock inte hänt ngt på 2 timmar, men kommer antagligen sen.

magic moment

borde plugga ännu en gång, men sitter och kollar SATC och beställt almenackor till 2012 och bilder till min fotoram & massor på min prinseman! :) varit på väla med mamma idag också, eftersom man slutade halv 12, gick alltså 1 timme i skolan! så åkte till väla och kolla den nya delen och köpte någon julklapp och födelsedagspresent till kusinen som man ska till nästa helg :) gillar dessa två månader för då får man träffa släkten mer än vad man brukar (y) mysigt!  

hitta nyss denna underbara bild, åh så fint!! ♥

helt fel

Sitter och väntar på bussen och såg precis en gammal tant som cyklade, hade foppatofflor och sigg i munnen.. sikka människor det finns!


relationship, love, life

300841_222138954519295_128943437172181_653179_1049238381_n_large

317852_222175724515618_128943437172181_653409_1642880197_n_large
 
368968692_dnso9pbt_c_large

84bde67bdde69fcb142b434f91ab55af_l_large


trött

är så jäkla trött, har bloggtorka och är sugen på glögg/russin/peparkaka, inget av dom utan det andra, förstår ni? bara allt ihop annar vill jag inget ha.. men orkar inte gå ut till garaget och hämta glöggen... kvällens ilandsproblem! & är på sista säsongen av SATC, så underbart braaa!  
 
sen en sak till, att jag är väldigt stolt över min pojke att han snart har uppkörning och teoriprov och hoppas hoppas hoppas såklart att han klarar det galant!! (väldigt fina google bilder ja använder mig av!)

snart jul

PRESENTPAPPER KRAFT LOVELY         JULKLAPPSETIKETTER LOVELY
var med mamma på lagerhaus efter skolan och köpte lite julgrejer, som text inslagspappret och god jul etiketterna här åvan :) riktigt söta! köpte sånt ljus med siffror 1-24 på och någon present :) & fick ett 50 kr "presentkort" på de om man handla över 300 kr :)

snart jul faktiskt och ska bli kul att gå och köpa lite juleklappar till mamma, pappa, linus, mormor&morfar och ja resten av släkten förutom till 1 kusin, som är helklart, konstigt nog!

till helgen hängs det upp julstjärnor och lite julgrejer ska upp, mysfaktor 10!

21

Grattis till min mamma och pappa som har bröllopsdag idag, 21 år! :)


vad sägs ?


tjejer... måste inte detta typ göras om? sommar 2012?


söndag

vaknade bredvid min pojkvän och stack med bussen kl 1 och lämnade han hemma ensam med Cloé och stack till linnea på födelsedagsfika :) mycket mysigt och blev typ övermätt, men så gott de va

åkte hem och käka pizza med föräldrarna och pojken min och sen kolla vi lite SATC och myste och nu har han stuckit hem och jag fortsätter kolla på mitt älskade SATC!
302973_2387555086509_1179771631_32932154_2053837149_n_large


finally!

nu ska jag upp och hämta min fina pojkvän vid stationen! ♥


tjejkväll

hade en supermysig kväll/natt och morgon idag med tjejerna :) käka gott, snacka, kolla på idol och snacka ännu mer och jag fick superfina prikasenter! essie nagellack, body scrub, doft ljus & en plansch på Justin Bieber så jag har ngt att ta ut mina agritioner (heter det så?) på!
 
fick också ett tjejmiddag spel men hade redan det så ska byta till ngt av dessa:
DET BORDE MAN JU VETA!IDIOTKUNSKAPSANNING ELLER SKITSNACK

söt kille

Lust smakar som tequila oxh kärlek smakar som wiskey. Kärlek bränner längre, värmer inombords och får dig att göra galna saker ibland. Du kan bli redlös av lust och varm av kärlek. - Jackson Rathbone (Jasper Hale)

Hur märker man att du är intresserad av någon?
Jag tittar ner på mina boots med händerna nedstuckna i fickorna och rör mig fram och tillbaka. När jag pratar med en tjej som jag tycker om brukar jag oftast se kontig ut, så det kan vara ett tecken på att jag är intresserad. - Jackson Rathbone (Jasper Hale)
 

requiem on water

hysterisk över att jag inte har något att blogga om och vet att ni alla som läser min blogg typ gråter över att ja bara skriver om mitt fina twilight.. men, imorgon träffar man fina vänner på tjejkväll och har det skojj så blir nog inte mycket till uppdatering då eller ngn gång i helgen. ska sitta och snyfta till alla låtar i twilights historia och lära mig varenda text och har just nu snurrat in mig på denna fina låt här nedan, tyvärr så minns man ju inte vart i filmen låtarna spelades och det är därför jag ska (kanske) gå och se den 1 gång till på bio så man kan bara slappna av och kolla på filmen i lugn och ro och dregla över den fina kärleken och den snygga pojk som är med där ♥


L O V E

kan inte prata längre, kan inte tänka i rätt bana, kan bara tänka på en sak..

Breaking Dawn

historian sitter som en smäck... snart iaf, men lägger det åt sidan nu och ska vänta och peppa dryga 45 minuter till tills man är påväg till hbg och ska se Breaking Dawn ♥


jag gråter snart.. så jävla vackert och kommer dö på filmen ikväll och nu är jag inne i min Twilightkoma igen och jag älskar det!!! läsa om alla böcker igen, se alla filmer 10 000 ggr, självklart att jag ska, lyssna sönder alla låtar miljontals gånger igen och gråta för att det är så underbart vackert och alla minnen som väcks skiter jag i, jag grät lika mycket då och kan gråta 3 ggr så mer denna gång eller 15 ggr så mycket, skiter i det, allt annat kan bara försvinna och ja vill vara inne i min egen bubbla!!

nu inser jag att jag är desperat och är lika kär i denna serie som kärleken edward/robert och bella/kristen har till varandra, ännu en gång UNDERBART VACKERT! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

-

Tumblr_lupyzz8p0i1r4g95ko1_500_large Tumblr_lmtk3oqrzd1qk3oako1_500_large
Tumblr_lupzc4x5sv1r44jvio1_500_large Tumblr_lupmuc2dnu1qh7upyo1_500_large
we♥it


Miss Everything

plugga plugga plugga plugga... borde man göra, men Renässansen och Reformationen är inte så kul som det låter faktiskt, men om jag pluggar nu har jag minst 1 timme på mig imorgon att tagga som f*n inför twilight premiären så efter detta SATC avsnitt ska jag vara duktig och stänga tvn och skriva lite stödord osv så jag får inprentat (?) i huvudet all rolig fakta om Martin Luther och Kalvinismen, mmmmmh!

11-11-11

Glömde berätta ju, som ni alla säkert lagt märke till så fick vi vara med om datumet 11-11-11 i fredags! Ganska coolt ändå att de aldrig mer kommer ske liksom! ville bara skriva om de här så en gång när jag läser gamla inlägg notera jag iaf detta skede ;)


twilight - ur bok 4, sida 19

Jag drog mig undan från hans intensiva blick, lutade mig mot Edward och strök instinktivt ena handen över pannan för att röja undan bevisen.
"Du är gravid!" exploderade Charlie. "Du är gravid, eller hur?"
Även om frågan uppenbarligen var avsedd för mig, så var det Edward han blängde på nu och jag kunde svära på att jag såg hans hand röra sig mot pistolen.

dagens outfit



jeans, crocker - blus, pull and bear - tröja, zara - skärp, zara - pandora smycken

essie

kollar på mitt kära SATC och tråkar ganska mycket faktiskt.. meeeeeen ska sova om någon timme och vakna upp till dock ännu en tråkig skolvecka men en rolig vecka utanför skolan, onsdag blir det twilight premiär, fredag tjejkväll hos mig till lördag, lördag mys med linus och söndag fika hos linnea. låter inte fel!

har pysslat om mig lite ikväll och tagit ett långt skönt varmt bad och nu ska jag fixa mina naglar :) natti!

någon som vet om dessa lack är bra? kostar ändå liksom över 100 kr
men skriver nog upp detta på julklappsönskelistan iaf!!

Fars Dag!

sitter och pluggar för fullt på min rapport och vill bara få det klart nu!! redovisning imorgon också om det och vettifan vad man ska säga, berätta vad man gjorde på sin praktik? kul? i 10 min? bara stå där och prata? kul? bra upplägg säger jag bara! (y)

har spenderat en mysig helg med min Linus och i fredags var det väla och igår hemma mys med film och idag är det fars dag och har såklart firat min pappa med presenter och ska äta god middag sen, har köpt en t-shirt med hif svenska mästare 2011 och frågesportskort och choklad :)

Tumblr_ln0d4ugura1qkjetjo1_500_large


så tomt utan dig

en kort skoldag klarade man ganska bra och man jobbar på ganska bra i sin ensamhet, har jag märkt, kanske ändå kan se de från en positiv sida..

nu har jag inlett säsong 4 av sex and the city och kan inte få nog av det! sedan har man två säsonger 2 halv men framför sig och kanske kanske kanske börja följa pretty little liars efter det.. får se vad jag känner för då :) nu ska jag snart sova och imorgon går man till lite över 11 och sticker sen ner till stan, in på juvel och design och hämtar lite undanlaggda julklappar och sen hämtar man upp linus och åker till väla och handlar fars dagspresent som tyvärr bara finns där.. VVV annars!! (våga vägra väla!) ska se om ja hittar lite julklappar också, både till mig själv och familjen, ska va ute tidigt detta året!! hörs, ciao!!

avslutar med en bild och ett par tårar för min sjukt vackra och enormt saknade Prins, du nannar gott där uppe älskling ♥

Before I die

Tumblr_ltcdbwwrab1r29t5yo1_400_large
oh va detta inte hade vatt fel... älskar brittiska, världens finaste dialekt! ♥


det är inte karma

Ligger i sängen nu och kollar på mitt älskade sex and the city och sen ska man nanna och vara en aning pigg för en gång skull i skolan imorgon! Natti!


från den 27 oktober - 4 november var jag, mina föräldrar och pojkvän i spanien, torrevieja ♥ underbart mysigt hade vi faktiskt och skapligt väder förutom 2 regndagar typ, dock 2-3 dagar där de va riktigt fint väder :) vi var på marknad, gick in till stan och käkade ensama jag och linus, solade på stranden och badade i havet och spelade sånt beach tennis rack ngt ja ni vet. vi spelade airhockey, gick på habaneras (köpcenter)  och käkade på KFC! pluggade, myste, kolla film, fota och hade det super mysigt!! :)
 






CALL ME

lyckades cutta mig rejält när jag rakade benen innan och slog till rakhyvlen på den knölen på insidan av foten så det blödde riktigt ordentligt och igenom plåster och allt så har satt sånt stort vitt tejp över och haft de där nu någon timme och ska försöka få bort det och se hur det ser ut... svider gör de med så hoppas ja kan gå i skor imorgon iaf!

har läst ut min engelska bok och är någerlunda förberedd för analysgrejen imorgon på den, om ja kommer iväg till skolan imorgon... för har riktigt ont i halsen nu och hoppas de blir bättre imorgon och inte utvecklas till någon förkylning eller liknande, blä! utveckligssamtal imorgon också så får peppa inför det och hoppas jag har varit en duktig tjej!!!!!!! nattinatti

obs! spanien bilder kommer imorgon!

smile



presenter

tänkte visa er några presenter jag fick i lördags och igår :)

superfin väska av mamma och pappa!

filmer från moster med familj, max&malin och linus

mobilväska jag själv valt, från mamma och pappa.

bok från fay och max&malin
0018-051-14X0041-082-14
TS berlock från linus och armband från mammas bästa vän

allt försvann

slutade typ halv 1 idag, så mamma och pappa hämta mig och stack till jansonsdator (eller vad det heter) och skulle fråga om de gick att fixa min iphone som ja dumt nog skulle synkronisera men tryckte fel så fick över alla grejer från en gammal iphone till min nu så en hel del kontakter försvann, alla bilder + sms och sånt med :/ väldigt ledsen över det blev jag, men det är bara att bita ihop.. så håller på att säkerhetskopiera nu för fullt och ska uppdatera till den nya mjukvaran! rip. mina bilder :/

hipphipp hurra!

haft en mycket mysig och lite annorlunda födelsedag :) eller olik alla andra helt enkelt, kusiner och sånt sov över från igår till idag och sen kom bror med sambo hit så vi alla käkade lunch och ja fick ännu mer finfina presenter! sen stack kusiner och efter någon timme till stack broren och sen efter 1 timme typ kom Fay :) och sen stack vi till Josefine och käkade chokladfondue med några andra och kom hem för 30 min sen typ :) så ja, är helt nöjd med denna dag :) tack igen & godnatt ♥




några söta bilder från gårdagen när vi hade kalas :)

Födelsedag!!

hipphipp hurra för idag är det jag som fyller år! :) haft en underbar helg (som ännu inte är slut dock) med släkt och vänner!! tack för allt!♥

le outfit of today



vid ca kl 3 anländer de första gästerna för att fira lilla mig, nej men jo faktiskt, fyller år imorgon så kalas idag + imorgon med brosan som inte kunde komma idag. men innan alla kommer ska man hinna hämta tårta, köpa dekorationer till borden (iår är det jag som får stora äran att fixa det) & köpa mat, dricka, snacks osv med mamma + gör min lilla cloe fin! vi hörs kanske ikväll, kram! ♥ btw. ny tröja från spanien som I love!!

grattis!


idag fyller världens bästaste bästis 17 år, grattis till henne! ♥


I'm back

nu är jag hemma efter en veckas värme i spanien med mina föräldrar och pojkvän :) mycket mysigt!

RSS 2.0